Keskustelu

no huhhuhvelkaa velkaa lisää velkaa1.10.2014 23.24
lukaisin juuri kunnan hallituksen esityslistan,kokous 6.10-14, sivistystoimeen uusi virka ja lisävaltuuksia velanottoon. Jos kiinnostaa kuntalaisia lukekaa esityslista ja kauhistukaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mutta vanhusten ja kehitysvammaisten, sekä dementoituneiden hoidosta tingitään viimeisetkin "mehut" työntekijöistä.
Omaiset: VALVOKAA
Kuntalaiset:HERÄTKÄÄ
on hyvä, että esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan kunnan sivuilla

Erkki NRe: velkaa velkaa lisää velkaa2.10.2014 19.26
Nyt on oikea meininki, ei muuta kuin toimeksi. Kamreeri on aikaisemminkin tarkastuslautakunnassa väittänyt että kaupungin lainat voidaan maksaa takaisin lisää lainaa ottamalla. Toivottavasti saa oikein kunnon valtuudet ottamaan vaikka 100 mil euroa lainaa niin saadaan kerralla paljon aikaisesi kituvaan kaupunkiin. 2017 jälkeen on turha odotella mtään Juankosken kaupungin osan tarpeisiin, ollaan sitten samassa asemassa kuin Säyneinen Juankoskeen liittymisen jälkeen

PRe: velkaa velkaa lisää velkaa2.10.2014 19.30
Moro
tää
on sitä kreikkalaista antaamennä-talouspolitiikkaa. Erittäin epäisänmaallista.

Kuinka viisasta: otetaan lainaa, että saadan lainat maksettua.

Erkki NRe: velkaa velkaa lisää velkaa3.10.2014 11.31
Näin se vaan Juankoskella menee ja Kuopio maksaa. Nyt lainarahalla voisi maksaa vaikka Peten siunaamat maksamattomat BP.n jätevesimaksut niin kuntalaisten ei tarvitsisi maksaa niitä omissa laskuissaan. 3kk vesimaksu 1m3 käytettyä vettä ja maksu 85euroa. Kyllä kirpasee ja varmasti auttaa saamaan uusia asukkaita kaupunkiin, jos heille kerrotaan mitä asuminen Juankoskella maksaa. Hävetkää kaupungintalolla, siirrätte kaikkien töppäilyjenne kustannukset kaupunkilaisten niskaan. Nyt voisitte lainarahalla helpottaa tilannetta ja maksaa kalavelkojanne.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: