Keskustelu

alan kolmas miesUNILUKKARIN KRYPTISET PUHEET4.1.2023
Tapansa mukaan UNILUKKARIN UUDENVUODEN puhe jäi kryptiseksi.

FAKE NEWS MEDIASSA tarvittiin jälleen kerran kaikki mahdolliset professorit selittämään, kuinka suuri KANSAINVÄLINEN VISIONÄÄRI Suomessa lähes 100%:n suosiosta nauttiva UNILUKKARIMME oikein on.

Tietysti UNILUKKARI otti puheessaan UKRAINAN sodan, jonka tiimoilta UNILUKKARI viittasi autoritaarisiin johtajiin kuten NEUVOSTOLIITON STALINIIN ja VENÄJÄN PUTINIIN.

UNILUKKARI myös epäonnistuneesti viittasi Suomen omaan talvisotaan, kun NEUVOSTOLIITTO arvottomasti hyökkäsi Suomen kimpuun.

UNILUKKARI antoi ymmärtää, että TALVISOTA oli meille menestys, vaikka se ei sitä millään muotoa ollut, koska 105 sotapäivän jälkeen Suomi oli pakotettu taipumaan NEUVOSTOLIITON STALININ ja paikallisten kommunistien tahtoon seuraavasti:

"Rauhansopimuksen mukaan Suomi luovutti Neuvostoliitolle osan Sallaa ja Kuusamoa, Kalastajasaarennon Petsamosta, Suomenlahden ulkosaaret ja suuren osan Karjalaa mukaan lukien Viipurin, maan toiseksi suurimman kaupungin, käytännössä vuoden 1721 Uudenkaupungin rauhan rajalinjaa seuraillen.

Suomi joutui myös vuokraamaan Hangon Neuvostoliitolle tukikohdaksi 30 vuodeksi ja rakentamaan Kantalahden ja Sallan välille rautatien.

Lisäksi tilanne synnytti merkittävän väestöpoliittisen ongelman, kun kaikkiaan 430 000 suomalaista lähti evakkoon Neuvostoliitolle luovutetuilta alueilta."

Suomalaisten tappiot talvisodassa olivat 26 662 sotatoimissa kuollutta ja noin tuhat siviiliä. Neuvostoliitto ilmoitti sodan jälkeen tappioikseen 48 745 kaatunutta ja 158 863 haavoittunutta, mutta nykyään tiedetään varmuudella näiden lukujen olevan aivan liian pieniä.

Venäjällä on mainittu, että venäläisten todelliset tappiot ovat saattaneet olla jopa 200 000-300 000 henkilöä.
Mannerheim on arvellut, että venäläisten tappiot olivat vähintään 200 000 ja Nikita Hru?t?ov on esittänyt arvioita, että tappioita saattoi olla jopa miljoona.

Tosiasia on, että TALVISODAN seurauksena Suomesta tuli lopulta vuosikymmeniksi NEUVOSTOLIITON LIITTOLAISVALTIO.

Epäonnistuneen JATKOSODAN jälkeen Suomi pakotettiin solmimaan YYA sopimus jatkosodan jälkeen, jolloin Suomen kohtalo sinetöitiin vuosikymmeniksi NEUVOSTOLIITON vasallivaltioksi, joka hämärtyi vasta siinä vaiheessa, kun SUOMI varovasti hyväksyttiin EU:n jäseneksi 1.1.1995, kun Suomen Eduskunta oli selvin numeroin äänestänyt EU:hun liittymisen puolesta 18.11.1994.

YYA-sopimus Suomen ja Neuvostoliiton välillä allekirjoitettiin 6. huhtikuuta 1948.

Allekirjoittajina olivat Suomen presidentti J. K. Paasikiven valtuuttama pääministeri Mauno Pekkala ja Neuvostoliiton korkeimman neuvoston puhemiehistön (käytännössä kommunistipuolueen pääsihteeri ja pääministeri Josif Stalinin) valtuuttama pääministerin tehtäviä hoitanut varapää- ja ulkoministeri Vjat?eslav Molotov.

YYA sopimushan lakkautettiin vasta NEUVOSTOLIITON hajottua vuonna 1991, jonka jälkeen sopimus korvattiin vuonna 1992 Suomen ja Venäjän välisellä sopimuksella seuraavasti:

"Suomen tasavallan ja Venäjän federaation välinen SOPIMUS suhteiden perusteista Suomen tasavalta ja Venäjän federaatio, joita jäljempänä kutsutaan sopimuspuoliksi,

korostaen Euroopassa tapahtuneiden syvällisten historiallisten muutosten merkitystä, tarkoituksenaan kehittää ja lujittaa hyviä naapuruussuhteita ja kaikinpuolista yhteistyötä maittensa ja kansojensa välillä,"

"1 artikla
Sopimuspuolten suhteet perustuvat YK:n peruskirjan ja ETYKin päätösasiakirjan mukaisesti kansainvälisen oikeuden periaatteisiin kuten täysivaltaiseen tasa-arvoisuuteen, pidättymiseen voimakeinoilla uhkaamisesta tai niiden käytöstä, rajojen loukkaamattomuuteen, alueelliseen koskemattomuuteen, riitojen rauhanomaiseen ratkaisemiseen, sisäisiin asioihin puuttumattomuuteen, ihmisoikeuksien ja perusvapauksien kunnioittamiseen sekä kansojen oikeuksien samanarvoisuuteen ja itsemääräämisoikeuteen.

Sopimuspuolet täyttävät vilpittömästi kansainvälisen oikeuden velvoitteet ja edistävät hyvän naapuruuden hengessä keskinäistä yhteistyökumppanuuttaan sekä yhteistyötään kaikkien maiden kanssa.

2 artikla
Sopimuspuolet käyvät säännöllisesti vuoropuhelua korkeimman valtiojohdon tasolla ja muulla hallitustasolla maittensa kehityksestä sekä keskinäisistä ja kansainvälisistä kysymyksistä.

Ne edistävät kanssakäymistä eri aloilla kansanedustuslaitosten kesken sekä keskushallinnon, alueellisten ja paikallisten viranomaisten kesken.

Ne neuvottelevat kahdenvälisiä suhteitaan koskevista kysymyksistä rakentavassa hengessä ja molempien etuja kunnioittaen.

3 artikla
Sopimuspuolet sitoutuvat säilyttämään yhteisen rajansa hyvän naapuruuden ja yhteistyön rajana ETYKin päätösasiakirjan mukaisesti sen loukkaamattomuutta ja toistensa alueellista koskemattomuutta kunnioittaen.

4 artikla
Sopimuspuolet pidättyvät voimakeinoilla uhkaamisesta tai niiden käytöstä toisen osapuolen alueellista koskemattomuutta tai poliittista riippumattomuutta vastaan ja selvittävät keskinäiset riitansa rauhanomaisin keinoin YK:n peruskirjan ja ETYKin päätösasiakirjan sekä muiden ETYK-asiakirjojen mukaisesti.

Sopimuspuolet eivät käytä eivätkä salli aluettaan käytettävän aseelliseen hyökkäykseen toista sopimuspuolta vastaan.

Siinä tapauksessa, että Suomi tai Venäjä joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi, toinen sopimuspuoli myötävaikuttaa ristiriidan selvittämiseen YK:n peruskirjan ja ETYKin asiakirjojen periaatteiden ja määräysten mukaisesti ja pidättyy sotilaallisen avun antamisesta hyökkääjälle."

UKRAINAN SODAN sytyttyä nyt jo tiedetään, että UNILUKKARIKIN on joutunut riisumaan naamarit kasvoiltaan, vaikka saattoi paistatella julkisessa mediassa sillä, että HÄNELLÄ TYÖVÄEN PRESIDENTTINÄ oli ollut koko ajan luottamukselliset suhteet koko ajan TERRORISTIVALTIO VENÄJÄN AUTORITARISTISEEN JOHTAJA PUTINIIN.

Hämmästyttävää, että FAKE NEWS MEDIA ja johtavat eliittiprofessorit ovat kokonaan unohtaneet nyt UKRAINAN sodan sytyttyä sen, kuinka UNILUKKARI on koko virkakautensa aikana ja jopa ennen sitä kuitenkin visioinut sitä, kuinka EU:n puolustusvoimat rientävät Suomen avuksi, jos aggressiivisen ja imperialistisen VENÄJÄN uhka realisoituu.

Mitään tällaista ei tietenkään ole tapahtunut, vaan apua on jouduttu pyytämään USA:lta ja Englannilta.

UKRAINAN sodassakin SAKSAN PUOLUSTUSMINISTERIKIN on vain päivitellyt PUTLERIN brutaalia hyökkäystä Ukrainaan, eikä Saksalta ole herunut edes panssarivaunuja Ukrainalle, jotta he olisivat voineet puolustaa itsenäistä maataan.

Viimeistään PUTININ hyökkäys UKRAINAAN paljasti, että UNILUKKARILLA ei ollut enää naamaria kasvojensa suojana, mutta samalla paljastui, ettei UNILUKKARILLA ollut päällään edes vaatteita.

UNILUKKARI oli itse asiassa syöttänyt vuosikymmeniä Suomen kansalla täyttä soopaa VENÄJÄN ja SUOMEN HYVISTÄ ja LUOTTAMUKSELLISISTA NAAPURUUSSUHTEISTAKIN.

PUTININ hyökättyä helmikuussa 2022 UKRAINAAN UNILUKKARINKIN oli pakko herätä reaalimaailmaan, kun Kantarin tekemissä tutkimuksissa paljastui, että nyt kansan mitta oli tullut täyteen valheellista ULKOPOLIITTISTA JARGONIA NATO OPTIOSTA ja UNILUKKARIN kansainvälisistä virheellisistä visioista.

Professorien mielestä UNILUKKARIN äänenpainot ovat nyt muuttuneet VENÄJÄN suuntaan ja UNILUKKARIKIN uskaltaa arvostella entisen hyvän yhteistyökumppaninsa ja jääkiekkokaverinsa toimia UKRAINASSA mutta vähemmän vieläkin muualla.

UNILUKKARIN analyysi Euroopankin tilanteesta on taas vähintään omituinen, kun UNILUKKARI suurella vakaumuksella on tehnyt johtopäätöksen, että UKRAINAN sodan johdosta Eurooppaan on syntynyt maanosaa halkova maantieteellinen rajalinja, joka onkin tosiasiassa kahden kokonaan erilaisen maailmankuvan raja.

UNILUKKARIN mielestä on mahdotonta ajatella, että rajan länsipuolella jonkun kansakunnan mieleen tulisi aloittaa sotiminen. Venäjän puolella rajaa asia on toisin.

Tässäkin johtopäätöksessään UNILUKKARIN visio on utopistinen, koska EU:n sisällä on koko ajan kytenyt taloudelliseen eriarvoisuuteen ja ns. VIHREÄÄN SIIRTYMÄÄN ja LUONTOKATOON liittyvät massiiviset kriisit, jotka ovat jo johtaneet siihen, että Englanti jo ottanyt äkkilähdön EU:n pakkovallasta.

Voi hyvin olla, että seuraavaksi äkkilähdön ottaa vielä ITALIA ja tässä jonossa saattaa vielä lopulta olla myös PUOLA ja UNKARI.

UNILUKKARI yrittää suomalaisille uudenvuoden puheessaan todistella, että EU:ssa ei ole ongelmia, kun jopa jokainen suomalainenkin tiedostaa omassa elämäsään, että saksalaisten vihervassarien ja Ranskan KIRKASOTSAISEN MACRONIN ajama vihreä siirtymä on ajanut EU:n täyteen kaaokseen utopististen ilmaston ja luonnon pelastusohjelmien kautta.

Toistaiseksi UNILUKKARIN EUROOPPAAN piirtämän rajalinjan länsipuolella ei ole vielä käytetty aseita, mutta aseiden sijasta on käytetty keskus-ja muiden pankkien pakkovaltaa: köyhät kylmästi kyykkyyn ja rahat utopistisiin ilmaston ja luonnon pelastushankkeisiin.

On selvää, että ennen pitkää tällainen ristiriitojen kattila tulee räjähtämään, eikä siitä ole kauaa, kun Saksassa HITLER pääsi valtaan, jotta Eurooppaan levinnyt kurjuus saatiin vähäksi aikaa korjattua.

Hämmästyttävää on, että em. puheessaan UNILUKKARI otti kuitenkin menneen vuodden tärkeimpänä ajatuksena esille ILMASTONMUUTOKSEN ja LUONTOKADON, josta päästiin sopimukseen Montrealissa joulukuussa, kun globaalissa ajattelussa keskeinen kysymys kuitenkin on, millä tavoin esim. YK:n puitteissa Venäjän PUTININ ja Kiinan XI:n tapaisten autoritaaristen johtajien maailmanlaajuinen pullistelu ja demokraattisten yhteiskuntien uhkaaminen saadaan loppumaan.

Puheessaan UNILUKKARI otti esille varovasti myös sisäisen turvallisuuden ja totesi, että tässä yhteydessä meillä ei ole paljon korjattavaa ja anteeksipyydettävää.

UNILUKKARI totesi, että Suomi on avaoin ja suvaitseva, olemme siisnä ajattelussa hiipineet Pohjolan, ehkä maailmankin kärkeen. Siinä on paljon hyvää.

UNILUKKARI kuitenkin unohti puheessaan kokonaan sen kaaoksen, johon Suomen kansantalous on ajettu sinä aikana, kun UNILUKKARI on ollut korkeimpana ARVOJOHTAJANA SUOMESSA.

Kuitenkin kun inflaatiokin jyllää noin 10% vuosivauhtia ja leipäjonot ovat kasvaneet ennätykselliseksi ja kirkkoja poltetaan jouluna, niin UNILUKKARI vain UUDENVUODEN PUHEESSAAN käyttää kansalaisista ilmausta "IHMINEN ON AIKA EPELI ELÄVÄISEKSI" ja lopettaa puheensa seuraavasti:

"Taitaa siinä olla perää. Jokainen löytää itsestään uusia kykyjä ja ominaisuuksia, jos tiukille joutuu. Suomalaisesta sisustahan siinä on kysymys".

Olisi luullut, että UNILUKKARI olisi UUDENVUODEN PUHEESSAAN jo vihdoin sirtynyt nykyaikaan ja kertonut kansalle, kuinka maa todellisuudessa on vuosikymmenet maannut VALHEEN SUOSSA.

Nyt vihdoin alkaa siis olla korkea aika siirtää syrjään professorien tulkinnat UNILUKKARIN PUHEISTA ja unohtaa Runebergin luoma myytti Saarijärven Paavosta (kts. alla):

"Paavo asuu Saarijärven hallanaroilla mailla vaimonsa ja lastensa kanssa. Siellä hän viljelee peltoaan luottaen Jumalaan.

Keväällä kuitenkin tulva vie puolet oraista, kesällä raekuuro kaataa toisen puolen maahan, ja syksyllä halla vie lopunkin sadon.

Paavon vaimo on menettää toivonsa koettelemusten vuoksi. Joh. Bäckwallin suomennoksen mukaan:

Tarttui tukkahansa Paavon vaimo,
Sanoi: "Paavo-parka, poloseni!
Ota sauva, hylkäs meidät Herra;
Kolkko miero, nälkä kauheampi".

Sen sijaan Paavo itse pysyy vakaana ja järkkymättömänä rohkaisten vaimoaan:

"Vaikka kokee, eipä hylkää Herra.
Pane leipään puoli petäjätä,
Minä laitan ojat leveämmät,
Mutta tulon toivon taivahasta."

Perhe selviytyy leipomalla leivän puoliksi petäjänkuoresta, siis tekemällä pettua.

Paavo kaivaa suuremmat ojat ja myy lampaat siemenviljaa saadakseen. Ojien ansiosta kevättulva ei vahingoita oraita.

Sen sijaan kesän raekuuro kaataa oraat ja syksyn halla vie taas loput. Paavon vaimo on vaipua taas epätoivoon, mutta jälleen mies rohkaisee häntä:

"Vaikka kokee, eipä hylkää Herra.
Pane kaksin verroin petäjätä,
Kaksin kerroin laitan lannan maalle.
Mutta tulon toivon taivahasta."

Paavo levittää pellolle enemmän lantaa ja myy karjan saadakseen siemenviljaa.
Tällä kertaa luonnonilmiöt eivät vahingoita satoa lainkaan.

Vaimo riemuitsee ajatellessaan selvän leivän ajan koittaneen. Paavo kuitenkin muistuttaa solidaarisuudesta vähemmän onnekkaita kohtaan:

"Vaimo, vaimo! sit? ei kuri kaada,
Jok? ei hylkää toista hädässänsä.
Pane leipään puoli petäjätä,
Veihän vilu tou?on naapurimme."

Alkaa olla korkea aika puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

Aikoinaan KEKKONEN jo sentään osasi tämänkin taidon, kun julisti Suomeen kansallisen hätätilan, vaikka työttömiä oli vain 63 000 henkilöä.

Vaikka nyt työttömiä on kaikki piilotyöttömät mukaan lukien jo lähes 500 000, niin kaikki vain puhuvat siitä, ettei työn kysyntä ja tarjonta Suomessa kohtaa.

Meillä on siis työmarkkinollla vain pieni kohtaanto-ongelma. Kysymys ei siis ole virallisesa kielenkäytössä työn puutteesta.

Kekkonen myös kirjoitti poliittisia MYLLYKIRJEITÄ virkanimityksiä arvosteille korkeille virkamiehille (muun muassa kansleri Veli Merikoskelle) toukokuussa 1975 "myllykirjeen", jossa hän haukkui päälliköt, pääjohtajat ja professorit saatanan tunareiksi.

UNILUKKARIA ei voi pitää onnistuneena kansan- ja arvojohtajana, vaikka UNILUKKARIN suosioluvut lähentelevätkin 100%:a, mikä on jopa korkeampi luku kuin Venäjän PUTLERILLA ja KIINAN XI:llä!!!!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: