Keskustelu

jarmo hoojuankoski on puhdistettava roskaväestä14.1.2022 20:54
juankoskelle on tullu viime aikoina kaiken maailman narkkareita jakovan elmän koululaisia jotka varastavat.

juankoskella muutenkin elää paljon sosiaalipummeja ja juoppoja.

alan kolmas miesRe: juankoski on puhdistettava roskaväestä17.1.2022 0:58
AKM:llä on kokemusta, kuinka isojen kaupunkien liepeille tai muualle rakennetaan slummeja isojen rakennusyritysten ja muiden tyhjillä lupauksilla "PUISTOLÄHIÖISTÄ".

Omalla kohdallani kysymyksessä oli SATOn markkinoima "PUISTOLÄHIÖ" VANTAAN KOIVUKYLÄSSÄ 1970-luvun alussa.

Esitteissä kysymyksessä oli tietysti "PUISTOKAUPUNGINOSA" eli "UNELMALÄHIÖ" juuri valmistuneelle opiskelijapariskunnalle.

Yksi vuosi "UNELMALÄHIÖN" elämää onneksi riitti, vaikka kyseiseen lähiöön oli jopa lähijunayhteys olemassa keskelle Helsinkiä. Matka junalla vain noin 30 minuttia.

Onpa tullut seurattua myöhemminkin, mitä kyseisessä "UNELMALÄHIÖSSÄ" on tapahtunut.

Tilanne on pitkälle sama kuin Jarmo hoon mukaan nykyään on myös Juankoskella.

SATON ennen markkinoimasta "UNELMALÄHIÖSTÄ" ei ole merkkiäkään.

Entinen HELSINGIN KYLJESSÄ SIJAITSEVA "UNELMALÄHIÖ" on nykyään BETONIBUNKKEREITA täynnä ja bunkkereihin on asutettu lähinnä kaiken karvaisia sosiaalipummeja ja muita yhteiskunnan laitapuolen kulkijoita.

Aiemman naapuritalommenkin häkkikellarissa tehtiin laitapuolen kulkijoiden toimesta murha, jota ei ole vieläkään selvitettu.

Monista muistakin väkivallanteoista on kyseisessä "UNELMALÄHIÖSTÄ" raportoitu.

Kädet olen pannut ristiin, että jätin "UNELMALÄHIÖN" HAAVEET taakseni ja muutin Kauniaisten lintukotoon ja sielä sitten edelleen Espooseen.

Valitettavasti nykyään ei kuitenkaan enää Espoossakaan näy saavan olla rauhassa pitkäkyntisiltä ja kaiken maailman sosiaalipummeilta.

Juankoskella on hieman toisenlainen tarina. On ollut paljon vaurautta, joka on syntynyt alunperin suureksi osaksi luonnonvarojen ja yksityisyritteliäisyyden ansiosta.

Tämä varallisuus johti kuitenkin yksityisen ja julkisen varallisuuden KORRUPTOITUNEESEEN MUSTAAN LIITTOON, jonka ainoa tavoite on ollut jäädyttää entisen ITSENÄISEN kunnan toiminta lähes keskiaikaiselle PIMEÄLLE KESKIAIKAISELLE TASOLLE.

KORRUPTOITUNUT MUSTA LIITTO johti vallan keskittymiseen kepuloisten ja sossujen käsiin (PUNAMULTA AKSELI), jonka ainoa johdonmukainen seuraus oli tietenkin sitten se, että HYVINVOINTIA PIENEEN MAASEUTUKYLÄÄN RAKENNETTIIN KOMMUNISMIN KALTAISTEN UNELMIEN VARASSA.

Senhän tietää, että joka hiekalle rakentaa, niin sellaiset hankkeet ja haaveet tulee ennemmin tai myöhemmin särkymään.

Taannoinhan keskustan virallinen äänikin piti positiivisena asiana jo sitäkin, että JUANKOSKEN IHMEEN rakentamisessa on jo siirrytty kaikkien rakennusten PURKUAIKAAN.

Nyttemmin ei virallisesta äänestäkään ole enää valitettavasti pienintäkään hiiskausta kuulunut moneen kuukauteen.

Vaikuttaa siltä, että virallinen äänikin on näköjään jo purkanut myös itsensä.

Vaihtoehtoisesti virallisen äänen NEUVONANTAJAT ovat määränneet hänelle sordinon päälle, ettei hän niin realistisesti raportoisi julkisesti siitä, kuinka korruptoitunut yksinvalta vie lopulta tuhkatkin pesästä mistä tahansa kyläyhteisöstä, kaupungista tai valtiosta.

Vastaavalla tavalla STALININ aikana jopa Amerikasta houkuteltiin haavemaailmassa vaeltavia Amerikan suomalaisia rakentamaan Neuvostoliiton valloittamasta Karjalasta UNELMIEN LÄHIÖTÄ.

Suomelta riistetystä Karjalasta ei tullut KREMLIN UNELMIEN LÄHIÖTÄ vaan NEUVOSTOLIITON HYLJÄTTY ERÄMAA, jossa historian kirjojen kaivelu vie nykyään säännönmukaisesti vankiselliin.

KOIVUKYLÄSTÄ, vain noin 45 km:n päässä HELSINGIN KESKUSTASTA olevasta LÄHIÖSTÄ, ei siis tullut "UNELMALÄHIÖTÄ", vaikka kyseisen "UNELMALÄHIÖN" vaikutusalueella on lähes 1 milj. asukasta.

Kun JUANKOSKI menetti itsenäisyytensä 1.1.2017 lähtien, niin tietenkään JUANKOSKEN maantieteellinen asema ei voinut liitoksen johdosta muuttua miksikään. Maanteitse etäisyys Kuopion keskustasta näyttää edelleen olevan karttapalvelun mukaan n. 67 km.

Juankoski on siis nykyään osa Suur-Kuopiota, jossa asukkaita on nykyään kaikkiaan n. 120 200 kpl ja Juankoskella taas asukkaita on kolmessa taajamassa seuraavasti:

□ Keskusta n. 2 700 asukasta
□ Muuruvesi n. 1 000 asukasta
□ Säyneinen n. 700 asukasta

Kuopion kaupungin kotisivuilla Juankoskesta kerrotaan mm. seuraavasti:

"Juankoski-Riistavesi-Kuopio linja-autoliikenne, rautatieasema Kuopiossa (62 km), Kuopion lentoasema (45 km). Kuopion keskustaan on matkaa 62 km, Nilsiään 25 km ja Tahkolle 35 km.

Vesistöä pitkin pääsee aina Suomenlahdelle saakka. Satamat Juankoskella ja Muuruvedellä.

Kuntakeskuksesta löytyvät mm. pankkipalvelut, asiamiesposti, päivittäistavarakauppa, pienrautakauppa, apteekki, ravintolat ja kahviot, bensa-asema, tilitoimistot, kukkakauppa / hautauspalvelu, parturi-kampaamot, taksit, pienkonehuolto, fysioterapia, kuntosali, optikko ja pitseria.

Muuruvedellä on mm. luomu- ja lähiruokamyymälä ja Säyneisessä päivittäistavarakauppa.

Juankoskella, Muuruvedellä ja Säyneisissä on urheilukenttä, pururata, valaistu hiihtolatu ja jääkiekkokaukalo. Hiihtolatuja on eri puolilla aluetta.

Sisäliikuntatiloja koulukeskuksissa ja seurojen ja yritysten ylläpitämiä kuntosaleja Juankoskella ja Muuruvedellä, frisbeegolf-rata Juankoskella. Kirjasto- ja kirjastoautopalvelut toimivat Juankoskella."

AKM uskoo, että tuskinpa JUANKOSKEN VESIYHTEYDELLÄ SUOMENLAHTEEN on kovinkaan paljon merkitystä esimerkiksi matkailun kannalta, vaikka Kuopion kaupungin tiedotteen mukaan satamatkin ovat sekä Juankoskella että Muuruvedellä.

Onhan Juankoskella ollut ennen RAUTATIEASEMAKIN WIKIPEDIAN MUKAAN SEURAAVASTI:

"Juankosken rautatieasema (lyh. Jki) on rautatieliikennepaikka Kuopion Juankoskella Siilinjärvi?Viinijärvi-radan varrella.

Liikennepaikka avattiin liikenteelle marraskuussa 1957, jolloin se oli Siilinjärveltä tulleen radan päätepiste.

Itse asemarakennus valmistui vuonna 1960. Rautatie Viinijärven suuntaan otettiin käyttöön vuonna 1968.

Aseman pohjoispuolelta oli ratayhteys Stromsdalin tehtaalle, mutta raide purettiin 1990-luvun alkupuolella.

Juankosken asemalla on nykyisin vain tavaraliikennettä, joskin se oli myös henkilöliikenteen käytössä vuosina 1984-1989."

Ei siis rautatieyhteydestäkään ole ollut hyötyä, kun Suomessa rautateillä matkustajaliikennekin on perinteisesti ollut VALTION MONOPOLITOIMINTAA, joka nytkin vielä aiotaan liikenneviraston määräyksillä sementoida valtion harjoittamaksi toiminnaksi hamaan tulevaisuuteen, vaikka EU:n toimestakin jo edellytetään liikennemonopolin purkamista.

Nyt tietysti herää tietysti kysymys, miksi Kuopio ei nyt rakentaisi toimivaa lähiliikenneyhteyttä Juankoskelle???

Tähänkin löytynee syy tuosta valtion harjoittamasta monopolitoiminnasta, jota nyt kepuloisten ja demarien voimin ollaan taas ajamassa väkisin myös SOTE-huoltoon.

Juankosken osalta merkille pantavaa tietysti on, ettei KUOPION KUPUNGIN KOTISIVUJEN MUKAAN JUANKOSKELLA NÄYTÄ KUITENKAAN ENÄÄ OLEVAN LAINKAAN TEOLLISIA TYÖPAIKKOJA.

On näköjään kuitenkin asiamiesposti, jonne nähtävästi KUOPION KESKUSTASSA OLEVASTA SOSIAALITOIMISTOSTA TAI KELAN TOIMISTOSTA LÄHETETÄÄN PAIKALLISILLE TYÖTTÖMILLE TIEDOTTEET kulloinkin saatavilla olevista sosiaalituista.

Vastaavalla tavalla Kuopion kaupungin alueelle jaettava maataloustukikin haetaan käsittääkseni Kuopiossa olevasta ELY-keskuksesta, mutta nykyäänhän maataloustukikin haetaan tiettävästi jo 94%.sti netistä.

Näin ollen Juankoskella asuva maanviljelijä raukkakaan ei välttämättä enää koskaan näy edes maataloustukien myöntäjiä.

Nyt kun kohta on myös saatu äänestämällä alkuun vielä ns. "HYVINVOINTIALUEIDEN" SOTE, niin tulemme näkemään, miten tämä KEPULOISTEN YHTEISKUNNALLINEN KESKITTÄMISEN "UNELMAHANKE" TULEE JOHTAMAAN JUANKOSKEN KALTAISTEN PIENTEN MAASEUTU YHDYSKUNTIEN LOPULLISEEN TUHOON.

JARMO HOON kuvaama kehitys kuvastaa realistisesti juuri sitä, mihin tällainen kepuloisten unelmoima kaikkien toimintojen keskittäminen johtaa.

Tapahtuu sama kuin vahoille haavoille, jotka näyttävät lahoavan ikääntyessään sisältä seuraavasti:

"Ikääntyneet haavat alkavat usein lahota sisältä päin, jolloin ne ovat erinomaisia pesäpuita linnuille ja muille kolopesijöille.

Haapa tarjoaa elinympäristön myös muille eliölajeille: haavalla voi elää jopa 350 lajia sieniä, jäkäliä ja hyönteisiä. Nuoria haapoja kaadetaan talvisin riistanhoitosyistä."

Kuten haavoista nähdän, niin sama on kehitys ikääntyneisssä korruptoituneissa kyläyhteisöissä.

Ikääntynyt korruptoitunut kyläyhteisö siis tarjoaa siis erinomaisen elinympäristön kaikenlaisille sosiaalipummeille ja rikollisille, kuten Jarmo hoo on jo yllä aivan oikein havainnut.

Onhan meillä ollut jo 1960-luvulta lähtien unelma myös keskusohjatusta TASAPAKSUSTA PERUSKOULUSTAKIN, mutta sekin on vain lopulta johtanut siihen, että YKSILÖLLISET EROAVUUDET HUOMIOON OTTAVA KYLÄKOULUJÄRJESTELMÄKIN on TUHOTTU.

Viimeisimpien PISA tuloksienkin perustella on selvää, että Suomi näyttää pudonneen jo koulutuksenkin osalta kilpailijamaiden kyydistä.

DIGITALISOITUMINEN ON TAAS JOHTANUT NORMAALIN PALVELURAKENTEEN TUHOUTUMISEEN JA NYT ON SIIS MENEILLÄÄN MYÖS SOTE-PALVELUJEN TÄYDELLINEN ALASAJO.

AAMEN!!!!

ottoRe: juankoski on puhdistettava roskaväestä17.1.2022 9:52
Juankoskella ei rakenneta vaan puretaan.

Kuopio sijoittaa hamppareitaan tänne.

Ei hyvältä näytä.

noin..Re: juankoski on puhdistettava roskaväestä21.1.2022 5:10
joko haimakaiset on lähteneet pois juankoskelta?


aikoinaan saatiin xyklon beellä hyvää aikaan näille loisille.

KalleRe: juankoski on puhdistettava roskaväestä28.2.2022 12:25
Ryssät ekana pois. Putin kaipaa niitä sotaan,

RunkkuRe: juankoski on puhdistettava roskaväestä28.2.2022 18:45
Sinä fuckin typerys joka kirjoitat xyklon b:stä, saisit saatanan kovasti turpaas. Aivoton paska.

VienoRe: juankoski on puhdistettava roskaväestä28.2.2022 19:15
juankoskelle on tullu viime aikoina kaiken maailman narkkareita jakovan elmän koululaisia jotka varastavat.

JARMO HOI...ei ole oikeinkirjoitus hallussa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: