Keskustelu

alan kolmas miesJäljet johtaa sylttytehtaalle!!!29.4.2023 19:12
USA:ssa Kalifornian demokraattien kuvernööri GAVIN NEWSOM näyttää ajavan Kalifornian täyteen kaaokseen, kun näyttää säätäneen nyt lain, jolla diesel kuorma-autojen myynti lopetetaan vuoteen 2036 mennessä.

Newsomin laki on linjassa Seniilin Joe Bidenin maaliskuussa 2023 esittämien epärealististen suunnitelmien kanssa.

NEWSOM on jo tuhonnut Kalifornian kauniit kaupungit, kun miljoonia Mexicon ja Amerikan välisen rajan kautta Amerikkaan tulleita lattomia siirtolaisia ja huumekaupiaita on asutettu San Fransiscon ja Los Angelesin kaduille ja telttakyliin.

Iso osa näistä laittomista maahanmuuttajista on myös yön pimeydessä siirretty liittovaltion hallituksen toimin muihin USA:n demokraattijohtoisiin kaupunkeihin kuten New York, Minneapolis, Seattle ja Chigaco, joissa kaduilla näyttää olevan käynnissä täysi huumekauppiaiden ja myymälä varkaiden täysi sota.

Kuljetusalan liitot ovat jo huomauttaneet, että GAVIN NEWSOMIN suunnitelma on täysin epärealistinen.

Samalla on tuotu esille myös se, että Kalifornian yltiövihreä energiapolitiikka on jo ajanut Kalifornian energiahuollonkin täyteen kaaokseen, kun siirtolinjatkaan eivät toimi ja aurinkosähkön varastokapasiteetin rakentaminen kuuluu vievän koko osavaltion konkurssiin.

Kokonaisuutena Kalifornian enegiahuolto on täysin tuontienergia varassa!!!

Alla hieman lisätietoa, mitä sylttytehtaalla nykyään oikein tehdään ja ketkä tätä hullutusta oikein ohjaa:

Kalifornian demokraattimafian taustat:

?GAVIN NEWSOM was born in San Francisco, California, to Tessa Thomas (née Menzies) and William Alfred Newsom III, a state appeals court judge and attorney for Getty Oil.

He is a fourth-generation San Franciscan. One of Newsom's maternal great-grandfathers, Scotsman Thomas Addis, was a pioneer scientist in the field of nephrology and a professor of medicine at Stanford University.

Newsom is the second cousin, twice removed, of musician Joanna Newsom. Newsom's aunt was married to Ron Pelosi, the brother-in-law of then Speaker of the United States House of Representatives NANCY PELOSI.?

Making renewable energy switch will "cost a lot more" than California thinks:
Edward Ring California Policy Center Senior Fellow Edward Ring argues storage and distribution of wind and solar energy must be improved before making a fully renewable transition.

California air regulators approved regulation Friday to ban the sale of traditional combustion trucks - that run of diesel - by 2036 in the state.

The rule must now be approved or denied by President Biden's U.S. Environmental Protection Agency.

California's vehicle emissions standards are regularly followed by other states.
Known as Advanced Clean Fleets, this action puts the Golden State on the path toward fully transitioning medium and heavy-duty trucks there to zero-emissions technology by 2045.

Major fleet operators also have an option to begin that process next year.

Big rigs, local delivery and government fleets must transition by 2035, garbage trucks and local buses must be zero-emission by 2039 and all other vehicles covered by the rules must be zero-emission by 2042, according to the office of Gov. Gavin Newsom.

BIDEN ADMIN SAYS CALIFORNIA CAN REQUIRE HALF OF HEAVY TRUCKS SOLD TO BE ELECTRIC BY 2035"

Gavin Newsomin laki edellyttää vielä Seniilin Joe Bidenin hyväksyntää tullakseen voimaan.

Seniili Biden on ajanut näitä epärealistisia aatteita tarmokkaasti, joten ei ole epäilystä, että tällainen hyväksyntä tulee.

Viime yönä oli YLE:n tiedotteissa, että Seniili Joe Biden saattaa tulla jopa Suomeen kesällä tervehtimään suomalaisia.

Epäselväksi on kuitenkin jäänyt, millä reissulla Seniili Joe mahtaa Suomeen tullessaan olla.

Tuleekohan ilmoittamaan kuten Ukrainassa ennen Putinin hyökkäystä, että nyt on parasta evakoida kaikki amerikkalaiset Suomesta, koska Putin on siirtynyt Venäjällä sotatalouteen??

UNILUKKARI on kyllä aiemmin todennut, että on niin mukava neuvotella "AIKUISEN POLIITIKKOJEN" kanssa samoissa NEUVOTTELUPÖYDISSÄ.

On harmillista, kun HESARIN Suomen suurin visionääri ja sananvapauden kannattaja KAIUS NIEMELTÄ karkasi mopo käsistä haitaria soittaessa Helsingin yössä, niin nyt HESARI ei ilmeisesti voikaan toivottaa samalla tavalla Seniiliä BIDENIN yhtä tervetulleeksi kuin KAIUS toivotti näyttävästi taannoin SANOMATALON KATOLLA DONALD J. TRUMPIN tervetulleeksi Suomeen.

KAIUKSEN tyhjäntoimittajathan ovat pitäneet jo vuodesta 2015 saakka DONALDIA PUTININ parhaana ystävänäkin ja Venäjän agenttina, kun DONALD kävi huomauttamassa Presidentiksi tulonsa jälkeen Euroopassa, että AMERIKKA ei tule apuun PUTININ hyökätessä, mikäli muut NATO MAAT eivät noudata jo vuonna 1948 tehtyjä sopimuksia ja maksa 2%:n BKT:sta, jotta Venäjä ei voi hyökätä Eurooppaan.

Nythän koko FAKE NEWS MEDIA on paljastettu jo Amerikassa täysin housut kintuissa, mutta Suomessa tähänkään totuuuteen ei tahdota vieläkään taipua, vaikka täysi sota on ollut käynnissä Ukrainassa jo kohta kaksi vuotta putkeen ja syyttömä ihmisiä ja jopa lapsia on ilmeisesti tapettu jo ainakin 500 000.

Kukaan ns. "AKUISISTA POLIITIKOISTA" ei kuitenkaan ole tästäkään massamurhasta ollut huolissaan, koska 100 vuoden päästä meitä kaikkia uhkaa ehkä vielä suurempi katastrofi eli peräti maailman loppu, kun hiilidioksidipäästöjä ei Suomessakaan saada kuriin!!!

Onneksi Suomi on tässäkin asiassa ollut jopa edistyksellisempi kuin Seniili Joe Biden, joten kyllä me tiedetään, miten maailma voidaan pelastaa.

Siksi Seniili Joe Biden saattaakin tulla konsultoimaan meidän UNILUKKARIA, joka tiettävästi ei ole nukkunut julkisesti noissa globalistien ilmastokokouksissa samalla tavalla, mitä Seniili Joe Biden teki taannoin Glasgown kokouksessa juuri, kun Kiinakin ilmoitti olevansa kaikesta yhtä mieltä EU:n edustajien kanssa (taisi olla Maria Ohisalon puheen jälkeen)!!!!

UNILUKKARI raportoinee jo siis tulevan mahdollisen vierailun aikana Seniiliä Joe Bidenia ainakin siitä, että Helsingin yliopisto on päättänyt promovoida ruotsalaisen ympäristöterroristin Greta Thunbergin peräti ILMASTOALAN KUNNIATOHTORIKSI!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: