Keskustelu

alan kolmas miesFORTUMIN KONKURSSI KOLKUTTAA OVELLA25.8.2022 19:34
Voi, voi miten Suomelle nyt käy, kun FORTUMIN konkurssikin kolkuttaa jo ovella.

TERRA SIPILÄHÄN on se liikenero, joka halusi laittaa valtion taseet töihin ja lopettaa velaksi syömisen.

TERRA on kotoisin pessimistien kylästä Puolangalta, jonka sielunmaiseman myös AKM tuntee hyvin.

Kyllä siellä helposti voi jostakin tulla myös ns. KYLÄOPTIMISTI, jollainen TERRA SIPILÄ ilman muuta on.

Nyt on BILE SANNAN johdolla ja kepuloisten ahkeralla avustuksella laitettu VALTION TASEET TÖIHIN.

Sari Baldauksen, Pekka Lundmarkin ja Mika Lintilän tapaiset liikenerot antoivat Fortumin ostaa roskayhtiö UNIPERIN osakkeet demujen Sirpa Paateron, Sammakko Antin ja Tytti Tuppuraisen valvoessa loistavia valtion liiketoimia, vaikka UNIPERKIN laittoi kynsin hampain vastaan tällaista mieletöntä hanketta.

Fortumin Q2 osavuosikatsauksessa Fortumin tappio oli nyt jo -10,189 miljardia euroa ja taseen loppusumma 231.7 miljardia euroa.

Konsernin oma pääoma oli enää vain 1.31 miljardia euroa, joten tällä menolla syyskuun lopussa yhtiö on käytännössä konkurssissa, jolloin Suomen energiahuollosta ei enää kannata puhua mitään, koska sellaista ei enää ole, kun Fortum tipahtaa linjoilta pois.

Fortumin taseen loppusumma oli osavuosikatsauksessa jo 231.7 miljardia euroa, josta riskialttiita johdannaisia oli kaikkiaan 167.8 miljardia euroa.

Näiden riskialttiiden johadannaisten hintaa voi jokainen kysyä massamurhaaja PUTINILTA.

Voi hyvin olla, että PUTIN tarvitsee rahaa mieletöntä sotaansa varten, jollloin hän voi pistää kaasuhanat kiinni talven tullesssa, jolloin FORTUMILLE voi tulla kymmenien miljardien eurojen lisälasku.

Joka tapauksessa estääkseen konkurssin FORTUM joutuu tapuksessa lisäämään huomattavasti omaa olematonta pääomaansa mahdollisesti jopa n. 50 miljardilla eurolla, josta Suomen valtiolle on tarjolla n. 25.7 miljardin euron lasku.

Kun Suomen valtion omaisuuden arvo oli vuoden 2021 tilinpäätöksessä vain 61.5 miljardia euroa ja valtion velka oli jo 143.4 miljardia euroa, niin 25.7 miljardia merkitsee jo melkein puolta Suomen valtion varallisuudesta.

Kyllä hulllumpienkin pitäisi jo todeta, että BILE SANNA ei ole kyvykäs hoitamaan Suomen valtion juoksevia asioita eikä taseita, kun vain noin puolessa vuodessa nyt meni VENÄLÄISESSÄ RULETISSA lähes puolet VIATTOMAN SUOMI NEIDON VARALLISUUDESTAKIN.

Entinen demujen innokas aktivisti Mikael Jungerkin totesi jo YLE:n aamu TV:ssä, että jos hän olisi tavannut BILE SANNAN KESÄLLÄ TEATTERI JUOTTOLASSA, niin hän olisi heti ryhtynyt HOLKERIKSI ja olisi toimittanut BILE SANNAN KOTIIN LEPÄÄMÄÄN- SELLAISESSA KUNNOSSA OLI SUOMEN PÄÄMINISTERI kaikkien taivasteltavana.

Tosin Mikael vähän epäili sitä, ettei BILE SANNA olisi välttämättä lähtenyt vapaaehtoisesti, koska oli viettämässä hyvin ansaittua LAATUAIKAA, eikä ollut koskaan yhtään Valtion työtä jättänyt rästiin.

ottoRe: FORTUMIN KONKURSSI KOLKUTTAA OVELLA26.8.2022 10:17
Pääministeri, todellakin pääministeri keskeytti lomansa saatuaan tietää viimeiset uutiset Uniperin tilasta.

Ja mitä hän teki?

Veti päänsä täyteen.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: