Keskustelu

alan kolmas miesRanskan vaalit17.4.2022 16:33
Ranskassa järjestettiin viime sunnuntaina Presidentin vaalien ensimmäinen kierros, jossa KUKKOPOIKA MACRON sai vain 27.9%:n kannatuksen ja Kansallisen liittoutuman Marine Le Pen sai 23.2% kannatuksen.

Huomiota vaaleissa kiinnitti se, että YLE toimittajat ja Suomen poliittiset asiantuntijat määrittelivät Le Penin ÄÄRIOIKEISTOLAISEKSI, vaikka Le Penin lisäksi vaaleissa oli vielä huomattavasti Le Peniä oikeammallakin ollut ehdokas eli tunnettu äärioikeistolainen tv-toimittaja Eric Zemmour, joka ei kuitenkaan menestynyt vaaleissa.

ÄÄRIOIKEISTOLAISEKSI Le PEN halutaan Suomessa nimittää siksi, että Le Pen on ajanut vahvasti vastaavaa politiikkaa kuin Amerikan erinomainen AMERICA FIRST PRESIDENTTI DONALD J. TRUMP, jota ns. liberaali ja globaali media vihaa henkeen ja vereen.

ILTALEHTI lähti taas tapansa mukaan Ranskan presidentin vaalien toisen kierroksen häämöttäessä laukalle ja alkoi levitellä POLTICO-lehden analyyseja Ranskan tulevasta presidentin vaalin toisesta kierroksesta. Tietenkin POLITICON galluppeissa KUKKOPOIKA MACRON on johdossa.

KUKKOPOJALLA TUNTUU OLEVAN KOVA HALU JATKAA ANGELA MERKELIN 16 VUOTTA KESTÄNYTTÄ MASSAMURHAAJAN RAHOITUSTA.

Tunnetustihan POLITICO on saksalaisen Axel Springerin Brysselissä ja USA:ssa julkaisema poliittinen lehti, jolla on hyvin läheiset suhteet Saksan liike-elämään ja CDU poliitikkoihin, kuten Angela Merkeliin, jonka ansioksi voidaan laittaa koko Euroopan enegiahuollon tuhoaminen ja liittäminen VENÄJÄN MASSAMURHAAJAN SOTAKONEISTON RAHOITTAJAKSI.

Lisäksi on huomattava, että selvä vasemmiston edustaja Jean-Luc Jean-Luc Mélenchonia sai viime sunnuntain vaaleissa 22%:a äänistä.

Nyt näyttää vahvasti siltä, että suomalainen ja myös kansainvälinen vasemmistolainen globalistien media haluaakin leimata LE PENIN joksikin äärioikeistolaiseksi kiihkoilijaksi, jota hän ei kuitenkaan todellisuudessa ole. Hän tuntuu ajavan RANSKAN ASIAA.

Ei siis ole mikään ihme, että vaalien toisen kierroksen kynnyksellä EU:n petostentorjuntavirasto OLAF on nostanut syytteen LE PENIÄ vastaan, että LE PENIÄ lähellä olevat EU:n poliitikot ovat kavaltaneet EU:sta 600 000 EUR:a.

LE PENIN asianajajat ovat todenneet, että perätön väite.

On vastenmielistä, että EU pyrkii sotkeutumaan itsenäisten valtioden poliittisiin valintoihin.

Tällä tavalla toimien EU:sta on vähitellen kehittymässä kommunistisen NEUVOSTOLIITON tapainen läntinen keskitetty PAKKOVALTA, jossa pienille ei edes Ranskan kokoisille valtioille ei jää sijaa.

LE PEN on huolissaan EU:n byrokraattien vallan kasvusta, joka johti jo aiemmin Engalanissa BREXITIIN.

FAKE NEWS MEDIA on kaiken aikaa rummuttanut, että BREXIT oli huono asia, mutta ei BREXIT ole millään tavalla vaikuttanut esim. Euroopan turvallisuuteen, kun VENÄJÄN massamurhaaja on lähtenyt muuttamaan Euroopan turvallisuusjärjestystä.

Englanti on BREXITISTÄ huolimatta sotilaallisesti vahva NATO maa ja itsenäinen valtio, joka tukee mm. URAINAA avoimen sotilaallisesti MASSAMURHAAJAA vastaan.

Toista on sanottava EU:n suurimmasta maasta eli SAKSASTA, joka tuntuu koko ajan nöyristelevän vain entistä enemmän VENÄJÄN MASSAMURHAAJAN suuntaan.

Viimeksi ANGELA MERKELIN jalanjäljissä marssiva OLOF SCHOLZ ja hänen ulkoministerinsa ovat jo todenneet, että energiaostoja ei MASSAMURHAAJAN MAASTA LOPETETA ja myös aiempi lupaus aseavusta UKRAINALLE on näköjään pyörretty.

Kaikesta näkee, että EU:n byrokraatteihin ja poliitikkoihin ei voi luottaa. Pieniä maita viedään kuin LITRAN MITTAA ja tästäkin syystä SUOMESSA on nyt vihdoin ja viimein vedettävä hihasta NATO KORTTI.

Tunnetusti Ranskassa myös vasemmiston Jean-Luc Mélenchon vastustaa kiivaasti KUKKOPOIKA MACRONIN harjoittamaa politiikkaa, joten tulevien vaalien tulos ei välttämättä ole vielä ole mitenkään kirkossa kuulutettu, vaikka FAKE NEWS MEDIA yrittää näköjään väkisin tehdä KUKKOPOJASTA PRESIDENTTIÄ, vaikka Ranskan kansa näyttää olevan toista mieltä.

alan kolmas miesRe: Ranskan vaalit25.4.2022 19:05
Odotetusti KUKKOPOIKA MACRON valittiin Ranskassa toiselle kaudelle, kun FAKE NEWS MEDIA oli levitellyt tietoa, että Marine Le Pen olisi muka joku ÄÄRIOKEISTOLAINEN PELURI.

FAKE NEWS MEDIALLA on tapana tehdä kaikista konservatiivisesti ajattelevista ihmisista ÄÄRIOIKEISTOLAISIA.

Kuitenkin RANSKA KUKKOPOIKA MACRON on parhaasta päästä oleva POPULISTI, jonka valintaa näyttää ensimmäisenä onnitelleen VENÄJÄN MASSAMURHAAJA PUTIN, KIINAN XI ja Suomen UNILUKKARI.

Suomen UNILUKKARIA varmaan viehättää se, että KUKKOPOIKA haluaa nyt tulla tunnetuksi YMPÄRISTÖPRESIDENTTINÄ, joka kuuntelee herkällä korvalla Ruotsin Greta Thunbergin ja Elokapinalllisten filosofioita.

Vaikka KUKKOPOIKA haluaa olla koko Ranskan ja EU:n johtaja, niin ranskalaisista vain n. 63% äänioikeutetuista äänesti KUKKOPOIKAA, jota yleisesti pidetään heikkona Presidenttinä.

Ranskan vaalit muistutti siis Suomen kunnallisvaaleja ja aluevaaleja. Sen tietää, mihin tämäkin harvainvalta johtaa.

Elon Musk näyttää tänään ostavan TWITTERIN 43 miljardilla USA taalalla.

Muskin hankinta johtaa siihen, että konservatiivien sensirointi maailmassa vähitellen loppuu.

Jos tämä kauppa olisi tullut ennen Ranskan vaaleja, niin Ranskassakin olisi nyt konservatiivinen presidentti.

Elon Muskin ansiosta Suomeenkin saatetaan saada UNILUKKARIN toimia jatkamaan veres konservatiivinen vetojuhta.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: