Keskustelu

ottoHautaan valtion varoin?19.8.2022 13:48
Päättyvän uutisviikon erikoisin "plörönen" oli kulttuuriministerin lupaus valtiollisista hautajaisista edesmenneelle taiteilija Vesa-Matti Loirille.

Olen samaa mieltä Honkosen kanssa.

Kyllä Vesku olisi pitänyt haudata valtion varoin.

Hänen uransa niin vakavana kuin vähemmän vakavana esiintyvänä taiteilijana oli yksien hautajaisten arvoinen.

Vähintään.

Mikko Niskanen nosti nuorukaisen kansan tietoisuuteen elokuvan "Pojat"
vaikuttavalla loppukohtauksella.

Viimeisessä elokuvaroolissaan taas ikääntynyt taiteilija teko suurenmoisen pienen roolin.

Lyttyyn haukuttu elokuva Mestari Cheng (2019) ei ollut mikään elokuvien helmi, mutta juuri Loirin ansiosta sen haluaa nähdä uudelleen ja uudelleen.

Sekin oli siis elokuva, jota ei saanut mennä katsomaan mutta se piti kuitenkin nähdä.

Kulttuurijengi tässä maassa elää jossain menneessä.

Menneessä, jota ei oikeastaan ole koskaan ollut olemassa.

Sen haaveen perään vaan tunnutaan edelleenkin hamuiltavan joissain tietyissä piireissä.

Ja niistä nousee esiin näitä "alivaltiosihteereitä" aina tarpeen tullen.

alan kolmas miesRe: Hautaan valtion varoin?19.8.2022 16:56
AKM vierastaa yleistä valtion piikkiin hautaamista.

Mieleen on kyllä jäänyt Marskin hautaaminen ja Narvan marssi, jota taidettiin soittaa myös URKIN hautajaisissa.

Minä olen jo Veskun uraa kunnioittanut ostamalla aika ison kasan UUNO ELOKUVIA ja olen niistä kyllä nauttinut täysin rinnoin ja nautin edelleen.

Mutta UUNOISSAKIN oli monia muita mainioita näyttelijöitä, joista minusta ainakin VUORISTONEUVOS ja SIMO olisivat ansainneet enemmän kunnioitusta.

Tuo klassikko kohtaus Pojat elokuvasta on jäänyt myös mieleen, kuten myös tohtori "RITVALAN" rooli, olikohan sen elokuvan nimi Pahat Pojat.

Onhan Vesku ollut hyvä monessa lajissa, mutta näillä ansioilla ei pitäisi NARVAN MARSSIA lähteä soittamaan.

On muistettava, että Veskun HUILUMIES vai mikä oli se Euroviisu, arvottiin 19:ksi eli viimeiseksi vain 6 pisteellä jo vuonna 1980, jolloin Vesku oli vielä parhaassa kaatuiluiässäkin.

Minusta on käsittämätöntä, että FAKE NEWS MEDIA on kirjoittanut kaikki lehdet täyteen siitä, kuinka hyvä rakastaja Vesku on ollut ja kuinka traagista Veskun elämä on ollut kaikkine värikkäinen käänteineen.

Monen muunkin suomalaisen elämä on ollut traagista ja värikästä, mutta silti ei heitäkään ole lähdetty valtion piikkiin hautaamaan.

Kaikki sankarivainajat on taidettu kyllä saattaa hautaan valtion piiikkiin, mikä on tietysti hyvä asia, kun meidänkin suvusta yksi on haudattu Hietaniemeen, vaikka maalliset jäänteet on tiettävästi Ryssä peittänyt joukkohautaan Viipurin Naistensairaalan takapihalle.

Viipurihan vallattiin ilmeisen puolustuksellisen virheen vuoksi ja valtauksen suorittanut Ryssän osasto tappoi raakalaismaisesti koko Naistensairaalaan jääneen porukan, kun setäni ei suostunut jättämään potilaitaan Ryssän käsiin, eikä sotilasjohto onnistunut järjestämään kunniakasta perääntymistä Viipurista pulaan jääneille haavoittuneille henkilöille.

ottoRe: Hautaan valtion varoin?20.8.2022 15:44
Kirjoitit ryssän isolla kirjaimella vieläpä kolmeen kertaan!

Miksi ihmeessä?

Kyllä näille mongoleille, tsingis-kaanien perillisille riittää aivan hyvin pieni kirjain.

Honkosen ehdotus oli hyvä.

Pojalla on poliittista pelisilmää myös.

Tahi sitten sohaisi sattumoisin ampiaispesään.

Kepu tekee joskus oikein.

Vahingossa..?

alan kolmas miesRe: Hautaan valtion varoin?21.8.2022 3:51
Jonkun verran on tullut seurattua Honkosen esiintymisiä.

Sen myönnän, että Honkosen ensi esiintyminen muistaakseni puheenjohtaja vaalissa kuulosti minunkin korvaan jopa jotenkin hyväsyttävältä, mutta myöhemmät esiintymiset ovat kokonaan sammuttaneet HONKOSEN TÄHDEN.

Nyt kun tarkalla seulalla on tullut siivilöityä KEPUN kansanedustajia, niin seulan päälle ei ole kovin montaa kunnollista edustajaa jäänyt.

Vaikuttaa siltä, että metsäinsinööri HANNU HOSKONEN on ainoa KEPUN edustajista joka ihan oikeasti on jo kauan sitten ymmärtänyt energiatalouteenkin liittyvän tärkeän termin eli CHP energia.

Kysymyksessä on tietysti sähkön ja lämmön yhteistuotannosta, jossa sähkön tuotannon hyötysuhteeksi tulee yli 90%.

Hannu on myös puhunut kotimaisen turve-energian puolesta ja piti EU:n 6.6. miljardin tukipakettiakin tienä, joka lopulta johtaa EU:n komission suoraan verototusoikeuteen.

Veikkaanpa, että tällä hetkellä koko eduskunnassa on tuskin 10 sellaista ihmistä, joka on koskaan kuullut mitään esim. CHP tekniikasta.

BILE SANNAN hallitukseen ei ole valittu ainuttakaan insinööriä tai edes teknikkoa, joten kuinka on mahdollista, että tällaisen BILE PORUKAN on annettu päättää Suomen energiatalouteen liittyvistä asioista?

Fortumin UNIPER touhujakin on koko ajan seurannut joko kepuloinen tai demujen edustaja, joilla ei kuitenkaan ole ollut alkeellistakaan koulutusta energiahuoltoon tai sähkön ja/tai lämpöenergian tuotantoon eikä jakeluun liittyvistä prosesseista tai prosesseissa käytettävistä polttoaineista puhumattakaan prosessien teknis-taloudellisista hyötysuhteista.

Alla Elinkeinoministerien listaa vuodesta Esko Ahon vuoden 1991 hallituksesta lähtien:
- Kauko Juhantalo (KES) 26.4.1991-3.8.1992
- Pekka Tuomista (KES), 3.8.1992-31.7.1993
- Seppo Kääriäinen (KES) 1.8.1993-13.4.1995
- Antti Kalliomäki (SDP) 13.4.1995-15.4.1989
- Erkki Tuomioja (SDP) 15.4.1999-25.2.2000
- Sinikka Mönkäre (SDP) 25.2.2000-17.4.2003
- Mauri Pekkanen (KES) 17.4.2003-31.12.2007
Elinkeinoministerit:
- Mauri Pekkarinen 1.1.2008-22.6.2011
- Jyri Häkämies (KOK) 22.6.2011-16.11.2012
- Jan Vapaavuori (KOK) 24.6.2014-29.5.2015
- Olli Rehn (KES) 29.5.2015-29.12.2016
- Mika Lintilä (KES) 29.12.2016-6.6.2019
- Katri Kulmuni (KES) 6.6.2019-10.12.2019
- Mika Lintila (KES) 10.12.2019_

Luulisi, että näillä ministereillä olisi edes abrobatur tasoinen arvosana sähkö- tai lämpötekniikasta tai jonkun teollisuudessa valmistetun tuotteen prosessista tai raaka-aineista.

Ainoa asiakirja, joilla ym. henkilöiden kykyjä hoitaa heille annettuja tehtäviä on perusteltu, on siis ollut KEPUN, DEMUJEN ja KOKOOMUKSEN JÄSENKIRJA.

Varmuudella voikin sanoa, ettei ainoakaan em. ministereistä tiedä höykäsen pölähdystä valvomistaan teollisuuden aloista, joten ei sitten olekaan mikään ihme, että esimerkiksi Fortumin suorittama katastrofaalinen UNIPER kauppa ja MOOSEKSEN konsultoimat NORDSTREAM KAASUPUTKET ovat voineet toteutua.

Sen myönnän, että kaikilla ym. herroilla ja narreilla on kyllä ollut OTON yllä mainitsemaa poliittista pelisilmää, joka on tullut todella kalliiksi Suomen veronmaksajille.

ottoRe: Hautaan valtion varoin?23.8.2022 10:03
Kuten aiemmin totesin, voi kepukin tehdä jotain oikein - vahingossa.

Honkosen esiintulon todellinen syy lienee hyvinkin raadollinen.

Kysynpä vaan, jotta olisiko tällainen esitys noussut pintaan, jos tämä laajan kansansuosion saavuttanut taiteilija olisikin elänyt yli ensi kevään vaalien?

Tuskinpa vaan.

Kaikkeen on olemassa ns. hyvä syy ja sitten se todellinen syy.

Sellainen ihminen on.

Kepulainen eritoten.

alan kolmas miesRe: Hautaan valtion varoin?23.8.2022 17:39
AKM:n mielestä KULDUURIMINISTERI HONKOSEN esitys UUNON hautaamisesta VALTION PIIKKIIN ylittää kaiken soveliaisuuden rajan Sumessa, jossa BILE SANNA KESÄRANNAN ÖINEN HULINOINTI KRUUNAA SYNTISEN MENON.

AKM:ltä ei ole jäänyt huomaamatta, että kyllähän BILE SANNAN SODOMAN JA GOMORAN INFERNAALISTA MENOA tietysti myös KEPUN "KULDUURIPERSOONA" KURVIT SUORIKSI ANTTI on ollut todistamassa ja tietysti innolla hyväksymässä syntistä menoa.

Epäselväksi on AKM:lle tosin jäänyt, onko MINISTERI KURVINEN ollut noissa huuruisissa pippaloissa työ- vai muissa tehtävissä.

KURVIT SUORIKSI ANTTIHAN tunnetaan entisenä innokkaana Pohjanmaan KOULUHÄIRIKKÖNÄ, jolla on myös BILE SANNAN tapainen oman imagonsa korottamisen tarve, että vaalien häämöttäessä ja tärkeiden budjettineuvottelujen kynnyksellä hankkiutuu HESARIN toimittajan kuvattavaksi keskelle tuleentunutta VEHNÄPELTOA.

AKM ei mielellään puutu politiikkojen yksityiselämmään, mutta jonkunlaista VÄINÄMÖISEN ROOLIA tavoittelevan KURVIT SUORIKSI ANTINKIN avioliitto näyttää kuitenkin päättyneen lyhyeen Savosta kotoisin olevan Menja Pöyhösen kanssa.

Lyhyeksi jäi siis KURVIT SUORIKSI ANTINKIN AVIOLIITTO, kun vasta vuoden 2019 LINNANJUHLISSA ANTTI paistatteli uunituoreen vaimonsa kanssa kaikille KAMEROILLE ja antoi onnen auvoisia lausuntoja medialle.

Kuitenkin jo silloin tiedettiin, että KURVIT SUORIKSI ANTILLA on hyvinkin levottomat jalat kuten THL:n entisellä pääjohtaja PEKKA PUSKALLA kuuluu olleen koko elämänsä ajan (Pekan rehti tunnustus Elämäni biisi ohjelmassa).

KURVIT SUORIKSI ANTTI varmaan ajatteli, että hän on nyt vihdoin päässyt oikein kunnon HERRAHISSIIN kuten aikoinaan puoluetoverinsa EINO UUSITALO, joka sentään LINNAN JUHLISSA tuli tervehtimään URKKIA SAMAKKOLASIT PÄÄSSÄÄN valtiosalin maton alta.

AKM epäilee, että menneenä keväänä nähtävästi BILE SANNAN juhlien jälkeen MENJA totesiksikin KURVIT SUORIKSI ANTILLE, että hänelle ainakin riitti nyt nämä KULDUURIMINISTERIN 24h/7 VIRKA- ja EDUSTUSTEHTÄVÄT.

Näyttää siltä, ettei ANTINKAAN kohdalla tilanne enää korjautunut, vaikka ANTISTA KEPU teki pikavauhtia MAA- ja METSÄTALOUSMINISTERIN, kun erinomainen JARI LEPPÄ piti saada heitettyä ulos valtioneuvostosta.

JARIHAN oli ainakin yrittänyt televisiossa selvittää sitä, mikä on verojen osuus leivän hinnassa, mutta Jarille oli todettu KEPUN toimesta kylmästi, ettei tämä asia sinulle kuulu, koska leipomoasiat ja S- sekä K-ryhmän asiat kuuluu ihan muille ministereille.

Kas kun ei HESARIN VILJAPELTO KUVASSA KURVIT SUORIKSI ANTTI pistänyt vielä päähänsä VÄINÄMÖISEN SUOMI KALOTTIA.

KEPUN LAUSUJAMESTARI PAAVO I sen sijaan ihan vakavissaan Speden UUNO MUUTTAA MAALLE elokuvassa lausui uskottavasti ja paatoksellisesti taatusti ISÄNMAALLISIA RUNOJA kansallispuvussa.

On aivan selvää, ettei HONKOSTA voi ottaa vakavasti, kun katsoo SAARIJÄRVEN kunnankin historiaa ja muistelee SAARIJÄRVEN PAAVON PETTULEIPIÄ.

Ei ole ihme, että kepuloiset nostivat historian opettajan HONKOSEN KULDUURIMINISTERIKSI, kun PETRIN CV:n ainoat merkinnätnät näyttää olevan KEPUN JÄSENKIJA ja toiminta 4-H kerhossa sekä SUOMI NEUVOSTOLIITTO SEURAN puheenjohtajuus vuodelta 2020.

KULDUURIMINISTERI PETRI on siis aina ollut vannoutunut NATO OPTIO eli YYA MIES.

Suomeksi sanottuna "umpikiero sosialisti", jolle on myös yhtäkkiä tullut tarve kirjoittaa historian kirjat uusiksi.

"Tukkaa riistäin Paavon vaimo lausui:

"Paavo parka, kovan onnen lapsi,
sauvaan tartu, Herra meidät hylkäs;
miero raskas, raskahampi nälkä."

Vaimon käteen tarttuin Paavo lausui:
"Vaikka koettaa, eipä hylkää Herra.
Pane leipään puolet petäjäistä;
kaksin verroin minä ojaa kaivan,
mutta Jumalalta kasvun toivon."

Pantiin leipään puolet petäjäistä,
kaksin verroin ojaa kaivoi Paavo."

Kannattais jo vihdoin SAARIJÄRVEN PETRINKIN riisua NATO- ja YYA naamarit pois ja ryhtyä opettamaan KEPUNKIN historiaa sellasena kuin se on aina ollut.

Nykyään KEPUN todellinen kannatus on jo selvästi alle 10%:n vesirajan!!!!

ottoRe: Hautaan valtion varoin?24.8.2022 15:48
Kepun ja muiden puolueiden todellinen kannatus mitataan ensi huhtikuussa.

Haudattiinpa sitten Vesku vaikka kuuhun kiinalaisten varoin mestari Chengin läsnä ollessa.

Mestari voisi olla hyvinkin vieraana Veskun hautajaisissa jos ne olisivat sellaiset hautajaiset kuin hautajaiset ennenwanhaan olivat.

Oma toive ja omaisten toive tulee tietysti ensimmäisenä.

Ja olisi se varmaan tullut huomioon otetuksi siinäkin tapauksessa, että olisi haudattu valtion varoin.

Helsingin kirkonkylällä tuntuu olevan oikein esillä muraali edesmenneestä.

Kansankielellä seinämaalaus.

Fiksu teko.

Itäisillä mailla nämä muraalit esittävät yleensä suuria johtajia.

Kuten vaikkapa p-koreassa.

Se, että meillä muraalin aihe on kovasti tykätty ja tunnustettu taiteilija kertoo ainakin sen, että kuulumme länteen.

Ja siinä ei optiot paina yhtään mitään.

alan kolmas miesRe: Hautaan valtion varoin?24.8.2022 17:26
VESKULLE en todellakaan kaipaa hautajaisia VALTION PIIKKIIN.

Minusta VALTION PIIKKIIN hautaaminen ei millään tavalla tuo lisäarvoa siihen, mitä VESKU on elämässään tehnyt.

FAKE NEWS MEDIA ja SIIPIVEIKOT ovat mielellään ottaneet esille VESKUN KAATAMAT NAISET: ERINOMAINEN RAKASTAJA, jonka elämä oli täynnä tragediaa.

Luulen kuitenkin, ettei FAKE NEWS MEDIA ole koskaan päässyyt lähellekään henkilöä nimeltä VESA-MATTI LOIRI.

Minulle VESKU on ollut kaveri, joka on halunnut kokeilla rajojaan monilla aloilla ja varman huomannut, että tekemällä paljon työtä jonkun haluamansa asian eteen voi päästä pitkälle- melkein maaliin asti.

Hyviä esimerkkejä tästä ovat esim. jalkapallo, biljardi, nyrkkeily ja sitten vielä huilun soitto.

Ennen muuta VESKU on kuitenkin ollut NÄYTTELIJÄ: siis kaikki, mitä VESKU on tehnyt on ollut jollain tavoin näyttelyä eli sisimmässään VESKU on ollut jotain aivan muuta kuin hänestä FAKE NEWS MEDIAN luoma KUVA.

FAKE NEWS MEDIA lähti heti VESKUN kuoltua vaatimaan, että NÄYTTELIJÄN IMAGOA muistettaisiin vielä NÄYTTELIJÄN KUOLEMAN jälkeenkin VALTION PIIKKIIN HAUTAAMISELLA.

Minusta olisi parempi perustaa Helsinkiin VESKU STREET samaan tyyliin kuin HOLLYWOODISSA on tehty, jossa nimekkäiden taiteilijoiden tähdet on muurattu katuun.

Nyttemmin jotkut hihhulit ovat kuitenkin jo lähteneet, näitäkin tähtiä kaivelemaan irti, jos kyseiset tähdet eivät olekaan enää olleet nykyisten WOKISTIEN mielen mukaisia. Todella typerää toimintaa!!!!

Tämäkin estraaditaiteilijoiden muistamiseen liittyvä ilmiö on tullut tarkistettua paikan päällä ja tietysti erityisesti MARILYN MONROENKIN museo maalaisjuntin oli nähtävä hinnalla millä hyvänsä.

Minusta VESKUN paras muisto on se, kun perheen kanssa on tullut vietettyä aika monta LAATUILTAA UUNOJA katsellessa.

VESKUN valtion piikkiin hautaaminen ei näiden iltojen muistoja millään tavalla lisää tai vähennä.

Minusta UUNOISSA on se hyvää, että niissä monta kertaa on onnistuttu nauramaan suomalaisille tekopyhille arvoille, joista tänä päivänä tärkein keskellä taloudelliseen kaaokseen ajettua maata tuntuu olevan SDP:n puoluekokouksessa ITKEVÄ BILE SANNA, josta FAKE NEWS MEDIA vielä käyttää termiä maan tärkein päättäjä ja pääministeri, jolla on ainakin SDP:n ja ORIPÄÄN EHTOISEN EMÄNNÄN "TUKI".

BILE SANNAN KUVAA EI ole kuitenkaan syytä laittaa vielä ainakaan vuosikymmeniin VESKU STREETILLE ainakaan valtion piikkiin.

SDP:n Antti LIndtman on jo kiireessä ehtinyt analysoimaan tilanteen ja ilmoittanut FAKE NEWS MEDIALLE, että "BILE SANNA on ilmoittanut ottavansa opiksi".

Mistä sen tietää ottaako BILE SANNA todellisuudessa kuitenkaan koskaan opiksi, koska näköjään opiksi pitäisi ottaa kaatokännissä virkatehtävien hoito.

Ennen vanhaan kokoomuksen Harri Holkeri passitti tällaiset henkilöt katkaisuhoitoon.

Vaikuttaakin siltä, että BILE SANNALLA saattoi mennä kesänloman vietto sen verran vauhdikkaasti, ettei vauhtia saatu pysäytettyä edes virallisen kesäloman jälkeen.

Tiettävästi Ruisrokin jälkeenkin joku "koronan jälkitauti" oli vienyt äänen käheäksi maanantai aamulla ja nyt BILE SANNA jo ennakkoon varoitti, että UUTTA TikTok kamaa tulee kohta FLOW-tilassa.

Ennen laitettiin häijyt lapset kansakoulussa tunniksi nurkkaan seisomaan kaikkien katsottavaksi, niin kyllä silloinkin kovimmat jermut "ottivat opiksi".

ottoRe: Hautaan valtion varoin?24.8.2022 17:46
Kyllä se oli Honkonen, tuo kulttuuriministeri joka asian nosti esiin.

Media repii asiasta kuin asiasta oman siivunsa eikä siinä mitään ihmeellistä ole.

Meillä on kokonaisuutena vapaa tiedonvälitys - vielä.

Huolimatta siitä, että toimittajat ovat taustoiltaan lähes yhtä ja samaa värisuoraa.

Ylessä ja Hyysärissä eritoten.

Kansa kyllä tietää. Näistä huolimatta tai juuri näiden koohotuksen takia.

Kyllä kansaa myös viedään.

Väinö Linna kirjoitti kolme romaania.
Kahdessa näistä hänellä oli erinomainen kustannustoimittaja.

Kirjojen julkaisu todellakin on kustannustoimintaa.

En rinnasta Linnaa ja Loiria vaan totean, että molemmat jättivät kansankunnan mieleen lähtemättömän jäljen.

Loiri teki sen kuudella vuosikymmenellä.

Hänen luomansa hahmot elävät ja tulevat elämään.

Valtiolliset hautajaiset torpattiin kenties siitä syystä, että olisi samalla tunnustettu myös joidenkin muiden suuruus.

Lopetan tämän jaanauksen erääseen tunnistettavaan repliikkiin:

" Tämä ei ole mikä tahansa mopo, tämä on rauhan mopo...ja minulle ei kelpaa mikä tahansa rauha"

alan kolmas miesRe: Hautaan valtion varoin?25.8.2022 0:27
AKM ei näe mitään järjellistä syytä, miksi VALTION PIIKKKIIN HAUTAAMISESTA käytävä keskustelu lopetetaan nyt VESKUUN.

Meidän on kuitenkin syytä jo valmistautua siihen, että tulevana keväänä joudutaan järjestämään VALTION PIIKKIIN KOKONAINEN JOUKKOHAUTAUS.

Kysymys on nimittäin koko BILE SANNAN johtaman PUNAMULTA HALLITUKSEN RIEMUKKAISTA HAUTAJAISISTA.

Näissä tulevissa VALTION PIIKKIIN ilolla laitettavissa hautajaisissa ei PALJASTISSISET nuoret PINTAJULKUT HYPPELE jonkun RÄPPÄRIN tahdissa.

FAKE NEWS MEDIA on saanut BILE SANNAN valtion tiloissa järjestämät selvät ORGIAT näyttämään joltakin BILE SANNAN "HOVIKUVAAJALLE" sattuneelta työtapaturmalta, josta BILE SANNALLE ollaan antamassa FAKE NEWS MEDIASSA puhtaat paperit, kun BILE SANNA on pyytänt anteeksi ja julkisesti itkeä tirauttanut, että joku hänen tietämättään pistää nettiin vidoita, joissa BILE SANNAKIN ihan varta vasten poseeraaa, mutta on tietysti kaikista rivoimmista kuvista rajattu pois.

AKM:n mielestä BILE SANNA on selvästi ihminen, joka ei tee mitään pelkästä hetkittäisestä mielijohteesta.

BILE SANNA on huomannut sen, että FAKE NEWS MEDIA teki hänestä SAMMAKKO ANTIN romahduksen jälkeen PUNAMULLAN ja DEMARIEN pelastavan enkelin.

Tälle pelastusmatkalle ei tarvinnut kyllä ainakaan KEPULOISIA houkutella, kun LAPIN SIRKEÄ SIMÄISELLE KATRILLE luvattiin maat ja taivaat, jos vain KATRI lähteen tukemaan TERRA SIPILÄN ideoimaa MAASEUDUN SOTE-HUOLLON SOSIALISOINTIA.

Nyt on nähty, että ns. HYVINVOINTIALUEILLA ei ole rahoja eikä ole hoitajia tiedossa.

Maassa tullaan näkemään KORONAAKIN SUUREMPI SOTE-HUOLLON KAAOS, jossa vuotuisessa potissa on nykymenolla valtion ottamaa lisälainaa ainakin 10-15 miljardia vuodessa vuodesta 2024 lähtien.

ORIPÄÄN EHTOISEN EMÄNNÄN LEIPOMASSA vuoden 2023 budjettiesityksessä pelkästään valtion keräämien ansio- ja pääomatulojen kertymää on tarkoitus kasvattaa vuoden 2022 10.9 miljardin kertymästä 24.5 miljardiin euroon. Kasvua on siis peräti 13.6 miljardia euroa eli 124% ja kaikki perinteisen kuntien tasaveron sijasta valtion korkean progressiivisen verotuksen piiriin.

Kuitenkin ORIPÄÄN EHTOINEN EMÄNTÄ viitsii vielä pitää yllä haavekuvaa, että nimenomaan hän on laskemassa tuloveroa, mikä on tietysti täyttä BULLSHITTIÄ.

Kun ns. HYVINVOINTIALUEET pyörähtää käyntiin vuonna 2024, niin tullaan havaitsemaan, että erilaisten hoitajamitoitusten ja palkkojen harmonisointeihin sekä tietojärjestelmien rakenteluun ja kehittelyyn tulee menemään varmaan ainakin 10 miljardia euroa lisää.

Tämä käsittämätön puhallus ja sen rinnalla toteutetut koko maapallon ILMASTON ja LUONNON pelastusohjelman hinta saatiin myös kätevästi hetkellisesti unohduksiin, kun energiankin hintojen noususta päästiin syyttämään MASSAMURHAAJA PUTINIA, vaikka todelliset syylliset Suomenkin inflaatiolle (etenkin polttoaineissa, sähkössä, elintarvikkeissa ja asumisessa) löytyy ARKADIANKADUN PUNAMULTA hallituksen verotuspoliittisista päätöksistä.

BILE SANNAN toiminta on kuitenkin ollut hyvin suunniteltua ja täysin tarkoituksellista, kun hän on tietoisesti ottanut suojelukseensa HOLLYWWODISTA peräisin olevan WOKISTISEN menon, jossa kaikki säälliset käyttäytymissäännöt on hylätty ja maailma on pelkkää patsastelua huumeissa punaisella matolla, eikä sukupuolten välilläkään ole mitään eroja.

AKM:ltä ei ole jäänyt huomaamatta sekään, kuinka BILE SANNA oli jo näkyvästi edustamassa Helsingissä järjestetyssä PRIDE-tapahtumassa, joka havaintoni mukaan oli huomattavasti tärkeämpi tapahtuma YLE:nkin uutisoinnissa kuin aikoinaan ESTONIA uppoaminen lähes tuhansine uhrineen.

Vapaamielinen seksi on myös ollut keskeinen viesti SUOMEN KANSALLE näissä BILE SANNAN valtion tiloissa järjestämissä orgioissa, joista ei valitettavasti ole vielä saatu luotettavia ja kattavia tietoja.

Luulisi, että turvamiehillä täytyy tällaiset tiedot olla nauhoitettuna.

KYSYMYKSESSÄ ON SIIS NÄKÖJÄÄN KESÄRANTA GATE aamulla klo 03:30-6:30.

AKM epäilee, että julkisuuteen saatetut kuvat ovat vain JÄÄVUOREN HUIPPU VALTION KESÄRANNAN PÄÄMINISTERIN WC-tiloissa örveltämisistä.

Ainakaan AKM:lle ei ole jäänyt epäselväksi se, kuinka Tarja Halonen on ajanut SETA:ssa seksuaalista tasa-arvoa, mutta AKM ei ole missään yhteydessä havainnut sitä, että Tarja olisi tässä asiassa sortunut BILE SANNAN kaltaiseen WOKISTISEEN HYPETYKSEEN.

DEMAREISSA on ollut kyllä kunniallisiakin ihmisiä ja johtajia.

AKM:lle on ainakin BILE SANNAN aikaan tullut jo kovasti ikävä JUTTA URPILISTAKIN.

JUTTAHAN kuvautti itsensä aikoinaan VERKKOSUKISSA naisten tehden kanteen. JUTALLA oli kaikki vaatteet päällään, joten kysymyksessä oli ehdottomasti hyvän maun mukainen kuva.

Ei olekaan sitten mikään ihme, että JUTTAKIN valtiovarainministerinä JYRKI KATAISEN hallituksessa oli tutustunut Suomen BKT:n kehitykseen ja lomansa jälkeen kertoi koko Suomen kansalle ja myös JYRKILLE, että Suomen BKT ei ole kasvanut 10 vuoteen yhdelläkään euron sentillä.

BILE SANNAA ei ole Suomen BKT:n kehittyminen hänen kesälomansa aikana eikä sen jälkeenkään kiinnostanut, kun ainakin julkisuuteen tulleista some-viesteistä ja videoista päätellen meno on ollut luvalla sanoen "huuruista" BILE SANNAN omankin ilmoituksen mukaan.

BILE SANNA on ollut ns. FLOW-tilassa, jossa WILMA MURTOKIN hyppäsi kultaa Münchenin EM-kisoissa.

Näyttää uhkaavasti siltä, että FAKE NEWS MEDIA NHYPETTÄMÄ BILE SANNA HYPPÄSI valtion piikkin tulevan keväänä kaivettuun joukkohautaan.

AKM:n mielestä BILE SANNA saa omassa kuplassaan tietysti elää täysin omalla tavallaan, mutta AKM pitää pahana sitä, että BILE SANNA haluaa WOKISTISELLA käytöksellään pilata IHANAN SUOMALAISEN NAISEN.

AKM epäilee, että suurin osa SUOMEN IHANISTA NAISISTA ei halua taivastella julkisissa tiloissa TISSIT PALJAANA, jota sanomaa BILE SANNA on valitettavasti demujen toimesta valittu demujen puolueohjelmassa määrätietoisesti toteuttamaan.

Olisi mukava kuulla, mitähän mieltä mahtaa Antti Lindtmanin vaimokin tykätä tästä demujen modernista WOKISTISESTA 200 piirua vasemmalle linjasta????

Valitettavasti emme toistaiseksi ole kuulleet tästäkään asiasta hiiskahdustakaan DON EEROLTA!!!!

Jos jostain syystä DON EEROSTA tulee presidentti, niin tuleekohan IP-juhliinkin BILE SANNAN kehittämä uusi modernimpi ja vapaamielisempi juhlimis- ja pukeutumiskaava, eikä vain kahvitella Lottien ja Veteraaninen kanssa frakit päällä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: