Keskustelu

alan kolmas miesITKIJÄT EDUSKUNNASSA29.4.2022 18:03
Sanna Ukkola otti kolumnissaan esille, kun BILE SANNA oli purskahtanut itkuun luennoidessaan UKRAINAN KAUHEUKSISTA.

Myös Ranskan KOKKOPOIKA MACRON on lyyhistynyt kasaan ennen presidentin vaaleja keskusteltuaan MASSAMURHAAJA PUTININ kanssa.

Amerikassa myös SENIILI BIDEN on moneen kertaan lyyhistynyt kasaan puhujakorokkella ensin Afganistanin järkyttävästä epäonnistumisensa ja vetäytymisen johdosta ja viimeksi taas viime yönä sopertaessaan ja ajatuksen täydellisesti katkettua, kun SENIILI VANHA UKKO aikoo takavarikoida MASSAMURHAAJAN oligarkkien jahdit ja huvilat.

On hyvä, että NEWSMAX lähettää nämäkin maailman politiikkaan oleellisesti vaikuttavat tapahtumat sensuroimattomina reaaliajassa ympäri maailmaa.

Onko SENIILI JOE enää kykenevä hallitsemaan YDINSALKUN punaista nappia???

Noin viikko sitten SENIILI BIDEN kätteli VALKOISEN talon OBAMACAREN juhlatilaisuudessa jo ILMAA (kas kun ei soittanut ilmakitaraa).

Pääsiäisenä PÄÄSIÄISPUPU pysäytti nopeasti SENIILIN BIDENIN vastauksen, kun yleisöstä oli kysytty, miten SENIILI BIDEN panee kampoihin inflaatiolle ja MASSAMURHAAJAN pullisteluille.

PÄÄSIÄISPUPUKSI oli pukeutunut SENIILIN JOEN neuvonantaja, joka varmuuden vuoksi seurasi, ettei SENIILI JOE latele julkisuuteen täysiä SAMMAKOITA, kuten hänellä on jo pitempään ollut tapana.

Sanna Ukkola on siinä oikeassa, että todellinen johtaja, joka johtaa joukkoja edestä, ei itke. Hänen tulee osoittaa vahvuutta, vaikka kuinka sydäntä särkee.

On ihan oikein, että johtajakin itkee, mutta parasta on jättää itkut kotiin, eikä lähteä julkisesti vollottamaan kuin PIKKU LAPSI.

Pikku lasten itkussa on se hyvä puoli, että ITKU USEIMMITEN loppuu kuin seinään, jos ÄITI tai ISÄ PUHALTAA.

Ihmeellisen vahva voima on siis PUHALLUKSELLA.

Kunnallisessa ja valtiollisessa päätöksenteossa jopa rahat voi PUHALTAA!!!!

ottoRe: ITKIJÄT EDUSKUNNASSA29.4.2022 18:26
Putin lienee sitten oikea johtaja?

alan kolmas miesRe: ITKIJÄT EDUSKUNNASSA30.4.2022 0:59
PUTIN ON MASSAMURHAAJA.

AKM on aina ihmetellyt, miksi SUOMEN JOHTAVAT POLIITIKOT ja monet ns. meikäläiset visionääriset LIIKEMIEHETKIN ovat olleet ihastuneita PUTINIIN ja vasta tammikuussa 2022 pudottivat "naamiot kasvoiltaan", kun muka oli käynyt selväksi millainen mies PUTIN oikeasti on.

AKM:n ei ole koskaan tarvinnut kääntää takkiaan tai ottaa naamareita pois kasvoiltaan, koska AKM on tehnyt analyysin PUTINISTA jo heti, kun hänestä tuli Venäjän Presidentti.

AKM oli tehnyt jo kauan sitten analyysin myös muista taannoisista NEUVOSTOLIITON johtajista, jotka vilkuttivat ohi marssineille sotajoukoille Kremlin muurilta tietyssä järjestyksessä ja tietysti selvää tuli otettua myös JELTSINISTÄ ja hänen tavoitteistaan.

Kyllä suomalaisten olisi pitänyt oppia, millainen maa Suomi oli URKINKIN aikana.

Nykyisin kaikki suomalaisetkin kuitenkin jo tietää, että URKKI oli tyrannien tyranni vuodesta 1956 aina vuoteen 1982 saakka, jolloin viimeinen poikkeuslakikausi vuosina 1978-82 meiltäkin hurahti, kun URKIN henkisestä tasosta kansalla ei ollut valitettavasti asianmukaista kuvaa.

Epämääräisen MANUN kaudesta ei mitään hyvää jäänyt. Kansaa kyykytettiin suurella lamalla 1990 luvun alussa ja NATO hakemuskin jäi pahasti piippuun, kun MANU tietysti jo toisena vuotenaan presidentiksi tultuaan vuonna 1983 jatkoi YYA-sopimustakin 20 vuodella.

Maran kaudella 1994-2000 otettiin pientä irtiottoa entisestä suomettuneesta menosta. Maralla oli mielessään jopa Karjalan palauttaminenkin, mutta juna oli mennyt Manun aikana, kun Jeltsin olisi selvästi kaupan Karjalastakin tehnyt, kun hintalappukin oli jo laskettu 15 miljardiin taalaan.

MASSAMURHAAJAN noustua Venäjällä valtaan vuonna 2000 Suomessa palattiin näköalattoman TARZA HALOSEN johdolla entiseen YYA menoon, josta UNILUKKARI ei tultuaan valituksi TYÖVÄEN PRESIDENTIKSI vuonna 2012 missään vaiheessa ole valitettavasti saanut tehtyä irtiottoa ennen kuin MASSAMURHAAJA yllätti UNILUKKARINKIN housut kintuissa kesällä 2021 ja avasi UNILUKKARINKIN SILMÄTKIN LOPULLISESTI 24.2.2022 aamuyöllä.

Viimesitään 24.2.2022 aamulla UNOLUKKARI vihdoin tajusi, että tiedostavalle kansalle ei voi enää syöttää NATO OPTIOTA tai kansanäänestystä NATOSTA, kun kansa totesi gallupissa, että Suomen on syytä liittyä NATOON, vaikka korkein poliittinen johto olisi eri mieltä.

Enää UNILUKKARIKAAN ei siis voi välttää päätösten tekoa, kun suuri enemmistö kansasta on vihdoin huomannut, että meitä on viety kuin pässiä teuraalle ja todellinen asiapohjainen keskustelu NATON tuomasta puolustuksellisesta ja poliittisesta suojasta on SUOMETTUNEESSA SUOMESSA ollut täysin kiellettyä ainakin Suomen EU-liitoksesta lähtien.

Ei ole ihme, että BILE SANNAAKIN on itkettänyt, kun tällainen kansan sumutus NATO OPTIOLLA on paljastunut kaikelle kansalle.

Parantaakseen mahdollisuuksia nousta suureksi johtajaksi ja jopa Suomen preisidentiksi BILE SANNA onkin jo pyrkinyt luomaan itsestään myös kovankin johtajan ja on alkanut mainostamaan sitä, kuinka hän vetää leukoja ainakin 5 kappaletta ja vielä musta nappanahkainen takki päällään.

MASSAMURHAAJALLAHAn oli muistaakseni Krimin valtauksen aikaan myös musta nahkapusakka päällään, kun PUTIN ajeli Krimin valtauksen jälkeen KIRURGIN MOOTTORIPYÖRÄJENGIN (Yön Sudet) kärjessä Sevastopolin juhlissa seuraavasti:

"Sevastopolilaisten voitonjuhlat Krimillä saivat lisäpuhtia, kun kaupunkiin kaasutti Vladimir Putinin ystävä, Yön sudet -moottoripyöräjengin johtaja Alexander Zaldostanov.
Maanantai 17.3.2014 klo 11:33

Hän ihmettelikin sitä, miten presidentti Putin saattoi päätyä Suomen poliisin rikoksista epäiltyjen listalle juuri yhteyksistään Yön susiin.

□ Täten Kuulin, että Putin on Suomessa persona non grata (ei-toivottu henkilö), koska hänellä on ollut kontaktia minun kanssani. Koko Venäjä nauroi sille.

□ Ihmettelen Suomen poliisin provokaatiota, koska ymmärtääkseni suomalaisilla moottoripyöräkerhoilla on muutenkin tarpeeksi hankalaa.

Kirurgi sanoikin - tosin kieli ainakin osittain huumorilla - että Suomen pitäisi seurata edes jollakin tasolla Krimin tietä.

□ Suomen pitäisi lähentyä Venäjää.

Tapaamisen päätteeksi Zaldostanovin henkivartija huusi aukiolle kokoontuneille sevastopolilaisille hieman turhan ennenaikaisesti: "Suomikin on osa Venäjää!" - ja sai raikuvat aplodit."

Poliisit ovat siis Suomessakin olleet hyvin tietoisia MASSAMURHAAJAN todellisesta mielenlaadusta, mutta Suomen johtavat poliitikot ovat jo ainakin 20 vuotta kuitenkin kertoneet sellaista mantaraa Suomen kansalle, ettei mitään sotilaallista uhkaa Suomeen kohdistu!!!!

Sivusta seuraajaRe: ITKIJÄT EDUSKUNNASSA30.4.2022 13:22
IL 30.4.2022
Kaaville maaliskuussa saapuneet ukrainalaiset sotapakolaiset odottavat yhä vastaanottorahojaan. Iivananpuron tilalla asuu yhteensä 23 sotapakolaista, joista 12 on lasta.

alan kolmas mies: "Pikku lasten itkussa on se hyvä puoli, että ITKU USEIMMITEN loppuu kuin seinään, jos ÄITI tai ISÄ PUHALTAA. Ihmeellisen vahva voima on siis PUHALLUKSELLA.
Kunnallisessa ja valtiollisessa päätöksenteossa jopa rahat voi PUHALTAA!!!!"

Ps. Kaavin imagolle lienee tärkeämpää hoitaa "KULTAINEN KÄDENPURISTUS" Arille, moottorikelkkareitti KAAVIN KESKUSTAAN kulkuyhteytenä idän rauhanturvaajille ja Itä-Suomen aluehallintoviraston määräämä Kaavin kunnan sadantuhannen (100.000,-) euron uhkasakko lastensuojeluasioista kuntaan.

VienoRe: ITKIJÄT EDUSKUNNASSA3.5.2022 14:53
IL 30.4.2022
Kaaville maaliskuussa saapuneet ukrainalaiset sotapakolaiset odottavat yhä vastaanottorahojaan. Iivananpuron tilalla asuu yhteensä 23 sotapakolaista, joista 12 on lasta.

Eikö riitä että saavat ruuan ja katon pään päälle?
En ole koskaan ymmärtänyt että pitää vielä rahaa antaa, mihin ne sitä tarvitsee. Marjapaikka voi antaa vaikka ennakkopalkkaa.

alan kolmas miesRe: ITKIJÄT EDUSKUNNASSA4.5.2022 1:56
Vieno taitaa olla taas FAKE NEWS MEDIAN tietojen varassa.

Jukka Rissasen Iivananpuron Tila Maarianvaaralla näyttää mainostavan kotisivuillaan olevansa yksi Itä-Suomen suurimpia marjatiloja, josta jo sinällään voi nostaa hattua.

On hienoa, jos Iivananpuron Tilalle on otettu vastaan Venäjän massamurhaaja PUTININ pommittamasta maasta 23 sotapakolaista lapsineen nähtävästi auttamaan myös tilan töissä.

Vieno tuntuu ehdottavan, että Iivananpuron Tilalla pitäisi tehdä töitä näköjään ruokapalkalla.

Tuntuu omituiselta, että Iivananpuron Tilalle tulleille pakolaisille ei ole suoritettu vastaanottorahoja, kun ainakin koko hallitus on jo tekopyhästi ilmoittanut, että Ukrainalle myönnetään kaikki mahdollinen humanitaarinen ja sotilaallinen apu, joka EU:n sännösten puitteissa on mahdollista.

AKM tarkasti tietysti heti Iivananpuron taloustilanteen PRH:n yritystiedoista, mutta eipä ole yhtiöltä tullut PRH:lle muita tiedotteita kuin ilmoitus yrityksen perustamisesta 29.9.2010.

Yhtiö ei näyttäisi olevan ennakoperintä rekisterissä eikä myöskään työnantajarekisterissä.

Sen sijaan Iivananpuron tilalla näyttää olevan protestoituna 31.3.2022 peräti 198 787 EUR:n suuruinen lasku.

AKM epäilee, että Iivananpuron tila on selvästi joutunut PUNATULKKU hallituksen käynnistämän ILMASTO- ja KORONHYSTERIAN uhriksi, joka on pudottanut taloudellisen pohjan Tilan sinänsä arvokkaalta ja kannatettavalta toiminnalta.

Iivananpuron kotisivuilta nähdään, että tilan tuotteissa ei näyttäisi olevan mitään vikaa, mutta markkinoinnissa saattaa olla isohkojakin ongelmia.

Jukka Rissasen onkin syytä ottaa pikaisesti yhteyttä AKM:ään, niin Iivananpuron tilaa kohdannut taloudellinen suma saadaan vielä selvitettyä ennen kuin vasara alkaa heilua.

VienoRe: ITKIJÄT EDUSKUNNASSA4.5.2022 19:05
Oman alansa miehelle tiedoksi!

Auttamaan tilan töissä, mene sinä auttamaan kun näköjään aikaa on.

Näille Ukrainan naisille PALKKAA töistä.

Onhan sieltä töihin ennenkin tultu.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: