Keskustelu

alan kolmas miesPAHA SAI PALKKANSA!!!!19.11.2022 2:28
Suomen johtava FAKE NEWS MEDIA eli HESARIN TOIMITUS sai nyt palkkansa.

AKM muistaa vielä hyvin, kuinka HESARI aikoinaan hyökkäsi myös AKM:n kimppuun metsäteollisuuden konsultointiasioissa.

HESARIN tavoitteena oli silloin tuhota AKM:n johtama metsäteollisuuden konsultti- ja suunnitttelukentässä lähes monopoliasemaan nouseen PÖYRYN kilpailijaksi noussut EKONON yli 1 500 asiantuntijan metsäteollisuuden ja energian konsultointi - ja suunnittelukonserni.

Tähän tavoitteeseen HESARI pyrki, kun HESARIN toimittajakunnassa oli PÖYRYN omistajien opiskelukavereita.

Pienessä maassa, jossa kaikki tuntee toisensa tällaisella toiminnalla voidaan tappaa tai nostaa yrityksiä ja yksittäisiä ihmisiä.

Amerikassahan tällainen toiminta on tullut selvästi sikäläiseksi MAAN TAVAKSI. Jos mielipiteesi poikkeavat viranomaisten tai ns. ESTABLISHMENTIN mielipiteistä, niin olet hyvin äkkiä terroristi ja elämäsi on tuhottu lopullisesti.

FAKE NEWS HESARILLE laitettiin ym. EKONON mustamalauksessa kuitenkin luu kurkuun JULKISEN SANAN NEUVOSTOSSA, kun AKM teki sinne kantelun HESARIN toiminnasta.

Sydäntä lämmitti, kun HESARI painoi yhden koko sivun anteeksipyynnön epäasiallisesta uutisoinnistaan.

Tuoreemmassa muistissa kaikilla suomalaisilla on USA:n loistavan PRESIDENTTI TRUMPIN ja hänen vaimonsa MELANIAN taannoinen visiitti Suomeen, kun UNILUKKARI oli järjestänyt TRUMPIN JA PUTLERIN tapaamisen UNILUKKARIN seurassa.

Silloinhan Amerikassa FAKE NEWS MEDIA oli jo käynnistänyt TRUMPIN ja hänen PERHEENSÄ päivittäisen kiusaamisen (Muellerin Russian Collusion-tutkimkset) kaikilla mahdollisisilla uutiskanavilla, kun TRUMP oli luvannut kuivattaa CAPITOL HILLILLE PESIYTYNEEN KORRUPTION SUON, jonka johtajana on vuosikaudet hillunut demokraattien korviaan myöten jo toisessa polvessa korruptoitunut Kalifornian NANCY PELOSI ja tietysti OBAMAN ja SENIILIN BIDENIN rikollisten porukka.

TRUMPIN saapuessa SUOMEN kokouseen HESARIN PÄÄTOIMITTAJA KAIUS NIEMI oli ripustanut provokatiivisesti SANANVAPAUDEN BANDEROLLINSA SANOMATALON SEINUSTALLE, jotta KAIUS NIEMEN GLOBALISTINEN SANANVAPAUDEN sekä ILMASTOVOUHOTUKSEN ja LUONTOKADON VIESTIT eivät varmasti jääneet TRUMPILTA huomaamatta, kun autosaattue vei TRUMPIN tapaamaan UNILUKKARIA Presidentin linnaan.

FAKE NEWS HESARI oli tuollon tukevasti UNILUKKARIN tapaisten AIKUISTEN POLIITIKKOJEN asialla, joihin FAKE NEWS HESARI laski kaikki UNILUKKARIN tapaiset ns. AIKUISET POLIITIKOT, jotka vain pystyvät neuvottelemaan PUTLERIN tapaisten STASI AGENTTIEN kanssa.

Tiedossahan on, että globalitien maailmassa monissa maissa media on nykyään lähes tyystin irtaantunut sen perinteisestä tehtävästään eli hallintoviranomaisten toimien rakentavasta kritiikistä ja ryhtynyt käytännössä hallitusten äänitorveksi samaan tyyliin, jota aikoinaan HITLERIN NATSI SAKSASSA propakandaministeri JOSEPH GOEBBELS menestyksellä harrasti siihen saakka, kunnes koko natsiporukka joutui lopulta tuomiolle.

INTERNETIN AIKANA MEDIA onkin joutunut GLOBALISTIEN VIHERVASSARIEN KÄSIIN, jossa MAINOSRAHOJEN TURVIN ns. PROGRESSIIVISET MAAILMAN PARANTAJAT ja WOKISTIT OVAT lähteneet ajamaan omia sairaita yleensä vasemmistolaisia ideologioitaan leimaamalla kaikki konservatiivisesti ajattelevat ihmiset rasisteiksi ja demokratian vihollisiksi tai äärioikeistolaisiksi.

Niinpä Suomessakin HESARI, joka on halunnut tehdä itsestään riippumatonta toimijaa, lähti päätoimittajansa KAIUS NIEMEN johdolla kiilusilmäisesti mukaan Amerikan johtavien FAKE NEWS MEDIOIDEN peesiin, kun Amerikassa demokraattinen puolue oli käynnistänyt valtakunnan ja koko maailman laajuisen DONALD J. TRUMPIN mustamaalauskampanjan.

Viime vaaleissa Amerikassa tuli kuitenkin jo tälle WOKISMILLE melkoinen takaisku, kun globalistien viesti ei enää kelvannutkaan suurimmalle osalle amerikkalaisia. Ns. COMMON SENSE ihmisiä oli äänestäjien joukossa 53.3 miljoonaa, kun WOKISTEJA oli 49.2 miljoonaa ei 4.1 miljoonaa vähemmän.

SUUNTA ON SIIS OIKEA!!!!

Torstai-iltana piti olla HESARIN PIKKUJOULUISSA myös FAKE NEWS MEDIAN SUURI JUHLAILTA, jossa palkintoja jaettiin viinin huuruisissa tunnelmissa ensin Sanomatalossa ja sen jälkeen VALLASVÄKI lähti vielä jatkamaan juhlintaa HELSINGIN YÖELÄMÄÄN samaan tyylliin, jota demarien BILE SANNA harrasti Ruisrockissa ja Kesärannassa ja ympäriinsä Helsingin yössä, kun FORTUMIN UNIPER katastrofikaupat UNIPERISTA tehtiin tekstiviestillä vain 500 milj. eurolla.

FAKE NEWS HESARI ylisti UNIPER kauppoja suurena BILE SANNAN hallituksen ja demarien omistajaohjausministeri TYTTI TUPPURAISEN voittona, kun UNIPERIN Ruotsin ydin- ja vesivoimaloista tuli Suomelle ainakin 32 miljardin euron tappio.

ILTALEHTI raportoi Suomen johtavan FAKE NEWS toimittajan KAIUS NIEMEN surillisesti päättyneestä kananlennosta seuraavasti:

"Iltalehden tietojen mukaan HS:n torstaisissa juhlissa oli paikalla kirjailijoita, taiteilijoita, HS:n toimittajia ja muuta henkilökuntaa ja muita vieraita.

Ohjelmassa oli kirjallisuuspalkinnon jako, Kaius Niemen puhe HS:n syntymäpäivien kunniaksi ja ukrainalaisten muusikoiden esitys. Juhlijoille oli tarjolla ruokaa ja viiniä.

Niemi jakoi 15 000 euron palkinnon vuoden parhaasta esikoisromaanista Susanna Hastille teoksesta Ruumis/huoneet.

Liikenne- ja viestintäministerin Timo Harakan (sd) Twitterissä julkaisemassa kuvassa poseeraavat hänen lisäkseen Kaius Niemi, Hanne Aho ja Antti Herlin.

□ Juhlava ilta esikoiskirjapalkinnon merkeissä, Harakka kirjoittaa.

Haitarinsoittoa Bierhausissa

Anniskelu Sanomatalolla loppui kello 22, minkä jälkeen juhlijat alkoivat siirtyä läheiseen olutravintola Bierhausiin. Kaius Niemi kuvattiin myöhemmin illalla ravintolassa soittamassa haitaria.

Bierhausissa oli Iltalehden tietojen mukaan riehakas tunnelma, mutta suuria ylilyöntejä ei tapahtunut. HS on järjestänyt vastaavanlaisia juhlia aiemminkin eivätkä torstain juhlat poikenneet tavallisesta."

Tiettävästi KAIUS NIEMI oli lähtenyt autollaan aamulla Sanomatalon parkkihallista ulos nähtävästi ainakin 1.2 promillen humalatilassa ja ehkä jopa törmäillyt autollaan hallissa siinä määrin, että vartijat eivät olleet päästäneet humalassa ulos yrittänyttä "TÄHTITOIMITTAJAA" ja "VISIONÄÄRIÄ" ulos, vaan olivat kutsuneet paikalle poliisin.

Vartijoita täytyy kiittää siitä, että he ilmeisesti estivät HESARIN PÄÄTOIMITTAJAN lähtemisen Helsingin liikenteeseen, jossa harkintansa täysin menettänyt FAKE NEWS HESARIN PÄÄTOIMITTAJA olisi saattanut ajaa vaikka jonkun pienen lapsen tai vanhuksen päälle tuhoisin seurauksin.

KAIUS NIEMI teki tilanteessa ainoan oikean ratkaisun ja päätti itse sanoutua irti tehtävistään. Hesarin hallitus hyväksyi myöhemmin NIEMEN eropyynnön.

Hämmästyttävintä on, että sankoin joukoin FAKE NEWS HESARIN toimittajakunta ovat lähteneet ylistämään NIEMEN visionäärisiä ja journalistisia sekä johdollisia kykyjä.

Myös joku Helsingin Yliopiston rikosoikeuden professorikin haettiin julkisuudessa etsimään porsaanreikiä Suomen lainsäädännöstä, jossa voitaisiin todeta, ettei KAIUS NIEMI itse asiassa ollutkaan humalassa ja ilmeisesti apuun kutsuttu professori saattoi jo rakennella kuviota, ettei kysymyksessä ollut edes rattijuoppous.

KAIUS NIEMEN kannalta kysymys on joka tapauksessa hänen perheensä kannalta murheellinen juttu, mutta tällaisia murheellisia juttuja saattaa sattua ihmisille, jotka jossain elämänsä vaiheessa kuvittelevat nousevansa lähes JUMALOLENTOJEN ASEMAAN, jollaista nykyisenä MEDIARIIPPUVAISENA aikana voi herkästi tapahtua.

Inhottavinta asiassa on kuitenkin se, että FAKE NEWS HESARIN lähes kaikki johtavat toimittajat ovat lähteneet tässäkin murheellisessa ja myös rikollisessa asiassa ylistämään KAIUS NIEMEN journalistisia- ja myös johtamistaidollisia kykyjä, kun vastuunsa tuntevan journalistijoukon olisi luullut ottavan asiassa objektiivisen ja kriittisen otteen.

FAKTA on, että KAIUS NIEMEN HAITARIN VILLI SOITTO HUMALASSA saattaa olla HUMALASSA olevien toimittajien mielestä ihailtavaa, mutta aamulla kännipäissään ajo puhuu sen puolesta, että FAKE NEWS HESARIN PÄÄTOIMITTAJAN HARKINTAKYKY OLI VAKAVASTI PETTÄNYT, eikä kysymyksessä ollut millään tavoin puolusteltavissa oleva johtajan esimerkillinen toiminta.

VAIKKA KAIUS NIEMI on ollut Suomen toimittajien keskuudessa arvostettu toimittaja, niin NIEMEN kännipäinen törttöily aamulla parkkihallissa ei millään tavoin poikkea siitä, kun PATE MUSTAJÄRVI puhaltaa maantiellä törkeän rattijuoppouden ylittävät lukemat keikkamatkallaan tai JARI SILLANPÄÄN sekoilut huumeiden ja pornon kanssa ilmeisesti samoissa mestoissa, jonne NIEMIKIN oli nyt mennyt HAITARIAAN riehakkaasti soittamaan.

NATO-NAAMARIT on syytä poistaa myös FAKE NEWS TOIMITTAJIEN KASVOJEN EDESTÄ!!!!

KORONAKIN on jo loppunut, joten on korkea aika ja syytäkin siirtyä BUSINESS AS USUAL-tilaan.

KAIUS NIEMEN esimerkki panee kysymään, kuinka selvin päin FAKE NEWS TOIMITTAJAT nykyään ylipäätään kolumnejaan kirjoittelevat???

alan kolmas miesRe: PAHA SAI PALKKANSA!!!!21.11.2022 16:31
Kalliin FAKE NEWS HESARIN tilaajana tarkastin tietysti, miten Suomen Valtakunnan mahtavin sanomalehti konserni reagoi visionäärisen "TÄHTITOIMITTAJANSA" kännipäisestä törttöilyistä "SANANVAPAUDEN" LINNAKKEEN PARKKIPAIKALLA näköjään vähintään 1.2 promillen humalassa.

Ei asiaa HESARIN etusivuilta löytynyt. Oli sisäsivujen kätköön pantu pieni ilmoitus, että SUOMEN JOHTAVA "SANANVAPAUDEN" PUOLUSTAJA on itse ensin eronnut tehtävistään, jonka jälkeen SANOMAN HALLITUS oli hyväksynyt kiitosten kera eronneen päätoimittajan eroilmoituksen.

Tällä kertaa ILTALEHDESTÄ löytyi kuitenkin vastuunsa tunteva toimittaja MIKA KOSKINEN, joka paljasti koko suomalaisen FAKE NEWS MEDIAN SAIRAAN YTIMEN ja TEKOPYHYYDEN alla siteerattuun tapaan:

"Kun uutinen Niemen rattijuopumuksesta levisi, monet alkoivat sosiaalisessa mediassa kehua Niemen ammattitaitoa.

Muutama esimerkki Twitteristä:

□ Pidit eilen upean puheen. Olet erinomainen journalisti ja sananvapauden puolustaja. Arvostan sinua, kirjailija Rosa Meriläinen kommentoi.

□ Valtavasti jaksamista tämän keskellä ja suuri arvostus upeasta työstäsi journalistina, kirjoittaa professori Hanna Wass.

Asialla ovat olleet erityisesti Niemen kollegat Helsingin Sanomista ja muista medioista.

□ Surullinen ja raskas uutinen. Voimia ja kaikkea hyvää elämässä eteenpäin. Olet huippujournalisti ja arvostettu päätoimittaja ja mediavaikuttaja. Aina on ollut ja on miellyttävä tavata ja keskustella, Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila kommentoi.

□ No voi nyt...Voimia jatkoon kunnon kollegalle ja sananvapauden puolustajalle. Muun muassa HS:n päätös pidättäytyä Qatariin menosta ryhdikäs päätös, kommentoi Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen kirjoittaa.

On oikein tukea kaveria, ystävää tai ketä tahansa lähimmäistä hädän hetkellä. Hyvä tapa on sekin, että lyötyä ei lyödä.

Kaius Niemen tapauksessa outoa on se, että moni sivuuttaa täysin sen, että Niemeä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, mikä on vakava rikos.

Jos Niemi olisi päässyt sekoilemaan autollaan Helsingin liikenteeseen, olisi jälki todennäköisesti ollut rumaa. Pahimmassa tapauksessa joku olisi menettänyt henkensä.

Sanalla sanoen on mautonta lähteä mainostamaan epäillyn rattijuopon erinomaisuutta aivan kuin mitään muuta ei olisi tapahtunut."

FAKE NEWS NAAMARIT PUTOSI KERRALLA KAIUS NIEMEN KASVOILTA.

Samalla putosi uskottavuus myös koko HESARIN TOIMITUKSELLISELTA LINJALTA.

On häkellyttävää, että myös Suomen verkostoitunein ihminen eli YLE:n toimitusjohtaja MERJA YLÄ-ANTTILA lähtee myös hyssyttelmään KAIUS NIEMEN kännipäistä törttöilyä, joka olisi voinut päätyä todella surullisesti, jos ITSENSÄ JUMALOLENNOKSI NOSTANUT NIEMI olisi päässyt kadulle vielä törttöilemään lisää.

Ei ole ihme, että EDUSKUNNASSAKIN KULUU TÄRKEIN UUTISLEHTI OLEVAN KOHUJULKAISU SEISKA, kun vielä journalisti professori HANNA WASS näki tässäkin törttöilyssä vain LUUSERI NIEMEN suuret journalistiset kyvyt.

Kepulaisesta kieroutuneesta journalsitisesta ajatusmaailmasta saa kyllä myös selvän kuvan, kun MAASEUDUN TULEVAISUUDEN toimittaja JOUNI KEMPPAINEN on seonnut tässä yhteydessä ylistämään KAIUS NIEMEN linjauksia QATARIN kisojen osalta.

Kemppaista tyhmempää VISIONÄÄRISEN JOURNALISTI KAIUS NIEMEN URAN NEGROLOGIA EI VOI KIRJOITTAA, minkä toimittaja KEMPPAINEN loihe lausumaan MAASEUDUN TULEVAISUUDESSA.

Hyvä ettei lähtenyt EINO LEINOA siteeraamaan!!!!

Se vielä olisi puuttunut, että ILMASTOPANEELIN PUHEENJOHTAJA MARKKU OLLIKAINEN ja SANNA MARIN olisivat kiitelleet KAIUS NIEMEÄ HESARIN KORONA-, ILMASTO- ja LUONTOKATO raportoinneista ja antaneet synninpäästän KAIUS NIEMEN "TYÖTAPATURMASTA", kun valppaat vartijat estivät sen, ettei KAIUS päässyt autollaan saastuttamaan Helsingin aamuilmaa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: