Keskustelu

alan kolmas miesSeireeni SANNAN TANSSIIN KUTSU!!!18.2.2023 23:41
SEIREENI SANNA pääsi taas paistatelemaan punaiselle matolle ja kuiskaili Saksan KORRUPTIO URSULAN korvaan, että taas on tullut JAUHOTANSSEISSA käytyä.

SEIREENI SANNA on myös kiitellyt amerikkalaisten demujen CNN propaganda kanavalla, kuinka KANKI KAIKKONENKIN oli jäänyt isyyslomalle, kun NATO keskustelut ovat kriittisessä vaiheessa.

Vaikuttaa siltä, että SEIREENI SANNA yrittää houkutella KANKI KAIKKOSTAKIN JAUHOTANSSIIN.

KANKIHAN on sentään vanha tanssimestari, joten tätä SEIREENI SANNAN tanssiin kutsua ei sovi ihmetellä.

KANKI KAIKKOSEN on nyt syytä pitää linjat tiukkana, ettei SEIREENI SANNA pääse sotkemaan KANKI KAIKKOSENKIN perheasioita!!!

Kaikesta näkee, että SEIREENI SANNAN eväät on syöty, kun SEIREENI SANNA aloittaa jokaisen työpäivänsä ihailemalla omaa kuvaansa peilistä ja tietenkin kysyy klassiset kysymykset:

"Kerro, kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin???"

Tämän "vakavan" kysymyksen päivittäinen hokeminen on tullut maksamaan jokaiselle Suomen kansalaiselle sylivauvat mukaan lukien jo tammikuun lopussa 2023 jo ainakin 25 834 euroa.

10 vuoden päästä nykyvelat ovat kasvaneet jo 40 119 euroon 4.5% vuotuista korkoa käyttäen.

Jos korko nousee 8%:iin niin jokaisella pikkulapsellakin on syntymälahjana piikissä 55 774 euroa.

"Huraa, huh hah hei täällä Mannakorven mailla meillä paljon on tiputettu pontikkaa!!!

Ja kaiken huipuksi jopa TRANSULAITKIN pantiin voimaan!!!

Hyvin menee, mutta menköön vaan!!!

alan kolmas miesRe: Seireeni SANNAN TANSSIIN KUTSU!!!20.2.2023 18:48
Seireeni Sannan WOKISTINEN SOSSULIIKE on nyt lähtenyt puhdistamaan TULIPUNAISTA NATO VASTAISTA HISTORIAANSA ja tietysti DEMUJEN SYNKKÄÄ KOMMUNISTISTA MENOA.

KAIKKI MUISTAA sen, kun MOOSES totesi yhdessä UNILUKKARIN kanssa, että Suomen täytyy päästä istumaan kaikkiin mahdolisiin pöytiin.

MOOSEKSEN hyvä ystävä TARJA HALONENKIN piti kynsin hapain kiinni siitä, että KALLION DUUNARILAPSELLE pitää kattaa oma lautanen BRYSSELIN KOSTEISIIN ILLALLISPÖYTIIN.

Mallia on siis meillä otettu PUTLERIN MAASSA käyttöön otetusta uudesta historian kirjoituksesta, jossa MASSAMURHAAJA ISÄ AURINKOINEN eli STALIN nostetaan taas KUKKULAN KUNINKAAKSI.

Andrei Saharovin Moskovan instituutin ovetkin näköjään suljetaan, kun PUTLERIN SOTAA ja hallintoa vastustava keskus ei pysty maksamaan PUTLERIN HALLINNON määräämää korkeata tilavuokraa.

Suomessa sama WOKISTINEN GLOBALISTIEN järjestelymekanismi leviää myös sähköverkkoihin, terveys- ja sosiaalihuoltoon sekä kaikkiin kauppakeskuksiin ja tietysti myös polttoainekauppaan.

Jokainen hiilijalanjälki, leipä-, lihapala ja vesilasi menee säännöstelyyn ja syntyvä lapsi laitetaan luvan varaiseksi, kun Kiinassa kokeiltu epäonnistunut yhden lapsen politiikka ei purrut, niin nyt SUOMESSAKIN tavaoitellaan jo NOLLA LAPSEN politiikkaakin FAKE NEWS MEDIA HESARIN ympäristötoimittaja Piia ELOSEN ja Petja PELLIN toimesta.

ILMASTOPANELIN MARKKU OLLIKAINEN oli taas raahattu YLE:n haastatteluun komeat VIOLETIT ILMASTON PÖLLÖLASIT SILMILLÄÄN ja tietysti PÖLLÖLAAKSON johtaja ehdotti jo metsänomistajille HAKKUUVEROJA, jotta metsäomistajien perustuslaissa turvattu omaisuuden suoja saadaan konfiskoitua EU:n korruptioviranomaisten käsiin!!!

SEIREENI SANNA näyttää olevan tämän kaiken INFOPOTASKAN takapiruna!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: