Keskustelu

alan kolmas miesLUETUN YMMÄRRYKSESSÄ ISOT ONGELMAT29.11.2022 2.31
Suomen poliittinen eliitti eli ns. "AIKUISET POLIITIKOT" ovat UNILUKKARI etunenässä juhlapuheissaan vakuuttaneet suomalaisille FAKE NEWS YLE:n ja HESARIN toimesta, että meillä on luettu NEUVOSTOLIITTOA ja vuodesta 1991 lähtien myös VENÄJÄÄ sekä kyseisen terrostivaltion johtajien ajatuksia kuin avointa kirjaa.

ILTALEHDEN kolumnisti LAURI NURMI kuitenkin toteaa tämän päivän aviisissa, että SUOMESSA LUETUN YMMÄRTÄMISESSÄ on ollut vakavia puutteita:

"Vakavimmat virheet syntyvät politiikassa silloin, kun päätöksentekijän käsityskykyä heikentää jokin systemaattinen väärinymmärrys.

Mikään yksittäinen teko tai tekemättä jättäminen ei ole ollut vakavin virhe Vladimir Putinin kanssa.

Vakavinta on ollut kyvyttömyys ymmärtää sanoja, joita Kremlin diktaattori ja hänen lakeijansa ovat käyttäneet.

Demokratioiden poliitikot eivät 20 vuoden aikana pystyneet sisäistämään - tai eivät halunneet sisäistää - Putinin hallinnon olemusta.

Vaikka Venäjän johto puhui demokratiasta, kansainvälisestä järjestelmästä, ihmisoikeuksista ja parlamentista, maa ei ikinä antanut näille käsitteille samanlaista sisältöä kuin ihmiset demokratioissa.

Sanat kuulostivat tutuilta ja turvallisilta, mutta vastapuoli ei antanut niille missään vaiheessa aitoa sisältöä.

Tämä kielellinen väärinymmärtäminen johti Suomessa, Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa ja lukuisissa muissa EU-maissa vakaviin virheisiin ja täysin vääriin johtopäätöksiin, kuten puolustusvoimien suorituskykyjen alasajoon ja energiariippuvuuksien synnyttämiseen.

Venäläistä imperialismia ei haluttu uskoa todeksi, vaikka Putinin kannattajat alkoivat rehabilitoida despootti Stalinin perintöä."

Kysymys ei tietenkään ole väärinymmärryksestä, kuten toimittaja NURMI väittää.

Kyllä Suomenkin korruptoituneella poliittisella eliitillä on ollut erinomaisen hyvä sisäluku- ja lausuntotaito, mutta heiltä on kuitenkin kokonaan puuttunut luetun ymmärtämisen taito.

YLE:n MOT ohjelmassa oli tänään taas vähän analyysiä, miten FORTUMIN johtoa ja etenkin valtion omistajaohjauksesta vastaavia ministereitä on viety kuin pässiä teuraalla, eikä kukaan ole edes vikissyt mennessään.

Vastuu on tietysti myös FAKE NEWS MEDIAN, joka ei ole missään vaiheessa laittanut Suomenkin poliittista eliittiä kunnolla tilille heidän löysistä ja ilmeisen vilpillisistä puheistaan.

Ei ole epäselvää, että luetun ymmärryksessä on taas tietysti ollut eniten puutteita KEPUN ja DEMUJEN joukoissa.

TERRA SIPILÄHÄN lupasi lopettaa velaksi syömisen jo vuonna 2015 ja laittaa valtion taseet tuottamaan.

Nämä maagiset sanat lausuttuaan TERRA SIPILÄSTÄ tuli lähes KEKKOSEN veroinen visionääri, johon koko Suomen kansa laitettiin FAKE NEWS MEDIAN toimesta uskomaan kuin PUUJUMALAAN.

Toden totta VALTION taseet ovat tuottaneet FORTUMIN UNIPER operaatioissa Turun Kauppakorkeakoulun Venäjän asioihin perehtyneen professori Kari Liuhdon mukaan jo ainakin 10 miljardin euron tappiot suomalaisille.

Tuossa arviossaan Liuhto ei ole vielä ottanut huomioon niitä menetyksiä, jotka BILE SANNAN hallituksen toimesta syntyi, kun Uniperin Ruosissa olevat ydin- ja vesivoimalat siirtyi käytännössä korvauksetta Saksan valtiolle.

Kari Liuhto totesi MOT haastattelussa, että FORTUMIN UNIPER SEIKKAILU pitäisi selvittää vuodesta 2008 saakka perinpohjin. Kuitenkaan Liuhto ei ainakaan vielä uskonut, että mitään rikollista olisi tapahtunut.

Kyllähän Fortumin kohdalla yhtä ja toista on tapahtunut, eikä massiivisten osinkojen maksuakaan voi puolustella, kun yritysjohdolla on joka tapauksessa täytynyt olla tiedossa jo viime keväänä, että OYL:n 13 luvun 2 §:ssä mainittu
Yhtiön maksukyvyttömyyteen liittyvä alla esitetty ehto oli täyttynyt ja kaikkien tiedossa:

"Varoja ei saa jakaa, jos jaosta päätettäessä tiedetään tai pitäisi tietää yhtiön olevan maksukyvytön tai jaon aiheuttavan maksukyvyttömyyden."

Varojen jako edellyttää myös sitä, että jakotilanteessa myös tilinpäätöksen täytyy olla tehtynä.

TYTTI TUPPURAISEN ja BILE SANNAN ohjauksessa oleva FORTUM roikkui konkurssin partalla, kun FORTUM teki tekstiviesteillä sopimuksia Saksan Olaf Scholzin kassa, eikä kenelläkään ollut tietoakaan millaiseksi FORTUMINKIN konsernitase tulee lopulta muodostumaan, niin vaikuttaa selvältä, että ainakin koko FORTUMIN johto ja elinkeinoministeriö sekä omistajaohjauksen porukka on ainakin otettava kuulusteluun, miten tällainen EU:n tasollakin kärkiluokkaa oleva FIASKO on voitu järjestää.

LUHDON esittämän kokonaisvaltaisen selvitystyön työryhmään olisi otettava mukaan myös EU:n Petostorjuntaviraston pääjohtaja VILLE ITÄLÄ (kok), joka ILTALEHDEN haastattelussa viikonvaihteessa näytti kuvaa Itä-Euroopassa sijaitsevasta ränsistyneestä mökistä, josta EU rahoilla piti tulla uusi betonitehdas.

FORTUMISTAKIN ja FENNOVOIMASTA on pitänyt tulla erittäin lupaavia yrityksiä, mutta kaikki on kuitenkin muuttunut tuhkaksi riippumatta siitä, että kaiken maailman EU rahoituista on kyseisiin hankkeiseen korvamerkitty.

Fortumkin oli lähtenyt rakentamaan Venäjälle jopa tuulivoimaa 200 milj. eurolla.

AKM:n on lähes mahdotonta ajatella sellaista, että SUOMEN VALTIO veronmaksajien rahoilla lähtee FORTUMIN hankkeita tukemalla rakentamaan TERRORISTIVALTION ENERGIAHUOLTOA, eikä ainoakaan kansanedustaja nosta asiasta mitään meteliä, vaikka oma energiahuoltokin ajettiin käytännössä alas, kun PUUJUMALA TERRA SIPILÄ määräsi Suomen hiilineutraaliksi etuajassa.

Suomalaiset voivat kiittää myös DEMUJEN TYTTI TUPPURAISTA, ettei TYTTI ymmärtänyt edes sitä, että Ruotsin voimalat olivat tietysti kaikkein arvokkain osa UNIPERIA, kun vielä voimalatkin olivat Ruotsissa, eikä EURON kirous tietenkään paina ruotsalaisia samalla tavalla kuin Suomea, joka aikoinaan MANUN, MOOSEKSEN ja UNILUKKARIN ohjauksessa päätti vapaaehtoisesti hirttäytyä EUROON.

Kyseisten voimaloiden kumulatiivisen kassavirran menetys tulee ilmeisesti olemaan luokkaa 32 miljardia euroa.

YLE:n MOT ohjelmassa TERRA SIPILÄN elinkeinoministeriksi aikoinaan valitsema MIKA LINTILÄ näytti haastattelussa oleva kuin pihalla seisova LUMIUKKO, kun hänelle kerrottiin, että hänen omistajaohjauksessaan oleva FORTUM oli tehnyt ELÄMÄNSÄ virheinvestoinnin, eikä LINTILÄLLÄ ollut asiaan mitään sanottavaa, vaikka valtio omisti FORTUMISTA osake-enemmistön.

LINTILÄ väitti haastattelussa, että puuttuminen Fortumin virheinvestointiin olisi muka laskenut Fortumin osakekurssia, joka on tietysti täyttä soopaa, koska osakekurssi olisi tietysti noussut reippaasti, kun virheinvestoinnilta olisi vältytty.

Samaan kyytiin lähti mukaan myös entinen elinkeinoministeri ja sittemmin Suomen Pankin pääjohtajaksi nimitettu OLLI REHN, joka väen väkisin keplotteli Suomeen Venäjän valtion omistaman Rossatomin FENNOVOIMAN YDINVOIMALAN, joka nyt on kuollut omaan mahdottomuuteensa ja jo melkein kuopattukin.

Siinäkin hankkeessa valtion ja jopa kunteien taseet pantiin taas TERRA SIPILÄN nuottikirjan mukaan tuottamaan tappiota.

Aikoinaan KEKKONEN oli selvä NEUVOSTOLIITON kommunistien valitsema presidentti samaan tapaan kuin tänä päivänä on Valko-Venäjän itsevaltainen Lukashenka.

KEKKONEN oli mukana, kun Suomen alueluovutuksista neuvoteltiin ja "sotarikolliset" laitettiin tiilenpäitä lukemaan.

SOSSUJEN MANULLE eikä myöskään MOOSEKSELLE tulla historiankirjoituksessa antamaan puhtaita papereita, vaikka MOOSES yrittää parhaillaan kirjottaa muistelmiaan Nord Stream kaasuputkien konsultoinnista saamillaan konsulttipalkkioilla.

MOOSEKSEN suosittelema kaasuputkihanke tulee joka tapauksessa jäämään historian kirjoihin kaikkien aikojen suurimpana virheinvestointina, joka saattaa vielä hajottaa koko EU:nkin savijaloilla seisovan huovuvan talon.

Onneksi MOOSES ei ole päässyt suunnittelemaan tietoliikenneverkkoja venäläisten kanssa arktisille alueille.

Varmaankin kohta saamme kuulla, kuinka Venäjän Sberbankin entinen konsultti ESKO AHO on lähtenyt KIINAAN konsultointimatkalle, kun kansa on noussut kaduille vastustamaan keskushallinnon jo kolme vuotta kestänyttä COVID 19 lockdown poltitiikkaa.

Alla Suomenmaan tiedote asiasta:

"Entinen pääministeri Esko Aho (kesk.) on ryhtynyt johtamaan suomalaisten suuryritysten perustamaa Kiina-toimistoa, kertoo Yle.

Ajatuspajatyyppisen China Office of Finnish Industries -yhtiön tarkoituksena on parantaa suomalaisyritysten liiketoimintamahdollisuuksia Kiinassa.

Osakkaina ovat muun muassa Nokia, Kone, Kesko sekä suuria metsäteollisuusyrityksiä.

Aho on yrityksen hallituksen puheenjohtaja ja keulakuva. Hän on mukana vanhempana neuvonantajana myös vastaavassa Venäjään keskittyneessä East Officessa.

Aho toimi aikaisemmin venäläispankki Sberbankin hallituksessa, mutta jätti paikkansa helmikuussa Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

Hän sanoo palvelevansa uudessa tehtävässään Suomea, suomalaisia yrityksiä ja suomalaisten hyvinvointia."

ESKONKIN olisi parempi keskittyä OMAN PESÄN KUNTOON LAITTOON, eikä lähteä KIINNAAN konsultoimaan, kun ESKOLLA on yhtä vähän KIINAOSAAMISTA, kuin Amerikassa SENIILIN JOE BIDENIN narkomaani poika HUNTERILLA on ollut Ukrainan Burisman kaasubisneksistä ja tietentkin KIINAN SALAISISTA KAASUKAUPOISTA USA:n kanssa.

ESKOLLAHAN täytyy kuitenkin olla hyvät tiedot siitäkin, miten koronasta päästään eroon, kun vaan SUURI JOHTAJA XI ilmoittaa samaan tyyliin kuin Suomessa BILE SANNA, että korona on loppunut.

Niin sen koomin ei ole kummemmin KORONA - tai NATO-naamareita enää Suomessa nähty.

Alkaisi olla korkea aika julkistaa SUPON KASSAKAAPISSA oleva TIITIISEN LISTA!!!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: