Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniKeskusta rakentaa erityistalousaleita12.6.2022 8:43
Puoluekokouksessa luvattiin keskustan valmistelevan erityisoperaatioita eri puolilla maata. Meillä on hyviä kokemuksia tällaisista operaatioista, vaikka Venäjällä nämä ovatkin menneet viime aikoina pieleen.
Keskustan suunnitelmat rajoittuvat taloudellisiin erityisalueisiin ja operaatioista saa käyttää ainoastaan termiä taloudellinen erityisoperaatio.
Aikaisemmin tällaista kokeiltiin Juankoskella, jossa valtio, kunta ja yksityinen pääoma saivat merkittäviä saavutuksia perinteisessä suomalaisessa teollisuudessa.
Nyt on tullut aika palata uudelleen vanhoihin hyviksi koettuihin keinoihin.
Tunnen puheenjohtaja Saarikon sen verran hyvin, että hän on valmis tukeutumaaan tahoihin, joilla on jo kokemusta erityisoperaatioista. Olen itse valmis antamaan oman panokseni vielä kerran Juankosken nostamiseksi takaisin kukoistavaksi aluekeskukseksi. Uskon, että Petri Kangasperko, Krister Björkvist, Hannakaisa Heikkinen ilmoittautuvat myös joukkoon. Veijo Tirkkonen on niin lähellä keskustalaista aluepoliittista ajattelua ja erityisoperaatioihin sitoutumista, että hänet tulevana kansanedustajana kannattaa pyytää mukaan.
Toivon, että akm ei heti tilaa näitä keskustalaista ponnisteluja kuten teilasi nykyisin menestyvän Kainuun ihmeen.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita13.6.2022 16:31
AKM ei tunne kepuloisten RUUNEPERIÄ henkilökohtaisesti, mutta sen AKM tietää, että RUUNEPERI on viettänyt öitään sosialistin kanssa samassa sängyssä.

Epäselväksi ei siis ole jäänyt, kenen sängyssä RUUNEPERI on ollut.

Edesmennyt viisas Isäni tapasi aina opettaa minua kokemuksen myötä syntyneillä viisauksilla.

Yksi näistä viisuaksista oli se, kun hän illalla työpäivän päätteeksi oli vetäytynyt ÄITI MUORIN VIEREEN levolla sänkyynsä ja kyseli sitten minulta: Tiedätkös sinä AKM, mikä on maailman paras paikka?

Jouduin toteamaan, ettei minulla siitä aivan varmaa käsitystä vielä ole, kun kokemus on vielä vähäinen, johon Isäni taas totesi, että se on OMA SÄNKY.

Siitä lähtien olen pitänyt siitä huolen, ettei kaiken maailman sänkyihin pidä ainakaan vapaaehtoisesti mennä.

Palasin viime yönä pitkältä Itä-Suomen reissultani nuorimman poikani kanssa, kun kävimme vähän tarkistelemassa sukumme syntymäsijoja ja suunnittelemassa seuraavia tärkeitä askeleitamme.

Suoritimme Savonlinnassakin pienen hyörylaivaristeilyn ja panin merkille, kuinka ihanat aalloot ja puhtaat vedet Saimaalla yhä edelleen on.

Tietysti minulla oli myös tilaisuus haastatella itseänsä laivuria lyhyesti.

Kyseinen nuori kaveri on mielestäni tehnyt Kansallisen Suurtyön, kun osti takasin Savonlinnaan myös Saaristo laivan, joka oli joutunut mieron tielle Helsinkiin.

Sääminkiläisten isäntien aikoinaan omistaman SAARISTO laivan oli tapana käydä myös meidän omassa laivalaiturissa, josta pääsi laivalla keskiviikkoaamuisin klo 06:20 kätevästi suoraan Savonlinnan satamaan torin viereen ja sieltä takaisin samaan laituriin vielä samana päivänä klo 16:20.

Laituri on edelleen olemassa, joten nyt on vain saatava laivaliikenne taas kunnolla käyntiin.

Tämän parempaa kulkuyhteyttä ei voi olla.

Hiilijalanjälkikin on ollut nolla, mutta EU:n brykoraattien mielestä tietysti pienhiukkaspäästöt ovat olleet höyrylaivoissa hengenvaaralliset.

TÄYTTÄ HÖLYNPÖLYÄ!!!

Sataman vieressä oli aikoinaan Kaurosen Rautakauppa, josta saatiin kaikki tarpeelliset metsätyökalut ja rakennustarvikkeet sukumme kesäpaikkaan.

Kaupassa kasöörina oli vielä myös mukava sukulaisnainen. Tärkein hankinta minulla oli tietysti 5 markan vesuri, joka yhä edelleen on olemassa ja teräkunnossa.

Vesuria parempaa työkalua AKM ei tunne. Vesurilla saa aina yksilöllisen käsittelyn mihinkä tahansa ryteikköön.

Nyt entisen Kaurosen Rautakaupan ja viereisen PIKA BAARIN paikalla on S-Ryhmän Hotelli ja 6 kerroksessa MUIKKUTERASSI.

PIKA BAARISSA oli ennen tapana syödä aina HERNEKEITTO ennen torikierrosta. Kärpäsiä kyllä baarissa riitti.

Oli muuten helkkarin hyvät muikut ja tosi hyvä tarjoilija MUIKKUTERASSILLA. Kiittelin häntä vielä erinomaisesta SAVON MURTEESTA, jota harvemmin enää kuulee nuorison suusta.

Tarkistimme myös Savonlinnassa paraatipaikalla aikoinaan olleen liiketalomme perustuksetkin, kun RYSSIEN pudottama lentopommi tuhosi liiketalomme helmikuussa 1940 talvisodassa.

Ei siinä kovin lämpöisiä ajatuksia tullut mieleen PUTLERIN NYKYISISTÄ UKRAINAN ERITYISOPERAATIOSTA.

Jostain kumman syystä kepuloiset ovat aina olleet kovin innoissaan kaikista ERITYISOPERAATIOISTA.

Saimaan järviliikenteen taannoinen keskeinen satama tuli siis täten nopeasti tarkistettua.

Tällaisia vastaavia tarkistuskierroksia AKM on joutunut tekemään myös metsäteollisuudessa ympäri maailmaa BANGLADESHIÄ ja SIPERIAA myöten.

RÖMSSY on tullut tarkistettua vielä huomattavasti pitemmän kaavan mukaan sekä sisältä ulkoa.

AKM:llä on ollut sellainen taito, että normaalisti muutaman tunnin tehdaskierroksen jälkeen olen aina nähnyt, onko tehtaalla toivoa vai ei. Tietysti tällaisen tarkastusvisiittiin on aina kuulunut myös tehtaan omistajien ja/tai johdon haastattelu.

Tulee tässä mieleen taannoinen visiitti Belgiaankin, jossa maan suurin paperiyritys oli konkurssin partaalla ja hankkeeseen piti saada rahat.

Kysymyksessä oli 5 erillistä tehdasta ympäri Belgiaa ja kaikkiaan 13 paperikonetta mukaan lukien erilaisia erikoiskouttereita.

Viikossahan tuollaiseen Firmaan rahat tietysti löytyi, kun sellaiset konsultit sattui paikallle, joista jopa radiossa kuuluutettiin, kun ajelimme Brysselin läheisellä moottoritiellä kohti ensimmästä tehdasta, jonka johdon auton työläiset olivat piirittäneet sellupaaleilla. "Nyt tuli vihdoin sellaiset maailman luokan konsultit hätiin, että nyt alkaa tapahtua".

Ja niin myös tapahtui.

Muutaman vesiskootterin näin Savonlinnassa laivaristyeilyn aikana, jolloin totesin pojalleni, että kysymyksessä on selvästi vieraslaji, joka ei kyllä kuulu Suomen luontoon.

Risteilymme aikana muistelin myös taannoista retkeä Juankoskelle, kun RÖMSSYN konkurssin jälkeen kävimme tarkistamassa KARJALANKOSKEN sataman, josta muistaakseni KARJALANKOSKI laiva taannoin purjehti myös Savonlinnaan ja ilmeisesti jopa Viipuriin asti.

Kyllä siinä KARJALANKOSKEN satamassa heti huomasi, ettei siellä kummempaa satamaterminaalia ollut, joten kyllä ainakin turistiliikenne silloin jää väkisinkin vähäiseksi.

Juvalla kävimme myös tarkastamassa ÄITINI puoleisen sukuhaaran alkusijoja ja "EKSYIMME" sitten erään suurtilallisen pihaan, jossa kävimme lyhyen keskustelun siitä, mitä niillä seuduilla on tapahtunut satojen vuosien aikana.

Emäntä totesi, että minä taidankin olla "aatelista sukua", josta tietysti olin erittäin iloinen.

He olivat äskettäin käyneet Juuassa, josta ajattelin, että siitä olisi ollut lyhyt matka kuulostella vähän Juankosken naapurikunnankin kuulumisia.

Siihen keskusteluun ei kuitenkaan ollut aikaa, joten lyhyesti kysäisin Isännältä, mitä mieltä tilalla ollaan noista EU:n nykyisistä VIHREISTÄ AALLOISTA.

Sitten kysäisin vielä Isännältä, miten se tuo maanviljelys nykyään kannattaa, jos tilan pinta-ala on reilusti yli 400 hehtaaria. Kyllä siinä puimuirienkin hinnat nopeasti tuli tarkistettua.

Sitten mainitsin, että onko tuo norjalaisen YARAN lainnoitteen hinta oikeassa suhteesssa viljan hintaan?

Isäntä antoi hintasuhteista sellaiset luvut, että AKM:n tukka nousi pystyyn ja heti huomasin, ettei edes reilusti yli 400 hehtaaria turvaa kunnollista leipää yrittäjälle.

Isäntä oli kanssani samaa mieltä ja niinpä kyseisellä tilalla oli valmisteilla sukupolven vaihdos eikä jälkipolvea viljelyhommat suuremmin kiinostaneet. Viime vuonnakin oli ollut kuivuudesta johtuva kato.

Virallinen ääni yrittää nyt "TILATA" taas AKM:n nimissä jotain KEPULOISTEN RUUNEPERIN kehittelemää ERITYISOPERAATIOTA ilmeisesti JUANKOSKELLE.

AKM ei lähde tällaisiin TILATTUIHIN ERITYISOPERAATIOHIN, joissa näyttää TILAAJINA olevan samat tahot, jotka jo kerran TILASIVAT KANSAINVÄLISET RAHANPESIJÄT muka pelastamaan RÖMSSYÄ.

Kepuloiset saivat RÖMSSYN kohdalla juuri sitä, mitä tilasivat.

Kepuloiset ovat aina tottuneet "TILAAMAAN" erilaisia alueellisia ERITYISOPERAATIOITA, jotka ovat aina tulleet kepuloisille kuin MANULLE ILLALLINEN.

Ja MANUN YYA HENKISET ILLALLISETHAN kyllä tunnetaan, kun ILMAISIA LUONAITAKAAN ei ole koskaan ollut.

SOSIALISMI JA KOMMUNISMI on aina vienyt yrittäjältä ja myös palkolliselta tuhkatkin pesästä.

RÖMSSYÄ on nyt "PELASTETTU" jo yhtiön 1.12.2008 tapahtuneesta konkurssista lähtien SAMALLA PORUKALLA, jolla ei ole koskaan ollut mitään käsitystä, mitä vanhalla tehtaalla pitäisi valmistaa tai miten tuotteita pitäisi myydä.

HANNAKAISA on jo heittänyt pyyhkeen kehään, kun sossujen sänkyyn hypännyt RUUNEPERI junaili SUOMEEN ns. "HYVINVOINTIALUEIDEN SOTEN", joka on niitä viimeisiä niittejä, jolla Suomen hieno maaseutu autioitetaan ja lopulta myös tilallisten metsätkin siirretään EU:n byrokraattien käsiin.

RISTOFERI ei ole SAVOSTA KOTOISIN, joten RISTOFERI ei myöskään pysty IHANAA SAVON MUATA PELASTAMAAN ainakaan entisen KYLÄPIÄLLIKÖN kanssa, koska RISTOFERI ei tunne niitä JUURISYITÄ, jotka ovat tuhonneet IHANAN SAVON MUAN korruptoituneiden kepuloisten soitellessa pilliä.

Aikoinaan VEIKKO VENNAMOKIN jo totesi, että verot pitää laittaa valtion maksettaviksi.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita13.6.2022 22:50
Jokaisen lapsen pitäisi saada tuntea syntyneensä ainutlaatuisena, odotettuna ja tärkeimpänä, ei alan kolmantena miehenä. Alan kolmannen miehen trauma on langennut ystävälleni liian varhain ja aivan syyttä.
Kun itse parkaisin ensimmäisen kerran, kuulin kätilön sanovan, että nyt tuli virallinen ääni. Tämä on varhaisin muistikuvani.
Ihminen on ympäristötekijöidensä tuotos, ei ainoastaan perintötekijöidensä tulos. Opin jo pienestä pitäen rakastamaan ruumiillista työtä ja politiikkaa, koska lukeminen ja laskeminen olivat minulle vaikeita toisin kuin veljilleni. Jo ensi parkaisusta tämä asia oli selvä. En tiedä mitä on olla oman alansa kolmonen. Se ei ole häävi kokemus.
Jos Juankoskella syntyy erityistalousalue niinkuin nyt näyttää, tänne palkataan vain parhaat alan osaajat. Me emme tee bulkkikartonkia emmekä vessapaperia. Juuri tästä syystä erityistalousalueen johtoryhmään esitän edellä mainittuja henkilöitä.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita14.6.2022 1:20
Harvalla on niin huono muisti, että muistaa ensimmäisen oman parkaisunsa ja luulee vielä, että kysymyksessä oli vielä valtakunnan ainoa virallinen ääni.

Ei olekaan sitten mikään ihme, että virallinen ääni nyt yrittää laittaa pystyyn Juankoskelle jotain erityistalousaluetta.

Virallisen äänen pitäisi kuitenkin jo nyt tietää, että JUANKOSKI on jo KUOPION ERITYISTALOUSALUE, jossa kiinteistöillä ei ole enää juurikaan arvoa ja väki jättää hukkuvan laivan.

Mitään ERITYISTALOUSALUETTA EI SIIS TARVITSE ENÄÄ PERUSTAA.

Kun Juankosken erityistalousalueelle ei ole tilausta, niin loogisesti päätellen olematon erityistalousalue ei tarvitse myöskään mitään johtokuntaakaan.

AKM:llä ei kuitenkaan ole mitään sitä vastaan, jos Juankosken olemattoman ERITYISTALOUSALUEEN perustava kokous kuitenkin pidetään vaikka MASAN TEEKISSÄ tulevan syksyn aikana.

Silloin voidaan laittaa virallinen ääni myös tilille rötöksistään, joista viimeisin on muistaakseni selvä häviö Suomi-Ruotsi maaotteluveikkauksessakin.

AKM epäilee, että virallinen ääni tulee tuonkin kokouksen alussa karjahtelemaan kuin konsanaan RUOKOLAHDEN LEIJONA tai saattaa haastaa AKM:n jopa kädenvääntöön.

Toistaiseksi kaikki kädenväännöt, joihin AKM on osallistunut, ovat aina kuitenkin päättyneet AKM:n voittoon.

Perimätieto kertoo, ettei AKM:n ole myöskään koskaan tarvinnut parkua missään tilanteessa, koska huutoäänestys ei ole ollut edes Suomen eduskunnassa koskaan sallittua, joten AKM on aina käyttäytynyt hillitysti.

Muistaakseni monet keskustalaiset Eduskunnan puhemiehet ja naisetkin ovat aina korostaneet arvokasta kielenkäyttöä ja säällisiä vaatteita Eduskunnassa.

Tietävästi virallinen äänikin alkoi jo syntyessään alasti parkumaan. AKM pitää tällaista varhaista kontrollin menetystä jo varsin arveluttavalta.

Ei ole sitten mikään ihme, että virallinen ääni on näköjään pyrkinyt kompensoimaan matemaattisten taitojensa puutteen keskittymällä ruumiillisiin töihin ja Tarzanin käyttämiin karjahteluihin.

Karjahtelu ja parkuminen ei siis kuulu sivistyneeseen käytökseen.

Ehkäpä juuri virallisen äänen railakasta parkumista on eduskunnassa tai vaaleissa karsastettu ja siitä syystä virallinen ääni ei ole valitettavasti noussut aivan valtiomiessarjaan.

AKM on syvästi pahoillaan, että viralliselle äänelle on tullut tällainen pitkäkestoinen psyykkinen trauma toteutumattomien unelmien johdosta.

AKM olisi mielellään kuitenkin nähnyt virallisen äänen vaikka Eduskunnassa, niin silloin AKM:n ei myöskään tarvitsisi lähteä pitkille Koillis-Savon maakuntaretkille, kun bensankin hinta on nostettu jo lähelle 3 euroa litralta, eikä yksikään ekonomisti uskalla sanoa asiasta yhtikäs mitään.

Virallisen äänen valitettava trauma muistuttaa oireiltaan samaa kuin entisen Suomen Pankin pääjohtajan Erkki Liikasen kokema elinikäinen trauma, jonka ERKKI paljasti, kun KORONAN yllättäessä ERKKI oli KUTSUTTU YLE:n toimesta keskustelemaan PORNOTOIMITTAJA IDA MIKKOLAN kanssa eristykseen joutumisesta.

ERKKI mokoma suorastaan kyynelehtien kertoi, kuinka hän ei ole koskaan istunut ISOISÄNSÄ polvella.

Ei ole sitten mikään ihme, että ERKISTÄKIN tuli katkeroitunut sosialisti ja TEINILIITON AGITAATTORI sekä lopulta jopa EU:n KOMISSAARI.

AKM ei ole tästä syystä eikä mistään muustakaan syystä koskaan katkeroitunut, mutta varalta olen kyllä visusti pitänyt huolen siitä, että olen aina istuttanut lapsenlapsiani polvellani.

Ainoa syy, mikä AKM:ää on koko elämän ajan vaivannut on se, että KEPU PETTÄÄ AINA.

Onneksi KEPUN kannatus on viime aikoina ollut jälleen selvässä laskussa, kun NATO NAAMARITKIN on jouduttu heittämään roskakoriin KORONA MASKIEN KANSSA.

Näidenkin maskien kanssa kävi täsmälleen niin kuin AKM ennusti jo vuosia sitten.

Historiankin ennustaminen on aina ollut kepuloisille valitettavan vaikeata.

Herääkin kysymys, ovatko kaikki johtavat kepuloiset poliitikot olleet koviakin karjahtelijoita alasti syntyessään.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita19.6.2022 17:26
Valitsin tähän talouden erityisoperaation johtoryhmään ainoastaan miehiä. Tämän tein tarkoituksella. Näin voimme jo etukäteen eliminoida sukupuolisen häirinnän mahdollisuuden työryhmässä. Tällaista pyrkii nykyisin politiikassakin esiintymään, vaikka Juankoskella ongelmaa ei ole havaittukaan.

Itse olen aina pyrkinyt valitsemaan vastuullisiin tehtäviin sopivia miehiä tai sitten naisia, jos miehiä ei ole löytynyt. Sitten tuli tasa-arvolaki, joka pakotti valitsemaan naisia yhtä monta kuin miehiäkin. Me valitsimme keskustasta miehiä ja jätimme naisedustajien paikat toisten täytettäväksi. Hyvin tämä meni pitkään näin.
Alan kolmas mies on tietysti mies. Näin olen aina olettanut. Se sisältyy jo nimimerkkiin aivan niinkuin omaanikin nimimerkkiin, vaikka monessa perheessä viimeisen sanan sanookin nainen. Näin ei ole meidän perheessä. Naisasian edistäminen on kuitenkin keskustan tavoitteissa hyvin korkealla. Tätä olen oppinut korostamaan varsinkin julkisissa esiintymisissäni etenkin vaalien alla.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita20.6.2022 18:27
AKM on kyllä selvästi samoilla linjoilla, kun KVÄ.

LIBERAALI FAKE NEWS MEDIA korostaa aina kaikenlaisen tasa-arvon merkitystä, joka tietysti on kuitenkin vastoin kaikkia luonnonlakeja.

Luonnonlakien mukaan tasa-arvoa ei pitäisi olla missään ilmiössä tai maassa, koska jos esim Kiinassa kommunistien käsissä olevat rahat jaetaan tasan kaikille, niin silloin Kiinassa on suunnilleen 1400 000 000 sellaista ihmisparkaa, joiden päiväansio on nähtävästi korkeintaan vain 10 senttiä, jos sitäkään.

Se on ilmeisesti TASA-ARVON ns. MATEMAATTINEN MAXIMIPISTE, jota kohden kenenkään ei kuitenkaan pitäisi ainakaan vapaaehtoisesti pyrkiä, koska eihän tuolla rahalla pysty ostamaan edes vessapaperirullaa, jonka puutteeseen nykyisinä HYVINVOINTIAIKOINA KVÄ on aiemmin jo viitannut.

Tätä silmällä pitäen AKM:n mielestä on käsittämätöntä, että meilläkin joko ajan peruskoulusta lähtien vouhotetaan tasa-arvosta, joka kyllä takaa sen, että kaikki osaavat lukea, mutta luetun ymmärtämistä ei meillä valitettavasti STASI-TAUSTAISISSA valtakunnallisisissa opetusohjelmissa ole haluttu puhua mitään.

Tästä yksinkertaisesta syystä esim. toisella palstalla esittämästäni tilastosta nähdään, että jopa yli 30% suomalaisista on nykyään työvoiman ulkopuolella.

Toisin on Luxembourgissa ja Sveitsissä, joissa yötä päivää paiskitaan töitä pankeissa, joihin raharikkaat ovat aina halunneet rahansa tallettaa suojaan ja tietysti poikimaan hyvissä tulevissa hankkeissa.

Se on ilman muuta selvä, että pitäähän naisilla tietysti äänioikeus olla, sillä jo Raamatussa todetaan, ettei AATAMIN elämästäkään olisi tullut mitään ilman AATAMIA ohjailevaa EEVAA.

KVÄ ei näköjään ole vielä ihan loppuun asti miettynyt näitä elämän ja luonnonlakeja ja moni muukin niissä saattaa tehdä pahoja virheitä päätöksenteossaan, koska KVÄ:n näyttää kokonaan unohtaneen AATAMIN ja EEVAN jälkeläisten roolinkin.

Amerikkaliset markkinamiehet ja -naiset ovat nykyään kuitenkin tämänkin asian kyllä huolellisesti selvittäneet ja niinpä nykyään tiedämme, että esim. perheissä varsinaisia päätöksentekijöitä ovat itse asiassa jälkeläiset.

Muutama vuosi sitten olin eräässä lelukaupassa todistamassa, kuinka rimpuileva juniori pyöritti taitamatonta isä parkaa päätöksenteossa kuin konsanaan KVÄ moukaria häkissä. Ja kysymys oli vain jostain lelusta. Ei pieni poika osannut päättää, eikä isä ohjata päätöksentekoa.

Lopulta rimpuileva ja kurkku suorana huutava poika piti isän olalla kantaa ulos kaupasta. Kerrassaan järkyttävää katseltavaa.

Kyllä AKM:ää säälitti isä paran kohtalo.

Onko todella tuollaiseen tilaan mennyt Suomessa tasa-arvolain myötä ihmisarvo ja vanhempien auktoriteetti?

Tämäkin on selvästi seurausta siitä, kun vanhemmat on totutettu/pakotettu viettämään ns. LAATUAIKAA LASTEN kanssa ja pakotettu myös LÄTKÄÄ HARRASTAVIEN NUORTEN autokuskeiksi ja valmentajiksi.

Tämän kaiken takana on RAHA - tietty liberaali ja globaali juurettomuus, joka lopulta johtaa maailman tuhoon.

Jos parisuhteessa huono tuuri käy, niin mies saattaa helposti tasa-arvoaikana joutua moukarin asemaan, jolloin ei ole mitään takuita siitä, kuinka pitkälle tai mihin suuntaan moukari kulloinkin lentää vai osuuko jopa häkkiin.

Siis tasa-arvoasioissa pitää olla Amerikan erinomaisen Presidentti Donald J. Trumpin ja Martin Luther Kingin linjoilla, jotka molemmat ovat todenneet, että ihonvärillä tai sukupuolella ei ole väliä, kun ihmisiä valitaan vastuullisiin tehtäviin.

Ihmisiä on valittava vastuullisiin tehtäviin vain MERIITTIEN perusteella, niinpä Martin Luther Kingin veljentytär tohtori ALVEDA KING on erittäin innokas ja uskollinen TRUMPIN tukija ja kannattaja.

AKM pitää erittäin hyvänä sitä ajatusta, että JUANKOSKEN tulevan ERITYISTALOUSALUEEN johtoryhmmän valitaan mielellään vain miehiä.

Silloin ei ole mitään vaaraa siitäkään, että FAKE NEWS HESARI tai YLE pääsevät levittelemään esim. MAHDOLLISEEN SEKSUAALISEEN HÄIRINTÄÄN LIITTYVIÄ EPÄILYKSIÄÄN johtokunnan jäsenistä, kuten KVÄ yllä jo viisaasti huomauttaa.

AKM pitää erittäin kummallisena sitä, että FAKE NEWS MEDIA, joka on ajautunut täydellisesti ns. liberaalien globalistien ja miljardöörien käsiin, syöttää ihmisille joidenkin HOLLYWOOD tähtien glamour-elämästä kehiteltyjä OIKEUSSPEKTAAKKELEITA muka ihan oikeina PERRY MASON istuntoina.

Tällä kertaa tässä istunnossa voittajaksi julistettiin NARKOMAANI JOHN DEPP, joka tiettävästi on ensimäisenä tuomion jälkeen rantautunut näköjään jo Suomeen vähän samaan tyyliin kuin aikoinaan PEYTON PLACEN rikkaan perheen hulttiopoika RODNEY HARRINGTON.

Tällä kertaa HOLLYWOOD DRAAMA edellytti sitä, että AMBER HEARD joutui MAKSUNAISEKSI.

HOLLYWOODISSA täytyy nyt löytää AMBERILLE joku TITANIC elokuvan tapainen UUSI SPEKTAAKKELI.

Ilmeisesti kohta RENNY HARLIN ilmoittaakin ryhtyvänsä ohjamaan uutta elokuvaa, jossa käsitellään AMBERIN KOHUROMANSSIA ITSENSÄ NETFLIX OBAMAN tai peräti HUNTER BIDENIN kanssa, jotta huippunäyttelijä DEPP:lle määrätyt korkeat maksut AMBER elinaikanaan pystyy hoitamaan.

Kuitenkin poikkeus vahvistaa säännön, jos JUANKOSKELLA ei enää ole KYVYKKÄITÄ MIEHIÄ, niin siinä tapauksessa täytyy tietysti johtoryhmäänkin valita naisia, mutta mielellään kuitenkin pätevimmästä päästä.

AKM ei välttämättä pidä suulautta pätevyyden merkkinä.

Taannoinen ilmeisesti stasilaisen koulutuksen saanut PALOPUHUJA TARZAKIN teki YLE:n viihdeohjelmassa HARRI HOLKERISTAKIN ymmärtämättömän hämillisen koulupojan.

KVÄ:n yllä mainitsemassa TASA-ARVOLAISSA onkin AKM:n mielestä paha valuvika, koska lain henki näyttää olevan se, että kaikessa päätöksenteossa korostetaan vain sukupuolen välistä tasa-arvoa.

Nythän näyttää jo siltä, että perinteinen ns. SOTU tai HETU ollaan myös tasa-arvon nimissä muuttamassa sellaiseksi, ettei tunnuksen mukaan voida tunnistaa, onko kysymyksessä mies tai nainen.

Tasa-arvon piikkiin on myös laitettava se, kun UNILUKKARI nosti ison metelin, kun AARO pojasta jukaistiin kuva lupaa kysymättä jossain lehdessä.

AAROHAN oli ihan mukavan näköinen nuori mies, joten mitä ihmeellistä tässä nyt sitten muka oli, kun esim. Ruotsissa joka päivä kuvataan KAARLE KUSTAAN lasten pesueita joka ikisessä lehdessä.

AKM ihmettelee tätä PUOLIVALLATTOMAN UNILUKKARIN NYKYITÄ UJOUTTA, kun selvästi haluaa taas pistää jostain syystä kynttilänsä vakan alle.

UNILUKKARIN perheestä Turun Urheilukilpailuissa otettu kuva oli ilmeisesti parhain kuva, mitä koko perheestä on koskaan otettu, niin miksi UNILUKKARI paheksuu sitä?

AKM on vähän sitä mieltä, että UNILUKKARI haluaa jostain syystä sensuroida julkista keskustelua ja havainnointia.

Ei ole sitten mikään ihme, että BILE SANNA heti tarttui samaan lauluun, kun SOMESSA alkoi levitä kuvia myös SANNAN perillisestä ja näköjään myös takapuolesta.

FAKE NEWS MEDIA näyttää nykyään kokonaan jo unohtaneen, kun MARI KIVINIEMI kuvattiin takaa vihreässä kotelomekossa nimenomaan takaapäin. Kuva oli itse asiassa paras kuva, mitä MARISTA pääministeriaikoina koskaan otettiin.

MARIN VIRHE oli vain se, että MARI NUOLAISI ENNEN KUIN TIPAHTI, mutta onneksi pääsi tutkijaksi OECD:n palkkalistoille.

MARIHAN innosti silloin jopa demujen JUTTA URPILAISEN sonnustautumaan jonkun lehden kannessa modernisti peräti VERKKOSUKKIIN. AKM piti tästäkin kuvasta kovasti.

JUTAN kuva on osoittautunut nyttemmin kuitenkin kohtalokkaaksi, kun JUTTA on joutunut nyt kiertämään AFRIIKKAA raskas komissaarilaukku kainalossaan.

Varmuutta ei ole siitä, onko JUTTA saanut salkkunsa lainaksi puoluetoveriltaan TARZALTA, jotta voi Afriikan "AIKUISTEN" neuvottelupöydissä todeta, että minulla on KIERRÄTYSLAUKKU (ei aitoa nahkaa), koska en voi hyväksyä luontokatoa, enkä myöskään kannata fossiilisia polttoaineita käyttäviä ajoneuvoja.

Mikäli tällaiset ajatukset leviävät laajemminkin suomalaiseen yhteiskuntaan, niin jo kohta ollaan samassa veneessä MASSAMURHAAJIEN median kanssa, jossa mikään ei ole enää totta, mutta kansakunta kuitenkin vaeltelee valheellisuuden suossa kohti väjäämätöntä tuhoa tai sotaa.

Tämä liberaali kehityshän näyttää taas leviävän kovaa vauhtia Amerikasta, jossa SENIILI BIDEN ei nykyään puhu enää oikeastaan mistään muusta kuin TRANSUJEN oikeuksista, mutta samaan aikaan ryömii lentokoneensa portaita ylös ja nytkin viikoloppuna sukelsi taas polkupyörällään päälleen ojaan, kun raukka yritti esittää TERÄSMIESTÄ lomaillessaan taas pitkään korruptiorahoilla ostetussa DELAWAREN LUKSUS HUVILASSAAN.

AKM toivoo myös sitä, että Juankosken ERITYISTALOUSALUEEN johtoryhmmän ei myöskään valittaisi ainuttakaan sellaista edustajaa, joka samaistuu ns. "AIKUISIIN SENIILEIHIN PÄÄTTÄJIIN".

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta rakentaa erityistalousaleita24.6.2022 4:58
Akm toivoo, että Juankoskellakaan ei erityistalousalueen johtoryhmään valittaisi seniileitä aikuisia. Meillä asiat on opittu ilmaisemaan hieman hienotunteisemmin. Jokainen tietää vanhenevan väestörakenteen tuovan ongelmia myös päätöksentekoon.
Tämä on vaivannut meitä täällä Juankoskella ehkä pitempään kuin monessa muussa paikassa Suomessa.
Tätä varten on olemassa puolueorganisaatiot. Olemme aina katsoneet, että hallintoelimiin tulee myös joitakin ymmärtäviä ja ajan tasalla olevia henkilöitä. Tämän asian valvominen on helpompaa silloin, kun valinnan kohteina ovat tutut ja läheiset henkilöt. Joskus toimielimeen saattaa tulla esitetyksi myös hieman tuntemattomampia tai vain paperilla tunnettuja henkilöitä kuten tässä tapauksessa on käymässä yhden henkilön osalta.
Erityistalousalueiden perustamiseen on vielä aikaa ja minulla on tilaisuus tarkkailla valinnan kohteiksi asettamieni ehdokkaiden esiintymistä ja käyttäytymistä.
Jotkut esittämäni henkilöt ovat vetäytyneet jo pois julkisuudesta ns. vanhuuden lepoon ja tässä suhteessa ovatkin erityisen tarkkailun alaisia. Voi hyvinkin käydä, että kokoonpanoon tulee vielä muutoksia, koska alueiden syntyminen on olemassa vain keskustan ohjelmassa eikä riittävään valta-asemaan nouseminenkaan ole vielä varmistunut.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita24.6.2022 20:33
AKM otti taas JUHANNUKSEN kunniaksi SANAN ja JUHANNUSMIELEN haltuun.

Siis kaikille JUHANNUSMIELISILLE oikein railakasta JUHANNUSTA, mutta tulen kanssa ei kannata silti helteellä leikkiä.

Mitä taas tulee ERITYISTALOUSALUEISIIN, niin tietysti niitä on lämpimästi suositeltava, vaikka FAKE NEWS MEDIA ei pidä ajatuksesta.

Menee kuulemma peli liian pieneksi ja saattaa syntyä IMPIVAARALAISTA päätöksentekoa.

Virallinen ääni viittaa yllä hienovaraisesti ikärasismiin ERITYISTALOUSALUEEN päätöksenteossa, jota AKM ei tietenkään voi hyväksyä.

FAKE NEWS MEDIA näkee mielellään nuorten olevan parhaita päättämään keskeisistä asioista ja siitä syystä jopa BILE SANNAAKIIN on jo mallattu Suomen Presidentiksi.

Onneksi BILE SANNA oma-aloitteisesti ehti jo ilmoittamaan, ettei hän havittele kalifiksi UNILUKKARIN jälkeen.

Tämähän voi merkitä sitäkin, että BILE SANNA näkee, ettei Suomessa enää tulevaisuudessa tarvita PRESIDENTTIÄKÄÄN.

Tämä ajatuskulku voi taas viitata siihen, että Suomea ei hyväksytäkään NATON jäseneksi ja PUTLER miehittää Suomen UKRAINAN valloituksen jälkeen.

Se on joka tapauksessa selvää, että UNILUKKARIN jälkeen Suomen ERITYISTALOUSALUEEN johtoon valittavan henkilön on oltava hyvin huolissaan luonnon moniarvoisuudesta ja kaikenlaisista vieraslajeista.

Nytkin UNILUKKARI lähetti NAANTALISTA luontoaiheisen JUHANNUSTERVEHDYKSEN, kun oli taas tarkkaillut pitkäkaulaisten vesilintujen elämää KULTARANNAN rantamaisemissa.

UNILUKKARI oli ilmeisesti jo melkein auringonnousun aikaan lähtenyt liikkeelle, mutta jostain syystä oli kuitenkin unohtanut VÄINÄMÖISEN HATTUNSA, kun oli kiirehtinyt antamaan luontoaiheista lausuntoa TV-toimittajille.

KOKO SUOMEA koskeva ERITYISTALOUSALUE on syytä tulevaisuudessakin jakaa pienempiin ERITYISTALOUSALUEISIIN ja myös YDINKUNTIIN aivan samalla tavalla kuin kaikki aineet jakautuvat pienempiin osasiin kuten atomeihin.

Atomeitahan on vuosisadat pidetty jakamattomina, joten on hyvä ottaa tällainen jakamattomuus myös ERITYISTALOUSALUEITA perustettaessa ohjenuoraksi.

Tietysti nykyaikainen kemiallinen- ja fysikaalinen tutkimus on jo pystynyt osoittamaan, että myös atomit on jaettavissa erilaisiin alkeishiukkasiin, joilla on kaikilla omat ominaisuutensa ja tietysti myös tehtävänsä.

Venäläinen Dmitri Mendelev kehitti jo vuonna 1869 atomien mukaan ns. jaksollisen järjestelmän, jossa alkuaineita oli kaikkiaan 118 kappaletta.

Tästä voitaisiin vetää se johtopäätös, että Suomi ensin jaettaisiin 118 ERITYISTALOUSALUEESEEN, joissa esim. hiiliryhmä ryhmä olisi yksi pääryhmistä.

Mikäli Suomen väestö jaettaisiin ensiksi 118 ERITYISTALOUSALUEESEEN, joita voidaan kutsua vaikka HYVINVOINTIALUEEKSI, kuten nyt on jo tehty, niin kullakin tällaisella alueella olisi asukkaita suunnilleen 46 000 kpl.

RUOHONJUURITASON päätöksenteko edellyttää kuitenkin vielä seuraavaa alempaa päätöksentekoa 118 mukaisessa järjestelmässä, jolloin päädytään 6-7 alatason päätöksentekoon.

Tällöin päädytään 6 600-7 700 asukkaan YDINKUNTA ajatteluun.

Tällainen YDINKUNTA on siis itsenäinen asukasyhteisö, joka päättää asukkaidensa hyvinvoinnista itse.

On selvää, että tällaisessa YDINKUNNASSA pitää olla asianmukaiset sosiaaliset- ja terveyspalvelut, kyläkoulujärjestelmä ja tietysti kaupat.

YDINKUNNASSA on tietysti vain kunnan tasavero 5% ja yrityksillä myös 5%:n tulovero. Kiinteistövero tietysti minimaallinen 0.25% kirjanpitoarvosta.

Ydinkuntakohtainen asukkaiden ja yritysten tulovero käynnistää tietysti heti valtavan ryntäyksen näihin YDINKUNTIIN, joissa yritystenkin tulovero on alempi kuin valtion nykyinen 20%.

Tämän seurauksena tietysti maakunnissa kiinteistöjen arvot palautuvat niiden asialliselle tasolleen.

Alkaa paluumuutto ruuhkaiselta pääkaupunkiseudulta maakuntiin, mikä tietysti helpottaa heti myös pääkaupunkiseudun erittäin korkeaksi nousseita asumiskustannuksia.

Hiiliryhmä on alkuainetaulukon 14. ryhmä eli neljäs pääryhmä, johon kuuluvat hiili, pii, germanium, tina ja lyijy.

Hiili on epämetalli, pii ja germanium ovat puolimetalleja ja lyijy ja tina ovat metalleja. Korkein hapetusluku näillä alkuaineilla on +IV ja alin -IV, koska kaikilla on neljä elektronia uloimmalla kuorellaan. Hiiliryhmän alkuaineet muodostavat usein kovalenttisia sidoksia.

Esim. Hiiliryhmään kuuluvien ERITYISTALOUSALUEIDEN johtoon pitää tietysti valita sellaisia henkilöitä, jotka ymmärtävät 14. ryhmään kuuluvien alkuaineiden käsittelystä ja jalostuksesta sekä kaupallistamisesta mahdollisimman paljon.

Tietenkään kaikinpuolinen tasa-arvo ei voi olla tällaisissa asioissa iän tai sukupuolen mukaan ohjaavana tekijänä, kun johtohenkilöitä valitaan ERITYISTALOUSALUEIDEN ja YDINKUNTIEN johtoon.

Jotta sisäsyntyiseltä IMPIVAARALAISELTA päätöksenteolta vältytään, on tietysti suositeltavaa, että ainakin jokaisen YDINKUNNAN JOHTOKUNTAAN valitaan ulkopuolinen NEUVONANTAJA, jolla on laajaa kokemusta elämän eri osa-alueilta ja mielellään myös ihan ULUKOMAILTA asti.

Nykyisistä, tieteellisiin havaintoihin perustuvista atomimalleista ensimmäinen on elektronin löytäjän Joseph Thomsonin rusinapullamalli.

Atomin oli havaittu olevan sähköisesti neutraali, mutta koostuvan erimerkkisesti varautuneista hiukkasista.

Klassisen teorian mukaan ainoa mahdollinen pysyvä atomimalli oli sellainen, jossa positiiviset ja negatiiviset hiukkaset ovat tasaisesti levittyneet atomiin kuin rusinat pullaan.

AKM uskoo, että tämä Thomsonin kehittämä YDINKUNTIEN PÄÄTÖKSENTEON RUSINAPULLAMALLI kelpaa myös RUUNEPERI SAARIKOLLE, joka on pyrkinyt pitämään KEPUN LIPPUA KORKEALLA nimenomaan rusinapullia leipomalla.

RUUNEPERI SAARIKKO on tietysti havainnut, että RUSINAT PULLISSA vetää äänestäjiä puoleensa kuin hunaja karhuja.

AKM on myös varma, ettei virallisella äänellä voi olla pahempaa huomauttamista AKM:n esittämän YDINKUNTAMALLIN osalta.

AKM myös odottaa, että virallinen ääni jo juhannuspyhinä ilmoittaa, että AKM on valittu JUANKOSKEN RUSINAPULLAMALLIN JOHTORYHMÄN PYSYVÄKSI NEUVONANTAJAKSI.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita25.6.2022 6:12
YDINKUNNAN YRITYKSEN tuloveron vaikutuksen arvioimiseksi laskin malliksi mahdollisen tuloverokertymän Suomen kolmen metsäyhtiön osalta seuraavasti vuoden 2021 yritysten verotettavan liikevoiton osalta seuraavasti:

□ UPM ( x1000 milj. EUR)
Tulos ennen veroja 1 548
(Laskennallinen tulovero 20% -309.6)
Tulovero tilinpäätöksessä -240
Efektiivien veroprosentti 15.5%
Tulos verojen jälkeen 1 308
Tulovero 5% 77.4
Tulosparannus +162.6

□ Stora Enso (x1000 milj. EUR)
Tulos ennen veroja 1 419
(Laskennallinen tulovero 20% -283.8)
Tulovero tilinpäätöksessä -151
Tulos verojen jälkeen 1 268
Efektiivinen veroprosentti 10.6%
Tulovero 5% 70.95
Tulosparannus +80.05

□ Metsäliitto Group
Tulos ennen veroja 831.7
(Laskennallinen tulovero 20% -166.3)
Tulovero tilinpäätöksessä -174.7
Efektiivinen veroprosentti 21.0%
Tulovero 5% 41.6
Tulosparannus +133.1

Näistä alustavista laskelmista nähdään, että JUANKOSKEN YDINKUNNASSA ei olisi mitään vaikeuksia järjestää kaikki YDINKUNNASSA tarvittavat palvelut, jos vain esim. Stora Enso siirtäisi merkitsisi kotipaikakseen JUANKOSKEN YDINKUNNAN.

Tämä YDINKUNNAN toiminnan kannalta aivan oleellinen ajattelutavan muutos edellyttää kuitenkin, että verotuksessa tehdään muutaman rivin korjaus TVL:iin.

Tietysti tämäkin muutos voidaan saada aikaan jo tulevan uuden oikeistolaisen eduskunnan toimesta jo ensimmäisessä täysistunnossa.

Voidaanhan tässäkin asiassa käyttää vielä harkintaakin esim. siten, että yrityksen kotikuntaan ohjataan esim. 50% tuloveroista ja toinen 50% voidaan jakaa yleishyödyllisiin valtion tarpeisiin.

Tähän täysin välttämättömään uudistukseen verrattuna esim. tuulivoimaloista saatu kiinteistövero tai kunnallisten sähköyhtiöiden osinkojen kotiutus on täyttä poropeukaloiden näpertelyä, eikä niillä toimilla voida merkittävästi vaikuttaa yritysten kannattavuuteenkaan.

ottoRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita28.6.2022 14:06
Keskusta on rakentanut tahi tarkemmin sanottuna luonut edellytykset tuulimyllyjen rakentamiselle tähän maahan jo puolelletoista tuhannelle myllylle.

Tuulimyllyhän on tunnettu siitä, että se tuottaa sähköä vähiten silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Samaa logiikkaa kepu noudattaa kaikessa muussakin toiminnassaan.

Otan esimerkin vaikkapa historiasta.
Juho Niukkanen, talvisodan aikainen puolustusministeri, kehuskeli jokunen kuukausi ennen sotaa, jotta oli se hyvä ettei tullut ostetuksi niitä tykkejä ruostumaan varastoon.

Samainen maalaisliittolainen sitten oli halukas jatkamaan sotaa vaikka tappiot alkoivat olla toistasataa kaatunutta per päivä.

No, tämä nyt ei kuulu tähän mutta otinpa tuonkin esille.

Pulska emäntä Oripäästä lienee samoilla linjoilla noiden erityisalueidensa
kanssa.

Rahaa tullaankin pumppaamaan sinne, missä se tuottaa vähiten.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita29.6.2022 18:23
PULSKA ORIPÄÄN EMÄNTÄ on oikealla asialla, mutta täysin väärin keinoin.

Valtiolta ei pidä rahaa siirtää ERITYISALUEILLE, vaan ERITYISALUEILLA SYNTYNYT RAHA täytyy käyttää ERITYISALUEILLA.

Suomen TVL:ssä on samanlainen valuvika kuin marxilaisessa EU sopimuksessa, että KESKUSHALLINNON VIRANOMAISET (usein vielä edes vaaleilla valitsemattomat) päättävät, miten rahoja jaetaan.

Asiat on ratkottava YDINKUNTATASOLLA ja syntyneestä lisäarvosta joku pieni armopala, sanotaan nyt korkeintaan 10%, voidaan siirtää KESKUSHALLINNON KULUIHIN.

KESKUSHALLINTO VOI SITTEN SIIRTÄÄ OMISTA KULUISTAAN KORKEINTAAN 5% MARXILAISEN EU:n KOMISSAARIEN KÄSIIN jaettavaksi taas kansanvälisiin HYVÄNTEKEVÄISYYSJÄRJESTÖIHIN.

PITÄÄHÄN SUOMESSA olla PÄÄASIASSA OMA KESKUSHALLINTO JA EDUSKUNTATALOKIN, jonka edessä ELOKAPINALLISET voivat käydä terrorisoimassa tavallisia Suomen kansalaisia ja myös kansanedustajia.

EDUSKUNTATALO on NYKYÄÄN PYHÄ PAIKKA, jossa KUVAAMINEN ON KUITENKIN ANKARASTI KIELLETTY.

Muuttuuko EDUSKUNTATALOKIN kohta VATIKAANIN TAPAISEKSI KAMMIOKSI, josta savumerkillä ilmoitetaan, että nyt yksimielisyys "PAAVIN VALINNASTA" on syntynyt?

EDUSKUNNAN ARVOVALTA ei kuitenkaan nouse näiden ulkoisten merkkien avulla, vaan työn tulosten perusteella.

EDUSKUNNAN TYÖSKENTELYSSÄ lakien määrä ei ratkaise, vaan tärkeintä on säädettyjen lakien laatu.

Viime vuosina ongelmaksi on tullut nimenomaan lakien laatu, josta myös OIKEUSKANSLERI TUOMAS PÖYSTI on useampaan kertaan joutunut mainitsemaan ja puuttumaan peliin.

Lainsäädäntötyössä ongelmaksi on tullut lakien vaikutusarvioiden lähes täydellinen puuttuminen.

Kaukana ovat rempseämmät ajat, jolloin EDUSKUNNASSA miespuolinen kansanedustaja sai aikoinaan tepastella POLVIHOUSUISSA ja vihreimmät radikaalinaiset ROISKELÄPPÄ ydinasian päällä.

HARMAA MATTI on laittanut EDUSKUNTAAN modernimmat käyttäytymissäännöt: puheen pitää olla hillittyä ja samoin pukeutumisen, lausuntojen täytyy noudattaa oikeata runomittaista poljentoa kuin PULSKALLA ORIPÄÄN EMÄNNÄLLÄ konsanaan, mistään asiasta ei saa mainita asian oikeilla nimillä.

On käytettävä kiertoilmaisuja ja aina muistettava mainita ILMASTON MUUTOS ja LÄMPENEMINEN sekä siitä seuraava LUONTOKATO ja ERITYINEN HUOMIO ON KIINNITETTÄVÄ HOLISTISEEN TASA-ARVOON: sukupuolieroja ei ole, ihminen ei ole luomakunnan herra, vaan samalla tasolla kuin inisevä ITIKKA tai hitaammin liikkuva ETANA.

Jokaisessa EDUSKUNNAN LAUSANNOSSA on myös muistettava aina mainita RESILIENSSI KONSERVATIIVISTA ja etenkin ÄÄRIOIKEISTOLAISUUTTA vastaan.

TÄLLAISET LAUSUNNOT KAVENTAVAT VAARALLISESTI VASEMMISTOLAISTA DEMOKRATIAA JA kaikille hyödyllistä GLOBAALIA MARXILAISTA AJATTELUA.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta rakentaa erityistalousaleita30.6.2022 1:13
Tästä on vielä aikaa seuraaviin eduskuntavaaleihin, jolloin keskustan on mahdollista toteuttaa lupauksensa erityistalousalueiden operaatioista. Mahdollisuus syntyy siis vaalivoitosta kuten on helppo ymmärtää. Aikaa tästä hetkestä vaalivoittoon kutsumme harmaaksi ajaksi.
Harmaan ajan aikana seuraamme keskustasta annettuja lausuntoja tämänkin palstan kirjoituksissa. Akm:kin on kiinnitettävä huomiota tekstiinsä. Keskustan puheenjohtajasta ei voi kirjoittaa kuten tässä yllä on tapahtunut.
Puheenjohtaja Saarikko on ansainnut tulevien talousalueiden johtohenkilöiden kunnioituksen. Akm:n on parempi tästä puolin myötäillä omia kannanottojani mikäli hän odottaa minun täyttävän lupaukseni.
Eihän oman maamme johajatkaan ehdoin tahdoin ryhdy panettelemaan tulevaa liittolaistaan.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita30.6.2022 17:24
Keskustan nykyinen kannatus on 10%:n tasollla leipoipa ORIPÄÄN EHTOINEN EMÄNTÄ millaisia rusinapullia tahansa.

Jos keskustan kannatus nousee 11%:iin, niin tietysti FAKE NEWS MEDIA voi todeta, että puolue sai MAANVYÖRYMÄ VAALIVOITON, kun kannatus nousi 10%:lla.

Tulevia vaaleja silmällä pitäen on kuitenkin syytä suorittaa ensimmäinen VAALIROKNOOSI tulevista vaaleista, joita tulee tietysti värittämään ERITTÄIN HARMAA AIKA, kun Edudkuntaakin johtaa selvään VALTIOMIESSARJAAN itseoikeutetusti noussut HARMAA MATTI.

Vielä vuoden alussa HARMAA MATTI oli vankka YYA mies, mutta nyt HARMAA MATTI on HARMAA NATO mies.

Verottajan mielestä Suomessa ei ole enää mitään muuta kuin HARMAATA TALOUTTA .

VEROTTAJA on siinä tietysti ihan oikeassa, kun Suomessa kaikki syntyneet rahat ohjataan HARMAASTI EU KOMISAARIEN käyttöön ja KOMISAARIT ohjaavat rahat taas sitten kaikenlaisiin HARMAISIIN HANKKEISIIN.

HARMAIDEN RAHOJEN jaossa keskeiseen rooliin nousee tietysti tuleva vaalimenestys.

Tässä suhteessa suuntaviivoja on syytä vetää JUHA SIPILÄN vaalivoittovuodesta 2015 eteenpäin vuoteen 2023.

VUOSI 2015 kannatus ja paikat
□ Kepu
Kannatus 21.1%
Paikkoja 49 kpl

□ Demut
Kannatus 16.5%
Paikkoja 34 kpl

□ Punamulta Linnake yhteensä
Kannatus 37.6%
Paikkoja 83 kpl

□ Kokoomus
Kannatus 18.2%
Paikkoja 37 kpl

□ Persut
Kannatus 17.7%
Paikkoja 38 kpl

□ Konservatiivi Linnake yhteensä
Kannatus 35.9%
Paikkoja 75 kpl

VUOSI 2023 kannatus ja paikat
□ Kepu
Kannatus 10%
Paikkoja 23 kpl

□ Demut
Kannatus 15%
Paikkoja 31 kpl

□ Punamulta Linnake yhteensä
Kannatus 30%
Paikkoja 54 kpl

□ Kokoomus
Kannatus 30%
Paikkoja 61 kpl

□ Persut
Kannatus 20%
Paikkoja 43 kpl

□ Konservatiivi Linnake yhteensä
Kannatus 50%
Paikkoja 104 kpl

Kuten yo alustavasta ROKNOOSISTA selviää, niin HARMAASSA Suomessa KEPUA odottaa rökäletappio ja PUNAMULTA höpinöille sekä VIHERVASSARIEN ajamalle KÖYHÄT KYYKKYYN ajamalle politiikalle tulee loppu.

NAAMARIT on nyt riisuttu ja siirrytään reaalimaailmaan, jossa ensimmäinen keskeinen havainto on, että sähköautojen ja kaikkien hybridi- ja kaasuautojen osuus kaikista autoista on nykyään vain korkeintaan 5%, joten tämän marginaalisen osuuden vuoksi, koko Suomea ei voida laittaa kiinni.

Harmaiden verotuksellisten keinojen kautta ei voida myöskään pakottaa suomalaisia ostamaan kalliita sähköautoja, koska tässäkin asiassa on otettava huomioon nousevat korot, jotka rasittavat nimenomaan kallita sähköautoja ostamaan joutuvia autoilijoita.

Fossiili utojen vaikutus ILMASTONMUUTOKSEEN on kaikin puolin positiivinen, koska fossiiliautojen hiilidioksi kiihdyttää ikuiseen energialähteeseen eli aurinkoon nojaavaa fotosynteesiä ja siten sataa kaikkien suomalaisten laariin, koska maa on laaja ja auringon valo tällöin lankeaa luonnostaan koko Suomen pinta-alalle läpi vuoden.

Näin ollen Suomi on pinta-alaltaan siis lähes Saksan veroinen, kuten alta selviää, km2

□ Saksa 357 114
□ Suomi 338 448

FOTOSYNTEESISSÄ ei tarvita sähköä eikä kalliita infrahankkeita ja samalla turvataan maan elintarvikehuolto ja hapen saanti.

HARMAAN REAALIPOLITIIKAN avulla Suomesta tulee siis luonnonlakien mukaan KOKOANSA suurempi POWER HOUSE.

RUOTSISSA VIHERPIPERTÄJÄT tullaan jo seuraavissa vaaleissa heittämään ulos päätöksenteosta.

Suomessa tarvitaan sama poliittinen suunnan muutos.

Kun ORIPÄÄN EHTOINEN EMÄNTÄ katsahtaa tarkoin AKM:n ROKNOOSIA, niin hänkin varmaan huomaa, että voittajien joukoissa on parasta olla mukana.

Progressiivisten konservatiivien SUOMI HARMAAKSI takaa varmimmin sen, että myös HARMAAT ERITYISTALOUSALUEET saadaan pystyyn.

Palataan siis HYVINVOINNIN JUURILLE KALLIIN KIILUSILMÄISEN VIHERPIPERRYKSEN pitkältä HARHAPOLULTA!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta rakentaa erityistalousaleita1.7.2022 2:01
Akm:llä todellisuus ja toiveet menevät edelleen iloisesti sekaisin. En enää viitsi esittää vedonlyöntejä noista luvuista, koska edellistenkin vaalien vedot ovat yhä kuittaamatta.
Harmi, että näin on käynyt. Polttoaineen ja kahvin hinta on kaksinkertaistunut viime vaaleista ja näyttää yhä epätodennäköisemmältä, että koskaan pääsen nauttimaan edes viime vaalien kahvista. Kannattaisi akm:n kahdesti miettiä ennenkuin heittelee noita lukuja.
Suhteellisuuden tajun olen onneksi saanut synnyinlahjana. Ilman tätä lahjaa minunkin ielämä olisi vaikeaa.

ottoRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita1.7.2022 8:59
Ainoa varma asia vaaleista on, että kaikki niissä voittavat.

Omasta mielestään ainakin.

Vaaleja voidaan myös siirtää kuten vuosi sitten nähtiin.

Ilman syytä tai ns. hyvästä syystä.

Sekin nähtiin viime kesänä.

Kaltevalla pinnalla ollaan.

Tässä maassa. Muutoinkin kuin tuon wanhan vainoojan suhteen.

Edustukselliseen demokratiaan nojaava monipuoluejärjestelmä köhii pahemman kerran.

Siis se aparaatti, joka on vähiten huono.

Emme ole tässä yksin. Ranskan maalla parlamenttivaaleissa yleinen äänestysprosentti jäi alle 50%.

Saapa nähdä millaisen hallituksen saavat.

Samankaltainen arpominen lienee edessä tässäkin maassa.

Parempi onkin unohtaa kokonaan tuollaiset "roknoosit"

Sama koskee kannatusluvuilla pelaamista.

Hallitus voisi muuten pikkuhiljaa keskittyä hoitamaan asioita, jotka sille oikeasti kuuluvat.

Kulkutauteja varten kun on omat instanssinsa.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita1.7.2022 19:20
ROKNOOSEJA tehtäessä tärkeätä on tiedostaa FAKE NEWS MEDIAN ROOLI ja NS. TEKOÄLY.

TEKOÄLY on nykyään installoitu kaikkiin VAALIKONEISIIN ja näillä koneilla ohjataan VAALIKARJAN MIELIPITEITÄ milloin mihinkin suuntaan.

Viimeaikoina suuntana on ollut MAAILMAN ISO KUVA, jossa kapitalistinen mutta demokraattinen AMERIKKA on nähty pahana ja kommunistinen KIINA hyvänä.

GLOBAALIN TEKOÄLYN PÄÄVIESTIT:

□ Ilmaston lämpeneminen (Ilmastopaneli)
□ Luontokato (Luntopaneli)
□ Sähköautot
□ #MeToo
□ Pride & Transut
□ Black Lives Matter
□ Demokratian ihanuus
□ Oikesusvaltio
□ Konservatismin ja Äärioikeiston uhka
□ Free Speech
□ Nykytiede

Näillä ISON KUVAN "yleisesti hyväksytyillä" tekoälyn algoritmeilla ohjataan VAALIKARJAA hyvään ja pahaan.

GLOBAALI ajattelu johtaa siihen, että kansallinen itsemääräämisoikeus poistuu ja päätöksenteko siirtyy korkeammille tahoille kuten YK:hon ja sen alajärjestöille, joissa päätöksenteko on kuitenkin halvautunut järjestöjen peruskirjoissa olevien valuvikojen vuoksi.

EU:n ylikansallinen päätöksenteko on hyvässä yhteisymmärryksessä GLOBAALIN ajattelun kanssa ja viime kädessä päätöksenteko ajautuu "EU PAPISTON" VIRKAMIESTEN KÄSIIN.

Euroopassa kysymys on siis GLOBAALISTA USKONNOSTA vähän samaan tapaan kuin aikoinaan kehiteltiin kaikille yhteistä ESPERANTO kieltä.

GLOBAALI USKONTO haastaa perinteisiä uskontoja kuten kristinusko, katolisuus ja islamistit sun muut.

Kaikki GLOBAALIN USKONNON vastaiset ajatukset ja ajattelijat nuijitaan marginaaliin FAKE NEWS MEDIAN TEKOÄLYKONEIDEN algoritmien avulla.

Onneksi maailman vanhimmassa demokratiassa eli AMERIKASSA on vielä olemassa KORKEIN OIKEUS, joka on tehnyt viime aikoina useita merkittäviä päätöksiä, jotka tulevat muuttamaan GLOBAALIA AJATTELUA monella tavalla:

□ Aborttioikeuksista päättäminen siirrettiin osavaltioille

□ EPA:n eli paikallisen ympäristöviraston GLOBAALIT ILMATOTEESIT FOSSIILISISTA POLTTOAINEISTA todettiin laittomiksi

Jumalalle kiitos, että jossain sentään on vielä järki käytössä näinä koko maailmaa uhkaavina aikoina.

Amerikan korkeimmassa oikeudessa on vain yhdeksän jäsentä, joten päätöksenteko on napakkaa ja perustuu tietysti Amerikan 235 vuotta vanhaan perustuslakiin, joka on kaiken nykyaikaisen demokratian peruspilari.

Merkille pantavaa on, että GLOBAALIEN YK-NORMIEN laadinnassa esim. PARIISIN IPPC raportissa on käytetty laatijoina ja kirjoittajina ainakin 1050 korruptoitunutta tiedemiestä, joiden tutkimusten tulosten perusteella he ovat esittäneet vakavissaan maailman hiilidioksidi päästöistä alla olevat mahdolliset skenaariot vuodesta 2015 vuoteen 2100 mennessä:

CO2 lähtötaso vuonna 2015 on ollut 40 Giga tonnia vuodessa.

CO2 päästöt eriskenaarioissa vuonna 2100:
□ SSP5-8.5: 128 Giga tonnia/v
□ SSP3-7.3: 82 Giga tonnia/v
□ SSP2-4.5: 10 Giga tonnia/v
□ SSP1-2.6: -9 Giga tonnia/v
□ SSP1-1.9: -12 Giga tonnia/v

Normaalisti TEKOÄLYLLÄ tehdyillä gallupeilla ennustevirheen sanotaan olevan enimmillään noin 3% suuntaansa.

Tässä YK:n ILMASTOPANEELIN ennusteessä ennustehaarukan laajuus on 140 Giga tonnia hiilidioksidia vuodessa ja mikä tahansa näistä ennusteista voi siis toteutua.

Jos Skenaario SSP1-1.9 toteutuu, niin ero skenaarioon SSP5-8.5 verrattuna on siis 140 Giga tonnia hiilidioksidia ja poikkeama riippuen siitä, mitä pidetään oikeana arvona on siis alustavien laskelmieni mukaan seuraava:

□ SSP5-8.5: 128 Giga tonnia/v toteutuu, ennusteen alaraja -12 Giga tonnia/v, alarajan poikkeama -133%

□ SSP5-1.9: -12 Giga tonnia/v toteutuu, ennusteen yläraja 120 Giga tonnia/v, ylärajan poikkeama +109%

AKM muistaa erittäin hyvin taannoisen GUTZETIN MIEHEN eli hyvän toimitusjohtaja PENTTI SALMEN ohjeen, että mitään vakavasti pidettäviä ennusteita ei pitäisi suorittaa ylin 5 vuoden pituiselle ajalle.

Hyvin tuntemani PENTTI on tässä ollut ihan oikeassa ilman EXCEL-simulointeihin hurahtaneita ILMASTOPANELISTEJAKIN.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta rakentaa erityistalousaleita7.7.2022 7:38
Kokoomuksen kannatus on laskussa. Syyksi arvellaan puolueen suhtautumista naisiin ja naisten oikeuksiin. Keskustan ja Kokoomuksen ero näkyy todella näissä ihmisoikeus- ja tasa-arvoasioissa.
Keskusta ei ole öykkäreiden puolue. Meillä naisia on aina kohdeltu hienotunteisesti. Keskusta toivoo naisten palaavan hoitoalan töihin ja suhtaudumme myönteisesti myös ulkomailta tuleviin naishoitajiin. Aasiasta tulevat hoitajat ovat nöyriä ja työteliäitä.
On muitakin töitä, jotka käyvät naisille. Tällaisia ovat esimerkiksi kotitaloustyöt. Kunnanjohtajan ovat enimmäkseen miehiä. Omasta mielestäni mies ei voi olla kunnanjohtaja, jos hän ei ole johtaja kodissaan. Itse en ole pyrkinyt koskaan kunnanjohtajaksi.
Olen iloinen naisten olemassaolosta.

ottoRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita7.7.2022 14:12
Kovin on hiljaista pulskan emännän rakennustyömailla.

Työmailla, jossa rakennetaan erityisalueita talouden sektorilla.

Heinäkuu on päällä ja heinäkuussa ei juuri mitään tapahdu. Tässä maassa.

Paitsi maalaisilla, jotka ovat työssä koko valoisan ajan. Tässä maassa.

Heitä on tosin nykyään niin vähän, ettei kannata juuri mainita enään.

Sitä vaan tässä tulee pohtineeksi, jotta mikä mahtaa olla Juankosken keskustan virallisen äänen kanta tuohon Ukrainan sotaan.

Sota vai erityisoperaatio?

Takaisinpaluun tehnyt Paavo kun on ottanut hiljan kantaa tähänkin.

Hänen mielestään kysymys onkin Venäjän ja lännen välisestä ottelusta, joka alkoi lännen masinoimalla vallankaappauksella silloin 2014.

Olisikin kiintoisaa tietää mitä Ukrainassa todella tapahtuu?

Juankosken keskustan virallinen ääni lienee varmaankin hyvin perillä näistä tapahtumista.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta rakentaa erityistalousaleita7.7.2022 15:34
Luin viime talvena sekä Joe Bidenin että Kamala Harrisin kirjat, jotka sain joululahjaksi lapsiltani ja vaimoltani. Bidenin kirjan nimi oli: Lupaa minulle, isä. Perheen traagisiin kokemuksiin viittaava nimi kertoo paljon muustakin. Kirja ilmestyi suomeksi reilusti ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.
Biden näyttää olleen pitkälti tietoinen Putinin suunnitelmista ja ilmeisen varautunut siihen mitä lopulta tapahtui.
Bidenillä oli selvä näkemys kirjoitushetkellä vielä etäisen sodan merkityksestä. Hän sanoo että päättyypä Ukrainan tilanne miten tahansa, se sanelee Euroopan tulevaisuuden vuosikymmeniksi. Nämä sanat näyttävät tänä päivänä pitävän paikkansa.
Fyysisiltä ominaisuuksiltaan hauraalta vaikuttava presidentti on eri maata edeltäjäänsä verrattuna. Oli onni, että Amerikassa ei jouduttu reagoimaan konfliktiin edellisen presidentin ymmärryksellä.

Keskustalla on tämän maan johtoa myötäilevä kanta Ukrainan sotaan. Kanta on täysin yhteneväinen ja selkeä. Suomi on natomaa ja Suomen kansa on yksimielinen. Juankosken keskusta ei poukkoile ulkopolitiikassa kuten ei poukkoile talouspolitiikassakaan.
Juankosken keskusta on keskusta-aatteen ja keskustan talousosaamisen johtava tekijä. En pyrikään olemaan kaikki tietävä muilla alueilla.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita9.7.2022 20:39
On vaimolta ja lapsilta kaunis ele muistaa keskustan Virallista ääntä mieleisillään lukuhetkillä.

Se ei kuitenkaan käy ilmi, mitkä on olleet kirjalahjoitusten todelliset tarkoitukset.

Voimme vain arvailla sitäkin, kun SENIILIN JOEN muistelokirjan nimenä on "Lupaa minulle, Isä".

Voimme siis tietysti ensimmäisenä kysyä, onko Virallinen ääni myös luvannut ja mahdollisesti jopa osallistunut vastaavaan toimintaan poliittisessa elämässä kuin SENIILI ns. AVERAGE JOE.

AKM ei millään halua kuitenkaan tällaista uskoa, koska AKM pitää Virallista ääntä suoraselkäisenä kepulaisena poliittisena toimijana ja ajattelijana, joka ajaa hyvin samanlaista politiikkaa kuin Amerikassa loistava Presidentti DONALD J. TRUMP on koko ajan ajanut.

Hänen tavaramerkkinsähän on "AMERICA FIRST" ja "MAKE AMERICA GREAT AGAIN", mutta rehellisenä liikemiehenä tietysti ilman korruptiota.

AKM:n käsityksen mukaan Virallisen äänen poliittinen kantahan on täysin yhtenävä TRUMPIN kunssa, eli "JUANKOSKI FIRST".

Aikoinaan JUICEKIN lauleskeli "JUANKOSKI HERE I COME", joka innosti silloin AKM:kin rientämään apuun Juankosken ja RÖMSSYN pelastusoperaatioihinkin.

Tuo pelastusoperaatio on vielä valitettavasti kesken.

Kepuloisten ERITYISTALOUSALUE ajatus, joka viehättää myös AKM:ää, on siis hyvin läheistä sukua TRUMPILAISELLE ja myös SILTARUMPUNKIN ajamalle politiikalle.

Ei siinä tietenkään ole mitään pahaa, jos kotiseudusta ja kotimaisista asioista halutaan pitää kiinni.

Globalistien ja MAAPALLON ILMASTON MUUTOKSESTA jauhetut haihattelut jääköön omaan arvoonsa.

AKM siis arvelee, että Virallisen äänen saaman kirjalahjoituksen takana on saattanut olla VIISAAN VAIMON ja LAPSILTA saatu vihjaus ja hienovarainen ohjaus, ettei politiikassa kannata lähteä samoille korruption ja valehtelun poluille, joilla SENIILI on ollut lähes 50 vuotta lähdettyään läpeensä korruptoituneesta DELAWARE:n osavaltiosta senaattiin muistaakseni 31 vuotiaana 1972-73.

Virallinen ääni ottaa kirjasta esille SENIILIN JOE elämään liittyneet tragediat, joiden varaan SENIILI JOE on rakentanut koko poliittisen uransa.

Tunnetusti SENIILI JOE on kuitenkin USA:n kaikkein korruptoitunein Presidentti, joka tunnetaan myös siitä, että hän ei koskaan puhu totta ja on sen itsekin myöntänyt televisioiduissa lähetyksissäkin toistuvasti.

Jopa AKM on nähnyt nämä tunnustukset senaatissa ja kongressissa toistuvasti.

Suomen korruptoitunut FAKE NEWS MEDIA ei näistä kuitenkaan tiedä mitään, eikä tietenkään esitä.

OBAMAN aikaiset SENIILIN JOEN omat virkamiehet ovat myös todenneet, että SENIILIN JOEN kaikki ulkopoliittiset linjaukset ovat olleet virheellisiä ja USA:n etujen vastaisia.

Jatkuvasti valehtelevalla AVERAGE JOELLA ei ollut mitään todellista tietoa Ukrainan sotilaallisesta tilanteestakaan hänen toimiessaan Ukrainan asioiden hoitajana OBAMAN kaudella.

Tuolloinhan JOE keskittyi POIKANSA HUNTER BIDENIN kanssa ainoastaan BURISMAN rahojen korruptoituneeseen jakoon AVERAGE JOEN KORRUPTOITUNEELLE PERHEELLE.

SENIILI JOE myönsi 1 500 miljoonaa taalaa UKRAINAN KORRUPTIO PORUKOILLEKIN televisioidussa lähetyksessä lentokonetta odottaessan, kun KORRUPTIO PORUKAT päättivät AVERAGE JOEN vaatimuksesta hyllyttää valtionsyyttäjän, joka oli kohdistanut tutkimukset BURISMAA ja AVERAGE JOEN HUNTER POIKAA koskevaan rahanpesuun.

Samaan aikaan SENIILI JOE yhdessä OBAMAN kanssa lähettivät Ukrainaan maastopatjoja, kun PUTLER oli anastanut OBAMAN ja SENIILIN JOEN hoidossa olleelta Ukrainalta Krimin niemimaan ja käynnistäneet Ukrainan itäosien ottamisen PUTLERIN tukijoiden haltuun.

Tälle SENIILIN JOEN johtamalle Ukraina politiikalle tuli loppu, kun DONALD J. TRUMP puuttui peliin ja kenttähuopien sijasta lähetti Urainalaisille mm. Stringer ohjuksia, mikä varmisti sen, että PUTLERIN operaatio pysähtyi kuin seinään Ukrainassa, kunnes alkoi taas kiihtyä uudelleen, kun "AIKUINEN" mutta SENIILI JOE saatiin taas takaisin neuvottelupöytiin sen jälkeen, kun Ukrainan asioista TRUMP yritettiin SENIILIN JOEN toimesta kongressissa ja senaatissa panna viralta (toinen imbeachment yritys).

SENIILI JOE on käyttänyt vuona 1972 tapahtunutta auto-onnettomuutta hyväksi poliittisessa kampanjoinnissaan koko elämänsä ajan.

Kyseisessä onnettomuudessahan SENIILIN JOEN entinen vaimo ja yksi JOEn lapsista kuoli, mutta pojat BEAU ja KORRUPTIO HUNTER selvisivät hengissä.

Onnettomuushan tapahtui, kun SENIILIN JOEN vaimo oli lähtenyt JOULUOSTOKSILLE ja kääntyi kuorma-auton eteen kohtalokkain seurauksin.

Myöhemmin poika BEAU kuoli vielä aivosyöpään, joten saahan tästä aikaiseksi vaikka millaisen SANKARITARINANKIN, jonka sisään KORRUPTIOPERHEEN raha-asiat ja AVERAGE JOE:n suorittama TARA READEN raiskaus ja muut naisten ja tyttölasten kähminät on FAKE NEWS MEDIAN toimesta systemaattisesti haudattu.

Tuolle KAMALA HARRIKSEN kirjalahjoiteukselle löytyy myös AKM:n mielestä selvä vihe ja hienovarainen Virallisen äänen ohjaus.

SENIILI JOEHAN valitsi KAMALAN varapresidentikseen sitä silmälläpitäen, että KAMALASTA tulisi JOEN jälkeen ensimmäinen USA:n naispresidentti ja vielä musta.

KAMALAHAN taas tunnetaan Kaliforniasta poliittiseen kähmintään ja erilaisiin miesseikkailuhin erikoistuneena entisenä syytäjänä, joka oikeudenmukaisuuden nimissä on perinteiseti maksanut mm. ampuma-ase rikokosin ja murhiin syllistyneiden nimen omaan mustien lunnasrahatkin, jotta eivät joutuisi tiilenpäitä lukemaan, vaan pääsisivät kaikissa tapauksissa äänestyskopeille.

KAMALAN tietämys maailman asioista on kuitenkin selvästi suomalaisen peruskoulun alakoululaisen tasolla.

Kaiken maailman asioihin ns. ROOT CAUSES eli juuri syitä etsivä KAMALA kävi PUTLERIN käynnistämän Ukrainan sodan jälkeen pitämässä puheenkin SENIILIN JOEN puolesta Puolassa, jossa naureskeltiin KAMALAN kikatukselle ja sanomalle.

Kun toimittajat kysyivät, mitä PUTLERIN käynnistämälle sodalle pitää tehdä, niin
KAMALAHAN totesi PUTLERIN sodasta seuraavasti:

"Venäjä on iso eurooppalainen maa ja Ukrainan on pieni eurooppalainen maa.

Venäjä hyökkäsi Ukrainan kimppuu ja se ei ole oikein."

Sen jälkeen KAMALA alkoi tavallisen kikatuksensa ja antoi puheevuoron muistaakseni Puolan pääministerille.

KAMALA on se JUURISYY, miksi vilpillisillä vaaleilla PRESIDENTIKSI FAKE NEWS MEDIAN valitsema SENIILI JOE valitettavasti yhä edelleen istuu USA:N PRSIDENTTINÄ, koska yksikään amerikkalainen ei voi ajatella sellaista vaihtoehtoa, että täysin ULALLA olevasta KIKATTAVASTA KAMALASTA tulisi vielä YDINPOMMI NAPPEJA PAINELEVA PRESIDENTTI.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta rakentaa erityistalousaleita10.7.2022 4:41
Nämäkö olivatkin täyttä valetta. Olisi pitänyt tietää ennen lukemista. Hukkaan meni monta pitkää yötä. Vielä olisi tehnyt mieli lukea yksi kirja eli Totuus Donald Trumpista.
Tämän kirjan nimi ainakin viittaisi siihen, että tekstin pitäisi olla totta. Mahtaako olla näin?
Harvoin se ihmistä tällainen onni potkaisee kuin läheisten kuolema. Ettei vain tämä kavala Biden olisi salaa toivonut itselleen tällaisia vastoinkäymisiä, että voisi hyödyntää niitä poliittisella urallaan.
Ja sitten tämä Kamala Harris. Yleisen syyttäjän toimessaan hän näkee pienen ihmisen murskaantuvan yhteiskunnan rattaissa ja ajautuvan huono-osaisuuteen synnyinlahjana. Tämän seurauksena tämä Kamala Harris tahtoo muuttaa amerikkalaista yhteiskuntaa sellaiseksi, että tulevaisuudessa entistä harvempi akjautuisi tarpeettomasti rikoksen poluille. Että nainen voikin olla näin kamalan kavala. Ryhtyy tekemään tuomitsemisen sijaan hyvää.
Kyseessä on siis kaksi tosi pahaa ihmistä, joiden elämään tutustuminen ei tee hyvää kenellekään.
Oletko nyt aivan varma, ettei tämä Totuus Donald Trumpista ole samaa amerikkalaista soppaa jonka lukeminen ei olekaan minulle hyväksi.

ottoRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita10.7.2022 18:29
Kovat ajat yhdistävät kansaa ja kansakuntaa.

Näin se on ja näin on aina ollut.

Tässä maassa.

Hyvä niin. Sillä eihän meillä suomalaisilla, suomea, tuota ikivanhaa kieltä puhuvilla ole muita viime kädessä muita puolustajia kuin me suomalaiset itse.

Ja sitä puolustettavaa on aina ollut ja tulee aina olemaan.

Jo historian aamuhämärästä saakka on ihmisyhteisöillä ollut aika ajoin tarve puolustautua suurpedoilta sekä ryösteleviltä rosvojoukkioilta.

Näin on myös meidän laita.

Ja tulee olemaan. Kaikki muu on pelkkää toiveajattelua.

Olen kannattanut natojäsenyyttä niin kauan kuin olen omalla päälläni kyennyt asioita tarkastelemaan ja ottamaan niihin kantaa.

Läntisen sivistyksen ja kulttuurin puolustamisessa on toiseksi paras turva olla mukana kaikissa läntisissä järjestöissä.

Kuten Mara asian aikanaan ilmaisi. Ei pyydetty miestä enää jatkolle...

Ydinkysymys onkin, jotta haluammeko olla sitä jatkossakin.

Onkin huojentavaa kuulla, jotta Paavo Väyrynen on ns. erityisilmiö puolueessaan.

Vahvat aisat ja mieluiten katajaiset tämä tarvitsee.

Samoin kun se porukka, joka pisti nimensä siihen EEC-vastaiseen vetoomukseen syksyllä 1973.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita10.7.2022 19:44
Pitäisi VIRALLISEN ÄÄNEN muistaa, ettei URKKIKAAN kirjoittanut itsestään elämäkertoja, mutta hänen aikanaan SUOMEN OMA, PIENI mutta KOKO KANSAKUNNAN KATTAVA VALTION MASSATIEDOTUSMONOPOLI (silloinen Fake News Media) eli YLE ja ns. "INTELLIGENSSIN" HESARI hoiti URKIN tiedotuspolitiikan URKIN PUOLESTA.

FAKE NEWS MEDIAHAN on Donald J. Trumpin lanseema ilmaus massamediasta, jonka tehtävänä on syöttää kansalle valittua valtaa pitävien tahojen (yleensä korruptoituneiden) kulloinkin haluamaa tietoa.

Trump on käyttänyt tästä FAKE NEWS MEDIASTA myös ilmaisua ENEMY OF THE PEOPLE. Paljon ja oikein sanottu.

PAAVO I SUURI on käyttänyt samoista tiedottajista hyvää ilmaisua ETELÄN MEDIA.

Kaikkihan muistaa tietysti REPORADION ja tietysti myös kaikki URKIN TAMMINIEMEN SAUNAKAVERIT eli sen aikaiset LEAKERIT.

Tietysti URKIN SIELUNMAISEMAN ja POLIITTISEN AJATTELUN sekä TOIMINNAN selostajaksi ei URKKI ITSE viisaana johtajana ryhtynyt, vaan laittoi asialle tohtoritasoisen JUHANI SUOMEN selkokielellä ja lähes viittomakielellä kertomaan ja vääntämään rautalangasta Suomen kansalle, mitä URKIN PÄÄSSÄ OIKEIN LIIKKUI kymmeniä vuosia.

AKM:kin on joutunut tavailemaan näitä SUOMEN kirjoittamia tiiliskiviä, jotka kaikin puolin kyllä ylittävät KALLE PÄÄTALON katkeamattoman IIJOKI SARJAN.

AKM ei onneksi ole koskaan erehtynyt edes iltalukemisene KALLE PÄÄTALON lukijaksi.

Nähtävästi USA:sta ei ole löytynyt vastaavaa mustaa tohtori ADAM AMERICANOSIA, joka pystyy vaivatta vääntämään rautalangasta Amerikan kansalle ja myös koko maailmalle, kuinka AMERIKASSA voidaan nousta aivan LÄNTISEN MAAILMAN HUIPULLE ja PÄÄSEE PUHEENJOHTAJAKSI KAIKKIIN "AIKUISTEN NEUVOTTELUPÖITIIN", vaikka opinnoissa epäonnistuneen ÄO pisteet ainakin hänen puheistaan ja toimistaan päätellen ovat korkeintaan 90-100 tasolla.

AIVOKOPPAKIN on AVERAGE JOELTA jo kahteen kertaan leikattu, mikä heijastuu mm. siinä, ettei mies kykene nykyään pitämään puhetta ilman telepromteria, avustajien kirjoittamia muistilappuja ja kuiskaajien korvakuulokkeita edes jäätelöannoksesta.

SENIILIN JOEN tilanne muistuttaa DANNY RAKKAAN ESIINTYMISTÄ SEINÄJOEN TANGOMARKKINOILLA, kun korvakuulokkeista ei kuulunutkaan muka "orkesteria".

Pitkämön orkesterihan soitti RAKKAAN takana.

AKM ihmettelee tällaista RAKKAAN omituista lausuntoa.

HAURAS JA SENIILI AVERAGE JOE on elämäänsä KATKEOITUNUT VENÄJÄN ENTISTÄ PRSIDENTTIÄ BREZHNEVIÄ muistuttava vallanhimoinen UKKO.

Toista on viriili DONALD J. TRUMP, joka viime yönäkin piti hienon SAVE AMERICA RALLY:n ALASKAN ANCHORAGEN LENTOKENTÄLLÄ, jossa innostuneita kuulijoita oli sali täynnä 25-30 000 ja ulkona vielä tuhansia lisää.

Näissä tilaisuuksissa ei telepromteria tarvita, koska puhujana on elävä, kuulijoidensa kanssa kommunikoiva ja ajatteleva IHMINEN, joka uskoo, että Amerikassa kaikki on mahdollista, kun ei jää sosiaalihuoltoon makaamaan.

Demokraatti John F. Kennedykin sanoi aikoinaan, "Don't ask, what the Country can do for you. Ask what you can do for your Country".

SENIILI AVERAGE JOE EI valitettavasti ole tehtäviensä tasolla ja hän on ns. ILLEGITIMATE PRESIDENT johtuen DEMOKRAATTIEN JÄRJESTÄMÄISTÄ ns. RIGGED VAALEISTA.

Äänestäminen tapahtui marraskuussa 2020 ilman ID-tunnusta eli henkilötunnusta ympäri valtakuntaa levitettyjen ns. unlocked Ballet Boxien avulla.

Nämä laittomiksi nyt todetut boxit rahoitti FACEBOOKIN MARK ZUCKERBERG ja monet vastaavat Demokraatti-aktivistit.

"Sitä saa, mitä tilaa" tiedetään Suomessakin.

Raharikkaat saivat Amerikkaan mieleisensä Presidentin, mutta samalla koko maailma ajattiin kaaokseen.

Onneksi muutos on tulossa jo marraskuun 2022 välivaaleissa. Enää 3-4 kuukautta täytyy odottaa muutosta!!!!

Sinä aikana Virallisen äänen kanssa voidaan yhdessä lähteä ajamaan SAVE FINLAND ohjelmaa.

Meillä on tällaiselle ohjelmalle selkeä tilaus, kun SUOMI on ajettu ILMASTONMUUTOKSEN ja KORONAN avulla kaaokseen, jota PUTLERIN käynnistämä laiton UKRAINAN SOTA vielä lisää.

ottoRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita12.7.2022 5:40
Mitä trumppiin tulee, niin jokaisen itselliseen ajatteluun kykenevän on syytä muistaa ja pitää mielessään yksi tapahtuma.

Se, miten tuon ekspansiivisen itäisen maan ns. parlamentti eli duuma reagoi kun vaalien tulos silloin 2016 selvisi.

Raikuvimmat aplodit kuultiin siellä ja sieltä.

Miksi?

Jokaisen on syytä muistaa tämä ennen kuin ottaa kantaa yhtään mihinkään.

Tämä koskee myös nikkiä AKM.

Eritoten.

Maailmahan ei ole mitään muuta kuin vääriä uutisia täynnä.

Tieto ja uutinen eivät koskaan ole yksi ja sama. Uutinen voi toki olla tietoa mutta tieto ei koskaan ole uutinen.

Siksi puheet valeuutisista on tyhjää puhetta.

Moni hurahti tähän saksalaisen kauppiassuvun jenkkiläistyneeseen vesaan.

Mieheen, joka omillaan ei olisi kyennyt yhtään mihinkään jos olisi nollasta joutunut lähtemään.

Suvun tienaamilla rahoilla. joita tämä ei kaikkia onnistunut tuhlaaman, on kuitenkin tuossa maassa taivaallinen valta.

Etenkin, kun jossain katsotaan, jotta siinähän on sopiva ja pätevä mies.

Jakamaan kansakuntaa ja samalla heikentämään koko läntistä maailmaa ja sen arvoja.

Sellainen mies oli tuo "kaikkien aikojen paras presidentti"

Ja tulee taatusti peliään jatkamaan.

Mutta yksi tältä nyt puuttuu.

Ja se on se ryssänkortti.

Sen tunsi Kekkonenkin.

Ja käytti sitä aina tarpeen tullen.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita12.7.2022 23:03
OTOLTA valitettavan asiantuntemattoman lausunto TRUMPISTA.

En kuitenkaan ihmettele, koska OTTOKIN on saanut kuulla yksipuolista viestintää YLE:n ja BESSERWISSERI HESARIN tuutista vuosikymmenet putkeen.

Amerikassa SENIILIÄ AVERAGE JOETA pidetään jopa huonompana presidenttinä kuin taannoista maapähkinäfarmari JIMMY CARTERIA (presidenttinä 1977-81), jota aikoinaan jopa eriliset suomalaiset yrityskonsultitkin käyttivät esimerkkinä siitä, mihin heikko johtamistaito voi valtion päämiehenkin viedä.

JIMMYHÄn joutui myös IRANIN kiristyksen uhriksi, kun lähetystövirkailijat jäivät islamistien vangeiksi TEHERANIIN.

Maailmanparantajana esiintyneen JIMMYN jälkeen Amerikkaan tarvittiin taas todellinen johtaja, legendaarinen konservatiivi RONALD REAGAN, joka palautti taas Amerikan arvostuksen maailman johtavana sivistysvaltiona ja sotilas- sekä talousmahtina.

Kuten tunnettua RONALD REAGANIN ansioksi on myös laitettu kommunistisen NEUVOSTOLIITON hajoaminen, kun REAGAN käynnisti TÄHTIEN SODAN, joka johti siihen, että NEUVOSTOLIITON TALOUS ROMAHTI.

JIMMYLLE myönnettiin kuitenkin Norjassa NOBELIN rauhanpalkinto 21 vuotta hänen presidenttikautensa jälkeen 2002, kun oli ollut osakkaana Israelin ja Egyptin välisestä rauhansopimuksessa.

CARTERIN talouspolitiikka johti kuitenkin täyteen kaaokseen USA:ssa ja mm. ennätykselliseen inflaatioon.

Tilanne on nyt USA:ssa sama tai pahempi kuin aikoinaan CARTERIN kaudella, kun SENIILI JOE on ollut presidenttinä vilpillisten vaalien jälkeen vain vajaat kaksi vuotta.

SENIILI JOE BIDEN ei ole elämässään tehnyt oikeastaan mitään muuta kuin poltikoinut ja ajanut AMTRAXIN junalla viikottain DELAWARESTA WASHINGTONIIN.

WAHINGTONISSA SENIILI JOE oli huomannut, että korruptoituneen DEEP STATE SWAMPIN kautta voi kätevästi rikastua "puhumalla" erilaisissa pippaloissa hyvistä korruptiohankkeista ns. AIKUISTEN kanssa.

Näissä hankkeissa SENIILI JOE käytti vuosikymmenet asiamiehenään narkomaani poikaansa HUNTERIA.

HUNTERIN "LAB TOP FROM HELL" on paljastanut nyt koko kansalle nämä hankkeet kaikessa karmeudessaan mukaan lukien myös puuhastelun hämärän seksibisneksen parissa, mutta FAKE NEWS MEDIA on tehnyt kaikkensa, jotta SENIILIN JOE toiminta pidettäisiin maton alla.

SENIILI JOE on FAKE NEWS MEDIASSA vakuutellut, että hän ei ole tiennyt HUNTERIN toiminnasta mitään, mutta asiasta on mustaa valkoisella, joten tämä "LAB TOP FROM HELL" tulee lopulta päättämään SENIILIN JOEN korruptiouran nolosti.

JOPA 50 USA:n johtavaa demokraattien poliitikkoa kirjoitti TRUMPIN paljastettua tämän korruption, että kysymyksessä oli ns. RUSSIAN MISINFORMATION.

Kuitenkin "LAB TOP FROM HELLIN" tiedot ovat kaikki täyttä totta ja jopa FAKE NEWS MEDIA on sen jo osittain joutunut myöntämään.

SENIILIN JOE toiminta täyttää kaikki VALTIOPETOKSEN TUNNUSMERKIT, eikä asia jää tarkemmin selvittelemättä, kun tulevissa välivaaleissa republikaanit nähtävästi valloittaa enemmistön kongressissa ja mahdollisesti myös senaatissa vain n. 4 kuukauden kuluttua.

Tilanne on nyt Amerikassa se, että SENIILIN BIDENIN suosio on tasolla 33%, joka on huonoin taso kehenkään muuhun presidenttiin verrattuna.

Nuorista amerikkalaisista demokraattien kannattajistakin 94% on sitä mieltä, että SENIILISTÄ JOESTA on päätävä mahdollisimman pian eroon.

Ennusteiden mukaan SENIILI JOE joutuukin jättämään tehtävänsä jo vajaan vuoden päästä.

Merkit on sellaiset, että TRUMP onneksi palaa valkoiseen taloon 2024 ja se merkitsee suuria muutoksia SENIILIN JOEN harjoittamaan mielettömään talous-, sisä- ja ulkopolitiikkaan, joka on ajanut mm. PUTLERIN käynnistämään sotaan ja samalla EUROOPAN myös mielettömään MERKELIN käynnistämään energiakriisiin.

Tunnetusti PUTLERIN hyvä ystävä jo ITÄ-SAKSAN STASI ajoilta ollut ANGELA MERKELHÄN ajoi oman agendansa johdattamana koko Euroopan energiakriisiin lakkauttamalla mm. Saksan ja muiden maiden ydinvoimalat (ei kuitenkaan Ranskan ja Suomen) ja tuomitsemalla mm. Amerikassa keksittyjen fossiilisten energioiden uusien tekniikoiden hyväksi käytön ja satsaukset moderniin fossilienergiaan.

Tässä VIHREÄSSÄ HURMOKSESSA koko EUROOPAN ENERGIAHUOLTO ajettiin tietoisesti kriisiin ja PUTLERIN PUUDELIKSI.

Tässä samassa huumassa FORTUMISSA ns. "SATEENTEKIJÄT" eli Pekka LUNDMARK ja Sari BALDAUS löysivät ns. viisasten kiven, kun valtionyhtiö FORTUM lähti ottamaan vastuun koko SAKSAN ja toissijaisesti myös muun EU:n energiahuollosta.

Hyvin muistan, kuinka FORTUMIN Pekka LUNDMARK perusteli UNIPERIN kauppaakin sen erinomaisella osingonmaksukyvyllä.

Tietysti Suomen FAKE NEWS MEDIA hehkutti UNIPERIN kohdalla sivukaupalla em. parivaljakon viisautta ja hienoja VISIOITA.

AKM on tästäkin asiasta kirjoittanut laajoja kriittisiä analyyseja jo heti sen jälkeen, kun LUNDAMRKIN suunnitelma tuli esiin.

AKM ei siis hyvällä asiaa katsonut, eikä hyvällä katsonut myöskään TRUMP, joka piti mm. MOOSES Lipposen hehkuttamia Nordstream hankkeita katastrofaalisina EUROOPAN kannalta.

Hankkeet olivatkin loistavia MOOSEKSEN mielestä ja kannalta, mutta nyt Suomenkin veronmaksajille on nyt jo tullut mojova lasku, eikä piikki ole vielä läheskään täynnä.

Tytti TUPPURAISELLE on nyt tullut jättiläisongelma hoidettavaksi UNIPERIN kanssa.

Suomen valtio onkin jo joutunut pumppaamaan FORTUMIIN 8 miljardia euroa, eikä UNIPERIN onnettomalle tilalle ole olemassa halpaa ulospääsyä.

Eilisessä A-studiossa Varman toimitusjohtaja MURTO totesi, että UNIPER tekee tällä hetkellä tappiota 10 miljardin euron vuosivauhtia, joten valtionohjauksesta vastaava ministeri TUPPURAINENKIN (dem) joutui totemaan, että valtion kassaan korvamerkityt 500 milj. euron osinkotulot tälle vuodelle Fortumista ovat jo vaarassa.

Näyttää vahvasti siltä, että LUNDMARK ja BALDAUS ja muut UNIPER hankkeen puuhamihet ja naiset ovat sotkeutuneet sellaiseen energiapeliin, joista ei mitenkään voi kuivin jaloin selvitä.

Toivotaan, että MOOSES kirjoittaa elämäkerrassaan tämänkin hienon NORDSTREAM hankkeen kaikki vaiheet niin kuin ne menivät PUTLERIN ja MERKELIN välisissä MOSKOVAN neuvotteluissa.

AKM on jo aiemmin maininnut, kuinka taannoinen MOLOTOV-RIBBENDROP-sopimulla sovittiin aseellinen EUROOPAN jako etupiireihin tunnetuin seurauksian.

Tämä NORSTREAM ENERGIAOPEARAATIO on vastaava ETUPIIRISOPIMUS, jossa Euroopan etupiirijako sovitaan RAHAN avulla ja jos RAHA ei auta, niin sen jälkeen käytetään RAHAA JA ASEITA yhdessä, mutta pelimiehet ja naiset ovat molemmissa tapauksissa samoista maista eli VENÄJÄLTÄ ja SAKSASTA.

VARMAN toimitusjohtaja MURTO heitti peliin jo todelliset madonluvut, kun arveli tämän FORTUM ja UNIPER viisatelijoiden ajavan koko Italian ja Saksan taloudet tulevan talvena syvään taantumaan.

Epäonnistuneessa UNIPER kaupassa on käynyt juuri niin kuin SAMMAKKO ANTTI aikoinaan ennusti, kun laittoi pystyyn nykyisen hallituksen, jonka MOTOKSI tuli: "Suomi on kokoansa suurempi valtio".

ottoRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita13.7.2022 8:38
Todettakoon aluksi, etten ole ollut koskaan hyysärin tahi ns. suomen kuvalehden tahi ylen sossujen tahi maikkarin osv... varassa muodostaessani käsityksiäni siitä miten maailma makaa.

Ja siinä samantien käsitystä miten tämä piskuinen ikivanhaa kieltä (vielä) puhuva kansakuntamme asemoituu ns. suureen kuvaan.

Trumppi on pikemmin oire taudista kuin itse tauti tuossa lännen johtavassa suurvallassa.

AKM:n muistissa lienee vuosituhannen alun presidentin vaalit?

Tuomarit lopulta arpoivat maalle presidentin.

Nostaen ilmeisen väärän arvan.

Olihan tämä puskan ykä jr. täyttä sekulia
kiireestä kantapäähän.

Hän oli juuri se, joka alkoi pommittaa kun olisi pitänyt vetää päälle kansainvälinen rikosoikeudenkäynti ja etsiä terroristit ja tuomita heidät.

20 vuotta sodittiin ja lopulta viime vuonna tultiin häntä koipien välissä takaisin.

Neukkarit oppivat saman 10 vuodessa.

Eikä tässä vielä kaikki.

Väärät ratkaisut nostivat valtaan miehen pelkän ihonvärin perusteella.

Tämän pehmeydestä otettiin kaikki irti.

Sitten olikin vastaliikkeen vuoro ja valtaan nousi politiikan ulkopuolelta täysi pelle.

Pelle, joka käytti hyväkseen maan poliittisen järjestelmän rappiotilaa ja onnistui puliveivaamaan itsensä ehdolle.

Se oli isku suoraan poliittisen järjestelmän silmille ja samalla isku toisen mahtipuolueen palleaan.

Kaksipuoluejärjestelmähän on lähes yhtä huono kuin yksipuoluejärjestelmä.

Katsokaa vaikka brittejä tänään!

Tietoni olen onkinut hyvin monista lähteistä. Ja niiden joukossa on paljon muutakin kuin jotain mediaa.

Venäjän ääni ja sen masinoima trollitehdas oli hauska ilmiö reippaat parikymmentä vuotta sitten.

Kun käänsi sen suoltaman paskan toisinpäin sai aivan mukavan tietolisän moneen asiaan.

Putinin operaatio, kuten AKM hyvin tietää alkoi välittömästi Jeltsinin syrjäyttämisen jälkeen.

Douppaaminen osataan siinä maassa. Ei ollut muuten ensimmäinen kävelevä muumio sen maan johdossa.

On muuten melkoisen hämmästyttävää, ettei umpikalloisimpienkaan silmät avautuneet Trumpin yritettyä vallata kongressitalo sen jälkeen kun hävisi vaalit.

Ja sitä jauhaa edelleen.

Lopuksi pari valikoitua sanaa omasta maastamme:

UMTS, UMTS...

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita13.7.2022 17:04
Otto on mennyt FAKE NEWS MEDIAN syöttämään January 6 Capitol Hillin ns. Insurrectioniin (= organized resistant to established goverment) valitettavasti samalla tavalla kuin HIIRI NAKKIIN.

INSURRECTION on termi, jota kaikki FAKE NEWS MEDIA edustajat ovat syöttäneet kansalle nyt kohta kaksi vuotta putkeen vailla minkäänlaisia perusteita (without any reasonable doubt).

Ketään ei ole kuitenkaan syytetty insurrectionista, eikä voida syyttää, mutta FAKE NEWS MEDIA pitää yllä demokraattien HOLLYWOOD NARRATIIVIÄ, kunnes DONALD J. TRUMP valitaan toiselle kaudelle 2024.

Paikalliset demut ovat nostaneet January 6:n Pearl Harbourin ja Osaman järjestämän World Trade Centerin tapaisten tapahtumien tasolle tai jopa isommaksi mullistukseksi, jossa ainoa kuolon uhri oli nuori aseeton TRUMPIN kannattaja nainen (Irakin veteraani) ASHLEY BABBITT, jonka neekeri BURNE ampui kylmäverisesti, kun joukko työnsi ASHLEYN ovesta sisään.

Tällaista CAPITOL HILLILLÄ tapahtunutta murhaa ei ole toistaiseksi edes tutkittu, vaan BURNE ja demokraattien valitseman TRUMPIN LYNKKAUSKOMITEAN kaikki edustajat ovat ITKIEN tukeneet FAKE NEWS MEDIAN HOLLYWOOD NARRATIIVIA kaikkilla mahdollisilla FAKE NEWS KANAVILLA vailla minkkänlaisia todellisia perusteita.

Amerikassa on meneillään OBAMAN ajoilta periytyvä moderni demujen johtama McCarthismi, jossa tällä kertaa kaikki konservatiivisesti ajattelevat ja korruptoitumattomat poliittiset toimijat on demonisoitu ja sensuroidaan median toimesta.

Tietysti todellinen patriootti Donald J. Trump, jonka poliittinen ohjelma on SAVE AMERICA & MAKE AMERICA SAFE & MAKE AMERICA GREAT AGAIN (MAGA), tai ainakin hänen päänsä täytyy saada mestauspölkylle hinnalla millä hyvänsä, jotta Amerikka saadaan muutettua NETFLIXIN ja HOLLYWOODIN TRANSUYHTEISKUNNAKSI, jossa aseväkivalta etenkin demujohtoisissa suurkaupungeissa on SENIILIN JOEN aikana räjähtänyt ennen näkemättömiin mittoihin.

Nykyisiin SENIILIN JOEN ja KAMALA HARRISIN tukemiin mustien ANTIFA ja BLM järjestoihin verrattuna aikoinaan riehunut Chicagon AL CAPONE oli vielä pikku näpertelijä, kun nyt Chicagon johdossa on demokraattien lesbo tummaihoinen LORI LIGHTFOOT.

Nykyään viikottain Chicagossa ammutaan ihmisiä enemmän kuin Ukrainassa päivittäin, vaikka Chicagossa on USA:n ankarimmat aselait.

Chicagoon on otettu käyttöön modernit SENIILIN JOEN ajamat DEFUND the POLICE käytännöt!!!!

Pienet 3 vuotiaat neekerilapsetkin käy jo nykyään AMERIKASSA pilkaamassa katuja valvovia poliiseja!!!

On myös muistettava, että SENIILILLÄ JOELLA on myös ollut historiaassaan läheiset suhteet myös senaattori Robert Byrniin, joka taas oli läheisissä suhteissä pelättyyn KU KLUX KLAN-järjestöön, josta WIKIPEDIA kertoo taas seuraavasti:

"Ku Klux Klan (KKK) on Yhdysvalloissa toimiva poliittinen liike, joka koostuu joukosta itseään klaaneiksi kutsuvia salaseuroja ja järjestöjä.

Näiden "klaanien" aatemaailma vaihtelee, mutta keskeisimmät aatteet ovat olleet valkoinen ylivalta, juutalaisvastaisuus, valkoinen rotutietoisuus, antikatolisuus (varsinkin 1920-luvulla), liittovaltion vastustaminen, homovastaisuus, antikommunismi ja maahanmuuton vastustaminen sekä siihen liittyvä syntyperäisen amerikkalaisuuden korostaminen.

Klaanien toimintatapoihin on kuulunut ajoittain terrori, väkivalta ja joukkovoiman osoitukset, jotka ovat kohdistuneet erityisesti Yhdysvaltojen mustaan väestönosaan ja muihin KKK:n vastustamiin väestöryhmiin, kuten juutalaisiin.

Alla vähän myös WIKIPEDIA MUISTELUA 1950 luvun kommunistijahdista:

"Kiinan julistauduttua kommunistiseksi ja Neuvostoliiton hankittua ydinaseita McCarthy kuitenkin löysi oman linjansa, hänen mukaansa nimetyn mccarthyismin: hän pyrki julkisuuteen syyttäen milloin ketäkin korkeaa virkamiestä kommunistiksi, kommunistipuolueen agentiksi tai kommunismille myötämieliseksi, oli asiassa perää tai ei.

Tuloksena Yhdysvalloissa syntyi 1950-luvun alussa hysteria kommunismia tai kaikkea kommunismiksi luultua kohtaan.

McCarthyn ura lähti jyrkkään nousuun valtaisan julkisuuden ja kommunisminvastaisuuden tuoman suosion takia; aluksi jopa sotasankari ja suosittu presidentti Dwight D. Eisenhower kampanjoi hänen puolestaan.

McCarthyn ystävä ja poliittinen tukija, Kalifornian senaattori Richard Nixon valittiin Eisenhowerin varapresidentiksi 1952. Vuosina 1953-1954 McCarthy toimi kommunisminvastaisia kuulemisia suorittaneen Permanent Subcommittee on Investigationsin puheenjohtajana.

Suosio kääntyi kuitenkin nopeaan laskuun, mihin vaikutti suuresti toimittaja Edward R. Murrow'n tekemä See It Now -televisiosarjan jakso, jossa hän McCarthyn omia lausuntoja lainaten loi hänestä kuvan vaarallisena fanaatikkona.

McCarthy sai tilaisuuden vastineeseen, mutta hänen syytöksensä Murrow'ta kohtaan kääntyivät lopulta häntä itseään vastaan.

Itse korruptioprosessin selvänä lopputuloksena senaatti äänesti 2. joulukuuta 1954 äänin 67?22 McCarthyn rankaisemisesta nuhteluin, mikä käytännössä merkitsi hänen poliittisen uransa loppua valtakunnallisella tasolla.

McCarthy vetäytyi viimein hyljeksittynä ja alkoholisoituneena senaatista kaksi ja puoli vuotta myöhemmin. Hän kuoli 2. toukokuuta 1957 hepatiittiin Yhdysvaltain laivaston sairaalassa Marylandissa."

Nykyisessä kongressissa Demujen Kaliforniasta valittu ADAM SHIFF eli ns. "PENCIL NECK" on modernin ajan McCarthy, jolla on aina ollut tiedossa, kuinka TRUMPILLA on ollut yhteyksiä Venäjään ja PUTLERIIN, mutta mitään näistä perättömistä höpötyksistä ei ole näytetty toteen, vaan päin vastoin demokraatit ovat itse olleet kaulojaan myöten tässä korruptiossa.

Kaikki muu mitä FAKE NEWS MEDIA on January 6 mekkalasta syöttänyt eetteriin on täyttä VALETTA.

ottoRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita17.7.2022 6:58
Pitkäänpä oli hiljaista.

Siis hiljaista niistä erityistalousalueista.

Mutta nyt alkoi sitten kuulua. Äänessä ei tosin ollut pulska emäntä, joka haluaa olla äänessä vaan tämä "hutisalo" - erään ollikaisen äänitorvi muuten.

Se sakko nyt jos peltoa teet.

Siitä taas ei makseta palkkioita jos metsälle istutat.

Joskus siitäkin on maksettu.

Tässä maassa.

Mutta nyt ollaan sitä mieltä, jotta tuo hiiltä sitova nielu on romahtanut.

Tässä maassa.

Onhan toki niin, jotta metsälliset ovat niitä viimeisiä tiluksiaan hakanneet kun kuukausi toisen perään toitotetaan miten sinun metsästi eivät ole sinun.

Jopa vähän etukynteenkin. Siis hakanneet.

Siitä on hyvä aloittaa sitten se työmaa. Erityistalousalueen perusta kun on jo hyvin raivattu.

Jossain päin puhutaan ruokapulasta. Tässä ajassa kun Euroopassa, tässä Euraasian peräniemessä kun käydään veristä sotaa.

Taas jälleen kerran. Vanha vainooja, joka joidenkin mielestä oli välillä ystävä.

Se on asialla. Ja sen myötä kaikki on vähän uusissa puissa.

Kyllä pellon teosta pitäisi maksaa. Edes vähän.

Tässä maassa näinä aikoina.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita17.7.2022 18:37
AKM on alkanut kehittelemään ajatusta, että Suomen perustuslaki pitäisi muuttaa ja siihen kirjata se, että Suomi on liittovaltio Amerikan tapaan.

Liittovaltioperiaate on laajassa maassa hyvä siksi, että se takaa vaihtoehtoisuuden ja luo mahdollisuuden siihen, että ns. ERITYISTALOUSALUEISTA eli osavaltioista voi syntyä esim. Amerikan Floridan kaltaisia paratiiseja.

Huonolla wokistisella hoidolla hieno osavaltio kuten Kalifornia voidaan taas myös tuhota täydellisesti huumeiden käyttäjien ja rikollisten paratiisiksi.

Suomessa on mittaamattomat määrät maata ja vettä. Sisä- ja ulko vesistöjä ja tietysti jatkuvasti uusiutuva ja muuttuva luonto metsineen, peltoineen ja soineen.

Valtiokin omistaa Suomen maa pinta-alasta kolmanneksen ja tuonkin pinta-alan kansantaloudellinen tuotto on päästetty lähelle nollaa tai sen alle etenkin kannattamattomassa TERRA SIPILÄN käynnistämässä "KAIVOS BUUMISSA".

Tämänkin "KAIVOS BUUMIN" johtoon on nimitetty palkkkioviran kepuloisten Geologian Professorin tittelin saanut entinen LUOMU TIILIKAINEN, jota ei nähty asiantuntijana edes Haminan MURSUA auttamassa, vaikka MURSU oli kuivalle maalle tullut huilaamaan.

"Metsähallituksen hallinnassa on kaikkiaan 12,6 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita. Tämä on lähes kolmannes Suomesta.

Suurin osa valtion omistamista maista sijaitsee Itä- ja Pohjois-Suomessa.

Alueisiimme kuuluu monipuolisesti metsiä, soita, rantoja ja vesiä.

Hieman yli puolet alueistamme on talousmetsiä, mutta kitu- ja joutomailla ei tehdä metsätaloustoimenpiteitä.

Kolmasosa Suomea

Metsähallituksen hoidossa on maa-alueita 9 157 000 hehtaaria ja vesialueita 3 419 000 hehtaaria, yhteensä 12 576 000 hehtaaria.

Maa-alueet (31.12.2021) Hehtaaria (osuus maa-alueista)

Hoidossa olevat maa-alueet yhteensä 9 157 000
Talouskäytössä olevat monikäyttömetsät
4 887 000 (53 %)
□ joista metsämaata: 3 494 000 (71,5 %)
□ joista kitumaata: 711 000 (14,5%)
□ joista joutomaata: 682 000 (14%)

Lakisääteiset suojelualueet: 1 829 000 (20 %)
Erämaa-alueet: 1 378 000 (15 %)
Suojeluohjelmat: 346 000(4 %)
Muut erikoisalueet: 717 000 (8 %)"

KUKA PIRU on mennyt määrittelemään senkin, että Suomessa on VALTION KÄSISSÄ muka KITU- ja JOUTOMAATAKIN lähes 1.4 milj. ja ERÄMAA-ALUEITAKIN saman verran.

Tätäkin ns. perimätietoa voitaisiin kysyä esim. Suomeen tulleilta maattomilta Afrikan siirtolaisilta.

Missä on yllä olevassa tilastossa myös ne kuuluisat suot, jotka sisältävät turvevaroja jopa energia-arvoltaan enemmän kuin Norjan Staoilin öljyvarat?

Yllä olevassa valtion tilastossa todetaan, että suotkin näköjään kuuluu ns. talousalueisiin, mutta soiden määrästä ei tietenkään nykytilastoissa kerrota mitään.

Todellisuudessa Suomessa on kuitenkin erilaisia suoalaueita peräti lähes 9 milj, hehtaaria seuraavasti:

□ Ojittamattomat suot 4 106 000 ha
□ Ojitetut suot 4 686 000 ha
□ Yhteensä 8 792 000 ha

Jos nämä alueet eivät tuota Suomessa mitään, eikä niitä käytetä hyväksi, niin eihän niistä voi silloin käyttää myöskään termiä "HOIDOSSA TAI TALOUSKÄYTÖSSÄ OLEVAT ALUEET".

AKM tietää ainakin sen, että Norjan lisäksi myös esim. Saudi Arabiassa, ja Arabi Emiraateissa sekä Kuwaitissa ja muissa lähi-idän maissa ja myös Venäjällä on tajuttu öljyn ja kaasun päälle, niin miksi Suomessa ei kukaan ole korvaansa lotkauttanut esim. suoenergian hyödyntämisen suhteen.

Tässäkin suhteessa on vain porukalla sahattu urakalla sitä oksaa, jolla köyhä kansa on jo yli 100 vuotta muka itsenäisenä istunut.

Yleiset vesialueet:
Vesialueet (31.12.2021) Hehtaaria (osuus vesialueista)
Hoidossa olevat vesialueet yhteensä: 3 419 000
Lakisääteiset suojelualueet: 241 000 (7 %)
Yleiset vesialueet: 2 663 000 (78%)
□ joista merialueilla: 2 555 000
□ joista sisävesialueilla: 108 000
Muut vesialueet: 515 000 (15 %)

Yleisiä vesialueitakin on lähes 3 milj. hehtaaria ja ainoa ilo joka niistäkin on toistaiseksi ollut, on NIILO VÄLLÄRIN joka talvi järjestämissä jäämurtajalakoissa.

VIHERVASSARIT UNILUKKARIA myöten ovat vielä sitten jatkuvasti louskuttaneet LUONTOKADOSTA, kun ohjeet Suomenkin luonnon hoitamisesta on siirretty SUOSIOLLA BRYSSELIN BYROKRAATTIEN KÄSIIN, jotka omissa maissaan ovat jo tuhonneet metsät, pellot ja lähes kaikki vesistötkin.

AKM on omin silmin nähnyt tämän EU byrokraattien tihutyön lähes kaikissa Keski- ja Etelä Euroopan maissa ja tietenkin myös VENÄJÄLLÄ.

Meille FAKE NEWS MEDIA taas SYÖTTÄÄ sellaista potaskaa, ettei täällä muka ymmärretä luonnon päälle mitään, vaikka suomalaiset ovat asuneet luonnon keskellä yli 10 000 vuotta sen jälkeen, kun jää onneksi Suomen maakuoren ja vesienkin päältä suli.

Suurinta syntiä Suomen luonnolle ovat valitettavasti tehneet kepuloiset ja vihervassarit, joilla on aina ollut sormensa pelissä, kun on ollut puhe metsistä, marjoista, maaperästä ja vesistä.

Yleisesti on sekin tiedossa, että vihervassareilla ei kummemmin omia metsiä ole ja lomillaankin he lentelevät mielellään aurinkorannoille, mutta ovat tietysti heti heristelemässä sormiaan muille suomalaisille, jotka arvostavat kesämökkejä ja rantasaunoja muka siksi, että kiukaistakin leviää vahingollisia pienhiukkasia.

Herää kysymys kuinka pieniin hiukkasiin tässä EU hullunmyllyssä vielä mennään?

AKM veikkaa, että vähintään atomitasolle ollaan menossa ennen kuin ILMASTOHÖPÖTYS hellittää samaan tyyliin kuin KORONAN KAUHU.

AKM epäilee, että SUOMEN ILMASTOKRIISI kuitenkin loppuu kuin seinään heti sen jälkeen, kun SAULI NAANTALISTA soittaa LUONTOILTAAN yhdessä AARON kanssa, ettei meitä enää pelota nuo näkymättämät pienhiukkaset.

Käytiin yhdessä JENNIN kanssa saunassa ja todettiin, että nyt ILMASTONAAMARIT on syytä heittää tarpeettomina pois, kun ruvetaan taas grillaamaan KABANOSSIA ja SUOMI MAKKARAA ja aletaan puhua grillin ääressä kesämökillä asioista niiden oikeilla nimillä, kun NATOONKIN ollaan matkalla sellaista vauhtia, ettei kukaan ymmärtänyt sitä, miten paljon meitä on NATONKIN piirissä odotettu jo vuosikymmenet.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta rakentaa erityistalousaleita22.7.2022 10:18
Terrafamen toinen neljännes oli taas voitollinen. Akkukemikaalitehdas on käynnistynyt hyvin ja lähes puolet tuotannosta onkin akkukemikaaleja.
Ei näillä voitoilla tietenkään makseta Uniperin tappioita. Uniper on tehnyt viikossa saman tappion, minkä Terrafame olemassaolonsa aikana.
Syyllisten nimeäminen lienee turhaa.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita22.7.2022 15:33
Terrafamessa syyllisiä ei tarvitse etsiä, koska syylliset tunnetaan jo: TERRA SIPILÄ ja KEPU KLAANI.

Tämä KEPU KLAANI on aina väittänyt ja uskonut, että NARULLA VOI työntää.

KEPU KLAANI on myös aina uskonut, että TAHTO POLITIIKALLA voi tehdä mitä vain.

Tästä jopa kokoomuksen JYRKI BOY loihe lausumaan, että POLITIIKKA ON MAHDOLLISUUKSIEN TAIDETTA.

AKM vain nöyrästi kysyy, onko PUTLERIN käynnistämä UKRAINAN MASSAMURHA "MAHDOLLISUUKSIEN TAIDETTA" tai onko STASI AGENTTI ANGELAN VENÄJÄN ja Suomen konsulttien kanssa yhdessä kehittämä Euroopan uusi ENERGY MASTER PLAN eli GREEN NEW DEAL "MAHDOLLISUUKSIEN TAIDETTA"???

Ainakin Suomelle on tästä TAHTO POLITIIKASTA ja "MAHDOLLISUUKSIEN TAITEESTA" tullut mammuttiluokassa muistaakseni ensin EU:lle koronan vuoksi 6.6 miljardia euroa.

Nyt FORTUM seikkailussa Fortumin markkina-arvo on pudonnut vuoden 2020 lopusta jo 13.78 miljardia euroa (osakkeen arvo vuoden 2020 lopussa 27.49 EUR ja nyt 12.06 EUR).

Jos 500 milj. euron vuotuiset osingot jää valtiolta saamatta, niin tästä tulee helposti 10.6 miljardin euron menetys.

Kun Fortumia on jo pääomitettu ainakin 8 miljardilla eurolla ja voidaan vielä joutua pääomittamaan lisää 7 miljardilla, koska Venäjän sijoitukset joudutaan alaskirjaamaan, niin Fortum lasku voi lopulta olla yhteensä 39.3 miljardia euroa.

Ja HIPPOS LINTILÄ totesi, ettei "tässä mitään erikoista ole".

Mitä taas tulee TERRA SIPILÄN Kainuun ihmeeseen, niin jo otsaluulla näkee, että kysymyksessä on ns. TOIVOTON TAPAUS.

Puolen vuoden tulos vuodelta 2022 osoittaa, että liiketulos oli 31.4 milj. euroa ennen rahoituskuluja.

Liikevaihtoluvuista selviää seuraavat
liikevaihtoluvut:

- Akkukemikaaliliiketoiminta 99.9 milj. euroa
- Metalliliiketoiminta 159.4 milj. euroa

ja

- käyttökate 60.1 milj. euroa
- liiketulos 31.4 milj. euroa

Koska kyseisenä aikana metallien hinnat olivat aivan epänormaalilla tasolla, niin näistä luvuista voidaan päätellä, että hyvä tulos selittyy metalliliiketoiminnan erittäin korkeiden hintojen kautta.

Tästä taas tullaan johtopäätöksen, että akkukemikaaliliiketoiminta oli selvästi tappiollista.

Kun yhtiön taseen loppusumma oli 1 018.5 milj. euroa, niin pääoman tuotto olli korkeintaan tasolla 3% ja yhtiön oma pääoma pieneni vuodessa 59.9 milj. eurolla.

Ei tämä TERRAFAMEN taival kovin ruusuiseslta näytä edes huippusuhdanteessa!!!!

Viimeistään tulevissa vaaleissa lasku lankeaa onneksi syyllisille maksettavaksi.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta rakentaa erityistalousaleita7.8.2022 23:06
Keskusta on aina tahtonut tukea lapsiperheitä vaikeina aikoina. Joulukuussa lapsilisät maksetaan tuplana. Idea on keskustan. Kevään vaaleissa moni tulee äänestämään keskustaa tämän vuoksi, vaikka miksikään vaalitempuksi tämäkään erityisoperaatio ei ole tarkoitettu.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita8.8.2022 3:58
Kun maailamassa kuohuu ja ORIPÄÄN EHTOINEN EMÄNTÄ leipoi MIKROSSAAN valtion vuoden 2023 bujettiin 13.3 miljardin euron lisäyksen vuoden 2022 ansio- ja pääomatulojen verojen keräykseen verrattuna, niin EHTOINEN KEPU EMÄNTÄ nosti valtion ansio- ja pääomatulojen keräystä vaatimattomasti vain 119.5%:llla, vaikka oli luvannut, että verostusta ei nosteta.

Kyllä jokainen tietää sen, että valtion tulovero on jyrkästi progressiivinen ja kuntavero on taas tasavero, joten kysymyksessä näyttää olevan jo keskituloisten palkannauttijoiden RYÖSTÖSTÄ KESKELLÄ KIRKASTA PÄIVÄÄ ja vielä ilman KARHUKOPLAN NAAMARIA.

Kahdet lapsilisät on vain 0.13% ORIPÄÄN EMÄNNÄN LEIPOMASTA MIKROPULLASTA.

Äskettäin edesmenneen HEIKKI HAAVISTON VAIMO oli taas aivan muun sortin leipoja, kun HAAVISTO ULKOMINISTRINÄ leivotutti vaimollaan jouluksi 300 Karjalasta tuodun juuren avulla leivottua ruislimppua EU:n korruptioherroille ja narreille.

Sai tempullaan siten vielä estettyä suomalaisten viljelijöiden ja muidenkin suomalaiiten töydellisen itsemääräämisoikeuden ryöstön esim. olenattoman ilmastonmuutoksen ja koronan varjolla.

Kun AKM yritti tämänkin karmean uutisen kirjoittaa VAPAASEEN, jonka kuitenkin pitäisi turvata perustuslain mukainen sananvapauskin, niin tietysti AKM:n kommentit todettiin roskapostiksi.

Kysymyksessä oli nähtävästi kepuloisten erityisoperaatio AKM vastaan.

Amerikassakin entinen Presidentti on vaiennettu kaikissa FAKE NEWS MEDIOISSA, mutta onneksi AKM on löytänyt kanavoita, joista voi seurata maailman tapahtumia ihan reaaliajassa ja nimenomaan rehellisen tiedon pohjalta.

Jos USA:ssa FAKE NEWS MEDIA voi sensuroida suositun presidentin, niin AKM sensurointi on sen rinnalla vain hyttysen kusi itämeressä, jolla ei ole suurempaa vaikutusta maailman kulkuun, vaikka AKM on yleensä aina ollut oikeassa jo etukäteen, eikä AKM:n ole koskaan tarvinnut ennustaa historiaa samaan tapaan taaksepäin kuin Ahti Karjalaisella ja muilla kepuloisilla on aina ollut tapana.

AKM:n ei ole myöskään koskaan tarvinnut käyttää naamareita, niitä riisua tai takkia kääntää samaan tapaan kuin moni muu joutuu näitäkin temppuja tekemään lähes päivittäin, kun FAKE NEWS MEDIAN edustaja tulee lähietäisyydelle ja pyytää kommentteja.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta rakentaa erityistalousaleita8.8.2022 6:11
Verot on hyvä kerätä maksukykyisiltä. Näinä aikoina tämä keskustankin kannattama periaate on koetuksella. Sähköyhtiöt ovat suureksi osaksi kuntien omistamia ja niiden kautta kerätty verotulo kohdistuu kohtùuttomasti pienituloisiin ja lapsiperheisiin. Sähkön ja bensan hintaan pitäisi saada joku tolkku. Pitäisi jakaa kuponkeja, joilla näitä tuotteita jokainen suomalainen voisi ostaa pienen määrän. Bensaa esim. 1,5 euroa/litra pitäisi antaa päkaipunkiseudun ulkopuolella asuville asuville 30 litraa/ henkilö/kk. Samoin sähköä 5 centillä 300 kwh/ henkilö/ kk.
Köyhät autottomat ja sähköttömät voisivat myydä kuponkeja pääkaupunkiseudulla asuville kuten akm:lle.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta rakentaa erityistalousaleita8.8.2022 6:38
Laskimme juuri vaimoni kanssa, että voisimme myydä toisen bensa- ja sähkökuponkimme akm:lle koska kuljemme samalla autolla ja käytämme yhteistä valoa. Tämän hetkisillä hinnoilla myymme osuutemme yhteishintaan 50 euroa/ kk. Otan Saarikkoon yhteyttä jo tänään, jotta toimenpiteet energiakuponkien käyttöönotossa käynnistetään heti.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta rakentaa erityistalousaleita5.9.2022 21:55
Pakkasella on hyvä hävittää russakoita. Olen lukenut että Helsingissä russakkavitsaus leviää niinkuin myös rotat. Meillä ei voi hyödyntää pakkasia millään tavoin. Itse olen suunnitellut heittäväni puita uuniin.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita6.9.2022 1:40
Jo alkaa virallinen äänikin ymmärtää, että ns. New Green Deal on täyttä humpuukia ja itse asiassa EU:n kommunistinen illuusio.

Tosiasia on, ettei missään muualla maailmassa kuin EU:n piirissä ole tällaiseen VENÄLÄISEEN EINO RULDETTIIN HAIRAHDUTTU.

Täytyy muistaa, että EU on rakennettu turvaamaan Saksan ja Ranskan hiili- ja teräskaupan yhteisiä ja monopolistisia etuja.

"Toisen maailmansodan jälkeen oli tarve sitoa vanhat kiistakumppanit Saksa ja Ranska riippuvaisiksi toisistaan, joka osaltaan ehkäisisi tulevia sotia.

Tätä varten perustettiin Euroopan hiili- ja teräsyhteisö (EHTY) vuonna 1950, johon liittyivät Alankomaat, Belgia, Luxemburg, Länsi-Saksa, Italia ja Ranska.

Nämä kuusi valtiota allekirjoittivat 18. huhtikuuta 1951 Pariisissa perustamissopimuksen, joka tuli voimaan 23. heinäkuuta 1952 ja solmittiin 50 vuoden ajaksi."

Tämän sopimuksen olisi siis jo vuonna 2002 pitänyt päättyä, mutta jostain kummasta syystä sitä on vain jatkettu kriisistä toiseen ja aina on ollut pula rahasta.

Suomi ei varsinaisesti ole kuulunut tähän hiili- ja teräs monopoli porukkaan, mutta on sittemmin otettu kuuliaiseksi maksumieheksi, joka kaikissa käänteissä aina toteaa Brysselin korruptioherroille- ja rouville: "kyllä korkea-arvoinen herra, kyllä korkea-arvoinen rouva", me olemme Suomesta ja me ehottomasti panemme toimeksi kaikki mahdolliset direktiivit, joita arvoisat korkeat herrat ja rouvat keksivät.

Me suomalaiset olemme aina eläneet HERRAN NUHTEESSA ja olemme tottuneet viimeistä penniä myöten maksamaan sotakorvauksetkin jopa KOMMUNISTISEN NEUVOSTOLIITON hyökättyä meidän kimppuumme.

Kun KAIKKIVALTIAS HERRA on viisaudessaan määrännyt meille tämän maksajan roolin, niin me emme tietenkään saa ryhtyä niskottelemaan HERRAN TAHTOA vastaan, vaan ilomielin me iltaisinkin maksellaan.

Vielä viime perjantaina luulimme, että sähkömarkkinoilla BILE SANNAN VENÄLISEN EINO RULETIN loppulasku oli jo maksettu.

Lauantaina tilanne oli kuitenkin jo toinen ja BILE SANNA kehitti meidän maksettavaksi muutamassa tunnissa taas ainakin 10 miljardin EUR:n laskun, koska Saksan sähköhuolto on ajautunut kriisiin.

Mistä se johtuu, että BILE SANNALLE ja ORIPÄÄN EHTOISELLE EMÄNNÄLLE aina tulee näitä kriisejä lähes päivittäin vastaan???

Virallinen ääni on viisaasti sanonut: "Suutari pysyköön lestissään".

Niin miksi sitten suomalaiet ovat voineet valita tällaisen porukan valtion vähistä rahoista päättämään.

Kun BILE SANNA eikä myöskään ORIPÄÄN EHTOINEN EMÄNTÄ ole päivääkään olleet minkäänlaisen firman johdossa ennen päästyään SUOMI VALTION RATTIIN kiinni, niin on selvää, että jälki on sitten tällaista:

□ Ilmastorahasto
□ EU:n tukipaketti I 6.6 miljardia
□ 2021 Koronapaketti 15 miljardia
□ 2022 Fortum paketti 8-10 miljardia
□ 2022 Sähköpaketti I vähintää 10 miljardia
□ 2023 Sähköpaketti II vähintään 10 miljardia
□ 2023 EU:n tukipaketti II 20 miljardia Saksan laman johdosta
□ 2024 Sähköpaketti III vähintään 10
miljardia

jne

Vaihtoehto tälle tukipakettien rakentelulle on yksinkertainen.

BILE SANNA ilmoittaa kuten KORONANKIN KOHDALLA kaikelle kansalle, että Suomi on päättänyt siirtyä nomaaliin NATO-AIKAAN ja TERRA SIPILÄN ilmoitus HIILINNEUTRAALISTA SUOMESTA on päätetty siirtää vuoteen 2150.

AKM on tottunut rakentamaan paperitehtaita myös islamistimaihin, joissa moni länsimainen kiihkoilija on tuskaillut aikataulujen kanssa.

Noissa maissa AKM:lle on todettu, että Allah on antanut meille aikaa ja kun Allah antaa aikaa, niin hän antaa aina sitä riittävästi.

Tästä voidaan vetää se johtopäätös, ettei meillä ole todellisuudessa mikään kiire kohti HIILINEUTRAALIA SUOMEA.

Sitä patsi myös Savossa osataan nämä energia-asiatkin ihan hyvin, koska ennen kuin lähdetään säntäämään jonkun poliitikon viitoittamaa energiamallia kohti, niin aina on ensin totuttu harkitsemaan aletaanko harkitsemaan, onko HIILINEUTRAALI SUOMI ylipäätään sellainen malli, jota kohti ainakaan Savossa halutaan ja on viisasta mennä.

Virallinen ääni tekee viisaasti, kun on alkanut heittämään puita uuniin.

AKM on myös alkanut suunnitella, miten Fortumin kaukolämpö ja Helenin sähkö saadaan korvattua omalla polttokennolla.

Sitä paitsi jo yli 15 vuotta sitten tein alustavan laskelman vetyautosta, jonka lopputulos oli se, että noin 8 litralla vettä pystyy hyvin ajamaan 100 km, eikä kyyti maksa kuin muutaman sentin litralta.

Tietenkin tällainen polttokennoauton on täysin hiilidioksidista vapaa, kun päästöt on vain energiaa ja vesihöyryä kuin aikoinaan UKKO PEKKA VETURISSA.

Tässäkin yhteydessä tarkistin Koillis-Savon Vesi Oy:n tilinpäätökset jo esim. vuonna 2016. Liikevaihto oli silloin 262 611 euroa ja toimitukset 392 293 kuutiota.

Minun vielä tietysti alustavien laskelmieni mukaan tästä tulee kuution hinnaksi 0,67 euroa ja vesilitran hinta on siis yksi tuhannesosa siitä.

Tästä voidaan päätellä, että vesi ei käytännössä Suomessa maksa juuri mitään, joten vain päästään täysin vinksahtaneet ihmiset ryhtyy ajamaan kalliilla sähköllä sähköautoilla, kun latauspisteitäkään ei ole kuin suunnilleen 100 km:n välein.

Sen sijaan vesihanoja on jokaisessa talossa kymmenittäin ellei peräti satoja.

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita8.9.2022 19:05
Mistäköhän ao. ropakanta on lähtenyt liikkeelle disinformaationa halveksimaan Putin oikeuttamia erikoisoperaatioita erityistalousalueiden valtaamiseksi?
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b250ecc0-4f6d-4084-b712-50668d37a227

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita10.9.2022 14:00
VENÄLÄISPOLIITIKOILTA RAJU ULOSTULO: PUTINILLE VAADITAAN SYYTETTÄ MAANPETOKSESTA (7.9.2022)
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b250ecc0-4f6d-4084-b712-50668d37a227
klo 17:33: Venäjällä Pietarin Smolnan kaupunginosavaltuusto on hyväksynyt aloitteen, jolla vaaditaan presidentti Vladimir Putinia syytteeseen maanpetoksesta ja tämän erottamista virasta Ukrainaa vastaan aloitetun hyökkäyssodan vuoksi

PIETARILAISET VIRANOMAISET VAATIVAT PUTININ EROTTAMISTA JA SYYTTÄMISTÄ MAANPETOKSESTA ? SAIVAT KUTSUN POLIISILAITOKSELLE (9.9.2022)
https://www.uutissuomalainen.fi/uutissuomalainen/5147456

ULKOMAAT
RYHMÄ pietarilaisia kaupunginosavaltuutettuja vaati kuluneella viikolla, että presidentti Vladimir Putin pitäisi asettaa syytteeseen maanpetoksesta ja erottaa virastaan.
PUTINILLE MAANPETOS­SYYTETTÄ VAATINEET VALTUUTETUT JOUTUIVAT ITSE EPÄILLYIKSI ARMEIJAN HALVENTAMISESTA (10.9.2022)
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009061263.html

Ps.
Maanvaltausoperaatio toimenpiteineen ja siitä tiedottaminen etenee "hyväksi havaittuja menetelmiä käyttäen"

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita11.9.2022 0:31
Koko ajan tulee suuria ilouutisia Ukrainan Presidentiltä.

Siitä on jo kauan, kun Venäjän laivaston lippulaiva upotettiin Mustanmeren aaltoihin.

Käämernesaari vallattiin takaisin ja Krimin sotilaskenttä ja ammusvarastot on jo osittain tuhottu.

Harkovan aluekin alkaa olla kohta ukrainalaisten käsissä ja sama koskee myös Hersonin aluetta etelässä.

Venäjän Ukrainaan lähetyistä joukoista iso osa johtajia on jo tapettu ja jäljellä alkaa olla enää kouluttamattomia syrjäkylän poikia, jotka ovat ensimmäisellä ulkomaan matkallaan.

Ei ole rahaa, ei ruokaa, eikä ole karttoja ja käsissä vain vanhat 2. maailmansodan aikaiset torrakot.

Sama kohtalo koittaa syrjäkylän poikia kuin Stalin joukoilla Raatteen tiellä. Nyt tulee tuohoa vain paljon enmmän.

Se on aivan selvä asia, ettei 40 miljoonan ihmisen maata voi valloittaa esim. 100 000 sotilaan voimin, vaikka olisi minkälaiset aseet tahansa.

Nurkkaan ajettu Ukrainan kansa ei tule yhdestäkään neliömetristä maataan luopumaan.

Tilanne on sama kuin taannoisessa Vietnamin sodassa, kun kansa aloittaa sissisodan, niin yksikään maahan tullut NEUKKU ei taatusti pysy hengissä.

Massamurhaaja PUTIN saa maistaa omaa lääkettään, kun taannoin lupasi ampua kaikki Tsetseenitkin jopa paskahuussiin.

Sivusta seuraajaRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita11.9.2022 14:17
Lieneekö Putin lupauksineen myös likinäköinen?

Innovaationa hän ehkä on kuitenkin nähnyt Clintin elokuvasta ARMOTON (Unforgiven) paskahuussiin ampumiskohtauksen, mutta ei ole viitsinyt katsoa draamaa kokonaan.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: