Keskustelu

alan kolmas miesSEIREENI SANNAN NEUVONANTAJA!!!26.1.2023 4:08
AKM oli tervehtinyt ilolla, kun MIKA AALTOLA oli Suomen kansan herättyä ilmoittanut, että Suomen olisi hyvä hakeutua NATON jäseneksi.

Välittömästi MIKA nousikin satumaisesti tulevan presidenttikisan kärkipaikoille - muistaakseni peräti toiseksi Suomen Pankin KIVIHIILI JA NIKKELI OLLIN jälkeen.

UKRAINAN SODAN kiihdyttyä MIKAN KANNATUS vain kasvoi niin, että lokakuussa 2022 MIKA keikkui jo IP-lehtien gallupeissa jopa 44%:n kannatuksessa ja listan kärjessä.

AKM kuitenkin pudotti jo 31.8.2022 MIKAN AALTOLAN heti kokonaan mahdollisten presidenttiehdokkaiden joukosta pois, kun MIKA EREHTYI ANTAMAAN PUOLUSTAVIA LAUSUNTOJA JULKISUUTEEN RATSIASTA, kun FBI hampaisiin asti aseistetut yli 30 agenttia suorittivat ratsian TRUMPIN TURVAMIESTEN VARTIOIMAAN MAR-A-LAGON RESIDENSSIIN aamunkoitteessa elokuun puolessa välissä.

Tällaisista MIKA AALTOLAN oudosta lausunnoista huolimatta MIKAN kannatus oli siis SUOMEN FAKE NEWS MEDIASSA lokakuussa jopa 44% tulevaksi presidentiksi.

Sittemmin MIKA AALTOLAN KANTOAALTO PRESIDENTIKSI on jo onneksi laskenut ja YLE:n 3.1. 2023 teettämässä gallupissa MIKAN kannatus oli jo sulanut 11%:iin ja hänen edellään oli HAAVISTO 25%:n ja KIVIHIILI - NIKKELI OLLI 14%:n kannatuksellaan.

AKM:n mielestä sellainen henkilö, joka selvästi näyttää elävän täysin tunnemyrskyjen vallassa, ei sovi SUOMEN PRESIDENTIKSI.

YLE käynnisti tosissaan syyskuussa 2022 PRESIDENTTIPELIN pian suotuisien gallup - tulosten jälkeen ja oli kutsunut MIKAN koko kansan taivasteltavaksi KATJA STÅHLIN juontamaan "ELÄMÄNI BIISI -ohjelmaan".

Tekeillä oli siis taannoisen MARA AHTISAAREN tapainen valinta Presidentiksi YLE:n TUTTU JUTTU-ohjelmassa.

Tietysti MIKA voitti KATJAN juontaman kisan ja MIKA oli valinnut ovelasti Mikis Theodorakiksen sävellyksen, jonka tietenkin ARJA SAIJONMAA laulaa lurautti värisevällä ja kalsealla äänellä.

Suurelle yleisölle MIKAN valitsema kappale jäi kuitenkin hieman hämäräksi, mutta tarina oli tietysti koko kansaa vakuuttava ja olihan TANHUPALLOKIN jo ehdottanut samassa ohjelmassa MIKAA presidentiksi.

ENÄÄ ei siis ole epäilystäkään siitä, että FAKE NEWS MEDIA on tekemässä MIKA AALTOLASTA SUOMEN PRESIDENTTIÄ UNILUKKARIN JÄLKEEN, koska nyt näyttää jo siltä, että MIKALLE on jo kuningastie avautunut, kun SEIREENI SANNAKIN on selvästi jo huomannut, että tunnemyrskyjen vallassa vaeltava MIKA AALTOLA on Suomen kaikkein sopivin DEMARIPÄÄMINISTERIN TURVALLISUUSPOLIITTISEKSI NEUVONANTAJAKSI.

SEIREENI SANNA on siis selvästi havainnut, että viimeisimpien galluppien mukaan DEMAREILLE on tulossa 2.4.2023 eduskuntavaaleissa rökäletappio ja vihervassarien VELKAHALLITUKSELLE sanotaan SOROM NOO!!!

SEIREENI SANNA on siis jäämässä selvästi sivuraiteelle, mutta valitsemalla härskisti tunnemyrskyjen vallassa vaeltavan MIKA AALTOLAN neuvonantajakseen, BILE SANNA pystyisi kuitenkin varmistamaan sen, että demarit voivat MIKA AALTOLAN avustuksella kävellä jopa ikääntyvän UNILUKKARINKIN ja mahdollisen vielä seuraavankin oikeistolaisen PRESIDENTIN YLI.

Viime viikollahan järjestettiin YLE:n VENLA-TALKOOT, jossa KATJA STÅHLIN "ELÄMÄNI BIISI" palkittiin parhaana musiikkiohjelmana.

Samalla voitiin kyseisellä valinnalla muistuttaa noin miljoonalle katsojalle, kuinka musiikkitoimittaja KATJA STÅHL valitsi suositussa ohjelmassaan MIKA AALTOLAN jo uudeksi Suomen Presidentiksi, kun MIKA oli avannut hellyttävästi sydämensä koko Suomen kansalle.

KATJAN ohjelmassa AMERIKAN DEMOKRAATTISEN PUOLUEEN "PÄÄMAJASSA" (Columbian Yliopisto, New Yorkin Manhattanilla) AIVOPESTY GLOBALISTISEN KOULUTUKSEN KASVATUSTIETEISSÄ hankkinut MIKA kertoi myös hellyttäviä yksityiskohtia perhe-elämästään.

MIKA on tavallista vanhemmalla iällä tullut äskettäin isäksi, jota voi tietysti ilolla onnitella.

Jostain kumman syystä MIKA vaimonsa KIRSIN kanssa kuitenkin laittoi pienelle pojalleen nimeksi GEO.

Epäselväksi jäi, miksi MIKA oli näin erikoisen nimen pojalleen valinnut. Tietysti GEO voi viitata joko geologiaan, geometriaan tai geografiaan eli siis maantieteeseen tai maapalloon.

Julkisuuteen MIKA ja hänen vainonsa KIRSI perustelivat poikansa nimen valintaa seuraavasti ip-lehtiin:

"Erikoinen nimi viittaa muun muassa matkustamiseen, josta molemmat vanhemmista pitävät. Nimeen liittyy muitakin maapalloteemaisia mielleyhtymiä.

□ GEO viittaa maailmaan. Siihen liittyy myös muita assosiaatioita, kuten esimerkiksi geopolitiikka ja geografia.

Geo-sanan juuret löytyvät kreikan kielen gaia-sanasta.

Gaia oli kreikkalaisessa mytologiassa maan jumalatar. Geo on nykykielessä yleinen etuliite maapalloon viittaavissa termeissä.

Aaltola kertoi lapsensa syntymästä Twitter-tilillään sunnuntaina 10. huhtikuuta. Uudenlainen arki on lähtenyt Aaltolan mukaan käyntiin hyvin ja lapsi on ollut terveenä.

□ Lapsi tuo onnellisuutta arkeen ja sodan kommentoimisen keskelle. Siinä on puuhaa, kun katselee hänen silmiään ja hymyään. Öisin tulee tietysti heräiltyä. Lapsi tuo positiivisen sävyn arkeen ja pilkahduksen silmäkulmaan, Aaltola kuvailee."

AKM epäilee, että GEO POIKA saattaa myöhemmällä iällä tulla nimensä takia vielä kiusatuksi, koska esim. DEMOKRAATTI lehden mukaan vuonna 2021 poikien suosituin ensimmäinen nimi oli LEO, jonka jälkeen seuraavina olivat Eino, Oliver, Elias ja Onni.

Jos tulevissa presidentinvalleissa MIKA vastaa myöntävästi SEIREENI SANNAN kutsuun, niin suurella todennäköisyydellä GEO voi jäädä myöhemmin poikaporukoissa ulkopuoliseksi.

Tietysti MIKA & KIRSI ovat saattaneet ajatella myös niin, että MIKALLA on elämässään edessä ns. ELÄMÄÄ SUUREMPI TEHTÄVÄ, jota voi verrata jopa Amerikan ELON MUSKIIN.

ELONILLAHAN lapsia kuuluu olevan kaikkiaan jo kuusi kappaletta ja viimeisimmästä taaperosta on levinnyt Rolling Stones -lehdessä seuraavaa tietoa:

"Musk on myös paljastanut Twitterissä lapsensa epätavallisen nimen. Hän väittää kuudennen lapsensa kantavan nimeä X Æ A-12 Musk. Julkisuuteen ei ole kerrottu, miten lapsen nimi on tarkoitus lausua. Lapsi on poika."

Tietysti yllä mainittu, tarkoin harkittu ja varsin todennäköinen SEIREENI SANNAN ja MIKA AALTOLAN yhteinen poliittisen vallan kaappaus sai taas uutta lisäilmettä, kun MIKA AALTOLA kirjoitti Ilta-Sanominen Plus-osassa 21.1.2023 ajatuksistaan otsikolla "KOLME HAUTAA JA ASIANTUNTIJAN HAASTEET".

Kuinka ollakaan MIKA kirjoitta kolumnissaan, siitä kuinka hän on henkilökohtaisesti valmistautuessaan tulevaan presidentin tehtävään, käynyt viemässä kukkia seuraavien merkittävien "POLIITTISTEN KUISKAAJIEN" haudoille:

□ Niccole Machiavelli (Italia) (1469-1527)
□ Hans Morgenthau (USA) (1904-1980)
□ Ion Colianu (Romania) (1950-1991)

Eniten ym. herroista ja juonittelijoista MACHIAVELLI on saanut palstatilaa MIKAN kolumnissa mm. seuraavasti:

"Machiavelli kehotti aikoinaan olemaan lähellä hallitsijaa, ruhtinasta. Seisomaan hänen olkapäällään ja kuiskuttamaan neuvoja hänen korvaansa. Jalostamaan ja kehittämään hallinnon ajattelua.

Machiavelli tunnettiin, eikä hän halunnut olla vetäytyvä erakko.

Hän hakeutui lähelle ihmisiä. Laajan oman tuotannon kautta hän sai itse kertoa omat tarinansa, sen kuka hän oli. Se teki hänestä samaistuttavan hahmon, ihmisen.

Mietin paljon omaa julkisuuttani tästä näkökulmasta.

Avoin julkisuus on suojaverkko, jolla tutkija lakkaa olemasta pelkästään puhuva keho aamu-TV:n sohvalla.

Hänestä tulee samaistuttava omassa kömpelössä inhimillisyydessään.

Se taasen mahdollistaa rehellisen kommentoinnin ja analyysin sensitiivisistä asioista, ainakin tiettyyn piteeseen asti."

(Tätähän Mika on tehnyt jo kyllästymiseen saakka. Itse asiassa ei ole ollut asiaa, joihin MIKAN mielipiteitä on tarvittu).

Hans Morgenthau taas korosti, että "asiantuntijan pitää uskaltaa puhua totta vallalle. Toimia unilukkarina tilanteissa, joista hänellä on tietoa ja asiantuntemusta. Pitää olla rohkea ja luja. Pelkäämätön."

Ion Culianu taas totesi, että "perinteinen ajatus, että politiikka ja tiede ovat etäällä toisistaan, oli harhainen käsitys.

Tieto on valtaa, ja vallan rakenteet heijastuvat tietoon. Olisi järjetöntä olla ottamatta tätä huomioon mietittäessä tutkijan rohkeaa mutta eettistä suhdetta tutkimuskohteeseensa."

MIKA AALTOLA päättää kolumninsa seuraavaan yhteenvetoon:

"Vanhat ratkaisut eivät toimi, eikä niitä voi edes paras politiikkakonsultti myydä uusina. Tämä haaste on sekä sisä- että ulkopoliittinen.

Miten ankkuroimme suhteemme Yhdysvaltoihin?

Miten kehitämme infrastruktuuria Itämereltä Pohjanlahdelle aina Ruotsin ja Norjan rajoille?

Mitä tilaisuuksia piilee Venäjän energiasta poiskytkeytymiseen?
Mitä mahdollisuuksia avautuu globalisaation muuttaessa muotoaan ja tuotannon siirtyessä takaisin Eurooppaan?

Miten kansallista eheyttä saadaan vaalittua keskeisimpänä ulkopolitiikan resurssina.

Rohkeaa uudelleenajattelua tarvitaan monelle kansainvälisen politiikan ja sisäpolitiikan sektorilla. Tämä avaa tilaa myös tutkijoille, joilla on jotain mietittynä ja sanottavana. Pelko Pois.

Eikä kysymys ole niinkään siitä, kenelle media ruutuaikaa antaa, vaan siitä, miten tuon aikansa käyttää omien vuosikymmeniä tutkittujen asioiden sanomiseksi tavalla, joka on suoraa, ymmärrettävää ja luottamusta herättävää"

MIKA AALTOLAN ym. kolumni osoittaa selvästi sen, että MIKALLA on selvästi sisäsyntyinen tarve päästä ainakin merkittävien päättäjien "KUISKAAJAKSI" ja todennäköisesti myös lopulta jopa KUKKULAN KUNINKAAKSI.

MIKA näyttää kuitenkin olevan tunnemyrskyjen keskellä vaelteleva tutkija, joka tuntuu vielä etsivän ns. totuutta.

MIKAN VISIO MAAILMASTAKIN näyttää selvästi olevan useiden kysymysten varassa ja MIKA on myös aikoinaan saanut vapautuksen armeijasta.

Näin ollen voidaan todeta, että SEIREENI SANNAN HAAVEILEMAN uuden neuvonantajan eli siis SUOMEN PARHAAN TURVALLISUUSNEUVONANTAJAN täytyy tuntea läpikotaisin sekä kotimainen - että kansainvälinen turvallisuusympäristö mukaan lukien myös perinteiseen sodankäyntiin ja puolustukseen sekä kybersodankäyntiin ja tiedusteluun liittyvät asiat ja järjestelmät.

MIKA AALTOLALLA EI OLE TÄLLAISTA RIIPPUMATONTA OSAAMISTA, joten MIKA ei täytä tehtävän pätevyysvaatimuksia.

TÄLLAISTA SEIREENI SANNAN haaveilemaa PUOLUEPOLITTISTA MYYRÄÄ ei voida myöskää päästää hallituskauden viime metreillä pääministerin avuksi ilman rikosoikeudellisia seuraamuksia.

NATONKIN HAKUPROSESSSI on pysähtynyt, kun ULKOPOLITTINEN KUVIO on hoidettu heikosti nähtävästi kolmikon UNILUKKARI, SEIREENI SANNA ja VIHREÄ HAAVISTO.

VALTION HALLINNOSSA ja PUOLUSTUSVOIMISSA on kuitenkin jo nykyään useita turvallisuuspolitiikan osaajia ja diplomaatteja, joilla on jo vuosikymmenien kokemukset ja osaaminen Suomen turvallisuuteen liittyvistä asioista, joten näistä henkilöistä voidaan milloin tahansa muodostaa turvallisuuspoliittinen verkosto, joka perustuslaillisessa järjestyksessä yhdessä PRESIDENTIN ja PÄÄMINISTERIN kanssa kulloisessakin maailmanpoliittisessa tilanteessa päättävät millaisiin puolustuspoliittisiin toimiin on ryhdyttävä uusien uhkakuvien ilmestyttyä horisonttiin.

Parasta olisi, että nykyisen UTVAN tapaisesta salaseurustelusta siirryttäisiin avoimempaan puolustuspoliittiseen keskusteluun, ettei erehdyttäisi niihin virheisiin, joihin jouduttiin, kun aikoinaan 6.4.1948 solmittiin "lähes ikuisesti voimassa ollut" YYA-sopimus NEUVOSTOLIITON kanssa ja, kun MOOSES LIPPOSEN hallitusohjelmaan vuonna 1995 kirjattiin ns. NATO OPTIO, jonka lunastaminen on jo osoittautunut kiviseksi tieksi, kun MARA AHTISAARI, TARJA HALONEN ja viimeksi UNILUKKARI NIINISTÖKIN kehitteli vielä EU:n yhteistä SOTAVÄKEÄ, vaikka VENÄJÄN PUTLER ajoi ilmeisesti jo lähes 1000 PANSSARVAUNUA ja satoja tuhansia sotilaita UKRAINAN rajan tuntumaan.

PUTLERIn hyökättyä UKRAINAAN jo lähes vuosi sitten, nyt on paljastunut sekin, että Saksallakin tuntuu olevan vain 14 kpl toimivia LEOPARD panssarivaunuja lähetettäväksi UKRAINAAN.

Suomelle onkin syytä valita seuraavissa presidentinvaleissa sellainen PÄÄMINISTERI, joka keskityy muihinkin asioihin kuin hiilineutraaliin Suomeen ja luonnon ennallistamiseen sekä PRESIDENTTI, joka unohtaa VENÄJÄN MUSTAN HIILEN SOIHDUTTAMISEN ja HÖMÖTIAISTEN TIIRUSTELUN AARON kanssa ja keskittyy Suomen turvallisuuspoliittisten asioiden hoitamiseen sekä jättää kryptiset juhlapuheet mahdollisesta maailmanlopusta vähemmälle.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: