Keskustelu

alan kolmas miesYK:n Pääsihteeri mennyt helteestä sekaisin!!!!25.7.2022 4:06
Espanjalainen journalismin APULAISPROFEETTA kuvasi Luotijunasta Espanjan metsäpaloja ja lähetti videot eetteriin.

Tietysti videot menivät myös YK:n pääsihteeri Guterresin sihteerillekin, joka teki heti nopean pika-analyysin maailman lopusta ainakin seuraavasti FAKE NEWS ILTALEHDEN julkaiseman uutisen mukaan.

"Luotijunahan pysäytettiin nimenomaan Zamoran maakunnassa, jossa maastopalot ovat roihunneet erityisen pahasti.

Guterres huolissaan

Ei olekaan ihme, että YK:n pääsihteeri António Guterres ilmaisi maanantaina syvän huolensa ilmastokriisistä.

Guterreshan on taustaltaan kovimman luokan sosialisti, jonka tiedot ILMASTO ASIOISTAKIN ovat lähinnä tekstiviestien tasolla, jos jotain voidaan päätellä Guterresin luonnontieteellisestä tai meteorologisesta osaamisesta:

"He studied physics and electrical engineering at Instituto Superior Técnico - Technical University of Lisbon in Lisbon.

He graduated in 1971 and started an academic career as an assistant professor teaching systems theory and telecommunications signals, before leaving academic life to start a political career."

Havaittuaan, ettei Guterresilla ole mitään annettavaa syteemiteoretikkona tai telecommunikaation alalla, Guterres heittäytyikin sosialisten johtajaksi ja pääsi jopa Portugalin pääministeriksi asti, mutta hänen sosialisointiohjelmat ajoivat sitten Portugalin talouden täydelliseen jäykkökouristukseen, kun Suomen KIVIHIILI ja ja NIKKELI OLLI pääsi vielä jatkamaan Portugalin sosialisointiohjelmia vastoin kaikkia talousopin lakeja ja nobelistien varoituksia.

Ennen sosialisti Guterresin pääministerikautta Portugalin BKT kasvoi vielä sentään hyvää 4.0% vuotuista reaalikasvua, mutta Guterresin jälkeen kasvu hyytyi jo -0.7%:iin jääden vain 2.7%:iin keskimäärin hänen istuttuaan pääministerinä.

KIVIHIILI ja NIKKELI OLLIN päästyä komissaariksi, hän saikin sitten Portugalin keskimääräiseksi kasvuvauhdiksi vain vaivaisen -0.02% kymmenvuotiskaudella.

Tuollainen KIVIHIILI ja NIKKELI OLLIN ja sosialistien ihannoima kasvuvauhtihan muistuttaa selvästi kuolleen sydänkäyrää.

Nyt tämä YK:n sosialisti GUTERRES otti asiaan poikkeuksellisen lujasanaisesti kantaa Berliinissä järjestetyssä kokouksessa.

□ Puolet ihmiskunnasta on vaaravyöhykkeellä tulvien, kuivuuden, äärimmäisten myrskyjen ja maastopalojen vuoksi.

Mikään maa ei ole immuuni, ja silti yhä ruokimme riippuvuuttamme fossiilisista polttoaineista, hän toteaa.

□ Meidän on valittava joko kollektiiviset toimet tai kollektiivinen itsemurha. Tämä on meidän käsissämme.

Berliinissä järjestettyyn kaksipäiväiseen ilmastokokoukseen osallistuu ministereitä 40 maasta.

Guterres vaatii osanottajilta tiukkoja ja päättäväisiä toimia ilmastokriisin ratkaisemiksi.

□ Tämän on oltava päättäväisen ilmastotyön vuosikymmen. Se vaatii luottamusta sekä monenkeskistä päätöksentekoa ja yhteistyötä, hän sanoo."

Näyttääkin siltä, että Guterersillakin alkaa jo reaaliteettien tajussa olemaan melkoisesti toivomisen varaa.

Amerikassa SENIILIN JOE BIDEN näyttää kättelevän Valkoisessa talossa jo olemattomia ihmisiäkin aivan samalla tavalla kuin Suomessa "SUURET ROKKISTARAT" soittaa ilmakitaroitaan ja kuvittelevat olevansa suuria muusikoita.

Guterres on vasta 73 vuotias, joten ei hänen pitäisi tuollaisia SAMMAKOITA vakavissan suustaan päästää.

Guterreshan näyttää ennustavan, että Maailmassa alkaa jo nähtävästi noin 4 miljardin ihmisen itsemurha-aalto pienen hellekauden seurauksena.

Näyttääkin siltä, että tulevaisuudessa kaikkein lupaavin ala on ainakin YK:n erityisasiantuntijoiden mielestä HAUTAUSURAKOITSIJAN URA.

Toisalta eihän tässä mitään huolta pitäisi olla, koska KIILISILMÄISET ILMASTOKIIHKOILIJAT ovat jo pitempään vouhottaneet, että lasten tekeminenkin on pahin mahdollinen ilmastoteko.

Videolla näkyy, kuinka junan ikkunoista näkyy molemmin puolin liekkejä.

Videon jakanut Madridin yliopiston journalismin apulaisprofessori kertoo, että juna pääsi jatkamaan matkaa muutaman minuutin pysähdyksen jälkeen.

Täytyypä sanoa, että FAKE NEWS MEDIA syötti taas suoraan ILMASTOKIIHKOILIJOIDEN LAPAAN.

Aamen!!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: