Keskustelu

alan kolmas miesUNILUKKARIN 4 RAAJAJARRUTUS10.5.2022 19:09
UNILUKKARIN kannatus kansan keskuudessa on varmaankin 110%.

YLE:n viimeisimmässä NATO kyselyssä jo 76% kansasta on jo todennut, että NATO antaa Suomelle parhaat turhatakuut.

Siis lähes koko kansa on jo NATO jäsenyyden kannalla, mutta vieläkin UNILUKKARI pitää NATO päätöstään piilossa kuin UNILUKARIN AARO poika
ÄIDILTÄÄN JENNILTÄ varastamaansa karkkipussia.

Samalla tavalla myös BILE SANNA on intoutunut NATO asiassa jonkinlaiseen KUUROPILOON kuin kiukutteleva pikkulapsi leikkikalukaupan epäonnistuneen ostosmatkan jälkeen.

Vaihteeksi oli aamulla mukava kuulla, kun YLE:n aamuohjelmassa pirteä toimittaja ANNA LEHMUSVESI haastatteli turvallisuustutkija prikaatinkenraali evp JUHA PYYKKÖSTÄ, joka kertoi kiemurtelematta, miten Suomen tuleva NATO hakemus tulee etenemään.

PYYKKÖNEN totesi selkokielellä, että hakemuksen jättämiseen ja sen käsittelyyn menee 1-3 päivää, joten kysymys on tässä suhteessa vähän samanlainen prosessi, kuin VEROILMOITUKSEN teko OMAVEROSSA.

Sopimuksen ratifiointiin menee muutamia kuukausia. AKM epäilee, että liittyminen voi nyt olla tavanomaista nopeampi operaation. Hakupaperit pitää toimittaa Washingtoniin hyväksyttäväksi. UNILUKKARI ja PETTERI ORPOPOIKA ovat siellä jo käyneet, joten kyllä vihreä valo on tullut, muutoin ei UNILUKKARI olisi käynnistänyt PROSESSIA.

PYYKKÖNEN myös totesi, että Venäjän hakemuksen jättämisen osalta "JUNA ON JO PITKÄLLE MENNYT JO".

Eli suureen huoleen ei enää ole aihetta!!!!

PYYKKÖNEN kertoi myös, että Suomi on ollut NATO KUMPPANI jo vuodesta 1994 lähtien, joten tuntuu käsittämättömältä, että UNILUKKARI ja BILE SANNA eivät ole vieläkään pystyneet muodostamaan käsitystään, miten NATO ASIASSA pitäisi edetä.

Hämmästystä herätti taas eilen illalla, kun YLE "ajankohtaistoimittaja" PETRI RAIVIO haastatteli NATOsta Puolustusministeriön osastopäällikkö JANNE KUUSELAA ja kenraali ARTO RÄTYÄ mahdollisesti lähipäivinä tehtävästä NATO hakemuksesta, niin eikös RAIVIO alkanut taas tapansa mukaan venkoilemaan asiassa ja selvästi pyrki taas tuutin täydeltä lähettämään kansalle täyttä "MISINFORMAATIOTA".

RAIVIO alkoi pelottelemaan ensin TRUMPILLA, joka taannoin oli vaatinut sitä, että EU jäsenmaiden on maksettava 2% NATO sopimuksen osuutensa tai muuten USA saattaa pistää NATON suhteen pillit pussiin.

RAIVIO eikä silloin myöskään UNILUKKARI ymmärtänyt selvää englannin kieltä, että jos osakkaat eivät maksa osuuksiaan sopimusten mukaan, niin tietenkään USA ei ole velvollinen maksamaan eurooppalaisten lounaita.

Niinpä jopa Saksakin teki joitakin lupauksia alhaisten kustannusten nostamisesta, mutta tunnetusti MASSAMURHAAJA PUTININ YSTÄVÄ ANGELA MERKEL pyrki niistäkin kaikin keinoin luistamaan.

Nyt SCHOLZ on ilmoittanut ja jokin aika sitten, että Saksa on aikeissa nostaa puolustusmenoja, mutta taas on alkanut esiintyä lipsumista ja venkoilua ainakin Saksan Venäjän energiakaupan osalta.

NATON tulevaisuus ei siis ole millään tavoin kiinni USA:sta, vaan siitä pitääkö lähinnä Saksa ja Ranska kiinni NATO:n sitoutumistaan.

Tosiasia on, että USA on aina ollut Euroopan varma tukipilari ja tulee sellainen olemaan niin kauan, kun Venäjällä ja Kiinassa on autoritaarinen tai kommunistinen komento.

Varmuuden vuoksi toimittaja RAIVIO aloitti taas ehtojen asettelun NATO hakemukselle ja alkoi jauhaa ydinaseista ja tukikohdista sekä NATO joukkojen mahdollisista tukioperaatioista muualla kuin Suomessa.

Janne Kuusela ja Arto Räty onneksi totesivat "ajankohtaistoimittaja" RAIVIOLLE, että NATO hakemukseen tällaisia ehtoja ei laiteta, koska jäsenyys takaa sen, että Suomi voi itse päättää, millaiseksi jäsenyys tulee muodostumaan.

RAIVION kaltaisia "ajankohtaistoimittajia" ei YLE:llä pitäisi lainkaan olla.

Kyllä toimittajien pitäisi tietää edes perusasiat esim. NATOsta, jos alkaa NATO:stakin esittelemään omia harhaisia ja demagogisia mielipitäitään!!!!

Veikkaan, että toimittaja RAIVIOLTA on hyvin saattanut jäädä INTTI KÄYMÄTTÄ!!!

RAIVION pitäisi ottaa mallia toimittaja ANTTI KUROSESTA, joka omakohtaisesti on mennyt tarkistamaan Ukrainan tilanteen ihan paikan päälle ja on sieltä suomalaiselle kertonut sodan kauhuista ihan selkokielella.

ANTTI ei ole mikään poliittinen suupaltti, mutta hänet on joka tapauksessa palkittu 9.5.2022 Vuoden Eurooppalainen tunnustuksella Eurooppalainen Suomi yhdistyksen toimesta!!!

alan kolmas miesRe: UNILUKKARIN 4 RAAJAJARRUTUS11.5.2022 17:55
KURVIT SUORIKSI ANTTI kiirehti jo ilmoittamaan kääntäneensä YYA takin NATO takkiin.

ERKKI "The Red" kirjoitti myös FAKE NEWS HESARIIN pitkän monologin ja samalla syvällisen EPILOGIN ajattelustaan.

ERKIN analyysi turvallisuuspolitiikasta näyttää koko ajan olleen vain TOIVOTAAN, TOIVOTAAN ASTEELLA.

Mitä muuta rauhanaatteen sokaisemalta mieheltä ja VANHAN VALTAUSTA tekemässä olleelta TULIPUNAISELTA RADIKAALILTA voi odottaa.

Ei mennyt siis ERKINKÄÄN 4 RAAJAJARRUTUS piirustusten mukaan putkeen.

Paljon on ERKKIKIN ehtinyt Suomelle vahinkoa tehdä lausunnoillaan, mutta nyt kansa on vihdoin tullut esille poteroistaan, jonne korruptoituneet poliitikot ja FAKE NEWS MEDIA ovat suomalaiset ajaneet.

Vaikka aita pitää SUOMEN ITÄRAJALLE rakentaa, niin kaikkea yhteistyötä venäläisten kanssa ei pidä mennä lopettamaan.

Parasta on, jos aitakin rakennetaan koko pituudelle, että siihen jätetään kuitenkin poroille ja muille metsäeläimille kulkuaukot.

Kameravalvonta kulkuaikkoihin voidaan taas hyvin järjestää ja TRAFI huolehtikoon liikenteen seuraamisesta.

Massamurhaajan jälkeen Venäjällä alkaa laajan maan iso remontti, jossa on hyvä olla mukana mielellään alusta lähtien.

ottoRe: UNILUKKARIN 4 RAAJAJARRUTUS12.5.2022 5:56
Kiina ja Kiinan muuri.

Se oli ikivanhan kulttuurikansan vastaus.

Vastaus mongolien alituisiin ryöstö- ja
raiskausretkiin.

Mongoliruhtinaat tekivät veli venäläisestä ryssän.

Vaikka aikaa on, nousee ryssä pintaan pienelläkin raaputuksella.

Edelleenkin.

En käy kertaamaan, viime viikkoiset uutiset riittäköön.

Ei siihen aitaan aukkoja tarvita.

alan kolmas miesRe: UNILUKKARIN 4 RAAJAJARRUTUS13.5.2022 23:44
UNILUKKARIN 4 RAAJAJARRUTUS päättyi ns. PROSESSIIN, jonka lopputuloksena oli ns. HISTORIALLISENA PÄIVÄNÄ eli eilen vain 8 rivin mittainen ilmoitus, että Suomen tulee ripeästi liittyä NATOON.

Ne syyt, miksi NATOON pitää liittyi juuri nyt jäi paperista kokonaan puuttumaan.

Olisin toivonut, että UKAASISSA olisi selvästi sanottu ja viitattu TURVALLISUUSSELONTEKOON, jotta tyhmenpikin olisi asian ymmärtänyt.

LYHYT UKAASI OLI PAKKO kirjoittaa ja levittää tietoa tehokkaasti ympäri maailmaa, jotta olisi syntynyt mielikuva siitä, että UNILUKKARI ja BILE SANNA johti PROSESSIA.

PROSESSIAHAN johti itse asiassa SUOMEN VIISAS KANSA, joka kahden GALLUPIN avulla pakotti UNILUKKARIN JA BILE SANNAN riisumaan NATO OPTIO NAAMARIT KASVOILTAAN.

PUTINKIN on ollut tässä PROSESSISSA vain sivuroolissa, vaikka UNILUKKARI nyt yrittää selittää, että SUOMEN NATO jäsenyys on PUTININ SYY.

Luulisi, että UNILUKKARI UKAASIN allekirjoitettuaan vihdoin tunnustaisi, että HÄNKIN joutuu nyt JONKUN PÄÄTÖKSEN TEKEMÄÄN ja joutuu myös kantamaan siitä vastuun.

Sinänsähän NATO JÄSENYYDESTÄ johtuvan vastuun kantamisessa ei ole mitään ongelmaa, kun Suomi on ollut NATOON sopiva jo vuosikymmeniä ja NATON OVET SEKÄ IKKUNAT ovat olleet myös vuosikymmeniä apposen avoinna.

Itse asiassahan muuallahan on ihmetelty sitä, että miksi Suomi ei ole aikaisemmin liittynyt NATOON, kun vieressä on koko ajan maannut KARHU, eikä Suomen ja Venäjän välillä olevassa rajassa ole ollut muita esteitä kuin lahoneet risuaidat 1800-luvulta ja paikoitellen ei edes niitä.

Nyt suoraviivainen UNILUKKARI JA BILE SANNAN UKAASI muistuttaa MASSSAMURHAAJA PUTININ UKAASIA, joka lähti UKRAINAAN NATSEJA KITKEMÄÄN.

UNILUKKARI selitti, että hänelle oli PUTININ sisällä oleva pahuus paljastunut vasta 24.2.2022 aamulla, kun PUTIN lähetti massamurhaajat UKRAINAAN siviilejä tappamaan ja naisia sekä lapsia raiskaamaan.

Vuonna 2017 UNILUKKARI istui mahtailevana tuolissaan ja leveili venäläiselle kenraalille, että kenraali on tehnyt virheellisen analyysin tilanteesta, kun "Iltalehti julkaisi maanantaina Venäjän sotilasjohdon operaatiopäällikön, kenraaliluutnantti Andrei Kartapolovin puolustuskonferenssissa näyttämän karttakuvan.

Siihen oli piirretty noin 400 kilometriä leveän ja sata kilometriä korkea "vaarallinen alue".

UNILUKKARILLE oli siis jo ainakin viisi vuotta sitten kerrottu, mikä tilanne on, mutta UNILUKKARI vain ylimielisenä naureskeli, että "kenraali on tehnyt virheellisen analyysin tilanteesta".

RAATTEEN TIELLÄ EI UNILUKKARIN YLIMIELISISTÄ LAUSUNNOISTA OLISI OLLUT KYLLÄ MITÄÄN APUA!!!

Onneksi paikalla oli hälytetty Hjalmar Siilasvuon 9. divisiona, joka teki selvää Kainuun korvessa talvipakkasessa Venäjän 44. dvisionasta.

UNILUKKARILLA on kyllä valitettavasti ollut AURINKOLASIT SILMILLÄÄN jo ainakin 30 vuotta aivan samoin kuin Amerikan SENIILILLÄ JOE BIDENILLA tyypillisesti on, kun hän menee jäätelöostoksilleen ja antaa ULALLA OLEVIA lausuntojaan mm. PUTININ inflaatiosta.

UNILUKKARI ja HARMAA MATTIKIN, joka nyt perään kuuluuttaa sääntöpohjaista prosessia, yrittävät tällä PROSESSILLA VALKOPESTÄ sen POLIITTISEN VALEINFORMAATION LEVITTÄMISEN, jota SUOMESSA on NATONKIN osalta harjoitettu siis jo ainakin 30 vuotta.

Tämän VALEINFORMAATION varjolla mm. FORTUM on investoinut Venäjälle ainakin 5 miljardia EUROA, mikä näyttää nyt menevän lähes arvottomaksi.

FORTUMIN rinnalla myös monet yksityiset yritykset ovat levitetyn VALEINFORMAATION johdosta innostuneet VENÄJÄN "LUPAAVISTA" markkinoista, vaikka esim. Amerikassa jo vuonna 2012 jopa OBAMA hyväksyi sekä demokraattien että republikaanien tuella ns. Magnitsky Law:n, kun Sergei Magnitsky oli keksittyjen veropetossyytteiden perusteella murhattu Moskovan vankilassa.

Nämäkin Suomen yksityisten yritysten tappiot ovat kymmeniä miljardeja EUROJA.

Voidaan myös puhua ns. SUOMALAISTEN VERIRAHOITA.

UNILUKKARI ei siis ole koko virkakautensa aikana tunnistanut vaaran merkkejä ja Venäjän todellista uhkaa.

UNILUKKARI ei ole myöskään tunnistanut KORONAAN liittyneitä riskejä, joista ns. KORONA NYRKIN seurauksena aiheutettu massiivinen HOITOVELKA alkaa vasta pikkuhiljaa selvitä Suomen veronmaksajille.

NYT BILE SANNAKIN yrittää korjata tässä suhteessa katastrofaalista päätöksentekoaan, kun yhdessä kyynelehtien UNILUKKARIN kanssa laittoi paperille kahdeksan lyhyttä riviä ja totesi, että juuri nyt Suomen kannattaa liittyä ripeästi NATOON.

Ensimmäinen merkki tästäkin KORONAAN liittyneestä virhearviosta on se, että AKI LINDEN joutui jo siirtämään 7 päivän hoitotakuutakin hamaan tulevaisuuteen. Perusteet LINDENIN päätökselle olivat tuulesta temmattuja.

Kolmas masssivinen UNILUKKARIN virhearvio on ollut MAAILMANLOPUN HYPETYS muka tieteellisesti todistetun GLOBAL WARMING ilmiön avulla.

GLOBAL WARMING perustuu vain globaalien suuryhtiöiden ahneen voitontavoittelun varaan.

Tässä loputtomassa rahanjaossa suurimman saalin jakajat löytyy Venäjältä, Kiinasta ja kommunistisen Kiinan kanssa energiakauppaa (GASPROM, ROSATOM) ja muuta kauppaa käyvistä ns. BIG TECH firmoista, kuten META (Facebook), Twitter, Google ja Amazon jne....

Viimeksi GALLIAN KUKKOPOIKA MACRON on ilmoittanut, että EU:n perussopimus on syytä heittää roskakoriin, ja jo vuonna 2035 fosiiliautojen rekisteröinti on kiellettävä EU:ssa.

Toivottavasti EU:n kansallisvaltiot iskevät jarrut päälle tällaisessa KOMMUNISTISESSA menossa.

KOMMUNISMIN järkyttävät seuraukset on jo nähty NEUVOSTOLIITOSSA ja tullaan näkemään myös KIINASSSA, POHJOIS-KOREASSA sekä KUUBASSA ja VENEZUELASSA.

KOMMUNISMI on kuin syöpä, joka hoitamattomana johtaa kaikkialla harvainvaltaan ja varmaan kuolemaan.

AAMEN!!!!

ottoRe: UNILUKKARIN 4 RAAJAJARRUTUS14.5.2022 8:12
Toisille ei tarvitse selittää ja toisille ei kannata selittää.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: