Keskustelu

Routii Nettiyhteys poikki jo kolmatta vuorokautta25.12.2014 12.39
"Olkaa hyvä ja soittakaa myöhemmin uudelleen"



Savon Kuidun nettiyhteys on ollut poikki ainakin tiistai-iltapäivästä lähtien Etelä-Tuusniemellä Pohjois-Savossa. Savon Kuidun asiakas oli yhteydessä Savon Sanomiin joulupäivänä.

Vikailmoitusnumerossa on jo kolmatta päivää sama nauhoitettu tiedote, eikä vikailmoitusta ole voinut jättää, soittaja kertoi.

Nauhoitettu tiedote kuuluu näin: "Kaisanet Oy:n puhelinpalvelu on väliaikaisesti ruuhkautunut. Olkaa hyvä ja soittakaa myöhemmin uudelleen." Tämän jälkeen puhelu päättyy.

Nettiä tarvitsisi työntekoon ja laskujakin pitäisi maksaa, soittaja huomautti.

Savon Kuituverkko Oy:n toimitusjohtaja Pekka Laukkarinen ei osaa sanoa, kuinka laajasta ongelmasta on kyse, mistä se johtuu tai milloin se on saanut alkunsa.

Selvitän asiaa, mutta vikaa tuskin saadaan korjattua näin joulunpyhinä, Laukkarinen sanoi.

Savon Kuituverkko Oy on Pohjois-Savon kuntien perustama ja omistama tietoverkkoyhtiö, jonka tehtävänä on rakentaa Pohjois-Savoon kattava valokuituverkko.

Savon Kuidun liittymän voi tilata ainakin Keiteleelle, Kiuruvedelle, Leppävirralle, Maaningalle, Pielavedelle, Rautalammille, Siilinjärvelle, Suonenjoelle,Tervoon, Tuusniemelle ja Vesannolle.

Kiitos suuriRe: Nettiyhteys poikki jo kolmatta vuorokautta25.12.2014 12.44
Edelliseen juttuun liittyen pitää todeta seuraavaa

Te siellä Juankoskella olette onnellisia kun teillä pelaa ne 3 ja 4 G yhteydet. Nuo valokuidut kun pyrkii uusissa kaivannoissa katkeilemaan routimisen seurauksena. Toisaalta oli tietysti jyvä ja siitä saamme kiitämme teitä, kun lahjoititte lähes 400000 euroa Savon valokuitu hankkeeseen. Tuskin ilman teidän juankoskelaisten lahjoitus panostusta meillä olisi täällä Tuusniemellä, valokuitua olenkaan.

teleRe: Nettiyhteys poikki jo kolmatta vuorokautta25.12.2014 13.48
Kiitos että nettiyhteys toimii täälläkin kaikista lumista ja tuulista huolimatta. Puhelinyhteydet on ykkösprioriteettti ja samalla tulee mobiilit nettiyhteydet kuntoon, kiitos lainsäätäjille ja operaattoreille.Katsomma telkkua ja nettiä selataan vajaan 7 ? kuukausihintaan. Kiitos kaikille hyväuskoisille jotka olette tukeneet kuitukaistoja, heh.

teleRe: Nettiyhteys poikki jo kolmatta vuorokautta25.12.2014 14.00
Nuo euromerkit ei näköjään näy oikein niin n. 7 euron hintaan sitä nettiä täällä käytetään ja sillä saadaan parhaimmillaan se 21megan lataus mutta huonoimmillaan se pyörii siinä 10-15 välillä. Hinnassa on hiukka asiakasalennusta mutta 13 ekee on maksimi mitä 3g täysnopeudesta kannattaa maksaa. Mainostaa ei saa mutta tähän hintaan ei pysty muut kuin teellä alkava alkava operaattori ilman määräaikaista sopparia. Muilla ryövärihinnat, verratkaa hyvät ihmiset hintoja.Yhtiöt vetää höplästä niin sähkönhinnassa kuin puheluissa.

PRe: Nettiyhteys poikki jo kolmatta vuorokautta25.12.2014 14.10
Moro,
meillä on Elisan netti ja saadaan 4g yhteys. Nopeus liikkuu siinä 20 megaa riippuen mokkulasta. Jos reititin käytössä ja langalla läppäriin tai Pc:n niin nopeus jo kovempi. Hinta on n. 14 ekee. Ollaan ihan tyytyväisiä.

teleRe: Nettiyhteys poikki jo kolmatta vuorokautta25.12.2014 17.17
Elisan kuuluvuuskartta on melko lailla optimistinen, 4g lte verkkoa näytetään melkein kaikkialle mutta tarkempi osoitehaku antaa nopeudeksi vain 1 tähteä mikä ei ole hyvää 3g kuuluvuutta yhtään parempi. Moni menee kauppamiehen soittaessa vipuun ja kun nopeutta koitetaan niin pettymys on suuri kun sitä luvattua 50-100 megan yhteyttä ei saavuteta.

PRe: Nettiyhteys poikki jo kolmatta vuorokautta25.12.2014 18.45
Moro,
varmasti näin on, mutta parempi on 20 megan yhteys, kuin ei ollenkaan. Ja hinta verattuna valokuituun on vain kymmenesosa. No täytyy myöntää, että ei ole mainosyhtiötä eikä ole lypsyrobottia.
Juankoskella ei taida olla lainkaan tilauksia yksityiskoteihin Savon Kuidun kautta, joten yhteyttä ja liityntää ei rakenneta, joten miksi siitä maksetaan satoja tuhansia -- miksi kaupunginjohtaja kuuluu kuitu yhtiön hallitukseen.

lumivikaRe: Nettiyhteys poikki jo kolmatta vuorokautta25.12.2014 19.11
Lunta on pudonnut maakaapelin päälle ja painaa kuitukaapelin bittiä, eihän se ole silloin mikään ihme jos yhteydet pätkii ja menee poikki.

Helppo korjata, ottakaa vaan lumilapiot esille ja eikun luovaan työhön kaapelireitille



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: