Keskustelu

alan kolmas miesParasta on olla varuillaan21.9.2022 3:30
Massamurhaaja Putin näkyy suunnittelevan jo viikon päästä UKRAINAAN vaaleja, jossa
Ukrainassa miehitetyt Luhanskin, Donetskin, Hersonin ja Zapori??jan alueet liitetään kansanäänestyksen perustella Venäjän federaatioon.

Helsingin yliopiston prof. Tuomas Forsberg pitää Putinin suunnitelmaa syyskuun 23-27 päivinä järjestettävistä vaaleista hätäisinä.

AKM:n mielestä tässä ei kuitenkaan ole mitään hätäilyn makua Putinin taholla.

Samalla tavallahan jo vuonna 2014 Krim äänestettiin Venäjän Federaatioon liitetyksi, eikä kukaan kansainvälisillä foorumeilla tehnyt muuta kuin taputteli käsiään ja totesivat, että sehän kävi nopeasti ja verettömästi.

Nytkin samat kansainväliset HUMANDERIT pitävät taas JUHLAPUHEITAAN YK:n päämajassa New Yorkissa ja tietysti YK:n pääsihteeri ja entinen Portugalin sosialistinen pääministeri ja sähköinsinööri António Manuel de Oliveira Guterres taas saarnasi yleiskokouksen avajaispuheenvuorossaan vain maailman lopusta ja ILMASTON MUUTOKSESTA, kun olisi pitänyt järjestää äänestys Massamurhaaja Putin saattamisesta Haagin sotarikostuomioistuimeen syytettynä kansanmurhasta ja siihen yllyttämisestä.

Näitä kansanmurhan tunnusmerkit täyttäviä rikoksia on PUTININ toimesta tehty mm. Tsetseniassa, Syyriassa ja nyt entistä kovemmalla tahdilla UKRAINASSA.

Alkaa vaikuttaa siltä, että näköjään EU:n johtohenkilöt alkaa kohta olla jo Putinin rikostovereita, kun kuitenkin ovat vuosikaudet olleet hyväksymässä Putinin rikollista toimintaa.

Suomessa asustelee tällä hetkellä käsittääkseni noin 30 000 venäläista ja sen lisäksi vielä noin 93 000 venäläisellä henkilöllä on monikertaviisumi.

Tästähän tulee Suomessa suunnilleen vastaava suhteellinen osuus väestostä kuin UKRAINASSA on miehitetyillä alueilla ollut asukkaita, joten tiestysti Putinin pelikirjassa tässäkin mahdolisessa Suomen tapauksessa kaikki tapahtuisi tietydti täysin laillisin menoin.

Ukrainassahan noilta miehitetyiltä alueita on väestö suureksi osaksi paennut jo maasta ja muistaakseni jopa 600 000 on toimittu Venäjälle, joten voi hyvin olla että äänestäjiä olisi tulevissa UKRAINAN aluevaaleissa vain muutama sata tuhatta noin 44 miljoonasta ukrainalaisesta.

Tietysti Putin vielä muistuttaisi meitäkin siitäkin, että LENIN teki ison virheen, kun aikoinaan meni ehdottamaan keskuskomitealle itsenäisyyden myöntämistä Suomelle.

Muistelen, että Venäjän doktriinien mukaan kaikki nämä Venäjän kansalaiset ovat pakotettuja toimimaan Venäjän hallituksen määräämien ohjeiden mukaisesti, joten voihan tässä käydä vielä niinkin, että Suomessa asuvat ja viisumien voimin tänne tulleet turistitkin pakotetaan järjestämään kansanäänestys, jossa Suomi liitetään Venäjän federaatioon ilman minkäänlaista verenvuodatusta, kun BILE SANNA ei ole vielä saanut rakennettua edes Itärajalle suojaavaa muuria.

Amerikkalaisista lähteistä on jo todettu, että Venäjän sotilasdirektiivi sisältää senkin periaatteen, että ydinaseita voidaan käyttää, jos Venäjän aluetta uhataan.

Mikä olisikaan helpompi tapa kuin järjestää Suomessa kansanäänestys ja sen jälkeen ryhtyä puolustamaan Venäjän Federatioon liitettyä Suomea vielä ydinasein.

Alkaa olla korkea aika peruuttaa kaikki venäläisten viisumit, eikä tässä BILE SANNA enää voi kätkeytyä EU:n selän taakse, koska Venäjän kansallisdoktriiniin näyttää liittyvän tällainen ikävä porssanreikä.

Maassa pysyvästi asuvat venäläiset eivät tällaista uhkaa suhteellisen pienen väestömääränsä vuoksi muodosta, mutta turistien ja monikertaviisumin haltijoiden kohdalla tilanne on selvästi toinen.

Varuillaan tässä saadaan vielä olla tuon Turkin Erdoganinikin kanssa, kun näyttää rakentelevan omaa Osmannien valtakuntaansa Massamurhaaja Putin ja Kiinan XI:n kanssa.

JUURISYY maailman enrgiakriisiin ja muihin kansainvälisiin ongelmiin on taannoiset AMERIKAN VILPPIVAALIT 2020, jossa FAKE NEWS MEDIAN avulla Amerikan Prersidentiksi valittiin talutettava SENIILI SÄTKYNUKKE!!!

Valitusta kehiinRe: Parasta on olla varuillaan26.9.2022 23:41
Ei hätää, onhan Koillis-Savon oma poika, Eino Miettinen Tohmajärvellä valvomassa tulijoita.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Parasta on olla varuillaan27.9.2022 10:55
Kaavin itsenäisyys on perustunut valekansan äänestyksiin. Nyt, kun hyvinvointialueet nappaavat 65 prosenttia kunnallisverosta, koittaa karu arki. Kuntaan jäävä osuus menee sähkömaksujen korotuksiin. Juankoskella kaksi vesivoimalaitosta jauhaa halpaa sähköä joka myydään kuluttajille markkinahintaan. Kyllähän se maksaminen meitäkin kirpaisee, mutta tulo kilahtaa Kuopion kassaan ja voitolla jauhetaan hyvinvointia Juankoskellekin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: