Keskustelu

alan kolmas miesKoko kansa RIIKAN tueksi!!!14.7.2023 2:34
Paleface ja muut vasemmistolaiset agitaattorit sekä YLE ja HESARI ovat jo näköjään käynnistäneet Suomen historian suurimman ajojahdin Persuja ja heidän hienoa johtajaansa RIIKKA PURRAA vastaan.

Samassa yhteydessä samat agitaattorit ovat hyökänneet täyslaidallisella myös eduskunnanan nykyistä puheenjohtaja JUSSI HALLA-AHOA vastaan.

Täytyy muistaa, että persut sai kansalta yli 620 000 ääntä hienon johtajansa RIIKKA PURRAN näyttäessä esimerkkiä.

Nyt esim. Palefacen tapaiset agitaattorit ovat keränneet adressiinsa jo 50 000 nimeä samanmielisiltä kansankiihottajilta.

Adressin avulla on tarkoitus tuhota RIIKKA PURRA ja kaataa reformihallitus.

Vielä on matkaa näillä anarkisteilla vallankaappaukseen, mutta on hyvä muistaa, että tällainen porukka käynnisti vallankumouksen myös taannoin Venäjällä vuonna 1917 karmein seurauksin.

Kommunisteiltahan siinä silloin oli päät menneet sekaisin ja agitaattorit ryhtyivät porukalla väkivalloin rakentamaan omaa utopiavaltiotaan, jossa tasa-arvo kukoisti niin pitkälle, ettei kenellekään enää lopulta jäänyt käteen edes ruokarahoja.

Nykyisen kaltaista anarkiaa ei Suomen historia taida tuntea.

Edes kansalaissodan aikana ei päästy anarkiassa ihan tälle tälle kiihkon tasolle, kun nykyisen kaltaiset IT-agitointivehkeet ja sensuurivälineet on keksitty.

LUULISI, että UNILUKKARI avaisi sanaisen arkkunsa ja opastaisi näitä radikaaleja, joiden tavoitteena on selvästi koko Suomen nykyisen yhteiskuntajärjestyksen tuhoaminen.

Suomen historia ei taida tuntea tällaista NOITAVAINOA olleen edes pimeällä Keski Ajalla.

Miten voi olla, että Suomessa, jonka pitäisi olla vapaa demokratia, niin jotkut radikaalit ryhtyvät keräämään adressia, jolla HENTO NAISIHMINEN, joka ei ole elämässään tehnyt hyttysellekään pahaa, täytyy julkisesti nöyryyttää ensin joidenkin Iltalehden kesätoimittajien ja sitten vielä verovaroin rahoitetun valtiollisen YLE:n MOT toimittajien toimesta, jonka jälkeen jopa UNILUKKARI lähtee ULKOMAILLA höpisemään ja HEITTÄÄ EPÄILYKSEN VARJON Suomen eduskuntavaalien ylivoimaisen äänikuningattaren päälle, joka sai ääniä muistaakseni peräti 42 000 ääntä.

UNILUKKARIN möläytettyä eetteriin epäilykensä, että RIIKKA PURRA on ilmeisesti jopa NATSI ja RASISTI, niin sen jälkeen Suomen VALTAMEDIA tuli johtopäätökseen, että nyt RIIKKA PURRA onkin vapaata riistaa, "ammutaan" aamun koitteessa ja tuhotaan RIIKAN ura sekä siinä sivussa myös hänen perhe-elämänsäkin.

UNULUKKARIKIN on mielellään puhunut ihmisten velvollisuukista ja vastuísta, mutta miten mahtaa näiden asioiden laita olla UNILUKKARINKIN kohdalla?

AKM luulee, että ääni voisi UNILUKKARILLAKIN olla toinen, jos LIKASANKO kaadetaan hänenkin perheensä päälle yleisradiossa ja aletaaan kerätä adressia radikaalien agittaattoreiden toimesta.

Meillähän on myös vanha hyvä neuvo noille vanhojen asioiden muistelijoille:

"SITÄ TIKULLA SILMÄÄN, JOKA VANHOJA MUISTELEE!!!

Siinä onkin erinomainen syvien kansanrivien käyttäytymisohje.

Parasta lääkettä tällaisille vasemmistolais julkimoille ja agitaattoreille on se, että lopetetaan tykkänään esim. Palefacen ja muiden samanlaisten kansankiihottajien tekemän musiikin sekä kirjallisten pamflettien ostaminen ja tietysti ei enää osteta lippuja myöskään kyseisten agittaattoreiden konsertteihin.

Nostetaan vastavoimat ja kutsutaan estraadeille ihan aitoja suomalaisia viihdetaiteilijoita ja muita julkimoita.

Voisin kuvitella, että kansaa kiinnostaa ihan toisella tavalla, kun estraadille nousee esim. EINI, HALOO HELSINKI, LEA LAVEN, KATRI HELENA ja MENNEISYYDEN VANGIT tai JUKKA KUOPPAMÄKI.

DANNYKIN, FREDERIK, MARKKU ARO, KAKE RANDELIN ja tietysti PAULA KOIVUNIEMIKIN lähtisi varmaan mielellään mukaan tähän kansallisen kulttuurin pelastusoperaatioon.

Sitä paitsi onhan meillä KÄÄRIJÄKIN, joka ei ole tuominnut ainakaan vielä RIIKKA PURRAA tai persuja.

Ja onhan meillä myös pitkä lista entisiä ja nykyisiä TANGO KUNINKAITA ja KUNINGATARIA ja RÄPPÄREISTKIN ELASTINEN ja tietysti TAUSKI ja RUOHOSEN POJAT ja RÖÖNIKÄÄN EIKKAKIN sekä ANITA HIRVONENKIN, BERIT, EIJA SINIKKAKIN ja tietysti MARION RUNG ja VIKI KLIMENKOKIN, jotka ei taatusti lähde RIIKKAA ja PERSUJA morkkaamaan.

AKM luulee, ettei myöskään DIANDRA ja PEPE WILBERG voi hyväksyä tällaista Palefacen agitointia puhumattakaan ARJA SAIJONMAASTA ja monesta monesta muusta syvien kansanrivien tunteiden tulkeista.

ottoRe: Koko kansa RIIKAN tueksi!!!14.7.2023 7:20
No, tässä nähdään kuka tai ketkä olivat vaalien suurimmat häviäjät.

Ne, jotka huutavat eniten.

Ja tyhjin tynnyri kolisee eniten kuten wanha kansanviisaus asia toteaa.

Oppositioon jääneet puolueet ovat yhtyneet tähän mölyapinoiden huutoon ihmeen maltillisesti.

Jokohan alkaa hiipimään esiin ajatus, jotta jos tässä joudutaankin ottamaan vastuu viime kauden jättimäisistä veloista.

40.000 miljoonaa uutta vippiä korkotason hinautuessa vääjämättömästi ylös maassa, jonka valtionvelka on ajat sitten ylittänyt ns. punaisen viivan.

Lisäksi tulla paukahti maksuun tuhantisen miljoonaa ennallistamismaksua per vuosi.

Yleensähän ne siivoavat, jotka ovat sotkun aiheuttaneet.

Politiikassa, kuten tunnettua, on kaikki toisin.

Valmiiseen pöytään on helppo istua.

Nyt sellaista ei ole.

ottoRe: Koko kansa RIIKAN tueksi!!!30.7.2023 14:19
Aika vähän oli adressin luovuttajissa paikalla opposition väkeä.

Taisi itse "valkonaamakin" seurata tapahtumaa sivusta.

Vai oliko apulaispormestarin kanssa töhrimässä jotain julkista tilaa?

Järki se tulee vielä Anna-Majankin päähän.

Viimeistään silloin kun "isot pojat" heristelevät sormeaan sieltä jostain.

alan kolmas miesRe: Koko kansa RIIKAN tueksi!!!14.8.2023 22:02
Missä vaiheessa Valtakunnan RASISMIN PÄÄTUOMARI Anna-Maja Henriksssonille annataan lippu MAITOJUNALLA Pietarsaaren kirjastonhoitajaksi tai Pietarsaaren seurankuntayhtymän parhaillaan avoimena olevaan siivoojan ja keittiöapulaisen virkaan.

Henriksson on maassa pisimpään ollut OIKEUSMINISTERI, joka koronakeisari Mika Salmisen koronasimulointien avulla puuttui myös täysin laittomasti kuntavaalien järjestämiseen ja vaalien siirtämiseen vetoamalla HEAVY MUSIIKIN intomielisen harrastaja KORONA MIKAN täysin hatusta vetämiin KORONA SIMULOINTEIHIN.

Koronahysterian vallassa ollut Eduskunta antoi tällekin järjettömyydelle tukensa äänin 103-66.

Järkipuolueeet PERSUT ja KOKOOMUS vastustivat vaalien laitonta ja turhaa siirtämistä, mutta VASEMMISTOENEMMISTÖINEN EDUSKUNTA eli vielä tuolloin täyttä häkää SANNA KULTIN VELKA VIITOSEN ja Amerikasta Suomeen rantautuneen WOKE KULTUURIN LUMOISSA, jolloin EDUSKUNTAAKIN vietiin kuin PÄSSIÄ SARVISTA TEURAALLE.

Jos tuolloin OIKEUSMINISTERI ja RASISMIN YLIPAPPINA toiminut ANNA-MAJA olisi ehdottanut, ettei Suomessa enää järjestetä kuntavaaleja tai eduskuntavaaleja, eikä presidentin vaalejakaan enää tarvita, vaan valitaan SANNA KULTIN johtaja MARIN ikuiseksi pääministeriksi ja UNILUKKARI elinikäiseksi PRESIDENTIKSI, niin aivan taatusti HENRIKSSON olisi löytänyt tähänkin sopivan muutoksen Suomen Perustuslakiin tai johonkin HÄTÄTILALAKIIN.

Anna-Maja Henriksson laaditutti jo oikeusministerinä ollessaan julkaisun Yhdenvertainen Suomi 2021:34, jossa Anna-Maja peräti 72 sivun voimin pyrki määrittelemään RASISMIA ja YHDENVETAISUUTTA SUOMESSA.

Näyttää vahvasti siltä, että Anna-Majalla on jäänyt pahasti vanha RASISMI LEVY PÄÄLLE ja jäljet näyttää selvästi viittaavan ankeaan lapsuuteen eli suoraan sylrrytehtaalle, jossa Anna-Majaa on jatkuvasty neuvottu aina pyytämään olemistaan anteeksi ja osoittamaan syvää katumusta omapäisen käyttäytymiden vuoksi.

Anna-Majallle näyttää lapsuuden aikaisista kokemuksistaan jääneen KÄSIJARRU PÄÄLLE!!!

ANNA-MAJA selvästi pelkää, että hänen kohdallaan KELLO ON JO LYÖNYT ja siksi ANNA-MAJA on nyt ryhtynyt vielä suorittamaan kohdallaan ns. KOKONAISARVIOTA SUOMEN RASISMISTA eli käynnissä on selvästi neliraajajarrutus kaikille tarpeellisille uudistuksille, joiden puolesta Suomen kansa kuitenkin antoi jo 2.4.2023 täyden tukensa.

Pitäisi entisen pitkäaikaisen OIKEUSMINISTERINKIN TAJUTA, että kaikki mikä ei Suomessa ole jonkun lain mukaan kielletty, on tiestysti sallittu.

Vainoharhainen ANNA-MAJA luulee, että Suomessa äänestämisestä lähtien kaikki pitää tietysti olla kiellettyä ja etenkin HARMAA TALOUS TÄYTYY VIIMEISTÄ TALKOOTA JA MARTTA TOIMINTAA myöten laittaa verolle epäkohtien ja tasa-arvon vuoksi.

Kysymys on tietysti arvoista, jotka vain RKP:n piirissä osataan oikein määritellä (ja vielä toisella kotimaisella kielellä)!!!!

KEPU voisi hyvin korvata henkisesti väsyneen ANNA-MAJAN johtaman puolueen hallituksessa.

On aivan sama, miten tämä tapahtuu, mutta se on ainakin välttämätöntä, että ensin SAARIKKO ja KURVIT SUORIKSI ANTTI on heitettävä ulos KEPUN johtopaikoilta.

KURVIT SUORIKSI ANTTI oli kouluaikoinaan jo oman ilmoituksensa mukaan selvä kouluhäirikkö, joten ei ole ihme, että ANTTI niin vahvasti on elänyt mukana myös SANNA KULTISSA.

HERÄÄ epäilys, että saattoi KURVIT SUORIKSI ANTTIKIN olla "kalassa" häilyvän SANNAN kanssa, kun molemmilta katosi usko omaan avioliittoonsakin muistaakseni SANNAN 10.10.2021 järjestämien kultuuriväen jauhojuhlien jälkeen!!!!

Alla KURVIT SUORIKSI ANTIN MERISELITYS KESÄRANNAN JAUHOBILEISTÄ:

"Osallistumistaan Kesärannan julkkis­artisti-bakkanaaleihin Kurvinen ei kadu.

Oli velvollisuuteni olla siellä. Olisi kuulostanut oudolta, ettei ministeri Kurvinen halua tavata eturivin muusikoita ja artisteja, vaikka pääministeri pyysi."

KURVIT SUORIKSI ANTTI niitti mediassa laajaa mainetta, kun BILE SANNA ilmoitti jauhojuhlien jälkeen, että KURVIT SUORIKSI ANTIN vaatimuksesta kultuurialan 18.7 milj. euron leikkaukset on nyt peruttu, kun on laitettu uusi BILE VAIHDE KESÄRANNASSA SILMÄÄN yhdessä KURVIT SUORIKSI ANTIN KANSSA.

Alla KURVIT SUORIKSI ANTIN tiedote 12.4.2022 tuoreesta avioerostaan:

"Elämässä kaikki ei aina mene niin kuin on uskonut ja toivonut", ministeri kirjoittaa.

"Tämän päivityksen kirjoittaminen on vaikeaa. Olemme puolisoni kanssa päättäneet, että jatkamme elämiämme eri suunnissa."

Ministerin mukaan hän ja Menja-vaimo ovat jättäneett yhteisen avioerohakemuksen käräjäoikeudelle.

"Tämä on kahden ihmisen välinen asia. Emme tule kommentoimaan tätä asiaa tämän enempää ja toivon, että sitä kunnioitetaan", Kurvinen päättää julkaisun.

Pari ehti olla naimisissa reilut kaksi vuotta. Kurvinen avioitui Menja Pöyhösen kanssa marraskuussa 2019.

Pari vihittiin Kuopion tuomiokirkossa ja hääjuhla pidettiin morsiamen kotiseudulla Kuopiossa.

Kihloissa he olivat reilun vuoden, kihloihin he olivat menneet Kauhavalla.

Pariskuntaa on nähty yhdessä itsenäisyyspäivänä Linnan juhlissa. Vuonna 2019 tuore rouva Menja Kurvinen tuli Linnan juhliin hääpuvussaan.

ottoRe: Koko kansa RIIKAN tueksi!!!15.8.2023 7:02
Anna-Maja ei yksinkertaisesti ole politikkoainesta.

Politiikassa tunnetaan sanonta, "jos perse ei kestä merivettä..."

Se Anna-Majan kohdalla koettiin hallitusneuvottelujen aikana.

Asia nousi jopa julkisuuteen.

Kaikki tämä on jälkikäteistä kiukuttelua siitä pettymyksestä kun Anna-Maja joutui toteamaan hallitusohjelman sisältävän vahvasti perussuomalaista politiikkaa.

Tuskinpa jäi huomaamatta miten hän vaalien jälkeen vakuutti, jottei rkp mene hallitukseen, joka ajaa perussuomalaista politiikkaa.

Olisi pysynyt kannassaan.

Tilanne on täysi kummajainen.

On laadittu hallitusohjelma, vieläpä yhteisesti sovittu, mutta kukaan ei tiedä kestääkö hallitus koossa ulkoparlamentaarisin keinoin päälle vedetyn "hallituskriisin" vuoksi.

Ilman, että ohjelmaa on käytännön tasolla päästy toteuttamaan edes nimeksi.

Valtiovarainministerin johdolla on valmisteltu esitys seuraavan vuoden tulo-ja menoarvioksi.

Aika näyttää, jääkö se esitykseksi vai toteutuuko se päätökseksi kuten neljä puoluetta on yhteisesti linjannut.

Päällä on paljon suurempi kriisi kuin pelkkä hallituskriisi.

Kysymys on koko poliittisen järjestelmän kriisistä, onhan joidenkin tahojen tarkoitus kumota vaalien kautta muodostettu laillinen hallitus.

Nousee vahvasti mieleen vuodenvaihde 1917-18.

Valitettavasti.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Koko kansa RIIKAN tueksi!!!15.8.2023 8:00
Henriksonilla ja RKP:lla on vain se vahva etu että he pääsevät mihin tahansa hallitukseen, eivätkä tipu oppositioon kuten valitettavasti käy ainakin persuille, jos tämä hallitus kaatuu. RKP on sellainen puolue, jota jokainen hallituspohja kaipaa ja nämä tietävät sen ja kostavat persujen huonon käytöksen varmasti.

Ulkopuolinen tarkkailijaRe: Koko kansa RIIKAN tueksi!!!15.8.2023 12:53
SOTKUN SIIVOAMINEN

https://www.tiktok.com/@mikobergbom/video/7247516333087149338

Voisiko asian enää paremmin ilmaista?

ottoRe: Koko kansa RIIKAN tueksi!!!15.8.2023 17:34
Nuorissa on tulevaisuus!

alan kolmas miesRe: Koko kansa RIIKAN tueksi!!!15.8.2023 22:46
Minusta OTTO on aivan oikein haistanut VILLAKOIRAN YTIMEN tässä ANNA-MAJAN ja MEDIAN pyörittämässä RASISMIHÄRDELLISSÄ.

ANNA-MAJA laaditutti Yhdenvertaisuuden Suomi 72 sivuisen oikeusministeriön julkaisun 2021:34, jonka jälkeen tai sitä laadittaessa ANNA-MAJA alkoi psykoterapiaistunnot oman itsensä kanssa, eikä ole ilmeisesti päässyt lapsuuden aikaisista kokemuksistaan ja traumoistaan eroon.

Nyt ANNA-MAJA yrittää syöttää kaikille suomalaisille samaa sontaa, jota on ilmeisesti kokenut omassa elämässään, vaikka suurimmalla osalla suomalaisia asiat ovat taatusti nyt monella tapaa paremmin kuin ovat olleet silloin, kun ANNA-MAJA syntyi vuonna 1964.

ANNA-MAJAN henkilökohtainen tunne-elämä ei ole kuitenkaan niin tärkeä, että koko muun Suomen väestön täytyisi lähteä itkemään mennyttä maailmaa ANNA-MAJAN kanssa.

ANNA-MAJALLA on myös piilevä Napoleonin tauti. Kuvittelee ilmeisesti jo olevansa tärkein ihminen Suomessa.

Kuitenkin ANNA-MAJA rasimin pelkoineen häipyy historian kirjoihin samalla tavalla kuin aikoinaan hävisi myös TAISTO SINISALO, vaikka ajoi tiukasti ja pyyteettömästi kommunismia Suomeen.

Taisto Sinisalo taas syntyi Kotkassa Jaada Sinisalon aviottomana lapsena.

Äiti Jaada Sinisalo ja hänen avopuolisonsa Karl Lindstedt olivat aktiivisesti mukana kommunistien salaisessa toiminnassa.

Lindstedt oli kaupungin johtavia vasemmistolaisia ja istui vuosia vankilassa.

Sinisalo toimi SKDL:n kansanedustajana 1962?1979 ja SKP:n varapuheenjohtajana 1970?1982.Sinisalo toimi SKDL:n kansanedustajana 1962?1979 ja SKP:n varapuheenjohtajana 1970?1982.

Eduskunnassa meno oli Martti Miettusen II hallituksen aikana vuosina 1962-1966,

Eduskunnan kokoomus Urkin luottomies Lapin Maaherra Martti Miettusen II aikana, jolloin ANNA-MAJAKIN syntyi oli aivan toisenlainen, kun Eduskunta on nykyään.

Eduskunnan koostumus 1962:

- ML 53 paikkaa, ääniosuus 22.95%
- SKDL 47 paikkaa, ääniosuus 22.02%
- SDP 38 paikkaa, ääniosuus 19.50%
- KOK 32 paikkaa, ääniosuus 15.06%
- Suomen kansanpuolue 13 paikkaa, ääniosuus 6.04%
- RKP 13 paikkaa, ääniosuus 6.11%
- TPSL 2 paikkaa, ääniosuus 4.36%
- SMP 0 paikkaa, ääniosuuus 2.16%
- Vapaamieliset 1 paikka, ääniosuus 0.52%

Jos SAARIKON johtaman modernin keskustalaisen ajattelun mukaan ML (Maalaisliitto) jo tuolloin kuuluikin vasemmistopuolueisiin, niin vuoden 1962 hallituksessa oli Suomessa vielä vahva VASEMMISTOENEMMISTÖ, ellen sanoisi jopa lähes kommunistinen meno, kuten alta selviää:

- Vasemmistopuolueet 140 paikkaa, 68.83'%
- Oikeistopuolueet vain 60 paikkaa, 31.17%

Vuonna MANU ja SEPPO TIITINEN päättivät porukalla vuonna 1990, että 18 nimeä sisältänyt Itä-Saksan STASILTA saatu lista Suomen ja Stasin yhteyshenkilöistä talletetaan SUPON kassakaappiin vuoteen 2050 saakka.

Myöhemmin myös eri oikeusasteet pitivät valtakunnan turvallisuuteen liittyvien asioiden paljastamistakin täysin laillisena ja useampaan kertaan torjuivat TIITISEN LISTAN julkistamisen.

Listan tallettaminen SUPON kassakaappiin herättää kuitenkin kysymyksiä, kun esim. RL:n 12 luvussa (Valtiorikokset) vakoiluista todetaan mm. seuraavasti:

5 § (21.4.1995/578)
Vakoilu

Joka vierasta valtiota hyödyttääkseen tai Suomea vahingoittaakseen hankkii tiedon sellaisesta Suomen maanpuolustusta tai muuta poikkeuksellisiin oloihin varautumista, Suomen ulkomaansuhteita, valtiontaloutta, ulkomaankauppaa tai energiahuoltoa koskevasta taikka muusta niihin rinnastettavasta, Suomen turvallisuuteen vaikuttavasta seikasta, jonka tuleminen vieraan valtion tietoon voi aiheuttaa vahinkoa Suomen maanpuolustukselle, turvallisuudelle, ulkomaansuhteille tai kansantaloudelle, on tuomittava vakoilusta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

Vakoilusta tuomitaan myös se, joka vierasta valtiota hyödyttääkseen tai Suomea vahingoittaakseen toiselle välittää, luovuttaa tai ilmaisee taikka julkistaa 1 momentissa tarkoitetun tiedon.

Yritys on rangaistava.

tai RL:n 13 Luvun (Maanpetos) seuraavasta säännöksestä:

3 § (21.4.1995/578)

Valtiopetoksen valmistelu
Joka tehdäkseen valtiopetoksen

1) ryhtyy yhteydenpitoon vieraan valtion tai sen asiamiehen kanssa,

2) valmistaa, hankkii, kokoaa tai varastoi aseita, ampumatarvikkeita tai muita niihin rinnastettavia väkivallan käyttöön soveltuvia välineitä,

3) antaa koulutusta aseiden tai muiden väkivallan käyttöön soveltuvien välineiden käyttämisessä tai

4) värvää tai kokoaa väkeä tai varustaa sitä aseilla,

on tuomittava valtiopetoksen valmistelusta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.

Valtiopetoksen valmistelusta tuomitaan myös se, joka perustaa tai organisoi yhteenliittymän, jonka tarkoituksena on Suomen valtiosäännön tai valtiojärjestyksen väkivaltainen kumoaminen tai muuttaminen, osallistuu johtavassa asemassa tai muuten merkittävällä tavalla sellaisen yhteenliittymän toimintaan tai tietoisena yhteenliittymän tarkoitusperästä antaa sille merkittävää taloudellista, järjestöllistä tai muuta vastaavaa tukea."

Ym. lakipykäliin viitaten MANUN ja TIITISEN VAKOILUASIAKIRJOJEN salaaminen vuonna 1990 SUPON KASSAKAAPPIIN 60 vuodeksi kuulostaa nykyisen lainsäädännön mukaan vähintäänkin rikolliselta toiminnalta.

Onhan se täysin julkinenkin tieto, että esim. URKIN ja MANUNKIn aikaan kyseisillä herroilla oli molemmilla omat ns. kotiryssänsä.

Ilmeisesti MARTTI AHTISAARENKIN presidentinura jäi lyhyeksi, kun hänen jälkeensä Suomen Presidentiksi piti saada väkisin luotettava PUTININ ja Saksan Willy Brandtin käynnistämän Grosse Koalition ja Die neue Ostpolitik hankkeen jatkaja.

Viimeisimpien tietojen mukaan SUPON KASSAKAAPIN avaus on jo alkanut Englannissa, jossa arvostettu the Times lehti on nyt lähtenyt availemaan Suomen taannosia suhteita Neuvostoliiton KGB:hen ja myös Itä-Saksan STASIIN.

Nyt on enää turha UNILUKKARINKIN pitää TIITISEN NAAMARIA päällään, kun NATO NAAMARI on jo vedetty pois ja TIITISEN LISTANKIN salaamisessa jäljet nyt näyttää jotavan suoraan sylttytehtaalle.

Tulevan uuden Presidentinkin täytyy päästä jatkamaan Presidentin töitä puhtaalta pöydältä siten, ettei hänellä ole yhteyksiä USA:n CIA:han tai myöskään Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:hen, eikä tietenkään myöskään Kiinan Presidentti XI:n vakoiluvirastoon.

Persujen JUSSI HALLA-AHO ja KD:n SARI ESSAYAH lienevät kaikkein riippumattomimpia nykyisistä julkisuuteen tulleista ehdokkaista ainakin puheista päätellen.

Käydäänköhän lopullinen kisa siis JUSSIN ja SARIN välillä?

Vai saako JUSSI jo heti ensimmäisellä kierroksella yli 50%:a äänistä, kun JUSSIN luurankokaapista ei löydy ainakaan kotiryssää, eikä tiettävästi myöskään CIA:n agenttia.

ottoRe: Koko kansa RIIKAN tueksi!!!16.8.2023 6:31
VÄ:lle toteaisin, jotta on tähän maahan hallitus saatu ilman ärkoopeetä.

Sipilän hallitus oli viimeisin esimerkki tästä.

Jos kepu todella aikoo nousta kannatusmontustaan, on siihen tilaisuus edelleen.

Ainoa tapa tähän on ottaa luuta kauniisiin kätösiin ja ryhtyä siivoamaan edellisen hallituksen sotkuja.

Sotkuja, jotka kepu takasi.

40.000 miljoonaa uutta velkaa kuten nuori mies sanoi.

Saarikon ja tämän lempipojan kätöset ovat vaan tähän hommaan liian kauniit ja puhtoiset.

Heidän mielestään.

Tuollaiset pitää vaan vaihtaa välittömästi. Kepultahan tämä käy kuten nähty on.

Katri Kulmuni...

Puoluesihteerin vaihtaminen oli karkea virhe.

Mutta en enempää puutu puolueen sisäiseen menoon.

Sipilän johdolla tehty hallitusohjelma oli hyvä. Kenties paras, mitä tässä maassa on nähty.

Räyhäoppositio median ja "asiantuntijoiden" tukemana veti pitemmän korren onnistuen jarruttamaan ja kaatamaan välttämättömät uudistukset.

Kaikkein ihmeellisintä sekoilua oli hallitukseen ilmaantunut sininen tulevaisuus.

Tämän ajan SKYPpi.

Yhtä lyhyt taival molemmilla.

Ensimmäinen junailtiin ruplilla, jälkimmäinen euroilla.

Mutta tähän päivään.

Kansalle alkaa pikkuhiljaa selviämään soteratkaisun todellinen luonne ja tila.

Sitä voisi verrata hädin tuskin pystytettyyn talopakettiin, jossa kaikki sisätyöt ovat tekemättä.

Mökki näyttää kauempaa katsottuna valmiilta.

Sisään astuttaessa paljastuu karu totuus:

Tämähän on täysin keskeneräinen!

Ei kukaan edes ajattele asumista sellaisessa.

Törkein virhe ja loukkaus yleistä yhdenvertaisuutta kohtaan oli Helsingille legimitoitu erityisasema.

Eikö tässä kukkaan nähnyt mitään perustuslain vastaista?

Kysyn vaan.

Kyllä, kyllä, kyllä, Riikka tarvitsee koko kansan tuen.

alan kolmas miesRe: Koko kansa RIIKAN tueksi!!!17.8.2023 1:04
Olipa taas YLE:n uutisissa ja A-Studiossa suorat hyökkäykset PERSUJA ja myös SARI ESSAYAHIA vastaan.

Itsenäisyyspäivän vastaanottoja tyypillisesti selostava Jussi-Pekka Rantanen piti taas Iltauutisissa Suomen tärkeimpänä asiana STUPUKAN ilmoittautumista Presidentin virkaan, josta käytiin pitkä keskustelu YLE:n polittiikan toimitaja PEKKA KINNUSEN kanssa.

Tuttuun tapaansa KINNUNEN kertoi, että vaalit ratkaistaan RASISMI KORTILLA.

KINNUNEN siis lähti siitä, että JUTTA URPILAISESTA, joka ilmoitti vielä harkitsevansa BILE SANNAN pyyntöä suostua SDP:n ehdokkaaksi, tulee STUPUKAN vastaehdokas ja mahdollisesti RASISMI PRESIDENTTIKIN tulevassa vaalissa.
Nyt uutisissa sopivasti JUTAN ja STUPUKAN kuvat oli laitettu lähetyksessä vierekkäin ja muut ehdokkaat oli siirretty taustalle.

HALLA-AHONKIN kohdalle KINNUNEN laittoi ? merkin, vaikka JUSSILLA on kaikkein varmin ja laajin kannattajakunta.

Tosin STUPUKALLA on isot HAMPAAT ja STUPUKKA on kovissa liemissä keitetty NATO PRESIDENTTI.

STUPUKKA lupasi olla puuttumatta Suomen sisäpolitiikkaan, siis aivan samoin kuin UNILUKKARIKIN on jo taannoin NATO liitoksen jälkeen todennut.

Aikooko STUPUKKA jättää siis TIITISEN LISTANKIN vielä vuoteen 2050 saakka SUPON KASSAKAAPPIIN?

Vai mistä tässä oikein on kyse???

Onkohan niin, että myös ANNA-MAJAKIN vielä pyrkii RASISMI PRESIDENTIKSI, koska ANNA-MAJALLA on vielä paljon tehtävää ennen, kun asiasta voidaan tehdä kunnollinen KOKONAISARVIO.

Jotta Jussi-Pekka Rantanen olisi saanut Rasismikeskustelua vielä syvennettyä, niin sen tueksi YLE:n tyhjäntoimittajat olivat vielä kysyneet eri puolueilta, miten rasismiin suhtaudutaan.

Tietysti kuusi puoluetta ilmoittautui rasismin vastustaksi ja PERSUT ja KEPU totesivat, että kyllä rasismikeskutselu jo riittää.

KOKOOMUS ei tähän tutkimukseen enää vastannut ilmeisesti oikein.

Selvityksen sanomaksi selvästi jäi, että SDP tuomitsee jyrkimmin RASISMIN ja juuri sen takia taannoin BILE SANNAKIN osallistui ja kävi laskemassa seppeleen keväällä Ukrainassa tunnetun NATSIN haudalle muistaakseni samalla reisulla, jolla BILE SANNA lupasi Suomen Hornet hävittäjätkin Ukrainalle parasta mahdollista vauhtia.

Taisi UNILUKKARIKIN tuolloin todeta BILE SANNALLE tuon reissun jälkeen, että "Hold your horses!!!".

Kun siis YLE:n pääuutislähetyksessä RASISMI IDEA oli taas palautettu koko kansan tietoon, niin seuraavaksi J-P. Rantanen alkoi höpötyksen LINTUINFLUESSASTA ja oli kutsunut THL:n virologi Otto Helven luennoimaan LINTUINFLUENSSAN leviämistä ihmiseen.

Jo siinä vaiheessa oli aistittavissa, että taka-ajatuksena tässäkin on turkistarhauksen kieltäminen elinkeinona kokonaan Suomessa taannoin Tanskan tekemän mokan mukaisesti.

A-studion ANNIKA DAMSTRÖM jatkoi sitten sopivasti RASISMI keskustelua, johon hän oli kutsunut paikalla RKP:n ryhmyri OTTO ANDERSSONIN ja PERSUJEN JANI MÄKELÄN.

Tietysti OTTO jankutti RASISMIA yhä edelleen, mutta JANI toivoi vihdoinkin jotain konkretiaa ANNA-MAJAN esittämiin huoliin.

OTTO oli nyt sitä mieltä, että tiedonantoon täytyy kirjata tarkasti nyt sellainen lista sanoista, joita ei tulevaisuudessa Suomessa ainakaan PERSUT saa käyttää.

AKM ymmärsi asian niin, että vastaisuudessa RKP voi määritellä, mikä ilmaus Suomen poliittisessa retoriikassa on rasimia ja mikä tavallista hyväksyttävää puheenpartta.

Näyttääkin vahvasti siltä, että vuodelta 1999 oleva nykyinen PERUSTUSLAKI tässä ANNA-MAJAN käynnistämässä RASISMIVÄÄNNÖSSÄ menee nyt uusiksi.

Nähtävästi Perustuslaissa oleva 12 § joudutaan nyt joko kokonaan poistamaan tai sitten kirjaamaan niin, että RKP:llä ja etenkin ANNA-MAJALLA on poikkeuksellinen poliittisen puheenparren ennakkosensuurioikeus, kun PL 12 §:sssä näyttää vielä olevan tällainen valitettava valuvika (kts. alla):

"12 §
Sananvapaus ja julkisuus
Jokaisella on sananvapaus.

Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.

Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla. Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia.

Viranomaisen hallussa olevat asiakirjat ja muut tallenteet ovat julkisia, jollei niiden julkisuutta ole välttämättömien syiden vuoksi lailla erikseen rajoitettu. Jokaisella on oikeus saada tieto julkisesta asiakirjasta ja tallenteesta."

Jani kysäisi ANNIKALTA, tietääkö ANNIKA, mikä ilmaus on kiellettävä?

ANNIKA ei kuitenkaan osannut mainita ainoatakaan RASISMISTA kiellettävää termiä tai ilmausta.

Se kävi kuitenkin selväksi, että maahanmuutosta ei saisi puhua mitään, koska se on ns. pyhä asia.

Siis vähän sama asia kuin SAK:ssa saavutetut oikeudet, joita ei voida missään olosuhteissa tinkiä.

Etenkin poliittinen lakkoilu on tinkimätön oikeus Suomessa!!!!

OTTO taas luetteli pitkät rivit rasismikirjauksia, jotka ilmeisesti nyt tulevatkin sitten rasismiselonteon liiteosaan.

Kun RASISMI KYSYMYS oli näin saatu pakettiin, niin A-Studion ANNIKA DAMSTRÖM hyökkäsi seuraavaksi SARI ESSAYAHIN ja Ruokaviraston johtajan kimppuun.

ANNIKA taas lähti kaivelemaan, mikä on pahin uhka LINTUINFLUENSSASSA?

SARI ja Ruokaviraston johtaja totesi, että tilanne on saatu hallintaan, vaikka EU:n virkamiehet ovat kertoneet, että Brysslissä ollaan taas huolissaan Suomen terveystilanteesta, mutta tietenkään SARI ja Ruokaviraston johtajan vakuuttelut eivät ANNIKAA tyydyttäneet, kun ANNIKALLA tuntui olevan tavoitteena, että koko turkistarhaus täytyy Suomessa ajaa alas siihen liittyvien vaarojen vuoksi.

Onneksi SARI totesi, että Suomen perustuslaki sentään turvaa myös vapaan elinkeinon harjoittamisen, eikä Ruokaviraston johtajakaan vielä ollut valmis turkistarhauksen lopetukseen.

Kuitenkin jo nyt tiedetään, että Turkistarhaus on Suomessa jo kauan sitten laitetttu tapettavien toimialojen listalle, kun kokoomuksen MARJA TIURA toimii Suomen turkiseläinten kasvattajien liiton toiminnanjohtajana.

MARJA TIURAN edesmennyt mies, Suomen ehkä ainoa kunnollinen tutkiva journalisti OLLI AINOLA kuoli 27.1.2019.

Olli Antero Ainola oli suomalainen toimittaja ja Yleisradion televisiouutisten taloustoimituksen entinen päällikkö.

Ennen Yleä Ainola toimi Uudessa Suomessa, Suomen Kuvalehdessä, Iltalehdessä, Kauppalehti Pressossa ja Helsingin Sanomissa.

Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Pekka Hyvärinen kuitenkin kehotti kesäkuussa 2009 Yleä arvioimaan uudelleen Ainolan asemaa politiikan toimituksen päällikkönä, kun hän oli tukenut vaimoaan ns. Nova Groupin jutussa, jossa Marja Tiuran toimintoja vaalirahoituksen osalta olettiin tonkimaan.

Irtisanouduttuaan YLE:stä Ainola siirtyi tammikuussa 2010 Talouselämä-lehden toimittajaksi ja kesäkuussa 2011 toimituspäälliköksi.

Vuonna 2014 Ainola siirtyi Iltalehden erikoistoimittajaksi.

Ainola oli yksi uomen ansioituneimmista tutkivista journalisteista, jota kuvastaa alan palkinnot tehdyistä jutuista.

Tutkivan journalismin yhdistyksen

- Lumilapio-palkinto
1995 Suomen Kuvalehdessä julkaistuista Suomen pankkikriisiä käsittelevistä artikkeleista

- 1998 yhdessä Boris Salomonin kanssa MOT:n kaksiosaisesta ohjelmasta Lääketieteen musta historia.

- 2005 dokumentti Salainen sotilastie länteen käsitteli Suomen kylmän sodan aikaisen sotilastiedustelun yhteyksiä länteen.

- Suomalaisen Sanomalehtimiesliiton Olli-palkinto 2007

Ainola tuli tunnetuksi MOT-ohjelmasta, missä hän selvitti muun muassa Pentti Tiusasen toimimista Stasin ilmiantajana.

Vuonna 1997 Ainola kyseenalaisti MOT:ssa ksylitolin tehokkuuden, paljasti Neuvostoliiton ja Yhdysvaltain hävittäjien ilmataistelun Suomessa vuonna 1954 ja totesi, että Suomen raadolliseen suhtautumiseen Kiinan ihmisoikeusloukkauksiin vaikuttavat kaupalliset intressit.

Seuraavana vuonna MOT:ssa paljastettiin, että työeläkerahastojen tuotot ovat alemmat kuin Ruotsissa, koska yhtiöt toimivat myös poliittisin perustein.

Ainolan mukaan monet kansanedustajat asuivat edullisesti vakuutusyhtiöiden omistamissa asunnoissa

Täytyy vain ihmetellä, että mitä nykyään noiden YLE:n tyhjäntoimittajien päissä oikein liikkuu.

J-P. Rantanenkin on Mielenterveysseuralle kuvannut koulutustaan Amerikassa seuraavasti:

"Yhtä jaksoa elämässään Rantanen muistelee edelleen erityisellä lämmöllä.

Opiskeluaikoina Texasissa vietettynä vuonna hän huomasi nauttivansa opiskelusta innostavien opettajien johdolla ja leikkasi vapaaehtoisesti harjoituselokuvia iltaisin.

Vaihdossa oleminen oli muutenkin kasvunpaikka.

- En ollut aiemmin joutunut selvittelemään käytännön asioita vieraassa kulttuurissa.

Muistan, kuinka kursseille piti ilmoittautua puhelimitse ja kaikki kannustivat, ettei kurssin sisällöllä ole niin väliä, kunhan saan aluksi vain jonkin paikan ja kirjaudun näin yliopiston järjestelmään.

Lopulta minulla oli paikka ainoastaan painonnostokurssille keskiviikkoaamuisin kello 6.

En mennyt, mutta kaikki järjestyi, Rantanen nauraa.

Persoona ei saa peittää asiaa

Uutisjuontajan työ vaatii Rantasen mukaan yhteistyökykyä, kurinalaisuutta, nopeaa omaksumiskykyä, kokonaisuuksien hahmottamiskykyä, mutta samalla taitoa kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.

Työni ja siihen sisältyvän koulutuksen kautta olen oppinut arvostamaan ihmisten erilaisuutta.

Yksi koulutuksista oli todella silmiä avaava (siis ilmeisesti olematon PAINONNOSTOKOULUTUS Amerikassa) .

Omia ja muiden persoonallisuuksia analysoitaessa oivalsin, että ihmisillä on aina syynsä ajatella toisistaan jollakin tietyllä tavalla.

Samalla oma itsetuntemukseni lisääntyi ja opin arvostamaan enemmän myös itseäni."

ottoRe: Koko kansa RIIKAN tueksi!!!17.8.2023 5:45
Rantasella on persufobia.

Siis tunnepohjainen kammo toiseutta nimeltä perussuomalaisuus kohtaan.

Sitäkin voi kutsua rasismiksi.

Ainakin Anna-Majan määritelmän mukaan.

Myös yleisesti.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: