Keskustelu

alan kolmas miesÄHTÄRIN PANDA RIKOLLISET1.3.2023 3:35
ÄhtÄRISTÄ kuului taas kummia.

PYRYN JA LUMIN palauttamisesta Kiinaan ei saatu vieläkään päätöstä tänään.

Ei tietenkään saatu, kun PYRY ja LUMI kuskattiin ÄHTÄRIIN UNILUKKARIN ja Kiinan Presidentti XI JINPING keskenään tekemän sopimuksen mukaan molempien suojeluksessa jo vuonna 2018.

UNILUKKARIHAN on jokaisessa mahdollisesa yhteydessä muistuttanut muita alempiarvoisia suomalaisia siitä, että Suomi on oikeusvaltio, jossa jokaisen suomalaisen on noudatettava tarkoin lakia ja EU:n säännöksiä.

Tietysti Pyryn ja Lumin kohdalla ÄHTÄRIN ELÄINPUISTOSSA kaikki lakikirjat kuitenkin heitettiin syrjään, kun juristin koulutuksenkin saanut UNILUKKARI puuhasteli ähtäriläisten puuhamiesten kanssa pandahankkeelle rahoituksen, jonka Suomen Korkein hallinto-oikeus on kuitenkin todennut vielä valituksen jälkeenkin laittomaksi 15.6.2020 seuraavasti:

"Ähtäri ei olisi saanut myöntää yli 17 miljoonan euron takauksia hankkeille. Hallinto-oikeuden perustelujen mukaan kunnan saamat vastavakuudet eivät olleet riittävät ja riski oli liian suuri.

Korkein hallinto-oikeus katsoo, ettei hallinto-oikeuden päätöksien muuttamiseen ole perusteita.

Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksissä todetaan, että hallinto-oikeuden päätöksen perustelut ja siinä mainitut oikeusohjeet sekä korkeimmassa hallinto-oikeudessa esitetyt vaatimukset ja asiassa saatu selvitys huomioiden, hallinto-oikeuden päätöstä ei ole perusteltua muuttaa.

Korkein hallinto-oikeus toteaa, että lisäselvityksiä on saatu Ähtärin kaupungihallitukselta, mutta Ähtärin Eläinpuisto Oy, Hotelli Mesikämmen Oy tai Snowpanda Resort Ähtäri Zoo Oy eivät ole käyttäneet niille varattua tilaisuutta selityksen antamiseen."

ÄHTÄRISSÄ UNILUKKARI oli juristina tyhmyyttään siis ollut innolla ajamassa/edistämässä kommunistisen Kiinan Preisentti XI Jinpingin kanssa täysin laitonta hanketta.

Pandapuiston rahoituskuviohan oli lähes täysin linjassa myös sen laittoman rahoituskuvion kanssa, kun JUANKOSKELLA kaupungin takauskeinottelijat ja rahanpesijät rahoittivat Premium Boardia ja Juankosken Biolämpöä myöskin OPTIO-NAAMARIT päällään.

On selvää, että oikeusvaltiossa lain pitää koskea samoista rikoksista kaikkia lakien rikkojia, joten tietysti siitäkään lähtökohdasta ei voi löytyä sellaista ratkaisua, että ÄHTÄRIN ELÄINPUISTOAKAAN ei voida laittomien rahoituskuvioiden perusteella rahoittaa.

Tästä seuraa se, että tietysti kaikki laittomat PANDAPUISTON rahoituspäätökset täytyy purkaa, mutta näin ei tietenkään ÄHTÄRISSÄKÄÄN ole kuitenkaan näköjään vielä tehty.

Vaikuttaa siltä, että ÄHTÄRISSÄ yritetään vielä kynsin hampain keksiä sellainen porsaanreikä, jonka avulla VALTIO vielä sadaan tässäkin hasardihankkeessa maksumieheksi.

Selkeintähän tämän sopan rahoituskuvion ratkaisu olisi, jos ÄHTÄRIN ELÄINPUISTON rahoitus voitaisiin jotenkin liittää vaikka EU:n ILMASTOPAKETTIIN tai Presidentin Kanslian budjettiin.

Kyseisen kanslian kohdallahan piikki näyttääkin olleen viime aikoina selvästi ns. auki, kuten kanslian budjetoidut määrärahat vuosilta 2017-2023 alla osoittavat (x 1000 euroa):

□ 2017: 13 729
□ 2022: 26 797
□ 2023: 39 889
Muutos 2017-2023: 190.5%

Pyryn ja Lumin syöttämistä on siis jo vuodesta 2018 lähtien harjoitettu laittomasti ja koko Ähtärin Eäinpuisron rahoitus on siis ollut jo lähes viisi vuotta laittomalla pohjalla.

On käsittämätöntä, että tällaista laitonta rauhoitettujen eläinten rääkkäämistä häkkitiloissa voidaan kuitenkin ns. Suomen oikeusvaltiossa nykypäivänä pitää vielä jotenkin hyväksyttävänä.

Herää kysymys, että UNILUKKARI on tässäkin asiassa taas toiminut samalla tavalla PANDA-NAAMARIT päällään kuin NATO-OPTIO NAAMAREIDEN kanssa on ollut kyse siitä lähtien, kun Suomi liittyi 1.1.1995 EU:n jäseneksi.

Iltalehden tuore tilannetiedote ÄHTÄRIN PANDAPUISTON vaiheista on esitetty lyhenneltynä alla.

Huomiota herättää tässäkin pintapuolisessa pohdiskelussa se, ettei ILTALEHTI tietenkään valaise koko hankkeen ilmeisen rikollisia vaiheita, vaan lähtee vain tekopyhästi pohdiskelemaan sitä, pitääkö PYRY ja LUMI palauttaa Kiinaan.

"Kiinalaiset isopandat saapuivat Suomeen tammikuussa 2018 ja muuttivat asustamaan Ähtäriin.

Pandat ovat vuokralla Kiinasta, joka lähettää pandoja eri puolille maailmaa osana diplomatiaansa.

Toiveissa on erittäin uhanalaisten isopandojen lisääntyminen eläintarhaolosuhteissa.

Ähtäriin kotiutuneiden Lumin ja Pyrynkin on toivottu saavan jälkeläisiä, mutta toistaiseksi pikku-pandoja ei ole saatu. Sen sijaan laskuja on tullut maksettavaksi.

Kahden pandan vuokraaminen Kiinasta 15 vuoden ajaksi maksaa tiettävästi noin 12,5 miljoonaa euroa.

Eläinten hoitaminen maksaa myös pitkän pennin ja Ähtärin eläinpuisto on talousahdingossa.

Vuonna 2021 päättyneen tilikauden jälkeen Ähtärin eläinpuiston kassa oli yli kolme miljoonaa euroa tappiollinen."

Kuten ILTALEHDEN uutisestä nähdään, niin kyseisessä hankkeessa ei ole ollut talouden osalta järjen hiventäkään, mutta silti UNILUKKARI on pannut koko arvovaltnsa tällaiseenkin kiinalaisten kommunistien nöyristelyyn ja uhanalaisten eläinraukkojen käyttämiseen vielä kommunistisissa mainostarkoituksissa.

Ei sitten ole mikään ihme, että UNILUKKARI on tehnyt myös MEGA LUOKAN arviointivirheen, kun on alistunut myös massamurhaajaksi osoittautuneen PUTININ jääkiekkokaveriksi, jolloin voidaan päätellä, että UNILUKKARIN KYKY ARVIOIDA PUTININ todellisia maailmanpoliittisia mielihaluja ja pakkomielteitä on ollut vuosikausia selvästi hämärtynyt.

Massiivisten virhearvioidensa vuoksi UNILUKKARI ei siis selvästi kuulu ns. kylmähermoisiin johtajiin, vaan on ollut vain se "puolivallaton leskimies", jollaiseksi UNILUKKARILLA oli aiemmin itselläänkin tapana leikkisästi itsensä kuvailla.

Puolivallaton leskimies voi tietysti tehdä pahojakin virheitä, kun vallattomuus valtaa mielen, niin silloin järjen käyttö normaalisti hämärtyy.

Hyväuskoinen UNILUKKARI meni helposti retkuun myös KORONAN aikana, kun UNILUKARI yhdessä Suomen Instagram johtajaksi nousseen SANNA MARININ kanssa lähti perustamaan jo KORONANYRKKIÄKIN, kun vielä sen lisäksi koko eteläinen Suomikin julistetiin hätäpäissään sulkutilaan, kun amerikkalaisista FAKE NEWS MEDIOISTA oli alettu levittämään valkeellista tietoa mm. KORONA VIRUKSEN ALKUPERÄSTÄKIN ja kaiken maailman KORONA MASKEISTA.

Huomiota herättää sekin, että KORONA-ASIOISSAKIN LÄHES KAIKKI SUOMEN VIRUSOPIN ja LÄÄKETITEEN JOHTAVAT NS. ASIANTUNTIJAT näyttävät menneen täysin samaan retkuun kuin UNILUKKARI, vaikka olisi olettanut, että edes jonkinlaista kritiikkiä olisi esitetty, kun WHO:kin toiminnasta on asiantuntijoiillakin täytynyt olla joku tieto siitä, että kyseinen YK:n järjestö on jo pitempään ollut Kiinan kommunistisen puolueen talutusnuorassa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: