Keskustelu

eräskepukallis jätevesi12.11.2014 15.02
löytyiskö porukkaa jotka olisi samaamieltä koillis-savon alueen vesihinnoittelusta,alkaa olla vesimaksut todella hurjia ja kunnat vaan nostavat vielä taksoja,vedotaan mlloin mihinkin mutta ei aleta katsoa henkilöstön tarvetta,onko kaikki tarpeellisia.
milloin jätevesimaksussa huomioidaan mm kukkien, nurmikkojen kastelu tai autonhuuhtelu,eihän nämä vedet edes tule vesilaitokselle vaan jää omalle tontille,joten jäteveden laskutus ei pitäisi perustua pelkästään käytettyyn puhtaaseen veteenmäärään ,milloin luottamushenkilöt alkaisi ajatella myös kuluttajan etua eikä pelkästään vesilaitosta ja sen tuottoa

MKRe: kallis jätevesi12.11.2014 15.38
PB jätti maksamatta satojen tuhansien velkasaatavat Juankosken kaupungille ja kaupunginjohtaja hyväksyi saneerausohjelman, jossa saatavat leikattiin yli 90 prosenttisesti. On selvää, että kuntalaiset maksavat tappiot.
Lisäksi tässä liite talousarviosta: "Talousarvion tulot on arvioitu käyttäen 1.1.2011 voimaan tulleita vesi- ja viemärilaitoksen taksahin-toja, taksahintoihin ei olla esittämässä muutosta vuodelle 2015. Kartonkitehtaan ja biolämpölaitok-sen hiljeneminen ovat edelleen pienentäneet merkittävästi vesilaitoksen tuloja. Samoin jätevesivir-taama pienenee yhteispuhdistamolla merkittävästi mikä on aiheuttanut korotuksia puhdistamoyhti-ön kaupungilta perimiin jätevesimaksuihin."



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: