Keskustelu

alan kolmas miesAnarkistit asialla jo Oulussa!!!7.2.2023 0:16
On se vaan kumma, miten se anarkia leviää Suomessakin.

Valtakunnan syyttäjä jahtaa PÄIVI RÄSÄSTÄ vihapuheesta, mutta OULUSSA vihapuhetta levittänyt saarnamies saa laajasti julkisuutta ILTALEHDESSÄ, joka on valitettavasti muuttunut yhdeksi Suomen johtavista FAKE NEWS LEHDISTÄ.

Aikoinaanhan ILTALEHTI perustettiin vuonna 1980 oikeistolaisen Uuden Suomen iltapäiväjulkaisuksi vaihtoehtona Sanoma yhtiöiden Ilta-Sanomille, kun meillä vallitsi yhden kanavan tiedotusoppi samalla tavalla kuin NEUVOSTOLIITOSSA oli Pravda eli totuus.

Nykyään ILTALEHTEÄ julkaisee ALMA MEDIA jonka keskeisiä omistajia ovat seuraavat tahot (vuosikertomus 2021).

20 SUURINTA OSAKKEENOMISTAJAA
31.12.2021 KPL OSUUS (%) OSAKKEISTA JA
ÄÄNISTÄ:

1. Otava Oy 23 922 845, 29.04%
2. Mariatorp Oy 15 675 473, 19.03%
3. Ilkka-Yhtymä Oyj 8 993 473, 10.92%
4. Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma 5 327 994, 6.47%
5. Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen 2 781 695, 3.38%
6. Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo 1 901 595, 2.31%
Kaikki 82 383 182, 100.0%

Iltalehden uutisoinnissa hehkutettiin nyt innokkaasti Oulussa anarkistipapin mielenosoitusta Turkin laillisesti valittua Presidentti Erdoğania vastaan.

Kun Ukrainan sota on selvästi nyt varsin kriittisessä vaiheessa ja Suomenkin NATO jäsenyys näyttää olevan liipasimella nimenomaan TURKIN ja myös osittain UNKARINKIN ratifiointien viivästyttyä syystä tai toisesta, niin tuntuu käsittämättömältä, että Suomessa on alettu apinoimaan Ruotsin ääriliikkeiden kaltaista toimintaa.

Suomessa pitää tietysti olla laaja sanavapaus, mutta vapauteen täytyy liittyä myös vastuullisuus, ettei maalle aiheudu "sananvapauden käyttämisestä" korvaamatonta vahinkoa.

ILTALEHTI innostui jo Ruotsissa kurdianarkistin roikotettua Erdoğania esittävää nukkea hirressä ja poltettua koraanin julkisesti lähes vastaavaan mekkalointiin, kun ILTALEHTI julkaisi pilapiirtäjä VILLE RAANNAN laatiman pilkallisen kuvan Erdoğanista pari viikkoa sitten.

FAKE NEWS MEDIA on pitänyt tätäkin provokaatiota hyvänä temppuna, kun Presidentti Erdoğania pidetään Suomessa mahdottomana itsevaltiaana ja lähes ihmishirviönä.

Jostain kummasta syystä ILTALEHTI ja VILLE RAANTA kuvittelivat olevansa aktiivisia maailman parantajia, kun painovat Suomen johtavaan iltapäivä lehteen moista suurinta osaa turkkilaisia morkkaavaa maalitusta.

ILTALEHDESSÄ vastaava päätoimittaja PERTTU KAUPPINEN saattaa kuvitella, että hänkin on yhtä suuri visionääri kuin FAKE NEWS HESARIN Suomen johtava haitaria soittava vastaava päätoimittaja KAIUS NIEMI, joka äskettäin juhlisti firman SANANVAPAUDEN juhlia Sanomatalon parkkipaikalla aamulla töiden alkaessa siihen mittaan, että poliisi jouduttiin kutsumaan paikalle ja todettiin visionäärin promilleiden ylittäneen törkeän rattijuoppouksen rajan.

HESARIN VISIONÄÄRIHÄN oli myös kunnostautunut siinäkin, että päästi SEISKA LEHDEN tasoiset toimittajat Puolustuvoimien sotilassalaisuuksien kimppuun ja kaiken päälle vielä määräsi hyökkäämään kokoomuksen WILLE RYDMANINKIN kimppuun, kun pikkulinnut olivat livertäneet nähtävästi kapakassa toimittajille, että WILLE se vasta kova naisten mies onkin.

Onneksi FAKE NEWS HESARI on jo pantu käräjille virheellisen tiedon levitysestä ja odotettavissa on, että kohta siellä on myös ILTALEHTI, kun aletaan selvittämään mitä vahinkoja Suomelle aiheutuu, kun FAKE NEWS MEDIA aivopesee Suomen kansaa muka tieteeseen vedoten.

Ei ole sitten mikään ihme, että myös ALMA MEDIAN liikevaihto ja voitot ovat kasvaneet merkittävästi, kun ALMA NEDIANKIN tiedotusvälineissä on vuosina 2021-2023 koko ajan jauhettu ja spekuloitu ilmaston muutoksella, koronalla, Ukrainan sodalla, Fortumin UNIPER kaupoilla ja tietysti NATO-prosessilla.

Nyt ILTALEHTI näyttää siis taas raportoivan lähes pääuutisena Oulussa anarkisti kurdien mielenosituksesta, joten voi vain arvailla miten suurta vahinkoa tästäkin voi Suomella tulla ensinäkin NATO-prosessissa mutta myös muussa yhteistyössä turkkilaisten yritysten kanssa, kun vielä taatusti käy ilmi, että ALMA MEDIA näyttää olevan itse asiassa Suomen oikeistolaisen talouselämän äänitorvi.

ILTALEHDEN TURKIN HARKITSEMATONTA RUOSKINTAA JA IRVISTELYÄ ALLA:

"Mielenosoituksessa arvosteltiin voimakkaasti Turkin presidenttiä Recep Tayyip Erdoğania. Oulun ydinkeskustassa Rotuaarin aukiolla puhunut Árpád Kovács sanoi, että Öcalan on syytön ja terroristi on Erdoğan.

□ Oikea terroristi on vapaa, eikä pelkästään vapaa, vaan vapaa puuttumaan kansainväliseen politiikkaan.
Hän on vapaa tekemään, mitä haluaa, ja koko Eurooppa ja melkein koko maailma tekevät, mitä hän sanoo.

Kovácsin puhuessa hänen viereensä nostettiin keppien avulla ilmaan Erdoğania esittävä nukke. Nuken rintaan kiinnitettyyn lappuun oli kirjoitettu sana terroristi.

□ Syytämme Erdoğania terrorismista, kansanmurhasta, sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan Kovács sanoi.

Árpád Kovács on Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kansainvälisen työn pastori.

Kovács oli julkisuudessa kesällä 2020, kun hänen omistamansa ase esiintyi Oulun anarkistiliiton Facebook-sivuilla julkaistussa kuvassa.

Kuvalla haluttiin tukea kurdeja. Kovács kertoi tuolloin olevansa yksi Oulun anarkistiliiton perustajista.

Maanantain mielenosoituksen järjesti toimintaryhmäksi kutsuttu järjestö, jonka perustamisessa ovat olleet mukana muun muassa anarkistiliitto ja paikallisen kurdiyhteisön aktiivit."Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: