Keskustelu

alan kolmas miesSuomeen uusi hallitus5.4.2023 2.33
Sanna Marinin äärivasemmistolainen hallitus on nyt muisto vain.

NATOon liityttiin vajaassa vuodessa ja kiitos tästä kuuluu nyt tietysti UNILUKKARILLE ja koko Suomen viisaalle kansalle, jota kuitenkin vuodesta 1999 lähtien on valitettavasti johtavien poliitikkojen toimesta johdettu harhaan ns. NATO OPTIOn avulla.

Jos olisimme ajoissa tehneet oikean analyysin Suomen puolustuksenkin strategisesta tilanteesta, niin meillä olisi jo aikaa sitten ollut riittävät puolustukselliset valmiudet, kun agressiivinen VENÄJÄ jo vuonna 2007 PUTININ suulla vahvisti Münchenin puheessaan, että NEUVOSTOLIITON hajoaminen on ollut nykyhistorian pahin kansainvälinen katastrofi, joka on korjattava.

Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!!!

Paljon tuhoa Suomessa on ehditty tehdä viimeisen neljän vuodenkin aikana ja nyt näyttää siltä, että Suomen reaalinen bruttokansantuote laskee roimasti jo heti vuonna 2023.

NATO OPTIOn rinnalla meillä on myös uskottu valheelliseen globalistien luomaan kiilusilmäiseen vihervasemmistolaiseen siirtymään, vaikka kansantalouden kehityksenkin kannalta jokaisen kansantalouden asiantuntijan olisi tullut tiedostaa, että ns. VIHREÄSSÄ SIIRTYMÄSSÄ Suomen reaalinen bruttokansantuote on esim. aikavälillä 2008-2022 kasvanut vuosittain vain keskimäärin vain 0.0%:a ja valtion kustannukset ovat taas samaan aikaan kuitenkin kasvaneet reaalisesti kumulatiivisesti 35%.

Vuonna 2023 Suomen reaalinen BKT näyttää laskevan voimakkaan inflaation johdosta ilmeisesti noin 5%:lla ja senkin jälkeen reaalinen kasvu näyttää jäävän väkisinkin 0%:n pintaan ja tietysti inflaatio vain jatkaa kulkuaan hidastuen ehkä parilla prosenttiyksiköllä.

Kaikki merkit viittaavat siis siihen suuntaan, että tulevan kahden vaalikauden aikana Suomen reaalisen BKT:n kasvuvauhti tulee olemaan vaatimatonta, ellei suuntaa muuteta radikaalisti.

Ensimmäiseksi täytyy aukottomasti selvittää kiilusilmäisen vihreän siirtymän ja heikon reaalisen BKT:n välinen yhteys.

Kun kiilusilmäisesti vihreästä siirtymästä ei näy kertyneen Suomen reaaliseen bruttokansantuotteeseen kasvua ja tämä riidattomasti ja läpinäkyvästi kansalle kerrotaan, niin tällä vihreälle utopialle tulee toivottavasti käymään aivan samalla tavalla kuin juuri on käynyt alle yhdessä yössä NATO-OPTIOLLE, kun Suomen kansa vihdoin heräsi Ruususen Unestaan havaittuaan, että PUTIN oli hyökännyt naapurimaa UKRAINAN kimppuun raakalaismaisten rikollisten voimin ilman mitään syytä.

Ei tarvita kovinkaan monimutkaisia matemaattisia tekoälymalleja, kun selviää Suomenkin kansalle voidaan selvittää, että bruttokansantuotetta ei tietenkään ole voinut kertyä, kun vihreää siirtymää Suomessa on rahoitettu vuosikymmenet pääasiassa vain erilaisten vihreän siirtymän tukitoimin ja päästökaupan keinoin, jolloin näillä tukitoimilla voidaan kätevästi piilottaa se tosiasia, että todennäköisesti suurin osa näistä ns. vihreistä investoinneista ovat olleet kansantalouden kannalta täysin tappiollisia tai erittäin heikosti kannattavia, kun ottaa huomioon nykyisenkin korkean useissa tuotteissa jopa 15%:n tasolla olevan inflaation.

Kun investointien puhdistettu tuotto ilman avustuksia jää pienemmäksi kuin inflaatio, niin on selvää, ettei kansatalouteen voi niissä oloissa tietenkään mitenkään syntyä arvonlisää ja silloin bruttokansantuotteen reaalinen kehitys tietysti jää olemattomaksi tai saattaa jopa pienetä, niin kuin on ajoittain meillä käynytkin Suomessa.

LUKE tilastoista on hyvinkin helposti selvitettävissä, että esim. aikavälillä 2008-2022 Suomen metsien kumulatiivinen nettokasvu (kasvu-poistuma) on ollut 650 milj. k-m3.

Kuitenkin LUKEn ja SYKEn virkamiehet ja tietysti Markku Ollikaisen johtama ilmastopaneli, jotka ovat antaneet poliitikoille ohjeita Suomen metsien hoidosta ja hiilinielujen määrän kehityksestä, ovat kuitenkin laskelmissaan todistaneet, että Suomen metsienkin hiilinielut ovat jo muka muuttumassa päästölähteeksi, mikä tietysti viittaisi siihen, että metsien poistuma on ollut suurempaa kuin metsien kasvu.

Mitkään LUKEn viralliset tilastot eivät kuitenkaan tue tällaisia väitteitä.

Näiden laskelmien perusteella kyseiset ns. asiantuntijat ja ilmastokiihkoilijat ovat jo medialle jatkuvasti toitottaneet sellaistakin sanomaa, että jopa metsien hakkuitakin tulisi valtion toimesta ryhtyä rajoittamaan.

Kuitenkin, kun katsotaan em. aikavälillä kumulatiivisesti kertynyttä noin 650 milj. k-m3 suuruista nettokasvukertymää (kasvu-poistuma), niin 650 milj. k-m3 vastaa nykyään jo noin 8 vuoden suuruista nykyistä hakkuukertymää.

Näin ollen ei ole mitään reaalista syytä lähteä edes keskustelemaan hakkuiden rajoittamisesta.

Keskustella kyllä kannattaa siit, että nykyään jop yli 10 milj. k-m3 metriä puuta syötetään höyrykattiloihin ympäri Suomen niemen, kun samaan aikaan kaikin mahdollisin keinoin on pyritty eroon mm. kivihiilen ja turpeen käytöstä.

Tällaiset luvut kertovat karusti sen, että Suomi on ollut peräti 14-15 vuotta ns. Kreikan tuhoisalla tiellä.

Vaikka siis koko ajan olemme olleet tällä tuhoisalla tiellä, niin vasta 2.4.2023 Suomen kansa heräsi ja Sanna Marinin johtamalle vihervasemmistolaiselle hallitukselle sanottiin jämäkästi SOROM NOO!!!

Kansa vaatii siis uudenlaista hallitusta ja hallitusohjelmaa.

KEPU on koko historiansa aikana kertonut Suomen kansalle, kuinka puolue on kantanut vastuuta Suomen hyvinvoinnin puolesta.

Tätä taustaa vasten ajatellen ANNIKAN ja Eduskunnallle hyvästit jättäneen HARMAAN MATIN LAUSUNNOT KEPUN JÄÄMISESTÄ VAPAAEHTOISESTI TULEVAN HALLITUKSEN ULKOPUOLELLE KUULOSTAA RINTAMAKARKURUUDELTA!!!

On selvää, ettei KEPU voi jäädä vain katselle seuraajaksi, kun Suomen asioista laitetaan kuntoon, koska mitä suurimmassa määrin myös Suomen alkutuottajienkin asema täytyy saada vihdoin korjattua.

KEPUN on myös turha leikkiä vasemmistopuoluetta, kun iso osa KEPUNKIN kannattajista ovat siis viljelijöitä ja muiden maataloustuotteiden tuottajia, jotka selvästi joutuvat hoitamaan asioitaan aivan samalla tavalla, kuin kuka tahansa muukin yrittäjä joutuu tässä maassa tekemään.

Toisin sanoen alkutuottajillakin tulojen täytyy olla suuremmat kuin menot tai lopulta ainuttakaan alkutuottajaa ei tähän maahan vihervasemmistolaisella menolla valitettavasti jää.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Suomeen uusi hallitus5.4.2023 6.36
Aina on maalla ollut viisaita, kun merellä on myrskynnyt.Me olemme nyt oppositiossa. Eikö tämä kelpaa kokoomukselle. Olemme hiljaa ja tyytyväisiä, kun maan asiat pannaan kuntoon.
Katsotaan sitten neljän vuoden päästä onko meidän aihetta palata valtaan.
Ei ole mitään järkeä pyrkiä mukaan jakamaan niukkuutta. Neljän vuoden päästä Markku Rossikin on vasta 71 vuotta, vaikka miten lasketaan. Itsekin olen ajatellut tarjoutua VitaePro-mainokseen ja valmistautua paluuseen. Mainoksessa saisi myönteistä julkisuutta.

ottoRe: Suomeen uusi hallitus19.4.2023 13.48
Jaha, jaha, kynnykset sulaa vähän siellä ja täällä.

Ja uusiakin avauksia näyttää tippuvan:

Depuli-Kokkari-Persu?

Vasemmalta oikealle vai päinvastoin?
Nähtäväksi jää miten tuolit isossa salissa täytetään.

Siitäkin voi tulla kynnys missä kukin istuu.

Kokkarit ovat olleet iät ja ajat, siis vuodesta 1918 oikeistopuolue.

Ainoa muutos on, että kansallisesta kokoomuksesta on tullut ylikansallinen sekoomus.

Oikeistopuolue kuitenkin.

Kertoessasi olevasi demari, et ole kertonut maailmankatsomuksestasi vielä mitään.

Näin sanottiin joskus.

Pitää paikkansa edelleen. "Lasselehtisten ja erkkituomiojien" väliin näet mahtuu perinteinen oikeisto-vasemmisto -akseli päitään myöten.

Anteeksi, unohdin Kiljusen ja sen Aki Lindenin.

Täysiä stalinisteja ja moskovamielisiä kommmunisteja.

Molemmat.

Edelleen vaikka muuta väittävät.

"Natoon Ruotsin völjyssä..."

No se siitä.

Persut? Tuo puolue, joka on työväenpuolue vieläpä ilman sosialismia ja samanaikaisesti yrittäjäpuolue ilman kvartaalikapitalismia.

Puolue, joka on useilla mittareilla useampaan kertaan sijoitettu kohtaan 5,4.

Siis 0,4 piirua oikealle keskiviivasta.

Sikäli kun tiedän, sen ohjelmat, joita muuten piisaa, eivät ole muuttuneet vaikka vanha isäntä läksi ja lähtiessään yritti tuikata torppansa tuleen.

Se Juudas Iskariot.

Mutta se ei nyt kuulu tähän.

Lienee selvää, jotta pitkä Antti koettaa palauttaa demarit entiseen tolkulliseen asentoon.

Asentoon, jossa ay-siipi sanoo viimeisen sanan.

Anttihan hävisi niukasti paalupaikan haloskan etäpäätteelle.

Ehdin jo olla varma, jotta sinipuna + taaperot hallituksen tekevät.

Kolmen ison kopla voisi olla aivan hyvä ratkaisu sikäli kun asioita aiotaan pistää edes jonkinlaiseen kuntoon.

On siinä vaan yksi iso mutta.

Persut tuskin ovat unohtaneet kesää 2017.

Sininen tulevaisuus nimittäin syntyi varsin tiukasti kokkareiden, sanoisinko manuaalisessa ohjauksessa.

Ja hämmensi sitä soppa muutkin.

Poliittisen puolueen sisäistä asiaa muuten.

Voi olla, jotta Petteri tarvitsee nitron jos toisenkin.

Ja tuskinpa Mäntyniemessäkään täysiä yöunia nukuta.

Vaikka miten Natossa ollaan.

ottoRe: Suomeen uusi hallitus1.9.2023 16.58
Jokohan viimein vaalien tulokseen perustuva enemmistöhallitus pääsee töihin?

Läpi kesänhän sitä oltiin kampittamassa vieläpä täysin ulkoparlamentaarisin keinoin.

Seuraavan tivolin nostavat pystyyn työmarkkinajärjestöt.

Ulkoparlamentaarisia toimijoita nekin.

Yleislakkoakin on väläytelty jo.

Voimassa olevien työehtosopimusten aikana tuollainen on laitonta lakkoilua, jonka seuraukset voivat johtaa ties mihin.

Tilanteen vakavuuteen on havahtunut kepu.

Ehkä senkin varalta, jotta taas joku kohu nostaa päätään.

Ohi hallituksen tiedonannon.

Holokaustin kieltäminen ja vähättely mennee rikoslakiin. Samoin hakaristien ja sirppien ja vasaroiden liehuttelu.

Hyvä niin.

Kansa kaipaa yhtenäisyyttä ja yksimielisyyttä enemmän kuin aikoihin.

alan kolmas miesRe: Suomeen uusi hallitus1.9.2023 23.58
OTUKKA on oikeassa.

ULKOPARLAMENTAARISTEN voimien eli siis YLE:n ja Hesarin tyhjäntoimittajien avulla tarkoitus oli kaataa kesällä 20.6.2023 muodostettu Reformihallitus, jonka kansa oli äänestänyt valtaan 2.4.2023 laillisesti järjestetyssä Eduskunta vaalissa.

UNILUKKARI avasi PANDORAN LIPPAAN tälle Reformihallituksen epäonnistuneelle kaatoyritykselle, kun Valtamedian tyhjäntoimittajat Elokapinallisten agitoimina syöttivät Vilnan kokouksessa 11.7.2023 suoraan UNILUKKARI LAPAAN, jolloin UNILUKKARI totesi, että RASISMI on kitkettävä viimeistä itua myöten Suomesta.

Tunnettu tosiasiahan on, että HERLININ säätiö on rahoittanut rikollisjärjestö Elokapinallisia peräti 200 000 eurolla, jotta kyseiset rikollisjärjestön edustajat voivat rauhassa makoilla telttaretkellä Edunkuntatalon edessä Mannerheimintiellä ja rekeillä pitkin metsiä levittämässä maailmanlopun sanomaa YLE:ssä ja Hesarissa ja läpi koko yhteiskunnan.

Ennen kuin tuo rikollisporukka meni makoilemaan Mannerheimintielle, niin YLE:n vastuullinen päätoimittaja JOUKO JOKINEN ja Suomen suurin vihervasemmistolainen visionääri eli entinen Hesari päätoimittaja KAIUS NIEMI, joka kuitenkin joutui eroamaan päätoimittajan postiltaan törkeän rattijuoppouden vuoksi, olivat käyneet salaisessa neuvonpidossa rikollisjärjestö Elokapinallisten kanssa.

Nähtävästi tässä ULTRALIBERAALIEN ja kulttuurimarxilaisten kokouksessa oli pohdiskeltu, miten Elokapinalliset voisivat aiheuttaa suurinta mahdollista häiriötä suomalaisessa yhteiskunnassa, kun nykyinen EU:n komissionkin narratiivi on, että Suomen metsät on syytä laittaa hakkuukieltoon suuren hiilinielukadon vuoksi, kannattamaton turkistarhaus on lopetettava lintuinfluenssa vaaran vuoksi ja silakan pyynnille on pantava kiireellisesti päätepiste.

UNILUKKARIN siis avattua PANDORAN LIPPAAN perussuomalaista, joita 2.4.2023 vaalissa äänesti yli 620 000 henkilöä, tehtiin RASISTIPUOLUE ja valtakunnallinen vihapuhemyllytys kohdistettiin kaikkiin persuihin ja etenkin RIIKKA PURRAAN, WILLE RYDMANIIN ja JUSSI HALLA-AHOON sekä tietysti WILHELM JUNNILAAN, joka alkuhässäkässä jopa omatoimisesti joutui eroamaan ministerin postiltaan, kun vastuullisena henkilönä ei hyväksynyt sitä, että ulkoparlamentaaristen keinojen avulla Suomessa suoritetaan vallankaappaus samalla tavalla kuin sotilaat ovat toteuttaneet äskettäin Afrikassa Nigerissä ja Gabonissa.

RKP oli innokkaasti mukana tässä ulkoparlamentaarisessa vallankaappaus yrityksessä, vaikka tunnetusti RKP on ollut Suomessa ehkä kaikkein rasistisin puolue jo historialtaan, kun rasismille annetaan sen oikeampi määritelmä eli suvaitsemattomuus.

Suvaitsemattomuutta on kaikissa puolueissa kansakunnan syvissä riveissä vähän joka asiassa, mikä sitten puolin ja toisin voidaan aina määritellä milloin rasismiksi tai syrjinnäksi tai miksi muuksi tahansa.

Ilari Johanssonin ja muiden Stand-up artisten humoristiset puheetkin ja satiirit määritellän kohta rasistisksi tai syrjiviksi.

Rasismin ja syrjinnän NOLLATOLERANSSI on samanlainen globalistien ja kulttuurimarxilasiten UTOPIA kuin HIILINEURAALI SUOMI vuonna 2035 tai ihmisen aiheuttaman maapaallon ilmaston lämpenemisestä johtuva maailman loppu, jonka piti olla jo ainakin 10 vuotta sitten.

Kun Amazoninkin keukot on jo aikaa sitten ovat tuhoutuneet ja vankilasta presidentiksi päästetty entinen kengänkiillottaja kommunisti LULAKIN on taas Brasilian Presidenttinä, niin kukaan ei enää puhu Amazon keuhkoista yhtään mitään.

Veikkaanpa vaan, että vihapuheen määrittely rasistiseksi tai syrjiväksi toimeksi tulee täyttämään kaikki Suomen käräjäoikeudet, Hovioikeudet ja KKO:n, kun mahdollisesti jopa 4.5 miljoonaa suomalaista käynnistää ensin poliisissa vihapuhetta koskevan esitutkinnan ja sen jälkeen varmaan valtakunnan syyttäjä lähteen ajamaan mahdollisesti 3 milj. vihapuhesyytettäkin oikeuteen.

Holokaustinkin mainitseminen Suomen rikoslaissa taitaa olla vähän myöhään syntynyt idea, kun Saksan natsioikeudenkäynnit on jo aikoinaan käyty Nürnbergissa vuosina 1945-1947.

Tietysti voitaisiin harkita Suomessakin esim. TIITISEN LISTAN vakoilijoita myös vastaamaan teoistaan, mutta tuskin kuolemanrangaistusta olisi tarvetta ottaa meillä kuitenkaan käyttöön, kun MAITO on jo kaatunut.

Kommunismin ja natsimerkkien kriminalisointi vaikuttaa myös ITIKAN AMPUMISELTA TYKILLÄ.

Jos hakaristi kriminalisoidaan Suomessa, niin silloin aletaan polttamaan kohta myös Akseli Gallen-Kallelan maalauksia toreilla ja taidetaan joutua polttamaan myös koko Kansallismuseokin ja Ateneum.

Samalla tavalla Tampereen Leninin museokin on tuikattava välittömästi tuleen.

Mato Valtosellekin voi käydä taas ohraisesti, kun Leningrad Cowboysin musiikki ja rekvisiittakin joudutaan hävittämään.

Samoin tulee käymään myös Aulikki Oksasen koko kirjalliselle tuotannolle ja Agit Propinkin koko taistolainen tuotanto ja äänitteet on hävitettävä viimeistä säettä myöten.

Onneksi PETTERI ORPO kirjoitti tiedonantoon, että Suomen lainsäädäntö on kokonaisuutena ilmeisesti rasismin ja syrjinnän osalta hyvällä tasolla.

Lainsäädäntö on kyllä hyvällä tasolla, mutta hyvä olisi saada maahan myös RIIPPUMATON PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIN, jolloin tuleva oikeuskäytäntö tulee määrittelemään sen, mikä on minkin asteista VIHAPUHETTA, RASISMIA tai SYRJINTÄÄ.

Noista tiedonantoon otetuista tärkeistä muutosvaatimuksista olisi varmaan hyvä pitää mielessä myös seksuaalisuuteen ja feminismiin viittaavissa lausunnoissa taannoiset lausunnot Tuntemattomassa sotilaassa, kun sotilaspojat pohdiskelivat seksuaalisuutta seuraavasti:

"Antaahan tyttö, jos se äitiinsä tulee, ja jos se taas isäänsä tulee, niin suorastaan pyytää."

ottoRe: Suomeen uusi hallitus3.9.2023 17.57
Yle kokoaa mielenosoittajia hallitusta vastaan.

Ei siellä rasismia vastaan mieltä osoiteta vaan hallitusta.

Täysin ennenkokematon tilanne.

Tässä maassa.

Kysymys on samalla vallankaappauksesta ylen malliin.

Painakaa mieleen, sikäli kun tässä huonosti käy, kuka tämän aloitti.

alan kolmas miesRe: Suomeen uusi hallitus4.9.2023 4.35
YLE on ennenkin agitoinut vallankaappausta Suomeen.

1. Yritys Hella Vuolijoki

2. Yritys Repo Radio

3. Jouko Jokinen

TIITISEN LISTA ulos SUPON kassakaapista ja rohkeesti vaan yleiseen syyniin!!!

NATO naamarit on nyt riisuttu, niin samalla on pöytä putsattava ja luurangot kaikista kaapeista otettava tarkasteluun.

Nyt eletään uuttta vallankumouksellista aikaa.

ottoRe: Suomeen uusi hallitus4.9.2023 7.23
Yle ei ole neutraali tiedotusväline vaan aktiivinen poliittinen toimija.

Ollut sitä jo koko 2000-luvun.

Poliittinen aktivismi on kärjistynyt Jokisen aikana.

Eilinen oli hyvä esimerkki tästä.

Yle rummutti koko päivän uutislähetyksissään ns. rasismin vastaista mielenosoitusta ykkösuutisena.

Yle uutisoi tapahtumaa koko viikon ja lähetti sen suorana.

Merkillepantavaa on, että muut mediat, Iltalehtikin, pysyivät aiheesta varsin hiljaa.

Mielenosoituksen tarkoitus oli ja on edelleen kaataa hallitus.

Hallituksen kaataminen ulkoparlamentaarisin keinoin on yhtä kuin vallankumous.

Elämme vallankumouksen aikaa kuten akm totesi.

Tässä maassa.

ottoRe: Suomeen uusi hallitus5.9.2023 11.46
Rantasen Jussi-Pekan piti ihan pääuutislähetyksessä selitellä noita päiden leikkuu -tekstejä noissa rekkuloitsijoiden banderolleissa.

Ei, eihän niissä ole mitään väkivaltaa tahi sillä uhkaamista, ei niin.

Turha niistä on kohista, mielenosoittajien huumoria vaan.

Vastaava huumori jonkun toisen esittämänä voi viedä ja on vienytkin käräjille.

Ja siitä sitten on kohinaa piisannut.

Sellaista se on sanan- ja mielipiteenvapaus.

Tässä maassa.

ottoRe: Suomeen uusi hallitus6.9.2023 17.03
Selkosuomella todettiin hetki sitten, jotta joidenkin perusuomalaisten vanhat, kesän aikana kohuksi nousseet mielipidekirjoitukset ovat rasistisia.

Siis todettiin faktana.

Näistä kirjoituksista ei kuitenkaan ole aikanaan tehty edes rikosilmoitusta puhumattakaan, että ne olisivat johtaneet tuomioon.

Yle kuitenkin käyttää tällä tavoin tuomiovaltaa leimaten jonkin teon ja sen tekijän rasistiksi.

Maassa kuitenkin pitäisi olla tällaisten asioiden määrittelyä varten riippumaton oikeuslaitos.

Miksi se oli aikanaan hiljaa?

Kysyn taas.

ottoRe: Suomeen uusi hallitus8.9.2023 15.27
Ylessä surupäivä. Otan osaa.

Ensin hävittiin vaalit, nyt toistamiseen tuli turpaan.

Kohujen nosto ja mielenosoitusten lietsominen menivät hukkaan.

Hyvä niin.

Suomessa todellakin on uusi hallitus.

Olisiko aika antaa sille työrauha.

Edes hetkeksi.

alan kolmas miesRe: Suomeen uusi hallitus8.9.2023 19.16
AKM laati Reformihallitukselle syväanalyysin YLE:n ja muun Suomen Valtamedian toiminnasta ja tulos on selvä.

YLE:n koko henkilöstö on nykyään peräti 3 343 henkilöä ja konsernin liikevaihto vuonna 2022 on vain 511.8 milj. euroa.Tappio oli -0.5 milj. euroa.

Siis toimintaan käytettiin verovaroja lähes 500 milj. euroa ja ainoa asia, jota YLE nykyään pystyy tuottamaan on alla mainittuja ns. "tietopalveluja":

- STT:n (Sanoma-konsernin) uutispalvelut, jotka taas Herlinien ja Erkkojen suvut hankkivat pääasiassa Amerikasta demokraattipuolueen propagandayhtiö CNN:lta ja vasemmistolaislehdistä ostetut tietopalvelut, joita sitten harmaantunut salapoliisikirjailija Matti Rönkä tai erittäin selkokieliset toimittajat kuten Pia Pasanen ja Amerikassa toimittajaksi pinnattujen painonostoluentojen avulla kouluttautunut Jussi-Pekka Rntanen lukevat sujuvasti lähes päivittäin telepromtereistaan.

Alla on listaa tärkeimmistä YLE:n käyttämistä painetuista medioista:

-- Guardian (Englannin Labor Partyn = paikallinen Kansan Uutiset tai Neuvostoliiton Pravda)

-- The New York Times (amerikkalainen ääriliberaali lähes kommunistinen lehti)

-- The Washington Post (Amazonin Jeff Besosin, kiihkeä demokraatti ja yksi maailman rikkaimpia ihmisiä)

-- Politico lehti (amerikkalainen demokraattien kiihkeä kannattaja)

Muita merkittäviä päivitäisiä YLE:n TV1:n ohjlemia ovat:

- Vaali- ja puolueiden kannatus sekä rasismigallupit, jotka YLE hankkii taas tyypillisesti Taloustutkimus Oy:ltä.

- Päivittäin näytetään sitten vanhoja Suomi ja Fennada filmejä, joissa yleensä esiintyy Tauno Palo ja Ansa Ikonen sekä Leif Wager ja usein myös Eeva-Kaarina Volanen.

Nämä elokuvat ovat kyllä AKM:n mielestä parasta mahdollista viihdettä, eikä kustannusten pitäisi kovin korkeita olla

- Aamuhartauksia on sitten ainakin alkuviikosta. Epäselvää kuitenkin on, kuinka moni näitä katselee ja kuuntelee, mutta aika halpaa täytyy olla näidenkin ohjelmien teko, kun taitaa kustannukset mennä suurelta osalta kirkon piikkiin

- Launtai-iltoina on sitten Katja Ståhlille varattu Elämäni Biisi ohjelma, jossa promovoidaan valittuja julkimoita ja tulevia wannabe Presidenttiehdokaita kuten esim. UPI:n ylimielistä MIKA AALTOLAA.

- vastaava ohjelma on Kekäläisen Mikolle ja Ella Kanniselle varattu Puoli Seiska ohjelma, jossa julkimoita puffataan ja piilomainosten avulla edistetään joidenkin wannabe artistien levyjä ja kirjoja.

- Joka aamu ja pitkin päivää on sitten erilaisia säätiedotteita, joihin ennusteet osteaan joiltakin kansainvälisiltä tietofirmoilta (varmaan Google ja NASA)

- Pitkin päivää vihervasarit ja TIMO SOINI antavat sitten lausuntoja poliittisesta tilanteesta jne.

- A-studioissa on lähes jokainen ilta SAK:n ja Eläkeyhtiöiden edustajat ja tietysti Sorsa Instituutin joku iso tutkimuspäällikkö, tietysti demari Sixten Korkman, Laboren suulas Mika Maliranta sekä Magnan Mikko Majander ja tietenkin valtakunnan sovittelija ja koko AKT:n lössi höpisemässä, ettei mistään saavutetuista edusta voi senttiäkään leikata, mutta työaikoja pitää kuitenkin lyhentää vähinään 4 päivään viikossa ja lomien pituutta on kasvatettava kansakoulun opettajien tasolle, kun työ on niin raskasta ja stressaavaa kurittomien ja huumeita käyttävien lasten takia.

- läpi yön sitten soitetaan Country tohtori Seppo Nättilän valitsemia jihuu soittolistoja. Listoilla esiintyy lähinnä joitakin amerikkalaisia underground kitaran rimputelijoita, joista esim. AKM ei ole koskaan kuullutkaan, koska AKM harrastaa Olavi Virtaa, Kari Tapiota, Paula Koivuniemeä, Topi Sorsakoskea, Laila Kinnusta, Beritiä, Kuju Hyttistä ja Markku Aroa, Reijo Taipaletta, Röönikkän Eikkaa, Eija Sinikkaa, Lea Lavenia ajoittan Katri Helenaa, Tapani Kansaa ja tietysti Marion Rungia, Reetua, Tauskia ja tietenkin Veikko Lavia ja Hirvoskan Anitaa ja totta kai Seija SIMOLAA.

- joinakin öinä on sitten Pauli Aalto-Setälän pyörittämä Pyöreä Pöytä, jossa jatkuvalla syötöllä kansaa valistaa tietysti sos. dem. Ruben Stiller, Maija Villkumaa ja Ellun Kanojen Taru Tujunen, jonka mielestä Suomen koululaitos ja SOTE on maailman parhain, eikä mikään puolue voi Suomessa saada suurempaa kannatusta kuin korkeintaan 25%

- tietysti on sitten erikseen luontokato hommat, joita on pakko pyörittää, koska muuten Peltsi Peltola jäisi työtömäksi

- tietysti on myös Sean Ricksille varattu oma show, jossa Sean esittelee joka perjantaina lähinnä ankeita ihmiskohtaloita kuten esm. Riitta Väisäsen ja Markku Pölläsen tapaukset ja ns. perjantai dokkarin, joka pistää miettimään, mitä YLE:llä oiken tehdään.

- TV2:lla taas näytetään pääasiassa urheilua, jossa keskiöön on noussut etenkin Kelauskilpailut ja vammaisurheilu. Tietysti jääkiekko ja pesäpallo ovat näyttävästi esillä ja IIVO antaa lausuntoja KESÄLLÄKIN, kuinka rullasuksilla matka taittuu.

- dokumenttiohjelmina tulee sitten eläinsairaalat, eäin kandit töissään, luontopolut ja kalastus retket sun muut.

Kun tätä YLE:n ohjelmatarjonnan tuloksia vertaa MTV Oy:n tarjontaan, niin nähdään, että MTV Oy:n liikevaihto vuonna 2022 oli hiemman vajaa puolet YLE:n liikevaihdosta. Tappiota tuli -1.1 milj. euroa, mutta firmassa oli henkilökuntaa vain 336 kpl eli vain noin 10% YLE:n ns. GALLUPPI PUORUKASTA.

MTV:n toimintaa arvioitaessa täytyy muistaa, että MTV Oy:n omistaja on Telia Group, jonka taustalla on taas Ruotsin Valtio ja maailman suurin investointiyhtiö amerikkalainen BlackRock, joka on tullut tunnetuksi erittäin vahvasta viherpiperryspolitiikastaan (ESG-politiikka), johan BlackRock innostui vuonna 2017, mutta viime aikoina on joutunut jo hylkäämään monilta osin kyseisen hiilineutraaliuteen ja woke kultuuriin nojaavan investointipolitiikan, kun korot ovat nouseet, eikä yhtiön omistajat enää hyväksy nollakorkopolitiikkaan nojaavia vihreän siirtymän hankkeita elinkaariajatelun puitteissa.

Nyt kun Demarien Kuningatar BILE SANNA kutsuttiin maailman huippupoliitikkojen pr-konsultiksi Tony Blairin Venäjän ja Saudi-Arabian rahoittaman korruptiosäätiön palkkalistoille, niin AKM:lle on yllättäen tullut ikävä määrätietoista ja narsistista SANNAA, koska ikiajoiksi AKM:lle on jäänyt muistiin se, kuinka KORONA AIKANA SANNA niin vakuuttavasti, joka päivä vakuutti YLE:n koronalähetyksissä, että tilanne on VAKAVA.

Tilannehan oli äärimmäisen VAKAVA, kun SANNA SYÖTTI SUOMEN kansalla vakavalla naamalla puolen tunnin välein, että kohta koittaa ilmastonmuutostakin vakavampi katastrofi ja kaikki laittoi heti päälleen KORONA NAAMARIT.

Sitten SANNA ilmotti YLE:n lähetyksessä, että nyt KORONA NAAMARIN voi riisua, kun PANDEMIA on nyt ohi ja tilanne on hallinnassa.

Vähän sen jälkeen, kun SANNA oli ilmoittanut KORONA PANDEMIA loppuneen, niin jo heti UNILUKKARILLA oli asiaa kansalla, kun UNILUKKARI ilmoitti omasta puolestaan, että Suomessa ei tarvitakaan kansansanäänestystä NATOSTA.

Asiassa riittääkin se, että YLE:n tilaamassa gallupissa enemmistö suomalaisista kannattaa NATOA, jonka jälkeen UNILUKKARI ilmoitti YLE:n lähetyksessä, että hän on nyt riisunut myös NATO OPTIO NAAMARIN kasvoiltaan, joten Suomessa saa nyt tästä lähtien puhua vapaasti NATOSTA.

Kun UNILUKKARI tämän tiedotteen YLE:n lähetyksessä ilmoitti, niin jopas alkoi tapahtua, kun UNILUKKARI lensi välittömästi Amerikkaan ja järjesti neuvottelun Seniilin Joe Bidenin kanssa ja Suomihan sai TURVATAKUUT heti, kun UNILUKKARI kävi niitä pyytämässä.

Herääkin kysymys, onko tässä ollut jo vuosikymmenet jotain ihmeellistä poliittista venkoilua, piilorasismia ja syrjintää, jossa YLE:n tyhjäntoimittajatkin ovat olleet mukana aina siitä lähtien, kun HELLA VUOLIJOKI välitti salaista tietoa Suomesta NEUVOSTOLIITON KOMMUNISTEILLE YLE:n pääjohtajana ollessaan vuosina 1946-1949???

ottoRe: Suomeen uusi hallitus10.9.2023 8.28
Ennen yleveroa en tarvinnut telkkaria
lähes 10 vuoteen.

Olihan ylen ohjelmasisältö standardisoitunut politisoitumisen lisäksi sellaiselle tasolle, ettei lupamaksulla saanut juuri mitään vastinetta rahoilleen.

Akm tekee kattavan läpileikkauksen tämän hetkiseen ohjelmatarjontaan.

Tätähän se on pääpiirteittäin ollut aina 80-luvun lopulta saakka.

Oma ohjelmatuotanto on kuihtunut vuosi vuodelta.

Viimeinen silaus oli pakollinen ylevero.

Onko sitten ihme, jotta ylen areenalta saa selata kalliilla rahalla ostettua, sopivasti valikoitua tarjontaa tahi sitten wanhoja elokuvia ja sarjoja.

Tai kääntää kakkoselle ja katsoa urheilua tai pikkukakkosta.

Uudella hallituksella onkin edessään haastava työsarka tässäkin sikäli kun se aikoo palauttaa maan merkittävimmän kulttuurilaitoksen sille kuuluvaan arvoonsa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: