Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniSuhteellisuudentaju- yliarvostettu hyve31.10.2014 13.06
Viimeiset gallupit ja keskustan menestys ovat osoittaneet otsikon väitteen todeksi koko maassa. Juankoskella me olemme tienneet tämän aina.
Intohimo menestykseen on tärkeintä. Suhteellisuudentaju tulee vasta jälkisijoilla. Otan esimerkin kotipiiristäni.
Asensin moukarinheittopaikalleni latoon lämpöpuhaltimen, sellaisen 3 kw teholtaan. Pakkasella näpit pysyvät lämpimänä, mikä on tosi tärkeää, koska moukarin oikea-aikainen irrotus on avaintekijä onnistuneelle heitolle.
Heiton aikana pariovet on avattava ja lämpö pyrkii karkaamaan harakoille.
Vaimoni on syytellyt minua suhteellisuudentajun puutteesta. Hänen mielestä pienten säästöjen haku Nilsiän kaupoista on nappikauppaa verrattuna sähkön haaskaukseen. Paperilla hän on aivan oikeassa.
Olen kuitenkin syksyn aikana parantanut moukarinheiton ennätystäni tälle kesälle niin, että tein parhaan tulokseni 29.10. Tulokseni oli 29,96. Olen aivan varma, että ilman intohimoista paneutumista moukarinheittoon tulokseni ei olisi tällä tasolla. Sitä ei vaimonikaan pysty kiistämään.

Juankosken keskustan ponnisteluja kotikunnan kehittämiseksi on arvosteltu suhteellisuudentajun puutteesta. Panostukset ja riskit menestyksen saavuttamiseksi on nähty kohtuuttomiksi. Nyt tämä intohimoinen panostus omalle asialle on saamassa ansaitsemansa palkinnon. Keskustasta on tullut gallupykkönen ei ainoastaan Juankoskella, vaan koko Savossa ja koko Suomessa.
Eiköhän tämä riittäne osoittamaan toimintalinjamme oikeellisuuden.
Suuri yleisö ei mene pikavoittoja keräävien poliittisten puolueiden koukkuun. Pitkässä juoksussa perinteikäs keskustalinja on osoittautunut turvalliseksi.
Millä muulla tavalla kotikuntamme asukasluku olisi noussut vaivaisesta 5000 asukkaasta yli 100000 asukkaan kaupungiksi?

kylä kansa tietääRe: Suhteellisuudentaju- yliarvostettu hyve31.10.2014 13.34
Hyvät on roknoosit kepulla tulevia vaaleja ajatellen.

Ei rähinäpolitiikkaa vaan keskustelua sivistyneesti.

Sipilä on aika fiksu insinööri.

Kiitoksen paikkaRe: Suhteellisuudentaju- yliarvostettu hyve31.10.2014 13.54
Kyllä taas Juankosken keskustan virallinen ääni on oikeassa. Ei tosiaan mitenkään ilman hummeriveljeksiä ja pajuvitsamiestä Juankoskesta ei olisi todellakaan tullut yli 100 000 asukkaan kaupunki. Ei ole kepulien panostukset menneet hukkaan. Kyllä juankoskelaiset voivat tästä kepulaisia kiittää.

YllisRe: Suhteellisuudentaju- yliarvostettu hyve31.10.2014 14.49
Juankoskella keskustan kannatus on osoitus peruskansan ääliömäisyydestä. Lampaina ja sopuleina maksetaan täysin idiottimainen ja kreikkalainen talouspolitiikka ja sen kantamat "hedelmät": verotus kasvaa, velkaa tulee lujasti lisää ja palvelut heikentyvät. Kyllä nämä tosiasiat ilmentävät kansan täydestä typeryydestä. On hyvä asia, että pikkukunnat lakkautetaan ja siirrytään suuriin kaupunkeihin, joissa edes jonkun sortin äly voi joskus edes löytyä.
Mutta keskustan viralliselle äänelle minäkin annan ääneni ja ainoastaan moukarinheiton ja huulenheiton takia. Huulenheitossa tullee tänä vuonna ennätys, jos sitä ei ole vielä jo saavutettu.

kepuliRe: Suhteellisuudentaju- yliarvostettu hyve31.10.2014 17.13
25.5% kannatus

Se oikea eskimoRe: Suhteellisuudentaju- yliarvostettu hyve31.10.2014 17.54
Kannatus tarkoittaa, että kannatus on niistä, jotka ilmoittivat kannatuksensa. ne jotka yli 60 prosenttia jättivät kertomatta ja ne 75 prosenttia, jotka kannattavat muita puolueita on aika suuri enemmistö. Jos otanta on n. 2000, niin silloin kannattajia on n. 130. Joten ei juuri paskanvertaa.

senttiRe: Suhteellisuudentaju- yliarvostettu hyve31.10.2014 18.54
Heh heh vaalit näyttää ne 130 kannattajaa, mutta kenelle



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: