Keskustelu

alan kolmas miesSammakko Antin Heinäkuun Loppuhuipennus31.7.2022 15:02
Sammakko Antti ehdotti paluuta vanhaan "HYVÄÄN TUPO AIKAAN" turvallisella "PERÄLAUTA MALLILLA".

Sodan kauhut kokeneen perheen lapsena AKM muistaa hyvin, kun isäni totesi, että "Ryssä on Ryssä vaikka voissa paistais".

Se on se totuus, joka Suomessa on aina nähty ja koettu muissakin sodan kauhut kokeneissa perheissä.

Aika suuri määrä suomalaisia makaa sankarihaudoissa mullan alla, 500 000 karjalaista on Molotovin-Ribbentropin sopimuksen perusteella "integroitu Suomeen" ja vähitellen kansa siirretään FAKE NEWS MEDIAN avulla "IHANAAN ILMASTOAIKAAN", jossa sähkönkään saatavuus ei ole enää turvattua ja bensa sekä diesel siirtyy kortille.

Puhumattakaan siitä, että itse voisit vapaasti päättää, ajatko kohtuuhintaiselle fossiiliautolla vai valtion piikkistä pakosta hankitulla SÄHKÖKOSLALLA:

Miksi meille näin kävi???

Kaikenhan piti mennä ihan hyvin vielä siihen saakka, kunnes Amerikassa demokraattien AL GORE hävisi presidentin vaalit vuonna 2000.

HIENOSTOPERHEEN LUUSERIPOIKA AL GORE keksi RAHASAMPON eli ILMASTON MUUTOKSEN, joka upposi SOSSUJEN PÄÄHÄN KUIN SUUTARIN SORMI SIAN SELLAISEEN.

NOBEL KOMITEA myönsi AL GORELLE "RAUHANPALKINNON" vuonna 2007, kun ELIITTIPOIKA oli lähtenyt ajamaan pähkähullua ILMASTOVOUHOTUSTA, joka nyt on jo johtanut ILMEISESTI ALKANEESEEN KOLMANTEEN MAAILMANSOTAAN.

Ukrainassa se nähdään nyt myös ihan samalla tavalla kuin aikoinaan Suomessa mutta ehkä vielä hirveämmällä tavalla, kun siellä on menossa täydellinen kansanmurha sekä valtion hävittäminen keskellä Eurooppaa ja ns. Länsimaat (lähinnä EU-Euroopassa) vain katseella seuraa vierestä ja kerää rusinoita pullista.

Kysymys on pakkovallasta ja nyt Suomessa SAMMAKKO ANTTIKIN sitten vielä yrittää kääntää kelkkaa ainakin 100 piirua taas meilläkin vasempaan - KOHDEN SOSSUJEN YLIVALTAA, joka on jo laajalle levinnyt SYÖPÄ KOKO EU:n piirissä.

SOSSU ON SOSSU, VAIKKA VOISSA PAISTAIS.

SOSSUILLA tavoitteena on markkinatalouden tuhoaminen ja yksilövapauden hävittäminen.

SAMMAKKO ANTIN aatemaailmassa ei erilaissuutta sallita.

Kaikille on laitettava päähän SOSSU PIPO ja lähdettävä toreille vaatimaan tasa-arvoa, tasapalkkaa sekä intersektionaalista elämää ja globalistien valtio-ojausta yhteisessä tunkkaisessa ILMASTOHENGESSÄ.

Onneksi on olemassa vielä toinenkin vaihtoehto: SOSSUT ULOS HALLITUKSESTA ja maa uudistusten teille, jossa verotuksen tulee olla kohtuullista ja tuloveroissa mielellään tasaveromalli.

Palkkojen tulee määräytyä tehtävien, koulutuksen sekä osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Nämä asiat voidaan hyvin kirjata esim. perustuslakiin, joita voi sitten vielä valvoa perustuslakituomioistuin.

Välttämättä ei tarvita mitään erillistä työtyötuomioistuintakaan, jos perustuslain pykälien toteutumisen valvonta on kunnossa.

Progressiivinen työtulon verottaminen ei ole linjassa edes perustuslain kanssa.

Tämän yksinkertaisen totuuden ymmärtää jokainen, joka SOSSUN tai KELAN LUUKUILLA KÄY SELITTÄMÄSSÄ, että oli yrittänyt tienata parikymppiä ruokarahaa, mutta sitten KELA veti kaikki etuuden veks.

KYSYMYS on VENÄLÄISESTÄ RULETISTA, mutta samaan aikaan poliitikot sekä FAKE NEWS MEDIA toitottavat jatkuvasti mm. YLE:n kanavillakin, että on LOTTOVOITTO SYNTYÄ SUOMEEN - VERONMAKSAJIEN LUVATTUUN MAAHAN.

AKM:kin on koko alkuvuoden maksellut vain veroja ja nyt loppuvuodesta saa nenän vähän vedenpinnan yläpuolelle, että voi hengittää vapaammin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: