Keskustelu

alan kolmas miesSuomeen uusi hallitus5.4.2023 2:33
Sanna Marinin äärivasemmistolainen hallitus on nyt muisto vain.

NATOon liityttiin vajaassa vuodessa ja kiitos tästä kuuluu nyt tietysti UNILUKKARILLE ja koko Suomen viisaalle kansalle, jota kuitenkin vuodesta 1999 lähtien on valitettavasti johtavien poliitikkojen toimesta johdettu harhaan ns. NATO OPTIOn avulla.

Jos olisimme ajoissa tehneet oikean analyysin Suomen puolustuksenkin strategisesta tilanteesta, niin meillä olisi jo aikaa sitten ollut riittävät puolustukselliset valmiudet, kun agressiivinen VENÄJÄ jo vuonna 2007 PUTININ suulla vahvisti Münchenin puheessaan, että NEUVOSTOLIITON hajoaminen on ollut nykyhistorian pahin kansainvälinen katastrofi, joka on korjattava.

Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!!!

Paljon tuhoa Suomessa on ehditty tehdä viimeisen neljän vuodenkin aikana ja nyt näyttää siltä, että Suomen reaalinen bruttokansantuote laskee roimasti jo heti vuonna 2023.

NATO OPTIOn rinnalla meillä on myös uskottu valheelliseen globalistien luomaan kiilusilmäiseen vihervasemmistolaiseen siirtymään, vaikka kansantalouden kehityksenkin kannalta jokaisen kansantalouden asiantuntijan olisi tullut tiedostaa, että ns. VIHREÄSSÄ SIIRTYMÄSSÄ Suomen reaalinen bruttokansantuote on esim. aikavälillä 2008-2022 kasvanut vuosittain vain keskimäärin vain 0.0%:a ja valtion kustannukset ovat taas samaan aikaan kuitenkin kasvaneet reaalisesti kumulatiivisesti 35%.

Vuonna 2023 Suomen reaalinen BKT näyttää laskevan voimakkaan inflaation johdosta ilmeisesti noin 5%:lla ja senkin jälkeen reaalinen kasvu näyttää jäävän väkisinkin 0%:n pintaan ja tietysti inflaatio vain jatkaa kulkuaan hidastuen ehkä parilla prosenttiyksiköllä.

Kaikki merkit viittaavat siis siihen suuntaan, että tulevan kahden vaalikauden aikana Suomen reaalisen BKT:n kasvuvauhti tulee olemaan vaatimatonta, ellei suuntaa muuteta radikaalisti.

Ensimmäiseksi täytyy aukottomasti selvittää kiilusilmäisen vihreän siirtymän ja heikon reaalisen BKT:n välinen yhteys.

Kun kiilusilmäisesti vihreästä siirtymästä ei näy kertyneen Suomen reaaliseen bruttokansantuotteeseen kasvua ja tämä riidattomasti ja läpinäkyvästi kansalle kerrotaan, niin tällä vihreälle utopialle tulee toivottavasti käymään aivan samalla tavalla kuin juuri on käynyt alle yhdessä yössä NATO-OPTIOLLE, kun Suomen kansa vihdoin heräsi Ruususen Unestaan havaittuaan, että PUTIN oli hyökännyt naapurimaa UKRAINAN kimppuun raakalaismaisten rikollisten voimin ilman mitään syytä.

Ei tarvita kovinkaan monimutkaisia matemaattisia tekoälymalleja, kun selviää Suomenkin kansalle voidaan selvittää, että bruttokansantuotetta ei tietenkään ole voinut kertyä, kun vihreää siirtymää Suomessa on rahoitettu vuosikymmenet pääasiassa vain erilaisten vihreän siirtymän tukitoimin ja päästökaupan keinoin, jolloin näillä tukitoimilla voidaan kätevästi piilottaa se tosiasia, että todennäköisesti suurin osa näistä ns. vihreistä investoinneista ovat olleet kansantalouden kannalta täysin tappiollisia tai erittäin heikosti kannattavia, kun ottaa huomioon nykyisenkin korkean useissa tuotteissa jopa 15%:n tasolla olevan inflaation.

Kun investointien puhdistettu tuotto ilman avustuksia jää pienemmäksi kuin inflaatio, niin on selvää, ettei kansatalouteen voi niissä oloissa tietenkään mitenkään syntyä arvonlisää ja silloin bruttokansantuotteen reaalinen kehitys tietysti jää olemattomaksi tai saattaa jopa pienetä, niin kuin on ajoittain meillä käynytkin Suomessa.

LUKE tilastoista on hyvinkin helposti selvitettävissä, että esim. aikavälillä 2008-2022 Suomen metsien kumulatiivinen nettokasvu (kasvu-poistuma) on ollut 650 milj. k-m3.

Kuitenkin LUKEn ja SYKEn virkamiehet ja tietysti Markku Ollikaisen johtama ilmastopaneli, jotka ovat antaneet poliitikoille ohjeita Suomen metsien hoidosta ja hiilinielujen määrän kehityksestä, ovat kuitenkin laskelmissaan todistaneet, että Suomen metsienkin hiilinielut ovat jo muka muuttumassa päästölähteeksi, mikä tietysti viittaisi siihen, että metsien poistuma on ollut suurempaa kuin metsien kasvu.

Mitkään LUKEn viralliset tilastot eivät kuitenkaan tue tällaisia väitteitä.

Näiden laskelmien perusteella kyseiset ns. asiantuntijat ja ilmastokiihkoilijat ovat jo medialle jatkuvasti toitottaneet sellaistakin sanomaa, että jopa metsien hakkuitakin tulisi valtion toimesta ryhtyä rajoittamaan.

Kuitenkin, kun katsotaan em. aikavälillä kumulatiivisesti kertynyttä noin 650 milj. k-m3 suuruista nettokasvukertymää (kasvu-poistuma), niin 650 milj. k-m3 vastaa nykyään jo noin 8 vuoden suuruista nykyistä hakkuukertymää.

Näin ollen ei ole mitään reaalista syytä lähteä edes keskustelemaan hakkuiden rajoittamisesta.

Keskustella kyllä kannattaa siit, että nykyään jop yli 10 milj. k-m3 metriä puuta syötetään höyrykattiloihin ympäri Suomen niemen, kun samaan aikaan kaikin mahdollisin keinoin on pyritty eroon mm. kivihiilen ja turpeen käytöstä.

Tällaiset luvut kertovat karusti sen, että Suomi on ollut peräti 14-15 vuotta ns. Kreikan tuhoisalla tiellä.

Vaikka siis koko ajan olemme olleet tällä tuhoisalla tiellä, niin vasta 2.4.2023 Suomen kansa heräsi ja Sanna Marinin johtamalle vihervasemmistolaiselle hallitukselle sanottiin jämäkästi SOROM NOO!!!

Kansa vaatii siis uudenlaista hallitusta ja hallitusohjelmaa.

KEPU on koko historiansa aikana kertonut Suomen kansalle, kuinka puolue on kantanut vastuuta Suomen hyvinvoinnin puolesta.

Tätä taustaa vasten ajatellen ANNIKAN ja Eduskunnallle hyvästit jättäneen HARMAAN MATIN LAUSUNNOT KEPUN JÄÄMISESTÄ VAPAAEHTOISESTI TULEVAN HALLITUKSEN ULKOPUOLELLE KUULOSTAA RINTAMAKARKURUUDELTA!!!

On selvää, ettei KEPU voi jäädä vain katselle seuraajaksi, kun Suomen asioista laitetaan kuntoon, koska mitä suurimmassa määrin myös Suomen alkutuottajienkin asema täytyy saada vihdoin korjattua.

KEPUN on myös turha leikkiä vasemmistopuoluetta, kun iso osa KEPUNKIN kannattajista ovat siis viljelijöitä ja muiden maataloustuotteiden tuottajia, jotka selvästi joutuvat hoitamaan asioitaan aivan samalla tavalla, kuin kuka tahansa muukin yrittäjä joutuu tässä maassa tekemään.

Toisin sanoen alkutuottajillakin tulojen täytyy olla suuremmat kuin menot tai lopulta ainuttakaan alkutuottajaa ei tähän maahan vihervasemmistolaisella menolla valitettavasti jää.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Suomeen uusi hallitus5.4.2023 6:36
Aina on maalla ollut viisaita, kun merellä on myrskynnyt.Me olemme nyt oppositiossa. Eikö tämä kelpaa kokoomukselle. Olemme hiljaa ja tyytyväisiä, kun maan asiat pannaan kuntoon.
Katsotaan sitten neljän vuoden päästä onko meidän aihetta palata valtaan.
Ei ole mitään järkeä pyrkiä mukaan jakamaan niukkuutta. Neljän vuoden päästä Markku Rossikin on vasta 71 vuotta, vaikka miten lasketaan. Itsekin olen ajatellut tarjoutua VitaePro-mainokseen ja valmistautua paluuseen. Mainoksessa saisi myönteistä julkisuutta.

ottoRe: Suomeen uusi hallitus19.4.2023 13:48
Jaha, jaha, kynnykset sulaa vähän siellä ja täällä.

Ja uusiakin avauksia näyttää tippuvan:

Depuli-Kokkari-Persu?

Vasemmalta oikealle vai päinvastoin?
Nähtäväksi jää miten tuolit isossa salissa täytetään.

Siitäkin voi tulla kynnys missä kukin istuu.

Kokkarit ovat olleet iät ja ajat, siis vuodesta 1918 oikeistopuolue.

Ainoa muutos on, että kansallisesta kokoomuksesta on tullut ylikansallinen sekoomus.

Oikeistopuolue kuitenkin.

Kertoessasi olevasi demari, et ole kertonut maailmankatsomuksestasi vielä mitään.

Näin sanottiin joskus.

Pitää paikkansa edelleen. "Lasselehtisten ja erkkituomiojien" väliin näet mahtuu perinteinen oikeisto-vasemmisto -akseli päitään myöten.

Anteeksi, unohdin Kiljusen ja sen Aki Lindenin.

Täysiä stalinisteja ja moskovamielisiä kommmunisteja.

Molemmat.

Edelleen vaikka muuta väittävät.

"Natoon Ruotsin völjyssä..."

No se siitä.

Persut? Tuo puolue, joka on työväenpuolue vieläpä ilman sosialismia ja samanaikaisesti yrittäjäpuolue ilman kvartaalikapitalismia.

Puolue, joka on useilla mittareilla useampaan kertaan sijoitettu kohtaan 5,4.

Siis 0,4 piirua oikealle keskiviivasta.

Sikäli kun tiedän, sen ohjelmat, joita muuten piisaa, eivät ole muuttuneet vaikka vanha isäntä läksi ja lähtiessään yritti tuikata torppansa tuleen.

Se Juudas Iskariot.

Mutta se ei nyt kuulu tähän.

Lienee selvää, jotta pitkä Antti koettaa palauttaa demarit entiseen tolkulliseen asentoon.

Asentoon, jossa ay-siipi sanoo viimeisen sanan.

Anttihan hävisi niukasti paalupaikan haloskan etäpäätteelle.

Ehdin jo olla varma, jotta sinipuna + taaperot hallituksen tekevät.

Kolmen ison kopla voisi olla aivan hyvä ratkaisu sikäli kun asioita aiotaan pistää edes jonkinlaiseen kuntoon.

On siinä vaan yksi iso mutta.

Persut tuskin ovat unohtaneet kesää 2017.

Sininen tulevaisuus nimittäin syntyi varsin tiukasti kokkareiden, sanoisinko manuaalisessa ohjauksessa.

Ja hämmensi sitä soppa muutkin.

Poliittisen puolueen sisäistä asiaa muuten.

Voi olla, jotta Petteri tarvitsee nitron jos toisenkin.

Ja tuskinpa Mäntyniemessäkään täysiä yöunia nukuta.

Vaikka miten Natossa ollaan.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: