Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniKummisetä Mika Lehto27.1.2022 11.23
Tänään ilmestyneessä Koillis-Savossa on aukeaman kirjoitus Juankosken ystävästä Mika Lehdosta. Mies on edelleen vapaalla jalalla, vaikka oikeutta on käyty reilu vuosikymmen.
Suomen oikeuslaitos on nyt ylikuormittunut, kun aika menee nytkin Päivi Räsäsen mielipiteiden käsittelyssä.
Totta kai oikeuslaitoksenkin on priorisoitava töitään samalla tavalla kuin tehdään sairaaloissa ja palo- pelastustoimessa.

alan kolmas miesRe: Kummisetä Mika Lehto29.1.2022 22.26
AKM.n tieojen mukaan Mika Lehdon pitäisi olla Niko Ranta-ahon tapaan istumassa jo kolmen vuoden istuntoaan törkeästä kavalluksesta.

Kuitenkin Suomen oikeusjärjestyshän on sellainen, että kovimmat konnat lähtee lomailemaan Dubaihin ja Raamattua ahkerasti lukevat kuten PÄIVI RÄSÄNEN hirtetään julkisesti.

NAISILLEKAAN EI NÄISSÄ JULKISISSA HIRTTÄJÄISISSÄ ANNETA ARMOA, ELLEI KYSYMYS SITTEN OLI ISIS:in AL HOLIN LEIRILTÄ PALANNEISTA ISIS-TAISTELIJA NAISISTA.

SANNA UKKOLAHAN OTTI TÄMÄNKIN OMITUISEN SUOMALAISEN OIKEUSKÄYTÄNNÖN ESILLE EILISESSÄ ILTALEHDESSÄ.

Kysymys on vakavasta Suomen oikeuslaitokseen levinneestä WOKISMISTA, jossa rikostapauksissa rikosten tekijöistä on jostain omituisesta oikeuslaitosten käytännöistä johtuen tullut uhreja ja uhreista on tullut ahneita omista oikeuksistaan itsekkäästi kiinnipitäviä liberaalin yhteiskunnan pahimpia vihollisia, vähemmistöjen sortajia.

Toinen julkisesti hirtetty NAINEN, eli tietysti TYTTI YLI-VIIKARIKIN todettiin käräjäoikeudessa myös sylliseksi lähes kaikkiin mahdollisiin rikoksiin, joita syyttäjät ehtivät pitkän esitutkinnan aikana keksimään.

Alkaa vaikuttaa siltä, että Mika Lehdostakin tulee ensi itsenäisyyspäivänä Mannerheim Ristin Ritari ja nimityksen yhteydessä UNILUKKARIKIN esittää pahoittelut, kun Helsingin Hovioikeus oli ottanut Mikalta jopa alikessun sotilasarvonkin pois.

Juankosken suurena sankarina Lehdolle järjestetään sitten komeat KYLÄJUHLAT perinteisten KANAVAJUHLIEN aikaan.

Juicen patsaspuistoon pystytetään myös JUICEN PATSAAN rinnalle LEHDON PATSAS, joka tilataan MAUNO KOIVISTON muistomerkin suunnittelijalta.

MANUN hautakiven suunnittelija Saksahan on nimennyt muistomerkin hyvin kuvannollisesti epäselväksi KARTAKSI.

Suunnittelija Sáksa lienee viitannut siihen, että MANU ei tiettävästi käyttänyt päätöksiä tehdessään NAVIGAATTORIA.

MANU siis EU liitosta ja Suomen puolustusta suunnitellessaan todennäköisesti unohti sen, että Suomen markka on meidän perinteinen raha ja EU:lla ei ole jäsenmaiden suojana mahdollisesti Venäjän hyökätessä edes omia EU:n sotajoukkoja, kun lähes kaikki muut EU maat ovat liittyneet NATOON.

Muistomerkin muistotilaisuudessa Timo Soini piti kuitenkin MANUN epäselvistä ajatuksista arvokkaan puheen seuraavasti:

"Koiviston kartalla ei kuljettu suoraan linnuntietä, vaan matkalle sattui "kivisiä kulkuja ja mutkia, mutta ei koskaan umpikujaa".

□ Sanoma meille on selkeä: aina on tie tulevaisuuteen, ja tulevaisuuteen meidän on suunnattava.

Valtioneuvoston puheen tilaisuudessa piti ulkoministeri Timo Soini. Myös hän tarttui kartan tarjoamaan vertauskuvallisuuteen.

Muistuttaa eteenpäin kulkemisen tärkeydestä silloinkin, kun säröjä syntyy

Ulkoministeri Timo Soini

□ Toivon että tämä teos löytää paikkansa aikakauden symbolina ja muistuttaa eteenpäin kulkemisen tärkeydestä silloinkin kun säröjä syntyy.

Taiteilija Perttu Saksan teos muodostuu tummasta yhdeksän tuhatta kiloa painavasta diabaasi-kivestä, jonka pinnassa kulkee kullattuja uurteita, säröjä. Saksa on toivonut, että teos jättää tilaa tulkinnoille.

□ Säröt ja uurteet, matkallamme tulleet jäljet muokkaavat meistä sen keitä me olemme, Soini siteerasi Saksan sanoja.

Muistomerkin paljastustilaisuudessa olivat läsnä lähimmät sukulaiset, ylin valtionjohto, presidentit Tarja Halonen ja Martti Ahtisaari puolisoineen sekä kaikkiaan 70 kutsuttua vierasta."

TUTKIMATTOMAT OVAT SIIS OLLEET MYÖS MIKA LEHDON TIET.

Ja kuinka ollakaan Mikan ystäväpiiriin on aina kuulunut runsain mitoin ns. TÄRKEITÄ POLIITTISIA JA MUITA ISOKENKÄISIÄ.

MALTALLAKIN MIKAN NEMEA PANKIN JOHTOKUNTAANKIN VALIKOITUI KONSULTEIKSI MALTAN PAHIMMAT TALOUSRIKOLLISET JA RAHANPESIJÄT

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Kummisetä Mika Lehto2.2.2022 15.44
Jälleen aukeaman juttu Premium Boardista. Ei mitään uutta. Tehdas käynnistyy piakkoin tai sitten ei.

alan kolmas miesRe: Kummisetä Mika Lehto2.2.2022 20.45
Kyllä Premium Boardista voisi kirjoittaa koko lehden täyteen. Yksi aukeama ei ole riittävä selvittämään, miksi tehtaan käynnistäminen on jäissä.

Karonkikonettahan ei voi käynnistää mm. siksi, että Milini Holdingin ostamalla JBOY entisellä biolämpövoimalalla ei ole ympäristölupaakaan seuraavasti:

"Pohjois-Savon ELY-keskus on 4.12.2019 toimittanut Itä-Suomen aluehallintovirastolle esityksen Juankosken Biolämpö Oy:n ympäristöluvan rauettamiseksi.

Esityksen perustelujen mukaan laitoksen toiminta on ollut keskeytyneenä yli viisi vuotta. Juankosken Biolämpö Oy on perustelujen mukaan lakannut toimimasta 4.9.2018 ja konkurssipesä on lakannut toimimasta
30.8.2018.

ELY-keskuksella olevien tietojen mukaan rakennukset ja tontin maanvuokraoikeus ovat siirtyneet Milini Holding Ltd:lle.

Yhtiö ei ole hoitanut valvontaviranomaisen kehotuksista ja huomautuksista huolimatta velvoitteitaan loppuun.

ELY-keskuksen 19.11.2019 tekemällä tarkastuksella on voimalaitoskiinteistöllä havaittu tuhkaa sekä 33 m³ raskasta polttoöljyä.

ELY-keskus on huomauttanut luvan haltijaa asiasta 1.4.2019, jolloin on sovittu tuhkan ja
öljyn poistamisesta ja asianmukaisesta käsittelystä 30.6.2019 mennessä.

Aluehallintovirasto on Pohjois-Savon ELY-keskuksen hakemuksen johdosta päättänyt, että Itä-Suomen ympäristölupaviraston 11.11.2004 myöntämä ympäristölupa tehtyine muutoksineen raukeaa ja on antanut toiminnan lopettamista koskevia määräyksiä, joiden toimenpiteet on tehtävä 31.10.2020 mennessä."

Milini Holding valitti ympäristöluvan peruuttamisesta Vaasan Hallinto-oikeuteen ja Vaasan Hallinto-oikeus hylkäsi 30.9.2021 kyseisen valituksen seuraavasti:

Hallinto-oikeuden ratkaisu

Hallinto-oikeus hylkää valituksen. Hallinto-oikeus pidentää ajan kulumisen vuoksi Itä-Suomen aluehallintoviraston 17.7.2020 antaman päätöksen nro 49/2020 lupamääräyksessä 3 asetettua määräaikaa 31.12.2021 saakka."

Näyttää siis siltä, että RÖMSSY ei käynnisty ennen kuin AKM kutsutaan apuun.

AKM:n toimintaperiaate on aina ollut sellainen, että MAHDOTTOMAT ASIAT tehdään heti, mutta IHMEIDEN TEKEMISEEN menee vähän aikaa.

PREMIUM BOARDIN käynnistäminen onnistuu siis vain kunnollisten asiantuntijoiden avulla, mutta siihen menee vähän aikaa.

AKM tuntee RÖMSSYN teknisen prosessin ja myös talouden kuin omat taskunsa, joten AKM lienee ainoa elossa oleva asiantuntija, joka voi vielä RÖMSSYN käynnistää.

AKM kyllä ymmärtää hyvin myös sen, että RÖMSSYN käynnistyksessä tarvitaan myös paikallista "ERIKOISOSAAMISTA".

Tässä suhteessä KESKUSTAN VIRALLINEN ÄÄNI varmasti mielellään tulee myös mukaan RÖMSSYN KÄYNNISTYSRYHMÄÄN, jotta riittävä määrä PAIKALLISTA ERIKOISOSAAMISTA on projektiryhmän saatavilla.

KESKUSTAN VIRALLINEN ÄÄNIHÄN on jo kauan sitten myös jo todennut, että KESKUSTAN PAIKALLINEN OSASTO on jo kerännyt tätä käynnistysprojektia varten sopivan KÄYNNISTYSBUDJETKIN, koska onhan se selvää, ettei näin tärkeätä tehtävää edes AKM pelkastään USKON VOIMALLA voi suorittaa.

ottoRe: Kummisetä Mika Lehto2.2.2022 21.11
Totta. Nyt on aika takoa. Ei pidä aikailla.
Onhan kartonki nyt maamme suurin yksittäinen vientituote.

Jollei sahurit päässeet yllättämään loppuvuodesta.

Mutta.

Tuo paikallinen erikoisosaaminen.

En oikein siihen luota.

Näytöt kun eivät vakuuta.

Onhan se melkoinen suoritus kun yksi Savon varakkaimmista kunnista onnistuttiin tyrimään konkkaan.

Sahoille kävi kuten kävi eikä edes omaa kaatopaikkaa saatu pidettyä.

Römpsy on taas aivan oma rikoshistoriansa. Onko missään kustu omaan kenkään enempää? Kysynpä vaan.

Ota AKM nyt ulkopuoliset apuun. Ei kannata luottaa paikalliseen. Ei tosin ole syytä etsiä Suomen rajoja kauempaa.

Kartongilla kun on kysyntää.

Tai ainakin klapeilla.

alan kolmas miesRe: Kummisetä Mika Lehto3.2.2022 0.51
AKM otti tavoitteekseen RÖMSSYN PELASTAMISEN jo lähes 20 vuotta sitten ja heti alussa totesin, että RÖMSSYÄ ei voi pelastaa ilman PAIKALLISTA "ERIKOISOSAAMISTA".

RÖMSSYN PELASTUSTYÖ ON VIELÄ KESKEN, mutta eiköhän asiat tässä vielä suttaannu, kun vaihdetaan HEVOSTA, koska KEPU voitti Kuopiossa aluevaalitkin ja PELASTUSTOIMIKIN MENEE NYT NS. "LEVEÄMMILLE HARTIOILLE".

Tunnetustihan Kuopiossa on kepuloisten lisäksi onneksi myös edustajia oikeistopuolueista, joihin AKM:lläkin on tietysti erinomaiset suhteetkin.

Kuitenkin jo heti alussa oli selvää, ettei RÖMSSYN PELASTAMISESSA JOHTO VOI OLLA PAIKALLISTEN "ERIKOISOSAAJIEN" ja kaikenlaisten LUOTTOKONSULTTIEN käsissä.

JOHDOSSA OLI SIIS TÄSSÄKIN TAPAUKSESSA VIKA, KUN VIRTA EI OLE KULKENUT!!!

Kalliiksi tuli tämäkin SAMBA JUANKOSKEN KAUPUNGILLE JA MONELLE MUULLE, kun ei uskottu, mitä AKM kaupungin johdolle sanoi ja esitti.

alan kolmas miesRe: Kummisetä Mika Lehto3.2.2022 1.23
Jouduin kirjoittamaan yo. kommentin suuresti lyhennettynä, kun TÄTÄ PALSTAA VALVOVA ROBOTTI totesi täysin tosiasioihin perustuvan viestini ROSKAPOSTIKSI, vaikka kaikki esittämäni tosiasiat olivat julkisuuslain mukaan täysin julkisia asiakirjoja, jotka ovat olleet esillä vuositolkulla esim. Juankosken kaupungin kotisivuilla ja myös sitten esim. takausta koskevassa Välimiesoikeussa ja muissa oikeuslaitoksissa.

Näyttää vahvasti siltä, että jopa VAPAA JUANKOSKI aikoo vaieta surullisen Premium Board tapauksen kuoliaaksi.

Mutta sitten on kuitenkin taas varsin outoa, että sensuuri ei ole iskenyt Koillis-Savo-lehteen, jossa on alettu haastattelemaan Premium Boardin hujariporukkaa jo melkein päivittäin.

Kun laitonta takausta koskeva keskustelu oli kuumimmillaan myös VAPAASSA 2011-2016, niin PB:n asioista saattoi vielä tälläkin palstalla puhua jokseenkin avoimesti, mutta nyt tilanne näyttää jostain syystä muuttuneen.

Suomessa tiedotusvälineiden sensurointi onkin nykyään tunnetusti huippuluokkaa maailmassa.

PÄIVI RÄSÄSENKIN kirjoituksia ja sanomisia koskeva valtakunnan syyttäjän käynnistämä oikeudenkäyntikin on jo saanut ihan kansainvälisetkin mittasuhteet.

Ollaan siis palattu KULTAISEN KEKKOSLANDIAN aikaiseen tiedonvälitykseen, jossa "JUHANNUSTANSSIT" -kirja toi vuonna 1964 Hannu Salamalle "Jumalan pilkasta" vankeustuomion seuraavasti:

"Hannu Salaman vuonna 1964 julkaistu Juhannustanssit kirja johti syytteeseen jumalanpilkasta. Salama tuomittiin oikeudessa kolmeksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen.

Oikeudenkäynti uuvutti Salaman. Hänelle tuli kirjoittamiseen muutaman vuoden tauko.

Seuraava Juhannustanssien jälkeen ilmestynyt kirja oli novelliteos Kenttäläinen käy talossa. Se julkaistiin vuonna 1967.

Tasavallan presidentti Urho Kekkonen armahti Salaman vuonna 1968.

Oikeuden langettava päätös näkyi myös julkaisutoiminnassa. Juhannustanssit teoksen uusintapainokset ilmestyivät sensuroituina aina vuoteen 1990 asti."

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Kummisetä Mika Lehto3.2.2022 10.44
Savon Sanomat jatkaa Premium Boardin arvoituksen pohdintaa tämän päivän pääkirjoituksessaan. Mitään selitystä käsittämättömälle omistamiselle ja varatoimitusjohtaja Björkvistin löysille puheille ei ole keksitty.
Tehtaalla odotetaan yhteiskunnan tukea toiminnan jatkamiselle.

alan kolmas miesRe: Kummisetä Mika Lehto3.2.2022 11.32
AKM tuntee tietysti erittäin hyvin RISTOFERI KULTASORMEN ajatusmaailman, kun yhdessä vuonna 2008 pohdittiin RÖMSSYn pelastamista ja vielä kaun sen jälkeenkin.

AKM oli jo silloin sitä mieltä, että tehtaalla puuhasteltiin väärien asioiden kimpussa.

Sitä samaa puuhastelua on RISTOFERIN johdolla harrastettu sen jälkeen jatkuvalla syötöllä siitä lähtien, kun Premium Boardin mieletön KÄYNNISTYSSUUNNITELMA pantiin täytäntöön kaupungin laittoman takauksen avulla 15.4.2011 ja Premium Board lunasti tehtaan ja lunastuksen liittyen vielä BIOLÄMMÖNKIN, joka ajettiin konkurssiin.

Savon-Sanomille antamassa lausunnossa RISTOFERI näyttää yhä pelaavan samaa TASKUBILJARDIA ja toivoo, että nyt Kuopio entistä Juankoskea suurempana kaupunkina yhdessä Finnveran ja Handelsbankenin kanssa lähtisivät rahoittamaan RÖMSSYN PELASTUSTA.

RISTOFERI on kyllä sen havainnut, että Kuopio on selvästi Juankosken kaupunkia isompi kaupunkin, mutta tämän naurettavampaa esitystä ei voi oikeastaan enää tehdä, koska eihän KAUPUNGIN TOIMIALAAN KUULU TAPPIOLLISEN KARTONKITEHTAAN PYÖRITYS.

Tällaisessa hommassa tarvitaan nykyään satoja miljoonia euroja, joten RISTOFERIN laskentataidoissa näyttää olevan selvästi toivomisen varaa.

Keskustan virallinen ääni voisi vinkata RISTOFERILLE, kuinka hän oli aikaisemmin neuvonut jopa AKM:ää nollan jakamisesta nollalla.

Ehkä vielä parempi idea olisi, jos RÖMSSY entisenä kaivos- ja metallialan yrityksenä liitettäisiin TERRAFAMEEN tai oikeammin Suomen Malminjalostus Oy:ön, jota nykyään tunnutaan pitävän myös IKUISESTI YHTÄ LUPAAVANA BISNEKSENÄ KUIN TECTA-KARTONGIN VALMISTUSTA.

Tosiasiahan on, että laajentuneen Kuopion rahat eivät tule riittämään edes laajentuneen maaseutukaupungin SOTE-HUOLLON ja pelastustoimen järjestämiseen.

Siksi siis tarvitaan vielä sitäkin laajemmat hartiat vastuunkantoon, koska ensimmäisessä vaiheessa eteen tulee jo kohta AKONVEDEN puhdistaminen ja mitä muuta kaikkea mahtaa eteen tullakaan, mikäli RISTOFERI ei pian ota yhteyttä AKM:ään, jotta RÖMSSY voidaan ihan oikeasti PELASTAA.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: