Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääni Mitta täyttyy24.4.2023 13:20
Äänestimme keskustaa kuten aina. Tiedämme, että keskustan on mahdollista istua Rkp:n tapaan jokaisessa hallituksessa. Rkp jatkaa kielipuolueensa tärkeinä pitämien etujen valvomista edelleen hallituksessa, mikä on aivan oikein. Meillä olisi keskustassakin ollut etuja valvottavana ja meille suorastaan tyrkytettiin hallitusvastuuta, mutta jostakin syystä katsottiin asioita hoidettavan paremmin oppositiosta. Tätä en käsitä. Maaseutua puolustavilla voimilla olisi ollut erityinen tilaisuus porvarihallituksessa, mutta puoluejohtomme haluaa keskittyä persujen kampittamiseen.

alan kolmas miesRe: Mitta täyttyy24.4.2023 20:46
ANNIKA SAARIKKO ei ole oikea kepuloinen.

ANNIKA on DEMU ERKIN ohjauksessa oleva MYYRÄ, jonka tarkoituksena on FAKE NEWS MEDIAN avulla tappaa kaikki alkiolaiset periaatteet ja koko puolue.

ANNIKA hoitaa kepun tuhotyön oppositiossa varmasti loppuun asti.

Jokainen suomalainen tietää, että TERRA SIPILÄN alun perin IDEOIMA LEVEIDEN HARTIOIDEN SOTE, jonka nimeksi koomasta noussut ANTTI RINNE muutti "HYVINVOINTIALUEIDEN SOTE" on ollut täysi susi jo syntyessään.

Rahaa upotetaan tänä vuonna SOTEEN jo 23 miljardia euroa ja budjetit on jo miinuksella satoja miljoonia.

Kun terveydenhuollon jonoja aletaan tosiasiassa purkaa joskus vuoden-kahden päästä, niin tiedetään, että soten kustannukset tulevat nousemaan korkoa korolle todenäköisesti 10%:n vuosivauhtia.

Näin ollen viiden vuoden päästä sotelasku on kasvanut jo 37 miljardiin euroon, joka on pakko hoitaa velkaa lisäämällä.

Verojen nosto ei ole enää kuitenkaan mahdollista, koska tällaisilla menolisäyksillä kansalaisille ei enää jäisi käteen edes ruokarahoja, puhumattakaan, että voitaisiin maksaa muita elintärkeitä menoja.

RKP:n Anna-Maja Henriksson haaveili vaaliväittelyjen aikaan NOKIA II:sta eli siis toisesta palavasta öljynporauslautasta.

Anna-Maja oli tässä suhteessa oikeassa, sillä LEVEÄHARTEISESTA SOTESTA on todellakin tulossa selvästi jo Suomen kolmas PALAVA ÖLJYNPORAUSLAUTTA, kun otetaan huomioon sekin, että DEMUT & KEPUT ehtivät jo ennen LEVEÄHARTEISTA SOTEAKIN tuikata jo FORTUMINKIN ÖLJYNPORAUSLAUTAN tuleen.

Tuonkin tuhoutuneen ÖLJYNPORAUSLAUTAN hinnaksi tuli ainakin 32 miljardia euroa pelkkänä kassavirtatappiona, jonka päälle on laskettava vielä tappiolliset noin 8 miljardin euron osakekaupat.

DEMUJEN MYYRÄ ANNIKA on jättänyt vallanhimossaan Lapin "Luonnonkauniin Katrin" ja myös Kanki Kaikkosen täysin lehdellä soittelemaan.

Anteekisi antamaton virhe, joka estää alkiolaisen ja oikeistolaisen politiikan noudattamisen, jota vain hallituksessa voi toteuttaa.

AKM on jo ehdottanut, että "Luonnonkaunis Katri" ja Kanki Kaikkonen vähin äänin lähettävät erokirjeen Annikalla ja samalla ilmoittavat, että he ovat päättäneet jättää hukkuvan laivan ja tulevat jatkamaan oikeata keskustalaista tahtopolitiikkaa joko Kokoomuksen tai Persujen riveissä.

Tällä tavalla kokoomuksen ja persujen paikkaluku kasvaa jo 96, jonka jälkeen tarvitaan vain Sari Essayahin puolue, niin oikeistohallitus on meillä koossa ilman mitään dramatiikkaa.

Kanki Kaikkonen sopisi oikein hyvin NATO ajan turvallisuusministeriksi, kun Kanki on jo valmiiksi reservin kapteeni ja tuntee nykyään NATO asiatkin kuin omat taskunsa.

Samalla tavalla "Luonnonkaunis Katri" voitaissin laittaa vaikka korjaamaan LUKE hiilinielulaskelmat, kun Katrin aviomieskin tuntuu jo olevan hyvissä asemissa Metsäteollisuus ry:n riveissä, jossa nykyään nuijan varressa on myös kunnollisia kepulaisia aatteita kannattava PAULA LEHTOMÄKI.

AKM on tietoinen, että Metsäteollisuuden piirissä ollaan oltu hyvinkin huolissaan ANNIKA SAARIKON ja KURVISEN heikosta metsätalouden ja metsäteollisuuden ymmärryksestä.

Kummallakaan ei tunnu olevan mitään käsitystä metsien hoidosta,- kasvusta eikä myöskään puunjalostuksesta tai koko alan markkinoistakaan.

Miten tällainen KEPUN PORUKKA voi oppositiossa vaikuttaa millään tavalla esim. Suomen tärkeimmän teollisuusklusterin kehitykseen.

ottoRe: Mitta täyttyy25.4.2023 6:23
Olet väärässä AKM!

Saarikko on 100%:n kepulainen.

Tätä, juuri tätä se kepulaisuus on.

alan kolmas miesRe: Mitta täyttyy25.4.2023 19:02
Myönnän, että aloitin yo. kommettini hieman harhaanjohtavalla ilmaisulla.

Olisi pitänut paremmin harkita ensimmäisenä päähän tullutta ajatusta.

Otto on erehtymätön ja tietää kuten AKM:kin, että KEPU PETTÄÄ AINA.

AKM on kyllä myös jo KEKKOSEN ja KOIVISTON ajoista lähtien tiennyt senkin, että KEPU on ollut aina pahanteossa, kun ovat päässeet hallitukseen, vaikka KEPU on aina sanonut, että se tukee nimenomaan alkiolaisia hyviä aatteita ja ajaa viljelijöiden etuja.

KEPU on siis koko ajan jo yli 100 vuotta ollut kuin SUSI LAMMASTEN vatteissa.

AKM:ltä jäi valitettavasti tarkistamatta tämä tosiasia, kun tuli kiireessä mieleen eilisilana vain TERVON MYYRÄ kirja.

Olisi pitänyt tarkistaa jo 1200-luvulla vaikuttaneen Maksimos Planudeen julkaisemien Aisopoksen faabelien eli eläinsatujen totuudet.

Noita totuuksiahan on tiettävästi ollut kaikkiaan 725 kappaletta, joista totuus numerossa 451 kerrotaan, miten SUSI KÄYTTÄYTYY LAMMASTEN VAATTEISSA.

KEPU on myös viekas kuin KETTU ja tunnetusti KETTUKIN on sellainen eläin, että se aina syö KUORMASTA.

Viimeisimpien tietojen mukaan EU:n komission toimesta nyt on keksitty sekin, että ns. TRANSULAKIA ollaan kovaa vauhtia soveltamassa jo VILJELIJÖIDENKIN elinkeinoon.

Ruokaviraston mukaan viljelykiertovaatimus näyttää katkaisevan lopulta jokaisen viljelijän selkärangan, kun EU:n yhteiseen maatalouspolitiikkaan, CAP:iin (Common Agricultural Policy), perustuvia tukia aletaan kyttäämän sateliittien avulla ja käyttöön otetaan erittäin moderni VILJELYKIERTOVAATIMUS.

Brysselistä siis tullaan määrätään, mitä viljoja milläkin tilalla pitää minäkin vuonna viljellä, jotta mitään tukia saa.

Tämähän tulee Suomeesa johtamaan siihen, että pellot joudutaan jättämään kesannoille ja VIHERPIPERTÄJÄT sähköisesti alkavat mitata isäntien peltojen hiilijalanjälkiä.

Tunnetusti kesantopelto kivikovaksi muuttuneena on täysin hiilijalanjäljetön ns. EMISSION PROOF PELTO.

Kun tähän vielä liitetään ANNIKAN KEPUN ajama heinäsirkkaruokailu, niin kyllä meitä suomalaisia selvästi uhkaa RIIKKA PURRAN varoittavana esimerkkkinä mainitsema Pohjois-Korean kohtalo.

alan kolmas miesRe: Mitta täyttyy25.4.2023 23:50
IHANAA, IHANAA, vaikka koskee, ei haittaa den glider in!!!

YLE Poliittinen toimitus oli taas syöttänyt "tyhjäntoimittaja" Pekka Kinnusen ja muistaakseni lihavuusleikkauksessa äskettäin olleen uutisankkuri Petteri Löppösen toimesta kaikki hallitsematonta maahanmuuttoa kanattavat voimat uutisiin, jossa taas hyökättiin Persujen maahanmuutokriittistä politiikkaa vastaan ilman mitään todellisia argumentteja, mistä oikein puhutaan.

EK:n ja SAK:n äänitorvet eli "Venäjä, Venäjä, Venäjä" Häkämies ja "Paikallissopija" ja "lakkokenraali" Eloranta olivat uutisissa sitä mieltä, ettei 640 000 sosiaaliturvan varassa olevaa työkykyistä suomalaista enää kannata houkutella töihin, koska sosiaaliturvan varassa on mukavampi vetää lonkkaa valtion ja veronmaksajien piikkiin.

Uutisissa myös Pekka Kinnunen ja Petteri Löppönen pohjustivat, että oikeistohallitus ei voi onnistua, koska ristiriitoja on niin runsaasti etenkin persujen ajatusten vuoksi.

Sari Essayah kuitenkin totesi, että kristillislle käy kaikki hallituspaikat, joten näyttääkin siltä, että SARI ESSAYAHISTA saattaa tässä vielä tulla ihan hieno ja rehellinen PÄÄMINISTERI SUOMEEN.

Uutisten jälkeen A-studion Annika Damström oli sitten jostain kumman syystä ottanut haastatteluun kokoomuksen Antti Häkkäsen ja demujen Ville Skinnarin sekä RKP:n Anders Adlercreutzin, mutta tietenkään persujen edustajaa ei oltu saatu Annika Damströmin hiillostettavaksi.

Riikka Purra oli tehnyt viisaan päätöksen ja ilmoittanut, että on tärkeämpiäkin tehtäviä hoidettavana kuin tulla kuuntelemaan Annika Damströmin yksipuolisia ja asiattomia hyökkäyksiä sellaisia ihmisiä vastaan, jotka ihan oikeasti ajattelevat tämän pienen maan parasta kotimaisista lähtökohdista ja akuuteista ongelmista lähtien.

Suomi ei ole kokoansa suurempi, eikä tule koskaan kokoansa suuremmaksi, jos itäraja pidetään visusti suljettuna myös tulevina vuosina Ahvenamaata myöten.

Väestö on vain noin 5.5 milj. ihmistä, joista tällä hetkellä ainakin 642 000 henkilöä kuuluu olevan työelämän ulkopuolella, joten on silkkaa hulluutta kuvitella, että maahan voitaisiin kestävästi tuoda vuosittain jopa 40-50 000 kielitaidotanta ulkomaista ihmistä tai korkeanluokan asiantuntijaa.

Tosiasia kuitenkin on, että nykyään ammattikouluista valmistuu vuosittain vain noin 35-38 000 nuorta, joista esim. vuonna 2021 peräti 15% jäi heti työttömäksi.

40-50 000 ummikosta maahanmuuttajasta ei ole mahdollista kouluttaa vuosittain Suomeen kuin korkeintaan muutama tuhat sellaista työtekijää, joka Suomessa tulee toimeen perheineen oman palkkatyönsä avulla.

Pelkillä Wolt ja pizzakuskeilla ei Suomen kansantaloutta voi pitää pystyssä, vaikka pizza onkin alkanut maistua jo ympäri koko Suomen niemen.

Sinänsä on hyvä, että perinteisestä pettuleivästä on jo päästy lähes kokonaann eroon, eikä leipäkorttejakaan ole vielä otettu käyttöön, kuten 1940-luvulla oli tapana, mutta leipäjonot on meillä tiettävästi nykyään jo ihan EU:n huippuluokkaa.

UNILUKKARIKIN on kehunut sumalaisia, kuinka hyviä jonottajia meillä ollaan.

Mikä onkaan mukavampaa kuin jonottaa leipää ja samalla tarkkailla luontoa, josko töyhtöhyypät, valkoselkä hanhet ja joutsenet hiljalleen taas siirtyvät Suomeen pesintäpuuhiin ikiaikeeseen hyvään malliin.

Joka tapauksessa tarvitaan radikalit muutokset työmarkkinoilla ja myös verotuksessa, jotka selvästi estävät järkevän työteon Suomessa.

AKM epäilee, että A-Studion aikaan RIIKKA sorvasi jo PETTERIN kanssa tulevan porvareiden hallistuohjelman runkoa, koska ennen vappua pitäisi olla jo melko valmista.

Häkkäsen, Skinnarin ja Adlercreutzin jälkeen Damström kutsui vielä uudestaan YLE:n pitkäaikaisen politiiikan toimittaja Pekka Kinnusen ja Helsingin Yliopiston tutkija Hanna Wassin taas vahvistamaan YLE:n kantaa tulevan hallituksen kokoonpanosta.

Wass oli nyt laittanut päälleen oikein keväisen vappupuvun, jonka olkaimet eivät samalla tavalla enää luiskahtaneet alas kuin aiemmin KÄÄRIJÄN CHA CHA pukumuotia myötäillyt asu taannoisessa A-studion istunnossa, jossa persuja haukuttiin kuin vierasta sikaa, mutta vappuviuhka ja vappupallo näytti vieläkin puuttuvan HANNA WASSIN esiintymisasusta.

Ei lähtenyt Annika Damströmin tämäkään SINIPUNAN HEHKUTUS lentoon, vaan karkasi taivaalle kuin tyhjenevä vappupallo konsanaan.

Olisi korkea aika leikata YLE:nkin politiikan toimittajien määrää ja kiinnittää enemmän huomiota toimittajien laatuun.

"Tyhjäntoimitajia" ei ole veronmaksajien rahoilla syytä rahoittaa päivääkään enempää, vaan tällaiset puolueiden jäsenkirjojen tai muiden salayhteyksien avulla "tyhjäntoimittajiksi" päässeet agitaattorit onkin syytä laittaa kilometritehtaalle parasta mahdollista vauhtia.

YLE:n budjetista voidaankin helposti leikata ainakin 40% eli siis suunnilleen 250 milj. euroa. Muistelen, että YLE:n budjetti on jo noussut yli 600 milj. euron.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: