Keskustelu

alan kolmas miesSanna Marinin vaalitappio noteerattiin jo Amerikassa4.4.2023 3:36
Sanna Marin teki lyhyen ja mutta näyttävän syöksykierteisen uran Suomen pääministerinä.

10 minuuuttia sitten Amerikan kovassa kasvussa oleva suosittu Newsmax- kaapelikanava, jonka demokraatit tammikuussa päättivät sensuroida kanavatarjonnasta, mutta joka onnistuttiin noin viikko sitten palauttamaan takaisin ATT:n Direct TV tytäryrityksen kanavatarjontaan, julkaisi lyhyen uutisen Sanna Marinin hallituksen katastrofaalisesta eilisestä vaalitappiosta.

Uutinen aloitettiin Sanna Marinin TikTokissa esitetyllä tanssikuvilla taannoisista JAUHO BILEISTA ja uutisessa todettiin millaista menoa vapaamielisessä Suomessa oikein harjoitetaan.

Kun Sannan JAUHO BILEIDEN ketkuttelukuvat ole laitettu eetteriin, niin sitten näytettiin, kuinka keskustaoikeistolainen Kokoomus saavutti saavutti selvän vaalivoiton.

Petteri Orpo oli kuvattuna iloisena kahden naisen väliin ja minusta Petterin vasemmalla puoilella oli RIIKKA PURRA ja oikealla puolella SARI ESSAYAH.

Tälla tavalla Suomi näytetään nyt ottavan esille jo amerikkalaisessakin mediassa, joten meidän ei kannata täällä kovin innokkaasti enää harrastaa noita Sanna Marinin JAUHO BILEIDEN levitystä mediassa, koska melkoisella varmuudella tuollaiselle JAUHO BILETYKSELLÄ Suomeen ei taatusti tulla vakavammissa instituutioissa suhtautumaan kovinkaan suurella arvostuksella.

Ainakin Newsmaxin hyvällä uutisankkuri Rob Schmidtillä näytti olevan hymy herkässä, kun Sanna Marin keikisteli noissa JAUHO BILEISSÄÄN kameralle.

Jostain kumman syystä Suomessa FAKE NEWS MEDIA on pitänyt tätä Sanna Marinin rajojen rikkomista jotenkin modernina asiana, joka kuuluu lapsekkaan riehakkaaseen menoon, vaikka Sanna Marin on sattunut tulemaan Suomen Pääministeriksi ikään kuin SATTUMA KORPPINA ilman mitään sen suurempia ansioita kuin lyhyt työrupeama Tampereella Sokoksen kassana.

Silloin ei ole mikään ihme, että arvostelykyky ja vastuunkanto saattaa hyvinkin julkisuudessa ja muutoinkin unohtua lausunnoista ja toimista.

Valitettavasti Sanna Marin ei ole toilailuillaan Suomen kansainvälistä kuvaa ainakaan parantanut.

Sanna Marinin ketkuttelu oli esitetty jatkovideona, jossa Amerikassa Seniilin Joe Bidenin hallinnon suosioon nostamat TRANSUT ja DRAG-sankarit esiintyivät keikistellen pikku lapsille.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: