Keskustelu

YPYlläpito ilmoittaa3.1.2015 17.27
Ylläpito on poistanut sivuilta spam-, ja häirintä viestejä ennätysvauhdissa. Myös on hauskaa, että kaikki häirintä on samalta kahdelta koneelta, mutta IP-osoite ja serveri on jossain tsekin ja Puolan välillä.
Myös kohteena on joku Heikki ja tietenkin vapaa Juankoski-sivusto, joka pysyy tiukkana vapaan ja esteettömän tiedonvälityksen viestinviejänä häirinnästä huolimatta.
Tämä suuri ja massiivinen häirintä oli samanlaista silloin, kun selvisi ja sivusto kirjoitti PB:n maksuhyvyttömyydestä ensimäisenä Suomessa. Häirintäyritykset vain osoittavat, että on taas osuttu arkaan kohtaan ja korruptiorötöstelijät häiritsevät ja yrittävät viedä mielenkiintoa muualle.
Sivuston puhdistusosasto on ajan tasalla aina tasatunnein poistamalla nämä samasta osoitteesta tulevat häirinnät. Toivotamme häiriköille pitkää yötä. Ja jos osaavat italiaa niin cornuto-sana sopii, kuin sormi per....

YPRe: Ylläpito ilmoittaa3.1.2015 17.33
Ylläpidosta vielä: olemme kohta saavuttaneet 2 500 000 lukijan rajapyykin ja ennätystahti jatkuu sivulatauksissa. Eilen ja tänään on kyllä samasta osoittesta tullut sama häirintää, mutta haittaako tuo depiili ketään sittenkään. Osoittaa vain hädän olevan jo housuissa.

YPRe: Ylläpito ilmoittaa4.1.2015 11.50
Sama depiilien hörhöily on jatkunut sivuilla ja olemme paikantaneet häirikön. Tämä häirikkö on poistettu sivustolta ja tulee aina poistumaan sivuilta löysät pöksyissä.

vinkiksiRe: Ylläpito ilmoittaa4.1.2015 14.03
Ylläpito voisi alkaa julkaista tällä näiden häirikköjen ip numeroita täällä,jotta häirikköjen naapuritkin näkevät kuinka sairaita jotkut voivat olla näin pitkien pyhien jälkeen

YPRe: Ylläpito ilmoittaa4.1.2015 14.52
Terveiset YP:stä. Me tiedämme, ketkä ovat häirinnän tekijät, ja sylttytehdas ei ole kaukana, vaikka serverit niin näyttävätkin. Olemme antaneet osan IP-osoitteista viranomaisen haltuun ja he tutkivat asian.
Hyvä vaan, että jatkavat, niin roimat sakot tulossa.

YPRe: Ylläpito ilmoittaa4.1.2015 16.40
YP ylpeänä esittää seuraavat luvut tämän vuoden aikana:

"Yksittäisiä käyntejä kiireisimpänä päivänä 1776
Sivulatauksia kiireisimpänä päivänä 5380 "

Joten ne kaksi häirikköä saa todella näkyviin ÄÖ tasonsa. Säälittäviä kakkakokkareita.

IsojormaRe: Ylläpito ilmoittaa4.1.2015 21.41
Taitaa olla häiriköillä pippeli jäänyt vetoketjun väliin, kun niin päässä viiraa. Mutta kaikilla on leikkinsä ja varsinkin sellaisilla, jolla henkinen elämä on jäänyt vasemman jalan kalossin numeron tasolle. Onko se nyt tohvelieläin vai kalossieläin.

Pena T.Re: Ylläpito ilmoittaa5.1.2015 16.17
Toisten nimimerkeillä kirjoittavat ovat keskustelupalstojen alinta kastia. Omalla nimellä kirjoittavat ovat parasta A-ryhmää. Oma nimimerkki on myös eräänlainen tavaramerkki.
En halua, että Suomi24:n älykääpiöt pilaavat hyvät sivumme.
Onhan se nähty, että totuus on myrkkyä kepumafialle, aina...

ylläpitoRe: Ylläpito ilmoittaa5.1.2015 19.33
On takuulla odotettavissa huonoja uutisia PB:stä, sillä maksetut häiriköt jaksavat vielä sontia sivuille. YP ilmoittaa, että häirintä loppuu kohta.
Toisena: alan miehen kirjoitukset poistetaan sivuilta johtuen siitä, että selkeä yhteys häirintään löytyy. Myös yllyttäminen.

YPRe: Ylläpito ilmoittaa5.1.2015 20.42
Olemme poistaneet satoja saman häirikön kirjoituksia. Voi vain kuvitellä tämän henkilön älykkyysosamäärää. Pieni on ja tarkemmin miettiessä kuka maksaa tämäntason tunarille, joka saa sivustolle lisää seuraajia, ja siitä ylläpito kiittää tätä älykääpiötä.

alan kolmas miesRe: Ylläpito ilmoittaa6.1.2015 1.57
Toivotaan, että sivustolle laitetaan ÄO muuri. Sellaisia, joilla ÄO on nollan pinnassa ei tule päästää sivustoille lainkaan.

Sitten on kutenkin voitava turvata "tavallisen tallaajan" pääsy ilmaisemaan itseään.

Nykyaikana Google ja Facebook alkaa meitä kohta laittaamaan sellaiseen muottiin, että alaa minua paremmin seuraavat näkee tässäkin vaaroja. Alkaa tulla yksisilmäistä maailmankuvaa.

VAPAA:lle kiitos menneestä ja kohti uusia haasteita Juankosken, Pohjois-Savon sekä koko Suomen Parhaaksi.

Sana on VAPAA!!!!

Huonosti siinä käviRe: Ylläpito ilmoittaa6.1.2015 11.21
On aivan luonnollista, että häirintä kirjoitukset ovat lisääntyneet, koska odotukset ovat olleet PB suhteen todella merkittävät.
Nyt sitten on selvinnyt miten suurenluokan huijaus tuo kokonaisuudessaan oli.
Siinä meni juankoskelaisten rahat ja nyt sitten on tullut maksun aika, palveluja joudutaan sulkemaan kovalla kädellä.

Tuon yltiöpäisen päättämisen seuraukset ensimmäisenä saavat kokea karmaisevalla tavalla säyneiseläiset kun koulu sulkeutuu.

Entinen kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja nykyinen koillispaperin tuottaja Erika Suominen pääsi tavoitteeseensa. Voidaan aivan hyvin häntä nimittää Säyneisen koulun syöjäksi.

Mutta tämä kurjistaminen on vasta alussa. Peli on totaalisesti menetetty Juankoskella kun velkamäärä kasvoi pikapäättäjien toimesta täysin kohtuuttomaksi sillikukkien rakentamisella ja muilla nyt tyhjiksi jäävillä koulujen rakentamisilla.
Nyt on sitten rakenteiden purkamisen aika. Ei olisi voinut oikein uskoa kuinka voi pilata muutama kokematon poliitikko nopeasti Juankosken kunnan.
Näin nämä täysin untuvikot pääsivät tämän tuhon tekemään jatkuvista varoitteluista huolimatta. Mutta tämän kaiken mahdollistivat äänestäjät, joten ei siinä mitään muuta mahdollisuutta ole kuin nyt on aika kärsiä. Kiinteistöjen hinnat ovat romahtaneet, kukaan ei osta edes rantatonttia kun vesistöt ovat välillä saastuneet.
Juankoskelaiset maksavat tämän kauhistuttavalla tavalla jonka vaikutukset näkyvät ja tuntuvat muutaman vuosikymmenen päähän. Väki pakene alueelta ken vain suinkin voi vähenemä on vaan kiihtyvä ja tulevina vuosina se on noin 100-200 henkilön vuosivauhtia.
Voiko tämän suurempaa tuhoa olla mitä nämä pikapäättäjät, pajuvitsan heiluttajineen ovat saaneet Juankoskella aikaan.
Karmaisevaa on katsoa kun hyvät rakennukset häviävät kaivinkoneiden möyriessä kunnan keskustassa.
Alueen asukkaat ovat jo siirtyneet ostamana tarvittavat tuotteet naapurikuntiin ja tämä entisestään näivettää alueen palvelutarjontaa ja alue viimein on pelkkä pieni nukkumalähiö.
Voi, voi noita hummeriveljeksiä minkä saivat aikaan ja voi sanoa, että tosi nopeasti.

hölömööRe: Ylläpito ilmoittaa7.1.2015 10.37
-"sivustolla on sokeaa parjausta ja vähän ajatuksia."
-"Häggblom puhuu pikkukunnan virkamiehet ja poliitikot pyörryksiin, panee sitten vähän naiskauneutta kehiin ja kunnanisät on myyty. En voi muuta kuin ihailla."
-"Vika on vain siinä, että pienistä kunnista ei löydy sellaisia osaajia, eikä varsinkaan teollisuuspolitiikan osaajia, etteikö Rainer saisi heitä puhuttua ympäri 10-0."
-"Tämä sivusto osoittaa hyvin sen, kuinka sivistymätöntä porukkaa Juankoskella on"
-"Ei kuntien johtoa auta muu, kuin isommat kunnat, joista voi sitten löytyä joku järkevämpikin poliitikko"

Juankoskelta tuunariRe: Ylläpito ilmoittaa7.1.2015 14.05
Ylläoleva kirjoitus osoittaa, että on ilmeisen selvää, että ääliöitä, kuten ylläoleva -hölömöö- nimimerkkilöytynee.
Samainen kirjoittaja on ilmeisen selvästi työtön ja tunari kaikenkaikkiaan, joten kirjoituksen painoarvo on täysi nolla,1. Puskasta mylvijöitä ja paskahousuja löytyy ja on löytynyt aina. Kun sitten on toiminnan ja työn aika, menee sormi persiisiin.

PRe: Ylläpito ilmoittaa7.1.2015 17.19
No niin, nyt tuli rotia.

Hyvä asiaRe: Ylläpito ilmoittaa7.1.2015 17.45
Nyt loppui häirikkö kirjoittelu kun pitää ylläpitoon ilmoittaa käyttäjätunnukset. Tämä kyllä siivoaa sivustoa. Näin ylläpito voi heti selvittää kirjoittajien henkilöllisyyden. Toisaalta harmillista, että tähän piti mennä, mutta kun noita häiriintyneistä henkilöitä on niin paljon liikkeellä varsinkin näin pitkien juhlapyhien jälkeen, niin tämä on hyvä ratkaisu ylläpidolta. Eihän siitä mitään tule, että yhden henkilön aika menee päivästä toiseen pelkästään häirikkökirjoittajien kirjoituksia poistaessa.

ei oikeesti Re: Ylläpito ilmoittaa8.1.2015 10.28
Onko tullut mieleen että tämä rekisteröityminen ei millään tavalla tule estämään häiritsemistä?

Pena T.Re: Ylläpito ilmoittaa8.1.2015 16.13
Mitenkähän sivuston ylläpito sujuisi, jos sen pitäjinä olisi Juankosken kepumafia?
Toisaalta olemme nähneet ja kokeneet kepulaisen Koillis-Pravdan vihakirjoituksia ja sensuuria. Tiedämme jopa, että Erika ja Rane ovat olleet puuhamiehinä mukana.
Onko tällä palstalla esitetty, että kepumafian johto muuttaisi pois Juankoskelta? Ei ole.
Ei sitten muuta kuin Vapaata Kirjoittelua... hyvän journalismin vaatimusten mukaisesti...



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: