Keskustelu

alan kolmas miesSANNA MARININ RUOKALASKU!!!5.12.2022 13:57
Oikeuskansleri TUOMAS PÖYSTI tarkasti BILE SANNAN KESÄRANNAN RUOKALASKUN ja antoi huomautuksen valtion varojen väärinkäytöstä.

TUOMAS PÖYSTI ei ole vielä tarkastanut BILE SANNAN eikä TYTTI TUPPURAISEN FORTUMIN JA UNIPER-SEKOILUJEN vähintään 32 miljardin euron laskua, joka on tullut veronmaksajille maksuun.

Tämä veronmaksajien suonenisku on sitä luokkaa, että tästä pitäisi päästä vastaamaan valtakunnan oikeuteteen.

On outoa, että UNILUKKARI on myöntänyt BILE SANNALLE maan korkeimman kunniamerkin, kun palkituilla henkilöillä on piikissä Suomen kaikkien aikojen pahin ja likaisin valtion varojen "kavallus".

sirpä kylmissäänRe: SANNA MARININ RUOKALASKU!!!8.12.2022 1:31
hitsi ku pääsis nussimaan sanna marinia,liekköhän sillä karvanen alapaa ja jos on niin trimmaileeko sitä pesää?

aikoinaan pietarsaaren alapuolella oli kiimasia suomenruotsalaisia vanhoja mummoja,niillä oli tois paljon karvotusta.

myös muuruvdedellä ja luikonlahdessa oli karvasia mummoja jotka ei ikinä ajanu karvojaa,jopa viikset kasvoi

alan kolmas miesRe: SANNA MARININ RUOKALASKU!!!8.12.2022 18:32
Sirpä meni "alapään juttuihin", kun VAPAASSA pitäisi keskitty YLÄPÄÄN ASIOIHIN.

BILE SANALLA näyttää olevan noissa YLÄPÄÄN ASIOISSA merkittäviä puutteita, eikä se ole mikään ihme, kun KOKO BILE SANNAN VIHERVASSARIEN HALLITUS ON YLÄPÄÄSTÄÄN UMPILAHO.

Nytkin tuli GALUPPI, jossa todettiin, että KEPUN KANNATUSKIN on jo 9% ja virhemarginaali varmaan +-3%. Jolloin pahimmillaan LAUSUJAMESTARI ja HUIPPUKOKKI ANNIKA on onnustunut laulamaan KEPUN pohjattoman suon silmään noin 6% todellisella kannatuksella.

Ei ole ihme, että virallinen vetätyi jo eläkepäivien viettoon, eikä enää uskalla sanaista arkkuaan avata VAPAASSA!!!

Tässäkin asiassa on hyvä muistaa, että miksi tähän tilanteeseen on jouduttu.

BILE SANNA, LAUSUJAMESTARI ja keskikoulun vaivoin suorittanut MIKA LINTILÄ ovat olleet toteuttamassa TERRA SIPILÄN SUOMI KUNTOON RENKUTUSTA ja TASEET TUOTTAMAAN OHJELMAA!!!!

TERRA SIPILÄ oli joutunut lestadiolaisten seminaarissa ylikuntoon ja luuli jo tulleensa SUOMEN MESSIAAKSI ja päätti käynnistää PAHOINVOINTIALUEDEIN SUOMEN, kun oli kotoisin PESSIMISTIEN KYLÄSTÄ KAINUUN PUOLANGALTA.

SUOMEN MESSIAS päätti myös lakkauttaa Suomen turvevoimalat ja laati liikenteellekin sellaiset päästönormit, että nykyään kaikki dieselautojen ja bensa-autojen käyttäjät ovat umpihangessa.

Noin viisi vuotta sitten siirtyminen suoraan sähkölämmityksen oli TERRA SIPILÄN oheistukissakin suurta huutoa, mutta lähes kaikki sähkölämmityksen varaan rakentaneet ovat nyt käytännössä konkurssissa ja valtion elättejä.

Tällaista menoa ei valitettavasti ole missään länsimaassa, mutta itärajan tuolla puolella tällästä kommunistista kokeilua kestettiin noin 90 vuotta, mutta sitten kansa sanoi, että nyt on saatu tarpeeksi kokeilla kommunismia.

Minkä helvetin takia Suomessa lähdettiin sitten taivaltamaan kehityksessä noita kommunismin polkuja kuin päättömät kanat, kun meillä piti olla ainakin johtavien poliitikkojen ja virkemiesten hyvässä tiedossa, että kommunismi on ns. DEAD END!!!

Meidän on hyvä pitää milessä, että EU eli EUROSTOLIITTO on myös ns. DEAD END ja erityisesti siitä syystä, että joku kommunistinen porukka keksi sellaisen rahayksikön kuin EURO, jolla ei muuta arvoa kuin korruptoituneiden poliitikkojen ja etenkin VIHERVASSAREIDEN utopiapuheet MAAILMAN LOPUSTA, KORONAN KAUHUISTA, LUONTOKADOSTA sekä BANAANIN MUODOSTA.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: