Keskustelu

alan kolmas miesILMASTOVOUHOTUKSELLE PÄÄTEPISTE22.11.2022 1:03
"AIKUISTEN SENIILIEN" ILMASTOINTOILIJOIDEN kokous Egyptissä päättyi odotetusti mahalaskuun!!!

Ilman kokoustakin olisi ollut selvää, että ILMASTON MUUTOKSESSA on kysymys kaikkien aikojen suurimmasta ILMASTOKUPLASTA, johon Amerikassa vuoden 2000 presidentin vaalit hävinnyt hienostoperheen hulttiopoika ja demokraattien presidenttiehdokas AL GORE innosti kaikki maailman "SENIILIT AIKUISET" POLIITIKOT ja tietysti myös kansankiihottaja OBAMAN ja hänen varapresidenttinsä SENIILIN JOE BIDENIN, jolla on tapana nukkua kaikissa ilmastokokouksissa.

GLOBAALI FAKE NEWS MEDIA alkoi jauhaa ILMASTOJARGONIA kiihtyvään tahtiin ja maailmanloppua on ennustettu tapahtuneeksi jo ainakin 10 vuotta sitten.

Suomessa tietysti ensimmäisenä maailmassa intouduttiin siihen, että nyt jos koskaan MAAILMA ON PELASTETTAVA ja suomalaiset AIKUISET ILMASTOAKTIVISTIT hakeutuivatkin nopeasti kaikkien mahdollisten YK:n ja EU:n ILMASTOPANEELIEN JOHTOON.

Suomalaiset SENIILIT ILMASTOAKTIVISTIT olivat selvästi ottaneet mallia 1970-luvun epäonnistuneen tilastotieteilijä PENTTI MALASKAN fossiilisten polttoaineiden saatavuudesta esittämistä ennustuksista, joita voi hyvin verrata englantilaisen papin THOMAS MALTHUKSEN 1700-luvulla ennustamaan väestönkasvun ja elintarviketuotannon välillä syntyvään kuiluun. Kuiluun, jota ei kuitenkaan tullut.

Näitä samoja englantilaisen papin teesejä jauhaa nyt Amerikassa mm. ympäristöaktivisti Lester Brown:

"Lester R. Brown (s. 1934) on yhdysvaltalainen ympäristöasiantuntija. Hän johtaa perustamaansa Earth Policy ?instituuttia.

Vuonna 1974 hän perusti Washington D.C:ssä Yhdysvalloissa toimivan sitoutumattoman tutkimusorganisaation, Worldwatch-instituutin, joka toimii kestävän kehityksen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Worldwatch-instituutti on julkaissut Maailman tila -raportteja vuodesta 1975 lähtien."

FAKE NEWS HESARIN PÄÄTOIMITTAJA KAIUS NIEMI tiedotti SUOMEN JOHTAVASSA AVIISISSA 7.11. 2022 Egyptin ilmastokokouksen alussa vielä ponnekkaasti YK:n pääsihteeri (sosialisti) GUTERRESIN julistuksia lainaten, että MAAILMAN LOPPU ON JO OVELLA.

Portugalilainen sosialisti siteerasi demagogisessa puheessaan jo melkein Suomen Pekka Tiilikaistakin, jotta infernaalinen sanoma menee perille.

KELLO KÄY, mutta HAKULISTA EI VAAN NÄY!!!

Alla visionäärisen ja ajokortittoman KAIUKSEN TIEDOTE kokouksesta:

"YK:n ilmastokokouksen ohjelma jatkui tänään maailman valtioiden päämiesten kansallisilla lausunnoilla.

Kymmenien puhujien joukossa olivat vuorossa muun muassa Ranskan presidentti Emmanuel Macron, Norjan pääministeri Jonas Gahr Støre ja Tanskan pääministeri Mette Frederiksen. Suomen pääministeri Sanna Marin (sd) puhui ilmastokokouksessa maanantai-iltana.

HS näytti ilmastokokouksen ohjelmaa tiistaina suorana lähetyksenä.

EGYPTIN Sharm el-Sheikhissä järjestettävässä YK:n ilmastokokouksessa ei ole säästelty kovia sanoja puhuttaessa maapallon tilanteesta.

Yksi tilaisuuden ensimmäisistä puhujista oli YK:n pääsihteeri António Guterres, joka varoitti yleisöä siitä, miten vakavaksi ilmastokriisi on kehittymässä.

"Kello käy. Taistelemme hengestämme, ja olemme häviämässä taistelun. Kasvihuonekaasupäästöt kasvavat, maailman lämpötila jatkaa nousuaan ja planeettamme lähestyy vauhdilla pistettä, joka tekee ilmastokaaoksesta peruuttamattoman", Guterres sanoi.

"Olemme matkalla ilmastohelvettiin ja jalkamme on yhä kaasulla."

TUNNELMAT tämänvuotisen ilmastokokouksen alla ovat olleet suurimmaksi osaksi yhtä apeat kuin Guterresin puhe. Maailman maat vaikuttavat luopuneen tavoitteesta rajoittaa lämpötilan nousu 1,5 asteeseen, ja Egyptin kokousta leimaa välikokouksen tunnelma."

FAKE NEWS PÄÄTOIMITTAJA KAIUS NIEMI huomatti vielä Egyptin kokouksesta, että siellä piti nyt puheen myös Brasilian vasta valittu Presidentti Lula, joka Bolsonaron jälkeen lupasi nyt pelastaa Brasilian sademetsien keuhkotkin.

Nykyään ajokortiton KAIUS NIEMI unohti tuota massiivista ILMASTOKOKOUSTA puffatessaan senkin, että Brasiliassa Presidentiksi nyt uudestaan noussut LULA on entinen kommunistinen kiihottaja ja kengänkillottaja, joka edellisen kerran presidenttinä ollessaan syyllistyi Odebrecht-skandaalissa ja Petro Brasissa massiivisiin korruptiokeikkoihin, joista hänelle langetettiin 9.5 vuoden linnatuomio, jonka korruptoitunut korkein oikeus kuitenkin kumosi, jotta kommunisti pääsee uudelleen vaaleihin ja valtaan.

Brasiliahan on entinen Portugalin siirtomaa, joten Portugalista on siirtynyt Brasiliaan myön entinen sosialistinen korruptoitunut meno, jonka AKM myös hyvin tuntee lukuisten projektien tiimoilta sekä Portugalissa että Brasiliassa.

Lopputulema Egyptin ILMASTOKOKOUKSESTA oli, että tavoitteet todettiin epärealistisiksi, eikä kehittyvien maiden korvausrahastostakaan päästy yhteisymmärrykseen, kun kehittyvät maat alkoivat itse vastustaa YK:n ja nimenomaan EU:n SENIILIEN POLIITIKKOJEN kaavailemaa korvausrahastoakin.

KUN ratista kärähtänyt KAIUS NIEMI joutui jättäyttymään pois HESARIN PÄÄTOIMITTAJAN töistään, niin eipä ole FAKE NEWS HESARI kovin kummoisesti enää raportoinut Egyptinkään ILMASTOKOKOUKSESTA, mutta YLE on kuitenkin pitänyt pitkiä istuntoja Suomen mm. ilmasopaneelin johtaja MARKKU OLLIKAISEN kanssa.

Haastattelussa MARKKUKIN näytti nyt siltä, että taisi Egyptissä tulla eväät pahemman kerran syötyä loppuun, kun ei MARKKUKAAN jaksanut enää olla kuulemassa edes kokokouksen apaattisia loppulausuntoja.

Amerikkalaisen AL GOREN puhaltama ilmastokupla näyttää nyt räjähtäneen pommin valmistelijoiden omiin käsiin, kun globaalisti on alkanut selvitä, mitä käytännössä tarkoittaa hiilineutraali maailma.

Se on maailma, jossa kukaan ei halua asua.

Kuka sitä nyt Suomessakin alkaisi talvella teltassa asumaan nuotion vieressä, kun puunkin polttamisesta kuulema leviää myrkyllisiä pienhiukkasia, jotka Suomessakin tappaa vuosittain ehkä 200 ihmistä tai enämmän tai vähemmän ainakin YLE:n paniikki uutisten mukaan.

AKM tietää sen erinomaisen hyvin, kun AKM on tutkinut globaaleja energiatilastoja jo ainakin 50 vuotta. Näistä tilastoista on nähtävissä ilman kalliita kokouksiakin, että tänä päivänä maailman primäärienergiasta noin 95% on tavalla tai toisella fossiilisia energioita.

Globaalisti nykyiseen energianhuoltomalliin on tultu satojen vuosien aikana ja huoltomallin rakentamiseen on käytetty satoja miljardeja ellei triljoonia USA:n taaloja, että koko nykyisen teollisuus, maatalous ja asuntotuotanto pysyisivät pystyssä.

Jos tästä kaikesta halutaan luopua, niin täysin uusiutuviin energiamuotoihin perustuvan energian huoltomallin rakentaminen maksaa varmaankin vähintään triljoona USA:n taalaa ja kestää varmasti ainakin 100 vuotta.

Kun tällaisia rahoja ei missän maailmassa ole olemassa ainakaan sellaisiin hankkeisiin, joilla ei ole takaisinmaksuaikaa, niin mitkään rahastot eivät voi lähteä tällaisia hankkeita rahoittamaan, jolloin puheet siitä, että maailma on hiilivapaa vuonna 2035 tai 2050 ovat täyttä huuhaata.

EU:ssa tämä on nyt jo nähty, kun Venäjän fossiilienergiasta halutaan päästä eroon hinnalla millä hyvänsä, niin ensinnä on saatu aikaan UKRAINAN sota ja sitten näyttää siltä, että tuleva talvikin muodostuu varsin kylmäksi koko EU:n piirissä.

Ukrainankin jälleen rakentaminenkin maksaa kuulema ilmeiseti noin 600 miljardia taalaa ja sielläkin on pantu PUTLERIN toimesta ilmeisesti jo 40-50% enegian infrastruktuuristakin maan tasalle.

Amerikassa on käynyt aivan samoin, kun SENIILI BIDEN palasi Pariisin ilmastosopimukseen, jonka seurauksena koko Amerikan energiahuolto on saatu kaaokseen ja globaali inflaatio huristelee näköjään jo 10-15% vauhdilla. Energiassa vauhti lienee vieläkin kovempi.

Kun tätä menoa vielä jatketaan samaa tahtia esim. 10 vuotta, niin elinkustanukset tulevat nousemaan näköjään nelinkertaiseksi.

Nykyisin YK:n tilastojen mukaan maailman västö ohitti juuri 8 miljardin ihmisen rajan. Näistä ihmisistä ainakin noin 15% elää nykyään köyhyyrajan (päiväbudjetti 1.90 USD ei siis edes yhden hampurilaisen hinta päivässä) alapuolelle.

Kun SUOMEN ja EU:n kiilusilmäiset ILMASTOAKTIVITIT pyrkivät hiilineutraaliin maailmaan, niin viiden vuoden päästä köyhyysrajan alapuolella olevien ihmisten määrä tule moninkertaistumaan, joka merkitsee sitä, että kaikenlainen rähinöinti ja pakolaisuus kasvat kiihtyvällä tahdilla.

Pelkästään Intiassa on nykyään ainakin 500 milj. äärimmäisessä köyhyydessä elävää ihmistä ja Kiinasssa lienee lähes saman verran.

Venäjälläkin on ainakin 25 miljoonaa äärimmäisen köyhää ihmistä, niin kyllähän näistä ILMASTO - ja LUONTOKATO VOUHOTTAJIEN tavoitteista ilman suurempaakin kristallipalloa näkee, että YK:n ILMASTO-OHJELMA on ajamassa koko maailman väestön sotiin ja perikatoon.

Fossiiliset polttoaineet eivät maailmaa perikatoon vie, vaan SENIILIT AIKUISET ILMASTOHIHHULIT, jotka poliittisen vallan tavoittelussaan näköjään aikovat tappaa maailman väestöstä mahdollisesti jopa miljardi ihmistä.

Amerikassa on jo nähty merkkejä, että isot ILMASTOMUUTOKSEEN sijoittaneet investointirahastot kuten esim BlackRock on jo alkanut tarkemmalla silmällä katsomaan, millaisia hankkeita lähdetään viemään eteenpäin.

Varovaisuus näissä ilmastohankkeissa tulee lisääntymään, koska keskuspankit ovat näköjään joutuneet sen tosiasian eteen, että loputon nollakorkoisen rahan pumppaaminen yhteiskuntiin ja ilmastovouhotukseen johtaa lopulta kiihtyvään inflaatioon, jota taas joudutaan tukahduttamaan korkoja nostamalla. Tämä on tietysti suurta myrkkyä ILMASTOHIHHULEIDEN haaveille.

Myös EU:n ilmasto kiihkoilu ja Venäjän aloittama enegiasota ovat laittamassa koko maailman enrgiahuoltoon liittyvän ajattelun täysin uusiksi, mutta tätä ei tunnu EU:n ILMASTOHIHHULIT vaan ymmärtävän.

Selvästi pää on tulossa vetävän käteen!!!!

Alla vähän tiedotetta BlackRockin muuttuneesta ajattelusta:

?Larry Fink claims to be a climate leader, but somehow there?s always a new reason why BlackRock can?t actually use its power to move meaningful climate action forward.

The question of whether these resolutions were overly "micromanaging" was asked and answered when the SEC rejected calls from banks to block shareholders from voting on them, but BlackRock would rather stand in the way of commonsense climate proposals and let big polluters off the hook," Shraiman said in a written statement.

So too, according to Moira Birss, the climate and finance director at Amazon Watch, a non-profit advocacy organization.

"BlackRock claims that proposals to end the expansion of fossil fuel production are "too prescriptive." Yet the scientific consensus, and even the International Energy Agency, make clear that ending new fossil fuel production is the minimum needed to avoid catastrophic climate change that will negatively impact all investors ? not to mention every living being on the planet. Shareholder proposals have evolved in line with what we need to address the escalating crisis; BlackRock?s voting has not."Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: