Keskustelu

alan kolmas miesOsuuskaupan kassan hypetys!!!18.5.2023 17:04
Mitähän VALTAISTUIMELTAAN pudotettu Osuuskaupan entinen kassa tekee Bilderbergin kokouksessa Portugalissa 18-21.5.2023???

Ilta-Sanomien raportti asiasta alla:

"PÄÄMINISTERI Sanna Marin (sd) osallistuu Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa Bilderberg-ryhmän tapaamiseen 18.?21. toukokuuta. Asiasta tiedottaa valtioneuvoston kanslia.

Bilderberg-tapaamisia on järjestetty vuodesta 1954 lähtien. Kokous on epävirallinen ja luottamuksellinen, ja siihen osallistuu vuosittain 120?140 eurooppalaista ja pohjoisamerikkalaista poliitikkoa, toimittajaa, tutkijaa, yrityselämän edustajaa ja asiantuntijaa.

Tänä vuonna kokouksessa keskustellaan Bilderbergin nettisivujen mukaan viime vuoden tapaan Natosta, Kiinasta, Venäjästä ja Ukrainasta. Agendalla ovat muun muassa myös tekoäly ja energiasiirtymä.

Marin osallistui kokoukseen myös viime vuonna. Tällöin kokoukseen osallistui noin 120 henkilöä 21 maasta."

AKM:n käsityksen mukaan Sanalla on nykyään vain entinen Osuuskassan hoitajan valta, joten Sanna on selvästi väärässä seurassa, jos kuvittelee, että hän pääsee halaamaan ja ottamaan selfien korruptiometari METAN johtaja BILL GATESIN kaulailussa!!!

AKM epäilee, ettei KÄÄRIJÄNKÄÄN EUROVIISUA soiteta Bilderbergin kokouksen tunnusmusiikkina, vaikka Cha, Cha, Cha sai eniten yleisöääniä suomenkielisestä tanssiesityksestä- niinku!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: