Keskustelu

ottoAITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE23.6.2023 12:35
Lyhyessä ajassa on putkahtanut esiin tilaamatta ja yllättäen kaksi valitsijayhdistystä tulevaa presidentinvaalia varten.

Lisäksi vielä Paavon korttipeli jälleen kerran.

Näille eri vihreän sävyisille korteille on yhteistä yksi seikka:

Kukaan niiden takana oleva ei puolueensa ehdokkaana tule pötkimään lähtösuoraa pidemmälle.

Nyt jos koskaan on tilaisuus todelliselle kansanliikkeelle.

Kansanliikkeelle, joka Natosiltaa pitkin vie meidät todelliseksi vapaaksi läntiseksi demokratiaksi.

Tämän esikuvat ovat Pohjois-Amerikan Yhdysvallat ja Iso-Britannia.

Sekä näiden suuntaan kulkevat maat.

Kuten vaikkapa Kanada ja Australia.

Eurostoliittohan on näet pelkkä velkaunioini, suunnittelusosialistien ja juppiekonomistien kasaama "pyhä allianssi".

Allianssi, joka käyttää hyväkseen vapaiden, luterilaista työetiikkaa noudattavien eurooppalaisten työnteon ja yrittämisen hedelmiä.

Tästä riistosta on viimein tehtävä loppu ja otettava uusi suunta.

Nyt siihen on niin tarve kuin tilaisuus.

Tapio AutioRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN Kansanliike haisee persereijälle23.6.2023 21:06
Tapio Autio imee kyrpää asuu myllypurossa

ottoRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE5.8.2023 9:23
Nollia ei noteerata.

Tuttu sanonta politiikan mustista syövereistä. Vai mitä?

Eipä muste ehtinyt kuivua Mika Aaltolan ilmoituksesta kun median sopulilauma huusi kurkku suorana jotta ylimielinen, ylimielinen, ylimielinen...

Mitä ylimielistä Aaltola sanoikaan?

Ei mitään muuta kuin sen, että hän erottuu muista ehdokkaista lupaamalla ajaa vain Suomen etua.

Siis muista jo kisaan lähteneistä.

Halla-Jussin suuntaan tämä oli kova heitto jo etukäteen.

Ja myös eräänlainen toivekin.

Näinkin tämän voi nähdä.

Puolueiden ulkopuolinen kansanliike on nyt totta.

Siis aito ulkopuolinen.

Painottaen sanaa AITO.

eeroRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE5.8.2023 10:59
On myös havaittavissa välittömästi ehdokkuusilmoituksen jälkeen alkanut eri medioitten ns. ajojahti Aaltolan mollaamiseksi.
Heti kaiveltiin hänen yhtiönsä tietoja, löydettiin ilmoituslaiminlyönti kaupparekisteriin.
Ei oo kummonen virhe. Itsekkin vuosia taapäin kun jäin eläkkeelle ja lopetin yritystoiminnan, en muutamaan vuoteen tehnyt vaadittavia ilmoituksia.

Kun ei yrityksessä ollut toimintaa, eipä ollut mitään ilmoitettavaakaan, vaikka ehtojen mukaan pitäisi myös raportoida yrityksen nollaliikevaihdostakin
Kun sitten jokusen vuoden jälkeen tein yhtiöni lakkautusilmoituksen, asia rekisteröitiin ilman minkäälaisia sanktioita.

Minulla ei ole tietoa, onko Aaltolan yrityksessä sama tilanne.

Mutta media haluaa kaivella esiin kaiken vähänkin negatiiviselta haiskahtavan tiedon.
Kuten persujen ministereistä ja vaikuttajista viimeaikoina.

Vihannes Jorolainen lausahti aikoinaan.
Kansa on puhunut ja pulinat pois.

Yhdyn (vain sanoissani) Ottoon.

Suomen presdentiksi on nyt ehdokas, joka ei ole ryvettäytynyt puoluepolitiikan hämärähommissa.

ottoRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE5.8.2023 12:48
Kuuleman mukaan tämä on se lause, joka sai sopuleiden päät sekoamaan:

"Jos on tietoa ja on taitoa ja on rohkeutta ? ja sitä ei muilla tunnu olevan, sitä näkemystä ? niin sitten on vähän niin kuin velvollisuus lähteä"

Onko tämä ylimielisyyttä kaiken sen valossa, mitä Aaltola on tuonut esiin viimeisten parin viime vuoden aikana?

Kysyn vaan.

Ja mihin muut jo ehdolle nostetut ovat pystyneet.

Hädin tuskin peesaamaan muita.

alan kolmas miesRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE7.8.2023 22:22
Terveisiä vain Saimaan rannalta.

On ollut aikaa seurata keskustelua ja kuunnella luontoääniä ja nyt on aika palata taas kirjallisiin töihin.

Metsät täynnä marjoja ja sieniä, Järvessä niin paljon kalaa, ettei kaikkea ehdi syömään ja rapujakin tulee kuin ennen vanhaan (tosin täplärapua).

Satoi ja paistoa, kuukin kumotti.

Siis mikään maailmanloppu ei meitä uhkaa, vaikka WOKISTINEN valtamedia (etupäässä YLE, Herlinien ja Erkkojen Hesari ja Ehnroothin Alma Media sekä Amerikkalaisen BlackRockin ja Ruotsin valtion Telia eli tappiollinen MTV) on jauhanut meille koko kresän rasismista, josta Suomessa ei ole kuitenkaan ollut tietoakaan ainakaan 100 vuoteen.

Valtamedian täytyy jauhaa rasimista, koska Amerikassa kaikki valtamediat ovat korruptoituneen demokraattisen puoleen miljardöörien käsissä, jotka puolestaan ajavat Bilderbergin ja Maailman talousfoorumissa eli WEF:n kokouksissa globalistien utopiaa, jota ennen kutsuttiin KOMMUNISMIKSI, mutta nykyään kysymys on KULTUURIMARXISMISTA, jossa kaikki perinteiset arvot käännettään päälaelleen.

Suomen VALTAMEDIA on omaksunut nämä Amerikan WOKISTISET ja kulttuurimarxistiset utopiat yksi yhteen, mutta tietysti täytenä totuuna, vaikka Amerikassa näihin höpötyksiin uskoo nykyään vain 5% amerikkalaisista.

Miehellä voi olla pimppi ja naisella voi olla kulkuset.

Näin se stoori Suomessa menee ja jopa kirkko ja piispatkin alkaa meillä jo olla samaa mieltä!!!!

Tätä sontaa meille syöttää valtamedia eli YLE:n ja Sanoma-konsernin sekä Alma Median eli Otavan nuoret vihervassaritoimittajat, jotka yrittävät vielä tehdä jopa MIKA AALTOLASTA muka Presidenttiä.

AKM on jo aikaa sitten todennut, ettei MIKA AALTOLA sovi presidentiksi, koska MIKAlla on taakkana Amerikan New Yorkissa olevan johtavan korruptiodemokraattien yliopiston eli Columbian yliopiston WOKISTI koulutus, jonka viimeisin idea on se, että yksityinen omistus poistetaan viimeistään vuoteen 2030 menneessä.

1990-luvun laman käynnisti Suomessa sosialistien käsissä oleva Suomen Pankki, jonka ajatusmaailma oli syntynyt Mauno Koiviston päässä Turun Telakan ahtaajana eli "agitoivana konttoripäällikkönä".

Manuhan on siis taustaltaan tohtoriksi väitellyt ahtaaja. Suomen maassahan tunnetaan monta muutakin hankalaa ahtaajaa, mutta tuskin ainuttakaan muuta tohtoriksi väitellyttä ahtajaa.

Ahtaajillahan on meillä tapana panna vienti seis silloin, kun aletaan puhua palkoista.

Manu uskoi "vahvaan markkaan", joka ajoi Suomen täyteen katastrofiin, jossa 35% Suomen kansan omaisuudesta sosoalisoitiin pankkien, vakutusyhtiöiden ja valtion käsiin.

Sanna Marinin aikana "Osuuskaupan entinen kassa" ja SAK:n Antti Rinne erittivät samaa temppua vielä laajemmissa puitteissa, mutta onneksi tuli vaalit vastaan ja tunariporukka heitettiin ulos valtion kirstun vartijan paikalta.

Lähes 100 miljardia euron suonenisku Suomen kansantalouteen ehdittiin kuitenkin tehdä!!!

Nyt WOKISTINEN VALTAMEDIA ajattelee, että kun tarpeeksi kauan jauhaa rasismista, niin Suomen Presidentiksi valitaan MIKA AALTOLA, joka on kuitenkin ollut joka ikisessa asiassa väärässä, kun hän on pakinoitaan itku silmässä YLE:n aamustudiossakin luennoinut.

MIKAHAN itki silloinkin, kun amerikkalaiset valitsivat 2016 Donald J. Trumpin Presidentiksi ja yllätys yllätys, mies teki mitä lupasi ja sai Amerikan rattaat toimimaan ja maailmassakin vallitsi rauha.

Nyt on Amerikassa vallassa ollut väärennettyjen vaalien kautta korviaan myöten korruptoitunut Seniili Ukko ja hänen valtakautensa jatkunee vielä ehkä 1.5 vuotta ja sen jälkeen Valkoiseen taloon astelee taas ilmeisesti Donald J. Trump.

Olisi todella iso moka, jos pikki riikkisen Suomen presidentinä olisi silloin MIKA AALTOLAN tapainen mamman poika, jolla ei ole historiassa näyttöjä edes armeijan osalta. Tiettävästi Mika on todettu B-mieheksi ilmeisesti jo ensimmäisissä sulkeisissa.

Miten tällainen henkilö voisi olla esim. Suomen armeijan ylipäällikkö rauhankaan aikana, jos mies ei erota ritsaa kivääristä.

Kaiken huippu AALTOLAN kohdalla on se, että hän on ilmoittanut olevansa muita pätevämpi ehdokas.

AALTOLAN ehdokkuus nojaan YLE:n Elämäni biisi ohjelmassa Ere Kokkosen tyttären eli TANHUPALLON antamaan suositukseen, joka tarkoittaa sitä, että tässä on tavoiteltu lähinnä 5-10 vuotiata äänestäjiä, jotka äänestivät TANHUPALLON suosituksi TV-hahmoksi.

Kyllä Presidentin linnassa täytyy olla toisenlainen komento.

Wokistinen Mika Aaltola saattaa kuitenkin tavoitella samanlaista transumeininkiä Presidentin linnan edustalle ja/tai Mäntyniemen puistikkoon tai peräti kesäasunnolle KULTARANNAN puistikkoon, mitä Seniili Joe Biden järjesti Valkoisen talon puistikkoon transujen ja pornotähtien kanssa pari kuukautta sitten.

Kun tulevassa presidentinvaalissa toiselle kierrokselle pääsyyn tarvitaan 20%.n kannatus, niin tästä seuraa se, ettei Mika Aaltola tule pääsemään edes toiselle kierroksella, jossa toinen varma ehdokas on kuitenkin ilman muuta kaikki vanhemman valtiomiehen tunnusmerkit täyttävä JUSSI HALLA-AHO.

Siinäpä sitten alkaa WOKISTI MEDIAN SOTA jopa valittua preidenttiä ja tietysti reformihallitusta ja persuja sekä myös kokoomusta vastaan.

Tosiasia kuitekin on, että Valtamedia on tässä massa saatava kuriin. Median tehtävänä ei ole kaivella yksittäisten ihmisten sanomisia ja tekiemisiä esim. 15 vuotta sitten.

Kysymys on siitä, onko ministerin tai Presidentin tehtäviin valittava henkilö tässä ja nyt täysipäinen kykenevä hoitamaan sitä tehtävää, johon hänet kansa valitsee.

Valtamedia ei ole mikään kansa, mutta Valtamedia luulee nykyään NATO-OPTION lunastuksessa tapahtuneen kehityksen innoittamana, että VALTAMEDIA voi päättää hallituksen koostumuksesta, ysittäisistä ministreistä ja presidentistä samalla tavalla kuin NATO OPTIOSTA tehtiin noin 1 500 ihmisen galluppi, jonka jälkeen UNILUKKARINKIN oli pudotettava NATO NAAMARIT päältään, vaikka oli lähes 10 vuotta jauhanut sitä, kuinka tarpeellinen kansanäänestys on NATO asiassa.

Valtamedia kuvittelee, että sillä on PERUSTUSLAILLINEN oikeus päättää Suomen asioista. Tämä on kuitenkin täydellinen harhaluulo.

Suomen maassa valta kuuluu kansalle ei siis medialle.

Kun vaalitulos on saatu, niin se on pulinat pois, kuten Vironperän Isäntäkin aikoinaan totesi hävittyään vaalit PAAVOLLE.

Nykyään näyttää valitettavasti siltä, että VALTAMEDIA NÄY`TTÄÄ PUUHASTELEVAN VALLANKAAPPAUKSEN VALMISTELUSSA.

Median nykyistä RASISMIA ja MUUTA WOKISTISTA jankutusta pitää kohta ruveta tarkastelemaan näköjään myös rikoslainkin kannalta.

Koska median tarkoituksena selvästi on elimoida ensiksikin 2.4.2023 pidetyn valiin tulos ja sen myötä syntynyt reformihallitus, niin sen kumoamiseen tähtäävä median myllytys täyttää selvästi ainakin seuraavat rikoslain tunnusmerkit:

Luku 12 Maanpetosrikoksista

1§ Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantaminen
Joka tarkoituksenaan väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla taikka vieraan valtion sotilaallisen tai taloudellisen painostuksen tai tuen avulla

1) saattaa Suomi tai osa Suomea vieraan valtion alaiseksi,

2) irrottaa osa Suomea muusta valtakunnasta tai

3) muulla vakavuudeltaan näihin rinnastettavalla tavalla rajoittaa Suomen valtiollista itsemääräämisoikeutta

tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

ja

13 Luku Valtiopetosrikoksista:

Valtiopetos
Joka tarkoituksenaan väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla tai siihen rinnastettavalla tavalla oikeudettomasti pakottamalla taikka valtiosääntöä rikkoen

1) kumota Suomen valtiosääntö tai muuttaa sitä taikka

2) muuttaa Suomen valtiojärjestystä

tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava valtiopetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

Valtiopetoksesta tuomitaan myös se, joka väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla syrjäyttää tai yrittää syrjäyttää tasavallan presidentin, valtioneuvoston tai eduskunnan taikka kokonaan tai osaksi estää tai yrittää estää niitä käyttämästä toimivaltaansa.

Kyllä VALTAMEDIAN TARKOITUKSENA siis selvästi on alistaa esim. jo rikoslain 12 luvun ensimmäisessä pykälässä mainittu Suomen itsemääräämisoikeus täydellisesti esim. EU:n ja näköjään myös Amerikan nykyisen hallinnon virkemiesten ja kaikenlaisten korruptoituneiden poliitikkojen sekä Amerikan CIA:n sekä FBI:n tahdon alaiseksi.

Samaan aikaan meillä kuitenkin halutaan vielä säilyttää SE TIITISENKIN LISTA vielä SUPON kassakaapissa vuoteen 2050 saakka, kun erittäin tarkka muistinen TIITINEN ITSE ja MANU yhdessä niin päättivät, koska näköjään omat nimet oli listan kärjessä yhdessä Kalevi Sorsan ja Tarja Halosen kanssa.

Samaalla tavalla rikoslain 13 luvun jo 1 §:ssä todetaan, että kysymys on valtiorikoksesta, jos joku esim. vihervassarien toimittajaporukka tai päätoimittajat puuhastelevat sellaisissa hankkeissa, joissa tavoitteena on esim. laillisen vallituloksen mitätöinti ja perustuslaillisesti muodostetun hallituksen kaataminen erilaisin rasismi ja muiden jopa valheellisten väitteiden avulla.....

ottoRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE8.8.2023 8:56
Onpa akm saanut liikaa aurinkoa!

Eikä kysymyksessä taida olla pelkkä aurigonpistoskaan...

Ei Aaltola ole kulttuurimarxisti.

Looginen empirismi ajatusrakennelmana on kaukana siitä.

Marxismin keskeiset oppirakennelmat ovat täyttä huuhaata kulttuurimarxismista puhumattakaan.

Aaltolan ajattelu perustuu terveeseen järkeen.

Lause on joko tosi tai epätosi.

Samoin Halla-aho perustaa vain tosiolevaan, ei kuviteltuun.

Molemmat ovat länkkäreitä, jotka uskovat edustukselliseen demokratiaan ja sitä toteuttavaan monipuoluejärjestelmään ja sanavapauteen.

Ismit ovat molemmille kauhistus.

Trumppi on ryssän kätyri.

Tätä ei akm jostain syystä ole havainnut.

Jostain...

Kannattaa vielä kerran vilkaista se videoklippi, jossa Venäjän duuma seisaaltaan taputtaa juuri valitulle USAn uudelle presidentille silloin marraskuussa 2016.

Tarvitsemme aidon kansanliikkeen edustajan tuleviin vaaleihin aivan vastaavasti kuten tarvitsemme aidon parlamenttipuolueen ehdokkaan myös.

Sumutusta ja sumuverhoja ei tarvita.

On säälittävää nähdä miten kepun kenttäaktiivit keräävät kortteja kuten Paavo itselleen.

Samasta puolueesta vielä.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE8.8.2023 15:56
Moni hevonen on pilannut juoksunsa lähtölaukkaan. Kyvykäs hevonen ja taitava ohjastaja voi pelastaa lähtölaukankin, mutta tällaista näkee harvemmin.
Kouvolassa Juankosken Kartier pilasi kisansa ensimmäisen matkan lähtölaukkaan eikä Mikkonen enää jatkanut kisaa sunnuntaina.
Pelkään, että akm:n presidenttikisa päättyy myös annen alkua niin Usassa kuin Suomessakin.

alan kolmas miesRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE8.8.2023 17:06
Satuinpa olemaan Kiinassa Fuzhoussa vuonna 2016 järjestetyssä IIBCC:n (International Inorganic-Bonded Composite Confernce) yksi pääpuhujista juuri samana päivänä, kun hotellissa näytettiin Donald J. Trump valinta presidentiksi.

Konferenssivieraat nousivat pystyyn ja taputtivat käsiään, että vihdoinkin saatiin päätepiste OBAMAN ja Seniilin BIDENIN korruptiotouhuille ja ILMASTO HIHHULOINNILLE!!!

Konferessissa pohdittiin, mikä tulee olemaan kuitusementtilevyn ja kilpailevien rakennusmateriaalinen tuleva globaali kysyntä ja tuotantoteknologia.

Täytyypä sanoa, että maailmassa on paljon hienoja yrityksiä rakenusmateriaalienkin alalla, joista Suomessa ei ole tiedetty eikä tiedetä yhtikäs mitään.

Täytyypä sekin sanoa, että koko kokousporukka ympäri maailmaa näytti olevan innoissaan, kun media oli ennen vaaleja jo vuosikausia toitottanut, ettei Donald voita, mutta voittikin vaalit ylivoimaisesti ja MIKA AALTOLAKIN alkoi itkeä, kun maailmaan saatiin jämerä johtaja eikä mitään poliittista globalistien juoksupoikaa tai sähköjänistä katastrofaalisen OBAMAN ja hänen korruptoituneen Seniilin BIDENIN jälkeen.

Itse olin vakuuttunut siitä, että TRUMP voittaa, kun olin alkanut seurata muutama vuosi ennen vaaleja kaverin poliittisia näkemyksiä, joita pidin silloin ainoina oikeina ja hänen käsityksensä globalismista (etenkin sen virheistä) oli jo silloin milelestäni aivan oikea.

Globalismille ja USA:kin imperialismille täytyykin laittaa päätepiste, koska se näyttää johtavan siihen, että suuri osa maailman väestöstä köyhtyy ja valta siirtyy totalitarististen diktaattoreiden, globaalien suuryritysten ja miljardöörien sekä korruptoituneiden poliitikkojen käsiin.

2. maailmansodan jälkeinen maailmanjärjestyksessä, jossa YK:n turvallisuusneuvosto on pelkkä teatteri, on paha valuvika samalla tavoin kuin EU:ssa.

EU on täydelliseti epäonnistunut esim. rauhan turvaamisessa Euroopassa, jota varten Saksa ja Ranska EU:n halusivat perustaa, koska riitaa oli teräksestä. Nyt samanlaista riitaa on monesta muustakin asiasta jopa leivästä, metsistä, ilmastosta ja meristä ja lopulta ihan mistä vaan, eikä EU tai YK pysty niitä koskaan poistamaan.

Asia on vähän sama kuin naapureilla. Aina on vähän naapureiden rajoilla kärhämää, kun naapurin puolella ruoho on aina vihreäpää kuin omalla puolella.

Korruptoituneet poliitikot pyörittää showta ja jauhaa yhdentekevistä asioista, kun diktaattoreilta pitäisi potkaista jakkarat alta ja panna koko porukka tiilenpäitä lukemaan.

Siis tuolloin jo vuonna 2016 esitin ennusteen, että Kiinankin nimellinen kasvu tulee tyrehtymään ja on vuonna 2020 enää vain 5%, jolloin reaalista kasvua ei enää juuri ole.

No tämäkin ennustus on nyt siis toteutunut ja tänäänkin näytti olevan taloustiedotteisssa, että Kiinan kasvu on pysähtynyt ja maa on deflaation kourissa, kun inflaatio alkaa olla nollan pinnassa, mutta kasvua ei ole.

Kiinan velkatalous ajoi maan täydelliseen kriisiin, jota vielä tuki täysin mieletön yhden lapsen kommunistinen politiikka, jonka päälle tuli sitten vielä se tunarointi Wuhanin sotilaslaboratoriossa, jossa Amerikan korruptiotohtori Anthony FAUCI siirsi Amerikassa kielletyt vaaralliset ns. Gain of function - lepakkkojen avulla tehdyt virustutkimukset Wuhanin laboratorioon ja rahoitti puoskarien tutkimuksia muistaakseni ainakin 400 milj. USA:n dollarilla vuosikausia, kunnes virusmutantti lopulta karkasi heikkojen turvamääräysten vuoksi.

Näistä tutkimuksista siis karkasi haitallinen virusmuunnos, joka sitten levisi ympäri maailmaa ja kiinalaisten käsiin joutunut WHO alkoi syöttää FAKE NEWS MEDIAAN, että outo virus levisi muka joltakin villieläintorilta ympäri maailmaa.

Olisihan se pitänyt Suomenkin virologien tietää, että kysymys on bisneksestä sen jälkeen, kun mutantti karkasi, eikä mistään muusta.

Hyvin nopeasti mutantin karkaamisen jälkeen rokote COVID virusta vastaan oli sitten jo olemassa ja sen seurauksena koko maailma määrätiin rokotettavaksi, vaikka nyttemmin jo tiedetään, ettei rokote ole millään tavoin estänyt epidemian leviämistä tai edes parantumista.

AKM joka on omakohtaisesti käynyt tutustumassa mm. virusopinlaitoksen tutkimuslaboratorioihin ja tutkijoihin, ei ole jäänyt tulee makaamaan, vaan on omin silmin tehnyt havaintoja, miten korkeatasoista tämä medisiini tutkimuskin maailmassa on.

Eihän näitä asioita tarvitse mistään FAKE NEWS lehdistä lukea, koska jo muutaman kuukauden päästä tulee uudet NATURE lehden tiedot, että entiset tutkimukset oli taas vähän pielessä.

Absoluuttista tiedettä kun ei ole olemassakaan, koska tiede aina kehittyy.

Tekoälyyn meidän ei missään tapauksessa pidä luottaa, koska tekoäly on ihmisten luoma viitekehys ja yhtälö, jossa hienon hienokin virhe johtaa katastrofaalisiin simulointivirheisiin ja johtopäätöksiin.

Suomessakin Anna-Maja Henrikssonkin siirsi jopa vaalit tällaisen koronatohtori Mika Salmisen simulaation tuloksena, jotta saatiin kepuloisille hyvä tulos muistaakseni kuntavaaleissa.

Amerikassa sama tehtiin vuoden 2020 Presidentin vaaleissa, jossa Seniili BIDEN saatiin vilpillisten vaalien kautta Valkoiseen taloon sotkemaan maailman asioista ja käynnistämään Ukrainan sotakin yhdessä PUTLERIN kanssa.

Lähellä oli, että samaa simulointia tarvittiin vielä meillä myös aluevaaleissakin, kun kepuloisilla ote alkoi lipsua.

Politiikka ei ole epävarmaa tiedettä, vaan olisiko se mahdollisuuksien taidetta, kuten JYRKI BOY taannoin totesi. Siis politiikka on vain liikettä johonkin suuntaan.

Jos poliittinen johtaja on täysjärkinen, niin hyvä on.

Jos taas johtaja ei ole täysjärkinen, niin silloin meidät perii ohraleipä.

Mika Aaltola ei ole itsenäinen ajattelija, vaan median vietävissä oleva POPULISTINEN AJOPUU, jollaisia Suomen politiikassakin on ollut pilvin pimein.

On korkea aika julkistaa TIITISEN LISTA, jotta nähdään ne henkilöt, jotka ovat olleet ja yhä edelleen ovat poliittisen SUPON SUOJELUKSESSA ja siten mukana toiminnassa, jossa Suomen itsemääräämisoikeutta ja perustuslain vastaisesti sananvapauttakin on pyritty kaikin mahdollisin keinoin rajoittamaan.

Kyllähän me kaikki nähtiin sekin, kuinka heti viruksen levittyä Amerikassa demokraattien University of Johns Hopkins perusti COVID-virussivustot, jotka sitten apinoitiin kaikkien FAKE NEWS MEDIOIDEN sivuille sellaisenaan ja niissä esitettiin tartunnat ja kuolleet sekä kaikki ennusteet aivan samalla kaavalla, jolla ennustetaan myös vihervassarien hiilidioksidimaailman loppu sekä päivittäiset pörssiyhtiöiden osakekurssit kehityksineen.

Hesarissakin KORONA tilasto lähes korvasi perinteisen osakekurssilistan ja kaikki meni kansaan kuin häkä.

UNILUKKARIKIN unohdi moneksi vuodeksi yöperhosten kiikaroinnin Mäntynimen puistossa, kun olisi pitänyt AVATA TIITISEN LISTA ja ryhtyä laskemaan PUTININ PANSSARVAUNUJA UKRAINAN RAJALLA.

Kun isoisäni nimi sattuu olemaan myös OTTO, niin jo siitäkin syystä haluan opastaa OTUKKAA tuon TRUMPIN suhteen, että otapas ihan oikeasti silmä käteen ja ota selvää, mikä hän on miehiään.

Älä usko sitä, mitä esim. Hesarin vasemmistolaiset päätoimittajat Saska Saarikivi ja hänen vaimonsa Laura Saarikivi Hesarin FAKE NEWS sivuilla ovat höpöttäneet ilmaston lämpenemisestä, luontokadosta, koronasta, rasimista, transuaatteista ja tasa-arvosta sekä kaiken maailman BLM liikkeistä puhumattakaan joistakin natseista.

Miksi ei muuten mustalaisista tai romaaneista puhuta nyt mitään???

AKM:hän on ollut syntymästä saakka suuri Suvakki ja siksi minut istutettiin Puolagallakin nätin romaanitytön viereen, jolla oli pitkä letti ja päällään kaunis keltapunainen villapaita.

Aika paljon oli poissaoloja, mutta muuten ihan tavallinen köyhä suomalainen pestimistien kylässä.

AKM ei vetänyt häntä letistä, eikä häirinnyt häntä seksuaalistikaan, kun oltiin vasta 7-vuotiaita!!!

Tosiasia on, että AATU HITLER itse asiassa pelasti Suomen itsenäisyyden ainoana todellisena tukijana, kun onneksi Saksa aseisti Suomea siinä vaiheessa, kun Stalin ja kotikommunistit olivat päättäneet luvuttaa Suomen Neuvostoliiton kommunistien käsiin.

Täytyy muistaa, että tuossa vaiheessa Yhdysvallat tuki kommunistista Neuvostoliittoa ja ilman tätä tukea kommunismi olisi todennäköisesti Europasta lopullisesti pyyhkäisty pois (kts alla selostus USA:n tuesta):

"Kaikkiaan sotatarvikkeita tuotiin Yhdysvalloista Neuvostoliittoon järisyttävän paljon.

Terästä toimitettiin 2,3 miljoonaa tonnia, mikä riitti arviolta ainakin 40 000 tankin valmistamiseen.

Lisäksi kuorma-autoja tuotiin 375 833, lentokoneita 14 795, ruokatarvikkeita 4 478 000 tonnia ja erilaisia öljytuotteita 2 670 000 tonnia.

Neuvostoliiton saama 230 000 tonnin alumiiniapu puolestaan tyydytti sen lentokoneteollisuuden kahden vuoden tarpeen.

Yhdysvaltojen apu oli suurimmillaan vuoden 1943 helmikuusta alkaen, jolloin puna-armeija oli tuhonnut natsi-Saksan 6. armeijan Stalingradin taistelussa.

Lend and lease -toimitukset nopeuttivat puna-armeijan jatkoponnisteluja sen työntäessä saksalaisia pois Neuvostoliiton maaperältä.

Operaatio Berliini

Toinen maailmansota päättyi Euroopan osalta operaatio Berliiniin. Etelästä kohti kaupunkia panssariarmeijoineen murtautuneen marsalkka Ivan Konevin käytössä oli 18 000 kuorma-autoa - niistä 13 000 amerikkalaisia.

Marsalkka Georgi Zhukov avasi puolestaan oman armeijansa kanssa operaatio Berliinin lähes 9 000 tykillä, raskailla kranaatinheittimillä ja Stalinin urkuina tunnetuilla Katjusha-raketinheittimillä, jotka oli pääosin asennettu amerikkalaisiin GMC- ja Studebaker-kuorma-autoihin.

Huhtikuun 16. päivä alkanut ja toukokuun 2. päivä 1945 päättynyt operaatio Berliini aiheutti hieman runsaan kahden viikon aikana puna-armeijalle massiiviset yli 350 000 miehen tappiot.

Neuvostoliitto olisi ilmeisesti kyennyt ilman Lend and lease -apuakin työntämään saksalaiset joukot pois omalta maaperältään, mutta ei olisi ehtinyt Berliiniin ennen amerikkalaisia.

Se olisi muuttanut koko sodanjälkeisen Euroopan poliittisen kartan täysin toisenlaiseksi.

Suuria lukuja

Arvostetun englantilaisen tietosanakirjan Encyclopedia Britannican mukaan Yhdysvallat toimitti Neuvostoliitolle lokakuun 1941 ja elokuun 1945 välisenä aikana muun muassa seuraavia sotatarvikkeita:

- 375 833 kuorma-autoa ja 51 503 jeeppiä.

- 35 170 moottoripyörää.

- 8 075 traktoria ja 7 053 panssarivaunua.

- 14 795 lentokonetta.

- 1 900 höyryveturia, 9 920 tavaravaunua ja 120 tankinkuljetusvaunua.

- 4 478 000 tonnia elintarvikkeita.

- 2 670 000 tonnia öljytuotteita, josta noin 7 miljoonaa tynnyriä bensiiniä.

- 2 300 000 tonnia terästä ja 230 000 tonnia alumiinia.

- 622 100 tonnia ratakiskoja.

- 185 000 kenttäpuhelinta.

- 1 100 000 kilometriä kaapelia.

- 14 miljoonaa paria saappaita.

Lähde: Encyclopedia Britannica 22/1966"

2. maailmansodan aikana Amerikan pridenttinä oli demokraatti Franklin Delano Roosevelt (=FDR).

Wikipediasta alle pikki riikkinen pläjäys FDR:tä, joka ennen 2. maailmansodan loppua kuitenkin kuoli aivohalvaukseen ja 2. maailmansodan jälkeisiä asioita hoitamaan tuli vasemmistodemokraatti Harry S. Truman.

"Roosevelt kuului Yhdysvaltain demokraattiseen puolueeseen.

Hän on Yhdysvaltojen historian ainoa presidentti, joka on valittu virkaansa useammaksi kuin kahdeksi kaudeksi, mikä ei perustuslakiin myöhemmin tehdyn lisäyksen mukaan olisi nykyään enää mahdollistakaan.

Ennen presidentin virkaa Roosevelt oli New Yorkin osavaltion senaatin jäsen (1911-1913), Woodrow Wilsonin kabinetin apulaislaivastoministeri (1913-1920) ja New Yorkin kuvernööri (1929-1932).

Roosevelt syntyi vauraaseen Delanon-Rooseveltin perheeseen, jonka suku oli ranskalais-hollantilainen taustaltaan. Roosevelt opiskeli ja valmistui Harvardin yliopistosta 1904.

Vuonna 1905 hän meni naimisiin kaukaisen serkkunsa, Anna Eleanor Rooseveltin kanssa, joka oli Theodore Rooseveltin suosikki-veljentytär.

Vuonna 1944 Roosevelt valittiin vielä neljännen kerran Yhdysvaltain presidentiksi.

Hänen terveytensä alkoi kuitenkin heiketä, ja hän kuoli kesken presidenttikauden.

Uudeksi presidentiksi tuli varapresidentti Harry S. Truman.

Roosevelt oli polion takia invalidi ja joutui käyttämään pyörätuolia.

Hän pyrki peittelemään vammansa vakavuutta julkisuudelta, ja onnistuikin, sillä hänen aikanaan televisio ei vielä hallinnut tiedonvälitystä.

Kuolema

Franklin Roosevelt kuoli 12.4.1945 aivoverenvuotoon Rooseveltin perheen kesämökillä Warm Springsissä, Georgiassa.

Rooseveltin terveydentila oli ollut heikko jo vuodesta 1944.

Vuoden 1944 presidentinvaalien kampanjointi, Jaltan konferenssi ja sodanaikainen stressi myös heikensivät Rooseveltin tilaa.

Monet demokraatit huomasivat tämän ja pelkäsivät, että hän ei pystyisi enää olemaan ehdolla vuoden 1944 Yhdysvaltain presidentinvaaleissa tai toimimaan presidenttinä."

Kuten huomataan, niin FDR on ollut Amerikassa vähän samassa asemassa kuin URKKI meillä, joka valittiin presidentiksi poikkeuslailla ja viimeisissä vaaleissa ilmeisesti URKINKIN vintti oli yhtä pimeä kuin BREZHNEVILLÄ.

AKM.llä on vain yksi toive sukulaissielu OTUKALLE: "herää hyvä mies aikanasi, ettei Sinultakin kulttuurimarxilaiset veisi tuhkiakin pesästä".

Kuuntele vaikka iltaisin Esko Valtaojan selostukisia Einsteinin yleisestä suhteellisuusteoriasta ja kvanttifysiikan lakien ristiriidoista.

Emeritus prof. Esko sanoo käyttäneensä koko elämänsä siihen, että hän on nyt sinut Einsteinin suhteellisuusteorian kanssa.

Esko onkin pystynyt ratkaisemaan asiaan liittyvät matemaattiset yhtälöt, mutta kvanttifysiikan yhtälöt eivät ratkea samalla kaavalla.

Esko on myös törmäänyt näissä laskuharjoituksissa nollalla jakamiseen, josta virallinen äänikin on ripittänyt AKM:ää monta kertaa.

AKM on alkanut pohtimaan sitäkin, onkohan keskustan virallinen ääni mahdollisesti ratkaisut tämänkin koko tiedemaailmaa askarruttavan ongelman eli löytänyt vihdoin yleisen suhteellisuusteorian ja kvanttifysiikan välisen matemaattisen yhteyden.

Eli matemaattisti ilmaisten seuraava väittämä: pieni = suuri on siis loppupeleissä itse asiassa tosi eikä epätosi, kuten perinteisesti on ollut tapana ajatella.

Juuri tästä syystä AKM onkin aina ollut pienen puolella, koska kaikki alkaa aina pienestä.

Onhan se ihan mahdoton ajatuskin, että pieni jokikin syntyisi isosta järvestä, kun kaikki tietää senkin, että joki laskee aina järveen tai mereen.

AKM epäilee, että HESARIN päätomittajapariskunta Saska ja Laura Saarikivi varmaankin väittävät sitäkin, että Perämeri nousee Tornion jokeen ja Imatralla Vuoksi taas laskee Saimaaseen, kun tänäänkin aamulla YLE:n uutisissa heti kerrottiin, että sähkön hinta on nyt Suomessa negatiivinen, kun meillä on pohjoismainen sähköpörssi.

Fortumin kymmenien miljardien tappiotkin on jo kauan sitten unohdettu, kun kysymys oli vain kirjainpidollisista suureista, joilla ei ole inflaatio-olosuhteissa väliä, koska kymmenessä vuodessä 10%:n vauhdilla luvut nollatuu itsestään.

ottoRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE8.8.2023 18:50
Auringonpistoksen jälkeen olisi hyvä ajatella jotain muuta kuin esimerkiksi suhteellisuusteoriaa.

Mittasuhteet siinä menee helposti sekaisin kuten punakoneen koulaamilla suomalaisilla toimittajilla.

Näillähän menee miljoona ja miljardi edelleen sekaisin päivittäin.

Juankoskella oli parhaillaan reippaat 5000 asukasta, Suomessa taas 5 miljoonaa noina päivinä.

Juankosken asukasluku oli varsin tarkalleen yksi promille koko maan asukasluvusta.

Aivan vastaavalla tavalla kuin miljoona on yksi promille miljardista.

Jos ajattelee liikaa suhteellisuusteoriaa voi käydä kuten keskiverto toimittajalle käy tuon tuosta.

Joskus koulupoikana koetettiin laskea valokvantin massaa.

Valohan voidaan näet mieltää sekä aaltoliikkeeksi että hiukkasten liikkeeksi.

Tuota kutsutaan aaltohiukkasdualismiksi.

Jokunen pitkän matikan valopää aivan pokkana päätyi laskelmaan, jossa valokvantin massa oli kymmenkunta grammaa.

Fysiikan lehtori totesi siihen, jotta varokaa ihmeessä moisia kvantteja!

Kaveri oli kuuleman mukaan päätynyt sitten aikanaan diplomi-insinööriksi johonkin vientifirmaan, joka teki kauppaa Kiinaan.

On aivan ymmärrettävää, jotta kiinalaiset hurraa Trumpille. Niin kai teki myös P-Korean kingi vaikkei siitä uutista tehtykään.

Trumpin kauden yksi oudoimmista ilmiöistä olikin pari kylässä käyntiä tuohon kommunismin mallimaahan.

Taisi reissata myös Kiinassakin ja oli hyvää pataa mr. Putinin kanssa kuten hyvin muistetaan.

Onko siitä aikaa viitisen vuotta kun nämä herrat patsastelivat Helsingin kirkonkylällä.

Oli se kylä muuten tukossa nuo päivät...

Kyllä nyt tarvitaan aito puolueista riippumaton kansanliike.

Kansanliike, joka edustaa väestön selvää enemmistöä hiljattain käytyjen parlamenttivaaliemme tuloksen mukaisesti.

Sitä tulosta ei muuten ole kukaan kyseenalaistanut.

Aaltola teki oikean liikkeen päättäessään mennä puhumaan erääseen kristilliseen tilaisuuteen.

Olikohan joku evankeliumijuhla?

Toivon mukaan vanhoillislestadiolaiset heräävät myös...

alan kolmas miesRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE9.8.2023 0:04
Otukalle pieni vihje.

Kiinan IIBCC kokouksessa oli tietysti paljon kiinalaisia, mutta OTUKKA ei taida tietää, millainen bisnes tähänkin liiketoimintaan liittyy ja sitä, että koko kuitusementtipatentti on taas syntynyt Itävallassa Ludwig Hatschekin toimesta.

Nykyään maailman johtavat kuitusementtifirmat löytyy ihan kotoisasti Euroopasta ja Amerikasta, mutta yhtiöiden lonkerot ulottuvat kaikkiin maanosiin tytäryritysten kautta.

Vielä 1980-luvulla tätäkin bisnestä hallitsi amerikkalainen pörssiyhtiö Johns Manville, joka oli yksi Amerikan johtavia pörssiyhtiöitä vielä 1980-luvulla, mutta asbestin takia yhtiö ajautui sittemmin konkurssiin ja ennätyksellise kalliisiin oikeustaisteluihin ja korvauksiin asbestin aiheuttamien terveysongelmien vuoksi.

Vuonna yksi Amerikan rikkaimmista yksityisistä sijoittajista eli Warren Buffetin sijoitusyhtiö Berkshire Hathaway osti vuonna 2000 koko Johns Manvillen osakekannaan.

Kysymyksessä ei siis Hatscheckin kohdalla ollut mikään Juankosken tehtaalla meijeriteknikoiden toimesta kehittämästä olemattomasta TECTA patentista, vaan ympäri maailmaa levinneestä edullisesta rakennusmateriaalista, jossa yhdistettiin sementti ja asbesti.

Kun sitten asbesti todettiin keuhkosyöpää aiheuttavaksi materiaaliksi, niin sen jälkeen asbestia on alettu korvaamaan lähinnä valkaisemattomalla sellulla.

OTUKKA on oikeassa siinä, ettei kukaan ole vielä kiistänyt 2.4.2023 eduskuntavaalien tulosta, mutta AKM on tarkistanut UNILUKKARINKIN vaalituloksen vuoden 2018 presidentin vaalissa, jossa äänioikeutettuja oli 4 498 004 henkilöä ja vain 2 993 668 käytti äänioikeuttaan, joten vaali kiinnosti vain 66.6% äänioikeutetuista.

Kun UNILUKKARILLE annettiin ääniä vain 1 885 342 kpl, niin UNILUKKARI sai vain 41.7% kannatuksen kaikista äänioikeutetuista.

Kuten muistetaan UNILUKKARI markkinoi itseään aikoinaan nimenomaan "TYÖVÄEN PRESIDENTTINÄ" ja se oli viimeinen pisara AKM:kin kohdalla.

AKM on aina halunnut, että Suomen Presidentti on KOKO KANSAN PRESIDENTTI, eikä mikään horiseva ILMASTOHIHHULI tai horkassa vapiseva SUVISEURA- ja FESTARIFRIIKKI.

Tiettävästi Mika Aaltola ilmoitti ehdokkuudestaan Luumäellä presidentti P. E. Svinhufvudin kotitalossa pidetyn ulkopoliittisen seminaarin jälkeen.

Tämän typerämpää vaalikampanjan aloitusta tuskin kukaan olisi voinut ajatella.

UKKO-PEKKA oli sentään Suomen jämerä johtaja, joka oli saanut "koulutuksensa" jopa Siperiassa asti:

"Svinhufvud aloitti uransa tuomarina ja poliitikkona autonomian aikana ja nousi kansan tietoisuuteen Suomen laillisten oikeuksien jyrkkänä puolustajana.

Kantansa takia hänet karkotettiin kahdeksi vuodeksi Siperiaan, kunnes hän vapautui muiden poliittisten vankien tapaan helmikuun vallankumouksen yhteydessä.

Häntä arvostettiin kansallissankarina varsinkin itsenäisyyden alkumetreillä ja kansa kutsui häntä tuttavallisesti "Ukko-Pekaksi"".

Senaatin johtajana hän antoi Suomen itsenäisyysjulistuksen ja presidenttinä hän vaikutti Mäntsälän kapinan kukistamiseen."

Mika Aaltola ITKI, kun Amerikan Presidentiksi amerikkalaiset valitsivat poltiikan ulkopuolisen ryvettymättömän Donald J. Trumpin, niin kyllä siitä näkee, millainen POLULISTI MIKA AALTOLA todellisuudessa on.

Jos Ere Kokkosen Tanhupallo kannattaa Suomen preidentiksi MIKA AALTOLAA, niin aivan yhtä hyvin Suomen Presidentiksi voidaan silloin valita myös vasemmistoaktivisti Riku Niemisen MUNAMIES.

Mika Aaltola selvästi häpäisi UKKO-PEKAN kotitilankin ilmoittaessaan siellä tyylittömästi ehdokkuudestaan.

Mika Aaltola on tyypillinen tuuliviirin tapainen peesaaja ja AJOPUU POLIITIKKO!!!

Olisi ollut parempi, jos Mika Aaltola olisi kertonut ehdokkuudestaankin esim. Nurmijärjellä Taaborin vuoren huipulla, koska siellä Mika olisi voinut nousta keskellä Viertolan Kartonon metsää olevalle kivelle, mistä olisi voinut tuohitorvella kuuluuttaa koko Suomen kansalle Kalevalan kansallispuvussa ja tuohivirsut jalassa, että minä pyrin nyt tosissaan Suomen Presidentiksi, koska olen saanut Presidentin koulutuksen peräti Amerikan maalla New Yorkissa Columbian yliopistossa, jossa prohvessoorina on ollut JOE BIDENIN ISOISÄ nimeltään JOE BIDEN I Suuri !!!!

Ja yliopiston rehtorina on ollut OBAMAN Isän Chicagosta kotoisin oleva velipuoli nimeltään Al Capone.

ottoRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE9.8.2023 7:48
Niinpä niin.

Niinpä tietenkin.

Bisnes is bisnes and Moses is Moses.

Politiikka taas ei ole kumpaakaan. Tuollaiset Trumpin kaltaiset tunarit ovat parhaimmillaan pysyessään lestissään.

Trumpin kohdalla aikaisempien sukupolvien hankkimissa sellaisissa.

Trumpin näyttää hoitavan oikeuslaitos.

Saapa nähdä millainen kakku sieltä rapsahtaa.

Jos Trumpissa olisi ollut edes hitunen sitä samaan kuin Ukko-Pekassa oli, olisi hän suureen ääneen julkisesti julistanut, jotta nyt heti paikalla kotiin sieltä riehumasta.

Ja se olisi ollut siinä.

Kuten kävi Mäntsälässäkin joskus.

Mutta ei.

Nyt koko maailman trumppilaiset tollot huutavat suureen ääneen vaalien olleen vilpilliset.

Ja Akm mukana vieläpä kuorojohtajana tai ainakin jonain "cheerleaderina"

Oikeasta paikasta Aaltola aloitti.

Luumäen Ukko-Pekassa oli miestä kun oli sen aika.

Kun kansanvalta ja demokratia oli joutunut sivuluisuun piskuisen mutta äänekkään räyhäsakin toimesta.

Aika samalainen porukka muuten kuin nämä tämän ajan kettutytöt ja arhinmäet.

"Smash Asem"

Ja sitten töhertämään julkista tilaa.

Eli ottamaan sitä haltuun.

Kuten ollaan ottamassa myös julkista valtaa haltuun aina maan hallitusta myöten.

Kuten kesän tapahtumat selkeästi kertoivat.

"Kaatakaa ja murskatkaa vaalien kautta valittu hallitus"

Sitä samaa kapinaahan tämäkin on kuin se, mitä siellä Mäntsälässä vuonna 1932 tahi Yhdysvaltojen kongressitalon valtausyrityksessä tammikuussa 2021 nähtiin.

Kyllä, kyllä tähän maahan tarvitaan nyt jämerä ja laajalti hyväksytty ukko ruoriin.

Nyt on sen aika.

Muuten meidät hukka eli nuo kiinalaiset ja ryssät meidät perii tai paremminkin ryöstää.

Mistähän mieleen pulpahti se Kuopion pulppi?

Onneksi se kaatui...

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE9.8.2023 8:06
Ei saanut akm lähtölaukkaansa alas. Siitä seuraa yleensä hll (hylätty liiat laukat). Jos jonkun asian ymmärtää, sen yleensä pystyy sanomaan. Ei noin pitkiä horinoita jaksa kukaan lukea. Itse valitsen kirjat siten, että niissä on paljon sivuja. Nytkin on työn alla Simon Sebak Montefioren tiiliskivi melkein 700 sivua pientä tekstiä. Vain harvat kirjoittajat kykenevät pitämään lukijan mielenkiinnon yllä pitkään. Alkio-opiston äidinkielen tunneilla jo varoitettiin pitkistä horinoista.

alan kolmas miesRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE9.8.2023 17:25
Tein tänään presidentti gallupin Espoossa Friisilän kitskalla.

Kysyin yksinkertaisen kysymyksen: "sopiiko Mika Aaltola presidentiksi?"

Vastaus oli selkeä: "ei sovi"

Juuri Amerikasta tulleen tiedotteen mukaan JOE BIDEN otti lahjuksia Kiinasta ja Ukrainasta tähän mennessä kerättyjen pankkitilikuittien perusteella jo
selvästi yli 20 milj. taalaa.

Viraltapanoon johtavia syytteitä kerätään!!!

OTUKKA ja Keskustan virallinen ääni ei selvästi seuraa englannin kielisiä alkuperäisuutisia ja ovat siksi harhautuneet ajatusmaailmoissaan aivan hakoteille.

OTUKKA on jopa väittänyt koskaan tapaamatta AKM:ää henkilökohtaisesti, että AKM:llä olisi auringonpistos.

OTUKKA näyttää tässä asiassa valitettavasti olevan samoilla linjoilla kuin juoppo kommunisti Tsykiatri Claes Andersson, joka näkemättä Trumpia teki hänestä analyysin, joka tietysti Suomesta vuodatettiin kansainvälisiin lehtiin!!!

AKM epäilee sitäkin, että Claes Andersson on saattanut olla liikenteessä VALE LÄÄKÄRIN Papereilla!!!

Jos OTUKKA vielä lähtee antamaan lääketieteellisiä lausuntoja AKM:stä, niin se on ainakin varmaa, ettei OTUKALLA ole oikean lääkärin papereita, eikä OTUKKA ole edes vannonut LÄÄKÄRIN VALAAKAAN!!!

Muistelen, että VALE LÄÄKÄRI LAIHOKIN taisi saada puoskaroinnista tuomionkin, joten älä sinä hyvä mies OTUKKA lähde samoille harhapoluille!!!

ottoRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE10.8.2023 8:21
Aaltola ei sovi presidentiksi koska Joe Biden otti lahjuksia?

Hmm...

Mitä muuten siellä Espoon kitskalla Trumpista sanottiin?

Arvaan:

Sopii hyvin Venäjän seuraavaksi presidentiksi tahi ainakin pääministeriksi!

Onnea vaan Aaltola kampanjaan.

Maahan tarvitaan nyt kansaa yhdistävä presidentti.

Enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

alan kolmas miesRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE11.8.2023 1:42
Eipä ole rasistisempaa ihmistä nähty A-studiossa Annika Damströmin haastattelussa kuin RKP:n puheenjohtaja Henriksson nähtiin sekä YLE:n uutisissa että heti perään Damströmin haastattelussa eilisiltana.

Missä mahtaa viipyä Anna-Majan anteeksipyyntö ja katumus täysin tahdittomista satohin tuhansiin suomalaisiin kohdistetuista perusteettomista syytökistä.

AKM:kin loukkaantui ihan sydänjuuriä myöten!!!!

Perustuslaki turvaa Suomessa sananvapauden ja mielipiteiden esittämisen kaikille tasapuolisesti, eikä niihin tarvita mitään RKP:n ennakkosensuuria tai hyväksyntää.

Lilliputti puolueen puheenjohtajalla on näköjään noussut hattuun ministeritehtävät ja hän näyttää ryhtyneen jonkinlaiseksi Suomen ylimmäksi RASISMITUOMARIKSI.

Nähtävästi häneltä täytyy nyt tulevaisuudessa kaikkien ministreiden ja persujen kansanedustajienkin kysyä lupaa, onko heillä ylipäätään oikeutta olla kansanedustajina, vaikka kansa on heidät eduskuntaan äänestänyt.

Ehkä tilanne on päässyt jo niin pahaksi, että persujen pitää kysyä kohta jo kotimaassaololupakin RKP:ltä.

Tällaista RASISMITUOMARIA ei ole ennen Suomen maassa nähty!!!!

On hyvä, että Anna-Maja on palannut lomilta eduskuntaan, kun ainakin hänen kohdallaan aurinko on selvästi tehnyt kesälomalla tehtävänsä.

Voi olla viisasta vaihtaa miehinen mies RKP:n johtoon, kun Anna-Maja väsähti näköjään jo lomilla ollessaan.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE11.8.2023 7:30
Akm:n mielestä rasismi on törkeimmillään silloin, kun ryhdytään nostamaan rasisteja tikun nokkaan. Akm:n mielestä rasismi on saavuttanut demokraattisen oikeutensa siinä vaiheessa, kun se on saanut riittävästi kannattajia.
Meinasin itsekin äänestää Outi Peltolaa, mutta päädyin lopulta äänestämään Markku Rossia. Olen nyt iloinen kantani muuttumisesta. On mukava olla suoraselkäisen ja puhtaan, vaikkakin pienen puolueen kannattaja. Kyllä tuntuisi pahalta, jos minun äänelläni persut vaatisivat demokraattista oikeutta ajaa rasistista ohjelmaansa.
Tulevissa presidentinvaaleissa tämä Suomen kansan rasismimyönteisyyskin tulee mitatuksi.

alan kolmas miesRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE11.8.2023 13:49
Kummasti VIRALLINEN ÄÄNIKIN PYÖRII ajatuksissaan TUULIVIIRIN tavoin kuin konsanaan DANNY.

Isälläni oli aikoinaan tapana silloin tällöin kysäistä: "Mistä nyt tuulee???"

Isälläni oli tunnetusti sotaa käyneenä henkilönä LEHMÄN HERMOT, kun oli ollut tykistökeskityksessäkin mm. Kollaalla.

Tuuleko Idästä vai Lännestä??

Hesarikin teki jo RASISMITUTKIMUKSEN, jossa heti todettiin, ettei suomalaiset tiedä, mitä rasismi oikein on.

Se on selvä, että tuntemattomia asioita täytyy kyllä tutkia, mutta tällä rasismiasialla ei ole mitään tekemistä Suomen 2.4.2023 vaalien tai 20.6.2023 hallitusohjelman kanssa.

Rasismin tutkimuksessa kysymys on nyt ns. nolla tutkimuksesta tai nollalla jakamisesta.

Kysymys on siis käytännössä samasta asiasta, josta ESKO VALTAOJA varotti taannoin, kun teki selvää suhteellisuusteorian ja kvanttifysiikan selvittämättömästä ristiriidasta.

Kvanttifysiikassa AKM ymmärryksen mukaan törmätään ainakin välivaiheessa MUSTAAN AUKKOON, jonka sisällöstä ei ole konkreettisia havaintoja kenelläkään, mutta se tiedetään, että massa on näissä mustissa aukoissa suuri mutta muuten tuntematon.

AKM on täysin vakuuttunut nyt siitä, että kysymyksessä on selvästi MUSTA RASIMI, joka imee nyt sisäänsä koko Pikku Riikkisen Suomi Neidonkin.

Kun MERIHÄTÄÄN tässä yllättäen SUOMESSA taas jouduttiin Valtamedian varotettua meitä hirvittävästä SYLVIA MYRSKYSTÄKIN ja sitä taas turhaan odotellessa, niin nyt olisi korkea aika kutsua JORI MALMSTEN taas laulaa luikauttamaan vanha kunnon biisi MIKKI HIIRI MERIHÄDÄSSÄ!!!

Olisi pikku hiljaa hyvä päästä hoitamaan ihan näitä käytännön asioista ja olisi parasta jättää YLE ja HESARIN tyhjäntoimittajat tutkimaan noita POLITIIKAN MUSTIA AUKKOJA.

AKM ehdottaakin, että Suomeen pitääkin nyt perustaa kansainvälinen RASISMI YLIOPISTO, jonka rehtoriksi kutsutaan VIHREIDEN kiihkomielinen SOFIA VIRTA.

Luennoitsijoiksi voidaan sitten valita tunnettuja Elokapinallisia ja pilapiirtäjäkurssin lehtoriksi PAAVO ARHINMÄKI!!!

RASISMI YLIOPISTON vieraileviksi luennoitsijoiksi voidaan sopivasti kutsua myös ainakin seuraavat presidentin virkaa havittelevat henkilöt:

- Mika Aaltola (kansainvälisen korruption erityisasiantuntija)
- Pekka Haavisto (virkamiesten kiusaaja no. UNO)
- Olli Rehn (köyhät kyykkyyn korko aseella)
- Jutta Urpilainen (Afrikan erityisasiantuntija)
- Li Andersson (koulukiusaamisen, interseksuaalisuuden ja transu-aatteiden erityisasiantuntija)

ottoRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE16.8.2023 9:23
Hyvin Aaltola puhui kansakuntaa yhdistävistä säikeistä aamun maikkarissa.

Niitä jos mitä, tulee vahvistaa.

Erityisesti mieltä lämmitti puheet Itä-Suomen kehittämisestä.

Siis Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen vaalipiirien käsittävästä alueesta.

Yhden vihreän akan tunaroinnin seurauksena entiset neljä piiriä piti runnoa yhteen.

Ja mihin tämä on johtamassa?

Vaali vaalin jälkeen noiden paikkaluku tippuu yksi kerrallaan.

Se tietää samalla koko itäisen Suomen näivettymistä.

Kun tuohon kuvioon lisää Matti Vanhasen avaamat maakaupat venäläisille ja sitä mukaa tapahtuvasta "venäläistymisestä" voi todeta Suomeen pikkuhiljaa muodostuvan oma Luhanskin ja Donetskin alueet.

On viimeinen hetki herätä.

Aaltola ruoriin.

Se on suomalaisten etu.

Itä-Suomen ennenkaikkea!

ottoRe: AITO PUOLUEIDEN ULKOPUOLINEN KANSANLIIKE18.8.2023 11:03
Kansakunta tarvitsee nyt yhtenäisyyttä.

Suora kaksivaiheinen presidentinvaali korosti osaltaan jakoa kahteen.

Polarisaatio onkin vaali vaalin jälkeen syventynyt.

Jo tämän kohtalokkaan kehityksen estämisen kannalta Aaltola on paras ehdokas tuohon tehtävään.

Aaltolalle tärkeintä on Suomen ja suomalaisten etu.

Aaltolan suoraselkäisyys tuli esille hänen arvioissaan Venäjän aloittamasta hyökkäyssodasta Ukrainaa vastaan.

Kaikki muut nyt ehdolla olevat Halla-ahoa lukuunottamatta peesailivat ensin muita sivuille vilkuillen.

Sekin on merkille pantavaa, jotta Aaltolaa arvostelevat nyt eniten entiset ryssän nuolijat.

Kuten esimerkiksi...Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: