Keskustelu

alan kolmas miesTIPITII JA TOM TOM EDELLEEN PARHAITA15.5.2022 3:55
Kun LORDIA on pidettävä musikaalisesti ns. "SATTUMA PYROKORPPINA", niin Torinossa todistettiin taas, että suomalaisten musiikimaku ei ole ainakaan ulkomaisten musiikkialan asiantuntijoiden eikä myöskään musiikin kuuntelijoiden mieleen.

RASMUSTA oli taas suomalaisessa FAKE NEWS MEDIASSA ja tietysti YLE:n ohjelmissa toimittajien toimesta hehkutettu ja ylistetty maasta taivaaseen.

Loppukilpailuun RASMUS pääsi, mutta loppukilpailun pistelaskun seuraaminen oli tuskallista. Pisteitä taisi tulla kaikkiaan asiantuntijaraadeilta peräti 6 kpl, kun johtaville asiantuntijat antoivat jopa yli 300 pistettä.

Taisi olla viidenneksi heikoin suoritus. Sääliksi kävi RASMUSTA, jolle oli Suomessa jo mallattu MEDIAN TOIMESTA voittajan viittaa.

Yleisöääniä ei myöskään tullut, vaikka YLE:n innokas toimittaja oli tietävinään, että nimenomaan nuoriso äänestää RASMUSTA.

Ei äänestänyt nuoriso eikä myöskään senioriäänestäjät.

Ei tullut LOIRIN Viulu Ukon tai KOJON Nuku pommii kaltaista täydellistä mahalaskua, mutta tilastojen valossa MARION RUNG on selvä Suomen EUROVIISU KUNINGATAR:

□ Vuonna 1962, TIPITII, sijoitus 7.
□ Vuonna 1973, Tom, Tom, sijoitus 6.

Suomessa musiikin tekijät jostain syystä luulee, että laulu- ja sävellyskilpailut voitetaan pyrotekniikalla.

Pyrotekniikka sopii paremmin VPK-laisten maailmanmestaruuskisojen sivulajiksi.

Olisi hyvä, jos Suomen EUROVIISU edustajat tulevina vuosina ottaisivat yhteyttä KASSU HALOSEEN, niin KASSU voisi sivutöinään säveltää jonkun melodisen biisin, niin oltaisiin vihdoin ja viimein aidosti podiumilla

Kyllä tässä ikävä on myös aina niin tyylikästä kapellimestari OSSI RUNNETTA.

OSSILLA oli EUROVIISUISSA aikoinaan orkestereissaan muitakin soittimia kuin vain joku rumpu ja pari kolme kitaraa.

Suomalaisten innostus RAPPIIN, METALLIMUSIIKKIIN, PUNKIIN ja ILMAKITAROIHIN on tuhonnut koko Suomen musiikkibisneksen ja tanssilavakulttuurinkin.

Näillä eväillä ei EUROVIISUISSA RUUSUJA ja ÄÄNIÄ TULE.

AMEN!!!

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: TIPITII JA TOM TOM EDELLEEN PARHAITA15.5.2022 13:35
Mikäli Suomi EI OLISI päättänyt lähteä hakemaan puolustusliiton jäseneksi, niin Kojon v. 1982 esitys NUKU POMMIIN olisi ollut nyt erittäinkin ajankohtainen ? etenin kun sen kappaleen nimi ko. tilaisuudessa mainittiin suoralla englanninkielisellä käännöksellä "SLEEP ON THE BOMB" .Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: