Keskustelu

alan kolmas miesUNILUKKARI VALKOPESI NATO-OPTION24.8.2022 0:45
Harvoin on minkään valtakunnan johdossa ollut vastaavaa tekopyhää SATUSETÄÄ kuin meidän yli 100% suosiota nauttiva UNILUKKARIMME.

HERÄÄ KYSYMYS, onko UNILUKKARI noussut jo JUMALAAKIN SUUREMMAKSI tietäjäksi, kun harrastaa Kultarannassa kasvien keräilyä, vaikka maa on kohta konkurssin partaalla.

Suomessa on ollut näköjään jotkut lähettiläispäivät, joissa UNILUKKARIKIN piti puheen.

UNILUKKARI totesi heti aluksi, että NATO-OPTIO tuotti nyt hyvän tuloksen, kun Suomi on kohta NATON täysjäsen.

Sitä UNILUKKARI ei enää todennut, että hän oli jo ainakin 20 vuotta salassa vastustanut NATOON liittymistä, kuten olivat tehneet kaikki muutkin 5. KOLONNAN vallassa olleet satraapit, jotka olivat vannoutuneita YYA-juoksupoikia.

UNILUKKARIN vinoutunut ajattelu kuitenkin on ollut kaikille tarkkaavaisille politiikan seuraajille selvää, kun UNILUKKARI vielä viime vuoden joulukuussa HÖPÖTTI, että EU:n on kehitettävä omat puolustusvoimat tai tiivistettävä sotilaallista yhteistyötä Ruotsin kanssa.

Silloin UNILUKKARI PLAYBOOKISSA NATO-OPTIO oli kaikken vastenmielisin turvallisuusvaihtoehto Suomelle.

Nyt taas UNILUKKARI totesi puheessaan, että Suomen politiikkaa johdetaankin tästä lähtien NATOSTA.

Aina viime vuoden loppuun saakka UNILUKKARI myös vuositolkulla kuvitteli, että hän on MASSAMURHAAJA PUTIN lähes henkiystävä, joka lähes ainoana valtionpäämiehenä piti väkisin yhteyksiä PUTINIIN ja nähtävästi kävi lavertelemassa "YSTÄVÄLLEEN" jääkiekko-otteluissa ja muissa neuvotteluissa, mitä EU:ssa ja Länsimaissa todellisuudessa ajatellaan mm. Krimin miehityksestä.

Tänään UNILUKKARINKIN ääni oli toteutuneiden reaaliteettien vuoksi kellossa muuttunut.

Nyt UNILUKKARI totesi puheessaan, että välit on Venäjän kanssa kokonaan poikki ja sotarikoksiin syyllistyneet saatetaan oikeuteen.

Puheessaan UNILUKKARILTA taas karkasi ns. POLITIIKAN ISO KUVA.

Tähän POLIITIKAN ISOON KUVAAN LIITTYY TIETYSTI MYÖS YYA:n ja NATO-OPTIO:n AIKAINEN SINISILMÄINEN VENÄJÄN ja SUOMEN VÄLISIIN SUHTEISIIN LIITTYVÄ ENERGIAPOLITIIKKA, kun tunnetusti VENÄJÄ on käyttänyt ENERGIAA ja RAAKA-AINEITA panssarivaunujensa ohelle naapurikansojensa nöyryyttämisessä.

Tässä Suomen kannalta täysin sinisilmäisessä politikoinnissa ja "hyvien naapuruussuhteiden" vaalinnassa suomalaisia on sahatta silmään vuosikymmnet venäläisten toimesta ja UNILUKKARIA MYÖTEN on luultu tai pantu kansa luulemaan, että meillä menee erittäin hyvin.

"On Lotto Voitto Syntyä Suomeen", on tämä mantra ollut!!!

Nyt kuitenkaan ei enää mene yhtä hyvin, eikä kukaan pysty sanomaan, millaiset tappiot FORTUMIN NEROPATEILLE ja poliittisille valvojille sekä päättäjille on tulossa SEIKKAILUSTA NIMELTÄ FORTUM-UNIPER-NORDSTREAM ja FENNOVOIMA.

Sitä täytyy ihan erikseen ihmetellä, kuinka Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehnkin junali Pyhäjoelle väkisin Fortumin avulla FENNOVOIMAN ydinvoimalaraadonkin, jota ilman rakennuslupaa lähdettiin vielä innoissaan rakentamaan ja nyt sitten yritetään turhaan saada ROSATOMILTA korvauksena 2 miljardia euroa.

Tämä on kuitenkin vain pisara FORTUMIN tappiomeressä.

Aalto yliopiston prof. Vesa Puttonenkin antoi jo lausunnon julkisuuteen, että hän myi Fortumin osakkeensa jo tammikuussa 2022, eikä ole aikeissa ostaa niitä takaisin missään vaiheessa.

Kukaan ei tiedä, miten suuriksi tappiot Fortumissa vielä tulevat lopulta nousemaan ja onhan se erittäin omitusta, että pörssiyhtiö Fortumissa ei pytytty vuoden 2021 tilinpääkseen selvittämään kunnolla edes sitä, kuinka paljon FORTUMILLA on lainoja piikissä UNIPERIN hankinnan johdosta.

Tilanne taisi olla niin vuoden 2021 lopussa, että vuoden sisään pitäisi hoidella yli 70 miljardin euron velat.

Tietysti AKM oli näistäkin asoista hyvin perillä ja varoitti tästä Pekka Lundmarkin ja Sari Baldauksen käynnistämästä kaikkien aikojen suurimmasta virjearviosta Suomen historiassa.

Edes TALVISOTA ei tainnut tähän luokkaan yltää.

Voi hyvin olla, että tässä VENÄLÄISESSÄ RULETISSA lopputuloksena on ensin UNIPERIN konkurssi ja sen seurauksena todennäköisesti myös jopa FORTUMIN konkurssi.

Q1/2022 raportissa Fortum tiedotti, että tappiota tuli ensimmäisen kvartaalin aikana -2.833 miljardia euroa ja taseen loppusumma oli 206.425 miljardia euroa, josta oman pääoman osuus oli vain 8.762 miljardia.

FORTUM oli hankkinut VENÄLÄISTÄ RULETTIANSA varten erilaisia rahoitusinstrumenttejä, joista erilaisia korkean riski johdannaisia näyttää olleen Q1/2022 raportissa jo peräti 150.077 miljardia euroa.

Vielä vuoden 2021 tilinpäätöksessä näitä johdannaisinstrumentteja oli kaikkiaan vain 71.947 miljardin edestä.

Nämä johdannaiset liittyvät Fortumin tytäryrityksen UNIPERIN harjoittamaan sähkö- ja polttoainekauppaan sekä energian toimitussopimuksiin.

Kun suuri osa tästä kaupasta perustuu Saksan ja Venäjän välisiin sopimuksiin, jossa Nordstream 2 ja UNIPER ovat keskeisess roolissa, niin kuka tahansa voi itsekseen miettiä, millaiset riskit tässäkin VENÄLÄISESSA RULETISSA on taas kysymyksessä.

Fortumin riskipositio näyttää ainakin näiden nopeiden tilinpäätöstietojen perusteella nousseen siis peräti 150.077-71.947 = 71.130 miljardilla eurolla vain kolmessa kuukaudessa.

Fortumin Pekka Lundmarkin ja Sari Baldauksen sekä Mika Lintilän Uniper-kaupoista saa jonkun konkreettisen käsityksen, kun katsoo Suomen Valtion nykyisen EDP velan kehitystä.

Kyseinen velka näyttää nousevan BILE SANNAN ja ORIPÄÄN EHTOISEN EMÄNNÄN johdolla vuoden 2023 budjetissa jo n. 171 miljardiin euroon.

Ei taida Suomi vielä ihan kaatua FORTUMIN VENÄLÄISEEN RULETTIIN, mutta asiaa ei varmasti kansainväliset luottoluokittajat kovin hyvällä silmällä katso, kun samaan aikaan valtakunnan tärkein päättäjäkin viettää hyvin ansaittua LAATUAIKAA KESÄRANNAN ASUNNOLLA, jossa ilmeisesti otettiin mallia jopa läheisestä SEURASAAREN NAKU-UIMALASTAKIN.

Näköjään ilahduttavan vapaamielistä ja rentoa on ollut BILE SANNANKIN meininki KESÄRANNAN PIPPALOISSA, joissa iso osa juhlavieraistakin näytti olevan vielä ns. intersektionaalisen INTELLIGENSSIN edustajia.

Siinä BILE SANNA oli kaukaa viisas, ettei ainakaan jokaiseen kuvaan ängännyt omaa naamaansa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: