Keskustelu

JunnuKaavin koulupäätöksestä valitti Juankoski9.9.2014 11.32
SS uutisoi: "Koulupäätöksestä kaksi valitusta

Kaavi

Heikki Toivanen

Kaavin kunnanvaltuuston kesäkuussa tekemä päätös valita yläkouluikäisten lähikouluksi Tuusniemen yläkoulu ei asetu helpolla. Kaavin ja Juankosken kouluyhteistyö on päättymässä syksyyn 2015, ja Kaavin päätöksestä ovat valittaneet Itä-Suomen hallinto-oikeuteen Kaavin kunnanhallituksen jäsen Kirsti Toikka (kesk.) sekä Juankosken kaupunki.

Kunnanjohtaja Ari Sopasen valmistelemassa Kaavin vastauksessa ei heru ymmärrystä Juankosken puuttumisyritykselle.

--Juankosken kaupungin epäilys siitä, että Kaavin kunta kohtelisi palaavia opettajia jotenkin epäoikeudenmukaisesti sekä lain ja sopimusten vastaisesti, on Kaavin kunnan mielestä asiaton.

Juankoski ja Toikka nostavat esiin juuri huolen opettajien kohtalosta sopimuksen päättyessä.

-- Osa oppilaista varmaan haluaa käydä Juankoskella, mutta vielä ei tiedetä, kuinka paljon opettajille on tarvetta Juankoskella tai Tuusniemellä. Meidän pitää käynnistää yt-neuvottelut, Sopanen sanoo.

Juankoski ja Kaavi riitelevät jo ennestään yläkoulusopimukseen liittyvistä korvauksista. Asia on korkeimman hallinto-oikeuden käsittelyssä."
Täytyy ihmetellä Juankosken intressiä asiassa, joka ei kuulu juankoskelaisille.

kaavilainenRe: Kaavin koulupäätöksestä valitti Juankoski9.9.2014 19.22
"Täytyy ihmetellä Juankosken intressiä asiassa, joka ei kuulu Juankoskelaisille" Juurikin näin.

yläkoulun tytötRe: Kaavin koulupäätöksestä valitti Juankoski9.9.2014 22.15
Roomassa aikansa Nero saneli lait, kuten historiassa opimme, mutta Suomessa Kangasperko ei sitä tee, vaikka yrittää. Montakohan pojan temppua tullaan vielä käsittelemään lakituvassa? Ja juankoskelaiset maksavat...

Jore on kepuliRe: Kaavin koulupäätöksestä valitti Juankoski9.9.2014 22.22
...Kaavin kulut joita kaavilaiset maksattavat. Tai ainakin yrittävät. jore on Jore vaikka voissa paistas.

alakoulun rehtoriRe: Kaavin koulupäätöksestä valitti Juankoski10.9.2014 2.40
Juankosken Nero on lähtenyt jo useampaan kertaan joron jäljille.

Meillä alakoululla oppilaat on kyllästyneet tuohon touhuun. Siksi annoin yhteiskuntaopin tunnilla pojille kotitehtaväksi selvittää, miten viranomaisen toiminnasta tehdään kantelu oikeusasiamiehen virastoon.

Hartikais Akan poika, se laskunero, otti tehtävän hoitaakseen, joten ei sillä normaalisti kovin montaa viikkoa noissa kotitehtävissä mene.

Samalla tunnilla keskusteltiin Kuopion kuntaliitoksesta ja tuosta Neron porukoiden kaavilaisten kivittämisestä.

Tultiin siihen tulokseen, että Nero sopii oikein mainiosti Kuopioon ilmaa pilamaan ja juonittelemaan naapurikuntien kanssa. Eiköhön Nero siellä joudu kuitenkin asennossa seisomaan, kun Paronen määrää tahdin.

Nero sai toiminnallaan aikaan 106 miljoonan euron laskun Kuopion veronmaksajille. Tämän tuloksen Hartikais Akan matemaattinen nero poika on meille vahvistanut.

Nero vei siis näköjään mukanaan makoisat myötäjäiset. Saa nähdä milloin tämä kivi kengässä alkaa häiritsemään Parosta ja Kuopion yksimielistä valtuustoa.

Ei taida vaaassa paljon painaa Juankoskeen liittyvät matkailuarvotkaan.

Kanavajuhlissa ei normaalisti enempää ole kuin pari sataa ihmistä. Vaikka kaikki ostaisivat juhlien aikaan yhden grillimakkaran, niin ei siitä Kuopion matkailutoimi paljon kostu.

Kuopion Fennovoimankin osakkeet näyttää menevän arvottomiksi, kun johtajat vaihtuu ja taitaa Rossatomkin mennä sanktiolistoillle.

Neron ei siis auta muuta kuin ruveta vain suota kuokkimaan Savon Voiman ja Kuopion Energian piikkiin.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: