Keskustelu

alan kolmas miesSAKSAN RIBBENTROP II SOPIMUS22.1.2023 0:28
Jopa SEPPO RÄTY tietää sen, että SAKSA on PASKA MAA.

SAKSA on kautta historiansa ollut kaaoksessa, kuten Wikipediaan alla kirjatut Saksan kehitysvaiheet osoittavat:

"Pyhä saksalais-roomalainen keisarikunta (843?1806):

Saksa on Euroopan suurin valtio, jonka kehitys nykyiseksi valtioksi alkoi Kaarle Suuren valtakunnan jaosta vuonna 843, jolloin tämän pojanpojat Lothar I ja Ludvig Saksalainen saivat Verdunin sopimuksella hallintaansa suuren, nykyisestä Pohjois-Saksasta Keski-Italiaan ulottuvan alueen.

Tästä muodostettiin vuonna 966 Pyhä roomalainen keisarikunta, jota 1500-luvulla alettiin nimittää Pyhäksi saksalais-roomalaiseksi keisarikunnaksi.

Saksan liitto (1815?1866):

Pyhä saksalais-roomalainen keisarikunta, jota myöhemmin on kutsuttu myös "ensimmäiseksi valtakunnaksi", hajosi lopullisesti Napoleonin aikana vuonna 1806, jolloin sen keisari luopui Saksan keisarin asemasta, mutta pysyi Itävallan keisarina.

Vuonna 1815 Wienin kongressin jälkeen perustettiin Saksan liitto, johon kuului joukko ruhtinaskuntia Itävallan ja Preussin johtamina.

Preussin ja Itävallan välisen sodan 1866 jälkeen perustettiin Preussin johdolla Pohjois-Saksan liitto (saks. Norddeutscher Bund), jonka kansleriksi 1867 nimitettiin Otto von Bismarck. Saksan yhdistyminen alkoi.

Saksan keisarikunta (1871?1918):

18. tammikuuta 1871 Preussin kuningas Vilhelm I kruunattiin keisariksi Versailles?ssa Ranskan tappion jälkeen ja perustettiin toinen Saksan keisarikunta. Von Bismarck nimitettiin keväällä 1871 Saksan valtakunnankansleriksi.

Saksan siirtomaat Afrikasta ja Oseaniasta hankittiin Vilhelm II:n aikana, jolloin Saksa pyrki laajentumaan aggressiivisesti kilpaa Yhdistyneen kuningaskunnan (Englanti) kanssa.

Keisarikunta kesti ensimmäisen maailmansodan loppuun 9. marraskuuta 1918, jolloin Vilhelm II luopui kruunusta ja Saksa julistettiin tasavallaksi (Weimarin tasavalta).

Weimarin tasavalta (1919?1933):

Weimarin tasavallan aikaa leimasi oikeiston ja vasemmiston ääriliikkeiden välinen kamppailu sekä kommunistien ja kansallis­sosialistien kapinat ja vallankaappaus­yritykset.

Muun muassa raskaista sotakorvauksista ja runsaista lakoista johtuneet talousvaikeudet johtivat hyperinflaatioon.

Poliittinen epävakaus johti lopulta kansallis­sosialistien vaalivoittoon ja nuoren demokratian tukahtumiseen.

Natsi-Saksa (1933?1945):

Weimarin tasavallan aika oli lopussa, kun Adolf Hitlerin johtama Saksan kansallis­sosialistinen työväenpuolue sai vaalivoiton vuonna 1932 ja nousi valtaan seuraavana vuonna ja kielsi muut puolueet. Saksasta tuli kansallis­sosialistinen.

Vuonna 1939 Saksa hyökkäsi ilman sodanjulistusta Puolaan ja aloitti siten toisen maailmansodan Euroopassa.

Heti valtaan päästyään kansallissosialistit aloittivat saksalaisten juutalaisten vainoamisen.

Sodan laajentuessa heidän valtapiiriinsä tuli lisää juutalaisia Itä-Euroopasta ja Ranskasta, ja juutalaisten surmaamisesta tuli järjestelmällistä.

Noin kuusi miljoonaa juutalaista tapettiin vainoissa.

Sotaa kesti Euroopassa toukokuuhun 1945, jolloin Saksa antautui ehdoitta.

HITLER ja vastavihitty vaimo Eva Braun tekivät itsemurhan 30.4.1945 Berliinin bunkkerissaan.

Joukko johtavia sotarikollisia tuomittiin sitten vuosina 1945-1946 Nürnbergin oikeudenkäynneissä.

Jaettu Saksa (1949?1990):

Sodan jälkeen voittajavaltiot ja Ranska jakoivat Saksan neljään miehitys­vyöhykkeeseen.

Neuvostoliiton vyöhykkeestä muodostui Saksan demokraattinen tasavalta (DDR, arkikielessä usein Itä-Saksa) sekä Yhdysvaltain, Ranskan ja Yhdistyneen kuningaskunnan vyöhykkeestä Saksan liittotasavalta (BRD, arkikielessä usein Länsi-Saksa). Liittotasavallassa alkoi 1950-luvulla voimakas talouskasvu.

Saksan liittotasavalta liittyi Natoon, DDR Varsovan liittoon. Berliiniin jäi lännen eksklaavi Itä-Saksan keskelle, ja vuonna 1961 se eristettiin Berliinin muurilla.

Saksan jälleenyhdistyminen (1990):

Saksa jälleenyhdistyi jälleen vuonna 1990, kun Saksan demokraattinen tasavalta ja sen osavaltiot (eli liittomaat, Bundesländer) liittyivät Saksan liittotasavaltaan ja samalla Euroopan yhteisöön."

Kuten yo. lyhyestä historiankirjoituksesta nähdään, niin keskellä Eurooppaa oleva Saksa näyttää koko olemassa olonsa aikana olleen sotimassa sekä sisäisesti, ympäri Eurooppaa ja myös Euroopan ulkopuolella.

Pahinta jälkeä teki tietysti Adolf Hitler, joka itse asiassa ei ollut edes saksalainen, vaan 20.4.1889 Itävalta-Unkari Keisarikunnan Braunau am Innin kylässä lähellä Linzin kaupunkia syntynyt "ULKOMAALAINEN" KANSANKIIHOTTAJA.

Merkille pantavaa on, että Saksasta tuli myös KOMMUNISMIN KEHTO, kun KARL MARX innostui opiskelemaan filosofiaa ja hänestä leivottiin filosofian tohtori vuonna 1841.

Vuonna 1844 Marx tapasi elämänmittaiseksi ystäväksi muodostuvan Friedrich Engelsin.

Ranskassa ollessaan Marx ja Engels olivat liittyneet saksalaisten maanpakolaisten perustamaan Oikeamielisten liittoon, joka Marxin vaikutuksesta muutti nimensä Kommunistien liitoksi vuonna 1847.

Lontooseen siirryttyään MARX vuonna 1867 sai vihdoin pitkään kirjoittamansa ajatukset vihdoin valmiiksi.

Teoksen Työnimi Hahmotelmia poliittisen taloustieteen kritiikiksi, osa II kuitenkin hylättiin kustantajan toimesta, jonka jälkeen MARX päätti antaa teokselleen lyhyemmän nimen: Das Kapital, Pääoma.

Engels sai huhtikuussa 1867 MARXilta kirjeen, että nyt kauan odotettu teos on vihdoin valmis.

Tunnetusti MARXin ajatukset levisivät sittemmin Venäjälle ja muulla kommunistisiin maihin aiheuttaen mittaamatonta köyhyyttä ja sortoa kaikkialla, minne kommunistinen aate ikinä levisikin.

Merkille pantavaa on myös se, että HITLER myös saarnasi KANSALLISSOSIALISTISEN PUOLUEEN NIMISSÄ ja tietysti hakiessaan SAKSALLE lisää LEBENSRAUMIA eli Elintilaa liittoutui myös Venäjän kommunistisen puolueen pääsihteeri JOSEF STALININ kanssa ja jakoi 23. elokuuta 1939 Moskovassa allekirjoitetun MOLOTOV-RIBBENTROP sopimuksen salaisen lisäasiakirjan mukaisesti Euroopan Saksan ja Venäjän etupiireihin, jonka seurauksena syttyi sitten II Maailman sota.

Kuten yltä havaitaan, niin Euroopan kuohunnan keskiössä on lähes poikkeuksetta ollut SAKSA ja saksalaisten poliitikkojen juonittelu.

PUTININ hyökättyä UKRAINAAN viime vuoden helmikuussa Saksassa valta oli jo siirtynyt ANGELA MERKELILTÄ paikallisen sosiaalidemokraattien ja vihreiden johdolla perustetulle liittoutumalle ja liittokansleriksi valittiin vuonna 2021 sos. dem. puolueen OLAF SCHULZ.

15.2.2022 SCHULZ tapasi PUTININ MOSKOVASSA ja allekirjoitti ilmeisesti PUTININ ulkoministeri LAVROVIN kanssa RIBBENTROP II hyökkäämättömyyssopimuksen.

Kun on seurannut Saksan puolustusministreiden toilailuja PUTININ hyökättyä raakalaismaisesti UKRAINAAN ja muuta Saksan poliittista päätöksentekoa, niin näyttää ilmeiseltä, että MOSKOVASSA on todellakin allekirjoitettu jonkinlainen salattu sopimus Saksan ja Venäjän välillä.

Ramsteinin 40 maan Ukrainan aseapua koskevassa neuvottelussa ei vielä ole paljastettu todennäköistä Saksan ja Venäjä Ribbentop II-Lavrov sopimusta, mutta Saksan uudenkin puolustusministeri PISTORIUKSEN KRYPTISET LAUSUNNOT SAKSAN olemattomasta Ukrainan tukemisesta ja hidas Leopard-panssarivaunujen toimittaminen UKRAINAN suojaksi herättää tietysti sen epäilyksen, että PUTIN käy NEUVOSTOLIITON PALAUTTAMISSOTAANSA HYVÄSSÄ YHTEISTYÖSSÄ SAKSAN JOHTAJIEN KANSSA.

PUTINHAN piti kuuluisan NEUVOSTOLIITON PALAUTUSPUHEENSA jo vuonna 2007 Münchenissä ja nythän vain silloin ilmoitettujen suunnitelmien toteuttaminen on ollut käynnissä:

□ Georgian sota, elokuu 2008
□ Krimin miehitys, maaliskuu 2014
□ Venäjän hyökkäys Ukrainaan 24.2.2022

Koska Saksa ei ole johdonmukaisesti yhtynyt muiden eurooppalaisten ja amerikkalaisten huoleen Venäjän hyökkäyksen osalta, mutta on kuitenkin pystynyt koko ajan käymään pakotteista huolimatta mm. kaasun ja myös muiden energialähteiden kauppaa erilaisten kiertoteiden kautta Venäjän kanssa, niin näyttää vahvasti siltä, että Saksan panssarivaunujen ja muiden raskaiden aseiden luovutus UKRAINALLE onkin sidottu siihen, että Saksan ja Venäjän välinen kauppa saa jatkua sellaisella tasolla, ettei Saksan talous ajaudu syvään taantumaan.

Salaisissa kammareissa kulissien takana käydään siis jatkuvasti erilaisia neuvotteluja, jotka koskevat kaikkia eurooppalaisia, mutta FAKE NEWS MEDIA ei näytä olevan oikeasti kiinnostunut ottamaan selvää, mistä on kysymys.

Suomessakin UNILUKKARI ja kaikki johtavat poliitikot jauhoivat vuosikymmenet, että meillä on NATO OPTIO, jolloin milloin tahansa päästään NATOON, jos teemme sellaisen päätöksen.

Jos PUTLER olisi päättänyt hyökätä Suomeen esim. 24.2.2022, niin ei SUOMELLA mitään turvatakuita tai NATO OPTIOTA silloin ollut ja PUTLER olisi meidät miehittänyt ilmeisesti kahdessa viikossa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: