Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniKeskusta rakentaa erityistalousaleita12.6.2022 8:43
Puoluekokouksessa luvattiin keskustan valmistelevan erityisoperaatioita eri puolilla maata. Meillä on hyviä kokemuksia tällaisista operaatioista, vaikka Venäjällä nämä ovatkin menneet viime aikoina pieleen.
Keskustan suunnitelmat rajoittuvat taloudellisiin erityisalueisiin ja operaatioista saa käyttää ainoastaan termiä taloudellinen erityisoperaatio.
Aikaisemmin tällaista kokeiltiin Juankoskella, jossa valtio, kunta ja yksityinen pääoma saivat merkittäviä saavutuksia perinteisessä suomalaisessa teollisuudessa.
Nyt on tullut aika palata uudelleen vanhoihin hyviksi koettuihin keinoihin.
Tunnen puheenjohtaja Saarikon sen verran hyvin, että hän on valmis tukeutumaaan tahoihin, joilla on jo kokemusta erityisoperaatioista. Olen itse valmis antamaan oman panokseni vielä kerran Juankosken nostamiseksi takaisin kukoistavaksi aluekeskukseksi. Uskon, että Petri Kangasperko, Krister Björkvist, Hannakaisa Heikkinen ilmoittautuvat myös joukkoon. Veijo Tirkkonen on niin lähellä keskustalaista aluepoliittista ajattelua ja erityisoperaatioihin sitoutumista, että hänet tulevana kansanedustajana kannattaa pyytää mukaan.
Toivon, että akm ei heti tilaa näitä keskustalaista ponnisteluja kuten teilasi nykyisin menestyvän Kainuun ihmeen.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita13.6.2022 16:31
AKM ei tunne kepuloisten RUUNEPERIÄ henkilökohtaisesti, mutta sen AKM tietää, että RUUNEPERI on viettänyt öitään sosialistin kanssa samassa sängyssä.

Epäselväksi ei siis ole jäänyt, kenen sängyssä RUUNEPERI on ollut.

Edesmennyt viisas Isäni tapasi aina opettaa minua kokemuksen myötä syntyneillä viisauksilla.

Yksi näistä viisuaksista oli se, kun hän illalla työpäivän päätteeksi oli vetäytynyt ÄITI MUORIN VIEREEN levolla sänkyynsä ja kyseli sitten minulta: Tiedätkös sinä AKM, mikä on maailman paras paikka?

Jouduin toteamaan, ettei minulla siitä aivan varmaa käsitystä vielä ole, kun kokemus on vielä vähäinen, johon Isäni taas totesi, että se on OMA SÄNKY.

Siitä lähtien olen pitänyt siitä huolen, ettei kaiken maailman sänkyihin pidä ainakaan vapaaehtoisesti mennä.

Palasin viime yönä pitkältä Itä-Suomen reissultani nuorimman poikani kanssa, kun kävimme vähän tarkistelemassa sukumme syntymäsijoja ja suunnittelemassa seuraavia tärkeitä askeleitamme.

Suoritimme Savonlinnassakin pienen hyörylaivaristeilyn ja panin merkille, kuinka ihanat aalloot ja puhtaat vedet Saimaalla yhä edelleen on.

Tietysti minulla oli myös tilaisuus haastatella itseänsä laivuria lyhyesti.

Kyseinen nuori kaveri on mielestäni tehnyt Kansallisen Suurtyön, kun osti takasin Savonlinnaan myös Saaristo laivan, joka oli joutunut mieron tielle Helsinkiin.

Sääminkiläisten isäntien aikoinaan omistaman SAARISTO laivan oli tapana käydä myös meidän omassa laivalaiturissa, josta pääsi laivalla keskiviikkoaamuisin klo 06:20 kätevästi suoraan Savonlinnan satamaan torin viereen ja sieltä takaisin samaan laituriin vielä samana päivänä klo 16:20.

Laituri on edelleen olemassa, joten nyt on vain saatava laivaliikenne taas kunnolla käyntiin.

Tämän parempaa kulkuyhteyttä ei voi olla.

Hiilijalanjälkikin on ollut nolla, mutta EU:n brykoraattien mielestä tietysti pienhiukkaspäästöt ovat olleet höyrylaivoissa hengenvaaralliset.

TÄYTTÄ HÖLYNPÖLYÄ!!!

Sataman vieressä oli aikoinaan Kaurosen Rautakauppa, josta saatiin kaikki tarpeelliset metsätyökalut ja rakennustarvikkeet sukumme kesäpaikkaan.

Kaupassa kasöörina oli vielä myös mukava sukulaisnainen. Tärkein hankinta minulla oli tietysti 5 markan vesuri, joka yhä edelleen on olemassa ja teräkunnossa.

Vesuria parempaa työkalua AKM ei tunne. Vesurilla saa aina yksilöllisen käsittelyn mihinkä tahansa ryteikköön.

Nyt entisen Kaurosen Rautakaupan ja viereisen PIKA BAARIN paikalla on S-Ryhmän Hotelli ja 6 kerroksessa MUIKKUTERASSI.

PIKA BAARISSA oli ennen tapana syödä aina HERNEKEITTO ennen torikierrosta. Kärpäsiä kyllä baarissa riitti.

Oli muuten helkkarin hyvät muikut ja tosi hyvä tarjoilija MUIKKUTERASSILLA. Kiittelin häntä vielä erinomaisesta SAVON MURTEESTA, jota harvemmin enää kuulee nuorison suusta.

Tarkistimme myös Savonlinnassa paraatipaikalla aikoinaan olleen liiketalomme perustuksetkin, kun RYSSIEN pudottama lentopommi tuhosi liiketalomme helmikuussa 1940 talvisodassa.

Ei siinä kovin lämpöisiä ajatuksia tullut mieleen PUTLERIN NYKYISISTÄ UKRAINAN ERITYISOPERAATIOSTA.

Jostain kumman syystä kepuloiset ovat aina olleet kovin innoissaan kaikista ERITYISOPERAATIOISTA.

Saimaan järviliikenteen taannoinen keskeinen satama tuli siis täten nopeasti tarkistettua.

Tällaisia vastaavia tarkistuskierroksia AKM on joutunut tekemään myös metsäteollisuudessa ympäri maailmaa BANGLADESHIÄ ja SIPERIAA myöten.

RÖMSSY on tullut tarkistettua vielä huomattavasti pitemmän kaavan mukaan sekä sisältä ulkoa.

AKM:llä on ollut sellainen taito, että normaalisti muutaman tunnin tehdaskierroksen jälkeen olen aina nähnyt, onko tehtaalla toivoa vai ei. Tietysti tällaisen tarkastusvisiittiin on aina kuulunut myös tehtaan omistajien ja/tai johdon haastattelu.

Tulee tässä mieleen taannoinen visiitti Belgiaankin, jossa maan suurin paperiyritys oli konkurssin partaalla ja hankkeeseen piti saada rahat.

Kysymyksessä oli 5 erillistä tehdasta ympäri Belgiaa ja kaikkiaan 13 paperikonetta mukaan lukien erilaisia erikoiskouttereita.

Viikossahan tuollaiseen Firmaan rahat tietysti löytyi, kun sellaiset konsultit sattui paikallle, joista jopa radiossa kuuluutettiin, kun ajelimme Brysselin läheisellä moottoritiellä kohti ensimmästä tehdasta, jonka johdon auton työläiset olivat piirittäneet sellupaaleilla. "Nyt tuli vihdoin sellaiset maailman luokan konsultit hätiin, että nyt alkaa tapahtua".

Ja niin myös tapahtui.

Muutaman vesiskootterin näin Savonlinnassa laivaristyeilyn aikana, jolloin totesin pojalleni, että kysymyksessä on selvästi vieraslaji, joka ei kyllä kuulu Suomen luontoon.

Risteilymme aikana muistelin myös taannoista retkeä Juankoskelle, kun RÖMSSYN konkurssin jälkeen kävimme tarkistamassa KARJALANKOSKEN sataman, josta muistaakseni KARJALANKOSKI laiva taannoin purjehti myös Savonlinnaan ja ilmeisesti jopa Viipuriin asti.

Kyllä siinä KARJALANKOSKEN satamassa heti huomasi, ettei siellä kummempaa satamaterminaalia ollut, joten kyllä ainakin turistiliikenne silloin jää väkisinkin vähäiseksi.

Juvalla kävimme myös tarkastamassa ÄITINI puoleisen sukuhaaran alkusijoja ja "EKSYIMME" sitten erään suurtilallisen pihaan, jossa kävimme lyhyen keskustelun siitä, mitä niillä seuduilla on tapahtunut satojen vuosien aikana.

Emäntä totesi, että minä taidankin olla "aatelista sukua", josta tietysti olin erittäin iloinen.

He olivat äskettäin käyneet Juuassa, josta ajattelin, että siitä olisi ollut lyhyt matka kuulostella vähän Juankosken naapurikunnankin kuulumisia.

Siihen keskusteluun ei kuitenkaan ollut aikaa, joten lyhyesti kysäisin Isännältä, mitä mieltä tilalla ollaan noista EU:n nykyisistä VIHREISTÄ AALLOISTA.

Sitten kysäisin vielä Isännältä, miten se tuo maanviljelys nykyään kannattaa, jos tilan pinta-ala on reilusti yli 400 hehtaaria. Kyllä siinä puimuirienkin hinnat nopeasti tuli tarkistettua.

Sitten mainitsin, että onko tuo norjalaisen YARAN lainnoitteen hinta oikeassa suhteesssa viljan hintaan?

Isäntä antoi hintasuhteista sellaiset luvut, että AKM:n tukka nousi pystyyn ja heti huomasin, ettei edes reilusti yli 400 hehtaaria turvaa kunnollista leipää yrittäjälle.

Isäntä oli kanssani samaa mieltä ja niinpä kyseisellä tilalla oli valmisteilla sukupolven vaihdos eikä jälkipolvea viljelyhommat suuremmin kiinostaneet. Viime vuonnakin oli ollut kuivuudesta johtuva kato.

Virallinen ääni yrittää nyt "TILATA" taas AKM:n nimissä jotain KEPULOISTEN RUUNEPERIN kehittelemää ERITYISOPERAATIOTA ilmeisesti JUANKOSKELLE.

AKM ei lähde tällaisiin TILATTUIHIN ERITYISOPERAATIOHIN, joissa näyttää TILAAJINA olevan samat tahot, jotka jo kerran TILASIVAT KANSAINVÄLISET RAHANPESIJÄT muka pelastamaan RÖMSSYÄ.

Kepuloiset saivat RÖMSSYN kohdalla juuri sitä, mitä tilasivat.

Kepuloiset ovat aina tottuneet "TILAAMAAN" erilaisia alueellisia ERITYISOPERAATIOITA, jotka ovat aina tulleet kepuloisille kuin MANULLE ILLALLINEN.

Ja MANUN YYA HENKISET ILLALLISETHAN kyllä tunnetaan, kun ILMAISIA LUONAITAKAAN ei ole koskaan ollut.

SOSIALISMI JA KOMMUNISMI on aina vienyt yrittäjältä ja myös palkolliselta tuhkatkin pesästä.

RÖMSSYÄ on nyt "PELASTETTU" jo yhtiön 1.12.2008 tapahtuneesta konkurssista lähtien SAMALLA PORUKALLA, jolla ei ole koskaan ollut mitään käsitystä, mitä vanhalla tehtaalla pitäisi valmistaa tai miten tuotteita pitäisi myydä.

HANNAKAISA on jo heittänyt pyyhkeen kehään, kun sossujen sänkyyn hypännyt RUUNEPERI junaili SUOMEEN ns. "HYVINVOINTIALUEIDEN SOTEN", joka on niitä viimeisiä niittejä, jolla Suomen hieno maaseutu autioitetaan ja lopulta myös tilallisten metsätkin siirretään EU:n byrokraattien käsiin.

RISTOFERI ei ole SAVOSTA KOTOISIN, joten RISTOFERI ei myöskään pysty IHANAA SAVON MUATA PELASTAMAAN ainakaan entisen KYLÄPIÄLLIKÖN kanssa, koska RISTOFERI ei tunne niitä JUURISYITÄ, jotka ovat tuhonneet IHANAN SAVON MUAN korruptoituneiden kepuloisten soitellessa pilliä.

Aikoinaan VEIKKO VENNAMOKIN jo totesi, että verot pitää laittaa valtion maksettaviksi.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita13.6.2022 22:50
Jokaisen lapsen pitäisi saada tuntea syntyneensä ainutlaatuisena, odotettuna ja tärkeimpänä, ei alan kolmantena miehenä. Alan kolmannen miehen trauma on langennut ystävälleni liian varhain ja aivan syyttä.
Kun itse parkaisin ensimmäisen kerran, kuulin kätilön sanovan, että nyt tuli virallinen ääni. Tämä on varhaisin muistikuvani.
Ihminen on ympäristötekijöidensä tuotos, ei ainoastaan perintötekijöidensä tulos. Opin jo pienestä pitäen rakastamaan ruumiillista työtä ja politiikkaa, koska lukeminen ja laskeminen olivat minulle vaikeita toisin kuin veljilleni. Jo ensi parkaisusta tämä asia oli selvä. En tiedä mitä on olla oman alansa kolmonen. Se ei ole häävi kokemus.
Jos Juankoskella syntyy erityistalousalue niinkuin nyt näyttää, tänne palkataan vain parhaat alan osaajat. Me emme tee bulkkikartonkia emmekä vessapaperia. Juuri tästä syystä erityistalousalueen johtoryhmään esitän edellä mainittuja henkilöitä.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita14.6.2022 1:20
Harvalla on niin huono muisti, että muistaa ensimmäisen oman parkaisunsa ja luulee vielä, että kysymyksessä oli vielä valtakunnan ainoa virallinen ääni.

Ei olekaan sitten mikään ihme, että virallinen ääni nyt yrittää laittaa pystyyn Juankoskelle jotain erityistalousaluetta.

Virallisen äänen pitäisi kuitenkin jo nyt tietää, että JUANKOSKI on jo KUOPION ERITYISTALOUSALUE, jossa kiinteistöillä ei ole enää juurikaan arvoa ja väki jättää hukkuvan laivan.

Mitään ERITYISTALOUSALUETTA EI SIIS TARVITSE ENÄÄ PERUSTAA.

Kun Juankosken erityistalousalueelle ei ole tilausta, niin loogisesti päätellen olematon erityistalousalue ei tarvitse myöskään mitään johtokuntaakaan.

AKM:llä ei kuitenkaan ole mitään sitä vastaan, jos Juankosken olemattoman ERITYISTALOUSALUEEN perustava kokous kuitenkin pidetään vaikka MASAN TEEKISSÄ tulevan syksyn aikana.

Silloin voidaan laittaa virallinen ääni myös tilille rötöksistään, joista viimeisin on muistaakseni selvä häviö Suomi-Ruotsi maaotteluveikkauksessakin.

AKM epäilee, että virallinen ääni tulee tuonkin kokouksen alussa karjahtelemaan kuin konsanaan RUOKOLAHDEN LEIJONA tai saattaa haastaa AKM:n jopa kädenvääntöön.

Toistaiseksi kaikki kädenväännöt, joihin AKM on osallistunut, ovat aina kuitenkin päättyneet AKM:n voittoon.

Perimätieto kertoo, ettei AKM:n ole myöskään koskaan tarvinnut parkua missään tilanteessa, koska huutoäänestys ei ole ollut edes Suomen eduskunnassa koskaan sallittua, joten AKM on aina käyttäytynyt hillitysti.

Muistaakseni monet keskustalaiset Eduskunnan puhemiehet ja naisetkin ovat aina korostaneet arvokasta kielenkäyttöä ja säällisiä vaatteita Eduskunnassa.

Tietävästi virallinen äänikin alkoi jo syntyessään alasti parkumaan. AKM pitää tällaista varhaista kontrollin menetystä jo varsin arveluttavalta.

Ei ole sitten mikään ihme, että virallinen ääni on näköjään pyrkinyt kompensoimaan matemaattisten taitojensa puutteen keskittymällä ruumiillisiin töihin ja Tarzanin käyttämiin karjahteluihin.

Karjahtelu ja parkuminen ei siis kuulu sivistyneeseen käytökseen.

Ehkäpä juuri virallisen äänen railakasta parkumista on eduskunnassa tai vaaleissa karsastettu ja siitä syystä virallinen ääni ei ole valitettavasti noussut aivan valtiomiessarjaan.

AKM on syvästi pahoillaan, että viralliselle äänelle on tullut tällainen pitkäkestoinen psyykkinen trauma toteutumattomien unelmien johdosta.

AKM olisi mielellään kuitenkin nähnyt virallisen äänen vaikka Eduskunnassa, niin silloin AKM:n ei myöskään tarvitsisi lähteä pitkille Koillis-Savon maakuntaretkille, kun bensankin hinta on nostettu jo lähelle 3 euroa litralta, eikä yksikään ekonomisti uskalla sanoa asiasta yhtikäs mitään.

Virallisen äänen valitettava trauma muistuttaa oireiltaan samaa kuin entisen Suomen Pankin pääjohtajan Erkki Liikasen kokema elinikäinen trauma, jonka ERKKI paljasti, kun KORONAN yllättäessä ERKKI oli KUTSUTTU YLE:n toimesta keskustelemaan PORNOTOIMITTAJA IDA MIKKOLAN kanssa eristykseen joutumisesta.

ERKKI mokoma suorastaan kyynelehtien kertoi, kuinka hän ei ole koskaan istunut ISOISÄNSÄ polvella.

Ei ole sitten mikään ihme, että ERKISTÄKIN tuli katkeroitunut sosialisti ja TEINILIITON AGITAATTORI sekä lopulta jopa EU:n KOMISSAARI.

AKM ei ole tästä syystä eikä mistään muustakaan syystä koskaan katkeroitunut, mutta varalta olen kyllä visusti pitänyt huolen siitä, että olen aina istuttanut lapsenlapsiani polvellani.

Ainoa syy, mikä AKM:ää on koko elämän ajan vaivannut on se, että KEPU PETTÄÄ AINA.

Onneksi KEPUN kannatus on viime aikoina ollut jälleen selvässä laskussa, kun NATO NAAMARITKIN on jouduttu heittämään roskakoriin KORONA MASKIEN KANSSA.

Näidenkin maskien kanssa kävi täsmälleen niin kuin AKM ennusti jo vuosia sitten.

Historiankin ennustaminen on aina ollut kepuloisille valitettavan vaikeata.

Herääkin kysymys, ovatko kaikki johtavat kepuloiset poliitikot olleet koviakin karjahtelijoita alasti syntyessään.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita19.6.2022 17:26
Valitsin tähän talouden erityisoperaation johtoryhmään ainoastaan miehiä. Tämän tein tarkoituksella. Näin voimme jo etukäteen eliminoida sukupuolisen häirinnän mahdollisuuden työryhmässä. Tällaista pyrkii nykyisin politiikassakin esiintymään, vaikka Juankoskella ongelmaa ei ole havaittukaan.

Itse olen aina pyrkinyt valitsemaan vastuullisiin tehtäviin sopivia miehiä tai sitten naisia, jos miehiä ei ole löytynyt. Sitten tuli tasa-arvolaki, joka pakotti valitsemaan naisia yhtä monta kuin miehiäkin. Me valitsimme keskustasta miehiä ja jätimme naisedustajien paikat toisten täytettäväksi. Hyvin tämä meni pitkään näin.
Alan kolmas mies on tietysti mies. Näin olen aina olettanut. Se sisältyy jo nimimerkkiin aivan niinkuin omaanikin nimimerkkiin, vaikka monessa perheessä viimeisen sanan sanookin nainen. Näin ei ole meidän perheessä. Naisasian edistäminen on kuitenkin keskustan tavoitteissa hyvin korkealla. Tätä olen oppinut korostamaan varsinkin julkisissa esiintymisissäni etenkin vaalien alla.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita20.6.2022 18:27
AKM on kyllä selvästi samoilla linjoilla, kun KVÄ.

LIBERAALI FAKE NEWS MEDIA korostaa aina kaikenlaisen tasa-arvon merkitystä, joka tietysti on kuitenkin vastoin kaikkia luonnonlakeja.

Luonnonlakien mukaan tasa-arvoa ei pitäisi olla missään ilmiössä tai maassa, koska jos esim Kiinassa kommunistien käsissä olevat rahat jaetaan tasan kaikille, niin silloin Kiinassa on suunnilleen 1400 000 000 sellaista ihmisparkaa, joiden päiväansio on nähtävästi korkeintaan vain 10 senttiä, jos sitäkään.

Se on ilmeisesti TASA-ARVON ns. MATEMAATTINEN MAXIMIPISTE, jota kohden kenenkään ei kuitenkaan pitäisi ainakaan vapaaehtoisesti pyrkiä, koska eihän tuolla rahalla pysty ostamaan edes vessapaperirullaa, jonka puutteeseen nykyisinä HYVINVOINTIAIKOINA KVÄ on aiemmin jo viitannut.

Tätä silmällä pitäen AKM:n mielestä on käsittämätöntä, että meilläkin joko ajan peruskoulusta lähtien vouhotetaan tasa-arvosta, joka kyllä takaa sen, että kaikki osaavat lukea, mutta luetun ymmärtämistä ei meillä valitettavasti STASI-TAUSTAISISSA valtakunnallisisissa opetusohjelmissa ole haluttu puhua mitään.

Tästä yksinkertaisesta syystä esim. toisella palstalla esittämästäni tilastosta nähdään, että jopa yli 30% suomalaisista on nykyään työvoiman ulkopuolella.

Toisin on Luxembourgissa ja Sveitsissä, joissa yötä päivää paiskitaan töitä pankeissa, joihin raharikkaat ovat aina halunneet rahansa tallettaa suojaan ja tietysti poikimaan hyvissä tulevissa hankkeissa.

Se on ilman muuta selvä, että pitäähän naisilla tietysti äänioikeus olla, sillä jo Raamatussa todetaan, ettei AATAMIN elämästäkään olisi tullut mitään ilman AATAMIA ohjailevaa EEVAA.

KVÄ ei näköjään ole vielä ihan loppuun asti miettynyt näitä elämän ja luonnonlakeja ja moni muukin niissä saattaa tehdä pahoja virheitä päätöksenteossaan, koska KVÄ:n näyttää kokonaan unohtaneen AATAMIN ja EEVAN jälkeläisten roolinkin.

Amerikkaliset markkinamiehet ja -naiset ovat nykyään kuitenkin tämänkin asian kyllä huolellisesti selvittäneet ja niinpä nykyään tiedämme, että esim. perheissä varsinaisia päätöksentekijöitä ovat itse asiassa jälkeläiset.

Muutama vuosi sitten olin eräässä lelukaupassa todistamassa, kuinka rimpuileva juniori pyöritti taitamatonta isä parkaa päätöksenteossa kuin konsanaan KVÄ moukaria häkissä. Ja kysymys oli vain jostain lelusta. Ei pieni poika osannut päättää, eikä isä ohjata päätöksentekoa.

Lopulta rimpuileva ja kurkku suorana huutava poika piti isän olalla kantaa ulos kaupasta. Kerrassaan järkyttävää katseltavaa.

Kyllä AKM:ää säälitti isä paran kohtalo.

Onko todella tuollaiseen tilaan mennyt Suomessa tasa-arvolain myötä ihmisarvo ja vanhempien auktoriteetti?

Tämäkin on selvästi seurausta siitä, kun vanhemmat on totutettu/pakotettu viettämään ns. LAATUAIKAA LASTEN kanssa ja pakotettu myös LÄTKÄÄ HARRASTAVIEN NUORTEN autokuskeiksi ja valmentajiksi.

Tämän kaiken takana on RAHA - tietty liberaali ja globaali juurettomuus, joka lopulta johtaa maailman tuhoon.

Jos parisuhteessa huono tuuri käy, niin mies saattaa helposti tasa-arvoaikana joutua moukarin asemaan, jolloin ei ole mitään takuita siitä, kuinka pitkälle tai mihin suuntaan moukari kulloinkin lentää vai osuuko jopa häkkiin.

Siis tasa-arvoasioissa pitää olla Amerikan erinomaisen Presidentti Donald J. Trumpin ja Martin Luther Kingin linjoilla, jotka molemmat ovat todenneet, että ihonvärillä tai sukupuolella ei ole väliä, kun ihmisiä valitaan vastuullisiin tehtäviin.

Ihmisiä on valittava vastuullisiin tehtäviin vain MERIITTIEN perusteella, niinpä Martin Luther Kingin veljentytär tohtori ALVEDA KING on erittäin innokas ja uskollinen TRUMPIN tukija ja kannattaja.

AKM pitää erittäin hyvänä sitä ajatusta, että JUANKOSKEN tulevan ERITYISTALOUSALUEEN johtoryhmmän valitaan mielellään vain miehiä.

Silloin ei ole mitään vaaraa siitäkään, että FAKE NEWS HESARI tai YLE pääsevät levittelemään esim. MAHDOLLISEEN SEKSUAALISEEN HÄIRINTÄÄN LIITTYVIÄ EPÄILYKSIÄÄN johtokunnan jäsenistä, kuten KVÄ yllä jo viisaasti huomauttaa.

AKM pitää erittäin kummallisena sitä, että FAKE NEWS MEDIA, joka on ajautunut täydellisesti ns. liberaalien globalistien ja miljardöörien käsiin, syöttää ihmisille joidenkin HOLLYWOOD tähtien glamour-elämästä kehiteltyjä OIKEUSSPEKTAAKKELEITA muka ihan oikeina PERRY MASON istuntoina.

Tällä kertaa tässä istunnossa voittajaksi julistettiin NARKOMAANI JOHN DEPP, joka tiettävästi on ensimäisenä tuomion jälkeen rantautunut näköjään jo Suomeen vähän samaan tyyliin kuin aikoinaan PEYTON PLACEN rikkaan perheen hulttiopoika RODNEY HARRINGTON.

Tällä kertaa HOLLYWOOD DRAAMA edellytti sitä, että AMBER HEARD joutui MAKSUNAISEKSI.

HOLLYWOODISSA täytyy nyt löytää AMBERILLE joku TITANIC elokuvan tapainen UUSI SPEKTAAKKELI.

Ilmeisesti kohta RENNY HARLIN ilmoittaakin ryhtyvänsä ohjamaan uutta elokuvaa, jossa käsitellään AMBERIN KOHUROMANSSIA ITSENSÄ NETFLIX OBAMAN tai peräti HUNTER BIDENIN kanssa, jotta huippunäyttelijä DEPP:lle määrätyt korkeat maksut AMBER elinaikanaan pystyy hoitamaan.

Kuitenkin poikkeus vahvistaa säännön, jos JUANKOSKELLA ei enää ole KYVYKKÄITÄ MIEHIÄ, niin siinä tapauksessa täytyy tietysti johtoryhmäänkin valita naisia, mutta mielellään kuitenkin pätevimmästä päästä.

AKM ei välttämättä pidä suulautta pätevyyden merkkinä.

Taannoinen ilmeisesti stasilaisen koulutuksen saanut PALOPUHUJA TARZAKIN teki YLE:n viihdeohjelmassa HARRI HOLKERISTAKIN ymmärtämättömän hämillisen koulupojan.

KVÄ:n yllä mainitsemassa TASA-ARVOLAISSA onkin AKM:n mielestä paha valuvika, koska lain henki näyttää olevan se, että kaikessa päätöksenteossa korostetaan vain sukupuolen välistä tasa-arvoa.

Nythän näyttää jo siltä, että perinteinen ns. SOTU tai HETU ollaan myös tasa-arvon nimissä muuttamassa sellaiseksi, ettei tunnuksen mukaan voida tunnistaa, onko kysymyksessä mies tai nainen.

Tasa-arvon piikkiin on myös laitettava se, kun UNILUKKARI nosti ison metelin, kun AARO pojasta jukaistiin kuva lupaa kysymättä jossain lehdessä.

AAROHAN oli ihan mukavan näköinen nuori mies, joten mitä ihmeellistä tässä nyt sitten muka oli, kun esim. Ruotsissa joka päivä kuvataan KAARLE KUSTAAN lasten pesueita joka ikisessä lehdessä.

AKM ihmettelee tätä PUOLIVALLATTOMAN UNILUKKARIN NYKYITÄ UJOUTTA, kun selvästi haluaa taas pistää jostain syystä kynttilänsä vakan alle.

UNILUKKARIN perheestä Turun Urheilukilpailuissa otettu kuva oli ilmeisesti parhain kuva, mitä koko perheestä on koskaan otettu, niin miksi UNILUKKARI paheksuu sitä?

AKM on vähän sitä mieltä, että UNILUKKARI haluaa jostain syystä sensuroida julkista keskustelua ja havainnointia.

Ei ole sitten mikään ihme, että BILE SANNA heti tarttui samaan lauluun, kun SOMESSA alkoi levitä kuvia myös SANNAN perillisestä ja näköjään myös takapuolesta.

FAKE NEWS MEDIA näyttää nykyään kokonaan jo unohtaneen, kun MARI KIVINIEMI kuvattiin takaa vihreässä kotelomekossa nimenomaan takaapäin. Kuva oli itse asiassa paras kuva, mitä MARISTA pääministeriaikoina koskaan otettiin.

MARIN VIRHE oli vain se, että MARI NUOLAISI ENNEN KUIN TIPAHTI, mutta onneksi pääsi tutkijaksi OECD:n palkkalistoille.

MARIHAN innosti silloin jopa demujen JUTTA URPILAISEN sonnustautumaan jonkun lehden kannessa modernisti peräti VERKKOSUKKIIN. AKM piti tästäkin kuvasta kovasti.

JUTAN kuva on osoittautunut nyttemmin kuitenkin kohtalokkaaksi, kun JUTTA on joutunut nyt kiertämään AFRIIKKAA raskas komissaarilaukku kainalossaan.

Varmuutta ei ole siitä, onko JUTTA saanut salkkunsa lainaksi puoluetoveriltaan TARZALTA, jotta voi Afriikan "AIKUISTEN" neuvottelupöydissä todeta, että minulla on KIERRÄTYSLAUKKU (ei aitoa nahkaa), koska en voi hyväksyä luontokatoa, enkä myöskään kannata fossiilisia polttoaineita käyttäviä ajoneuvoja.

Mikäli tällaiset ajatukset leviävät laajemminkin suomalaiseen yhteiskuntaan, niin jo kohta ollaan samassa veneessä MASSAMURHAAJIEN median kanssa, jossa mikään ei ole enää totta, mutta kansakunta kuitenkin vaeltelee valheellisuuden suossa kohti väjäämätöntä tuhoa tai sotaa.

Tämä liberaali kehityshän näyttää taas leviävän kovaa vauhtia Amerikasta, jossa SENIILI BIDEN ei nykyään puhu enää oikeastaan mistään muusta kuin TRANSUJEN oikeuksista, mutta samaan aikaan ryömii lentokoneensa portaita ylös ja nytkin viikoloppuna sukelsi taas polkupyörällään päälleen ojaan, kun raukka yritti esittää TERÄSMIESTÄ lomaillessaan taas pitkään korruptiorahoilla ostetussa DELAWAREN LUKSUS HUVILASSAAN.

AKM toivoo myös sitä, että Juankosken ERITYISTALOUSALUEEN johtoryhmmän ei myöskään valittaisi ainuttakaan sellaista edustajaa, joka samaistuu ns. "AIKUISIIN SENIILEIHIN PÄÄTTÄJIIN".

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta rakentaa erityistalousaleita24.6.2022 4:58
Akm toivoo, että Juankoskellakaan ei erityistalousalueen johtoryhmään valittaisi seniileitä aikuisia. Meillä asiat on opittu ilmaisemaan hieman hienotunteisemmin. Jokainen tietää vanhenevan väestörakenteen tuovan ongelmia myös päätöksentekoon.
Tämä on vaivannut meitä täällä Juankoskella ehkä pitempään kuin monessa muussa paikassa Suomessa.
Tätä varten on olemassa puolueorganisaatiot. Olemme aina katsoneet, että hallintoelimiin tulee myös joitakin ymmärtäviä ja ajan tasalla olevia henkilöitä. Tämän asian valvominen on helpompaa silloin, kun valinnan kohteina ovat tutut ja läheiset henkilöt. Joskus toimielimeen saattaa tulla esitetyksi myös hieman tuntemattomampia tai vain paperilla tunnettuja henkilöitä kuten tässä tapauksessa on käymässä yhden henkilön osalta.
Erityistalousalueiden perustamiseen on vielä aikaa ja minulla on tilaisuus tarkkailla valinnan kohteiksi asettamieni ehdokkaiden esiintymistä ja käyttäytymistä.
Jotkut esittämäni henkilöt ovat vetäytyneet jo pois julkisuudesta ns. vanhuuden lepoon ja tässä suhteessa ovatkin erityisen tarkkailun alaisia. Voi hyvinkin käydä, että kokoonpanoon tulee vielä muutoksia, koska alueiden syntyminen on olemassa vain keskustan ohjelmassa eikä riittävään valta-asemaan nouseminenkaan ole vielä varmistunut.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita24.6.2022 20:33
AKM otti taas JUHANNUKSEN kunniaksi SANAN ja JUHANNUSMIELEN haltuun.

Siis kaikille JUHANNUSMIELISILLE oikein railakasta JUHANNUSTA, mutta tulen kanssa ei kannata silti helteellä leikkiä.

Mitä taas tulee ERITYISTALOUSALUEISIIN, niin tietysti niitä on lämpimästi suositeltava, vaikka FAKE NEWS MEDIA ei pidä ajatuksesta.

Menee kuulemma peli liian pieneksi ja saattaa syntyä IMPIVAARALAISTA päätöksentekoa.

Virallinen ääni viittaa yllä hienovaraisesti ikärasismiin ERITYISTALOUSALUEEN päätöksenteossa, jota AKM ei tietenkään voi hyväksyä.

FAKE NEWS MEDIA näkee mielellään nuorten olevan parhaita päättämään keskeisistä asioista ja siitä syystä jopa BILE SANNAAKIIN on jo mallattu Suomen Presidentiksi.

Onneksi BILE SANNA oma-aloitteisesti ehti jo ilmoittamaan, ettei hän havittele kalifiksi UNILUKKARIN jälkeen.

Tämähän voi merkitä sitäkin, että BILE SANNA näkee, ettei Suomessa enää tulevaisuudessa tarvita PRESIDENTTIÄKÄÄN.

Tämä ajatuskulku voi taas viitata siihen, että Suomea ei hyväksytäkään NATON jäseneksi ja PUTLER miehittää Suomen UKRAINAN valloituksen jälkeen.

Se on joka tapauksessa selvää, että UNILUKKARIN jälkeen Suomen ERITYISTALOUSALUEEN johtoon valittavan henkilön on oltava hyvin huolissaan luonnon moniarvoisuudesta ja kaikenlaisista vieraslajeista.

Nytkin UNILUKKARI lähetti NAANTALISTA luontoaiheisen JUHANNUSTERVEHDYKSEN, kun oli taas tarkkaillut pitkäkaulaisten vesilintujen elämää KULTARANNAN rantamaisemissa.

UNILUKKARI oli ilmeisesti jo melkein auringonnousun aikaan lähtenyt liikkeelle, mutta jostain syystä oli kuitenkin unohtanut VÄINÄMÖISEN HATTUNSA, kun oli kiirehtinyt antamaan luontoaiheista lausuntoa TV-toimittajille.

KOKO SUOMEA koskeva ERITYISTALOUSALUE on syytä tulevaisuudessakin jakaa pienempiin ERITYISTALOUSALUEISIIN ja myös YDINKUNTIIN aivan samalla tavalla kuin kaikki aineet jakautuvat pienempiin osasiin kuten atomeihin.

Atomeitahan on vuosisadat pidetty jakamattomina, joten on hyvä ottaa tällainen jakamattomuus myös ERITYISTALOUSALUEITA perustettaessa ohjenuoraksi.

Tietysti nykyaikainen kemiallinen- ja fysikaalinen tutkimus on jo pystynyt osoittamaan, että myös atomit on jaettavissa erilaisiin alkeishiukkasiin, joilla on kaikilla omat ominaisuutensa ja tietysti myös tehtävänsä.

Venäläinen Dmitri Mendelev kehitti jo vuonna 1869 atomien mukaan ns. jaksollisen järjestelmän, jossa alkuaineita oli kaikkiaan 118 kappaletta.

Tästä voitaisiin vetää se johtopäätös, että Suomi ensin jaettaisiin 118 ERITYISTALOUSALUEESEEN, joissa esim. hiiliryhmä ryhmä olisi yksi pääryhmistä.

Mikäli Suomen väestö jaettaisiin ensiksi 118 ERITYISTALOUSALUEESEEN, joita voidaan kutsua vaikka HYVINVOINTIALUEEKSI, kuten nyt on jo tehty, niin kullakin tällaisella alueella olisi asukkaita suunnilleen 46 000 kpl.

RUOHONJUURITASON päätöksenteko edellyttää kuitenkin vielä seuraavaa alempaa päätöksentekoa 118 mukaisessa järjestelmässä, jolloin päädytään 6-7 alatason päätöksentekoon.

Tällöin päädytään 6 600-7 700 asukkaan YDINKUNTA ajatteluun.

Tällainen YDINKUNTA on siis itsenäinen asukasyhteisö, joka päättää asukkaidensa hyvinvoinnista itse.

On selvää, että tällaisessa YDINKUNNASSA pitää olla asianmukaiset sosiaaliset- ja terveyspalvelut, kyläkoulujärjestelmä ja tietysti kaupat.

YDINKUNNASSA on tietysti vain kunnan tasavero 5% ja yrityksillä myös 5%:n tulovero. Kiinteistövero tietysti minimaallinen 0.25% kirjanpitoarvosta.

Ydinkuntakohtainen asukkaiden ja yritysten tulovero käynnistää tietysti heti valtavan ryntäyksen näihin YDINKUNTIIN, joissa yritystenkin tulovero on alempi kuin valtion nykyinen 20%.

Tämän seurauksena tietysti maakunnissa kiinteistöjen arvot palautuvat niiden asialliselle tasolleen.

Alkaa paluumuutto ruuhkaiselta pääkaupunkiseudulta maakuntiin, mikä tietysti helpottaa heti myös pääkaupunkiseudun erittäin korkeaksi nousseita asumiskustannuksia.

Hiiliryhmä on alkuainetaulukon 14. ryhmä eli neljäs pääryhmä, johon kuuluvat hiili, pii, germanium, tina ja lyijy.

Hiili on epämetalli, pii ja germanium ovat puolimetalleja ja lyijy ja tina ovat metalleja. Korkein hapetusluku näillä alkuaineilla on +IV ja alin -IV, koska kaikilla on neljä elektronia uloimmalla kuorellaan. Hiiliryhmän alkuaineet muodostavat usein kovalenttisia sidoksia.

Esim. Hiiliryhmään kuuluvien ERITYISTALOUSALUEIDEN johtoon pitää tietysti valita sellaisia henkilöitä, jotka ymmärtävät 14. ryhmään kuuluvien alkuaineiden käsittelystä ja jalostuksesta sekä kaupallistamisesta mahdollisimman paljon.

Tietenkään kaikinpuolinen tasa-arvo ei voi olla tällaisissa asioissa iän tai sukupuolen mukaan ohjaavana tekijänä, kun johtohenkilöitä valitaan ERITYISTALOUSALUEIDEN ja YDINKUNTIEN johtoon.

Jotta sisäsyntyiseltä IMPIVAARALAISELTA päätöksenteolta vältytään, on tietysti suositeltavaa, että ainakin jokaisen YDINKUNNAN JOHTOKUNTAAN valitaan ulkopuolinen NEUVONANTAJA, jolla on laajaa kokemusta elämän eri osa-alueilta ja mielellään myös ihan ULUKOMAILTA asti.

Nykyisistä, tieteellisiin havaintoihin perustuvista atomimalleista ensimmäinen on elektronin löytäjän Joseph Thomsonin rusinapullamalli.

Atomin oli havaittu olevan sähköisesti neutraali, mutta koostuvan erimerkkisesti varautuneista hiukkasista.

Klassisen teorian mukaan ainoa mahdollinen pysyvä atomimalli oli sellainen, jossa positiiviset ja negatiiviset hiukkaset ovat tasaisesti levittyneet atomiin kuin rusinat pullaan.

AKM uskoo, että tämä Thomsonin kehittämä YDINKUNTIEN PÄÄTÖKSENTEON RUSINAPULLAMALLI kelpaa myös RUUNEPERI SAARIKOLLE, joka on pyrkinyt pitämään KEPUN LIPPUA KORKEALLA nimenomaan rusinapullia leipomalla.

RUUNEPERI SAARIKKO on tietysti havainnut, että RUSINAT PULLISSA vetää äänestäjiä puoleensa kuin hunaja karhuja.

AKM on myös varma, ettei virallisella äänellä voi olla pahempaa huomauttamista AKM:n esittämän YDINKUNTAMALLIN osalta.

AKM myös odottaa, että virallinen ääni jo juhannuspyhinä ilmoittaa, että AKM on valittu JUANKOSKEN RUSINAPULLAMALLIN JOHTORYHMÄN PYSYVÄKSI NEUVONANTAJAKSI.

alan kolmas miesRe: Keskusta rakentaa erityistalousaleita25.6.2022 6:12
YDINKUNNAN YRITYKSEN tuloveron vaikutuksen arvioimiseksi laskin malliksi mahdollisen tuloverokertymän Suomen kolmen metsäyhtiön osalta seuraavasti vuoden 2021 yritysten verotettavan liikevoiton osalta seuraavasti:

□ UPM ( x1000 milj. EUR)
Tulos ennen veroja 1 548
(Laskennallinen tulovero 20% -309.6)
Tulovero tilinpäätöksessä -240
Efektiivien veroprosentti 15.5%
Tulos verojen jälkeen 1 308
Tulovero 5% 77.4
Tulosparannus +162.6

□ Stora Enso (x1000 milj. EUR)
Tulos ennen veroja 1 419
(Laskennallinen tulovero 20% -283.8)
Tulovero tilinpäätöksessä -151
Tulos verojen jälkeen 1 268
Efektiivinen veroprosentti 10.6%
Tulovero 5% 70.95
Tulosparannus +80.05

□ Metsäliitto Group
Tulos ennen veroja 831.7
(Laskennallinen tulovero 20% -166.3)
Tulovero tilinpäätöksessä -174.7
Efektiivinen veroprosentti 21.0%
Tulovero 5% 41.6
Tulosparannus +133.1

Näistä alustavista laskelmista nähdään, että JUANKOSKEN YDINKUNNASSA ei olisi mitään vaikeuksia järjestää kaikki YDINKUNNASSA tarvittavat palvelut, jos vain esim. Stora Enso siirtäisi merkitsisi kotipaikakseen JUANKOSKEN YDINKUNNAN.

Tämä YDINKUNNAN toiminnan kannalta aivan oleellinen ajattelutavan muutos edellyttää kuitenkin, että verotuksessa tehdään muutaman rivin korjaus TVL:iin.

Tietysti tämäkin muutos voidaan saada aikaan jo tulevan uuden oikeistolaisen eduskunnan toimesta jo ensimmäisessä täysistunnossa.

Voidaanhan tässäkin asiassa käyttää vielä harkintaakin esim. siten, että yrityksen kotikuntaan ohjataan esim. 50% tuloveroista ja toinen 50% voidaan jakaa yleishyödyllisiin valtion tarpeisiin.

Tähän täysin välttämättömään uudistukseen verrattuna esim. tuulivoimaloista saatu kiinteistövero tai kunnallisten sähköyhtiöiden osinkojen kotiutus on täyttä poropeukaloiden näpertelyä, eikä niillä toimilla voida merkittävästi vaikuttaa yritysten kannattavuuteenkaan.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: