Keskustelu

ottoMutta tuleeko ne vaalit?20.11.2021 13:42
Vai siirretäänkö niitäkin?

Kovin on tautinen tuo tilanne. Ei aikaakaan kun 10.000/ rapsahtaa rikki.

Kuten keväällä.

Siis kerrottiin käyvän. Oikeusministerin suulla.

Taisi jäädä vähän alle ne tartunnot tuolloin.


Mutta aihetta taas on. Kovin on riitaisaa hallituksen tie.

Taksonoidaanko vai ei?

Voi mennä keväämmälle.

Ne vaalit.

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?21.11.2021 1:32
EIKÖ OTTO VIELÄKÄÄN TIEDÄ SITÄ, ETTEI SUOMESSA MITÄÄN VAALEJA TARVITA!

Meillä oli viimeksi eduskuntavaalitkin vuonna 2019 ja vaaleissa todettiin, että KEPULOISTEN ääniosuus oli laskenut JUHA SIPILÄN vuoden 2015 vaalivoiton 21.1%:sta 13.8%:in vuoden 2019 ILMASTOVAALEISSA.

Kuitenkin heti vaalitulosten tultua julki ja KEPUN rökäletappion paljastuttua KEPUN APPARAATTI PAKOTTI KATRI KULMUNIN menemään ehkä Suomen historian kaikkein vasemmistolaisimpaan hallitukseen, kun YLE toimittajat heti vaalituloksen selvittyä latoivat kuutioita päällekkäin ja kuinkas ollakaan KEPU pääsi rökäletappiostaan huolimatta hallitukseen YLE:N ENEMMISTÖLAATIKKOLEIKIN SEURAUKSENA.

Vuoden 2019 eduskuntavaalit osoittivat sen, että SUOMESSA VAALITULOKSELLA EI OLE MITÄÄN MERKITYSTÄ, KOSKA YLEN TOIMITTAJAT VOIVAT AINA VAALIEN JÄLKEEN LAITTAA KUUTIOT SIIHEN JÄRJESTYKSEEN, ETTÄ YLE:N A-STUDIOON SAADAAN AINA HAASTATELTAVAKSI JOKU KEPULOINEN, VAIKKA KEPULOISIA EI ÄÄNESTÄISI ENÄÄ KUIN 1% ÄÄNIOIKEUTETUISTA.

Nythän kepuloisten kannatus on jo laskenut lähes vesirajaan eli vain 11.9%:iin, joten totta kai tulevien ALUE- JA EDUSKUNTAVAALIEN JÄLKEEN KEPU TAAS ISTUU ALUEVALTUUSTOJEN PUHEENJOHTAJIEN PENKEILLÄ JA EDUSKUNNASSA AINAKIN EDUSKUNNAN PUHEMIEHEN NUIJA ON TULEVIEN EDUSKUNTAVAALIEN JÄLKEEN ILMAN MUUTA KEPULOISTEN KÄSISSÄ, VAIKKA NUORISOSÄÄTIÖN KEULAMIESTEN EDESOTTAMUKSIA ON TAAS RYHDYTTY TUTKIMAAN.

TÄNÄ PÄIVÄNÄ SUOMEN LAINSÄÄDÄNTÖKIN ON TÄYSIN EU-OIKEUS ALISTEINEN, JOTEN TÄSTÄKIN NÄKÖKULMASTA ON AIVAN SAMA, KETKÄ SUOMESSA ISTUU HALLITUKSESSA TAI KUKA ON PRESIDENTTI.

KUN KEPU SAI DEMUJEN AVULLA VÖYRYTETTYÄ SUOMEEN NS. HYVINVOINTIALUEIDEN SOTEN, NIIN NYT KEPULOISTEN MIELESTÄ MAA ON VALMIS, KUN SOTE ON SIIRRETTY KUNNISTA NETTIIN.

NIINPÄ SUURI OSA IÄKKÄIMMISTÄ SOTE-PALVELUJEN KÄYTTÄJISTÄ/TARVITSIJOISTA VOIDAANKIN UNOHTAA, KUN HYVINVOINTIALUEIDEN SOTEN PALVELUNUMERO TULEE TAATUSTI OLEMAAN AINA VARATTU SAMALLA TAVALLA KUIN NYKYÄÄN PANKEISSA ON TAPANA.

ALUEVAALEISSA VALITUILLA HENKILÖILLÄHÄN EI TIETENKÄÄN VOI OLLA MITÄÄN TOIMIVALTAA ALUEIDEN SOTE-ASIOHIN, KOSKA EU:N BYROKRAATITHAN SÄÄTELEE JO TARKOIN BANAANINKIN KOON JA MUODONKIN.

TOTTA KAI EU:STA TÄYTYY MYÖS TULLA SUOMEEN TARKAT KORONAN JA MUIDEN SAIRAUKSIEN HOITO-OHJEETKIN.

METSIEN TAKSONOMIASTAKAAN ON TURHA MYÖSKÄÄN ENÄÄ NIPOTTAA, KOSKA SAKEMANNIT OVAT JO SENKIN ASIAN PÄÄTTÄNEET MEIDÄN PUOLESTAMME.

EU:SSAHAN EI PIENIÄ MAITA KUUNNELLA, KOSKA SAKSALAISET JA RANSKALAISET PANKIT VOIVAT AINA SANOA SUOMEN PANKIN KIVIHIILI JA NIKKELI OLLILLE, ETTÄ OLEPAS SINÄ PIKKUPOIKA NYT HILJAKSEEN, KUN SINUN PANKIN TASEEN LOPPUSUMMA VUODEN 2020 LOPUSSA VERTAUTUI DEUTCHE BANKIN TASEEN LOPPUSUMMAAN SEURAAVASTI:

□ DEUTCHE BANK 1 325 000 MILJ. EUR
□ SUOMEN PANKKI 156 121 MILJ. EUR

KORONAN HOIDOSSAKIN SUOMI ON OLLUT VALE MEDIAN MUKAAN MELKEIN MAAILMAN PARAS KORONAN HOITAJA, KUN MEILLÄ ON SAAVUTETTU KORONAROKOTUKSISSAKIN JO IÄKKÄÄMMILLÄ 80%:N KRIITTINEN RAJAPYYKKI.

KORONA SANNAN HALLITUKSESSA ETENKIN KRISTA KIURU JÄRJESTI HETI MINISTERIÖSSÄÄN KAKKUKAHVITILAISUUDEN, KUN IÄKKÄILLÄ IHMISILLÄ NOIN VIIKKO SITTEN ROKOTUSASTE NYTKÄHTI 79.9%:STA KARVAN VERRAN ETEENPÄIN 80%:IIN, JOTTA SEURAAVANA PÄIVÄNÄ KORONA SANNA SAATTOI JULISTAA KORONAN PÄÄTTYNEEKSI SUOMESSA.

NYTHÄN TUO KORONAMAALIKIN TUNTUU TAAS KARKAAVAN POLITIIKOILTA KÄSISTÄ, KUN ESIM. HUS:IN TEHOHOITOKAPASITEETISTAKIN PUUTTUU TAAS PARI HOITAJAA.

KYLLÄ ON IHMEELLISTÄ, ETTÄ MEITÄ SUOMALAISIA AINA NÄIN KIUSATAAN.

Koronan kuolleisuusluvuissa meillä ollaan kuitenkin valitettavasti jääty jo jälkeen muutamista verrokkimaista, kuten alta selviää (rokotusaste 16.11.2021 suluissa, %):

□ Intia 1 399 000 asukasta (26.6%)
□ Ruotsi 10 099 265 asukasta (70.9%)
□ Suomi 5 540 000 asukasta (68.5%)

Koronakuolleiden määrä yhteensä kahden viimeisen viikon aikanakin ovat meillä huonommat kuin alikehittyneessa Intiassa ja Ruotsissa, kuten alta selviä, (kuolleisuus ja kuolleiden osuus väestöstä suluissa, %):

□ Intia 5 218 potilasta (0.0004%)
□ Ruotsi 70 potilasta (0.0007%)
□ Suomi 60 potilasta (0.0011%)

Vaikka Suomessa on VALE MEDIAN MUKAAN MAAILMAN PARAS TERVEYDENHUOLTO JA LÄHES KAIKKI IÄKKÄÄT IHMISET ON JO ROKOTETTU, NIIN SILTI MEILLÄ KUOLLEISUUSASTE ON YLI KAKSINKERTAINEN ESIM. INTIAAN VERRATTUNA, JOSSA ROKOTUSASTE ON SELVÄSTI ALEMPI KUIN SUOMESSA.

HYVINVOINNISSAHAN INTIA ON KAUKANA MEISTÄ SUOMALAISISTA, MUTTA KORONAA SIELLÄ SELVÄSTI OSATAAN JOSTAIN SYYSTÄ HOITAA.

KYSYMYS VOIKIN OLLA SIITä, ETTÄ MEILLÄ ON PÄÄSSYT YLTÄKYLLÄISYYDEN KESKELLÄ YLEISTYMÄÄN KORONAN HOIDOSSAKIN MYÖS SE KUULUISA "VALOHOITO", JOKA MONTA KERTAA YLLÄTTÄÄ ESIM: AUTOILIJAN, KUN VIE AUTONSA PIKKU REMONTTIIN SOPIVALLE MAAHANTUOJALLE.

Intiassa rokotusten sijaan on käytetty koronan hoitokeinona rokotteiden sijasta laajasti ns. monoklonaalisia antibodihoitoja, joita ei käsittääkseni vielä Suomessa ole laajemmin käytössä.

Tilastojen mukaan Intiassa koronakuolleisuusluvut näyttävät olevan laskussa, mutta Suomessa taas suunta tuntuu olevan päinvastainen.

Saksassakin näyttää maa joutuneen koronan suhteen jo täyteen kaaokseen, kun MERKEL tuntuu määränneen maahan jo rokotepakonkin.

SUOMESSA keskeiseksi kysymykseksi aluevaaleissa näyttääkin nousevan, kuka ehdokkaista vihaa eniten illallisilla liharuokia ja ketkä ovat taas kovimpia vegaaneja, ilmastoaktivisteja ja tietysti vieraslajien ja luontokadon vastustajia.

Tulevissa aluevaaleissa on siis siirrytty jo täydellisesti digiaikaan ja ehdokkaat tulevat esittämään vaaliteemoina, kuinka alueiden SOTE-PALVELUTKIN saadaan oikeaan jenkaan, kun siirrytään kiertotalouteen ja alueista tehdään hiilinegatiivisia.

On varsin todennäköistä, että kohta HESARI KÄYNNISTÄÄ ALUEVAALEJA KOSKEVAT VAALIKONEET, JOISTA KÄY ILMI, ETTÄ PARHAITA ALUEVAALIEHDOKKAITA OVAT NE, JOTKA INNOKKAIMMIN PUHUVAT LUONTOKADOSTA JA HIILINIELUISTA, KOSKA ETENKIN HIILINIELUILLA ON SELVÄ KORRELAATIO HYVÄÄN TERVEYTEEN.

Pientä riitaa tietysti tulee olemaan siitä, riittääkö yksi tai kolme helikopteria SOTE-kuljetuksiin ja voivatko kopterit olla yksityisiä vai valtio-omisteisia.

KUN UNILUKKARIN KANATUS ON ITSEPINTAISESTI VUODESTA TOISEEN KUITENKIN LÄHES 100%, niin silloin tiedetään, että SUOMEN KANSA LUOTTAA SYVÄSTI UNILUKKARIIN.

Aiemmin tällaisessa tilanteessa lähetystöt ovat jo hyvissä ajoin suunnanneet istuvan presidentin pakeilla ja pyytäneet sitä, että hyväksi havaittu ja korvaamaton presidentti vielä uhraisi ainakin seuraavat kuusi vuotta kansakunnan hyväksi.

Kun nyt UNILUKKARI ON JO KAHTEEN KERTAAN NÄKÖJÄÄN PERUNUT PERINTEISET ITSENÄISYYSPÄVÄJUHLATKIN, NIIN SEKIN ON MERKKI SIITÄ, MILLAISEN NISKALENKIN EU:N BYROKRAATIT JA GLOBALISTIT OVAT OTTANEET SUOMI NEIDOSTA.

Tässä tilanteessa Itse asiassa kiusallisista presidentinvaaleistakin voidaan kokonaan luopua ja UNILUKKARISTA VOIDAAN TEHDÄ SUOMEN KUNINGAS, jonka jälkeen nykyinen presidentin virkakin muuttuu perinnölliseksi.

Tämän osalta valtakunnassa asiat ovat hyvin, koska UNILUKKRIN jälkeen voidaan aina nimittää AARO kuninkaaksi, jolloin JENNISTÄ tulee automaattisesti kuninkaan äiti.

KORONA SANNAN JOHDOLLA TÄSSÄ MENNÄ KETKUTELLAAN KOHTI EUROSTOLIITON AVOISTA SATAMAA!!!

DEN GLIDER IN!!!
HELLUREI, HELLUREI, HELLUREI!!!

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?22.11.2021 8:19
Tuleeko vaalit ja ovatko vaalit ylipäätään tarpeen ovat kaksi eri asiaa.

Toki Otto on varsin hyvin perillä miten toisen asteen kapitalismi otti niskalenkin poliittisesta järjestelmästä.

Läntisissä demokratioissa.

Idässähän ei demokratiaa koskaan ole ollut ja tuskin tulee olemaan.

Kysymys kuitenkin kuului jotta tulevatko vaalit vai siirretäänkö ne.

Kuten kuntavaalien kävi.

Kun on se korona. Ja ne 10.000 tartuntaa / päivä.

Näinhän väitettiin kun vaalit siirrettiin.

Pian mennään parissa tonnissa per päivä.

Vaalit kuitenkin keväällä siirrettiin kun tilanne oli puolet tästä.

Vaalien siirto vieläpä siten, että ehdokasasettelu oli päällä on sama kuin katsottaisiin kaverin kortit.

Korttipelissä.

Päästiin näkemään mitä oli ajettu asemiin.

Jotta voitiin ajaa omia lisää.

Kuten vaikkapa Kuopiossa kävi.

Jossa haettiin "varalisää" Brysselistä saakka.

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?22.11.2021 17:17
THL:ssä on MIKA SALMISELLA käytössään KORONAN EKSPONENTIAALINEN MALLI ja HALLITUKSEN BILE HILEENÄ on KORONA SANNA.

TÄSTÄ SYYSTÄ ALUEVAALEJA EI VOIDA JÄRJESTÄÄ SUOMESSA, KOSKA MALLIN TULOKSET OVAT JO JOULUNA SILLÄ TASOLLA, ETTÄ MM. PUKIN TYÖT JOUDUTAAN PERUMAAN.

KORKEINTAAN ETÄPUKIT OVAT ENÄÄ SALLITTUJA!!!

UNILUKKARI on myös huolestunut ihmisten velvollisuuksista ilmastoa ja luontokatoa kohtaan.

Kun muka vahvistaakseen HELSINGIN HENKEÄ UNILUKKARI on jo mennyt moikkaamaan MERKELIÄ, niin on selvää, että Suomessakin KORONA TILANNE on muuttunut erittäin huolestuttavaksi ja tietysti meilläkin on siirryttävä pakkorokotuksiin ja koronapassin käyttöön samaan malliin kuin ITÄVALLASSA on jo tehty.

Rokottamattomat on meillä julistettava tietysti yhteiskunnan vihollisiksi ja terroristeiksi, kuten nyt alkaa olla jo tilanne ympäri ns. VAPAUDEN KEHTOA eli EU:ta.

Nyt täytyy muistaa, kuinka aikoinaan Itävallasta kotoisin ollut epäonnistunut arkkitehti HITLER lähti käynnistämään kansanliikettä Saksaan ja mitä siitäkin sitten seurasi.

Samalla vanhalla PAKOTUSTIELLÄ SAKSASSA OLLAAN JÄLLEEN.

Kyllä meille suomalaisille tässä leikissä heikosti käy tai on jo käynyt.

KORONA siis vei SUOMELTA ITSENÄISYYDEN, eikä kukaan pannut vastaan!!!!

Den glider in!!!!
HELLUREI, HELLUREI, HELLUREI!!!

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?23.11.2021 9:41
On myös muita syitä vaalien siirrolle.

Jopa hamaan tulevaisuuteen.

Aamuinen uutisanti kertoi miten heikolla tolalla järjestelyt näillä "alueilla" ovat.

Parhaimmillaankin vain välttävällä tasolla.

Tilannehan on ollut tiedossa jo: Nyt haukataan aivan liian suurta palaa.

"Kaikkien aikojen suurin uudistus"

Tässä maassa.

Suurempi kuin peruskoulu ja kansan- terveystyö aikanaan. Yhteensä.

Silloin kun rahaa oli enemmän kuin tarvis. Kiitos sen aikaisen idänkaupan.
Tuotiin käytännössä ilmaisia raaka-aineita, jotka jalostettiin ja vietiin maailman turuille käypään hintaan.

Tai ainakin melkein käypään.

Joka tapauksessa tuolloin oli rahaa millä uudistaa.

Peruskoulua säädettiin 40 vuotta.

Samoin hoivaa.

Eikä valmista ole tullut.

Voihan toki olla, että aluevaltuustot valitaan.

Ne tosin tekevät ensimmäisen toimikautensa sitä, mitä ei ole tehty.

Eli valmistelevat tätä sotea.

Ja ennen kuin se on valmis, yksi jos toinen ehtii kuukahtaa niihin jonoihin.

Mikä lienee tarkoituskin.

Onhan ainakin yritetty...

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?23.11.2021 13:31
Väkisin tehty, mikä väkisin tehty!!!

Pakottamalla ei koskaan hyvää tule. AKM kuuli eilenkin saman kuin OTTO.

YLE oli haastatellut useita SOTE IHMISIÄ ALUE-SOTEN etenemisestä.

Kaikkialla ollaan vielä housut kintuissa, vaikka PÄIVI NERG oli jo TERRASIPILÄN aikaan pimittänyt laittomasti eduskunnalta 420 milj. EUR SOTEN VALMISTELUKULUJA KOKO TERRA SIPILÄN HALLITUSKAUDEN AIKANA.

ALUE-SOTESSA on taas kysymys POLIITIKKOJEN GOOGLEN karttaharjoituksesta, jonka ainoa tarkoitus on saada valittua vain nuo ALUE-SOTEN päättäjät, jotka ilmeisesti korkeintaan kerran kuusssa istuvat iltaa ja päättävät sitten esim. siitä, järjestyykö Juankosken mummoille kihtiin ja kurkkukatariin hoitopaikka jostain päin Suomea, kun tuntuu siltä, että kaikki Kuopion seudun hoitopaikatkin on varattu ikuisen KORONAN hoitoon.

Ei valtio pysty rahaa SOTE-ALUEILLE noin vain jakamaan, joten tässähän menee kaikki perustuslaissa todetut tasa-arvopykälätkin uusiksi.

Vaikuttaa siltä, että Helsingissä SOTE tulee jollain tavoin kitkuttaen toimimaan, mutta tietysti entistä pienemmän budjetin voimin, kun pitää SOTE rahaa lähettää esim. Kainuuseen.

Muilla SOTE-ALUEILLA tilanne tulee olemaan sama kuin AKM:llä oli taannoin Moskovan lentokentällä.

Olin ravintolan ainoa asiakas ja istuin pöytään. Ajattelin siinä syödä joutessani vähän iltapalaa, kun koneet oli myöhässä.

Huomasin heti, että hovimestari noijaili keittiön oven pieleen ja yritin kutsua häntä paikalle. Ei koskaan tullut!!!

Jouduin poistumaan valtion ravintolasta ja onneksi löysin pienen hampurilaiskojun, josta sain kuivan käntyn ja lasin vodaa.

Tätä on tulossa Suomessa nyt takuu varmasti eläkeläisille, joita on nykyään jo ainakin 1 100 000.

Veikkaan, että tulevan 10 vuotis perioidin aikana ainakin 300 000 vanhempaa suomalaista kuukahtaa ALUE-SOTEN jonoissa ja peilisaleissa, kun nytkään ei ole maaseudulla tai kaupungeissa hoitajia ja lääkäreitä julkisella puolella.

Hoitotöihin kelvollisen ihmisen ja lääkärin kouluttaminen kestää ainakin viisi vuotta, niin on täysin selvää, ettei HOITOTAKUUT KORONA SUOMESSA VOI TOTEUTUA LÄHIMMÄN 10 VUODEN SISÄÄN.

HUS:ISSAKIN on nyt jo TIUKKOO noin 40 TEHOHOITOPOTILAAN KANSSA, JOS PARIKIN UUTTA LISÄPOTILASTA ON TEHOHOIDON TARPEESSA, NIIN ASIASTA PITÄÄ JÄRJESTÄÄ VALTAKUNNALLINEN HÄTÄHUUTO MEDIASSA JA VIRANOMAISTEITÄ PITKIN KAIKKI SAIRAANHOITOPIIRIT JOUTUU HÄLYTYSTILAAN!!!

Kaiken huipuksi KRISTA KIURU vielä tekee hartiavoimin töitä, ettei ainutkaan yksityinen yrittäjä saa lähteä hoitojonoja purkamaan.

Pitäsiköhän kohta KORONA SANNA, KRISTA KIURU ja RUUNEPERI haastaa oikeuteen KANSANMURHASTA?

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?24.11.2021 7:18
Kepu tässä on suurin syyllinen.

Ensin sössittiin parashanke, sitten Sipilä tolkuttomalla kiireellä ja huonolla valmistelulla pilasi oman yrityksensä ja nyt mentiin takaamaan tämä punainen sote.

Kaiken tämän takana on yksi ja sama puolue.

Puolue, joka vaihtaa väriään vähän joka käänteessä.

Puolue, joka on toiminnallaan jo tuhonnut maatalouden ja sen harjoittajat.

Seuraavaksi menee metsät ja metsäteollisuus.

Kansanmurha on aivan liian lievä tuomio!

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?25.11.2021 21:45
UNILUKKARI KÄVI VIERAILULLA SAKSASSA JA HÄNELLE KERROTTIIN, ETTÄ NYT ON EU:SSA SAKSALAINEN KOMENTO.

Brysselissä on Koronan eksponentiaalimallilla laskettu, että kaikki EU:n kansalaiset on rokotettava pikkulapsesta alkaen ja kolmas rokotuskierros on viipymättä aloitettava.

Kodeissakin on otettava käyttöön maskipakko, koska on kysymyksessä sotatilaan verrattava hätätila.

Kaikki, jotka vastustavat koronamaskeja, koronarokotuksia ja -passeja ovat yhteiskunnan vihollisina ja terroristeina laitettava välittömästi seurantaan ja niskuroivat on asetettava työskentelykaranteeniin.

UNULUKKARI aloittikin heti Saksasta saamansa viestin levityksen kuuliaisena kuin ennen vanhaan sen viheliäisen NATSIKOMENNON aikaan.

UNILUKKARI päätti peruuttaa ITSENÄISYYSPÄIVÄ KEKKERIT 6.12.2021.

Saa nähdä, onko myös EDVIN LAINEEN TUNTEMATON SOTILAS YLE:llä PERUTTU 6.12.

Ei ole mitään epäilystä siitä, että Suomi ei ole enää itsenäinen valtio. Kun näin on, niin 22.1.2022 ALUEVAALIT tullaan tietysti tarpeettomina perumaan.

Ruotsistahan saatiin jo mallia modernista "DEMU JA VIHERVASSSARIT MENOSTA", kun DEMUT ja VIHERVASSARIT halusivat väkisin valita maalle ensimmäisen naispääministerin.

Magdalena Andersson valittiinkin eilen aamupäivällä väkisin pääministeriksi, mutta illalla Andersson joutui jo eroamaan ja RIKSDAGEN heitti Anderssonin roskikseen, kun Andersson oli esittänyt samantyylistä TALOUSPAKETTIA kuin KORONA SANNAN PORUKKA SUOMESSA.

RUOTSISSA TOIMINTALINJAKSI VALITTIIN SELKEÄSTI OPPOSITION EHDOTTAMA LINJA.

EU on näköjään täydellisen sekasorron tilassa ja PUTIN ajaa kylmähermoisesti sotajoukkoja vain EU:n Itärajoille, UKRAINAAN ja Suomessakin ulkoministeri HAAVISTO ja sisäministeriksi siirtynyt KRISTA MIKKONENKIN vain eduskunnassa luennoi eilen, että meillä on Suomessa nuo rajat kyllä hyvässä hoidossa, koska meillä RAJA RAILONA AUKEAA ITÄÄN PÄIN n. 1300 KM:N MATKALTA.

Ihmetyttää, miten KRISTA MIKKONEN on ylipäätään voitu valita peräti sisäministeriksi, kun KRISTA on Joensuun Yliopistossakin KIRKASTUNUT PENTTI LINKOLAN aatteisiin ja suorittanut gradunsakin vain EU:n vesikasvien direktiiveistä.

A-STUDIOSSAKIN JA EDUSKUNNASSA KÄVI ILMI EILEN, ETTÄ KRISTA MIKKONEN, JONKA KOULUTUSTAUSTA ON SIIS BIOLOGIA JA MUUTKAAN VIHERVASSARIEN POLIITIKOT EIVÄT NÄY YMMÄRTÄVÄN KANSAINVÄLISESTÄ OIKEUDESTA EIKÄ IHMISOIKEUKSISTAKAAN HÖYKÄSEN PÖLÄHDYSTÄ (vrt. emeritus prof. Martti Koskenniemi).

KOSKENNIEMI JA RIIKKA PURRA OLIVAT TAAS AIVAN OIKEASSA, ETTÄ VUODELTA 1951 PERÄISIN OLEVA IHMISOIKEUKSIA KOSKEVA GENEVEN SOPIMUS EI ENÄÄ PITKÄÄN AIKAAN OLE OLLUT NS. TÄTÄ PÄIVÄÄ.

WOKISMIN MESTAREINA HÄÄRIVÄT VIHERVASSARIT NÄYTTÄÄ HAAVEILEVAN SITÄ, ETTÄ SUOMESSAKIN SIIRRYTTÄISIIN ajassa taaksepäin 1760-1840 luvuille ja romantiikan aikaan, jolloin mm. sveitsiläis-ranskalaisen ROUSSEAU katsoi, että yhteiskunnan ja ihmisluonnon välillä on perustavanlaatuinen kuilu.

Wikipediasta:

"Hän katsoi, että ihmiset ovat luonnostaan hyviä, "jaloja villejä", ollessaan luonnontilassa, joka oli kaikkien muiden eläinten tila ja se tila, jossa myös ihmiskunta oli ollut ennen sivistyksen ja yhteiskunnan luomista.

Yhteiskunta oli kuitenkin pilannut ihmiset.

Hän piti yhteiskuntaa keinotekoisena ja katsoi, että sen kehitys, erityisesti sosiaalisten riippuvuussuhteiden kehittyminen, oli ollut vahingollista ihmisten hyvinvoinnille.

Rousseaun kenties merkittävin teos on Yhteiskuntasopimuksesta, joka hahmottelee legitiimin poliittisen järjestyksen perusteita.

Se julkaistiin vuonna 1762 ja siitä tuli yksi vaikutusvaltaisimmista poliittisen filosofian teoksista länsimaisessa perinteessä.

Se kehitteli joitakin Rousseaun jo aiemmin Encyclopédie-artikkelissaan Economie Politique mainitsemia ajatuksia.

Rousseau esitti, että luonnontila taantuu ja rappeutuu lopulta epäinhimilliseksi tilaksi, jossa ei ole lakeja eikä moraalia, missä vaiheessa ihmiskunnan tulee joko perustaa laillisia instituutioita tai tuhoutua.

Taantumuksen tilassa ihmiset ovat yhä kasvavassa kilpailussa toistensa kanssa, mutta kuitenkin yhä riippuvaisempia toisistaan. Nämä kaksijakoiset paineet uhkaavat sekä hänen selviytymistään että vapauttaan.

Rousseaun mukaan ihmiset voivat sekä säilyttää itsensä että vapautensa liittymällä yhteen yhteiskuntasopimuksella ja hylkäämällä vaateensa luonnonoikeudesta.

Ihmisenä Rousseau oli itsekeskeinen, neuroottinen ja myöhempinä vuosinaan ajoittain mielisairas. Mutta hänen ajatuksensa vaikuttivat ristiriitaisuudestaan huolimatta erittäin laajasti ja hänen selkeä, luonteva proosakielensä oli vaikutusvaltainen."

Rousseau alussa vapaamieliset ajatukset johtivat kuitenkin Rankassa totalitarismiin ja Saksassa myöhemmin marxismiin ja myös totalitarismin huippusuoritukseen Hitlerin Natsi Saksassa.

Kuinka lähellä nykyisenä VIHERVASSARIEN WOKE AJASSA OLLAANKAAN ROUSSEAUN AJATUKSIA.

Kun nyt seuraa tarkalla silmällä ja korvalla, kuinka VIHERVASSARIEN WOKE PORUKKA onkaan ilmastohysteriassaan Rousseaun taannoisia ja niistä kehittyneitä marxistisia ihanteita, jotka sitten NEUVOSTLIITOSSA vietiin lopulta täydelliseen valtion tuhoon, niin huomaa, että kohti täydellistä katastrofia EU:ssa ollaan matkalla.

AKM ihmettelee kovasti sitäkin, mitä yhteistä on vesikasveilla ja sisäministerin tehtävillä. SISÄMINISTERINHÄN pitäisi huolehtia Suomen turvallisuudesta ja jahdata ulkomaisia islamistiterroristeja.

Sinänsähän KRISTA MIKKOSEN nimitys sisäministeriksi ei ole mikään yllätys, koska onhan Suomessa sisäministereinä ollut ennekin VASSARIAATTEEN suuria ystäviä.

Merkille pantavaa on, että vuonna 1990, kun Mauno Koivisto määräsi TIITISEN LISTAN SUPON KASSAKAAPPIIN TALLETETTAVAKSI, niin silloin sisäministereinä puuhastelivat seuraavat herrat:

□ Jarmo Rantanen, SDP, merkonomi, Tampereen kaupungin johtaja (vastuullinen sisäministeri)

Avustavat sisäministeriön ministerit (alueministerit):
□ Erkki Liikanen, SDP, valt. kand., EU komissaari 1995-2004, Suomen Pankin pääjohtaja 2004-2018, IMF:n halintoneuvostin jäsen 2004->

□ Matti Puhakka, SDP, työteknikko, sisäministeriön alueministeri maaliskuusta 1990 lähtien.

Näyttää siltä, että Jarmo Rantanen on ollut vastuullinen sisäministeri silloin, kun KOIVISTO määräsi SUPON silloisen päällikkö SEPPO TIITISEN tallettamaan SUPON KASSAKAAPPIIN vuoteen 2050 saakka SUPON saaman 18 henkilön listan niistä ns. vieraan vallan agenteista, joita on tarkoin pidettävä silmällä.

Koska tässä salausketjussa näyttää olleen MAUNO KOIVISTON johdolla lähes pelkästään TUNNETTUJA DEMAREITA, niin on täysin selvää, että listalla täytyy olla useita DEMUJA, jotka vieläkin vaikuttavat Suomen poliittisessa kentässä ja muissa tärkeissä valtion tehtävissä.

Koivistohan nimitti ym. HOLKERIN HALLITUKSEN vastoin esim. puolueiden (ainakin kokoomuksen) tahtoa, joten on selvää, että hallituksen jäseniä valittaessa KOIVISTO on myös henkilökohtaisesti määrännyt HOLKERIN valitsemaan hallitukseensa sellaisia henkilöitä, joita voitiin pitää ns. LUOTTOHENKILÖINÄ IDÄN SUUNTAAN.

Suomessahan oli jo KEKKOSEN AIKANA totuttu siihen, että URKKI kävi aina ensin ennen ministerien valintaa kysymässä Moskovasta, keitä olisi hyvä valita Suomen hallitukseen, ettei meille vaan tahtomattamme tulisi ongelmia NEUVOSTOLIITON kanssa erinomaisissa taloudellisissa, poliittisissa ja muissa yhteyksissä.

Hymyilyttää oikein leveästi, kun eduskunnassa eilenkin välikysymyskeskustelussa muistaakseni kepuloisten ja muidenkin hallituspuolueiden edustajat syöttivät eetteriin kirkkain silmin, että KOKOOMUS JA MUUT OPPOSITION EDUSTAJAT OVAT ULKOPOLITIIKKAAN KUULUVAN LAINSÄÄDÄNNÖN YHTEYDESSÄ PUUTTUNEET MYÖS SISÄPOLITIIKKAAN.

AKM MUISTAA KUITENKIN ERIOMAISEN HYVIN NUO URKIN AIKAISET YYA-AJAT, JOLLOIN SUOMELLA EI ITSE ASIASSA OLLUT LAINKAAN OMAA SISÄPOLITIIKKAA, KOSKA URKILLE ANNETTIIN MOSKOVASTA SELVÄT LISTAT, KEITÄ SUOMESSA VOIDAAN YLIPÄÄTÄÄN ISTUTTAA MUSTIEN MINISTERIAUTOJEN TAKAPENKEILLE.

Tuota kotimaista POST ROUSSEAU aikaa on kutsuttu meillä ja muualla SUOMETTUMISEN AJAKSI.

Meillä POST ROUSSEAU ajan toinen vaihe eli EUROTTUMISEN AIKA KÄYNNISTYI, KUN SUOMI LIITTYI KOIVISTON KÄYNNISTÄMIEN EPÄMÄÄRÄISTEN SOPIMUSTEN PERUSTEELLA EU:HUN JA EUROON.

Herättä ihmetystä, että esim. GENEVEN IHMISOIKEUSSOPIMUS, joka on tullut voimaan siis jo 1951, on kuin kivitauluun hakatut raamatun 10 käskyä, kun taas EU:n sopimukset ovat sellaisia, että niitä joudutaan vuodesta toiseen muuttamaan, kun neliskulmaista tappia ei millään saada pyöreästä reiästä sisään.

JA AINA VAIN PIENELLÄ SUOMELLA ON MAKSAJAN ROOLI!!!

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?26.11.2021 14:27
Eiliset käppyrät tekivät selväksi tilanteen, joka on pahempi kuin kertaakaan aikaisemmin.

Eikä huippua vielä näy.

Se, mihin nyt on jouduttu, on seurausta poliittisista päätöksistä.

Niiden todellinen tavoite oli siirtää vaalit.

Jää nähtäväksi, miten asia tällä kertaa
"kerrotaan" kansalle.

15.000 tartuntaa /pv....

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?27.11.2021 0:35
Asia on jo moneen kertaan kerrottu kansalle.

Aamunkin Hesarissa oli 8 sivua heti alkuun koronaa kaikin puolin käsiteltynä. Tätä osin ainoa puute oli päivittäinen "koronasijoitus"- eli ilmaantumis- ja kuolleisuus taulukko.

Sitten oli ILMASTON HÄTÄTILASTA 4 sivua. Artikkelissa oli siirrytty jo vuoteen 2050 ja toimittaja Maija Aalto oli laadituttanut komeat käyrät, kuinka Helsingissä saattaa silloin sataa kaatamalla.

Käppyrät oli tehty eksponenttimallin avulla ja varmuuden vuoksi pystyakseli oli vielä venytetty niin pitkäksi, että varmasti kaikki lukijat huomasivat, kuinka hirveä kaatosade Helsingin päälle tulee. Varmaan pari kolme metriä vettä ainakin.

Sitten oli 4 sivua Petja Pellin luentoja Kenian norsuista. Petjahan on Hesariin palkattu kirjoittamaan luontokadosta.

Petja kysyi juttunsa aluksi "Pysäyttääkö kaksimetrinen verkkoaita norsun".

Tähän kysymykseen Petja ei pystynyt antamaan vastausta, vaikka oli kuvannut norsuja isoihin kuviin, eikä yksikään niistä yrittänyt hyppiä verkkoaidan yli.

Sitten Petja oli kuvauttanut prof. Pellikan nojailemassa ja rapsuttamassa ikiaikaista äitipuun eli isonuasan pintaa. Kuvasta päätellen äitipuu ei ollut vaarassa kaatua Pellikan nojaillessa sen kylkeen.

Kun ym. tiedotteet oli Hesarissa esitetty, niin Hesarin Amerikan toimittaja Anna-Sofia Berner raportoi vielä kahdesta USA:ssa ratkaisuun tulleesta oikeudenkäynnistä.

Kysymyksessä oli 17 vuotiaan Kyle Rittenhousen murhasyytteet ja sitten kolmen iäkkäämmän miehen murhasyytteet.

Valkoihoinen Rittenhouse joutui Kenosassa BLM MOBien agression kohteeksi ja pelastaakseen henkensä joutui ampumaan itsepuolustukseksi kaksi ja haavoitti yhtä kadulla riehunutta tappajaa, raiskaajaa ja tuhopolttajaa, jotka kävivät päälle, kun poliisit oli häädetty kadulta lomille anarkistien hulinoinnin ajaksi.

USA:n FAKE NEWS VALTAMEDIA syytti heti Rittenhousea mustien BLM anarkistien tappajaksi ja Seniili Joe Biden ja varapresidentti Kamala Harris menivät kaikilla valtakunnallisilla kanavilla vaatimaan Rittenhouselle ankarinta rangaistusta.

Valtakunnalliset uutiskanavat lähettivät vielä reportteja Kenosaan ahdistelemaan juryn jäseniä, jotta he tuomitsisivat Rittenhousen.

Valamiehistö kuitenkin totesi, että Rittenhouse oli syytön ja hän joutui puolustautumaan hengenvaarassa, kun yksi anakisteista oli ensin yrittänyt ampua häntä ja yksi iskeä maassa makavaa avutonta poikaa skettilaudalla päähän.

Tämä ei ole riittänyt Seniilille Bidenille, vaan hän aikoo vielä ottaa asian tutkittavaksi.

Kuitenkin paikallliset oikeusoppineet ovat jo todenneet, että asia on nyt loppuun käsitelty.

Toisessa ns. Ahmaud Arbeyn tapauksessa kolme valkoista iäkkäämpää miestä tappoivat Arbeyn, kun olivat luulleet kaveria BLM liikkeen edustajaksi, joka yön pimeydessä hiippaili epäilyttävästi murtovarasta muistuttavasti lähellä rakennuksia.

Miehille langetetttin pitkät tuomiot oikeuden toimesta.

Amerikkalainen oikeusjärjestys toimi siis molemmissa tapauksissa, vaikka FAKE NEWS VALTAMEDIA pyrki molemmissa tapauksissa lietsomaan vastakkain asettelua ja syöttämään NARRATIIVIA, että MUSTAT ovat Amerikassa systeemisen rasismin kohteena.

Liberaali WOKE FAKE NEWS MEDIA ja paikalliset demokraatit ovat ajaneet jo useita vuosia mm. ns. DEFUND THE POLICE politiikkaa, jossa katuanarkismi on täysin hyväksyttävä ilmiö.

Esim. demokraattijohtoisessa Kaliforniassa kauppojen ryöstely on nykyään täysin laillista hommaa, jos ryöstetyn tavaran arvo on korkeintaan muistaakseni 900-950 USD.

Katuanarkiahan sai valtavat mittasuhteet vuonna 2020, kun taparikollinen ja narkkari George Floud sai surmansa pidätystilanteessa poliisien toimesta, mikä sitten räjäytti käyntiin koko ns. BLM-liikkeen, joka nykyään FAKE NEWS MEDIAN kautta näyttää pyrkivän hallitsemaan jopa USA:n oikeuslaitoksen toimintaa.

Hesarin toimittaja Bernerin kirjoittamasta artikkelista nähdään, että hän oli selvästi ottanut varsin sympaattisen kannan BLM anarkistien ja VALTAMEDIAN syöttämiin selkeisiin valheisiin.

Satuin itse seuraamaan tarkasti Kyle Rittenhousen oikeudenkäyntiä Newsmax kanavalta, jonka arvostus näyttää nykyään olevan korkeinta luokkaa USA:n kaapelitelevisioden joukossa, joten oma johtopäätökseni oli täysin selkeä.

Syyttäjä oli FAKE NEWS MEDIAN vaatimuksista salannut jopa keskeistä videomateriaalia tapahtumista ja BLM narratiivin avulla yritettiin saada hengensä hädässä ollut nuori kaveri väkisin linnaan USA:n korkeinta poliittista johtoa myöten.

Seniilin Bidenin toimesta yritettiin sitten nuoresta Kyle Rittenhousesta tehdä vielä ns. VALKOINEN ÄÄRIOIKESTOLAINEN RADIKAALI, mutta oikedessa nämäkin Seniilin Bidenin julkiset syytökset osoittautuivat vääriksi.

Kyllä täytyy ihmetellä, miksi HESARI näyttää lähettävän USA:han sikäläisistä asioista raportoimaan sellaisia toimittajia, joilla ei ole alkeellisintakaan käsitystä siitä, mitä tarkoittaa kriittinen ja riippumaton toimittajan työ.

Samalla tavalla on havaittavissa, että YLE:n toimittajat näyttävät myös USA:han lähetettyinä uutistoimittajina tekevän haastattelunsa lähinnä demokraattien puoluetoimistojen edustajien kanssa.

Koska Amerikassa polittinen elämä nojautuu pitkälle demokraatteihin ja republikaaneihin, niin haastattelemalla vain demokraatteja ja käyttämällä hyväksi vain vahvasti demokraatteihin nojallaan olevia medioita, Amerikan asioista syntyy meilläkin Suomessa valitettavasti kovin kieroutunut ja täysin väärä mielikuva, millainen maa Amerikka oikeasti on.

Suomalaiset ovat siis jatkuvasti FAKE NEWS MEDIAN TIETOJEN VARASSA, kun omaa riippumatonta mediaa Suomessa ei nykyään enää ole.

Tästä syystä kaikki merkit viittaavat siihen, että ennen tulevia ALUEVAALEJAKIN Suomeen rantautuu ainakin Etelä-Afrikasta joku korona viruksen variantti tai mahdollisesti vielä hirvempi näkymätön peto, joka tarttuu etenkin äänestysjonoissa ja äänestyskopissa, joten kyllä nyt on ALUEVAALIEN OSALTA JO SANOTTAVA "SOROM NOO"!!!!

UNILUKKARIHAN SANOI "SOROM NOO" JO ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLIENKIN OSALTA, joten peruutuksissa on jo mallia meille näytetty, eikä kansa ole korvaansa lotkauttanut, vaikka perinteisesti yli 2 milj. ihmistä on meillä vuosittain seurannut Presidentin Linnan pippaloita ja juhlapukujen esittelyjä.

Selvästi näkee, että FAKE NEWS MEDIA opettaa suomalaisia syvään nöyryyteen ja herranpelkoon.

Kohta ainakin puolet Suomen kansasta suuntaa nuotiotulille metsän siimekseen joulunkin aikaan, jotta kukaan ei sairastuisi lähikontaktien johdosta johonkin Suomeen mahdollisesti leviävään kulkutautiin.

Nuotiotulillakin on oltava koronapassi ja maski päällä, ettei korona vahingossa leviä metsän eläimiin, joista se voi kiertotalouden sääntöjen mukaan palata taas ihmisiin entistä hirvempänä tappajana.

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?28.11.2021 13:58
Ministeri tuli vihdoin ulos kolostaan kertoen jottei vaikuta.

Ei vaikuta korona vaaleihin ei.

Samaa puhetta kuultiin ennen kuntavaaleja.

Aikalisä tulee mutta saapa nähdä katsotaanko tällä kertaa muiden kortit.

Anna mun kaikki kestääRe: Mutta tuleeko ne vaalit?28.11.2021 15:00
Hannakaisa on saanut, kirjoitti ilta-sanomat. tuon ikäisenä olisi tyytynyt odottamaan lapsenlapsia.

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?29.11.2021 9:51
Onnittelut vaan Hanna-Kaisalle!

Jokainen uusi syntyvä suomalainen lapsi on parasta mitä tämä maa voi saada.

Lehti revitteli vaan vähän ikävään sävyyn.

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?30.11.2021 0:27
Kyllä Hanna-Kaisan pyöristynyt masu on noteerattu.

Onneksi vain olkoon!!!!

Jokaisen syntyvän uuden suomalaisen kansantaloudellinen arvo on nykyään jo lähes 3 milj. EUR, joten Hanna-Kaisaa voi onnitella jo melkein Lotto voittajana.

Hanna-Kaisa oli tehnyt muutenkin oikean valinnan. Oli jättänyt kepuloisten venkoilevan politiikan tykkänään pois.

Se oli oikea arvovalinta.

Hanna-Kaisa näyttää myös olevan noissa Valion maitoasioissakin samoilla lijoilla kuin AKM.

Hanna-Kaisa oli nimittäin selvittänyt A2 maitoasioitakin ihan Amerikkaa myöten.

Hanna-Kaisan ei olisi tarvinnut ihan Amerikasta asti kysyä neuvoa, kun olisi vain kysäissyt asiaa suoraan AKM:ltä, niin olisipa heti tullut paluupostissa A2 lehmänmaidon terveellisistä vaikutuksista selvät sävelet.

Sitä minä pikkuisen pohdiskelin, kun Hanna-Kaisa oli vähän uupunut Eduskunnassa.

Minä luulen kyllä, että Hanna-Kaisa oli Eduskunnassa mahdollisesti lähtenyt Herrojen kanssa marjaan sen Kepuloisten Soten kanssa, jota ei näköjään saadakaan voimaan, kun nyt pääsi yllättämään IKUINEN KORONA.

Rahat ei enää riitä IKUISEN KORONAN HOITOON, kun YLEKIN meni jo tarkistamaan TEHOHOITO-OSASTOLLE IHAN OIKEATA KORONA POTILASTA, JOKA KYLLÄ OLI HYVIN HEIKOSSA HAPESSA.

HARMITTI VAIN, ETTÄ TAAS JOKU ULKOMAANKIELINEN NAISLÄÄKÄRI EI OSANNUT VASTATA TOIMITTAJA ANNIKAN SELVÄÄN KYSYMYKSEEN.

ANNIKA KYSYI ALUKSI, VOISIKO LÄÄKÄRI KERTOA, MILLAINEN OLI HOITOON TULLUT POTILAS TULLESSAAN TEHOLLE.

LÄÄKÄRI PITI PITKÄN LUENNON SIITÄ; MITEN POTILASTA HOIDETAAN.

EPÄSELVÄKSI SIIS JÄI, MIKSI POTILAS OLI YLIPÄÄTÄÄN SAIRASTUNUT. KORONAAN.

TERMI PERUSTERVE EI OLE MIKÄÄN DIAGNOOSI. MINUSTA NÄYTTI, ETTÄ KYSYMYKSESSÄ OLI KYLLÄ KETJUPOLTTAJA.

KYLLÄ KETJUPOLTTAJALLA KEUHKOT OVAT JO NOINN 50 VUODEN IÄSSÄ TÄYTTÄ TERVAA, MIKÄ ON KORONALLE PARAS MAHDOLLINEN KASVUALUSTA. TOINEN ON TUO VIINAN PIRU!!!!.

IMMUNITEETISTA HAVIÄÄ 30% JO MUUTAMASTA LASILLISESTA. SAATI JOS JANOON TARVITAAN KOKO KOSKIS PULLO.

MONET LÄÄKKEET ON SITTEN VIELÄ IHAN ERIKSEEN.

EIPÄ OLE TULLUT VERENPAINELÄÄKITYKSESTÄ TAI DIABETEKSESTAKAAN MITÄÄN TIEDOTTEITA.

PAINOSTA JA IÄSTÄ ON KYLLÄ PALJON PUHUTTU, EHKÄ ENEMMÄN KUIN TARPEEKSI!!!!

KUITENKIN ANNIKA HALUSI KOROSTAA, ETTÄ MIES EI OLLUT OTTANUT ROKOTETTA.

SEN JÄLKEEN ALKOI SITTEN TULLA ENEMMÄNKIN TARINAA EU:N LÄÄKETOIMISTOISTA, KORONAPASSEISTA, MASKEISTÄ JA "HÄTÄJARRUISTA" SUN MUISTA.

KOVAT ON NYT PIIPUSSA, EIKÄ YKSIKÄÄN VIRUKSELLE ALTISTUNUT PÄÄSE ULKOILMAAN KOHTA ILMAN KORONAVARTIJAA.

VAIKKA DEMUJEN PERUSTUSLAKIVALIOKUNNAN PUH. JOHT. JOHANNA OJALA-NIEMELÄ VIELÄ LEIKKI PIETARIA HAASTATTELUSSA, NIIN SAAMMEPA NÄHDÄ.

DEMUJEN SUOSIO ON KEHITTYNYT HEIKOSTI..

KEPUN MARKUS LOHI VAIN TOIVOI, MUTTA EIHÄN TOIVEET OLE ENNENKÄÄN TOTEUTUNEET,

KUN VIELÄ UNILUKKARI ALKAA EPÄILLÄ, ETTÄ HÄNELLÄ SAATTAA OLLA PIILEVÄ KORONA MALLIA ETELÄ-AFRIIKKA, NIIN SEN JÄLKEEN ASIA ON VAALIEN OSALTA TAPUTELTU

NÄIN KÄVI LINNAN JUHLIENKIN KANSSA.

KYLLÄ PIETARIKIN KIELSI ÖLJYMÄELLÄ JEESUKSEN SEURAAVASTI:

Jeesus ennustaa opetuslasten luopumisen

Laulettuaan kiitosvirren he lähtivät Öljymäelle.

Silloin Jeesus sanoi heille: "Tänä yönä te kaikki luovutte minusta, sillä on kirjoitettu: "Minä lyön paimenen maahan, ja lauman lampaat joutuvat hajalle.?"

Mutta kuolleista noustuani menen teidän edellänne Galileaan.

Pietari keskeytti hänet ja sanoi: "Vaikka kaikki muut luopuisivat sinusta, minä en koskaan luovu."

Jeesus vastasi: "Totisesti: tänä yönä, ennen kuin kukko laulaa, sinä kolmesti kiellät minut."

Pietari sanoi: "Vaikka minun pitäisi kuolla kanssasi, minä en ikinä sinua kiellä."

Samaa vakuuttivat muutkin opetuslapset."

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?30.11.2021 16:53
Akm vaikuttaa olevan asian ytimessä.

Ei ollut sattuma, että ne linnanjuhlat päätettiin perua.

Yhtä vähän sattumaa oli tuo öylönen a-studio.

Kyllä sinne teholle mentiin ihan tarkoituksella.

Ja tehtiin ohjelma, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.

Onpa sitten itsenäisyyspäivän jälkeen hyvä tulla esiin ja kertoa, miten riskaabelia on pitää tässä tilanteessa vaalit.

Saapa nähdä kuka kertoo tämän.

Onko Anna-Maja vai Sanna itse.

Tunnettuahan on, ettei politiikassa mikään tapahdu sattumalta.

Näin se käy.

Jälleen.

ErkkiRe: Mutta tuleeko ne vaalit?30.11.2021 18:04
Hannakaisa on ollut hiljaa vuosia, onko ollut eduskunnassa ollenkaan? vai sängyssä viettänyt aikaa.
Toivottavasti pysyy siellä lehmien seassa ettei eduskuntaan kepu Loisia tarvita.

ottoRe: Mutta tuleeko ne vaalit?1.12.2021 10:13
A-studio pui vielä uudemman kerran koronaa.

Olikohan eräänlainen tehoste?

Kyllä näissä olosuhteissa vaalien järjestäminen on vähän riskialtista.

Vaarantaa terveysturvallisuuden kuten sanonta kuuluu.

Linnan juhlat peruttiin jo. Se oli selvä signaali.

Suosivathan vaalit heinäkuussa ennen muuta kokoomusta.

Onpa siitä hyvä lähteä kohti eduskuntavaaleja ja pääministeripuoluetta.

alan kolmas miesRe: Mutta tuleeko ne vaalit?1.12.2021 23:01
Nyt tuli jo URSULALTA EU:n PAKKOROKOTUSOHJEETKIN!!!

Kohta pannaan rokottamattomat samanlaisiin jonoihin kuin JUUTALAISET aikoinaan KESKITYSLEIREILLE vietäviksi AATUN AIKAAN.

Piikki kylkeen ja sen jälkeen joukkohautaan, niin päästään loisista eroon.

Sen verran armoa URSULA lupasi, että jokainen EU/EURO maa saa itse päättää, ketkä laitetaan näihin rokotusjonoihin.

PUTINKIN jo ilmoitti NATOLLE, että hän on nyt tehnyt yksipuolisen sopimuksen NATON puolesta siit, että NATO vetäytyy Venäjän rajoilta suojelemaan pelkästään Englantia ja Norjaa.

PUTIN PÄÄTYI YKSIPUOLISEEN SOPIMUKSEEN, kun sisäpoliittisista syistä hänelle oli tullut tarve hyökätä UKRAINAAN ja UKRAINAN JÄLKEEN NÄHTÄVÄSTI SUOMEEN, KOSKA DEMUT JA VIHERVASSARIT EIVÄT NÄE TÄSSÄ VAIHEESSA TARPEELLISEKSI RAKENTAA TÄYSMITTAISTA MUURIA SUOMEN ITÄRAJALLE.

EU:n FRANKENSTEIN vai mikä fakiiri se olikaan ilmoitti myös, että Suomen metsälausunto on otettu kiitoksella vastaan komissiossa.

Mutta metsä on osa luontoa ja me ollaan täällä komissiossa huolissamme tuosta luonnosta ja siksi luontokato ja ilmaston hätätila liittyvät kiinteästi toisiinsa, jolloin luontokato on määräävä asia ja ilman muuta johtaa sitten metsien taksonomiaan.

Taksonomiassahan on kyse seuraavasta asiasta:

"Kestävän rahoituksen taksonomialla luodaan kriteerit toimille, joita voi pitää kestävinä. Tarkoituksena on ohjata yksityistä rahaa sijoituskohteisiin, jotka edistävät kestävän kehityksen ja Pariisin sopimuksen tavoitteiden saavuttamista."

"EU:n metsäisille jäsenmaille taksonomia tarkoittaa metsätaloudelle ylimääräisiä haasteita, sillä yli 13 hehtaarin tilojen on laadittava ja läpäistävä tiukka ilmastohyötyanalyysi.

Metsänomistajalle taksonomian mukainen toiminta on vapaaehtoista, mutta isojen metsäteollisuusyritysten tulee raportoida taksonomian mukaisesta liiketoiminnasta."

Niinpä niin, EU:hun liittyminenkin oli Manulle vapaaehtoinen valinta ja vielä vapaaehtoisempi valinta oli liittyminen EUROON.

Saahan sitä tietysti vapaaehtoisesti sopia, että PARTIOPOIKAA LEIKKIVÄ SUOMI ALKAA TUKEA EU:N SUURIMPIEN MAIDEN KUTEN SAKSAN, RANSKAN, ITALIAN ja JOPA ESPANJANKIN PANKKEJA, mutta tämä tukitoiminta on laskenut Suomen bruttokansantuottetta lähes eniten EU-MAISTA EURO-LIITOKSESTA LÄHTIEN JA NYT VIELÄ KIIHTYVÄLLÄ VAUHDILLA.

Juna on siis jo mennyt:

"Varoitusmerkki" -metsien taksonomia hyväksytään, mepit kertovat seuraukset
ILKKA LUUKKONEN | 19.11.2021 | 11:41- päivitetty 19.11.2021 | 11:45

Eero Heinäluoman mielestä Suomi ei uskalla puolustaa omia etujaan vaan pelkää liikaa maineensa puolesta.

Metsien kiistelty taksonomia-säädös hyväksytään todennäköisesti EU-ministerineuvostossa joulukuun alussa.
EU-parlamentaarikko Petri Sarvamaa (kok.) arvioi, että sen kaatamiseen ei löydy enemmistöä, kuten ei löytynyt EU-parlamentissakaan.

□ Tässä on niin paljon EU-komission uskottavuus pelissä, että ei enää löydy enemmistöjä kaatamaan.

Varsinainen taksonomia-päätös on jo aiemmin hyväksytty, ja se määrittää, mitkä toimialat ovat ilmaston kannalta kestäviä.

Nyt komissio on antamassa niin sanotun delegoidun säädöksen, jossa se täydentää päätöstä ja määrittelee, millainen metsätalous täyttää ehdot. Suomi ja Ruotsi aikovat äänestää säädöstä vastaan, mutta yleinen arvio on, että ne tuskin saavat äänestyksessä niin paljon liittolaisia säädöksen kaatamiseksi."Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: