Keskustelu

alan kolmas miesHERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!19.5.2022 0:20
NATO PAPERIT on toimitettu vihdoin NATON pääkonttoriin.

Kiitos UNILUKKARILLE, että vihdoin ymmärsit panna osaltaan päätepisteen NATO PROSESSILLE.

Vielä vaaditaan mahdollisesti jopa 11 kuukauden ratifiointiprosessi, joten puheiden asteella on vielä Suomen turvatakuut.

Kun nyt vertaan UNILUKKARIN aiempia lausuntoja Suomen turvallisuustilanteesta, niin nyt valitettavasti nähdään, että UNILUKKARI on ollut aiemmissa aatoksissaan ULKONA KUIN LUMIUKKO todellisesta Suomenkin turvallisuustilanteesta, johon oli kuulunut ns. NATO OPTIO.

UNILUKKARI oli todennut, että sodan syttyessä liittolaisia syntyy suunnilleen siten, että UNILUKKARI pirauttaa kännykällään vaikka muiden EU-maiden presidenteille tai jopa SENIILILLE JOE BIDENILLE, niin heti kohta meille riennetään apuun.

Näin ei ole tapahtunut UKRAINASSAKAAN jo lähes kolme kuukautta putkeen on ukrainalaisia tapettu kuin kärpäsiä ja EU:kin näyttää vain keksivän keinoja, millä tavoin EU:n kansalaisia kiusataan, jotta PUTININ sotakoneiston rahoitus saadaan jatkumaan keskeytyksettä.

UNILUKKARI alkoi miettiä NATO PROSESSIA vasta 24.2.2022 aamulla ja tänään aamulla saatiin vihdoin NATO HAKEMUS NATON PÄÄMAJAAN.

Jos MASSAMURHAAJA PUTIN olisi päättänyt hyokätä UKRAINAN SIJASTA SUOMEEN 24.2.2022 aamulla, niin Helsinki olisi jo moneen kertaan pommitettu maan tasalla ja näin olisi käynyt myös monille muille Suomen kaupungeille.

UNILUKKARI on siis leikkinyt lähes 10 vuotta tulitikuille kuin aikoinaan JÖRÖ JUKKA.

Huolta aiheuttaa nyt se, että UNILUKKARI oli jäädä Ruotsin valtiovierailunsa lopulla jo autonkin alle.

UNILUKKARIA nauratti, mutta minua asia ei naurattanut, kun turvamies joutui taluttamaan UNILUKKARIN turvaan vähän samalla tavalla kuin Amerikassa turvamiehet joutuu ohjailemaan jopa Valkoisen talon nurmikkojen suojatuilla poluilla SENIILIÄ JOETA.

Täytyy toivoa, ettei UNILUKKARI pahemmin kompastele Valkoisen talon kynnyksille, kun on suuntaamassa tapaamaan SENIILIÄ JOETA.

Amerikasta olisi hyvä pyytää HARMAAN AJAN AIKAISET TURVATAKUUT KIRJALLISENA ja mielellään KONGRESSILTA, koska amerikkalaiset voivat pian vedota paikallisen Perustuslain 25 §:ään ja yllättäen vaihtaa presidenttiä.

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!20.5.2022 14:55
On totta, että on hyvä laittaa sovitut asiat kirjalliseen muotoon pelkkien puheiden sijaa.

Diktaattoreille sopimukset eivät kuitenkaan merkitse yhtään mitään, tai tulkitsevat ainoastaan heidän etuja koskevat ehdot päteviksi, joita muiden tulee noudattaa. Jotkut kuitenkin jaksavat puolustaa kotimaataan mielivaltaista toiminta vastaan.

Tosin ainakin Koillis-Savon "KONGRESSIEN" päätöksistä johdon vaihtoineen on todettu, ettei edes kirjallisiin lupauksiin voida luottaa, vaan maanvaltausoperaatiot hoidetaan "HYVÄKSI HAVAITTUJA MENETELMIÄ KÄYTTÄEN". Tämä on tarkoittanut seuraavia menetelmiä: VALEHTELU, PAKOTTAMINEN, ASIOIDEN VÄÄRISTELY, VIRHEELLISEN TIEDON JAKAMINEN, UHKAILU ja lopuksi VÄKIPAKKO.

Ehkä USAn toimintaan ja lupauksiin voidaan kuitenkin paremmin luottaa verrattuna Putin puheisiin sotaharjoituksista kiertoilmaisuineen.

Mikäli Trumppi olisi ryhtynyt selvittämään syntynyttä tilannetta, niin olisiko mahdollinen odotusarvo konfliktin kestosta ja vahinkojen laajuudesta ollut ehkä jotain Capitol-kukkulan valtauksen luokkaa

alan kolmas miesRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!21.5.2022 19:09
Mikäli TRUMPPI olisi ollut ns. puikoissa, niin koko UKRAINAN MASSAMURHAA ei olisi koskaan syntynyt.

UKRAINAN MASSAMURHA käynnistyi jo vuonna 2015, kun TRUMPPI ilmoitti, että hän pyrkii presidentiksi ja kuivattaa CAPITOL HILLIN KORRUPTIOSUON.

Se oli vaarallinen ilmoitus, kun KORRUPTIOPORUKKA käynnisti ns. FAKE NEWS MEDIAN avulla WITCH HUNTIN, joka jatkuu ja jatkuu KORRUPTIOPORUKAN Capitol Hillin sairaassa demokraattien käynnistämässä oikeuslaitoksen täydellisessä häväistyksessä.

Vasta nyt WITCH HUNTISTA käydään oikeutta ja päitä tulee todennäköisesti putoamaan vasta tulevan marraskuun välivaalien jälkeen.

Lähtölaukaus UKRAINAN hyökkäykselle tuli, kun SENIILI BIDEN antautui TALEBANIN ROSVOPÄÄLLIKÖLLE.

SE oli selvä merkki PUTINILLE, että nyt jos koskaan kannattaa ajaa tankit UKRAINAN rajan yli, niin nyt ikkuna on auki.

CAPITOL HILLIN SUO SIIS ON SIIS OSOITTAUTUNUT JOPA SYVEMMÄKSI KUIN EDES TRUMPPI OLETTI.

Nyt kuitenkin Amerikassakin on herätty, kun ns. NEW GREEN DEAL näyttää tuhoavan koko lähes 250 vuotta vanhan demokratian.

Tässä demokratioiden tuhoamistyössä raha on ratkaisevassa asemassa ja raha on ajautunut INTERNETIN kautta sellaisten tahojen käsiin, jotka hallitsevat tietoa.

Kysymys on erittäin vaarallisesta kehityksestä ja USA:ssa SENIILI BIDEN on jo haaveillut, että hänen ministeriöönsä perustetaan SANANVAPAUTTA VALVOVA MINISTERIÖ, jonka johtoon oli jo kaavailtu jotain suulasta NAISHIHHULIA, jolla ainakin hänen julkaisemistaan videoista päätellen on selvästi SEINÄHULLUN PAPERIT.

Alkaahan se Amerikan nykyinen meno olla jo melkoista, kun SENIILI BIDEN NIMITTI korkeimpaan oikeuteenkin tuomariksiTUMMAN NAISEN, joka ei osannut Senaatin kuulustelussa esittää NAISEN MÄÄRITELMÄÄ sitä suoraan kysyttäessä.

Saa nähdä milloin meilläkin KKO:ssa ei enää eroteta naista miehestä eikä ihmistä eläimestä, koska kaikki ollaan maskit päällä ja uhanalaisia, niin kauan kuin ns. FAKE NEWS JOURNALISTIT johtaa maailmaa.

Suomessa on myös ollut samanlainen ns. GLOBAALI FAKE NEWS MEDIA, jossa vain yksi totuus on sallittu.

Tämä yksi totuus on kuin lestadiolaisten uskonto, joka on valitettavasti täysin yhtenevä Venäjän PRAVDAN, TASSIN tai RIA NOVOSTIN kanssa.

Venäjälläkin yhtä ja ainutta TOTUUTTA JULISTETTIIN YKSI KOKONAINEN MIESPOLVI 1918-1991, niin on selvää, että porukka on täysin aivopestyä, kun vielä ulkomaan matkailukin oli vielä kiellettyä.

Meillähän tilanne alkoi onneksi hieman vapautua, kun Kalevi Keihänen aloitti KEIHÄTMATKAT vuonna 1965, vaikka alussa pääasiana oli kuitenkin vain sikailu KITEEN KIRKKAAN VOIMIN.

Meilläkin valitettavasti on kuitenkin näköjään vielä jääty pitkälle ns. KEIHÄS MOODIIN.

Tästä syystä Suomi on nyt EU:n kallein maa ja nyt viimeksi EU:n komissiokin on jo ehdottanut, että puun polttamista ei enää lasketa ns. vihreän energian piiriin.

Meilläkin on hyvä muistaa, että EU:n komissiossa istuu vain 27 komissaaria.

Kysymys ei siis kovin paljon poikkea Venäjän Massamurhaaja PUTININ johtamasta järjestelmästä.

Hänenkin apunaan oli noin kymmenenkunta aivopestyä sisäpiiriukkoa, jotka yksituumaisesti päättivät, että hyökätään nyt vaihteeksi Ukrainaan.

Näillä 27 EU:n poliittisella virkamiehellä ei voi olla sellaista ylivertaista viisautta, että he voivat päättää jopa banaanin muodosta ja siitä, onko KALAKUKKO syötävää ruokaa.

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!22.5.2022 16:47
Mikäli TRUMPPI olisi ollut ns. puikoissa Putin kaverina ja saman tyylisenä voimahahmona, ehkä maailma olisi tänä päivänä todellakin toinen, mutta millainen? Venäjän hyökkäillyt olisi saattanut estyä vastaavasti Trumpin uhkailemana vieläkin enemmän "ENNENNÄKEMÄTTÖMISTÄ SEURAUKSISTA", ainakin jos olisivat päässeet julkisesti nokakkain. Puti olisi sellaisessa tilanteessa saattanut tuntea itsensä entistäkin pienämmiksi, tai lyyhistynyt tuolissaan syvemmälle ja ottanut vieläkin tiukemman otteen pöydän nurkasta - tiedä häntä? Harmi ettei Melanija ollut ukrainalaissyntyinen, jolloin hän Trumpin kanssa olisi osaltaan saattanut kyetä avuillaan siirtämään Putin ajatukset ?erikoisoperaatiostaan? muualle. Kauniilla naisilla on tiettävästi maailmansivun ollut merkittävä vaikutus myös sotiin. Oman riskinsä olisi mahdollisesti tuonut myös se seikka, ettei Zelenkyi lähtenyt mukaan Trumpin masinoimaan mustamaalauskampanjaan presidenttikilvassa.

alan kolmas miesRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!25.5.2022 0:05
Ulkopuolinen tarkkailija on seurannut lähinnä FAKE NEWS MEDIAA, joten hänen käsityksensä TRUMPISTA on FAKE NEWS MEDIAN värittämä.

On valitettavaa, että EU:n koko poliittinen agenda on rakentunut sen varaan, että Amerikka on Euroopan viimeinen lukko Neuvostoliiton ja Venäjän röyhistelyä vastaan.

Euroopassa on ollut vielä NEUVOSTOLIITON hajoamaisen jälkeen käsitys, että Venäjä on joku SUURVALTA, vaikka kysymyksessä on ollut RAMPA ANKKA, jonka BKT per capita oli vuonna 1990 ennen NEUVOSTOLIITON romahdusta oli 3 493 USD, kun vastaava luku USA:ssa oli 23 889 USD.

Neuvostoliiton romahdus vuonna 1991 pudotti BKT:n 3 493 USD:ta vain 1 331 USD:iin.

Vuonna 1991 Venäjä koko BKT oli vain 196.6 miljardia USD, kun vastaava luku USA:ssa oli 6 196.0 miljardia USD. Venäjän osuus oli siis NEUVOSTOLIITON romahduksen jälkeen vain 3.2% USA:n BKT:sta.

Alla on esitetty USA:n ja Venäjän koko BKT:n kehitys vuosina 1990-2022 (miljardia USD). USA vasemmalla ja Venäjä oikealla:

□ 1990: 5 941.4 515.3 (8.7%)
□ 1991: 6 196.0 196.6 ( 3.2%)
□ 2013: 16 803.1 2 305.5 (13.7%)
□ 2020: 21 268.2 1 477.8 (6.9%)
□ 2022: 21 214.55 4 048.1 (19,1%)

Yllä esitetystä talousvertailusta nähdään, kuinka Ronald Reagan ja Donald J. Trump onnistuivat omalla politiikallaan alistamaan pullistelevan NEUVOSTOLIITON ja VENÄJÄN aisoihinsa.

Kuten yo. luvuista nähdään, niin Reagan pani vuosina 1981-1989 NEUVOSTOLIITON polvilleen TÄHTIEN SOTA HANKKEELLAAN, jonka seurauksena Venäjän BKT putosi vain 3.2%:iin USA:N BKT:sta.

Sotahullu RINO George W. Bush (2001-2009) ja demokraattien taivaanrannan maalari OBAMA (2009-2017) katselivat syvälle PUTINIA silmiin ja käynnistivät CROOKED HILLARYN toimesta USA:n ja Venäjän politiikassa RESET kauden, jonka seurauksena öljyn hinta nousi taivaisiin.

Seurauksena oli se, että MASSAMURHAAJA PUTIN saattoi OPECin kanssa pumpata sotakassansa täyteen rahaa. Niinpä Venäjän BKT:n osuus USA:n BKT:sta nousu vuonna 2013 jo 13.7%.

TRUMPIN tultua valituksi Presidentiksi, hän tietysti ensimmäisenä irrotti USA:n PARIISIN Ilmastosopimuksesta ja myös IRANIN YDINOHJELMASTA ja teki USA:sta energiassa maailman dominoivan valtion.

Tämän politiikan seurauksena Venäjän rooli maailman taloudessa tipahti taas lähes 20 vuotta aiemmalle tasolle eli 6.9%:iin USA:n BKT:sta.

Olen kohtalaisen vakuuttunut, että ilman massiivista demokraattien vaalivilppiä TRUMPPI olisi edelleen vallassa ja PUTININ pullistelu olisi loppunut.

Nyt kuitenkin vilpillisten vaalien jälkeen ensimmäisenä päivänä SENIILI BIDEN sahasi oman oksansa jo poikki ja käynnisti vasemmistolaisten ja globalistien himoitseman NEW GREEN DEALIN, jonka SENIILILLE BIDENILLE oli syöttänyt New Yorkin entinen baaritarjoilija ALEXSANDRIA OCASIO-CORTEZ (AOC) ja ILMASTO TSAARI JOHN KERRY, jota on pidetty USA:n varakkaimpana senaattorina.

KERRYÄHÄN onnisti mukavasti, kun HEINZIN Ketsuppifirman omistaja JOHN HEINZ kuoli lento-onnettomuudessa vuonna 1990 ja jo seuraavana vuonna JOHN KERRY onnistui naimaan kuolleen JOHN HEINZIN TERESA HEINZ lesken.

Tuon naimakaupan jälkeen JOHN KERRYN yksityiskoneen matkailulle ei ole tullut loppua, kun KERRY nyt poistaa yksityiskoneellaan hiilidioksidipilviä ympäri maailmaa ja välillä käy konsultoimassa, kuinka IRANIN ydinohjelma saadaan taas käyntiin MASSAMURHAAJA PUTININ kanssa.

SENIILIN BIDENIN energiaohjelma on siis kantanut nyt jo lyhyessä ajassa kauniin hedelmän, kun Venäjän BKT arvo onkin vuonna 2022 noussut jo 19.1%;iin USA:n BKT:sta. Historiallisesti korkein luku.

Kun USA:n johdolla NATO on vastannut täysin mm. Saksan sotilaallisesta turvallisuudesta, niin Saksan johdolla kehittyneelle EU:n agendalle ei ole jäänyt oikein muuta roolia kuin yhteinen maatalouspolitiikka ja kaikenlaisten utopististen direktiivien kirjoittelu, joista ilmeisesti kaikkein hulluimmaksi on muodostumassa ns. VIHREÄ SIIRTYMÄ.

Vihreän siirtymän mielettömyydestä saa hyvän kuvan, kun katsoo kansanvälisiä energiatilastoja, niin niistä nähdään vuodelta 2020 mm. seuraavat tilastotiedot (koko primäärienergia vasemmalla ja uusiutuvat energiat oikealla (ExaJoule, 1 Exajoule =277.8 TWh):

□ Pohjois-Amerikka 107.90 (7.94)
□ Latinalainen - ja Etelä-Amerikka 26.16 (2.75)
□ Eurooppa 77.15 (8.94)
□ CIS maat 37.12 (0.08)
□ Keski-Itä 36.44 (0.17)
□ Afrikka 18.58 (0.38)
□ Aasia 253.72 (12.36)
□ Maailma 557.10 (31.71)

Kuten nähdään, niin nykyään ns. uusiutuvien energioiden osuus kaikesta maailman energian käytöstä on vain keskimäärin vain 5.7%. EU:ssakin uusiutuvien energioiden osuus on vain 11.7%.

Mikäli EU pyrkii pelastamaan maailman fossiilienergiasta syntyvästä hiilidioksidista, niin sehän tarkoittaisi silloin sitä, että EU:n alueelle pitäisi rakentaa uusiutuvaa energiaa kaikkiaan 463.25 Exajoulea, joka on jo 6.5 kertaa se määrä, mitä koko EU:n alueella on energiakapasiteettia.

Kaikesta päättäen energian kokonaiskäyttökin vielä kasvaa kovaa vauhtia, kun sähköllä pyritään korvaamaan kaikki energian tarve, joten uusiutuvan energian laskennallinen tarve on vielä sitäkin suurempi.

Todettakoon, että Suomen koko primäärienergian kulutus on vuonna 2020 ollut vain 1.10 Exajoulea eli siis 305.6 TWh. Suomen primäärienergian kulutus on siis koko maailman primäärienergian kulutuksesta vain 0.2%. Meillä ei ole siis mitään mahdollisuuksia vaikuttaa koko maailman hiilidioksidipäästöihin tai uusiutuvien energioiden tarjontaan.

Ainoa asia, jonka suomalaiset saavat osakseen tästä oman oksan sahaamisesta on kiihtyvä elinkustannusten kasvu, joka näyttää johtavan kiihtyvään inflaatioon, kun tarpeettomasti korvataan hyvää energian tuotantokapasiteettia uudella ja samalla kuvitellaan, että entiseen tuotantokapasiteettiin käytetyt investoinnit voidaan noin vain poliittisen päätöksenteon pohjalta unohtaa.

Näistä suhteista voidaan päätellä, että suomalaisten ei missään tapauksessa kannata hirttäytyä esim. Suomessa VIHREIDEN UTOPISTISIIN VIHREISIIN SIIRTYMIIN, joiden hintalapusta ei kenelläkään ole mitään muuta käsitystä kuin ILMASTOPANELISTI MARKKU OLLIKAISEN esittämät utopialaskelmat.

OLLIKAISEN ihastuksen päästökauppaan voi hyvin ymmärtää, kun muistaa, että OLLIKAINEN ei ole energia-alan tutkijoita, koska hänen väitöskirjansakin käsittelee lähinnä metsätaloutta ja metsätalouden verotuskysymyksiä.

IPCC Panelisti OLLIKAISEN utopialaskelmat perustuvatkin samanlaisiin Excel-simulointeihin, joiden avulla THL:n KORONA MIKA SALMINEN luuli saavansa KORONA KIURUN johdolla hallintaansa koronapandemiankin, mutta influenssan tapaista pandemiaa hoitaessaan KORONA KAKSIKKO tuhosi perusterveydenhuollon vuosiksi eteenpäin.

Tietysti on selvää, että hiilidioksidipäästöt vähenevät, jos fossiilisia polttoaineita ei käytetä hyväksi energian tuotannossa, mutta oleellisempaa on se, millä kokonaiskustannuksilla se tehdään ja missä aikataulussa.

Vielä tähdellisempää olisi kuitenkin miettiä sitä, johtaako hiilidioksidin vihaaminen globaalin fotosynteesin sammumiseen, jonka seurauksena on todellinen maailmanloppu.

Tunnetustihan Auringon valon avulla vedestä ja hiilidioksidista syntyy happea ja sokeria. Nämä aineethan ovat tietysti koko elämän perusta sen kaikissa muodoissaan.

ILMASTOINTOILU sai alkunsa, kun YK:n Kiotossa vuonna 1997 järjestetyssä kokouksessa teollistuneille maille alettiin asettamaan päästötavoitteita ja niiden seuranta aloitettiin.

Lisävauhtia ILMASTOINTOILULLE saatiin, kun Amerikassa hienostoperheen hulttiopoika AL CORE hävisi presidentinvaalit republikaaninen SOTAHULLULLE George W. Bushille vuonna 2000 ja AL CORE havaitsi, että parhaiten rahahanat avautuvat, kun alkaa luennoimaan hiilidioksidipäästöistä.

Vähitellen ILMASTOINNOSTUS lisääntyi ja EU:ssa käynnistettiin PÄÄSTÖKAUPPA, jonka avulla haluttiin luoda poliittinen "markkinapohjainen malli", joka ohjaisi vähitellen päästöjen vähenemiseen. Järjestelmään jäi tyypillisesti EU:n kaikkeen toimintaan liittynyt VALUVIKA, kun poliitikot päättää vuosittain jaettavista vähitellen pienenevistä ilmaisista päästöoikeuksista. Lisäksi päästökaupan piiriin on otettu EU:ssa vain 45% kaikista päästöistä.

On selvää, että tällainen päästökauppajärjestelmä, joka muistuttaa NEUVOSTOLIITOSSA kommunistien keksimää suunnitelmataloutta johtaa ennen pitkää vakaviin talouselämän ja yhteiskuntien vääristymiin.

Hajonneessa NEUVOSTOLIITOSSAKIN ylpeiltiin sillä, että kommunistit valmistivat eniten maailmassa terästä.

Ongelmaksi vain tuli, että teräksen laatu jäi vaatimattomaksi ja musta teräs ruostui suunnilleen sitä mukaa, kun sitä valmistettiin. Kysymys ei ollut markkinaehtoisesta mallista.

EU:n päästökauppamalli kattaa nykyisellään vain 10% koko maailman päästöistä, joten voidaan todeta, ettei tällaisella mallilla voida maailmaa pelastaa.

Ainoa seuraus on se, että EU:n kilpailukyky systemaattisesti heikkenee, mikä taas johtaa talouskasvun hiipumiseen ja lopulta myös sotiin EU:n sisällä, koska iso osa kansasta alkaa vähitellen vajota köyhyysrajan alapuolelle.

Vähentääkseen EU:n päästökauppaan liittyviä puutteita Sitran tutkijat ovatkin jo raportoineet tänä vuonna käyttöön otettavasta MARKKINAVAKAUSRAHASTOSTA (MSR, market stability reserve), jossa ideana on se, että osa ylimääräisistä päästöoikeuksista myös mitätöidään lopullisesti lasketusta varannosta.

Arvata saattaa, että tällainen operointi tulee entisestään kiihdyttämään EU:n inflaatiokehitystä ja heikentämään kasvua.

Näin ollen ILMASTOPANELISTEJA voidaan pitää ihmiskunnan vihollisina, jotka tahallaan sahaavat sitä oksaa, jolla istuvat.

BP on vuotuisessa kattavassa Energy Outlook 2022 katsauksessaan arvioinut myös erilaisiin energiaskenaarioihin liittyviä investointikustannuksia ja on päätynyt aikavälillä 2020-2050 seuraaviin alustaviin vuotuisiin investointeihin kolmessa kategoriassa:

□ Wind & Solar: 500-800 miljardia USD/a
□ Oil & Natural Gas: 375-500 miljardia USD/a
□ CCUS (Hiilen sidonta): 80-150 miljardia USD/a
□ Vaihtoehdot yhteensä 955-1 450 miljardia USD/a

Kun EU tuntuu olevan tässä ILMASTOKIIHKOSSA kaikkein innokkain, niin voidaan hyvin odottaa, että EU:ssa parhaillaan valmisteilla olevassa kokonaisvaltaisessa energiaohjelmassa halutaan näyttää taas koko maailmalle mallia Ruotsin Greta Thunbergin ohjauksessa.

EU:n komissio näyttääkin esittäneen jo arvion, että vuoteen 2030 mennessä tarvitaan 450 miljardin USD:n investoinnit energiaohjelman toteuttamiseksi ja Venäjän fossiilisesta energiasta irtautumiseen.

Toisaalta EU:n energia-alan yritykset ovat taas todenneet, että heidän investointitarpeensa on vuoteen 2030 mennessä jo 1 000 miljardia USD. Arvata saattaa, että poliitikkojen esittämä luku on vain korkeintaan puolet todellisista kustannuksista.

Kun EU:n nykyinen BKT on suunnilleen 15 800 miljardia USD ja sen vuotuinen kasvu on vain n. 2% p.a. eli vain noin 316 miljardia USD, niin seurauksena täytyy olla kustannusten ja myös inflaation voimakas kasvu, kun EKP:sta halpaa rahaa on itse asiassa vuosikymmenet koko ajan pumpattu markkinoille.

Suomeen voimme siis odotella vähintään 10% inflaatiota lähivuosille ja seurauksena on tietysti BKT:n syöksyminen laskuun, kun tarpeettomilla investoinneilla ei tietenkään voi lisätä kansantalouden arvonlisää.

Yllä esitetyssä taulukossa Euroopan primäärienergiasta noin 90% on EU:n energiankulutusta ja EU:ssa on asetettu kunnianhimoisia ohjelmia, joilla hiilidioksidipäästöistä halutaan päästä eroon vuoteen 2050 mennessä viimeistään.

EU:n päästöohjelma merkitsee käytännössä sitä, että nykyistä fossiilista primäärienergiaa pitäisi korvata kaikkiaan noin 59.95, joka on noin 6.1 kertaa se määrä, joka jo tähän päivään mennessä on rakennettu Eurooppaan.

Ei ole sitten mikään ihme, että HSBC Pankin vastuullisuus johtaja hyllytettiin jo toimestaan, kun STUART KERK uskalsi esittää kritiikkiä jo lähes kaiken kattavaan ILMASTOÄHKYYN, joka mahdollisesti on edessä joskus 30 vuoden tai 100 vuoden päästä, kun meillä on käsillä kuitenkin akuutti talouskriisi toisaalta KIILUSILMÄISEN ILMASTOHYSTERIAN JA VENÄJÄN AIHEUTTAMAN ELINTARVIKEKRIISIN seurauksena.

EU:n energiahuollossakin on sinisilmäisesti luisteltu Putinin talutusnuorassa, kun saksalaiset innostuivat sosiaalidemokraatti Willie Brandtin ollessa ulkoministerinä 1966-1969 rakentamaan suhteita Neuvostoliittoon ja Itä-Saksaan (Ostpolitik).

Brandtin jalanjäljissä Itä-Saksan yhdistymisen vuoksi suhteet Neuvostoliittoon ja Venäjään ovat aina olleet keskeisessä roolissa ja voi sanoa, että EU:ta on kehitetty pitkälle Saksan ehdoilla seuraavien liittokanslerien johdolla:

□ Willie Brandt 1969-1974 (sos. dem)
□ Helmut Schmidt 1974-1982 (sos. dem)
□ Helmut Kohl 1982-1998 (CDR)
□ Gerhard Schröder 1998-2005 (sos.dem)
□ Angela Merkel 2005-2021 (CDR)
□ Olaf Scholz 2021- (sos. dem)

Näistä henkilöistä voidaan päätellä, että suhteet Venäjään ovat olleet läheiset ja ongelmia on helposti noussut USA:n kanssa aina, kun USA:ssa on ollut oikeistolainen presidentti.

Ei olekaan sitten ihme, että ANGELA MERKEL oli melkein TRUMPIN tukassa kiinni, kun TRUMPPI vaati ANGELALTA tiukempia otteita PUTIN suhteen.

Ei mennyt TRUMPIN toiveet ANGELALLA perille ja niinpä ANGELA lähti ajamaan vielä entistäkin kiivaammin VENÄJÄN varaan rakentuvaa energiahuoltoa päätettyään lakkauttaa koko Saksan ydinvoimateollisuudenkin.

Nyt on siis pitkälle jo nähty, mihin EU:n ja NEUVOSTOLIITON sekä VENÄJÄN varaan rakennettu talous ja energiahuolto johtaa.

Venäjä voidaan nähdä kuihtuvana taloutena ainakin tulevat 30 vuotta eteenpäin. Talouskasvu voi jäädä jopa negatiiviseksi.

EU:n energiajärjestelmät on taas vielä vuosikymmenet sidotut Venäjän toimittaman energian varaan. EU:n pyrkimys päästä eroon fossiilienergiasta nostaa vääjäämättä koko alueen energiakustannuksia, mikä taas johtaa talouskasvun hidastumiseen.

Kun kaksi huonossa hapessa olevaa talousaluetta sidotaan toisiinsa, niin on selvää, ettei tulos voi olla positiivinen.

Näyttääkin siltä, että sokea EU taluttaa rampaa Venäjää.

Toistaiseksi EU:n apu Venäjälle on mennyt lähinnä MASSAMURHAAJA PUTININ SOTARETKIIN, mutta PUTININ JÄLKEEN EU näköjään joutuu rahoittamaan vielä myös koko VENÄJÄN ikääntyvän väestön.

Tästä voidaan päätellä. että EU:N KIILISILMÄINEN PÄÄSTÖKAUPPAAN KESKITTYMINEN johtaa ennen pitää koko EU:n kattavaan sisällissotaan.

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!25.5.2022 13:47
mtv uutisoi 22.5.2022
Venäjältä Suomeen muuttanut Maria Taina-Parviainen pyrkii kertomaan Ukrainan sodasta kotimaansa asukkaille sosiaalisessa mediassa. Hän uskoo Putinin valtakauden loppuvan pian.

Re: PUTIN ja ZAHAROVA yhteiskuvassa Kremlissä vuonna 2017. (Kuva: Aleksey Nikolskyi)
MARIA Z (Venäjän ulkoministeriön tiedottaja) on kuvasta päätellen kukkakimppunsa kanssa selvästi korkeammalla ja venäläisten keskuudessa ehkä uhkailijana yllätyksineen entistäkin vakuuttavampi Putin touhujen jatkajaksi sekä OIKEAN TIEDON levittäjäksi FAKE NEWS sijaan.

Lisäksi syntyneissä vaikeuksissa Venäjän "uudistamiseksi" hänen uskottavuus ENSIMMÄISENÄ NAISENA saattaisi olla merkittävä kansan keskuudessa.

MARIA Z tehtävänä olisi aluksi painaa sukunimensä alkukirjain venäläisten mieliin entistäkin tiukemmin ja näkyvämmin esim. ajoneuvoihin ja huippu-urheilijoittensa vaatteisiin.
Näin Venäjällä olisi ehkä mahdollisuus selviytyä LÄNNEN puolustautumistahtoa vastaan, josta Putilta perintönä suunnitelluille Äiti Venäjän maanvaltaushankkeille on muodostunut paha UHKA.
Nyt kun on päätösten toteuttamisen aika, on melko lailla myöhäistä tehtyjä päätöksiä perua tai ratkaisevasti muuttaa. Venäjän Duuma harkitsee armeijaan liittymistä myös ilman yläikärajaa. (IS 24.5.2022)

Huom.
Jopa Suomi on Venäjälle aikaisemmin ystävällismielisenä lähinaapurina nyttemmin osoittanut petturuutta ja sopimuksista piittaamattomuutta. Suomi on muun muassa luopunut yksipuolisesti maiden välistä yhdentymistä laajentavasta ydinvoimalahankkeesta.

Ja mikä vielä pahinta, Suomi on haitannut Venäjän maanvaltaustoimia myös muualla lähettämällä apua maataan puolustaville.
Venäläisten suuresta yksimielisyydestä huolimatta ei Venäjän ulkopuolella maavaltaustoimista olla oikein tykätty, joka on aiheuttanut kotimaataan puolustavissa närkästystä.

Sivusta seuraajaRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!28.5.2022 14:05
Tuo Ulkopuolisen tarkkailijan postaama juttu ajatuksineen maanvaltausoperaatioista näyttäisi olevan kopioitu pitkälti yksi yhteen Koillis-Savon virkamiesten toimintamallista yli 15 vuoden ajalta.

Vrt. Ote ENTISEN Juankosken kaupunginjohtajan s-posti/ PETRI KANGASPERKO vastauksesta (Mon, Feb 15, 2010) maaomistajien järjestämään tiedotustilaisuuteen 24.2.2010 kaupungintalossa, koskien yksityisten maaomaisuuksien salaisia valtaussuunnitelmia moottorikelkkojen temmellyskentäksi ilman maanomistajien lupaa: (Lähde: maastoliikenne.fi / Moottorikelkkareittien rakentamisvenkoilua Juankoskella)

"Lupasin muutaman kommentin moottorikelkkareitistön rakentamisesta, kun en pääse mukaan tilaisuuteenne. Tässä Lupauksen mukaisesti muutama huomio. Terveisin PETRI KANGASPERKO:
-Reitistön rakentamisen suhteen on siis todettava, että päätökset Koillis-Savon kunnissa ovat aikanaan syntyneet suuren yksimielisyyden pohjalta.
-Nyt kun on päätösten toteuttamisen aika, on melko lailla myöhäistä tehtyjä päätöksiä perua tai ratkaisevasti muuttaa.
- Sittemmin reitistön rakentaminen on aiheuttanut alueen maanomistajissa närkästystä"

Ps.
Juankosken kaupunki on näköjään rahavaikeuksissaan vielä laskuttanut tilaisuuden järjestäjiltä EUR 40,99 (perintäuhkauksineen!) kaupungintalon auditorion vuokrasta.
Silti Juankoski on ajautunut Petri Kangasperkon ohjauksessa lopulta konkurssiin ja menettänyt kaupunkina itsenäisyytensä.
Jatkokehityksen kannalta PETRI K:n avut on nähty potentiaalina Kuopion kaupungin muutosjohtajaksi.

Koillis-Savossa Krimin valtausta / PUTIN vastaava kiista ja toiminta on siis jatkunut jo pitempään. Lieköhän päälliköt ottaneet mallia toisistaan?

alan kolmas miesRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!29.5.2022 21:52
Niin sanotuksi MAAN TAVAKSI on tullut Vanha "KANSANVIISAUS": "Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään", vaikka täydellinen ilmaus kuitenkin on:

"Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään, mutta joka vanhat unohtaa, sitä tikulla molempiin silmiin."

Yllä mainittu "KANSANVIISAUS" on siis lähinnä kepuloisessa agraariyhteiskunnassa kehittynyt ilmaus, jossa uusi kasvukausi on aina tuonut runsaat hedelmät etenkin valtion rahoja viljelijöiden ja karjatilallisten laariin.

Tällaisessa yhteiskunnassa vanhat rötökset on aina pyritty unohtamaan, kun uusia mielettömiä hankkeita on käynnistetty yleensä veronmaksajien varoilla.

Kyseisessä "KANSANVIISAUDESSA" kysymys on siis selvästi "MAAN TAVASTA"!!!!

KYLÄPÄÄLLIKÖLLÄ on tässä ollut oma merkittävä roolinsa, kun Koillis-Savon yksi vauraimmista kunnista eli JUANKOSKI ajettiin käytännössä konkurssiin kepuloisen kymmeniä vuosia kestäneen kunnallisen yksisilmäisen päätöksenteon seurauksena.

Juankoskella elettiin omituisessa ILLUUSIOSSA, jossa kunnallinen ja RÖMSSYYN liittynyt sairas suhde johti siihen, että PUUROT ja VELLIT meni vuosikymmeniksi sekaisin.

Koillis-Savo aviisissa on RÖMSSYN 1.12.2008 jälkeen tapahtuneen konkurssin jälkeen ollut jonkun verran puhetta kaupungin laittomasta takauksesta ja ikuisesti lupaavasta TECTA PATENTISTA, jota ei kuitenkaan ollutkaan olemassa.

Vähemmän on ollut puhetta Juankosken kaupungin omistamasta Juankosken Kehitysmasuuni Oy:stä, joka perustettiin 21.5.1996 ja, jonka toiminta jouduttiin ajamaan alas 10.9.2009.

Kehitysmasuunihan oli Juankosken kaupungin 100%:sti omistama ns. "KEHITYSYHTIÖ", jonka kautta kuntalain vastaisia vakuudettomia lainoja myönnettiin KYLÄPÄÄLLIKÖN esittelyjen mukaan.

KYLÄPÄÄLLIKÖLLÄ oli kiitettävä näköalapaikka sekä kaupungissa ja Savon Voima Oyj:ssa etenkin sen jälkeen, kun Savon Voima Energiaholding Oy (SEH) perustettiin 14.4.1999.

Tunnetustihan KYLÄPÄÄLLIKKÖ istui vuosikauden SEH:n hallituksessa ja toimi vielä SEH:in toimitusjohtajanakin.

Merkityksellistähän on sekin, kuinka 12.10.1999 29 Pohjois-Savon kuntaa päätti lähteä vuolemaan kultaa Englannin vapautuville sähkömarkkinoille ja 45% kuntien omistamista Savon Voima Oyj:n osakkeista siirrettiin TXU Finland Holdings Ltd:lle.

TXU Finland Holdings Ltd. ajautui kuitenkin lähes heti perustamisensa jälkeen konkurssiin ja SEH joutui ostamaan pesänhoitajalta Savon Voiman myymät osakkeet takaisin, jonka jälkeen SEH tuli omistamaan 100%:n Savon Voiman osakkeista.

Tietenkään SEH ei voinut ostaa TXU:n pesän hallussa olleita osakkeita ilmaiseksi, vaan siihen tarvittiin apuun Sampo, joka rahoitti kauppaa 40 milj. EUROLLA.

Tästäkin SEH:in operaatiosta aiheutui kunnille n. 23.6 milj. EUROn tappio.

Todennäköisesti kysymys oli myös EU:n SEUT sopimuksen rikkomuksista, mikä tietysti näkyy myös veronmaksajien sähkölaskuissa.

KYLÄPÄÄLLIKÖN rooli on ollut keskeinen myös RÖMSSYN päätöksenteossa, kun Kehitysmasuuni omisti RÖMSSYN osakkeista 26.4% ja SEH 26.35%, niin KYLÄPÄÄLLIKKÖ hallitsi käytännössä 52.76%:a RÖMSSYN äänivaltaisista osakkeista.

Tässäpä sitä on nyt aluksia muisteltavaa menneistä ns. HYVISTÄ AJOISTA taas mietintämyssyyn!!!!

Saa nähdä, miten tämäkin kepuloisten seikkailu lopulta päättyy?

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!29.5.2022 23:47
Hieman huono maku noista ajoista kieltämättä jäi, mutta itse olemme antaneet virheemme itsellemme anteeksi jo aikaa sitten. Näin elämä on helpompaa.
Äsken ratkennut jääkiekon maailmanmestaruuskin maistuu nyt hieman oudolta. Ruotsalaistuomarin puhaltama kanadalaisjäähy jatkoajalla oli tässä suhdannetilanteessa saatu. Jääkiekossa on sallittu se mikä oikeassa elämässä on kielletty. Peli on jo lähtökohdiltaan toisen pettämistä. Se on tuomarinkin pettämistä.
Politiikka on tavallisen elämän ja jääkiekon väliin jäävällä harmaalla alueella. Akm:n ei pidä suhtautua liian vakavasti poliittisen päätöksenteon juridiikkaan. Aika tulee korjaamaan nämä virheet.

alan kolmas miesRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!30.5.2022 15:50
Outo oli tosiaan eilinen EUROOPPALAINEN LÄTKÄN MM PELI.

Kanadahan oli selvästi parempi joukkue, mutta ruotsalainen tuomari todellakin pelasi Suomelle HISTORIALLISEN MM kullan.

Harvoin näkee sellaisia tuomioita, että omalla mailalla visiiriin tulleesta iskusta naapurille tuomitaan jäähy.

Jatkoajalla, kun kentällä oli vain kolme pelaajaa kullakin, niin eikös ruotsalainen laatutuomari viheltänyt 2+2 minuuttia boxiin Kanadan kapteenille ja Suomelle 4 pelaajaa.

Sitä ennen oli vielä samainen oikeuden valvova yrittänyt hylätä Kanadan selvän maalin normaalin peliajan puitteissa, kun Suomi oli täysin köysissä. Kyllähän tällaisilla vihellyksillä sadaan pelin momentum täysin muuttumaan.

Selvän maalin haastamisesta mestarivalmentaja Jaloselle olisi tietysti pitänyt puhaltaa myös joukkuerangaistus ja väärän tuomion julistamisesta päätuomari olisi pitänyt laittaa suihkuun.

Ihmeen rauhallisesti Kanadan joukkue ja heidän herrasmiesvalmentajansa otti kuitenkin asian.

Puolueellinen tuomaripeli siis valitettavasti pilasi hyvän matsin.

Tietysti kansa kyllä selvästi janosi kanadalaisten verta, joten jos tuomari olisi viheltänyt toisin, niin eihän sitä kukaan olisi tiennyt, millainen sota siitä olisi entiseen ALFA UROS HALLIIN syntynyt.

Valitettavasti tämä HISTORIAAN jäävä matsi muistutti MOSKOVAN OlLYMPIALAISIA vuonna 1980.

Silloinhan lähes ensikertalainen nuori Dainis Kula voitti kultaa keihäässä, kun Stadionin ovet aina aukaistiin, kun Dainis heitti ja lappeelleen tulleet kaaret mitattiin, vaikka ne eivät jättäneet mitään jälkeä ruohikkoon.

Kyllähän Dainis pitkälle heitti loppukilpailussa 91.20 m, mutta kyllähän se oviseikkailu jäi enemmän mieleen.

NOKIA HALLI sai nyt sitten arvoisensa kastajaisjuhlan ja vielä parempi muisto tästä olisi jäänyt URHEILUHISTORIAAN, jos hallin nimi olisi vielä ollut alkuperäinen KORRUPTOITUNUT ALFA UROS.

Mitä minä eilenkin kuulin, että seuraavatkin MM kisat taidetaan puhaltaa taas NOKIA hallissa, johon tietysti päätuomariksi kutsutaan taas joku ruotsalainen GRETA THUNBERGIN sukulaistuomari.

Minäkin aikoinaan pidin kovasti LÄTKÄSTÄ, mutta JALOSEN KEHITTÄMÄ MEIDÄN PELI, johon liittyy ruotsalaiset tai venäläiset tuomarit ei minua miellytä.

Tunnetusti EUROOPPALAISESSA JÄÄKIEKOSSA HAISEE PÄÄASIASSA RAHA ja aika runsain mitoin tuota rahaa on Suomeenkin tuotu MASSAMURHAAJIEN MAASTA.

Tiettävästi JUTINKIN ANSIOT alkaa olla jo miljoonaluokassa, kun on pistänyt GRILLIN PYSTYYN ENTISEEN ALFA UROS HALLIIN.

Moni voisi kuvitella, että tämä on kaateellisen ihmisen kommentti, mutta olisihan se hyvä, jos Suomessa harrastettaisiin muitakin urheilulajeja korkealla kansainvälsellä tasolla kuin vain LÄTKÄÄ, SALI BÄNDYÄ tai RATAKELAUSTA ja HIIHTOA.

Minusta esim. juokseminen sopii hyvin sekä miehille että naisille, varsinkin silloin, kun naisten sarjoissa transut ei ole juoksemassa.

Minusta onkin ihmeellistä, että entisessä Hannes Kolehmaisen ja Paavo Nurmen maassa esim. aikavälillä 1972-2022 eli siis 50 vuoden aikana Suomeen on pystytty valmentamaan juoksulajeissa vain kaksi Olympialaisten kultamitalistia eli Lasse Viren ja Pekka Vasala vuosina 1972-76

Heidän lisäkseen muistaakseni vain kolme muuta juoksijaa eli
- Tapio Kantanen 1972
- Kaarlo Maaninka 1980 ja
- Arto Bryggare 1984
on päässyt mitaleilla Olympialaisten juoksulajeissa.

LÄTKÄ on siis nykyään valitettavasti suomalaisen urheilun ja etenkin yleisurheilun SYÖPÄ.

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!1.6.2022 14:50
Re. KANADAN JATKOAJAN JÄÄHY

Tilanteesta löytyvän viiden sekunnin videoklippiä tarkasteltaessa kahta puolta yhden sekunnin kohdalta:
Kanadalaiselta (Thomas Chabot) oli todella tyhmää, kun meni mailallaan ronkkimaan suomalaisen pelaajan (Hannes Björninen) jalkoja jatkoajalla. Muut miesten ja mailojen liikeradat määräytyvätkin sitten pitkälti fysiikan ja dynamiikan lakien mukaan.

Edelleen, mikä voima kaatoi kanadalaisen samassa rytäkässä? Hänen kaatuminen näyttää kyllä sukeltamisena filmaamiselta. Kanadalainen saattoi sillä pyrkiä jopa kääntämään tilanteen päinvastaiseksi, elleivät tuomarit olisi olleet tarkkana.

Herrasmiehenä Chabot myöhemmin tunnusti asettaneensa mailallaan itsensä tilanteeseen, mutta arveli myös että Björninen vähän filmasi.

Pierre-Luc Dubois tunnusti myös rehellisesti, että Suomi oli turnauksen paras joukkue.
Muilla lausunnoillaan toisteltuna hän ehkä halusi täydentää, että Kanadan oma peli oli "perseestä"

alan kolmas miesRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!1.6.2022 21:47
Ulkopuolisen tarkkailijan (UPT) analyysi EUROOPPALAISESTA LÄTKÄSTÄ JA TUOMARIPELISTÄ vastaa Suomen taannoista NATO-OPTIO AIKAA.

UPT ei vaikuta JÄÄKIEKON todelliselta ASIANTUNTIJALTA, kun epäilen, että UPT:n jääkiekkokäsityksiin vieläkin vaikuttaa lipeväkielisen HÖYRY HÄYRISEN selostukset, joissa HÖYRY käytti pääosan selostusajan siihen, kun nimitteli Kanadan pelaajia NIKKAREIKSI.

Silloinhan Suomi eli täydellä sydämellä sitä hyvää suomettunutta YYA aikaa, jolloin NEUVOSTOLIITON ammattisotilaat pelasi MM kisoissa kultamitaleista lähinnä Kanadan seurajoukkueita ja Ruotsin sekä Tsekin maajoukkueita vastaan.

Itsekin kävin kerran katsomassa yhden NEUVOSTOLIITON PUNAKONEEN ja Suomen maajoukkueen välisen ottelun Helsingin Jäähallissa ja totesin, että vastakkain on ammattimaisten KOMMUNISTIEN CLIP-CLAP LÄTKÄ vastaa Suomen putipuhtaat amatöörit.

Jääkiekossahan veri sitten punnittiin Kanadassa World Cup:issa 1976.

Alkusarjan tulokset:
□ Kanada maaliero 22-6, 8 pistettä
□ Tsekki maaliero 19-9, 7 pistettä
□ NL maaliero 23-14, 5 pistettä
□ Ruotsi maaliero 16-18, 5 pistettä
□ USA maaliero 14-12, 3 pistettä
□ Suomi maaliero 16-42, 2 pistettä

Loppuottelu Kanada-NL 11.9.1976
□ Tulos 3-1

Suomi-Tsekki 5.9.1976
□ Tulos 0-8

Tästä syystä MEIDÄN PELIN ARKKITEHTI JUKKA JALONEN ei vielä päässyt valmennustehtäviin NHL:n seuroihin.

Nytkin NOKIA HALLISSA pelatusta kisasta puuttui mm. Massamurhaajien joukkue!!!

Piiri pieni pyörii, lapset siinä hyörii ja sukeltelee, kun vilpillisestikin halutaan suomettuneeseen Suomeen LÄTKÄ KULTA, jotta päästään hajottamaan MANTA ja sukeltamaan Finnairin koneen portailta suoraan mahalleen kentän pintaan vähän samaan sukellustyyliin kuin pelikentälläkin.

Sorry UPT, jos olen toista mieltä tuomaripelin tasosta loppuottelussa.

EUROOPPALAINEN LÄTKÄ on valitettavasti SUOMEN URHEILUN SYÖPÄ, joka leviää ja leviää rahan voimin!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!2.6.2022 11:53
No, no kaikkien alojen asiantuntija. Jääkiekko on hieno laji. Ei pidä heittää lasta pesuveden mukana. Ei yksi tuomarivirhe eikä edes kaksikaan tee itse lajia huonoksi.
Tehokas VAR-tarkistus on tarpeen.
Akm voisi boikotoida tv-lähetyksiä ja jättää jääkiekon katsominen kokonaan. Itse en ole noin ahdasmielinen. Kukapa nyt pelkkää moukarinheittoa viitsii katsoa.
Omasta mielestäni jääkiekko on yksi parhaista tv-lajeista.
Silloin, kun harhautukset ja huijaukset ovat lajin ydintä, tarvitaan myös katsojalta pelin ymmärrystä ja tosiasioiden hyväksyntää.
Politiikka on yhteinen lempilajimme. Pidämme lajista aivan samoista syistä kuin pidämme jääkiekosta.

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!2.6.2022 13:13
AKM mainitsema tuomio tilanteesta, jossa maila osuu Miro Heiskasen päähän.
Video klippiä analysoitaessa Cole Sillinger lyö ylöspäin Heiskasen mailaan, joka sitten osuu vauhdilla hänen kasvosuojaan.

Ps. Tosin ei biljardissaan ole tarkoitus lyödä pussiin valkoista palloa, jonka osumalla on tietty tarkoitus esim. sini-valkoiseen. Onneksi Heiskasella oli visiiri, niin silmät säilyi.

Toisessa tilanteessa, mikäli Brörninen olisi käyttänyt taitonsa kaatumatta Chabot?in tyhmästä mailalla ronkkimisesta, olisi sekin ollut tyhmää. Kanadalaisen sukellus virheensä peittämiseksi oli kyllä näyttävä. Kummankin suoritusta ammattinsa osaavana voi vain ihailla.

Jääkiekon (UPT) analyysi kuitenkin tilanteesta - jos sitä ei olisi vihelletty, niin tuskin kukaan olisi siitä myöskään protestoinut.

Mitä tuohon sitten AKM sanoo JÄÄKIEKON todellisena ASIANTUNTIJANA tai ehkä paremmin KAIKKIEN ALOJEN ERIKOISASIANTUNTIJANA?

alan kolmas miesRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!2.6.2022 19:55
AKM toivoo, että LÄTKÄSSÄKÄÄN ei mennä SUOMETTUNEESEEN TILAAN.

Suomettuneen PIENEN kansamme tunnusmerkit, voi jokainen tunnistaa historiasta:

 VÄLIRAUHAN SOPIMUS Moskovassa jatkosodan jälkeen 19.9.1944.

 YYA sopimus allekirjoitettiin 6.4.1948.

 POIKKEUSLAKI URKILLE. Niinpä eduskunta sääti tammikuussa 1973 viiden kuudesosan enemmistöllä (170 ääntä puolesta, 28 vastaan, yksi tyhjä) poikkeuslain, jonka mukaan Kekkosen vuonna 1968 alkanutta toimikautta jatkettiin neljällä vuodella ajaksi 1.3.1974 ? 1.3.1978.

 Eino Uusitalo tuli SAMMAKKOLASIT PÄÄSSÄÄN Itsenäisyyspäivänä 6.12.1974 maton alta URKKIA TERVEHTIMÄÄN (oli juuri ehdottanut 1974 Itsenäisyyspäivän siirtämistä. Oli ehdottanut, että uudeksi itsenäisyyspäiväksi asetetaan Välirauhan solmimispäivä 19.9.1944).

 Ilkka Suominen ehdotti kokoomuksen puoluekokouksessa vuonna 1981, että YYA sopmusta jatketaan vapaaehtoisesti 10 vuodella, kun vanhaakin sopimusta oli vielä jäljellä kolme vuotta. Kokoomus pidettiin 21 pitkää vuotta HALLITUSKELVOTTOMANA PUOLUEENA SUOMESSA, vaikka PUOLUE edusti kuitenkin pitkälle Suomen koulutetuinta porukkaa ja yrittäjiä.

 Korruptoitunut MEDIA INNOSTUI 1980 luvulla
JULISTAMAAN, että Suomi on Pohjolan Japani.

 VAHVAN MARKAN POLITIIKKA ja 1990 lama
valtion kokonaisvelka nousi jokaista työtätekevää kohti 38 260 NYKY EURO:lla, Työttömiä tuli lisää 342 000 onnetonta, sosiaaliset ongelmat mittaamattomat. 35% KANSAN varallisuudesta siirtyi valtion, pankkien ja varakkaiden henkilöiden haltuun.

TAUNO MATOMÄKI ilmoittaa, että Suomessa ei voi rakentaa HEVOSTA PIENEMPÄÄ ESINETTÄ ja keskittyy ÖLJYNPORAUSLAUTTOJEN VALMISTUKSEEN.

 EU ja EURO kytkentä 1995: valtion lisävelka 24 550 EUR jokaista työtätekevää kohti, pysyvä työttömyys 212 000

 SONERAN UMPTS KAUPAT: Hiilidioksidipitoisen ilman osto Saksalta 4.3 miljardilla EURO:lla vuonna 2000.

 Vuonna 2007 Suomen metsäteollisuus on maailman modernein. Vuonna 2008 RÖMSSY menee kuitenkin konkurssiin ja KARVINEN lakkauttaa parin vuoden päästä lähes kaikki Stora Enson tehtaat Suomesta. Kemijärven sellutehdaskin myydään Kanadaan. Jussi Pesonen sulkee UPM:n tehtaita kuin liukuhihnalta 2020 luvulle tultaessa.

 Vuonna 2010 Kallasvuon johtama NOKIA muuttuu palavaksi ÖLJYNPORAUSLAUTAKSI (Steven Elopin ilmoitus) ja myydään Microsoftille 2013.

 TERRASIPILÄ LÖYTÄÄ KAINUUN IHMEEN ja panee Suomen SOTEKUNTOON 2015-2019.

 TERRA SIPILÄ alkaa lukea PARIISIN VUODEN 2015 IPCC:n ILMASTOSATUJA iltalukemisenaan ja päättää tehdä Suomesta ensimmäisen hiilineutraalin maan maailmassa.

 HUIPPUJOHTAJA PEKKA LUNDMARK upottaa 2017 FORTUMIN korviaan myöten Siperian kylmille aroille ja routasoille sekä ostaa UNIPERIN ja ryhtyy NORD STREAM 2:n rahoittajaksi. PEKASTA tulee VENÄJÄN MASSAMURHAAJAN LUOTETTAVIN ja SINISILMÄISIN LIIKEKUMPPANI. Vuonna 2020 Venäjän ja Uniperin sidottu pääoma oli 10 480 Milj. EUR (=3 048 + 7 432 = 10 480 Milj. EUR). Voisi kuvitella, että ainakin 50% tästä muuttuu arvottomaksi. Johdannaismarkkinat huomioiden Suomen menetykset voivat olla jopa suuremmat.

 SAMMAKKO ANTTI havaitsee vuonna 2019, että SUOMI ON KOKOANSA SUUREMPI VALTIO. Ilmastoasioissa Suomi pystyy pelastamaan koko maailman esimerkillisellä työllään. UNILUKKARI ryhtyy luennoimaan mustan hiilen soihdutuksesta: TYÖVÄEN PRESIDENTIKSI RYHTYNEEN UNILUKKARIN kannatus lähentelee 100%:a,

 KORONA NYRKKI LAITTAA KOKO SUOMEN AINAKIN 2 VUODEKSI SÄPPIIN vuonna 2020.
Suomen terveydenhuolto tuhotaan totaalisti. Ei olekaan enää hoitajia, jotka muuttaa Ruotsiin ja Norjaan töihin.

Syntyvyys painuu kaikkien aikojen alhaisimmalle tasolle.

 SUOMI VOITAA LÄTKÄN MM-KULLAN vuonna 2022 MEIDÄN PELILLÄ

 VUONNA 2022 SUOMESSA ON EUROOPAN KALLEIN BENSA ja muutenkin EU:n korkeimmat elinkustannukset. DEMUJEN AKI LINDEN KEHOTTAA SUOMALAISIA RAKASTAMAAN VEROJA.

 EU:n aikana meillä ei ole ollut Suomen Pankin mukaan inflaatiota, mutta nyt yhtäkkisesti inflaatio onkin noussut "TILAPÄISESTI" jo lähelle 10%:a vuodessa. Inflaatiokäsite muuttuu. Käyttöön otetaan POHJAINFLAATIO, jossa seurataan vain niitä tuotteita, joita ei tavallinen ihminen käytä.

 SUOMI ON MAA, jossa Maaseutu on tuhottu EU:n aikana. Maaseudulla kiinteistöjen arvo on laskenut EU:n aikana ainakin 50-70%:lla ja eläkeläiset ovat muuttaneet kasvukeskuksiin, josta ERITTÄIN KALLIIT ASUNNOT on hankittu velkarahalla tai kalliiden vuokrasopimusten avulla.

 NATO OPTIO POISTUI A-STUDIOSTA, kun UNILUKKARIKIN VIHDOIN RIISUI NAAMARIT ja kutsui LÄTKÄJOUKKUEEN KULTARANTAAN.

 ANNI VUOHIJOKIKIN EROSI JUURI OLYMPIAKOMITEASTA, KUN JOKU OLI ILMOITTANUT OLYMPIAKOMITEALLE, ETTÄ ANNI OLI KÄYTTÄNYT ROISIA TEKSTIÄ PEKINGIN KISOISSA JONKUN SUOMEN MAAILMAN PARHAAN LÄTKÄJOUKKUEEN VARAMIEHEN KUULLEN.

Kyllähän tämäkin jotain meidän LÄTKÄN TASOSTA KERTOO....

ANNI ON MUISTAAKSENI LÄÄKÄRI JA DIPL.INS. SEKÄ PAINONNOSTAJA.

Jopa VIRALLINEN ÄÄNIKIN TIETÄÄ SEN, ettei LEKA LENNÄ pelkkää pullaa syömällä ja poskea soittamalla.

alan kolmas miesRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!2.6.2022 20:06
OLLI JOKINEN ("POMO") on LÄTKÄN AMMATTILAINEN, joka valmensi hienosti JUKUREITA päättyneellä kaudella.

OLLI TOTESI TELKKARISSA, että SUOMEN JA KANADAN JATKOAIKAPELI EI KUULU JÄÄKIEKKOON.

AKM on täysin samaa mieltä OLLIN kanssa. Tuomaripeli ratkaisi POJAN SUOMELLE.

Tästä ei hyvä seuraa....., jos paremmuus ratkaistaan jatkossa aina TUOMARIPELILLÄ.

Politiikka (myös sisäpolitiikka) on syystä pitää täysin erillään URHEILUSTA.

KURVIT SUORIKSI ANTTI meinasi lähteä Pekingiin KEPUN kannatusta nostamaan, mutta some esti ANTIN haaveet.

Nyt HS:n Gallupissa KEPUN kannatus on taas laskussa.

LÄTKÄKULTA ei poista sitä asiaa, että BENSA ON SUOMESSA KALLEINTA EUROOPASSA.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!2.6.2022 22:12
Inflaatio on toivottu ja suunniteltu tapahtuma. Jokainen Eu:n jäsenmaa on niin velkaantunut, ettei kukaan selviä veloistaan ilman mittavaa inflaatiota. Sama inflaation tarve koskee myös kuntia. Eniten velkaantuneet hyötyvät inflaatiosta eniten.
Myös velkaantuneet kotitaloudet ja maatilat selviytyvät veloistaan, kun velkojen pääomat pysyvät ennallaan, mutta maksetaan takaisin uudella inflaation uudistamalla eurolla.
Luulen, että Akm taitavana talousmiehenä on velkaantunut järkevästi ja on ostanut vaikkapa metsää, joka kasvaa aina.
Me veimme velkamme Kuopioon ja näytämme nyt, että eivät kuntaliitoksessa tuomamme halot olleet läheskään niin märkiä kuin Pekka Niiranen pelkäsi.
Premium Boardin myyntihinta on nyt 60 miljoonaa. Käyköhän niin, että Juankosken kartonkitehtaan vuosituotto on ollut parempi kuin yhdenkään muun.

alan kolmas miesRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!3.6.2022 3:38
PBFOY:n konkurssipesän hinta ei ole ainakaan noussut sitten 31.3.2011, jolloin Makkonen myi konkurssipesän SATUSEDÄLLE 3.125 milj. EUR:lla.

Kohta UUSI TEHTAANPATRUUNAkin taidetaan kuitenkin hakea Maltan Nettipankkiirin sellikaveriksi muutaman vuoden istunnolle, jos saadaan kiinni. Asia näyttää jo olevan syyteharkinnassa.

Kyllä ne "Kuopioon viedyt halot" tulevat vielä olemaan paljon märempiä kuin Niiranen oletti.

Virallinen ääni on siinä oikeassa, että eniten velkaantuneet hyötyy inflaatiosta eniten, jos kassavirta on kunnossa.

Jos kassavirtaa taas ei ole, eikä omaisuuden arvokaan kasva, niin hyvin äkkiä velallisella ei ole enää muuta kuin velkaa.

Sekin tiedetään, että velka on veli otettaessa, mutta veljenpoika maksettaessa.

Pelkäänpä pahoin, että kepuloisten artimetiikalla kuntien sotekiinteistötkin siirtyy valtion käsiin pilkkahinnalla samaan tapaan kuin kävi 1990 luvun lamassa, jolloin AKM kutsuttiin Arsenaalin konsultiksi vastaavassa tilanteessa.

Taisin kuitenkin olla Arsenalin kannalta huono konsultti, kun en päästänyt konkurssiin ainuttakaan potilasta.

Turvesoidenhan piti olla aikoinaan Suomen pelastus myös energiaomavaraisuuden suhteen, mutta kun KIILUSILMÄISET VIHERVASSARIT pääsi Suomessa vallan syrjään kiinni ja laitettiin jäsenhkemus EU:hun, niin jopa kohta sen jälkeen EU:ssakin todettiin Saksan johdolla, että suot on pahin mahdollinen metaani ja hiilidioksilähde.

Tietysti EU:ssakin Suomen VIHERVASSARIT ovat olleet pahimpia kotimaan vihollisia.

Ruotsissa näyttää kuitenkin viimeisen puoluegallupin tulosten perusteella VIHREILLE käyvän heikosti, kun kannatus on pudonnut jo vain 3%:iin eli alle äänikynnyksen.

Luojalle kiitos!!!

EDES TEKOPYHÄT RUOTSALAISETKAAN eivät enää USKO GRETA THUNBERGIN luentoja hiilidioksidin aiheuttamasta maailmanlopusta.

Suomessa taas UNILUKKARI on pitänyt noita GRETAN luentoja kaikkein korkeimpana ympäristötieteenä, mutta nyt olisi UNILUKKARINKIN jo korkea aika pudottaa kasvoiltan myös nuo ILMASTONAAMARIT.

Koronankaan leviämistä ei voi estää naamareilla ja samalla tapaa maapalloakaan ei voida pelastaa naamarit kasvoilla.

EU:N KIILUSILMÄINEN ENERGIAPOLITIIKKA ON SIIS TEHNYT SUOMEN OMISTA ENERGIAVAROISTAKIN ARVOTTOMIA.

Samoin on käymässä Suomen metsille, joissa metsähoito-ohjeita käydään hakemassa Brysselin komissiosta Suomeen, vaikka yksikään komissaari ei ole ilmeisesti eläessään edes sienessä käynyt puhumattakaan pöllimetsistä.

Tornatorillakin metsät näyttää tuottavan vain tasaista 5-6%:n tuottoa sijoitetulle pääomalle.

Miinusmerkkisten ja nollakoron aikaan metsistä on siis saanut ehkä 3%:n tuoton, mutta näyttää siltä, että jo ensi vuonna metsienkin tuotto jää nollille.

Metsien kanssa pelattaessa tähtäin pitää olla mahdollisesti kymmenien vuosien päässä, joten voi olla, että AKM:n kohdalla metsäinvestoinnin tuotto voi jäädä samalla tasolle kuin kävi Premium Boardille ikuisesti lupaavan TECTAN kanssa, joten näissä metsähankkeissa on syytä olla varovainen.

Toisaalta AKM kyllä uskoo edelleen ihanaan Suomen maaseutuun ja niinpä käynnistimme syksyllä hankkeen Savonlinnan ihanien kalavesien äärellä.
Näissä hankkeissa meillä on suvussa ollut yli sadan vuoden tähtäin.

Valtakunnan turvevarojen energiasisältö on noin 13 000 TWh. Turvevarojen energia vastaa 1 100 miljoonaa öljytonnia.

Suomen turvevarat ovat kaksinkertaiset Pohjanmeren tunnettuihin öljyvaroihin ja 2/3 Norjan tunnettuihin öljyvaroihin verrattuna.

Suomen turvevarat ovat lähes kymmenkertaiset maamme puuvarojen energiaan ja 35-kertaiset puuston tilavuuteen verrattuna.

Premium Boardin kohdalla AKM:lla on ollut tähtäimessä myös tuotto pitkällä tähtäyksellä.

Koska PBFOY:n konkurssipesän myyntihinta tulee jäämään selvästi pienemmäksi kuin SATUSEDÄN aikoinaan maksama hinta, niin AKM uskoo, että tästä investoinnista tulee kyllä saamaan pitkällä tähtäyksellä selvästi korkeamman tuoton kuin pelkästä metsäinvestoinnista.

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!3.6.2022 10:29
Re. Juankosken keskustan virallinen ääni (29.5.2022 23:47) toteamus:
"Hieman huono maku noista ajoista kieltämättä jäi, mutta itse olemme antaneet virheemme itsellemme anteeksi jo aikaa sitten. Näin elämä on helpompaa.

VAR- tarkistuksen perusteella löytyy kyseisistä ajoista muutakin huonoa makua, vaikka Juankosken keskustan virallisen äänen mukaan ovatkin ITSE antaneet virheensä ITSELLEEN anteeksi jo aikaa sitten.

Kaavin keskustassa virkamiehillä näyttää myös tapahtunut anteeksianto itselleen.
Re. Muun muassa AV-tallenne/ Kaavin valtuuston kokouksesta 21.12.202 ja viime aikaisten pöytäkirjojen sekä mediatietojen perusteella.

Huonot mausteet ovat säilyneet vielä entisestään härskistyneenä Kaavilla. Kyläpäälliköt ovat nyt halunneet vallata yksityisten metsät moottorikelkkojen temmellyskentäksi ja tukea joidenkin harvojen harrastusta 300 000 eurolla "hyvänä kuntoiluna" kaavilaisten piikkiin.

Elämä Kaavilla ei silti näytä helpommalta pääteltynä AVI:n määräämän sadan tuhannen (100 000) euron uhkasakon perusteella lakisääteisten palvelujen laiminlyönnin takia (Yle 28.4.2022).

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!3.6.2022 10:43
Juankoski ajautui lopulta kyläpäällikkönsä venkoiluilla konkurssiin ja pakkoliitokseen Kuopion kanssa.

Enteileekö Venäjän Tyynenmeren laivastolla tänään perjantaina 3.6. alkavaksi ilmoitettu viikon kestävä pullistelu Ukrainan sodan aikana ajautumista pakkoliitokseen Kiinan kanssa.

alan kolmas miesRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!3.6.2022 14:39
Virallinen ääni ja KEPU KONEISTO on Juankosken tuhossa vedonnut englantilaiseen ilmaukseen BUSINESS AS USUAL eli MAAN TAPAAN, joka on tuhonnut Suomesta satoja itsenäisiä kuntia ja tuhansia kyläkouluja täysin perusteetta.

Samalla on tuhottu myös satojen tuhansien suomalaisten elämä. Käytettäköön siitäkin vaikka termiä JUURETTOMUUS.

Ainoa syy on ollut maalaisjärjen puute ja MULLE MULLE KEPULOINEN AJATTELU.

Kysymys on kuitenkin koko ajan ollut siitä, että Suomen OIKEUSLAITOS ON HAJALLA.

Rikosoikeuksissa yleistä on meillä, että rangaistukset ovat lieviä ja vakavissakin rikoksissa tuomiot ovat ehdollisia ja uhrien vahingonkorvaukset minimaallisia tyyliin "SATTUUHAN SITÄ".

Hallinto-oikeuksissa vääryyttä kärsineiden on lähes turha tehdä valituksia, koska hallinto-oikeudet eivät koskaan ole olleet riippumattomia ja nykypäivänä ne ovat muuttuneet entistä poliittisemmiksi valtiollisen ohjauksen johdosta.

Lautamiesjärjestelmäkin on tietysti mitä poliittisin reliikki viime vuosisadalta. Tosin hyvä herastuomari voi olla parempi tuomari kuin joku korruptoitunut ammattijuristi.

Suomessa on myös outo käsitys, että POLIISI on erehtymätön. Poliisithan suorittaa esitutkintaa ja voivat päätöksillään joko lopettaa tutkinnan tai panna syylliset ruotuun.

PBFOY:n tapauksessa kunnollista esitutkintaa ei ole koskaan tehty ja siksi syylliset juoksee vielä toistaiseksi vapaina.

Mutta onhan sitä jo joitakin tuomioitakin tullu mm. MALTAN PANKKIIRILLE ja SATUSETÄÄKIN jo tutkitaan kavalluksesta.

VIRALLINEN ÄÄNI ON TEHNYT VAIN KEPULOISTEN VAR TARKISTUKSEN, mutta sehän on vain teatteria, jolla KEPULOISTEN SUKELLUS KENTÄN PINTAAN ON LAITETTU SYYTTÖMIEN PIIKKIIN.

JUURISYY SUOMEN OIKEUSLAITOKSEN TILAAN on se, ettei Suomessa ole PERUSTUSLAKI TUOMIOISTUINTA!!!

Meillä on vain PERUSTUSLAKIVALIOKUNTA, jonka tehtävänä on valvoa laikien valmistelua. Kun tähänkin valiokuntaan valitaan poliitikkoja, niin on selvää, että poliitikot eivät ole rippumattomia lain valmistelijoita, vaan vahvasti puolueidensa ojailemia politrukkeja.

Niinpä AKM on joutunut PBFOY:n tapauksessa valistamaan jopa VKSV:n asintuntijoita alla olevalla viestillä:

"NS viittaa asiassa myös Helsingin Sanomien mielipidepalstalla 16.11.2021 rikosoikeuden emeritusprofessori Pekka Viljasen ja julkisoikeuden, erityisesti kuntaoikeuden dosentti Matti Muukkosen tärkeään kirjoitukseen koskien viranomaisten ja luottamushenkilöiden vastuuta nyky Suomessa.

Kirjoittajat ovat aivan oikein todenneet, että "Perustuslain 2.3 pykälän mukaan kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia, ja rikoslain mukaan luottamushenkilöt toimivat virkavastuulla.

Kirjoittajien mukaan näyttää kuitenkin siltä, että luottamushenkilöiden virkavastuun kynnys on nostettu niin korkealle, että vastuuseen ei enää joudu kukaan.

Kirjoittajien mukaan tammikuussa 2022 pidetään aluevaalit. Uudet päättäjät vastaavat kymmenien miljardien eurojen sote-palveluista. Kuntiin jäävät korruptiolle alttiit kaavoitus ja elinkeinotoimi.

Kun virkavastuu on säädetty koskemaan myös luottamushenkilöitä, on syytä käydä julkinen keskustelu siitä, mitä virkavastuulla nyky Suomessa tarkoitetaan."

Ehkä juuri tästä syystä muistaaksen joku aika sitten KORKEIMMAN OIKEUDEN EDUSTAJAT joutuivat menemään KITTILÄN RIKOSPAIKALLE selvittämään, mistä se kenkä siellä oikein on puristanut ja puristaa.

AKM varottaa jo hyvissä ajoin VIRALLISTA ÄÄNTÄ, koska vastaava lähetystö saattaa pian JUANKOSKELLAKIN tulla oville koputtelemaan.

Minäkin muistan vielä ihan hyvin, kun edesmennyt juristi isäni minua leikitti ONKO KOIRA KOTONA TESTILLÄ!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!3.6.2022 22:28
Keskusta on ollut Juankosken historian ajan suurin ryhmä valtuustossa. Se on käyttänyt valtaa usein yksinkertaisella enemmistöllä tai joskus olemme käyttäneet joidenkin apupuolueiden kuten kokoomuksen, demarien tai kristillisten tukea. Meillä on ollut oikeus antaa omat virheemme anteeksi itsellemme. Näin valtaa käytetään demokratiassa.
Tämän jälkeen työtä on voitu jatkaa puhtaalta pöydältä.
Yksi suurimmista anteeksiannoista oli tämä takaustappio, josta akm on muistuttanut aivan kyllästymiseen asti. Sen annoimme itsellemme anteeksi emmekä sitä enää muista. Veijokin on ilmaissut yhtyeensä tähän anteeksiantoon, kun on ilmoittanut tekevänsä samanlaisen päätöksen uudelleenkin, jos sellainen tulisi eteen. Eihän hänkään niin tuhma ole, että tekisi samaa virhettä toistamiseen. Anteeksiannon jälkeen ei vain ole mitään virhettä, jonka päälle voisi tehdä uutta.
Akm on ryhtynyt aivan turhaan pelottelemaan meitä oikeusistuimilla.
Tällainen pelottelu ei tunnu hyvältä. Keskusta on nyt nousussa kaikissa gallupeissa ja presidenttikyselyissä. Arvostelijoidemme nimet pannaan tästä puolin muistiin.

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!4.6.2022 13:57
Kuulostaa suorastaan surkuhupaiselta tuo Juankosken virallisen äänen tunnustus (3.6.2022_22:28) oikeudesta antaa itselleen anteeksi virheensä keskenään, jolloin enemmistöllä voidaan lähteä puhtaalla omallatunnolla vänkäämään asiaa Veijo Tirkkosineen aina vaan uudestaan ja entisenlaisena puhtaalta pöydältä.

Tunnustus pitää todellakin paikkansa tarkistettuna asiaa muun muassa luvattomista maanvaltausoperaatioissa Juankoskella.

Linkistä https://maastoliikenne.fi/ MOOTTORIKELKKAREITTIEN RAKENTAMISVENKOILUA JUANKOSKELLA pistää aluksi silmiin sekoiluna Juankosken Tekninen tsto/sekalainen laskutus: 10.6.2010, nimikkeellä "Auditorion vuokra 12.5.2010". Kyseistä eur 40,99 laskutettua tilavuokrausta ei ole olemassakaan.

Juankosken kaupungin auditorio oli tosin varattu 24.2.2010 pidettävää kansalaiskuulemistilaisuutta varten. Tilaisuuteen oli haluttu kaupungin sekä ELY-keskuksen virkamiehet antamaan selvityksensä moottorikelkkareittien pakkorakentamisen perusteista.

Tilaisuuden tallenteista näkyy, että tupa on ollut täynnä parhaaseen lypsyaikaan. Tämä osoittaa että asialla on ollut merkitystä.

Tilaisuuteen oli vielä erikseen pyydetty myös silloisen Juankosken kaupunginjohtaja PETRI KKANGASPERKO ja ympäristösihteeri LEENA KARPPINEN edustamaan Juankosken kaupunkia. Kumpikaan näistä virkamiehistä ei kuitenkaan tullut näyttämään naamaansa tilaisuuteen.
(Petri Kangasperko oli sitten vielä erikseen vaadittuna antanut s-posti lausuntonsa ja Leena Karppinen ilmoitti pari tuntia ennen tilaisuutta sairastuneensa.)

Ympäristölautakunnan puheenjohtaja TOIVO LAITINEN ja ELY-keskuksen HANNU KOPONEN olivat paikalla. Juankoski-Kaavin ympäristölautakunta järjesti sitten jatkoksi (12.5.2010 klo 14 alkaen) kokouksen 4/2010 Kaavin kunnantalolla, jolloin asialistalla oli 24.2.2010 tilaisuudessa esille tullut asiaongelma.

Asianosaisten oli tarkoitus odottaa Kaavin kunnantalon ulkopuolella moottorikelkkareittien rakentamisvenkoiluun liittyviä päätöksiä tuoreeltaan. Järjestelystä oli ilmoitettu tieto myös lehdistölle.

Lautakunnan kokous oli yllättäen siirretty viime hetkellä alkuperäisestä klo 14:00 alkamisajankohdasta tuntia aikaisemmaksi, eli klo 13:00 (ilmoittamatta siitä kunnan sivuilla)

Tieto yllättävästä muutoksesta oli kuitenkin tullut ilmi asioita varmistettaessa puheenjohtajalta samaisen ma 13.5.2010 päivän aamuna.

Kaavin kunnantalon ulkopuolelle asianosaiset olivatkin hyvissä ajoin ennen klo 13:00 järjestäytyneenä varusteineen esittämässä samalla mielenilmauksensa kokoukseen saapuville lautakunnan jäsenille: "MAANOMISTAJIEN MITTA TULI TÄYTEEN" (Koillis-Savo 17.5.2010).

Asianosaiset odottivat Kaavin kunnantalon ulkopuolella moottorikelkkareittien rakentamiseen liittyviä päätöksiä tuoreeltaan. (Koillis-Savo 17.5.2010).

Asianosaisten edustaja oli Ptk:n mukaan ollut puheenjohtajan pyynnöstä lautakunnan kuultavana maastoliikenneasiassa.

Ympäristösihteeri (Leena Karppinen) esittelijänä moottorikelkkareittivenkoiluasiassa oli jättänyt lautakunnan kielteisestä päätöksestä eriävän mielipiteensä. Kokouksen päätyttyä Leena Karppinen ei suostunut enää haastateltavaksi, vaan oli poistunut paikalta kuin myrskyn merkki.

ELY-keskuksen luovuttua moottorikelkkareittien uudelleenvalmistelusta, ympäristösihteeri Leena Karppinen masinoi sitten uuden venkoilukokouksen Juankosken kaupungintalolla. Siitäkin löytyy dokumentoituna Petri Kangasperkon haastattelu, Martti Pohjolaisen lausunto kokouksesta 17.8.2010 tuoreeltaan, joka oli kuitenkin ristiriitainen kokouksesta julkaistun pöytäkirjan 06.09.2010 kirjauksiin verrattuna.

alan kolmas miesRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!4.6.2022 21:21
Virallinen ääni kertoo yllä, että ANTEEKSIANTO on annettu, mutta eihän tämä asia ole sillä selvä, jos joku KYLÄN OMPELUSEURA TAI 4H YHDISTYS suorittaa ANTEEKSIANNON.

Tässä asiassahan MALTAN PANKKIIRI ja PATRUUNANMÄEN KEHITYSINSINÖÖRI on jo saanut 3 vuotta ehdottoman istunnon törkeästä kavalluksesta.

SAMOVAARI TEHTAILIJALLE on tulossa ilmeisesti sama häkkireissu.

FAKE NEWS HESARISSA oli tänään uuden VALTAKUNNANSYYTTÄJÄN haastattelu, jossa puhuttiin vähän siihen malliin, että poliisiinkin pesitynyt ns. MAAN TAPA esim. Aarnion tapauksessa tulee jäämään historiaan.

Valtakunnansyyttäjä on sitä mieltä, että rikollisten pitäisi saada ihan oikea rangaistus.

Katumusta saa osoittaa, mutta se ei kaikissa tapauksissa tule ilmeisesti riittämään.

Ilolla on tervehdittävä myös uuden VALTAKUNNAN SYYTTÄJÄN mainintaa siitä, että MANUN aikainen SUPON KASSAKAAPPIIN asiakirjojen kätkeminen ei enää käykään päinsä.

Samalla tavalla FIVA:an on jo valittu uusi johtaja, kun FIVAN entinen johtaja on siirtynyt EKP:n palvelukseen.

Entinen FIVA:n johtajakin oli vain katseella seurannut, kuinka Suomessakin rahaa on vuosikymmenet pesty erilaisilla yleensä venäläisillä ja kiinalaisilla pesukoneilla.

Virallinen ääni ilmeisesti haluaa kokonaan unohtaa sen, mistä rahat RÖMSSYN LUNASTUKSEENKIN oikein tuli ja minne ne meni.

Toisekseen MALTAN PANKKIIRI ja SAMOVAARI TEHTAILIJA eivät tietenkään yksinään voineet puhaltaa veronmaksajien rahoja omiin IKUISESTI LUPAAVIIN HANKKEISIINSA.

AKM on selvittänyt, että JUANKOSKEN SEIKKAILU MAKSOI PAIKALLISILLE VERONMAKSAJILLE aikavälillä 2010-2018 KIINTEISTÖJEN ja ASUNTOJEN arvonkin laskun muodossa 46.8 milj. EUR:n menetyksen.

Kun siihen vielä lasketaan noin 150 henkilön suorien työpaikkojen menetys ja verotulot, niin 2.5% p.a. diskonttokoron mukaan nettotyöansioiden kokonaisvahinko on 30 vuoden ajalta suunnilleen 94.2 milj. EUR:a.

Kun laskee yhteen 46.8 + 94.2, niin vahingon suuruus on 141.0 milj. EUR:a. Voidaan käyttää pyöreätä lukua 140 milj. EUR.

Tuolla rahalla voi hyvin lunastaa RÖMSSYN tulevasta konkurssipesätä, vaikka joku asettaisi tehtaalle 60 milj. EUR:n myyntihinnan.

RÖMSSY kuuluu siis Juankosken veronmaksajille ja AKM:lle, joka on tämän kähminnän paljastanut.

AKM pitää tätä kohtalaisen merkittävänä vahinkona, joka pienelle kaupungille on tahallaan aiheutettu.

On hyvä myös muistaa, että KHO on jo joutunut kahteen kertaan toteamaan, että takaus oli laiton ja takaus on purettava.

KHO oli myös todennut, että takausta ei saa laittaa täytäntöön, mutta laiton takaus kuitenkin laitettiin hätäkokouksessa voimaan ja taisi vain yksi hallituksessa vastustaa laitonta päätöksentekoa.

Samalla tavalla asia on noiden KELKKAREITTIEN KOHDALLA.

On aivan turha kuvitella, että YKSITYISTEN MAITAKAAN voidaan väkisin tai pelottelun kautta viedä joidenkin VANDAALIEN käsiin, kun Suomessa pitäisi kaikin keinoin pyrkiä vastustamaan VIERASLAJIEN LEVIÄMISTÄ LUONTOON.

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: HERRA VARJELE UNILUKKARIA!!!8.6.2022 14:58
AKM - sattuvasti sanottu

https://maastoliikenne.fi/ Pohjois-Savon lehdet
Vieraslajin pesiytyminen Koillis-Savon luontoon
https://maastoliikenne.fi/tiedostot/tied517.pdfVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: