Keskustelu

alan kolmas miesLorvikatarista tulossa Koronan jälkitauti8.1.2022 18:54
DEMARIEN YKSINÄISEN TÄHDEN RATSASTAJA KRISTA KIURU NÄYTTÄÄ NYT TEKEVÄN JO LORVIKATARISTA KORONAN PITKÄAIKAISTA JÄLKITAUTIA.

STM KRISTA KIURU näyttää ilman mitään kritiikkiä taas hyväksyneen kiinalaisten johtaman WHO:n pitkittynyttä koronatautia koskevan tulokset.

Havainnot ovat olleet seuraavat:

"Tauti ilmenee yleensä kolmen kuukauden kuluessa ihmisillä, jotka ovat sairastaneet todennäköisen tai varmistetun sars-cov2-infektion.

(Huomiota on tässäkin tutkimuksessa syytä kiinnittää termiin "TODENNÄKÖISEN". "Todennäköinenhän" ei ole mikään FAKTA!!!).

Taudin oireet kestävät vähintään kahden kuukauden ajan, ja ne haittaavat jokapäiväistä toimintaa.

Määritelmän mukaan yleisiin oireisiin kuuluu aikuisilla erityisesti uupumus, hengenahdistus ja kognitiivinen häiriö sekä monia muita jokapäiväistä toimintaa haittaavia oireita.

Oireet voivat alkaa vasta akuutin taudin jälkeen tai jatkua siitä alkaen. Oireet voivat myös aaaltoilla tai uusiutua ajan kuluessa."

Näitä koronan jälkitauteja Suomessa tutkivan ryhmän johtaja emeritus prof. Risto O. Roine on laatinut asiasta Krista Kiurun johtajalle selvityksen, jonka mukaan tämä pitkittynyt jälkitauti voi esiintyä jopa 50%:ssa koronan sairastyaneista.

Roine on kuitenkin todennut mm. HESARISSA, että Suomessa asiaa ei ole kunnolla tutkittu, vaan hänkin on perustanut lausuntonsa ulkomaisiin selvityksiin.

Nyt ROINE suosittaa, että pitkäkestoisen jälkitaudin kohdalla olisi hyvä jatkossa luokitella tauti oireiden voimakkuuden perusteella.

ROINEEN mukaan ihmiset ovat raportoineet oireiden jatkumisesta eivätkä niiden haitta-asteesta. Siitä ei tietoa, monellako haitat ovat voimakkaita.

ROINEEN mukaan tällä hetkellä on vaikea saada selkoa, siitä mitä pitkittyneen koronataudin oireita kullakin tutkitavalla on.

"Tarkastelluista tutkimuksista suurin osa perustuu subjektiivisiin oireisiin.

Pitkäaikaisten koronan oireita pitäisi pystyä varmistamaan paremmin esim. pulssin tai henkisen suorituskyvyn mittaaminen ovat objektiivisia mittareita."

Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet taas huomauttaa asiaan liittyen HESARISSA, että 80 000 alle 20 vuotiasta on saanut Suomessa diagnoosin koronatartunnasta.

"Mitään pitkäkestoisten oireiden tsunamia lasten osalta ei silti näy."

THL:n viime syksyllä ilmestynyt raportti kertoi, että erikoissairaanhoidossa oli tutkittu lokakuun loppuun mennessä yhteensä vain 8 alle 16-vuotiasta pitkittyneiden koronatautiin liittyvien oireiden vuoksi.

Asiantuntija ryhmän lausuman lopusta käy ilmi, että ROINEEN johtama ryhmä ei ollut yksimielinen, vaan osa kohdista on hyväksytty "enemmistöpäätöksellä" (nähtävästi poliittisten arvomerkkien mukaan).

Kaikki ROINEEN ryhmän asiantuntijoista eivät myöskään olleet tyytyväisiä siitä, kun KRISTA KIURU käytti ROINEEN johtaman asiantuntijaryhmän laatimaa raporttia perusteluna ajaessaan YKSINÄISENÄ SUTENA VALTAKUNNALLISTA ETÄKOULUTUSVAATIMUSTA, VAIKKA KAIKKIALLA MAAILMASSA ON JO RIIDATTOMASTI TODETTU, MITEN HAITALLISTA ETÄOPETUS ON SEKÄ NUORTEN OPPIMISEN JA MIELENTERVEYDENKIN KANNALTA.

PUHUMATTAKAAN SIITÄ, MILLAISIA SOSIAALISIA ONGELMIA PITKITTYNYT ETÄOPISKELU AIHEUTTAA MYÖS LASTEN JA NUORTEN PERHEILLE.

DEMARIEN KIURU PYRKII NÄKÖJÄÄN SAAMAAN LORVIKATARIN LUOKITELTUA PITKÄAIKAISEKSI VAKAVAKSI KORONAN JÄLKITAUDIKSI.

En lainkaan hämmästele sitäkään, että tietysti myös OAJ:n puheenjohtaja OLLI LUUKKAINEN on myös liittynyt DEMARIEN KRISTA KIURUN JOHTAMAAN ETÄOPETUKSEN LAULUKUOROON ja on ottanut vielä aseekseen jopa LASTEN EDUN.

Lasten etu ei tietenkään toteudu, kun nykyään jo lähes 50% lapsista tuntuu olevan jo erityisopetuksen tarpeessa pelkästään normaalissa lähiopetuksessakin.

On siis vaikea kuvitella, että valvomattomasta etäopetuksesta olisi jotain hyötyä, kun oppilailla on vain tapana loggautua sisään opetukseen ja samalla aloittaa sitten kännykässä erilaisten sotapelien pelaaminen ajankuluksi.

Amerikassa koronaa ja koronan hoitokeinoja on tutkittu huomattavasti enemmän kuin Suomessa ja myös siellä on todettu, että OMICRON muunnos on tullut valtamutantiksi, joka tarttuu hyvin, mutta tauti ei tunnu olevan vaarallinen. Tartuntaa ei pysty sielläkään eikä missään muuallakaan estämään rokotteiden eikä myöskään maskien avulla.

OMICRONIN aiheuttama tautimuoto tuntuu kuitenkin olevan lievä ja sen avulla on nähtävästi saavutettavissa laaja laumaimminiteetti, kun suurella osalla kansaa on jo lisäksi luontainenkin immuniteetti, joka tuntuu antavan rokutustakin paremman suojan koronaakin vastaan.

Suomessa koronanhoito näyttää keskittyneen täysin vain STM:n ja THL:n rokotusten krikiittömään promovointiin ja maskeihin, jolloin on selvää, ettei meillä päättäjät missään vaiheessa pysty luomaan luotettavaa strategiaa, jonka avulla tätäkin pandemiaa tulisi koko kansantalous ja kansallinen terveydenhuoltokin huomioon ottaen hoitaa.

KORONA KIURUN OLISI HYVÄ PISTÄÄ STM:SSÄ ASIAT OIKEISIIN MITTASUHTEISIIN.

KORONAN HOITOON ON NYT KÄYETETTY VERORAHOJA JA VALTION LAINAAMIA RAHOJA VARMASTI YHTEENSÄ AINAKIN 15 MILJARDIA EUROA JA KOKO PANDEMIAN AIKANA ON TODETTU, että kuolleita on tullut kaikkiaan pandemian aikana 1 638 kpl.

KORONAKUOLLEITA on ikärymittäin ollut koko pandemian aikana seuraavasti:

□ alle 50 vuotiaat 63 kpl
□ alle 60 vuotiaat 213 kpl
□ yli 60 vuotiaat 1362 kpl

Vuonna KORONAKUOLLEITA oli kaikkiaan 1030 kpl ja ikäryhmittäin kuolleita oli seuraavasti:

□ alle 50 vuotiaat 40 kpl
□ alle 60 vuotiaat 134 kpl
□ yli 60 vuotiaat 856 kpl

HESARIn 8.1.2022 julkaiseman Suomen UIMAOPETUS- JA HENGENPELASTUSLIITON (SUH) tilastojen mukaan Suomessa hukkui vuonna 2021 kaikkiaan 157 ihmistä.

Tarkkaa ikäjakautumaa näistä hukkuineista ei ole kerrottu, mutta AKM arvelee, että ainakin 90% näistä hukkuneista on ollut alle 60 vuotiaita.

AKM on myös kohtalaisen varma siitä, että hukkuneiden kohdalla on myös iso joukko kouluiässä olevia lapsia ja nuoria.

Jopa uimahalleissa tuntuu kuolevan jopa pieniä lapsia saati sitten tuhansien järvien uimarannoilla, kun vartiointia ei ole järjestetty asianmukaisesti.

Voidaan siis todeta, että HUKKUMINEN ON SUOMESSA HUOMATTAVASTI VAARALLISEMPI "KUOLEMAAN JOHTAVA TAUTI" kuin KORONA KIURUN JA BILE SANNAN KOKO HALLITUKSEN KORONAHYSTERIAKSI KEHITTÄMÄ POLIITTINEN PANDEMIA.

Kuitenkaan kukaan ei ole toistaiseki vielä kieltänyt Suomessa uintia tai määrännyt vielä kaikille uimareille päälle happinaamarit pakollisiksi uimavarusteiksi.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: