Keskustelu

alan kolmas miesPariisin rauhansopimus laiton19.9.2022 15:28
Toisen maailmansodan jälkeinen rauhansopimus Suomen osalta allekirjoitettiin Pariisissa 10.2.1047 ja Suomi ratifioi sopimuksen 18.4.1947.

Voittajavaltiot eli ensi sijassa Yhdysvallat, Neuvostoliitto, Iso-Britannia ja Ranska sanelivat hävinneille osapuolille eli akselivalloille ja niiden liittolaisille tiukat rauhanehdot.

Pariisin rauhansopimuksessa vuonna 1947 vahvistettiin myös Kansainliiton aiempi määräys, jossa Suomen itsenäistyttyä vuonna 1917 Suomelle tuli suvereeni määräysvalta Ahvenanmaahan ja samalla vahvistetiin Krimin sodasta peräisin ollut sopimus Ahvenanmaan demilitarisoinnista vuodelta 1856.

Solmimalla YYA sopimuksen NEUVOSTOLIITON kanssa vielä 6.4.1948 Suomi vielä vahvisti Pariisin rauhansopimukseen liitetyn ETUPIIRIJAON, jonka Saksan RIBBENTROP ja NEUVOSTOLIITON MOLOTOV olivat sopineet jo 23.8.1939.

Suomelle Pariisin rauhansopimus oli raskas, koska silloin sovittiin, että Suomi luovuttaa NEUVOSTOLIITOLLE maa-alueita Karjalasta, Kuusamosta, Sallasta ja Petsamosta sekä Suomenlahden saaria ja myös Porkkalasta vuokrattiin sotilastukikohta vielä NEUVOSTOLIITOLLE.

Kaikeksi huipuksi Suomelle vielä määrättiin kullassa 300 milj. USD sotakorvaukset (vuoden 1938 rahassa), joiden kokonaisarvoksi tuli kuitenkin tiettävästi 400 milj. USD vuoden 1944 kullan todellisella arvolla.

NEUVOSTOLIITTO kuitenkin lakkasi jo venäläistenkin itsensäkin tekemän päätöksen mukaisesti olemasta olemassa jo 26.12.1991, jolloin tietysti myös YYA sopimus lakkasi olemasta voimassa, joka vielä varmistettiin sillä, että uusi sopimus Suomen ja Venäjän välillä vahvistettiin lailla 20.1.1992.

Suomen liittyminen EU:hun vahvistetiin taas 24.6.1994.

Suomi jätti NATO hakemuksen Brysselissä NATON päämajaan 18.5.2022 ja tällä hetkellä ilmeisesti enää parin NATO-maan ratifiointi puuttuu.

Näyttääkin siltä, että viimeistään vuoden 2022 loppuun mennessä Suomi on NATON täysivaltainen jäsen.

Nyt alkaakin olla sitten jo korkea aika ryhtyä laittamaan Suomen kansainvälinen juridinen asemakin vidoin järjestykseen, koska MASSAMURHAAJA PUTININ UKRAINAN "ERILLISOPERAATIO" onkin osoittautumassa MASSAMURHAAJAN OMAKSI HARKITTUKSI ITSEMURHAKSI.

Näin kävi aikoinaan myös SAKSAN vastaavalla MASSAMURHAAJA HITLERILLE, joka myös haaveili 1000 vuotisesta valtakunnasta ja lähti kasvattamaan saksalaisten LEBENSRAUMIA, vaikka kaikille saksalaisilla ELINITILAA oli ennestään kotiseuduillaan jo aivan riittävästi olemassa.

Monet ns. "asiantuntijat" YLE:n lähetyksissä ja etenkin ULKOPOLITTIISEN INSTITUUTIN EDUSTAJAT ovat PUTININ hyökättyä UKRAINAAN helmikuussa 2022 jo polemisoineet ns. "PUTIN ERA":n loppua, mutta useimmat ovat todenneet, että tämä voi kestää vuosia tai vuosikymmeniä.

Kuitenkin toimittaja SIRKKANEN oli onnistunut viimeksi keräämään menneellä viikolla A-TALKIIN seuraavan kokoonpanon:

□ Kristi Raik, Viron ulkopoliittisen instituutin asiantuntijan
□ Jarmo Lindberg, entisen puolustusvoimien komentajan
□ Hanna Smith, hybridikeskuksen johtajan
□ Tuomas Forsberg, Helsingin yliopiston tutkijan

Poikkeuksellisesti keskustelu ei ollut poliittisesti värittynyt, vaan selkeästi strateginen tilannearvio, kun Venäjä oli kokenut RAATTEEN TIEN katastrofin HARKOVASSA muutama päivä sitten.

Kristi Raik paalutti, että PUTIN LÄHTÖLASKENTA alkoi nyt ja Hanna Smithkin totesi, että PUTINIA ei enää nähdä vuonna 2036.

Jarmo Lindberg taas totesi, että Pietarin alueella suoritetussa kutsunnassa oli ilmoittautunut vain 100 halukasta Ukrainaan lähtijää.

Meillähän Suomessa varmaa Puolangaltakin saadaan vastaava porukka armeijan harmaisiin tarvittaessa ja jopa naisia.

Tässä yhteydessä on hyvä muistaa NEUVOSTOLIITON hajoaminen vuoden 1991 syksyllä, kun NEUVOSTOLIITON johtaja GORBATSOV syrjäytettiin käytännössä yhdessä yössä, kun kommunistien juoppoporukka JANAJEVIN johdolla ilmoitti telkkarissa 19.8.1991, että valta on vaihtunut.

Juoppoporukan valta kesti kuitenkin vain kolme päivää ja porukka lähti ryyppäämään pakoon Krimille 21.8.1991.

Siitähän ei mennyt muistaakseni kuin pari viikkoa, kun JELTSIN nousi panssarivaunun katolle Moskovassa ja ilmoitti NEUVOSTOLIITON PÄÄTTYNEEN.

Siitä alkoi noin kaksi vuotta kestänyt kriisi, joka päättyi lokakuun 5. päivänä 1993, kun JELTSIN määräsi ampumaan panssarivaunusta muutaman varoituslaukauksen MOSKOVAN VALKOISEN TALON SEINÄÄN ja siihen kaatui kommunistien korttitalo.

Nythän PUTININ virallinen suosio on lähes UNILUKKARIN tasoa eli lähes 100%, mutta epävirallinen suosio ei voi olla korkeampi kuin Amerikassa on SENIILILLÄ JOE BIDENILLÄ, n. 30% tai alempi.

Suomessa on siis valmistauduttava nopeisiinkin toimiin, kun PUTININ KORTTITALO voi romahtaa käytännössä jopa KOLMESSA PÄIVÄSSÄ tai juridisesti viimeistään noin kahdessa vuodessa.

Täytyy myös muistaa, kuinka nopeasti esim. KORONA pani poliittisesti sekaisin koko maailman päätöksentekojärjestelmän ja muistaakseni eilen oli tiedote, ettei Suomessa ole enää ainuttakaan "koronapotilasta" tehohoidossa.

Lähiaikoina siis näyttää alkavan NEUVOSTOLIITON hajoamisen seuraava vaihe, jossa löyhän liittovaltion valtiot tekevät lopullisen pesäeron Moskovan keskusjohdosta.

Tässä tilanteessa Suomen tulee tietysti turvata omat lailliset kansalliset oikeutensa omaan alueeseensa ja väestöönsä.

Pariisin ym. 18.4.1947 tehty rauhansopimus on siis alusta lähtien ollut laiton järjestely, koska NEUVOSTOLIITTOHAN perustui alun perin 6-8.1917 Pietarissa toteutettuun lakkoaaltoon ja kansankiihotukseen, jonka johdossa puuhasteli tietysti kommunistisen ideologian innoittamina ns. bolseviikkien johtajat LENIN ja TROTSKI.

Lakkoaalto johti NIKOLAI II:n vetäytymiseen vallasta, jonka jälkeen bolseviikit toteuttivat lokakuussa 24-26. 1917 lopullisen vallankumouksen, kun valta siirtyi yksinvaltaan nousseille kommunisteille eli paikallisille TAISTO SINISALOILLE.

NEUVOSTOLIITTO on siis ollut alusta lähtien RIKOLLLISJÄRJESTÖ, joten kaikki NEUVOSTOLIITON kanssa toteutetut kansainväliset sopimukset ovat siis olleet samassa luokassa kuin nykyään SUOMESSA on jo todettu MOOTTORIPYÖRÄ JENGI CANNONBALLIN osalta.

Aikoinaan KARJALAN palauttamista selvitellyt Kemiran entinen pääjohtaja YRJÖ PESSI oli jo esitellyt MAUNO KOIVISTOLLEKIN, että KARJALA pitäisi ostaa takaisin NEUVOSTOLIITON hajottua VENÄJÄLTÄ.

NEUVOSTOLIITIN hyvä ystävä MANU oli kuitenkin heittänyt PESSIN esittämän muistaakseni 15 miljardin euron suunnitelman heti roskiin.

AKM on tietysti kannattanut myös PESSIN suunnitelmaa jo vuosikymmenet, mutta onhan se ollut vähän erikoista, että Suomi maksaisi PUTINILLE KARJALASTA, kun KARJALAN RYÖSTÖ on kuitenkin toteutettu selvästi laittomasti.

PUTININ KÄYNNISTÄMÄ UKRAINAN MASSAMURHA on nyt pakottanut AKM:kin suorittamaan tarkemman analyysin NEUVOSTOLIITON taannoisista laittomista toimista, joita PUTIN on perinteiseen neuvostoliittolaiseen tapaan harjoittanut koko virkakautensa ajan lähes kaikissa VENÄJÄN rajanaapurimaissa, joista itsenäisen UKRAINAN alueiden laiton aseellinen brutaali valloitus on vain piste iin päällä kaikessa karmeudessaan.

Kansanvälisen oikeuden on vihdoin pantava kova kovaa vasten ja VENÄJÄ onkin syytä äänestää ulos YK:sta ja TURVALLISUUSNEUVOSTOSTA.

Tämän äänestyksen jälkeen KAIKKI VENÄJÄN FEDERAATION alueet onkin syytä laittaa uusjakoon.

Suomen kannalta tämä tarkoittaa tietysti sitä, että Pariisin 18.4.1947 solmittu ns. FAKE RAUHANSOPIMUS on juridisestikin todettava laittomaksi ja laittomana tietysti purettavaksi välittömästi.

Laittoman rauhansopimuksen purkaminen perustaa silloin välittömästi Suomelle myös laillisen oikeuden vaatia korvauksia myös meille Saksan ja Neuvostoliiton ns. Ribbentrop-Molotovin sopimuksen aiheuttamista vahingoista.

Varovainen alustava arvio tästä Venäjän Suomelle aiheuttaman vahingon osalta onkin nyt esitetty alla:

□ Luovutettu maa-ala (metsämaa)
Karjala 24 739 km2
Petsamo 10 470 km2
Kuusamo 1 653 km2
Salla 5 839 km2
Arvo 19.9 miljardia euroa (perustuu nykyisiin hehtaarihintoihin, hyvää tukkimetsää)

□ Kiinteistöjen arvo kaupungeissa
Viipuri 112.27 km2, 86 000 asukasta
Käkisalmi, 5 100 asukasta
Sortavala 4 710 asukasta
Helsingin pinta-ala 214.19 km2
Helsingin alueella olevien kiinteistöjen arvo 30.2 miljardia euroa
Karjalassa menetettyjen kiinteistöjen arvo siis 23.4 miljardia euroa
(arvioitu kiinteistöverojen perusteella)

□ Karjalan evakkojen asuttaminen (rintamamiestalot)
430 000 evakkoa n. 140 000 uutta asuntoa n. 37.5 miljardia euroa
(arvioitu rakennuskustannusten perusteella)

□ Petsamon nikkeli ja kuparikaivokset
Nikkelituotanto n. 40 000 t/a
Kuparituotanto n. 17 000 t/a
Menetetty metallien kaupallinen arvo yhteensä 48.2 miljardia euroa
(perustuu tuotantomääriin ja keskimääräisiin hintoihin)

Luovutettujen alueiden evakuointi ja luovutus yhteensä:

□ Metsät 19.9 miljardia euroa
□ Kaupunkikiinteistöt 23.4 miljardia euroa
□ Uudisasutus 37.5 miljardia euroa
□ Petsamon malmiot 48.2 miljardia euroa
□ Yhteensä 129.0 miljardia euroa

Sotakorvaus NEUVOSTOLIITON vaatimuksesta
□ 300 miljoonaa USD, joka kasvoi 400 milj. dollariin, kun
korvaussumman oikea kullan arvo olikin korkeampi
kuin seteleissä mainittu 300 milj. USD
Tämän 75 vuotta viivästynyt saatava on kasvanut
korkoa korolle 10% vuosivauhtia, joka olisi saatu,
jos raha olisi sijoitettu esim. osakkeisiin.
Korvaussumma on siis tältä osin 508.8 miljardia euroa
Tähän pitää vielä lisätä Saimaan kanavan vuokra n. 1 milj. euroa vuodessa

PUTININ pesästä meillä on siis yhteensä 637.8 miljardin euron saatava.

SAKEMANNEILTA meillä on myös perimättä LAPIN tuhoista isot saatavat kuten alta näkyy:

□ Lapin läänin infrastruktuurin täystuho
Läänin koko 92 663 km2
Täydellisesti tuhottu infra 926 km2
Täydellisesti tuhoton infran arvo n. 65.3 miljardia euroa
□ Rovaniemen kaupungin kiinteistöt, n. 8 300 asukasta
Rovaniemen kiinteistöjen arvo n. 7.5 miljardia euroa
□ n. 140 000 asukkaan evakuointi n. 12.3 miljardia euroa

SAKEMANNEILTA saatavia Lapin sodasta 85.1 miljardia euroa
(arvioiden perusteet samat kuin Venäjän kohdalla)

Sotakorvauksista meillä on siis piikissä yhteensä seuraava summa:

□ NEUVOSTOLIITOLTA 637.8 Karjalasta ja Petsamosta
□ Saimaan kanavan vuokra 75 miljoonaa euroa
□ SAKSALTA 85.1 miljardia euroa
□ Arvaamaton n. 10% (n. 72.2 miljardia euroa)
□ SOTAKORVAUKSET YHTEENSÄ n. 795 eli pyöreästi 800 miljardia euroa

KIEROT ja epäluotettavat SAKEMANNIT ovat jo ilmoittaneet, että he aikovat kansallista FORTUMIN omistaman UNIPERINKIN, vaikka EU:n säännöissä investointien pitäisi olla turvattuna.

Mutta SAKSAHAN ei ole ennenkään sopimuksiaan pitänyt muuta kuin omalta kohdaltaan.

On puhuttu, että SAKSA saattaisi maksaa UNIPERISTA ehkä vain 500 miljoonaa euroa, kun FORTUM on sijoittanut SAKSAN PUOLESTA UNIPERIIN jo ainakin 15 miljardia euroa plus takuut päälle, jotka ovat kuitenkin menneet vain Saksan kankkulan kaivoon.

Kyllä oikeus ja kohtuus on, että SAKSAKIN vihdoin laitetaan vastuuseen tekosistaan ja FORTUMIN ratkaisun yhteydessä joudutaan lähettämään SAKSALLE yhteensä n. 118.6 miljardin euron lasku (=sotakorvaus + arvaamaton + FORTUM, 85.1 + 8.5 + 25.0).

Eihän nämä vuosikymmenien aikana Suomelle aiheutetut vahingot kansainvälisessä katsannossa mitenkään tavattoman suuria ole, mutta pienelle Suomelle nämä vääryydet ovat olleet käsittämättömän suuria.

Vertailun vuoksi voi mainita, että MASSAMURHAAJA PUTININ käynnistämä UKRAINAN infrastruktuurin jälleenrakennuksen hinnaksi on jo alustavasti arvioitu 500 miljardia USA:n taalaa. Sodan EU:lle aiheuttamat vahingot ovat ilmeisesti vielä moninkertaiset.

Venäläisiltä SUOMI ei tietenkään hyväksy maksua arvottomissa ruplissa vaan tietysti Amerikan dollareissa tai sitten kultaharkkoina mielellään siirrettynä New Yorkissa Manhattanin alla sijaitsevaan FEDin kellariin.

Kun meillä näyttää olevan ym. saatavat VENÄJÄLTÄ JA SAKSALTA, niin sehän tarkoittaa sitä, että FEDin kellarissa on siirrettävä kultaa Suomen loosiin Venäjän ja Saksan kultalooseista seuraavasti:

□ Venäjän loosista Suomen loosiin 1 050 983 harkkoa eli 12 874 tonnia
□ Saksan loosista Suomen loosiin 177 660 harkkoa eli 2 176 tonnia

Kullan hintahan on nykyään tiettävästi 54.5 euroa/g ja USA taala näyttää nyt olevan pariteetissa EURON kanssa.

Tässä voi noille maksumiehille tulla isompikin ongelma, kun heillä ei tiettävästi ole tuollaisia kultavarantoja FEDin kellarissa.

Voi siis hyvin, olla että FED kultakellariakin joudutaan vielä laajentamaan Suomen saatavien vuoksi.

Kun nuo maksut laitetaan vielä uloshakuun ja laitetaan viivästyskoroksi maltillinen 10% p.a., niin kyllä nuo saatavat aika äkkiä kaatavat ainakin Venäjän talouden.

alan kolmas miesRe: Pariisin rauhansopimus laiton4.10.2022 3:03
Nyt vihdoin on alkanut 2. maailmansodan jälkeisten syyllisten saattaminen vihdoin ja viimein oikeuteen.

Toistaiseksi vasta muutama HITLERIN hallinnon edustajista eli vain 24 on saanut tuomionsa Nürnburgissa.

Kyllähän tätä voi pitää vielä naurettavana oikeudenkäyntinä, kun ottaa huomioon millaista tuhoa HITLER ja STALIN Eurooppaan järjestivät yhdessä MOLOTOVIN RIBBENTROPIN sopimuksellaan.

Nyt Puolassa ihmiset ovat lähteneet vihdoin vaatimaan korvausta Saksalta sodan aikaisista vahingoista.

AKM epäilee, että Puolassa on hermostuttu, kun EU on lähtenyt uhkailemaan Puolaa ja Unkaria, koska kyseissä maissa ei muka noudateta EU:n (ANGELA MERKELIN) OIKEUSVALTIO periaatteita.

Amerikkalaisen konservatiivisen Newsmaxin tiedotteisiin näyttää nyt ilmestyneen tieto, että Puola on esittänyt Saksalle peräti 1.3 triljoonan USA:n taalan suuruisen vahingonkorvausvaatimuksen saksalaisten aiheuttamista tuhoista Puolassa 2. maailmansodan aikana.

1.3 triljoonaa taalaa on 1300 miljardia USA taalaa eli nykyisellä kurssilla suunnilleen 1 300 miljardia euroa.

Kuten AKM on yllä jo esittänyt, niin nyt alkaa olla Suomessakin korkea aika ryhtyä saataviensa perintään Saksan meille aiheuttamista tuhoista.

AKM on jo yllä tehnyt alustavan arvionkin tannoisista saksalaisten aiheuttamista tuhoista ja kohtuullinen korvaus näyttäisi olevan 85 miljardin euron luokassa, kun tiedossa on, että saksalaiset käytännössä hävittivät koko Lapin läänin silloisen infrastruktuurin.

Lapin läänin pinta-alahan oli em. 92 663 km2.

Puolan pinta-alahan on taas 312 679 km2, joten Lapin läänin pinta-ala on suunnilleen kolmannes Puolan pinta-alasta.

Näin ollen voidaan todeta, että AKM edellä esittämässä korvausvaatimuksessa on vielä huomattavasti korottamisen varaa, jos sitä verrataan nyt Puolan Saksalle esittämään korvausvaatimukseen.

Jos taas käytämme viivästyneen saatavamme perinnässä esim. 10%:n viivästyskorkoa, niin meillä näyttää olevan runsaasti myös neuvotteluvaraa, kun meidän oikeutettua saatavaa verrataan Puolan oikeutetuihin saataviin.

Odotettavissa on, että PUTLERIN ote tulee myös kirpoamaan lähivuosina vallankahvasta VENÄJÄLLÄ, joten alkaa olla myös siltä osin korkea aika ruveta laskemaan NEUVOSTOLIITON kommunistien Suomelle aiheuttamista sotavahingoista ja alueluovutuksista.

Saimaan kanavakin on pikimmiten saatava hyötykäyttöön ja meiltä laittomasti peritty vuokra on laitettava takaisinperintään.

Perinnän kautta saadut rahat on syytä sijoittaa kanavan parannustöihin, jotta laivaliikenne saadaan taas sujuvaksi.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: