Keskustelu

alan kolmas miesYLE käynnisti presidenttipelin31.8.2022 21:14
AKM erehtyi jo Ukrainan sodan sytyttyä pitämään MIKA AALTOLAA hetkeksi jopa varteen otettavana presidenttiehdokkaana, kun NATO OPTIO oli mahdollistanut sen, että ennen Ukrainan sotaa vain NATO OPTIO- tai YYA-mies ja mieluummin vielä nainen voidaan valita Suomen presidentiksi UNILUKKARIN jälkeen.

Vaikka MIKA oli antanut hyvinkin harkitsemattomia lausuntoja esim. Donald J. Trumpista vuoden 2016 ja etenkin 2020 selvästi väärennettyjen presidentin vaalienkin jälkeen, kun MIKA piti jo silloin vanhuuden höperöä Bidenia "aikuisena" presidenttinä, niin AKM antoi Ukrainan sodan sytyttyä MIKALLE anteeksi, kun MIKA hetkeksi alkoikin puhua reaalimaailman asioista, kun massamurhaaja PUTIN hyökkäsi Ukrainaan.

AKM kuitenkin pudotti MIKAN heti kokonaan mahdollisten preisidenttiehdokkaiden joukosta pois, kun MIKA erehtyi antamaan puolustavia lausuntoja julkisuuteen ratsiasta, kun FBI hampaisiin asti aseistetut yli 30 agenttia suorittivat ratsian Trumpin residenssiin aamunkoitteessa pari viikkoa sitten.

AKM:n mielestä sellainen henkilö, joka selvästi näyttää elävän täysin tunnemyrskyjen vallassa ei sovi Suomen presidentiksi.

Suomen FAKE NEWS MEDIA on kuitenkin jo toista mieltä ja siksi MIKA oli nyt kutsuttu viime lauantaina lähetettyyn ELÄMÄNI BIISI-ohjelmaan esitteille.

Sympaattinen MIKA oli asetettu Ronssi Ruuskasen vierelle sohvalle ja kansa sai arvuutella, millaisia biisejä kukin oli taas valinnut.

MIKAA vastapäätä istunut Suomen kansan taannoinen suosikki TANHUPALLO ilmoitti jo heti alkuun, että MIKASTA tuleekin meille seuraava presidentti.

Kuninkas ollakaan MIKA voitti kisan aivan samalla tavalla kuin aikoinaan demujen MARA voitti kisan, kun osallistui TUTTU JUTTU ohjelmaan.

Varmuuden vuoksi ohjelmaan oli kutsuttu myös KALE KUMMOLA, joka toi Karaoken Suomeen ja on ollut voimahahmo Suomen jääkiekossa ja monessa muussa asiassa. Oli yllättävää, että KALE laulaa sekä suihkussa että myös julkisesti.

Ohjelman juontaja Katja STÅHL taisi jo kisan ratkettua ilmoittaakin varmuuden vuoksi, että näin MIKASTA on siis selvästi tulossa presidentti ja tietysti kansalle vielä näytettiin valokuvaa, jossa sympaattinen MIKA ja VAIMO pitivät sylissään äskettäin syntynyttä GEO Poikaa.

MIKA näyttää olevan tässä suhteessa toisenlainen kuin UNILUKKARI, joka ei halua esitellä AAROA edes urheilukilpailuja katselemassa.

Herää kysymys, onko MIKA yhtä innokas esiintymään julkisuudessa kuin BILE SANNA, joka taas pyrkii tekemään kaikkensa, että pääsee julkisuuteen ja kuvattavaksi kuin konsanaan Amerikan Paris Hilton, Brittney Spears tai Kardashianin kurvikkaat tytön hempukat.

MIKA oli valinnut biisikseen Theodorakiksen säveltämän biisin, jota ainakaan AKM ei ole koskaan muistaakseni kuullut, mutta kyllä Arja Saijonmaa on sitä ilmeisesti aika lailla lauleskellut.

Kun nyt on jo tullut vähän lisää tietoa tuosta FBI:kin suorittamasta ratsiastakin Trumpin residenssiin ja siitä, että ainakin yksi ratsiaan osallistuneista agenteistakin on jo erotettu poliittisen vainoharhaisuuden perusteella, niin AKM on tullut yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että MIKA AALTOLA ei ole sopiva Suomen presidentiksi, koska MIKA ei ole vielä löytänyt totuutta, vaikka on sitä jo vuosikymmenet etsinyt.

AKM:n mielestä alkaa olla korkea aika alkaa miettiä, mikä Ulkopoliittisen Instituutin rooli ja toimenkuvakin oikein on.

Meillähän on myös perinteisesti ollut myös Aleksanteri Instituutti, joka tunnetaan lähinnä Venäjä ja Neuvostoliitto myönteisistä tutkimuksistaan.

Ulkopoliittinen instituutti taas suorittaa alla olevaa tutkimusta:

"Ulkopoliittinen instituutti on tutkimuslaitos, jonka tehtävänä on tuottaa korkeatasoista, ajankohtaista tietoa kansainvälisistä suhteista ja EU-asioista.

Tehtäväänsä instituutti toteuttaa tekemällä tutkimusta sekä järjestämällä kotimaisia ja kansainvälisiä seminaareja ja julkaisemalla raportteja tutkimustuloksistaan ja ajankohtaisista kansainvälisistä kysymyksistä.

Instituutti julkaisee myös Ulkopolitiikka-lehteä sekä ylläpitää alan erikoiskirjastoa."

"Suomen eduskunta perusti kansainvälisten suhteiden ja Euroopan unionin asioiden tutkimuslaitoksen,
Ulkopoliittisen instituutin, jonka rahoituksesta huolehtii Eduskunta.

Satavuotisjuhlaistunto oli kesäkuussa 2006.

Instituutti on tutkimustoiminnassaan riippumaton.

Instituutin toimintaa ohjaa yhdeksänjäseninen hallitus, ja sen yhteydessä toimivat myös neuvottelukunta ja tieteellinen neuvosto."

Kun UPI:n peruskirjassakin korostetaan, että tutkimuksen täytyy olla RIIPPUMATONTA, niin miksi sitten UPI:n vuosikymmenien saatossa antamat lausunnot ovat olleet kaikkea muuta kuin riippumattomia esim. NATO:n, USA:n, Kiinan, Venäjän tai YK:n toiminnastakin puhuttaessa.

UNILUKKARIN JÄLKEEN SUOMEEN TARVITAAN SELLAINEN PRESIDENTTI, joka OIKEASTI ON HALLITUSTEN PUOLUEPOLITIIKASTA TAI MARXILAISEN EKP:N MÄÄRÄYSVALLASTA TÄYSIN RIIPPUMATON HENKILÖ.

Presidenttiä ei pidä myökään valita YLE:n vaalikoneiden perusteella, joihin on aina leivottu sisään sellaiset algoritmit, jotka ohjaavat kansalaisten mielipidettä vaalien aikana istuvan hallituksen suuntaan ja Suomessa jo YYA sopimuksen solmimisesta vuodesta 1948 lähtien aina vähintään 2 piirua vasempaan päin.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: YLE käynnisti presidenttipelin1.9.2022 8:09
Akm on isolla kirjoittanut, että Suomi tarvitsee puoluepolitiikasta riippumattoman presidenttiehdokkaan. Hän ei esitä tehtävään itseään, mutta ei ketään muutakaan. Me, tämän sivuston lukijat, voisimme aivan hyvin suostua akm:n ehdokkuuteen. Itselläni ei ole mitään sitä vastaan.
Ainut, mitä hieman epäilen, on hänen ikänsä. Hän olisi kautensa lopussa jo yli 80-vuotias. Ainakin vaatisin akm:tä esittämään lääkärinlausunnon terveydestään.
Hänen mielipiteensä kyllä ovat nuorekkaita. En kuitenkaan väitä, että ne muistuttavat nuoruutta edeltävää ikävaihetta kuten hänen ihailemallaan Amerikan edellisellä presidentillä.
Olen valmis tukemaan akm:n ehdokkuutta ilman taloudellisia sitoumuksia. Juankoskelta meillä ei ole esittää sopivampaa ehdokasta tällä kertaa.

ottoRe: YLE käynnisti presidenttipelin1.9.2022 13:18
Ylekö??

Kepu käynnisti sen jo aikoja sitten.

Pistämällä sen autokauppiaan pojan Mikkelistä kasvamaan korkoa.

Sen, joka otti akan Juankoskelta.

Kun ei muualta saanut.

Se autokauppa oli oikeasti autotarvikepuoti.

Samanlainen kuin oli joskus Poikkitiellä.

Tämä oli vastapäätä Päämajaa.

Siellä Mikkelissä...

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: YLE käynnisti presidenttipelin3.9.2022 0:43
Akm on vaiennut jo pari päivää. Hän joko miettii, mitä vastaa presidenttiehdokkuusheittooni tai sitten hän on juuri tämän vuoksi tunnekuohun vallassa eikä vastaa mitään.
Vaikeneminen tällaisessa asiassa kertoo paljon. Presidentin on kestettävä monenlaista kommentoijaa. Hän ei saa loukkaantua tai närkästyä helposti. Ei silloinkaan kun kansalaiset ryhtyvät keksimään hänelle lisänimiä kuten unilukkari. Helposti loukkaantuva presidentti saattaa muuttua jopa vaaralliseksi. Joissakin maissa presidenttiä arvostelleet ihmiset ovat ryhtyneet putoilemaan ikkunoista ja kuolemaan.
En halua saattaa ystävääni näin pahaan paikkaan. Tunnekuohun vallassa oleva ihminen ei ole sopiva arvostelun alaiseen tehtävään kuten politiikkaan. Sanna Marin on nuori poliitikko kuten oli Katri Kulmunikin. Heilläkin on tekemistä julkisuuden hallinnassa.
Toivon akm:n palaavan entiselle paikalleen kriittisen ja yksisilmäisen havainnoitsijan rooliinsa ja keskustan salaiseksi ihailijaksi.

alan kolmas miesRe: YLE käynnisti presidenttipelin3.9.2022 23:31
Ei AKM ole missään tunnekohun vallassa ollut, kun virallinen ääni asetti AKM:n presidenttiehdokkaaksi, mutta asetti kuitenkin ehdoksi, että AKM esittää lääkärintodituksen kaikelle kansalle riepoteltavaksi jo tässä vaiheessa, kun kilpailu ei ole edes alkanut kunnolla.

Eihän Amerikassa SENIILI BIDEN ole vieläkään suostunut kognitiiviseen testiin, vaikka on jo moneen kertaan ryöminyt AIR FORCE 1:n portaat ylös ja kaatuillut, kun on joutunut pysäyttämään polkupöränsä lomilla ajellessaan suoralla tiellä.

Eilenkin SENIILI BIDEN haukkui kaikki Republikaanit terroristeiksi, joita natsi Donald J. Trump muka johtaa.

Amerikassa SENIILIÄ BIDENIA on pidetty jo yleisesti joko mielenvikaisena tai vakavasti dementoituneena vanha ukkona - Amerikan kaikkien aikojen huonoimpana presidenttinä.

SP:n pankinjohtaja Kivihiili ja Nikkeli OLLIKIN on jo pitempään ollut KEPUN presidenttiehdokas, mutta hän vasta "harkitsee ehdokkuuttaan".

Ainoa, joka on kiettäytytynyt presidentin tehtävistä on ollut BILE SANNA, koska Presidentin Linnaan ei ILMARILLA eikä LIIVITTÖMÄLLÄ SÄRKÄLLÄ ole mitään asiaa.

Myös AKM harkitsee ehdokkuuttaan kaikkiin ehdotettuihin tehtäviin, koska AKM ei lähde mihinkään tehtäviin, jossa kädet on poliittisesti sidottu JOHONKIN GLOBALISTIEN NARRATIIVIIN.

Mutta jos sellainen tilanne tulee, että koko kansa pyytää AKM:n apua, niin tietysti AKM silloin jo harkitsee entistä vakavammin tällaisia tehtäviä.

AKM muistelee, että myös MARSKIA pyydettiin johtamaan Suomen puolustusta 72 vuotiaana, kun poliitikot olivat täydellisesti epäonnistuneet tehtävissään ja kommunistit hyökkäsivät Suomeen Mainilan laukausten jälkeen marraskuussa 1939.

Presidentintehtävät Marskille annettiin taas 77 vuotiaana vuonna 1944, joten kyllä Marskillakin on kokemusta ollut ainakin vähän enemmän kuin esim. BILE SANNALLA, jota FAKE NEWS MEDIA lähti jo POLIITTISESTI OHJATUN KORONAN jälkimainingeissa esittämään jopa Presidentiksi.

Koska virrallinen ääni on nyt nostanut tällaisen asian esiin, niin kyllä AKM tultuaan valituksi tietysti mielelllään ottaa virallisen äänen kansliapäällikökseen, jolloin KEPUKIN saadaan vihdoin ohjattua oikeistolaiseksi puolueeksi pitkään jatkuneen vasemmistolaisen harharetken jälkeen.

AKM arvostaa tietysti sitä, että virallinen ääni on lukenut Alkio opistossa filosofisia teoksia, mutta ei ole ilmeisesti ymmätänyt sitä, että hän on kuitenkin ollut WOKISTISEN aivopesun kohteena.

AKM on aivan varma, että virallisen äänen kanssa voidaan hyvin löytää ratkaisut myös Suomen maaseutua vuosikymmenet vaivaneseen kommunistiseen keskusvallan ohjailuun.

Vuosien 2000-2023 aikana pelkästään MMM:ön momenttien kautta tähän ohjailuun on syydetty veronmaksajien rahaa nykyrahassa mitaten kumulatiivisesti yhteensä 67.0 miljardia euroa, mutta maaseutu- ja maatalous on kuitenkin tuhottu tässä käsittämättömässä EU:n keskittämisvimmassa.

Aika moni navetta on tässä leikissä mennyt uloshakuun, eikä kukaan kepuloisista ole nostanut käsiään pystyyn: STOP SUOMEN MAASEUDUN TUHOAMISELLE!!!!

Ei ole sitten mikään ihme, että KEPULOISTEN SOTE rikkoi myös HANNAKAISAN ja HANNAKAISA joutui itkemään sekä MARJASSA että myös EDUSKUNNASSA.

BILE SANNAKIN itkeä tirautti TAMPEREEN TORILLA, jonka jälkeen FAKE NEWS MEDIA PÄÄSTI BILE SANNAN KUIN KOIRAN VERÄJÄSTÄ, vaikka BILE SANNA pelasi salassa koko kesälomansa ajan ns. EINO-nimistä VENÄLÄISTÄ RULETTIA FORTUMILLA korruptioherrojen ja rouvien kanssa.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: YLE käynnisti presidenttipelin5.9.2022 12:02
No, niin akm kiirehtikin jo antamaan myönteisen vastauksen ehdotukseeni. En tiedä miten hän haluaa itseään puhuteltavan jatkossa. Tuo akm on aika vaatimaton titteli puoluepolitiikan ulkopuolelta tulevalle presidenttiehdokkaalle. Akm on aina ollut kovin halukas keksimään ihmisille lisänimiä. Olisikohan sopivaa puhutella häntä jatkossa herrapresidentti- ehdokkaaksi. Olisihan se jonkinlainen vaihtoehto nykyiselle työväen presidentille. Suomen kansa olisi varmasti innostunut herrapresidentistä. Se olisi todellinen vaihtoehto kuninkaalle.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: