Keskustelu

JunnuJuankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 13.25
Juankosken kaupunki myi muutamia vuosia sitten 1 eurolla antamansa, ilman kilpailutusta tai julkista tarjouskilpailua, seurantalon kaupungin palveluksessa olevalle henkilölle.
Seurantalossa oli tehty ikkunaremontti, sähköremontti ja lattiakorjaus pari vuotta aiemmin.
Uusi omistaja myi palveluja esim. kaupungille ja rakennukseen ei tarvittu, kuin pieniä valtion tuilla tehtyjä korjauksia.
Nyt kaupunki ostaa takaisin henkilöltä, jolle se sen lahjoitti, takaissin 75 000 eurolla.
Tässä näkyy Juankosken veroeurojen hävittäminen ja "tuttujen" kytkytkset.
Juankoskella lakkautetaan samassa kokouksessa hyväkuntoinen koulu, palveluja leikataan ja mahdollisesti irtisanotaan ja lomautetaan henkilökuntaa, koska on saatava talous kuntoon.
Todella irvokasta ja niin juankoskelaista.

NeropattejaRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 13.38
Juankosken päättäjät ovat todella talousmiehiä. Joku on sanonut, että varsinainen talousmies on Matti Romppanen. Ei ihme, että kaupat onnistuu ja maksajiksi joutuu ainoastaan veronmaksajat.

Kouraan ajattelijaRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 13.53
Ostamme tasapuolisuuden vuoksi nyt myös pallohallin, jos omistaja vain on halukas luopumaan kiinteistöstä. Juankoski tahtoo turvata asukkailleen hyvät palvelut myös osana Kuopiota.
Uimahallin ostimme Vanhusten Tuki ry:ltä samalla periaatteella muutama kuukausi sitten.

senttiproRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 14.04
Yhden prosentin voitolla pärjää ihan hyvin.

Kun eurolla ostaa ja kahdella myy, niin se on prosentin voitto se.

Kauppa se on mikä kannattaa, pitää vain osata se kaupanteko.

MustakaapuRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 14.14
Juankoskella on aina omista pidetty huolta. Älypää senttipro kertoo matematiikan taitoisena, että jos 1 eurolla ostaa ja 2 eurolla myy, on voittoprosentti 1. Mutta jos 1 eurolla ostaa, saa myötäjäisinä hiljaisella sopimuksella lahjaveronkin maksatettua juankoskelaisilla, ja myy 75000 eurolla, onko kyseessä 75000 prosentin voitto. Ja kaikki palveluista. Ja lisäksi Juankoski osti esim. PB:n työhönottotilaisuuksia seurantalolta, kuten myös useita ja useita palveluja juhlineen.
Juankoskella on helppo saada korruptiorahoja, kunhan tuntee kepulikeinot ja oikeat puolueenimmeiset.

byggmästäreRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 14.57
Seurantalon remontin kustannusarvio oli ennen myyntiä reilusti yli 100 000. Nyt kunnostettu talo saadaan 75 000. Hyvin se käy näinkin.

Ukko NooaRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 15.40
Byggmästare osoittaa, missä on lähde ja näyttää sitä näillä sivuilla.
Muistan, kuinka etsin itse korjausohjelmaa, joka muuten oli jo toteutettu ennen kohteen luovuttamista 1 eurolla.
Silloin juuri ikkuna-, lattia ja sähkölaitteiden ja asennusten teko oli tehty. Löytyy myös kunnan arkistoista.
Ja uusi omistaja ei tarvinnut tehdä muuta, kuin keittiönlaitteiden ja vessan lattian nurkkauksen korjaus. Kustannukset arviolta n. 5000 euroa.
Byggmestari nimimerkki esittäköön kokonaisarvion. Nimittäin taitaa olla itse kyseinen kunnan "virkamies".

kuntalainenRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 15.44
Demareiden mukaan rakennus oli purkukuntoinen. Samaa selitti myös kaupungin johtaja. Mutta miksi lahjavero oli arvoltaan n. 10000 euroa. Ja poistoarvo oli suhteellisen suuri-- siksi, koska juuri peruskorjaukset olivat suoritetut. Nimimerkki byggmästare pyyhkiköön persettä kirjoituksillaan. Kusetuksen ajat ovat ohi.

Se ei ole hullu joka pyyttä reilusti, mutta se joka maksaaRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 16.08
Se oli sitä aikaa kun ensin tehtiin suuret remontit
Niin tekivät seurantalolla kymmenien tuhansien eurojen remontti ja sitten myytiin 1 eurolla. Toinen tapaus oli kun kuplahalliin tekivät reilun 60.000 euron remontti ja sitten todettiin keskustapuoluelaisen nykyisen Koillis- Savo lehden tuottajan Erika Suomisen toimesta täysin kelvottomaksi. Totesivat, että kusiaiset juoksentelee kaarilla ja pelkona oli että ne syövät kaaret siten , että halli romahtaa välittömästi. Näin Kuplahalli myytiin heti tuon yli 60.000 euron remontin jälkeen 20 eurolla. Todellisuudessa tällä tempulla vauhditettiin toisen kepuloisen Antikaisen Arin urheiluhallihanketta, joka meni täysin puihin kun kunnalta ei löytynyt riittävästi rahaa hallin rakentamisavustuksiin Arille. Urheilijat ovat saaneet tämän jälkeen tyytyä ulkoliikunta lajeihin. Halli seisoo kuitenkin edelleen ja tuskin yhtään kusiaista siellä enää kaarilla juoksee. Nyt olisi takaisin oston aika se kannattaisi ostaa takaisin kuten seurantalo ehkä hintaan 500000 euroa Vai mitä tuumaa kepun talousmies Matti Romppanen tästä.

MonikaRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 16.29
Muistan lukeneeni paikallislehdestä heti kaupan, luovutuksen, jälkeen, että Rajahalme itse kertoi, että mitään suurempaa remonttia ei onneksi tarvitse tehdä, vaan saa sen heti käyttöön. Niin myös se oli viikon kuluttua luovutuksesta yleisessä käytössä.

Eino K.Re: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 16.43
Mielestäni Rajahalmeelle kannattaa maksaa 75000 euroa. Hänen toimestaan arvokas rakennus pelastui. Ilman hänen panostustaan rakennukseen, se olisi jyrätty jo maan tasalle.
Ei muuta kuin maksetaan ilolla rahat pois ja ollaan tyytyväisiä, että ymmärtävämmät ihmiset ovat päättämässä kunnan asioista.

Pallohallista kannattaisi maksaa 10000 euroa ja ottaa käyttöön. Luulenpa, että omistaja myisi hallin tällä summalla ja molemmat voittaisivat, myyjä ja ostaja. Rahatkin palautuisivat myyntivoiton verotuksena yhteiskunnalle. Nyt halli rapistuu käytön puutteessa ja kohta siitä ei ole iloa kenellekään.
Pieniä hyviä tekoja täytyy nyt tehdä, jos se vain on mahdollista.

Kauppoja vaanRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 16.46
Ilman muutta kannattaa ostaa takaisin ja samoin Kuplahalli, koska kusiaiset ovat varmasti jo kuolleet. Uskon, että talousmies Matti Romppanenkin on samaa mieltä

Pidättekö meitä tyhminä?Re: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 16.54
Muuruvedellä oli 4 vuotta sitten öljyvahinkotalo, jonka Martti Pohjolainen tarjoutui ostamaan kaupungilta 1 eurolla ja sitoutui korjaamaan öljyvahingon ja korjaamaan talon asunnot käyttökuntoon ja hoitamaan maanvaihdot. Se ei käynyt kepumafialle, ja hallitus päätti, että ei myydä Pohjolaiselle. (Sehän voi hyötyä siitä..)
Lopputulos oli, että veronmaksajien rahoilla purettiin ko. rivitalo, ja rahaa meni n. 250.000,-. Uutta ei ole vielä sillä tontilla näkynyt.
Seurantalon tapaus on virkavirhe, kun ei ole pantu kauppakirjaan takaisinostoehtoa. Jos on (sitähän ei ole kerrottu), silloin hinnaksi pitää panna 5.000,-.
Pentti Rissanen ei halunnut aikanaan tarkastuslautakunnan ottavan kantaa tähän salaiseen "lahjoitukseen".
Kepulainen etuyhteys on todistettavissa. Kiinnostaa tietää, paljonko on luvattu Hannakaisan vaalikassaan kauppahinnasta? Jotain mätää tässä on joka tapauksessa.

jepRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 17.45
kannattas opetella ensin laskemaan,ja sitten vasta kirjoittamaan. ei pahalla prosenttilaskijat.

Pena T.Re: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 18.29
Lähetetään "jep" opettamaan matematiikkaa Juankosken johtokoplalle. Minun oppini eivät ole kelvanneet.

voi ei...Re: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 19.09
Eikö Juankosken kaupungin pitänyt talouden tasapainottamisohjelman mukaisesti hankkiutua kaikista hyödyttömistä kiinteistöistä eroon? Nyt ollaan hankkimassa uutta lämmitettävää, vaikka pian meillä on taas toistatuhatta tyhjillään olevaa olevaa lisäneliötä rasitteena. Jos tieto seurantalosta hankinnaasta pitää paikkansa, niin yt-menettelyt voitaneen unohtaa.

PRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 19.59
Moro Eino K,
kunnantalo oli ja on edelleen suojelun kohteena. Joten sitä ei olidsi voitu hävittää. Myös seurantalon poistoarvo oli sen verran suuri, että siitä syntyi jo alaskirjaus kunnan tileihin ja veroeuroilla se on jo maksettu.
Nyt seurantalon arvo ei ole tuota luokkaa lähellekään, sillä talo on ollut julkisesti myynnissä jo pari vuotta. Pitää myös muistaa, että se on ollut vuokratontilla ja kaupunki omistaa maa-alan. Vapailla markkinoilla sopiva hinta olisi 25-35 tuhatta euroa, ja se on niin perkuleen kallis ylläpitää, että siitä koituu valtavat maksut kunnalle. Jos hinta on oikea, niin kaupat sopii. Ja tuleva käyttäjä maksaa kaikki kustannukset.

dementikkoRe: Juankoski ostaa takaisin seurantalon10.12.2014 21.49
Rajahalme myyköön itse talonsa. Mitä kunta siihen enää sotkeutuu? Talohan myytiin sillä perusteella, että siitä ja sen kuluista päästään eroon.
Eikö kukaan muka muista mitään?
Älkää siis ostako sitä millään hinnalla!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: