Keskustelu

alan kolmas miesYLE käynnisti presidenttipelin31.8.2022 21:14
AKM erehtyi jo Ukrainan sodan sytyttyä pitämään MIKA AALTOLAA hetkeksi jopa varteen otettavana presidenttiehdokkaana, kun NATO OPTIO oli mahdollistanut sen, että ennen Ukrainan sotaa vain NATO OPTIO- tai YYA-mies ja mieluummin vielä nainen voidaan valita Suomen presidentiksi UNILUKKARIN jälkeen.

Vaikka MIKA oli antanut hyvinkin harkitsemattomia lausuntoja esim. Donald J. Trumpista vuoden 2016 ja etenkin 2020 selvästi väärennettyjen presidentin vaalienkin jälkeen, kun MIKA piti jo silloin vanhuuden höperöä Bidenia "aikuisena" presidenttinä, niin AKM antoi Ukrainan sodan sytyttyä MIKALLE anteeksi, kun MIKA hetkeksi alkoikin puhua reaalimaailman asioista, kun massamurhaaja PUTIN hyökkäsi Ukrainaan.

AKM kuitenkin pudotti MIKAN heti kokonaan mahdollisten preisidenttiehdokkaiden joukosta pois, kun MIKA erehtyi antamaan puolustavia lausuntoja julkisuuteen ratsiasta, kun FBI hampaisiin asti aseistetut yli 30 agenttia suorittivat ratsian Trumpin residenssiin aamunkoitteessa pari viikkoa sitten.

AKM:n mielestä sellainen henkilö, joka selvästi näyttää elävän täysin tunnemyrskyjen vallassa ei sovi Suomen presidentiksi.

Suomen FAKE NEWS MEDIA on kuitenkin jo toista mieltä ja siksi MIKA oli nyt kutsuttu viime lauantaina lähetettyyn ELÄMÄNI BIISI-ohjelmaan esitteille.

Sympaattinen MIKA oli asetettu Ronssi Ruuskasen vierelle sohvalle ja kansa sai arvuutella, millaisia biisejä kukin oli taas valinnut.

MIKAA vastapäätä istunut Suomen kansan taannoinen suosikki TANHUPALLO ilmoitti jo heti alkuun, että MIKASTA tuleekin meille seuraava presidentti.

Kuninkas ollakaan MIKA voitti kisan aivan samalla tavalla kuin aikoinaan demujen MARA voitti kisan, kun osallistui TUTTU JUTTU ohjelmaan.

Varmuuden vuoksi ohjelmaan oli kutsuttu myös KALE KUMMOLA, joka toi Karaoken Suomeen ja on ollut voimahahmo Suomen jääkiekossa ja monessa muussa asiassa. Oli yllättävää, että KALE laulaa sekä suihkussa että myös julkisesti.

Ohjelman juontaja Katja STÅHL taisi jo kisan ratkettua ilmoittaakin varmuuden vuoksi, että näin MIKASTA on siis selvästi tulossa presidentti ja tietysti kansalle vielä näytettiin valokuvaa, jossa sympaattinen MIKA ja VAIMO pitivät sylissään äskettäin syntynyttä GEO Poikaa.

MIKA näyttää olevan tässä suhteessa toisenlainen kuin UNILUKKARI, joka ei halua esitellä AAROA edes urheilukilpailuja katselemassa.

Herää kysymys, onko MIKA yhtä innokas esiintymään julkisuudessa kuin BILE SANNA, joka taas pyrkii tekemään kaikkensa, että pääsee julkisuuteen ja kuvattavaksi kuin konsanaan Amerikan Paris Hilton, Brittney Spears tai Kardashianin kurvikkaat tytön hempukat.

MIKA oli valinnut biisikseen Theodorakiksen säveltämän biisin, jota ainakaan AKM ei ole koskaan muistaakseni kuullut, mutta kyllä Arja Saijonmaa on sitä ilmeisesti aika lailla lauleskellut.

Kun nyt on jo tullut vähän lisää tietoa tuosta FBI:kin suorittamasta ratsiastakin Trumpin residenssiin ja siitä, että ainakin yksi ratsiaan osallistuneista agenteistakin on jo erotettu poliittisen vainoharhaisuuden perusteella, niin AKM on tullut yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että MIKA AALTOLA ei ole sopiva Suomen presidentiksi, koska MIKA ei ole vielä löytänyt totuutta, vaikka on sitä jo vuosikymmenet etsinyt.

AKM:n mielestä alkaa olla korkea aika alkaa miettiä, mikä Ulkopoliittisen Instituutin rooli ja toimenkuvakin oikein on.

Meillähän on myös perinteisesti ollut myös Aleksanteri Instituutti, joka tunnetaan lähinnä Venäjä ja Neuvostoliitto myönteisistä tutkimuksistaan.

Ulkopoliittinen instituutti taas suorittaa alla olevaa tutkimusta:

"Ulkopoliittinen instituutti on tutkimuslaitos, jonka tehtävänä on tuottaa korkeatasoista, ajankohtaista tietoa kansainvälisistä suhteista ja EU-asioista.

Tehtäväänsä instituutti toteuttaa tekemällä tutkimusta sekä järjestämällä kotimaisia ja kansainvälisiä seminaareja ja julkaisemalla raportteja tutkimustuloksistaan ja ajankohtaisista kansainvälisistä kysymyksistä.

Instituutti julkaisee myös Ulkopolitiikka-lehteä sekä ylläpitää alan erikoiskirjastoa."

"Suomen eduskunta perusti kansainvälisten suhteiden ja Euroopan unionin asioiden tutkimuslaitoksen,
Ulkopoliittisen instituutin, jonka rahoituksesta huolehtii Eduskunta.

Satavuotisjuhlaistunto oli kesäkuussa 2006.

Instituutti on tutkimustoiminnassaan riippumaton.

Instituutin toimintaa ohjaa yhdeksänjäseninen hallitus, ja sen yhteydessä toimivat myös neuvottelukunta ja tieteellinen neuvosto."

Kun UPI:n peruskirjassakin korostetaan, että tutkimuksen täytyy olla RIIPPUMATONTA, niin miksi sitten UPI:n vuosikymmenien saatossa antamat lausunnot ovat olleet kaikkea muuta kuin riippumattomia esim. NATO:n, USA:n, Kiinan, Venäjän tai YK:n toiminnastakin puhuttaessa.

UNILUKKARIN JÄLKEEN SUOMEEN TARVITAAN SELLAINEN PRESIDENTTI, joka OIKEASTI ON HALLITUSTEN PUOLUEPOLITIIKASTA TAI MARXILAISEN EKP:N MÄÄRÄYSVALLASTA TÄYSIN RIIPPUMATON HENKILÖ.

Presidenttiä ei pidä myökään valita YLE:n vaalikoneiden perusteella, joihin on aina leivottu sisään sellaiset algoritmit, jotka ohjaavat kansalaisten mielipidettä vaalien aikana istuvan hallituksen suuntaan ja Suomessa jo YYA sopimuksen solmimisesta vuodesta 1948 lähtien aina vähintään 2 piirua vasempaan päin.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: YLE käynnisti presidenttipelin1.9.2022 8:09
Akm on isolla kirjoittanut, että Suomi tarvitsee puoluepolitiikasta riippumattoman presidenttiehdokkaan. Hän ei esitä tehtävään itseään, mutta ei ketään muutakaan. Me, tämän sivuston lukijat, voisimme aivan hyvin suostua akm:n ehdokkuuteen. Itselläni ei ole mitään sitä vastaan.
Ainut, mitä hieman epäilen, on hänen ikänsä. Hän olisi kautensa lopussa jo yli 80-vuotias. Ainakin vaatisin akm:tä esittämään lääkärinlausunnon terveydestään.
Hänen mielipiteensä kyllä ovat nuorekkaita. En kuitenkaan väitä, että ne muistuttavat nuoruutta edeltävää ikävaihetta kuten hänen ihailemallaan Amerikan edellisellä presidentillä.
Olen valmis tukemaan akm:n ehdokkuutta ilman taloudellisia sitoumuksia. Juankoskelta meillä ei ole esittää sopivampaa ehdokasta tällä kertaa.

ottoRe: YLE käynnisti presidenttipelin1.9.2022 13:18
Ylekö??

Kepu käynnisti sen jo aikoja sitten.

Pistämällä sen autokauppiaan pojan Mikkelistä kasvamaan korkoa.

Sen, joka otti akan Juankoskelta.

Kun ei muualta saanut.

Se autokauppa oli oikeasti autotarvikepuoti.

Samanlainen kuin oli joskus Poikkitiellä.

Tämä oli vastapäätä Päämajaa.

Siellä Mikkelissä...

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: YLE käynnisti presidenttipelin3.9.2022 0:43
Akm on vaiennut jo pari päivää. Hän joko miettii, mitä vastaa presidenttiehdokkuusheittooni tai sitten hän on juuri tämän vuoksi tunnekuohun vallassa eikä vastaa mitään.
Vaikeneminen tällaisessa asiassa kertoo paljon. Presidentin on kestettävä monenlaista kommentoijaa. Hän ei saa loukkaantua tai närkästyä helposti. Ei silloinkaan kun kansalaiset ryhtyvät keksimään hänelle lisänimiä kuten unilukkari. Helposti loukkaantuva presidentti saattaa muuttua jopa vaaralliseksi. Joissakin maissa presidenttiä arvostelleet ihmiset ovat ryhtyneet putoilemaan ikkunoista ja kuolemaan.
En halua saattaa ystävääni näin pahaan paikkaan. Tunnekuohun vallassa oleva ihminen ei ole sopiva arvostelun alaiseen tehtävään kuten politiikkaan. Sanna Marin on nuori poliitikko kuten oli Katri Kulmunikin. Heilläkin on tekemistä julkisuuden hallinnassa.
Toivon akm:n palaavan entiselle paikalleen kriittisen ja yksisilmäisen havainnoitsijan rooliinsa ja keskustan salaiseksi ihailijaksi.

alan kolmas miesRe: YLE käynnisti presidenttipelin3.9.2022 23:31
Ei AKM ole missään tunnekohun vallassa ollut, kun virallinen ääni asetti AKM:n presidenttiehdokkaaksi, mutta asetti kuitenkin ehdoksi, että AKM esittää lääkärintodituksen kaikelle kansalle riepoteltavaksi jo tässä vaiheessa, kun kilpailu ei ole edes alkanut kunnolla.

Eihän Amerikassa SENIILI BIDEN ole vieläkään suostunut kognitiiviseen testiin, vaikka on jo moneen kertaan ryöminyt AIR FORCE 1:n portaat ylös ja kaatuillut, kun on joutunut pysäyttämään polkupöränsä lomilla ajellessaan suoralla tiellä.

Eilenkin SENIILI BIDEN haukkui kaikki Republikaanit terroristeiksi, joita natsi Donald J. Trump muka johtaa.

Amerikassa SENIILIÄ BIDENIA on pidetty jo yleisesti joko mielenvikaisena tai vakavasti dementoituneena vanha ukkona - Amerikan kaikkien aikojen huonoimpana presidenttinä.

SP:n pankinjohtaja Kivihiili ja Nikkeli OLLIKIN on jo pitempään ollut KEPUN presidenttiehdokas, mutta hän vasta "harkitsee ehdokkuuttaan".

Ainoa, joka on kiettäytytynyt presidentin tehtävistä on ollut BILE SANNA, koska Presidentin Linnaan ei ILMARILLA eikä LIIVITTÖMÄLLÄ SÄRKÄLLÄ ole mitään asiaa.

Myös AKM harkitsee ehdokkuuttaan kaikkiin ehdotettuihin tehtäviin, koska AKM ei lähde mihinkään tehtäviin, jossa kädet on poliittisesti sidottu JOHONKIN GLOBALISTIEN NARRATIIVIIN.

Mutta jos sellainen tilanne tulee, että koko kansa pyytää AKM:n apua, niin tietysti AKM silloin jo harkitsee entistä vakavammin tällaisia tehtäviä.

AKM muistelee, että myös MARSKIA pyydettiin johtamaan Suomen puolustusta 72 vuotiaana, kun poliitikot olivat täydellisesti epäonnistuneet tehtävissään ja kommunistit hyökkäsivät Suomeen Mainilan laukausten jälkeen marraskuussa 1939.

Presidentintehtävät Marskille annettiin taas 77 vuotiaana vuonna 1944, joten kyllä Marskillakin on kokemusta ollut ainakin vähän enemmän kuin esim. BILE SANNALLA, jota FAKE NEWS MEDIA lähti jo POLIITTISESTI OHJATUN KORONAN jälkimainingeissa esittämään jopa Presidentiksi.

Koska virrallinen ääni on nyt nostanut tällaisen asian esiin, niin kyllä AKM tultuaan valituksi tietysti mielelllään ottaa virallisen äänen kansliapäällikökseen, jolloin KEPUKIN saadaan vihdoin ohjattua oikeistolaiseksi puolueeksi pitkään jatkuneen vasemmistolaisen harharetken jälkeen.

AKM arvostaa tietysti sitä, että virallinen ääni on lukenut Alkio opistossa filosofisia teoksia, mutta ei ole ilmeisesti ymmätänyt sitä, että hän on kuitenkin ollut WOKISTISEN aivopesun kohteena.

AKM on aivan varma, että virallisen äänen kanssa voidaan hyvin löytää ratkaisut myös Suomen maaseutua vuosikymmenet vaivaneseen kommunistiseen keskusvallan ohjailuun.

Vuosien 2000-2023 aikana pelkästään MMM:ön momenttien kautta tähän ohjailuun on syydetty veronmaksajien rahaa nykyrahassa mitaten kumulatiivisesti yhteensä 67.0 miljardia euroa, mutta maaseutu- ja maatalous on kuitenkin tuhottu tässä käsittämättömässä EU:n keskittämisvimmassa.

Aika moni navetta on tässä leikissä mennyt uloshakuun, eikä kukaan kepuloisista ole nostanut käsiään pystyyn: STOP SUOMEN MAASEUDUN TUHOAMISELLE!!!!

Ei ole sitten mikään ihme, että KEPULOISTEN SOTE rikkoi myös HANNAKAISAN ja HANNAKAISA joutui itkemään sekä MARJASSA että myös EDUSKUNNASSA.

BILE SANNAKIN itkeä tirautti TAMPEREEN TORILLA, jonka jälkeen FAKE NEWS MEDIA PÄÄSTI BILE SANNAN KUIN KOIRAN VERÄJÄSTÄ, vaikka BILE SANNA pelasi salassa koko kesälomansa ajan ns. EINO-nimistä VENÄLÄISTÄ RULETTIA FORTUMILLA korruptioherrojen ja rouvien kanssa.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: YLE käynnisti presidenttipelin5.9.2022 12:02
No, niin akm kiirehtikin jo antamaan myönteisen vastauksen ehdotukseeni. En tiedä miten hän haluaa itseään puhuteltavan jatkossa. Tuo akm on aika vaatimaton titteli puoluepolitiikan ulkopuolelta tulevalle presidenttiehdokkaalle. Akm on aina ollut kovin halukas keksimään ihmisille lisänimiä. Olisikohan sopivaa puhutella häntä jatkossa herrapresidentti- ehdokkaaksi. Olisihan se jonkinlainen vaihtoehto nykyiselle työväen presidentille. Suomen kansa olisi varmasti innostunut herrapresidentistä. Se olisi todellinen vaihtoehto kuninkaalle.

alan kolmas miesRe: YLE käynnisti presidenttipelin24.10.2022 14:39
KATJA STÅHL valitsi MIKA AALTOLAN jo taannoin SUOMEN tulevaksi PRESIDENTIKSI ELÄMÄNI BIISI HUPIOHJELMASSA ja IP-lehdet ostivat KANTARILTA gallupin, jossa MIKA pomppasi jo presidenttikisan kärkeen.

Kantar ei kysynyt asiaa AKM:ltä, koska AKM olisi ilmoittanut, ettei MIKA sittenkään sovi Suomen Presidentiksi.

AKM on tullut tällaiseen johtopäätökseen, koska MIKA ULKOPOLIITTISEN INSTITUUTIN JOHTAJANA on pitkään esittänyt harhaisia käsityksiä USA:n erinomaisesta Presidentistä nro 45 eli siis Donald J. Trumpista.

Saatuaan hieman varttuneemmalla iälllä ensimmäisen lapsen MIKA oli kirjoittanut kirjan, jossa MIKA nyt varovasti tunnusti, että TRUMP oli vain "OSITTAIN OIKEASSA", kun oli todennut, että OBAMAN ja SENIILI BIDENIN reaktio KRIMIN miehityksestä oli MEGALUOKAN TURVALLISUUSPOLIITTINEN VIRHE.

MIKA ei ole pitänyt suurempaa ääntä siitäkään, kun TRUMP totesi, että NORD STREAM 2 ja koko MOOSEKSEN hankkeen konsultointi oli toinen MEGALUOKAN TURVALLISUUSPOLIITTINEN VIRHE.

MOOSEKSEN KONSULTOINTI johti siihen, että FORTUM teki ainakin 32 miljardin euron tappion PEKKA LUNDMARKIN ja SARI BALDAUKSEN sekä VELI-MATTI REINIKKALAN ohjauksessa.

Puhtaiata papereita ei FORTUMIN UNIPERIN äärimäisen kalliiksi tulleesta ja turvallisuuspoliittisesti äärimmäisen vaarallisesta seikkailusta saa myöskään demarien TYTTI TUPPURAINEN, josta FAKE NEWS HESARI oli sunnuntaina jo tekemässä monen sivun analyysissä nähtävästi seuraavaa oikeistolaista demaria.

Varmuuden vuoksi toimittaja Tuomas Niskakangas oli kuvauttanut TYTIN istumassa somasti isossa nahkatuolissa kahvikuppi kädessään hymyillen kutsuvasti.

Kuvakulma oli hieman erikoinen, kun kuvaan oli saatu mahtumaan myös TYTIN linjakkaat sääret.

TYTILLÄ ei ollut jalassaan verkkosukkia, jollaisia aikoinaan JUTTA URPILAINEN käytti, kun hänet kuvattiin naistenlehden kanteen.

AKM kyllä arvostaa kauniita ja edustavia naisia, mutta AKM:n mielestä VAKAVASTI OTETTAVASTA POLIITIKOSTA varsinkaan naispuolisesta sellaisesta ei pitäisi ottaa kuvaa, jossa sääret tässä tapauksessa, kun TYTILLÄ on päällään tummamekko, herättävät vähintään yhtä suuren huomion kuin kasvot.

HESARIN kellertäville sivuille oli otettu vielä lisää edustavia kuvia TYTISTÄ, joita toimittaja vielä höystää seuraavilla ihailevilla lauseilla:

"Nykyinen eurooppa- ja omistajaohjausministeri TYTTI TUPPURAINEN (sd) näyttää kuitenkin voittaneen liike-elämän luottamuksen. Tuppurainen on ollut myrskyn silmässä Finnairin ja Fortumin kriisien takia.

Taustatapaamisessa hän kuitenkin tuntuu keräävän huippujohtajilta- jos nyt ei ihailua- niin ainakin hyväsyntää.

On hyvin harvinaista, että elinkeinoelämän vaikuttajat kehuvat näkyvää sosiaalidemokraattia, etenkään talousasioista.

Onko TUPPURAIS-fanitus, oikea ilmiö ja mistä se kumpuaa"

Toimittaja Niskakangas määrittelee TYTIN TANNERILAISEKSI ajattelijaksi, joka on OULUSSA perustanut jo lukiolaisena kierrätysyrityksen, jonka toiminta on kuitenkin loppunut jo aikaa sitten, vaikka se oli ihan oikea yritys, kertoi TYTTI haastattelussa toimittaja Niskakankaalle.

TYTTI on naimisissa Eduskunnan hallintojohtaja Pertti Rauhion kanssa ja TYTILLÄ on edellisestä avioliitostaan kaksi lasta, kertoo toimittaja Niskakangas henkilökuvansa lopussa.

Nyt ILTALEHDESSÄ psykologi Arno Kotro ottaa esille myös MIKAN häilyväisen mielen NATO asiassa.

Tunnetustihan AKM oli kannattanut NATOON liittymistä jo vuosikymmeniä, eikä siinä tietenkään tarvittu VENÄJÄN 24.2.2022 hyökkäystä UKRAINAAN, mikä vasta herätti UNILUKKARIN ja sen jälkeen myös MIKA HERÄSI.

MIKALLA olisi pitänyt olla UPI:n johtajana herkemmät tuntosarvet kuin ILMASTOMUUTOKSEEN JA LUONTOKATOON IHASTUNEELLA UNILUKKARILLA.

Alla Atro Kontron hyvin perusteltu mielipide ILTALEHDESTÄ:

"Kotro lainaa tässä kohtaa Ylen A-studiota (28.2.). Siinä Aaltola sanoi muun muassa seuraavaa:

"Kun eri skenaarioita katselee, niin voihan siellä sellaisiakin olla, joissa se [Nato-jäsenyys] on niin kuin mielekäs tapa toimia, mutta siinä niin kuin Venäjä asetetaan aikamoiseen pinteeseen eli Venäjä sellaisen haasteen alle, että se ei ehkä taipuisi näistä etupiirihaaveistaan, jotka koskee Suomea ja jotka Venäjällä on isovenäläisessä ajattelussa hyvin niin kuin hallitseva piirre nyt Putinin kaudella ollut."

- Suomeksi: Natoon ei kannata hakea, Kotro summaa.

- Suomen kansallisen turvallisuuden kannalta elintärkeä asia eli liittyminen läntiseen puolustusliittoon olikin Aaltolalle vain yksi vaihtoehto monien joukossa - "voihan siellä sellaisiakin olla" - ja näemmä huono, koska Venäjä on omaksunut niin vahvan etupiiriajattelun, Kotro jatkaa arvosteluaan.

Kotro kritisoi kirjoituksessaan myös mediaa.

- Toimittajilla on hämmentävän kritiikitön taipumus lähteä fanituksiin mukaan - oli kyse sitten vaikkapa Sanna Marinista tai Mika Aaltolasta - sen sijaan, että he vallan vahtikoirina vähän analyyttisemmin arvioisivat päättäjien ja oraakkeleiksi nostettujen asiantuntijoiden todellisia sanomisia ja tekemisiä."

FAKE NEWS HESARI näyttää leipovan Suomen seuraavaksi Preidentiksi naista ja mielellään ilmeisesti taas vasemmistodemaria, vaikka Suomessa virta näyttää äänestäjien keskuudessa vievän vahvasti oikealle samaan tapaan kuin ITALIASSA valittiin pääministeriksi GIORGIA MELONI, joka näyttää omaksuneen TRUMPILTA perinteiset italialaiset perhearvot ja MAKE ITALY GREAT AGAIN periaatteen.

Ja tästä syystä YLE jokaisessa uutislähetyksessä muistaa mainita, että GIORGIA MELONI edustaa ÄÄRIOIKEISTOLAISTA ajattelua tai on jopa entinen FASISTI ja varmmaan myös RASISTI.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: YLE käynnisti presidenttipelin24.10.2022 16:35
Minun mielestäni Akm:n pitäisi ryhtyä Kalervo Kummolan asiamieheksi ja tehdä hänestä seuraava presidentti. Ei Kummola ole ainakaan huonompi vaihtoehto kuin olisi Trump Amerikalle. Akm ei pidä kovinkaan Kamala Harrisista, mutta Kamala äännetään USA:ssa suurinpiirtein samalla tavalla kuin Kummola Suomessa. Parempaa mainosta ei Kalervo Kummola saa mistään.

alan kolmas miesRe: YLE käynnisti presidenttipelin24.10.2022 19:19
AKM ei innostu KALE presidenttiydestä, vaikka KALE on tiettävästi rantauttanut KARAOKEN Suomeen.

AKM on nähnyt monia POLITIKOIVIA KAROKETÄHTIÄ, jotka ovat sittemmin ryhtyneet ajamaan tärkeämpiä asioita kuin Suomen kuuntoon laitto tai luonnon ennallistaminen.

Ilolla olen pannut merkille, että PAULAKIN on ryhtynyt puolustamaan Suomen ainoata oikeata selkärankaa eli METSÄTEOLLISUUTTA ja on havainnut, että EU:n tavoitteena näyttää nyt olevan lähes koko Suomen metsäteollisuuden tuhoaminen ja luontokin pitää EU:n BYROKRAATTIEN määräyksestä ennallistaa alkuteolliseen tilaan.

Meillä on jo museoitu VERLAN vanha pahvitehdas, mutta se riittäköön ennallistamisesta ja toimikoon varottavana esimerkkinä siitä, mihin ennallistaminen voi johtaa.

AKM arvaa sen, että Amerikan KAMALA viehättää VIRALLISTA ÄÄNTÄ, koska VIRALLISELLA ÄÄNELLÄ on itseään viisaampi vaimo, joka ei ilmeisesti kikata yhtä hysteerisesti kuin AMERIKAN KAMALA, jonka ÄO ainakin puheista päätellen on luokkaa 70-80 korkeintaan.

KAMALALLA on kyllä hyvät HAMPAAT, joten ei hän ainakaan nälkään ensimmäisenä kuole.

Sen verran KAMALA on elämänsä aikana oppinut, että VENÄJÄ on iso maa mutta UKRAINA on pienempi.

HERRA VARJELE MAAILMAA KAMALALTA.

KAMALA onkin ainoa syy, miksi SENIILI JOE vielä saa jatkaa lomailuaan OBAMAN johtaessa kulisseista, mitä SENIILI JOE saa missäkin yhteydessä lunttilapustaan vastata kyselijöille.

alan kolmas miesRe: YLE käynnisti presidenttipelin7.11.2022 15:55
AKM teki onneksi oikean analyysin MIKA AALTOLASTA: ei sopiva Suuomen Presidentiksi.

AMERIKASSA FAKE NEWS MEDIA valitsi Presidentiksi SENIILIN JOE BIDENIN ja nyt on maailman kirjat sekaisin ja Amerikassa on meneillään täysi VILLIN LÄNNEN meininki.

Vaihtoehtona oli SENIILIEN HÄNTÄHEIKKIEN mielestä liian riippumaton ja politiikassa täysin ryvettymätän ja hienosti AMERIKAN asioita jo 4 vuotta hoitanut DONALD J. TRUMP.

AKM pudotti MIKAN PRESIDENTTIPELISTÄ pois, kun MIKA oli esittänyt omituisia käsityksiä TRUMPISTA ja AMERIKAN vilpillisistä presidentin vaaleista samaan tapaan kuin nyt UPI:n tutkija MARIA LINDEN pyrkii todistamaan harhaisella väitöskirjatyöllään ja ILTALEHDEN VÄLIVAALIEN PROPAKANDA STUDIOSSA.

FAKE NEWS HESARIN toimittaja MARKO JUNKKARI päätti tehdä KOKO VARTALO ANALYYSIN MIKASTA, jonka tavoitteena oli tehdä MIKASTA samanlainen ORAAKKELI kuin NATO ORAAKKELI E.J. PENTTILÄSTÄ.

AKM ei usko julkisiin FAKE NEWS MEDIAN LUOMIIN ORAAKKELEIHIN.

Washington Postin ja The New York Times oraakkelit saivat Pulitzer-palkinnon seuraavasti:

"In 2018, journalists from The New York Times and The Washington Post won a Pulitzer Prize in national reporting for their biased and inaccurate coverage of Russia?s alleged collaboration with the Trump campaign to interfere with the 2016 election, a claim we now know was a hoax. So when are they going to return the prize?

If this sounds familiar, it should. This is not the first time the prize ? which is supposed to recognize outstanding achievement and public service in journalism ? was awarded for misleading and discredited coverage."

TÄTÄ POTASKAA on Amerikassa ja muualla maailmassa syötetty nyt jo 5-6 vuotta putkeen menestyksellä, mutta ainoa tulos on ollut, että kyse on KIRKKAASSA PÄIVÄN VALOSSA ESITETYSTÄ EMÄVALEESTA, jolla on kuitenkin ollut merkittävät vaikutukset koko maailman taloudelliseen, sosiaaliseen ja myös ilmastohysterian levitykseen - jopa AFGANISTANIN KATASTROFIIN sekä UKRAINAN SOTAAN.

Kysymys on vähän samasta asiasta kuin JUANKOSKELLA PREMIUM BOARD HÄIKÄILEMÄTTÖMÄSSÄ SEIKKAILUSSA, jossa kupla alkaa vähitellen mutta hittaasti puhjeta.

Hetken aikaa presidenttigalluppien kärkeen noussut MIKA paljasti oman häilyvän luonteensa, kun hän on äskettäin julkaissut kirjan, jossa MIKA toteaa, että TRUMP oli osittain oikeassa, kun hän antoi taannoin lausunnon Venäjä suorittamasta Krimin valloituksesta.

Osittaisessa tunnustuksessan MIKA ei ole missään tapauksessa kertonut koko totuutta omasta ajattelustaan, joka HESARIN JUNKKARIN kirjoittamasta tarinasta paljastuu: MIKA on kuulunut ns. RINOJEN (vain nimellisiä republikaaneja) puolustajiin eli korruptoituneiden republikaanien tukijoihin. RINOILLAHAN on aina ollut tapana tehdä korruptoituneista lehmänkauppoja demokraattien kanssa.

JUNKKARIN paljastuksista kävi ilmi myös, että MIKALTA on jäänyt armeija käymättä. Tämäkin on aika iso musta aukko, kun Presidentin pitäisi olla myös puolustusvoimien ylipäällkkö.

AKM antoi jo 2014 samanlaisen lausunnon Krimistä kuin TRUMP ja totesi, että PUTIN IS INSANE!!! siis SEINÄHULLU.

AKM:ää katsottiin vähän aikaa pitkään, että mitä me nyt kuultiin.

AKM oli oikeassa silloin ja on nyt.

MIKAN sielunmaismasta antaa mielikuvan se, kun on paljastunut MIKAN lukeneen psykologiaa ennen ryhtymistään politiikn tutkijaksi.

AKM arvostaa kovasti psykologian opiskelijoita, kun on itsekin perehtynyt psykologiaan.

ELÄMÄNI BIISIT ohjelmassa MIKA kuitenkin paljasti suuren herkkyytensä ja haavoittuvuutensa, kun KATJA STÅHL valitsi MIKAN Presidentiksi.

Ennen kyseistä valintaa MIKA oli kertonut äskettäin syntyneestä pojastaan hellyttävästi. MIKA oli vaimonsa kanssa antanut pojalle nimeksi GEO!!!

Latinassa sanotaan NOMEN EST OMEN - nimi on enne.

Suomessa taas sanotaan: "EI NIMI MIESTÄ PAHENNA".

AKM kuitenkin epäilee, että GEO voi joutua nimensä vuoksi vielä koulukiusatuksi ja silmätikuksi, mitä kukaan ei tientenkään halua.

GEO nimeen liiityy myös muita MIKAN esille tuomia merkityksiä, jotka ovat tietysti hyviä, mutta silti olisi ollut parempi, jos MIKA ei olisi tällaista lastia pienelle pojalleen antanut kannettavaksi.

Nyt näyttää siltä, että MIKAN ELISA sisko, joka on myös korkealle koulutettu ihminen, on rientänyt MIKAN avuksi mediassa, mikä on hyvin ymmärrettävää, kun MIKALTA on alettu pyytää lausuntoja nyt jo vähän joka asiaan, vaikka MIKALLA ei taatusti ole kyseisistä asioista minkäänlaista tietoa.

FAKE NEWS MEDIA ja SOME yrittää siis epätoivoisesti rakentaa MIKASTA UNILUKKARI 2:sta, jota on pitkään pidetty Euroopan johtavana talousasiantuntijana, Venäjän erikoisasiantuntijana ja tietysti etenkin luontospesialistina ja globaalin ilmastonmuutoksen suurimpana ajattelijana -lähes yhtä suurena tietäjänä kuin KARL MARX tai SOKRATES.

UNILUKKARI sekosi myös poikansa AARON kohdalla, kun UNILUKKARI meni ilmoittamaan, ettei AAROSTA saa ottaa kuvia urheilukilpailujen katsomossa.

Muistaakseni tätäkin asiaa puitiin meillä pitkään, oliko se julkisen sanan neuvosto vai valtakunnan oikeus?

Lopputulos kuitenkin oli, että kyllähän AAROA saa kuvata urheilukilpailujen katsomossa, jos istuu UNILUKKARIN vieressä.

AKM viittaa tältä osin vain esim. Ruotsin Kaarle Kustaan perheen kuvaamiseen tai Engalannin hovin toilausten päivittäiseen taivasteluun.

Meillä selvästi halutaan rakentaa PRESIDENTIN YMPÄRILLE samanlaista panssarimuuria, jolla PUTLERIN perhettä tai entisten kommunistien rötöstelyjä ja ryyppyjuhlia on haluutta pitää verhojen takana.

Viime yönä, kun TRUMP piti taas suositun RALLYNSA FLORIDASSA, niin hän kertoi vähän siitä myllytyksestä, minkä kohteeksi hän ja hänen perheensä on Amerikassa joutunut FAKE NEWS MEDIAN ja verenhimoisten demokraattien toimesta.

DONALDIN ensimmäin lapsihan on DONALD JUNIOR amerikkalaiseen tapaan.

Kun RUSSIA HOAX oli vasta alkuvaiheessaan, niin DONALD JR oli kutsuttu demokraattijohtoisen kongressin kuulusteluihin, jotka kestivät muistaakseni 24 tuntia ja demokraattien INKVISIITTORI ADAM SHIFF uhkasi panna DONALD JR vankilaan, jos ei tunnusta RUSSIAN COLLISIONIA.
Donald piti tätä täysin käsittämättömänä touhuna, niin kuin se epäilemättä onkin ollut ja jatkuu edelleen FAKE NEWS MEDIASSA.

Kun MIKA AALTOLA on selvästi herkkä ja tunteiden vallassa oleva ihminen, niin sellaiselta henkilöltä voi realiteettien taju kadota ja se ei sovi PRESIDENTILLE, joka voi joutua tekemään vaikeitakin päätöksiä, kuten meillä kävi esim. RISTO RYTILLE 2. maailmansodan aikaan.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: