Keskustelu

alan kolmas miesOIKEUSVALTIO29.9.2022 23:26
Paljon on taas ollut ns. "keskustelua" aiheesta SUOMI ON OIKEUSVALTIO.

Joka päivä FAKE NEWS MEDIA eli YLE ja HESARI muistavat ilmoittaa, että SUOMI on OIKEUSVALTIO.

Suomi on OIKEUSVALTIO KORONAN hoidossa ja ILMASTON TORJUNNASSA.

SUOMI on OIKEUSVALTIO VENÄLÄISTEN viisumiasiassa ja SUOMI ON OIKEUSVALTIO VENÄLÄISTEN kiinteistökaupoissa.

Ja Italiaan tulee tietysti nyt myös rehellisten vaalien jälkeen ÄÄRIOIKEISTOLAINEN MELONI.

Kun asiasta YLEKIN tiedotti, niin lähes joka toisessa lauseessa todettiin, että MELONI on ÄÄRIOIKEISTOLAINEN ja lähes MUSSOLININ SUKUA.

Viisumiasiassa SUOMEEN ei BILE SANNAN mukaan kohdistu mitään akuuttia sotilaallista uhkaa, vaikka kuitenkin BILE SANNAN hallitus yrittää kaikin mahdollisin keinoin päästä NATON siipien suojaan niin pian kuin mahdollista, koska VENÄJÄ on ilmoittanut, että se käy käytännössä sotaa NATOAKIN vastaan.

Kyllähän tästä pitäisi jopa BILE SANNANKIN tasoisen IKONIN ymmärtää, että VENÄJÄ käy omaa sotaansa myös SUOMEA VASTAAN.

BILE SANNALLE "virkamiehet" eivät ole kuitenkaan raportoineet mistään VENÄJÄN meihin kohdistuvasta uhkasta, eikä sellaista viestiä ole tullut myöskään BRYSSELIN HERROILTA.

Mutta voisihan BILE SANNA tietysti kysyä oma aloitteisesti laiskoilta virkamiehiltä, onko PUTLER potentiaalinen uhka Suomelle ja koko muulle maailmalle.

Tiettävästi PUTLER koetaan uhkaksi jo kotimaassankin, joten aika hitaalla on taas BILE SANNAN HALLITUKSEN SYTYTIN.

Herää siis kysymys, miksi me NATOA oikein tarvitaan, koska meihin ei kohdistu VIRKAMIESTEN MUKAAN MITÄÄN UHKAA ainakaan VENÄJÄN SUUNNASTA?

OIKEUSLAITOKSEN tunnusmerkkeihin kuuluu tietysti myös valtionyhtiö FORTUMIN hallituksen ja johdon päätös ostaa UNIPERIN tapainen yli 7 miljardin euron riskisijoitus, jonka hankinnasta palkittiin toimivaa johtoa yhteensä ilmeisesti ainakin noin 15 miljoonalla eurolla järjestelyistä, joista valtiolle lankesi kaikkiaan ainakin 25 miljardin euron vahingot.

Tämä on kaikki tapahtunut BILE SANNAN valtioohjaus ministerien ja TEM:in virkamiesten valvonnassa.

25 miljardilla eurolla olisi sairaanhoitajien ja muidenkin hoitajien palkat voitu laitaa kohdalleen ilman mitään VALTAKUNNAN SOVITTELIJAA tai PAKKOLAKEJA.

Miljardien eurojen vahinko tapahtui myös FENNOVOIMAN kohdalla.

Ja kukas muu kuin SP:n nykyinen pääjohtaja Kivihiili- ja Nikkeli OLLI oli tuotakin hanketta kehittelemässä massamurhaaja PUTLERIN neuvottelupöydissä.

FENNOVOIMANKIN tappiot aiheutuivat siitä, että voimalaa lähdettiin rakentamaan vuonna 2015, vaikka lopullista rakennuslupaa henkkeelle ei koskaan saatu.

Vuonna 2020 voimalaa oli rakennettu jo yli viisi vuotta, mutta lopullinen rakennuslupa puuttui, kun kukaan ei ollut pystynyt esittämään turvallista voimalaratkaisua.

AKM epäilee, että kysymyksessä on alunperin ollut venäläisen ATOMIPOMMIN raketaminen Suomen rajojen sisäpuolelle, jolloin on ollut erittäin helppo tehtävä toteuttaa "rauhanomaisin keinon" samanlainen ydinvoimalan haltuunotto, joka on tapahtunut UKRAINASSA ZAPORIZZAN ydinvoimalan valtauksen yhteydessä.

Vain kepuloinen SP:n pääjohtajaksi valittu KIVHIILI ja NIKKELI OLLI voi ryhtyä ajamaan tällaista hasardihanketta.

Tästäkin hankkeesta näkee, ettei ainakaan KIVIHIILI ja NIKKELI OLLI ole sovelias Presidentin tehtäviin, kun hän on lisäksi vielä lukenut väärät kansantalouden oppikirjatkin.

KIVIHIILI ja NIKKELI OLLI uskoo vastasykliseen kansantalouden kehitysohjelmaan samalla tavalla kuin aikoinaan ilman keulaporttia vastatuulen täyttä höyryä ajanut ESTONIAN kapteeni Itämeren haaksirikossa.

PREMIUM BOARDIN käynnistyskin ja BIOLÄMMÖN rahoitus ja järjestelyt perustuivat täysin laittomaan takaukseen ja siten myös täysin laittomiin rahoitusjärjestelyihin.

OIKEUSVALTION tunnusmerkkeihin kuuluu se, että filunkia tehneet tahot pannaan vastuuseen tekosistaan, mutta näin ei näytä tapahtuvan ainakaan PB:n tapauksessa.

OIKEUSVALTION tunnusmerkkeihin kuuluu myös se, että oikeuslaitos pystyy kohtuullisessa ajassa selvittämään vaikeatkin juridiset kysymykset.

PB:n tapauksessa laittomuudet tapahtuivat jo keväällä ja kesällä 2011 ja tehdyt päätökset on moneen kertaan todettu laittomiksi kaikissa mahdollisissa oikeislaitoksissa ja myös EU:n taholla, niin kuitenkin paikallinen oikeuslaitos on vain pyöritellyt peukaloitaan jo yli 11 vuotta, eikä mitään ole tapahtunut, eikä ketään ole saatu asiasta vastuuseen.

Suomessa kannattaa lopettaa tykkänään puheet OIKEUSVALTIOSTA.

Olisi toivottavaa, ettei meillä ainakaan syyttömiä laiteta raitapukuun, jotta syyllisten maksimaaliset ihmisoikeudet toteutuu.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: