Keskustelu

alan kolmas miesPIIRI PIENI PYÖRII11.8.2022 17:55
BILE SANNA valitsi nyt PÄIVI NERGIN jälkeen "VARA PÄIVINÄ" toimineen demujen päihdetyöasiantuntija SIRPA PAATERON paikalle demujen SUSANNA HUOVISEN, jonka tuoreesta nimityksestä BILE SANNAN konttori tiedotti seuraavasti:

"Huovinen toimii tällä hetkellä Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n toiminnanjohtajana.

"Lähden innolla tähän tehtävään, jossa voin käyttää monipuolista kokemustani suomalaisen hallinnon ja demokratian hyväksi.

Odotan mielenkiintoista ja haasteellista työtä, jossa voin aidosti vaikuttaa hallinnonrajat ylittävän yhteistyön vahvistamiseen ja kansalaisten osallisuuden parantamiseen", kertoo Huovinen.

Huovinen johtaa tällä hetkellä Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:tä.

Tätä ennen Huovinen on toiminut muun muassa pitkäaikaisena kansanedustajana, peruspalveluministerinä Jyrki Kataisen ja Alexander Stubbin hallituksissa sekä liikenne- ja viestintäministerinä Matti Vanhasen hallituksessa.

Huovinen nimitettiin tehtävään 19.9. alkaen viiden vuoden määräajaksi.

Hallintopolitiikan alivaltiosihteeri johtaa ja sovittaa yhteen valtiosihteerin kansliapäällikkönä apuna hallintopolitiikan koordinaatioalueeseen kuuluvien valtionhallinnon kehittämisosaston, kunta- ja aluehallinto-osaston sekä julkisen hallinnon tieto- ja viestintäteknisen osaston toimialaan kuuluvien asioiden valmistelua."

Susanna siis korvaa päihdetyöhön erikoistuneen demujen SIRPA PAATERON SOTERAHOJEN OHJAUKSESSA.

Kysymys on jo ensi vuonna 13.3 miljardin euron ohjailusta, jotka kepuloisten LOHENKALASTAJA ja ORIPÄÄN EHTOINEN EMÄNTÄ järjestelivät kunnilta valtion piikkiin.

OOH SUSANNAN työ on ehdottomasti mielenkiintoista ja haasteellista, kun melkoisella varmuudella LOHENKALASTAJAN vuosittaiset korruptiorahat ovat tuhansia kertoja suuremmat kuin OOH SUSANNAN nykyinen turvakotien budjetti, joka tuntuu perustuvan lähinnä Veikkauksesta ja Lasten Päivän Säätiöltä saatuihin rahoihin, kuten alta näkyy:

"Ensi- ja turvakotien liiton toiminnan rahoitus perustuu Veikkauksen ja Lasten Päivän Säätiön avustuksiin.

Veikkauksen yleisavustus sekä toiminta- ja projektiavustukset muodostavat noin 70 % rahoituksesta.

Lasten Päivän Säätiön avustus kattaa noin 12 % toiminnan rahoituksesta ja avustus käytetään lastensuojelutyön tukirakenteiden vahvistamiseen.

Lasten Päivän Säätiö jakaa avustusta vuosittain kuudelle perustajajärjestölleen, joista Ensi- ja turvakotien liitto on yksi.

Toiminnan rahoituksesta jäsenmaksut kattavat vain pienen osan.

Jäsenyhdistyksiä on 30 ja jäsenmaksu vuodessa on 85 ?/yhdistys."

HÄVELIÄISYYSSYISTÄ Ensi -ja turvakoti ry ei kuitenkaan ole vaivautunut kertomaan edes sitä, mikä yhdistyksen vuotuinen kokonaisbudjetti on.

Saati sitten, että meillä olisi mitään käsitystä Susannan johtamasta Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:stä.

Kysymys on taas poliitikkojen hämärästä salatieteestä ja tästäkään syystä ei esimerkiksi ole päästy selvittämään sitä varsinaista ongelmaa, mitä varten tällainen turvakotijärjestö on ylipäätään perustettu ja millä tavalla näitäkin laitoksia hoidetaan tai mitä apua siellä heikkoon asemaan joutuneille ihmiselle oikeasti on tarjolla.

AKM on kullut, että kyseisissä latoksissa tuntuu olevan vakaviakin puutteita ainakin resurssien osalta.

Ei ole tietenkään pienintäkään epäilystä, että tällainen turvakotijärjestö on tarpeellinen, mutta jos toiminnan rahoitus perustuu epämääräiseen julkistenkin varojen ohjailuun, niin silloin voidaan tehdä sellainen johtopäätös, ettei kyseinen toiminta ole ollut oikeastaan kenenkään hallinnassa.

AKM epäilee, että ilmeisesti OOH SUSANNAN johtaman yhdistyksen lähes olematon budjetti on ollut vain pahentamassa vaikeuksiin joutuneiden ihmisten elämää.

AKM myös epäilee sitä, ettei OOH SUSANNA ole ollut pätevin hakija PÄIVI NERGIN aemmin hoitamaan postiin, koska hakijoiden joukossa on myös ollut esim. FAKE NEWS MEDIAN ja EDUSKUNNAN PUHEMIESNEUVOSTON JULKISESTI PERUSTEETTA HIRTTÄMÄ TYTTI YLI-VIIKARI.

On aivan selvää, että TYTILLÄ on ollut aivan toista luokkaa olevat meriitit valtion rahojen jakamisen tarkastuksessa kuin esim. OOH SUSANNALLA, jonka yhdistyksen budjetti lienee korkeintaan jonkun isomman pesäpalloa harrastavan kunnan pesäpalloseuran budjetin tasolla.

Näissä pesäpalloseuroissahan on ollut runsaasti ongelmia myös rahankeräämisen ja jaon kohdalla esim. Oulussa.

Oulussahan kepuloisten OULUN LIPPOKIN ajautui muistaakseni jopa konkurssiin ja LIPONKIN kepulois porukka on ollut käräjillä törkeistä kirjanpitorikoksista ainakin syytettynä, mutta on sittemmin vapautettu ilmeisesti "syyntakeettomina".

BILE SANNAN suorittama OOH SUSANNAN nimitys alivaltiosihteerin korkeapalkkaiseen virkaan maassa, joka suureen ääneen jokaisessa mahdollisessa tilanteessa tekopyhästelee olevan OIKEUSVALTIO, näyttäytyy kuitenkin käytännössä korruptiotoiminnaksi, jota harrastetaan nykyään etenkin Afrikan tai Aasia kehitysmaissa.

OOH SUSANNAN ja muiden kyseistä virkaa hakeneiden henkilöiden arviointi ei voi julkisissa tehtävissä tapahtua pienen SOSSUPIIRIN toimesta, koska kysymyksessä on koko Suomea koskeva MEGALUOKAN tehtävä.

Näin ollen, on olemassa pakottava tarve, että BILE SANNA ja hänen sisäpiirinsä tai luottohenkilöt kuten esim. BILE ILMARI julkistavat Suomen pääuutiskanavilla taulukon, jossa OOH SUSANNAN virkaa hakevien henkilöiden kyvykkyys tehtävien hoitoon on työtehtäviin kuuluvien valintakriteerien mukaan laitettu tärkeys- ja paremmuusjärjestykseen esim. kouluarvosanoin 4-10.

Jos arviointikriteerejä on ollut noin 10, joita tyypillisesti henkilöarvioissa käytetään, niin silloinhan maksimipisteet ovat hakijoilla 100.

Kriteereillä voi myös olla painoarvoja.

Kun OOH SUSANNAN tehtävässä jaettavien rahojen määrä lienee 13-20 miljardia euroa vuodessa, niin silloinhan ainoastaan JULKISESTI HIRTETTY TYTTI YLI-VIIKARI saa kaikkein korkeimmat pisteet alivaltiosihteerin tehtävien hoitamisen osalta.

Varmuudella TYTTI saisi tämän kriteerin painoarvon osalta ainakin 100 kertaiset pisteet verrattuna OOH SUSANNAAN, vaikka TYTTI olisi hoitanut työtään valtion rahojen tarkastuksessa kuinka huonosti tahansa.

Kukaan ei ole kuitenkaan tässä maassa pystynyt näyttämään tai kertomaan, ettei TYTTI YLI-VIIKARI olisi hoitanut VALTIONVAROJEN JAKAMISEN TARKASTUSTA SITEN, ETTÄ SIITÄ KUKAAN TAI MIKÄÄN OLISI VOINUT TYTTIÄ MOITTIA.

TYTIN JULKINEN HIRTTÄMINEN PERUSTUIKIN NÄHTÄVÄSTI SOSSUJEN JA KEPULOISTEN KATEUTEEN, KOSKA TYTTI ON SILMINNÄHDEN VIEHÄTTÄVÄ JA EDUSTAVA NAINEN MUTTA SAMALLA VIELÄ MONILAPSISEN PERHEEN ÄITI JA MUUTOINKIN SIVISTYNYT JA RYVETTYMÄTÖN IHMINEN.

Voidaankin aiheellisesti kysyä, JOHTUUKO TYTIN JULKINEN HIRTTÄMINEN SIITÄ, ETTÄ BILE SANNA ja ORIPÄÄN EHTOINEN EMÄNTÄ sekä "MINÄ AJATTELISIN ANU" ovat keskenään sopineet, että OOH SUSANNA valitaan valtion rahojen jaossa pahasti ryvettyneen PÄIVI NERGIN tilalle, kun PÄIVI siirtyi kätevästi "JUURILLEEN" MTK:n palvelukseen seuraavasti:

"Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n johtokunta on nimittänyt MMM, agronomi Päivi Nergin elinvoimajohtajaksi 1.6.2022 lähtien.

Nerg siirtyy MTK:hon valtiovarainministeriöstä hallintopolitiikan alivaltiosihteerin tehtävästä."

AKM:n käsityksen mukaan PÄIVI kuitenkin edelleen jatkaa FINNGRIDIN hallituksen jäsenenä, kun PÄIVILLä on teurastusalastakin kokemusta runsaasti ja sähköalasta PÄIVI ymmärtää etenkin mullien ohjauksessa käytettävät sähkölamauttajat ja lehmiaitojen paimenpoikien virtapiirit kuin omat taskunsa.

Näyttääkin ikävästi siltä, että TYTIN JULKINEN HIRTTÄMINEN onkin perustunut DEMUJEN JA KEPUN SALAJUONEEN, jonka avulla HERRAHISSIIN NOSTETAAN poliitikkoja korkeapalkkaisiin virkoihin, joiden hoitamisessa heillä ei kuitenkaan ole muita ansioista kuin DEMUJEN TAI KEPUN JÄSENKIRJA.

ottoRe: PIIRI PIENI PYÖRII15.8.2022 9:27
"Meillä on kaikki tulijat kirjoissa ja kansissa"

alan kolmas miesRe: PIIRI PIENI PYÖRII5.10.2022 1:09
UNILUKKARIN KANSLIAN ja KEPUN PUOLUETOIMISTON KAUTTA KÄY tie LAAJEMPIIN KAMMAREIHIN ja PAREMPI PALKKAISIIN VIRKOIHIN!!!

Nyt UNILUKKARI KOULUTTI KEPU-taustaisen toimittaja KATRI MAKKOSEN ensin YLE:n A-STUDION toimittajaksi, joka otsa rypyssä A-STUDIOSSA ja UNILUKKARIN kansliassa oli UNILUKKARIN ohjeiden mukaan ajanut UNILUKKARIN VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖNÄ ja KABINETIN jäsenenä vuosikaudet vuosina 2013-2019 MUSTAN HIILEN SOIHDUTUSTA ja NATO OPTIOTA.

Ei ole siis ihme, että KATRI sai innostettua UNILUKKARIN PITÄMÄÄN PITKIÄ LUENTOJA AMERIKASSAKIN KALIFORNIAN METSÄPALOISTA jopa silloiselle Amerikan Presidentti TRUMPILLE, joka UNILUKKARIN mielestä ei ymmärtänyt KALIFORNIAN VALTION METSIEN HOIDOSTA ja ENERGIAHUOLLOSTAKAAN mitään.

Nyttemminhän taas tiedetään, mihin kaaokseen KALIFORNIASSAKIN on ajauduttu kiilusilmäisen NEW GREEN DEALIN energiaohjelmissa, jotka ovat johtaneet siihen, että lämpimäksi tunnetussa osavaltiossa kesällä koko väestö paistuu kuoliaaksi, kun tuulettomina ja pilvisinä päivinä sähköä ei ole saatavissa jäähdytysjärjestelmiin, eikä millään rahalla voida rakentaa tarvittavaa sähkön varastokapasiteettia poikkeuksellisen tuulettomia ja auringottomia päiviä varten:

"Storage would solve many of these problems, but even if it is technically possible to store all the electricity needed during 24 hours of the day, the amount of storage required to ensure the availability of electricity for several days when the sun doesn?t shine and wind can?t generate electricity, will cost trillions of dollars, about equal to our national debt."

UNILUKKARIN NATO OPTIO höpötykselle tuli myös äkkipysäys, kun Amerikan presidentiksi valittiin laajamittaisen vaalivilpin kautta "AIKUINEN" eli SENIILI BIDEN ja samalla pantiin maailman kirjat sekaisin energiamarkkinoilla, Afganistanissa ja heti kohta sen jälkeen PUTLER hyökkäsi UKRAINAAN, vaikka kaikki "AIKUISET" istuivat huulet pyöreinä neuvottelupöydissä ja ihmettelivät, että minne se VAPISEVA ANGELA MERKEL HÄVISI.

UNILUKKARIN kabinetista Bonnier palkittu KATRI MAKKONEN siirtyi siis takaisin YLE:n palkkalistoille A-STUDION toimittajaksi syyskuussa 2019, mutta pesti jäi lyhyeksi, kun MAKKONEN kutsuttiin sitten jo vain vuoden päästä yksityisen poliittista viestintää myyvän MILTTON Oy:n palkkalistoille varatoimitusjohtajaksi lokakuussa 2020.

MILTTON Oy on siis taas vuonna 2001 perustettu luovaa poliittista ajattelua promovoiva yksityinen konsulttitoimisto, jonka liikevaihto oli vuonna 2021 noin 23.0 milj. euroa ja henkilökuntaa oli jo 203 monessa maassa ja tietysti paljon poliittisia kuiskaajia BRYSSELISSÄ.

KATRI MAKKOSEN aikana Presidentin valtion rahojen käyttö kehittyi seuraavasti ( x 1000 EUR):

□ 2012 19 290
□ 2013 39 927 (Makkonen astuu tehtäviin)
□ 2014 37 710
□ 2015 19 150
□ 2016 13 475
□ 2017 13 729
□ 2018 19 030
□ 2019 20 076 (Makkonen eroaa kabinetista)
□ 2020 16 124

Olisi kiintoisaa tarkastella lähemmin, onko Presidentin kansliasta mahdollisesti lähetetty suuriakin laskuja Millton Oy:lle vuosina 2013-2014, kun näköjään todellinen viestinnän ammattilainen on ryhtynyt kirkastamaan UNILUKKARIN TYÖVÄEN PRESIDENTIN valtiomieskuvaa ja Suomen roolia kokoansa suurempana maailman valtioiden joukossa.

Ainakin rahaa näyttää menneen aika reippaasti vuosina 2013-2014 eli yhteensä 77.0 milj. euroa.

Vuonna 2020 UNILUKKARIN rahankäyttö on taas palannut selvästi alemmalle tasolle, mikä mukavasti osuu myös yhteen sen kanssa, että KATRI siirtyi MILLTONIN palvelukseen ja jopetti UNILUKKARIN konsultoinnin.

Suomessahan UNILUKKARIKIN on meille valinnastaan lähtien vakuuttanut juhlapuheissaan, että hän jos kuka tuntee parhaiten maailmassa PUTLERIN ajatustavat ja käyttäytymismallit.

ORIPÄÄN EHTOINEN EMÄNTÄ JULKAISI "KESKUSTAN SEN KOTIMAISEN" PUOLUEEN NIMISSÄ

alla siteeratun koko valtakuntaa koskevan nimitysuutisen 28.3.2022

"Kemell Keskustan valtiosihteereiksi
28.3.2022

Valtiovarainministeri Annika Saarikko on kutsunut valtiosihteerikseen varatuomari Timo Reinan. Reina toimii tällä hetkellä Kuntaliiton varatoimitusjohtajana ja on toimivapaalla Kuntaliitosta valtiosihteerin tehtävää hoitaessaan.

Hän on aiemmin toiminut mm. Hämeen maakuntajohtajana ja kuntaministerin valtiosihteerinä. Reina aloittaa valtiovarainministerin valtiosihteerinä 22.4.

Elinkeinoministeri Mika Lintilä on kutsunut valtiosihteerikseen kauppatieteiden maisteri, oikeusnotaari Ann-Mari Kemellin.

Kemell tulee toimimaan samalla myös uuden maa- ja metsätalousministerin valtiosihteerinä.

Kemell on tällä hetkellä valtiovarainministeri Saarikon talouspoliittinen erityisavustaja ja on sitä ennen palvellut useita keskustaministereitä talous- ja veropoliittisena erityisavustajana.

Ennen erityisavustajan työtään Kemell toimi Keskuskauppakamarissa talous- ja elinkeinopolitiikasta vastaavana johtajana.

Hän aloittaa elinkeinoministerin ja maa- ja metsätalousministerin valtiosihteerinä 19.4.

Valtiovarainministeriön valtiosihteerinä hallituskauden alusta saakka toiminut VTL Maria Kaisa Aula on valittu Keski-Suomen hyvinvointialueen hallituksen puheenjohtajaksi ja lopettaa valtiosihteerinä 21.4.
Elinkeinoministerin ja maa- ja metsätalousministerin valtiosihteerinä tällä hetkellä toimiva Jukka Ihanus lopettaa valtiosihteerinä 31.3. ja siirtyy muihin tehtäviin."

Siinäpä sitä on taas listaa kerrakseen KEPULOISTEN erityisavustajien poliittisista nimityksistä tehtäviin, joiden ainoa pätevyysvaatimus on KEPUN JÄSENKIRJA.

Viimeksi ORIPÄÄN EHTOINEN EMÄNTÄ päättikin toteuttaa vielä koko uransa tärkeimmän poliittisen nimityksen, kun hän valtiovarainministerinä kutsui valtiosihteerikseen yllättäen 10.10.2022 entisen YLE:n toimittaja KATRI MAKKOSEN.

AKM vähän ihmettelee tätä toimittajan valintaa valtion rahakirstun valvojan tehtäviin, kun YLE:stä olisi varmaan ollut tarjolla jopa päätoimittaja JOUKO JOKINEN tai Suomen verkostoitunein nainen eli MERJA YLÄ-ANTTILA.

Tai varmaan tehtävä olisi myös kiinnostanut entistä tinkimätöntä huipputoimittaja ATTE JÄÄSKELÄISTÄ, joka joutui eroamaan YLE:stä, mutta sai mukavasti Lappeenrannan yliopistosta työelämän professorin tehtävät hoitaakseen aivan samalla tavalla kuin EURON ikuinen ihailija SIXTEN KORKMAN sai vastaavat työelämän professorin tehtävät hoitaakseen Aalto Yliopistosta.

Valtiovarainministerin valtiosihteerinä 22.4.2022 aloittanut Timo Reina taas sopivasti aloitti KATRI MAKKOSEN nimityksen jälkeen 10.10.2022 keskustan ministeriryhmän valtiosihteerinä.

Olisi luullut, että valtiovarainministeri olisi tarvinnut tuekseen talousasiantuntijan, kun valtion talous on kepuloisten johdolla ja etenkin KORONA JA FORTUMIN UNIPER KÄHMINNÖISSÄ ajettu vuosikausiksi kuralle.

Mutta ORIPÄÄN EHTOINEN EMÄNTÄ päättikin keskittyä LOBBAUKSEEN, jotta KEPULLE löytyy paikka seuraavassakin hallituksessa.

Seuraavassa hallituksessa LOBBAUKSEN KOHTEENA tuleekin olemaan ORIPÄÄN EHTOISEN EMÄNNÄN ja KEPULOISTEN MASINOIVA PAKKO-SOTE, jossa on samat tunnusmerkit kuin KATRI MAKKOSEN UNILUKKARIN KANSLIASSA PROMOVOIMASSA NATO OPTIOSSA ja VENÄJÄN MUSTAN HIILEN SOIHDUTUKSESSA.

Ei ole ihme, että Iltalehdessä Liike Nytin puheenjohtaja, kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo arvostelee voimakkaasti viestintätoimisto Milttonin varatoimitusjohtajan Katri Makkosen siirtymistä valtiovarainministeri Annika Saarikon (kesk) valtiosihteeriksi.

□ Ensin hän on noin puoli vuotta valtiosihteerinä, sitten pari kuukautta toimitusministeriössä ja siirtyy siitä sitten viiden kuukauden karenssille täydellä palkalla. Ja palkka on 12?13 tonnia kuukaudessa, Harkimo noituu.

Eduskuntavaalit järjestetään huhtikuun alussa.

□ Makkonen kertoo irtisanoutuneensa Milttonilta, mutta aina tuollaisen opintovuoden jälkeen kannattaa palkata johtaja uudelleen töihin. Mikä ihmeen kiire keskustalla ja Saarikolla oli kierrättää valtiosihteereitä juuri nyt, kun vaaleihin on enää puoli vuotta, Harkimo jatkaa.

Hän muistuttaa, että ministereiden lähipiiri pyörittää yhteiskunnallisia päätöksiä.

□ Vain roolit vaihtuvat. Kyse on vallan väärinkäytöstä. Karenssit ovat vain silmänlumetta. Tämä rälssi syö poliittisten johtajien kädestä ja voi hyvin, Harkimo arvostelee.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: PIIRI PIENI PYÖRII5.10.2022 5:34
Akm aivan oikein ymmärtää, että erityisavustajia tarvitaan. Vastuullisissa tehtävissä olevat eivät Trumpia lukuunottamatta voi hallita kaikkea. Keskustan erityistalousalueet vaativat hallintokoneistoon paljon ahkeraa väkeä. Moni keskustataustainen maaltamuuttaja saa näistä tehtävistä oivan ponnahduslaudan uralleen.
Eivät nämä hommat juuri poikea akm:n kravattimatkoista maakunnissa. Sopivampi ajatustausta olisi avannut akm:llekin tehtäviä julkishallinnossa. Eikä kaikkin tehtäviin jäsenkirjaakaan vaadita. Muistan Juicenkin luottavaisesti katsovan tulevaisuuteen jossakin laulussaan: " Kesällä saan setasta keppeitä hommia varmasti".Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: