Keskustelu

PVEpäluottamuslauseke11.12.2014 20.34
Moro,
valtuustoryhmämme jätti tämän epäluottamuslausekkeen tänään valtuustonkokouksessa: " EPÄLUOTTAMUSLAUSE


Juankosken valtuuston KD- ryhmä esittää kaupunginjohtajalle epäluottamuslauseen.

Perustelut:
-Kaupungin talous on viimeiset 7 vuotta tehnyt alijäämäisen tilinpäätöksen. Myös vuoden 2015 talousarvio on selvästi alijäämäinen. Kaupunginjohtajan johtama johtoryhmä olisi pitänyt reagoida alijäämiäisiin talousarvioihin/tilinpäätöksiin.

-Kaupunginjohtaja ei ole reagoinut johtajan tavoin sosiaalitoimen surkeaan tilaan eikä ole saanut sosiaalijohtajaa pysymään talousarvioissa viimeisiin 7 vuoteen. Varsinkin kaksi viimeistä vuotta ovat olleet todella arvioitua oleellisesti heikommat.
-Kaupunginjohtaja on myöntänyt sosiaalijohtajalle lomat juuri talousarvioiden tärkeinä laatimisaikoina, vaikka luottamushenkilöt ovat vaatineet sosiaalijohtajan selvityksiä.
-Kokonaisuutena Juankosken kaupunkia on johdettu todella heikosti ja kaupunkimme on romahtanut kriisikunnaksi.

Vaadimme, että kaupunginjohtaja ryhdistäytyy ja saa sosiaalitoimen ja sosiaalitoimen johdon toimimaan talousarvioiden mukaisesti.

Juankoski 11.12.2014
KD valtuustoryhmä

Pekka Vartiainen

Samuel Niskanen"

TerävöintiäRe: Epäluottamuslauseke11.12.2014 21.02
Hyvä Pekka ja Samuel.

Hyvä PekkaRe: Epäluottamuslauseke12.12.2014 14.05
Tämähän olisi tarkastuslautakunnan pitänyt tehdä jo 2009 ja joka vuonna sen jälkeen. Kepulainen puheenjohtaja ei uskaltanut edes keskustella asiasta, kuten ei muustakaan, mistä olisi pitänyt nostaa meteli.

Pelkkää hännän huiskettaRe: Epäluottamuslauseke12.12.2014 14.52
Pajuvitsamies on ollut täysin nolla.

alan miesRe: Epäluottamuslauseke12.12.2014 22.43
Täytyy kysyä kunnallispolitiikan tuntijalta. Eli minkä takia olet Pekka V käyttänyt sanaa epäluottamuslauseke. Onko siihen jokin erityinen syy?

Etkö ole ollut tosissaan. Jotkut käyttävät myös sanaa vaimoke sanan vaimo sijasta juurikin erityisistä syistä. Turhake on myös paljon kuvaava sana.

PRe: Epäluottamuslauseke12.12.2014 23.22
Moro,
osaatko lukea.On aika turhake, joka väittää osaavansa mitä tahansa, mutta ei ymmärrä lukemaansa.
Mutta tunnen sinut jo perin hyvin, joten lueppas kertaalleen ja yritä ymmärtää lukemasi. Pöytäkirjaan merkitty ryhmämme epäluottamuslause on juuri sitä, mitä siinä lukee. Epäluottamuslauseke on sarkasmia; vain meidän pieni valtuustoryhmä on uskaltanut puuttua kaupunginjohtajan toimiin. Mutta toivotaan, että epäluottamuslauseella oli ennakoiva tehtävä. Mitta tuli meidän valtuustoryhmällä täyteen.

vae?Re: Epäluottamuslauseke13.12.2014 0.02
Ketä lienee ollut jo 7 vuotta sitten päättämässä,eikä ole saatu aikaiseksi puuttua meininkiin, ketä lienee ollut tarkastuslautakunnassakin ja ketä lienee nykyisessä.

Parempi myöhään, kun ei millonkaan ,sanotaan,liekö tuolla enää merkitystä, kohta Kuopio "opettaa".Sillähän sitä nykyään "pelotellaan"!

alan kolmas miesRe: Epäluottamuslauseke13.12.2014 1.51
alan mies ei ole ajan hermolla. Siksi alan mies saivartelee termeillä.

Neuvoksi annan: seuraa oikeudellisen prosessin etenemistä, joka jauhaa hitaasti mutta varmasti.

alan miesRe: Epäluottamuslauseke13.12.2014 9.04
Oliko tämä epäluottamuslauseke siis pelkkää joulupottuilua. Miksi ei KD-ryhmä ole esittänyt ja uusi valtuusto antanut epäluottamuslausekkeita aikaisemmin, vaikka olisi ollut monenlaista aihetta.

JoulupukkiRe: Epäluottamuslauseke13.12.2014 11.25
Miksi sinä käpykaartilainen -allan mies- et tule asumaan Juankoskelle, kun noin tykkäät täysin tietämättömänä paskaa jauhat.
Sinullahan on sukulaiset täällä, joten uskallatko hameen alta eturintamaan. Ja älysi taitaa olla kiinan ruoista turvööksissä, kun ymmärrys ei tahdo luistaa.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: