Keskustelu

alan kolmas miesOn aika kaataa hallitus1.12.2022 16:25
BILE SANNAN hallitus on ajanut Suomen ennennäkemätömään syöksykierteeseen.

Taktiikkana on ollut suomalaisten pelottelu ja BILE SANNAN ihastuminen omaan kuvaansa, josta FAKE NEWS MEDIA on ollut tekemässä MADONNAN kaltaista ikonia.

Kaikki alkoi globalistien ILMASTOPELOTTELUSTA!!!

SEURAAVAKSI saatiin apuun KORONAPELOTTELU!!!

Kun KORONAPELOTTELU lässähti käsiin kuin tyjä VAPPUPALLO, niin löydettiin taas uusi PELOTE.

UKRAINAN SOTA, jossa mentiin salamannopeasti NATO moodiin.

SAKSAN maailman suurimmat autojen valmistajat ilmoittavat lopettavansa uusien fossiiliautojen myynnin. Syntyy paniikki siirtyä sähköautoihin.

Maailman kehitystä aletaan johtaa hiilinielujen avulla, vaikka tieteellistä näyttöä ilmaston lämpenemisen syistä ei ole.

Amerikan globalistit ja Saksan vihervassarit synnyttävät kristinuskoakin suuremman uskonnollisen liikkeen - maailman loppu on jo viiden vuoden päästä.

Moderniksi JEESUKSEKSI FAKE NEWS MEDIA nostaa ruotsalaisen asperger teinityttö GRETA THUNBERGIN ja hänen suuren ihailijansa vanhuuden seniilin portugalilaisen YK:n pääsihteerin ja taustaltaan sosialistin ANTONIO GUTERRESIN, joka alkaa saarnata maailmanloppua kuin konsanaan amerikkalainen mielipuoli Charles Manson, joka murhien jälkeen totesi oikeudessa, että hän saattaa olla JEESUS (kts. alla):

"Charles Manson antoi kannattajiensa ymmärtää olevansa Jeesus Kristus kertomalla kuolleensa noin 2 000 vuotta aikaisemmin.

Kun häneltä kysyttiin asiasta suoraan oikeudessa, hän vastasi: "Voi olla, että olen Jeesus Kristus. En ole vielä päättänyt, kuka minä olen."

"Perheen" perustamisen aikoihin hän alkoi kutsua itseään uudella, alkuperäisestä hieman poikkeavalla nimellä Charles Willis Manson.

Nimi voidaan lausua myös "Charles? Will Is Man?s Son", suom. "Charlesin tahto on Ihmisen Poika" tai "Charles Will on Ihmisen Poika".

HOLLYWOOD Skientologia vaikutti Mansoniin, ja on myös arveltu, että skientologiasta eriytyneen Process Church -lahkon opit olisivat innostaneet häntä."

Syntyy seuraava uhka: EU:n PELOTTELU sähkön loppumisesta.

Syntyy PELOTTELU ruoan loppumisesta.

Kaiken pelottelun keskellä BILE SANNAN elinkeinoelämän virtuoosit päättävät panna lihoiksi FORTUMIN ja myydä UNIPERIN ainakin 32 miljardin vesi- ja ydinvoimalat tekstiviestillä vain 500 milj. eurolla Saksan valtiolle.

Eduskunnassa meno on mennyt sellaiseksi, että kaikki ovat nykyään jo oppositiossa, mutta siitä huolimatta SANNA IKONIN hallitus istuu kuin tatti sen vuoksi, ettei TURKKI ole vielä NATO SOPIMUSTA ilmoittanut ratifioivansa.

Tosiasia kuitenkin on, että kyllä NATO asiakirjat voi allekirjoittaa BILE SANNAN puolesta virkaa tekevä virkamieskin.

Perinteisesti LAURI TARASTI on tällaisissa tilanteissa aina kutsuttu apuun.

Sitä paitsi TURKKI tulee joka tapauksessa ratifioimaan NATO sopimuksen Suomen normaalien vaalien jälkeen, joten NATO sopimusta ei voi käyttää BILE SANNAN hallituksen pystyssä pitämisen perusteena.

BILE SANNAN hallitus on jo tarpeeksi vahinkoa aiheuttanut, joten on jo korkea aika äänestää hallitus nurin.

alan kolmas miesRe: On aika kaataa hallitus9.12.2022 2:15
BILE SANNAN HALLITUSTA ei tarvitse enää kaataa, koska se on jo aikaa sitten KAATUNUT.

Jokainen hallituksen jäsen ajaa omien puolueidensa ohjelmia, eikä ainutkaan välitä tuon taivaallaista siitä, missä kunnossa maan asiat oikeasti on.

Vuoden 2020 Suomen Asiakastiedon maksuhäiriörekisterissä on karua kertomaa:

□ maksuhäiriömerkintöjä 1 823 600 kpl
□ maksuhäiriöhenkilöitä 392 200 kpl

Maakunnitttain maksuhäiröisiä henkilöitä on ollut 4.5%-9.6% väestöstä.

Ahvenanmaalla luku oli pienin ja Päijät-Hämeessa suurin.

Pohjois-Savon luku on yläpäässä 8.1%

Asiakastieto Oy:n maksuhäiriörekisteriä on jouduttu muuttamaan vuoden 2021 aikana siten, että Asiakastieto Oy ei näykään ilmoittavan enää henkilöiden maksuhäiriötietojen kokonaislulumäärää 30.6 2021 tilastossa, vaan on tyytynyt ilmoittamaan pelkästään uusien häiriömerkintöjen määrän, joita näyttää olleen 612 940 kpl ja maksuhäiriöhenkilöitä 389 200 kpl.

Mitään oleellista muutosta asiassa ei siis ollut tapahtunut vuonna 2021.

Kun katsotaan Asiakastieto Oy:n 30.6.2021 tilastoa maksuhäiriöisten ikäjakautuman osalta, niin tulos on seuraava:

□ Miehet 30-50 vuotta: 16.0-13.0%
□ Naiset 30-50 vuotta: 10.6-8.6%

Tämäkään ei tietenkää kerro koko karmeaa totuutta, koska tilastoista ei näy esim. sitä, että perheissä saattaa vain toinen olla töissä, jolloin työssäkäyvän henkilön luottohäiriömerkintä voi itse asiassa olla väestömäärään suhteutettuna jopa kaksinkertainen.

On häpeällistä, että ns. BILE SANNAN "HYVINVOINTI SUOMESSA" voi olla seutuja, joilla luottohäiriömerkintä itse asiassa jo vuonna 2021 saattoi koskea jo lähes puolta väestöä.

Mitään tilastoja ei tietenkään ole olemassa siitä, mihin luottohäiriötilastot ovat oikeasti kehittyneet vuoden 2022 aikana ja tulevat kehitymään myös jatkossa, kun sähkömarkkinat ja energiamarkkinat on ELOKAPINALLISTEN johdolla ja KEPUN avustuksella päästetty riistäytymään täysin käsistä.

Ei ole siis sitten mikään ihme, että BILE SANNA on käynnistänyt maksuhäiriörekisterin puhdistuksen siten, että tiettävästi noin 1.5 miljoonaa merkintää pyyhkäistään pois, jotta voidaan aloittaa merkintöjen keruu alusta ja on myös sovittu, että merkinnät poistuu jo 2-3 kuukauden kuluttua merkintöjen ilmaantumisesta, jos kykenee jotenkin velkansa hoitamaan.

Suomen väestön rakennehan oli vuonna 2021 jo seuraava:

□ 0-14 vuotiaat: 851 794 kpl
□ 15-64 vuotiaat 3 427 411 kpl
□ 65-> vuotiaat 1 279 036 kpl
□ yhteensä 5 548 241 kpl

Pelkästään FAKE NEWS MEDIAN tietojen perusteella tiedetään, että moni vanhus on joutunut VIHERVASSARIEN ja ELOKAPINAALISTEN uhreiksi, kun sähkön hinta on EUROSTOLIITOSSA pamautettu kerralla pilviin.

Häveliäästi ei ole kerrottu, kuinka monelle punaisen mökin MUMMOLLE tulee viimeinen kyyti torpasta tässä BILE SANNAN kehittämässä VAKAVASSA ENERGIAKRIISISSÄ, jolla ei kuitenkaan käytännössä ole mitään tekemistä PUTININ UKRAINAN SODAN kanssa, vaikka BILE SANNA, LEIPOJAMESTARI SAARIKKO JA HIPPOS LINTILÄ kuinka eduskunnan kyselytunnille taas kuorossa esitti tänään tyhmälle kansalle.

Meillä on siis tarjokkaista luottohäiriörekisteriin sähkön hinnan johdosta nuo yllä mainitut 1 279 036 eläkeikään jo ehtineet suomalaisetkin, joten onhan se korkea aika kohennellä luottohäirötilastoja, ettei tilanteen karmeus kaikelle kansalle vahingossakkaan selviä.

KYSYMYS on lähes yksinomaan ELOKAPINALLISTEN ja VIHERVASSARIEN mielettömästä ENERGIAPOLITIIKASTA, jossa ainoaksi tavoitteeksi on asetettu totaalinen irtiotto fossiilisista polttoaineista, vaikka korvaavaa energiateollisuutta ei ole olemassa, eikä sitä voi millään rahalla syntyä siinä tahdissa, jolla ILMASSTOHIHHULIT KUVITTELEVAT, että sellainen voidaan muka tehdä vain noin 5-10 vuodessa.

Joka tapausessa kysymys on vähintään 100-200 vuoden projektista, joten ei siis ole mitään syytä tukehtua pullaan jo maratonin alkumetreillä.

Tavallisesti HALLLITUS johtaa MAAN ASIOITA KANSALAISTEN HYVÄKSI, mutta nyt onkin siirrytty KOOMASTA NOUSSEEN ANTTI RINTEEN keksimään VASTASYLKISEEN HALLITUSPOLITIIKKAAN.

KOOMA ANTTI lienee aikoinaan lukenyt ulkoa RUNEBERGIN VÄNRIKKI STOOLIN TARINOISTA, kuinka sotamies SVEN DUFVA käskettäessä kääntyä oikealle, aina kääntyi tietysti vasemmalle.

Sven oli kyllä urhea sotilas, mutta kyllä se RYSSÄN LUOTI LÖYSI PAIIKKANSA ja Sven raukka luuhistui hengettömänä Koljonviran sillalle.

Nyt KOOMASTA NOUSEEN ANTTI RINTEEN jälkeen muodostettiin BILE SANNAN BILETYSHALLITUS, joka alkoi vastasyklisesti jakamaan velkarahaa ELOKAPINALLISTEN PELIKIRJAN MUKAAN.

Suossa ollaan oltu jo lähes neljä vuotta putkeen, eikä suosta irti päästä ennen kuin todetaan, että otetaan remmiin virkamieshallitus, jolle annetaan eduskunnan taholta yksimielinen ohjeistus:

- kaikki turvevoimalat täyskäyttöön välittömästi
- kaikki fossiiliset varavoimalat täyteen käyttöön ja syöttämään sähköä valtakunnan verkkoon
- jokaiseen turvevoimalaan on rakennettava uusi kattila ja sen perään turbiinit, jotta lämpöä ja sähköä riittää kaikille omasta takaa
- sähköyhtiöille ja siirtoyhtiöille tietysti kansallinen hintakatto ja ylisuurten voittojen siirto sähkönkäyttäjille
- kysymys on kansallisesta hätätilasta, joka on selvästi vakavampi kuin poliittinen KORONA KRIISI

Jopa noin 1 500 000 suomalaista on suoranaisessa hengenvaarassa, kun maan ENERGIASIAT on sössitty ELOKAPINALLISTEN PELIKIRJAN MUKAISIKSI.

Nytkin ELOKAPINALLISTEN HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA lähti Montrealiin pelastamaan koko maailman luotoa, kun pitäisi pelastaa SUOMEN KANSALAISET ja turvata SUOMESSA JOULURAUHA!!!

ELOKAPINALLISET on syytä määritellä TERRORISTEIKSI samaan tapaan kuin MOOTTORIPYÖRÄKERHO CANNONBALL, joka määrättiin käräjillä lakkautettavaksi yhsteiskunnalle vaarallisena järjestönä.

Veikkaan, ettei mene kauaa, kun ELOKAPINALLISET suuntaavat Ateneumin museoon ketsuppipullojensa ja maaliruiskujensa kanssa ja sen jälkeen Suomen arvokkaimmat taidearteet on tuhottu.

Suomen Perustuslaki vaatii samoja sääntöjä kaikille TERRORISTEILLE!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: