Keskustelu

alan kolmas miesTARPEETON TRANSULAKI!!!20.1.2023 19:43
WOKISTISTA TRANSLAKIA EI TARVITA.

Suomessa on jo perustuslaki, jonka 6 §:ssä ja 7 §:ssä kaikille Suomen kansalaisille suodaan yhdenvertaisesti oikeudet seuraavasti:

6 §
Yhdenvertaisuus
Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.

Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

7 §
Oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen ja koskemattomuuteen
Jokaisella on oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen.

Ketään ei saa tuomita kuolemaan, kiduttaa eikä muutoinkaan kohdella ihmisarvoa loukkaavasti.

Henkilökohtaiseen koskemattomuuteen ei saa puuttua eikä vapautta riistää mielivaltaisesti eikä ilman laissa säädettyä perustetta.

Rangaistuksen, joka sisältää vapaudenmenetyksen, määrää tuomioistuin.

Muun vapaudenmenetyksen laillisuus voidaan saattaa tuomioistuimen tutkittavaksi. Vapautensa menettäneen oikeudet turvataan lailla."

TRANSUJA on vain korkeintaan 1% Suomen kansalaisista.

Heitä varten ei tarvita omaa lainsäädäntöä, jota lähinnä VIHERVASEMMISTOLASET ja KOKOOMUKSEN ARVOLIBERAALIT ajaa.

TRANSU HYYSÄYKSEN TULEVA KUVA on jo nähtävissä USA:ssa, jossa MISS UNIVERSUM kisabrandin oli ostanut viime vuonna thaimaalaisen TRANSU NAISEN ANNE JAKRAJUTATIP omistama organisaatio ja muutama päivä sitten palkintojen jakokilpailussa hehkutettiin jo ensimmäisenä TRANSU AATETTA.

Kyllä tämä Amerikan wokistinen meno näyttää olevan siis jo kovaa vauhtia meillekin tulossa.

Amerikassa SENIILIN BIDENIN suojeluksessa TRANSU AATE onkin jo levinnyt myös valtiorahoitteisiin kouluihin, mikä on sitten johtanut jo merkittäviin yhteiskunnallisiin ongelmiin, kun alaikäisiä lapsia on jo kouluissa alettu ohjaamaan ilman vanhempien suostumusta sukupuolen vaihtoihin hormoonihoitojen ja leikkausten avulla.

Epäonnistuneet sukupuolenvaihdot ovat sitten enenevästi johtaneet myös itsemurhiin ja muihin ongelmiin.

Täytyy sanoa, että vihervasemmistolaiset ja arvoliberaalit poliitikot ovat vieneet Suomessakin sukupuoliasiat aivan päälaelleen.

Suomella on aikoinaan ollut ihan positiivista menestystä myös MISS UNIVERSUM kisoissa kuten alta selviää:

"Armi Kuusela kruunattiin Miss Universumiksi Yhdysvalloissa vuonna 1952 ja Anne Pohtamo El Salvadorissa 23 vuotta myöhemmin.

Mitalikolmikkoon suomalaiset ovat kuitenkin tunkeutuneet useita kertoja.

Vuonna 1962 Aulikki Järvinen sai päähänsä toisen perintöprinsessan pikkukruunun ja kolme vuotta Järvisen jälkeen Virpi Miettinen nousi ensimmäiseksi perintöprinsessaksi.

Samoin onnistui tekemään Satu Östring vuonna 1966.

Vuonna 1968 Euroopan kauneimman tittelinkin missiurallaan napannut Leena Brusin sai kunnian olla toinen perintöprinsessa.

Kuohuvan 60-luvun päätteeksi vielä Harriet Eriksson onnistui kiilaamaan vuoden 1969 ensimmäiseksi perintöprinsessaksi.

Lola Odusoga viimeinen menestyjä

Seuraavan vuosikymmenen kruunujahdin aloitti Pirjo Laitila vuoden 1971 sijoituksellaan toiseksi perintöprinsessaksi.

Saman sijoituksen nappasi myös Johanna Raunio kolme vuotta myöhemmin.

Anne Pohtamon vuoden 1975 voiton jälkeen suomalaisten juhlat Miss Universum -kisoissa merkillisesti loppuvat kuin seinään ja palkintosijat ovat Lola Odusogaa lukuun ottamatta jääneet pelkiksi haaveiksi.

Kymmenen parhaan joukkoon suomalaisista ovat viimeisten 30 vuoden aikana yltäneet Sari Aspholm (1982), Nina Rekola (1983), Åsa Lövdahl (1989), Tarja Smura (1993) ja Lola Odusoga (toinen perintöprinsessa 1996).

MISS UNIVERSUM kisan historiallinen kehitys:

"Miss Universum -kilpailun perusti vuonna 1952 kalifornialainen vaateyhtiö Pacific Knitting Mills.

Vuonna 1996 yhdysvaltalainen liikemies Donald Trump osti kilpailun oikeudet yhdessä NBC Universalin kanssa ja kisat olivat heidän omistuksessa aina vuoteen 2015 asti.

Anne Jakrajutatip, a transgender rights advocate and the chief of Thai multinational conglomerate JKN Global Group - which bought the Miss Universe Organization and Miss USA last year - was criticized online over alleged "favoritism" toward the newly crowned pageant winner, R'Bonney Gabriel.

Social media users pointed to a conflict of interest for Jakrajutatip as her company controls both Miss Universe and Miss USA and the fact that this year's Miss Universe pageant was held in New Orleans, Louisiana, TMZ noted.

Some Twitter users also claimed that this year's pageant seemed unfair as the 28-year-old former Miss Texas' performance was "underwhelming" compared to other contestants such as Miss Venezuela Amanda Dudamel and Miss Dominican Republic Andreina Martínez, who were the first runner-up and second runner-up, respectively."

Luulenpa vain, ettei Suomen kauniilla naisilla ole enää asiaa Miss Universum kisan palkintopallille, ellei Suomesta lähetetä tuleviin kisoihin vähintään Suomen ehdokkaan valmentajaksi jotain JULKU TRANSUA.

Näin on Suomenkin Miss Universum voittajien hieno mainekin vajoamassa pohjamutiin.

Ei ole oikein, että yksi ihminen 100:n joukossa alkaa määrätä, miten 99:n muun ihmisen tulee käyttäytyä.

Jos ihmisellä on ongelmia identiteettinsä kanssa, niin kannattaa mennä ensin terapiaan ja jos sekään ei auta, niin sitten pitää hankkia muuta hoitoa.

On täysin väärin, jos yhden ihmisen ongelmien takia 99 muuta ihmistä sadasta aletaan kiusaamaan yhden ongelmilla ja vielä TRANSU LAIN nojalla.

Odotettavissa on, että tuomioistuimet tulee täyttymään TRANSUJEN OIKEUKSIA koskevilla jutuilla, kun samaan aikaan kaikki irtolaiset ja gangsterit juoksee vapaina ympäri kaupunkien katuja ja norkoilee huumepäissään julkisissa tiloissa.

Ennen oli sentään kaikilla asemillakin odotussaleissa kyltit seinällä:

"Älä sylje laatialle. Spotta ej på golvet"

Maahanmuuttajat ja kaiken maailman arvoliberaalit ei yleensä tällaista puhetta ymmärrä, kun suomen kielen luku-, kirjoitus- ja puhetaito jää peruskoulussakin nykyään tiettävästi heikoksi.

jussi16Re: TARPEETON TRANSULAKI!!!29.3.2023 19:57
Liekkö transulaki tarpeellinen, vaiko tarpeeton, en ota kantaa.

Joku laki kuitenkin tarvis olla ko katsoo MTV ohjelmatarjontaa.

Kauanaikaa on ollu brittiläiseen ohjelmaformaattiin perustuva Unelmaasunto aurinkorannikolta.

Meidän MTV kehitti siitä oman versionsa unelmaasunto epsanjassa.

Jokjunen osio jo julkistettiin tästä perheohjelmasta, kunnes, juuri nyt tällä viikolla uusintojen uusinnoissa MTV läväytti kaikkien unelmoivien perheitten lasten silmiin unelmahaun homppeliparille !!!!
Oisko yhtiön johdossa pitänyt käynnistää aivot, ennenkuin tuontasoinen törkyohjelma jaetaan lasten katsottavaksi.

alan kolmas miesRe: TARPEETON TRANSULAKI!!!29.3.2023 23:00
Amerikassa TRANSU nuori nainen, josta oli tullut transuhoidoilla POIKA syöksyi entiseen kristilliseen Babtisti kouluunsa ja ampui automaattikiväärillä kuoliaaksi kolme 9 vuotiasta oppilasta ja kolme opettajaa, joista yksi oli musta koulun johtaja mies.

Kaksi rohkeata poliisia hyökkäsi onneksi ulko-oven läpi kouluun ampumalla ikkunat särkeneen TRANSUN perään ja saivat tapettua TRANSUN niin, ettei TRANSU ehtinyt tappaa enempää viattomia ihmisiä.

Amerikan demokraattien käsissä oleva FAKE NEWS VALTAMEDIA ei tietenkään maininnut sanallakaan, että ampuja oli TRANSUHENKILÖ.

Onneksi Amerikassa on vielä olemassa kuitenkin konservatiivinen NEWSMAX kanava (joka muuten oli sensuroitu kolme kuukautta demokraattien vaatimuksesta kaapelilevityksestä) ja eilen NEWSMAX onneksi paljasti kaikki yksityiskohdat mielipuolisesta Tennesseen Nashvillessä tapahtuneesta massamurhasta.

NEWSMAXISSA haastateltiin myös toista TRANSU NAISTA, joka kertoi, millaisia psyykkisiä ja muita terveysongelmia TRANSUILLE tulee sukupuolen vaihdoista.

Samassa lähetyksessä esiteltiin vielä ainakin puoli tusinaa Amerikassa viimeisen 10 vuoden kuluessa tapahtunutta koulujen massamurhaa, joissa tekijiöinä on ollut TRANSU.

Tilastotietona kerrottiin vielä, että TRANSU HENKILÖISTÄ Amerikassa jopa 46% päätyy huumekierteeseen ja itsemurhaan.

Tätä taustaa vasten tuntuu kerta kaikkiaan omituiselta, että Suomeen piti SANNA MARININ hallituksen johdolla säätää TRANSUJEN sukupuolen vaihdon vuoden välein salliva TRANSULAKI.

Kysymyksessä oli ikään kuin KIRSIKKA KAKUN PÄÄLLÄ BILE SANNAN aikaan saannoksista.

Siis palkkio Suomen kansalle siitä, kun Sanna Marinista tehtiin kansainvälisen FAKE NEWS MEDIAN toimesta MODERNI KRIISIJOHTAJA "AIKUISTEN SENIILIEN POLIITIKKOJEN JA PÄÄTTÄJIEN" NEUVOTTELUPÖYTIIN.

Hävettää, että muutamat kokoomuksen ja muistaakseni myös kepunkin edustajatkin olivat mukana hyväksymässä tällaista järjenvastaista ja yltiöliberaalia TRANSULAKIA.

Toivottavasti tuleva uusi hallitus välittömästi korjaa epäonnistuneen ihmisyyden vastaisen lain, koska Suomessa on jo näyttöä siitä, kuinka mentaalisesti sairaat henkilöt ovat jo ampuneet viattomia ihmisiä ja opetttajia Jokelassa, Kauhajoella sekä Myyrmannin ostoskeskuksessa.

Tunnetusti Suomihan on yksi Euroopan vakivaltaisimmista maista ja VIHERVASSARIT näyttävät koko ajan olleet Sanna Marinin hallituksen aikanakin vain peräänkuuluuttamassa, kuinka jauhotokkurassa kännissä on mukava tehdä mm. Suomen energiahuoltoon liittyviä tärkeitä päätöksiä, joista yhdessä isoimmista virheista mm. valtionyhtiö FORTUM lahjoitti Saksan vihervassareille UNIPERIN pilkkahinnalla ja aiheutti Suomen veronmaksajille 32 miljardin euron kumulatiivisen kassavirtamenetyksen.

Suomessa on tällä hetkellä jo ainakin 500 000 vakavan psykiatrisen hoidon tarpeessa olevaa henkilöä ja arvattavasti heistäkin kohtalaisen suuri otanta voi hyvinkin kuulua TRANSUJEN piiriin tavalla tai toisella.

On siis selvää, ettei TRANSULAINKAAN UUDISTUS perustunut huolelliseen vaikutusarviointiin, kun lakimuutos vain tuntui täytti Amerikan kaikkein liberaaleimman WOKE ajattelun tunnusmerkit.

Sanna Marinin ja Markus Räikkösen sekä koko Sanna Marinin hallituksen vihervassariporukan omaisuus onkin syytä laittaa uloshakuun, jotta veronmaksajat saisivat edes pienen hyvityksen Sanna Marinin hallituksen tekemien päätösten johdosta kärsittäväksi tulevien vahinkojen johdosta.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: