Keskustelu

alan kolmas miesPUNAMULLAN HÄTÄHUUTO21.6.2022 19:58
NATO HAKEMUS on jo turvallisesti BRYSSELISSÄ NATON PÄÄMAJASSA.

Ainoataan TURKIN ERDOGAN on esittänyt duubioita SUOMEN jäsenyyden suhteen.

UKRAINAN taisteluissa on havaittu, että MASSAMURHAAJA PUTLERIN sotilaskalusto on pääosin 1960-luvulta, joka pystytään helposti tuhoamaan nykyaikaisilla aseilla ja droneilla.

Ei siis ole ihme, että KOKOOMUKSEN kannatus viimeisimmässä gallupissa lähenteli jo 30%:a.

FAKE NEWS HESARI JA YLE ovat nähtävästi parhaillaan laatimassa uusinta puolueiden kannatusta koskevia gallupejaan ja toimittajat ovat ilmeisesti jo havainneet, että KOKOOMUKSEN nykyinen kannatus on jo selvästi yli 30%:n rajapyykin ja on koko ajan vielä nousussa.

Tässä tilanteessa FAKE NEWS HESARI ja YLE ovatkin nähtävästi yhdessä päättäneet, että nyt jos koskaan on puututtava peliin järein asein tai muutoin seuraavissa vaaleissa NATO änkyröille tai HYVINVOINTIALUEIDEN rakentelijoille tulee vaaleissa paha mahalasku.

BILE SANNA on heittänyt PRESSAN vaaleissakin jo pyyhkeen kehään, eikä KIVIHIILI JA NIKKELI OLLINKAAN PUTLERIN kanssa kehittelemä FENNOVOIMA mennyt likaviemäriä parempaan putkeen.

KORONASTAKAAN ei enää kukaan NYKYISEN PUNAMULTAPORUKAN jäsenistä tai lakeijoista uskalla hiiskahtaa mitään.

Myös keskeiset KORONA HYSTERIAN arkkitehdit ovat joko kokeneet karvaita pettymyksiä urallaan tai hakeutuneet uusiin tehtäviin sen jälkeen, kun korona on todettu loppuneeksi:

□ KUU KIURUSTA KESÄÄN: Korona luentojen erityisasiantuntija on siirtynyt äitiyslomalle

□ KIRSI VARHILA: Ruotsissa koulutettu korona-asiantuntija vetäytyy kotiseudulleen hyvinvointijohtajaksi

□ THL:N KORONA MIKA: Salminen aloittaa syyskuun alussa THL:n hyvinvointivaikuttajat-osaston johtajana. Osasto seuraa ja edistää väestön terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä

□ THL: TERVA MARKKU: Haki Pohjois-Savon hyvinvointialueen johtajaksi, mutta ei tullut valituksi. TERVA MARKULLA on siis haku päällä, eikä Apinarokosta ole pandemiaksi

□ VUODEN 2021 MÄRKÄ MARKKU joutui myös pettymään HUS:n johtajavalinnoissa, kun Suomen suurimman sairaanhoitopiirin johtoon tarvittiin talousasioista hyvin perillä oleva MATTI BERGENDAHL

Tulevia eduskuntavaaleja silmällä pitäen seuraava skenaario näyttääkin ilmeiseltä:

□ Kokoomus 35% (Nato option lunastus, talous vihdoin kuntoon ja kunnon veroale)

□ Persut 20% (Putlerin Massamurhaajien rajalle muuri)

□ Demarit 15% (Pitkä kestoisen koronan jälkihoito, puuttuva terapiatakuu)

□ Kepuloiset 10% (Elintarvikekriisi, maidon juonti laskussa)

□ Vihreät 7% (Bensan hinta ja verotus alkaa kyrsiä 95%:a autoilijoista)

□ Vassarit 6% (Etäopetus tuhosi peruskoulun)

□ RKP 5% (Vihapuheista on vihdoin päästävä eroon)

□ SKP 5% (SARISTA valtiovarain ministeri)

□ NYT 2% (HJALLIKSEN Rotenberg & Timtsenkon Hallin ja Sipoonrannan erityistutkinta)

Ei siis ole mikään ihme, että FAKE NEWS HESARI on käynnistänyt koko historiansa laajimman selvityksen Kokoomuksen Wille Rydmanin toiminnasta.

Sunnuntain HESARISSA näytti olleen peräti neljän koko sivun mittainen selostus 15 palstalla ja vielä kuvan kanssa, kuinka epäasiallista on ollut Willen toiminta kaikissa yhteyksissä ja vielä erikseen häntä nuorempien naisten seurassa.

Kun FAKE NEWS HESARI tällaisen stoorin on painanut valtakunnan tärkeimpään sanomalehteen, niin on selvää, että YLE on ottanut myös asian uutiskanavilleen ja käynnistänyt jatkuvan NOITA VAINON, jonka ainoana tarkoituksena näyttää olevan Wille Rydmanin poliittisen uran saattaminen päätepisteeseen.

Samalla on myös haluttu tehokkaimmalla mahdollisella tavalla vaikuttaa myös kokoomuksen kasvaneeseen kannatukseen.

KRP on jo asiaa selvittänyt perusteellisesti, eikä ole löytänyt Suomen lainsäädännöstä sellaisia kohtia, joiden perusteella Rydmania voitaisiin lähteä syyttämään.

Nyt jopa KOKOOMUS haluaa kuitenkin vielä poliisin kanssa selvittää uudelleen, josko WILLE sittenkin olisi joku sosiopaatti tai erityisesti itseään nuorempien naisten ahdistelija.

FAKE NEWS HESARIN tarinasta käy kuitenkin selväksi se, ettei WILLE ole ainakaan itseään selvästi vanhempien naisten ahdistelija samaan tapaan kuin esim. Ranskan nykyinen nuorekas Presidentti Macron tuntuu olevan, kun on tiettävästi hurmannut koulussa opettajansa ja joutunut sitä kautta ihan naimisiin asti.

Meillähän on jo näyttöä siitäkin, kun demujen melkien KULTTUURIMINISTERIKSI nostettua Veijo Balzaria on näissä asioissa käsitelty mediassa ja myös oikeudessa seuraavasti:

"Baltzar vangittiin 21. marraskuuta 2019 Helsingin käräjäoikeudessa todennäköisin syin törkeästä ihmiskaupasta, pahoinpitelystä ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltynä.

Rikosnimikkeisiin lisättiin esitutkinnan aikana ihmiskauppa, raiskaus ja törkeä raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja laiton uhkaus.

Rikoksien epäillään tapahtuneen Helsingissä, Espoossa, Raaseporissa, Suonenjoella ja Kuopiossa 1.8.2004-19.11.2019.

Baltzar kiistää syyllisyytensä rikoksiin.

Helsingin Sanomien mukaan rikosepäilyt liittyvät nuorten naisten kultinomaiseen hyväksikäyttöön Drom-teatteriyhteisössä.Yksi uhreista on rapmuusikko Mercedes Bentso.

Oikeudenkäynti Helsingin käräjäoikeudessa Baltzaria vastaan alkoi valmisteluistunnolla joulukuussa 2020.

Baltzar vapautettiin tutkintavankeudesta marraskuussa 2020, mutta hänet vangittiin uudestaan 8. joulukuuta 2020 hänen rikottuaan käräjäoikeuden määräämään matkustuskieltoon sisältyneitä yhteydenpitorajoituksia.

Oikeudenkäynti päättyi kesäkuussa 2021 ja syyttäjä vaatii Baltzarille 10 vuoden vankeustuomiota.

Käräjäoikeus hylkäsi kaikki Baltzariin kohdistetut syytteet helmikuussa 2022.

Oikeuden mukaan asianomistajat eivät olleet riippuvaisia Baltzarista, vaan heillä oli mahdollisuus toimia toisin.

Seksuaalirikoksia koskevien syytteiden tueksi ei löytynyt riittävästi näyttöä.

Baltzar oli kyllä määrännyt naisten pukeutumisesta, puhelinten käytöstä ja tv-ohjelmien katselusta, ja hän oli lyönyt kahta asianomistajaa, mutta henkisestä väkivallasta tai muusta alistamisesta ei kuitenkaan ollut näyttöä.

Käräjäoikeus ei pystynyt toteamaan, ovatko vastaaja ja asianomistajat eläneet "pahamaineisessa kultissa" taikka lahkonomaisissa olosuhteissa.

Syyttäjä ilmoitti aikovansa valittaa päätöksestä."

Willen toiminta ei näytä täyttävän ainakaan VIHAPUHEEN TUNNUSMERKKEJÄ, eikä näytä olevan lähelläkään taannoista VEIJON toimintaa, joten VALTAKUNNAN SYYTTÄJÄKÄÄN ei voine Willeä lähteä syyttämään, varsinkin jos Wille oli Petralle sanonut 6 vuotta sitten, että Petra muistutti jotain muuta seksikästä naista.

Kuka sen tietää, vaikka Wille olisi muistellut Marilyn Monroeta, joka aikoinaan heilasteli itsensä John F. Kennedyn kanssa.

YLE:n uutisissa vahvistettiin juuri se, että Rydman eroaa toistaiseksi luottamustehtävistään ja kokoomuksen eduskuntaryhmästä.

FAKE NEWS media onnistui siis jälleen kerran uutisoinnissaan.

Toistaiseksi meillä korkean profiilin henkilöistä FAKE NEWS MEDIA on onnistunut tahraamaan vasta elokuvaohjaaja AKU LOUHIMIEHEN ja LAULAJA TOMI METSÄKEDON maineen, kun AKU oli ollut liian auktoriteettinen ohjaaja ja TOMI oli taas ollut liian empaattinen neljän naisen mielestä.

Helsingin Käräjäoikeudessa neljä naista sai tuomion TOMIN kunnian loukkaamisesta, mutta AKU ei onnistunut saamaan tilille tietenkään YLE:n Jouko Jokista ja jotain muuta pienemmän profiilin tyhjäntoimittajaa.

Amerikastahan tämä #MeToo operointi on lähtöisin ja on siellä kiihtynyt ennen näkemättömille kierroksille, kun Donald J. Trump valittiin presidentiksi.

Kuitenkin sielläkin Trumpin kohdalla on jo #MeToo - juristit ja muut agitaattorit saaneet jo pitkiä vankilatuomiota (luokkaa 4 vuotta), kun ovat perusteetta ryhtyneet jakamaan ihmisiä vuohiin ja lampaisiin.

Suomessakin alkaa olla korkea aika miettiä, mikä vastuu FAKE NEWS MEDIALLAKIN oikein on.

AKM:n mielestä on outoa, jos MEDIA uutisoinnillaan tuhoaa joidenkin ihmisten uran vain siksi, että kyseisen henkilön puheet, mielipiteet tai toiminta eivät miellytä jotain innokasta ns. TUTKIVAA JOURNALISTIA tai naispuolista henkilöä, jos mitään todellista näyttöä rikollisesta toiminnasta ei ole.

RYDMANIN nöyryytys ja julkinen mustamaalaus näyttää vertautuvan taannoisiin TYTTI YLI-VIIKARIN ja PÄIVI RÄSÄSEN julkisiin hirttäjäisiin.

Näissä JULKISISSA HIRTTÄJÄISISSÄ miesten ja naisten tasa-arvo alkaa jo kohta olla kohdallaan, kun Kokoomuksesta on naisasioissa JULKISESTI HIRTETTY taannoin jo äskettäin edesmennyt IKE KANERVA ja nyt WILLE RYDMAN ja naisista siis TYTTI ja PÄIVI.

IKE JULKINEN HIRTTÄMINEN annettiin kuitenkin Eduskunnassa nöyrästi ANTEEKSI, kun IKE:n poismenon johdosta EDUSKUNNASSA järjestettiin hiljainen hetki IKE:n muistolle!!!

Muistelen, että itse HARMAA MATTI kehotti kansanedustajia hiljentymään IKE:n muistolle.

Taannoinhan HARMAATA MATTIA ja UNILUKKARIAKIN FAKE NEWS MEDIA HÄNNYSTELI heidän naisasioidensa vuoksi, mutta eihän niistä mitään mekkalaa saatu aikaiseksi, koska #MeToo - liikettä ei ollut silloin vielä keksitty.

Vielä vähemmän kansa oli taannoin huolissaan URKIN jatkuvista naisseikkailuista, vaikka niissä on aivan varmasti ollut enemmän salattavaa kuin nyt WILLE RYDMANIN kohdalla.

Itse asiassa HARMAATA MATTIA, UNILUKKARIA ja URKKIA on FAKE NEWS MEDIA pitänyt meillä suurina naissankareina ja hurmureina, mutta WILLE RYDMANIN tapauksessa hänellä ei saisi olla silmää naiskauneudelle tai seksikkyydelle.

FAKE NEWS MEDIA näyttää haluavan sitä, että kansan suosioon noussut kokoomus alkaa jälleen esiintyä hillitysti kypärä päässä ja papin kaapu päällään.

AKM:n mielestä tällä saralla WILLE RYDMAN taitaa vielä jäädä NÄPERTELYASTEELLE, eikä siis ole noussut kunnolla vielä valtiomiessarjaan, josta kuitenkin nyt FAKE NEWS HESARI on julkaissut peräti neljän sivun mittaisen tarinan, jossa todetaan mm. seuraavasti:

"Kaikki sanovat, että Rydman oli välillä myös todella mukava ja karsimaattinen. Osa kertoi, ettei ole heti ymmärtänyt joutuneensa kaltaoinkohdelluksi, koska on ollut hauraassa tilassa eikä ole osannut vetää omia rajoja."

Onko siis niin, että joku on jälkikäteen neuvonnut ns. "UHREJA", että asiasta täytyy nostaa mekkala, kun ei sitä itse heti tajunnut, että sillä pääsee kätevästi julkisuuteen tai mahdollisesti jopa kansanedustajaksi.

Tulee tässä mieleen myös entinen kansanedustaja Rosa Meriläinen, joka tietoisesti kulki Eduskunnassa ns. ROISKELÄPPÄ päällään, jolla Rosa ei tiettävästi ainakaan naispuolisien kansanedustajien katseita pyrkinyt kääntämään asian ytimeen.

Olihan Rosalla myös seksuaalisväritteinen pinssikin rintamuksissaan, mutta häveliäisyyssyistä AKM ei voi tietenkään julkisesti kertoa, mitä pinssissä luki.

Herää siis kysymys, onko VEIJO mukavampi ja karismaattisempi kuin WILLE, vai onko WILLE mukavampi ja karismaattisempi kuin VEIJO?Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: