Keskustelu

ottoKepu pisti paremmaksi24.9.2023 8:15
Demareiden puoluesihteeriksi valittiin ex-kissantappajarattijuoppo.

No, mikäpä siinä, ihminenhän on kehittyvä loppi...

Kepun uusi puoluesihteeri taas on ex-kommunisti, vieläpä Pohjois-Korean ystävyysseuran pitkäaikainen puheenjohtaja.

Kimin kavereita olletinkin.

Hyvässä seurassa siis, onhan eräs USAn ex-presidenttikin kalastellut samoilla vesillä.

Puolueen sisäiset asiat ovat todellakin sisäisiä eikä niitä käy arvioiminen.

Mutta joutuu toteamaan, jotta kepu pisti tässä paremmaksi.

alan kolmas miesRe: Kepu pisti paremmaksi25.9.2023 18:49
Otolta muuten hyvä tiedote, mutta epäselväksi jää, ketä entistä USA:n Preidenttiä KALASTELU SAMOILLA VESILLÄ KOSKEE???

Koskeeko se mahdollisesti RICHARD NIXONIA, joka aloitti yhteistyön HENRY KISSINGERIN käynnistämien neuvottelujen pohjalta Kiinan MAO ZEDONGIN kanssa vuonna 1972.

NIXONIAHAN on Suomessa vihattu etenkin Vietnamin sotaan liittyneiden vaiheiden jälkeen, vaikka Vietnaminkin taannoiset synnit johtuivat muistini mukaan tietysti ranskalaisten touhuista, kun ranskalaiset olivat harjoittaneet imperialistista valloituspolitiikkaansa Kaakkois-Aasiassa jo 1600 luvulta lähtien ja taas Leninin marxilais-kommunismi oli jo pitkälleä levinnyt ympäri koko Kaakkois-Aasiaa.

On se tosi kummallista, että AKM:n opiskeluaikoina Otaniemenkin Teknillisessä Korkeakoulussa opiskelijoita viehätti Vietnamin kommunistisen puolueen HO CHI MINHIN marxilais-lenisnistiset aatteet, kuten alta käy ilmi:

"Vietnamin kommunistinen puolue (vietn. Đảng Cộng sản Việt Nam) on Vietnamissa toimiva marxilais-leniniläinen puolue.

Se muodostaa yhdessä Kansallisen vapautusrintaman, Vietnamin ammattiyhdistysten, Hồ Chí Minhin nuorisoliiton ja muutamien uskonnollisten ryhmien kanssa Vietnamin isänmaanrintaman (Mặt Trận Tổ Quốc Việt Nam), jolla on perustuslaissa määritelty johtava asema.

Puolueen johdossa on pääsihteeri ja 15-jäseninen politbyroo. Puolue kokoontuu puoluekokouksiin joka viides vuosi ja valitsee silloin 150-jäsenisen keskuskomitean, joka valitsee politbyroon.

Puolueen perustivat 3.?7. helmikuuta 1930 Kowloonissa, Brittiläisessä Hong Kongissa pidetyssä kokouksessa Ho T?i Minh ja muut maanpaossa olleet vietnamilaiset kommunistit."

Vastaavalla tavalla siis marxilais-leninistinen kommunismi levisi tietysti myös Pohjois-Koreaan, kun Japanin valloittama Korean keisarikunta toisen maailmansodan jälkeen jaetttiin NEUVOSTOLIITON tukeman Pohjois-Korean ja USA:n tukeman Etelä-Korean välillä.

Valitettavasti Pohjois.Korean ja USA:n väliset suhteet jäivät vielä vähän VAIHEESEEN, kun Amerikassa SENIILILLE JOE BIDENILLE järjestettiin vilpillinen vaalivoitto Donald J. Trumpista, joka oli jo aloittanut neuvottelut ROCKET MANIN kanssa, jotta kommunismista päästäisiin lopullisesti eroon.

No kohtahan nuo neuvottleut aloitetaan taas alusta ja aivan varmasti DONALD pitää huolen siitä, ettei CIA eikä myöskää FBI pääse sotkeutumaan noihin rauhanneuvotteluihin samalla tavalla, joka on päässyt valitettvasti tapahtumaan UKRAINASSA, jossa SENIILIN JOE viestinkuljettajana on ollut Suomen UNILUKKARI, jolla ei todellakaan ole edellytyksiä ymmärtää kansainvälisisiä poliittis-strategisia kysymyksiä.

Nytkin UNILUKKARI vain höpöttää jostain YDINSODAN UHKASTA, vaikka viileä analyysi, jonka hyvin helposti kuulee myös JUSSI HALLA-AHON suusta kertoo sen, ettei maailmassa ole sellaista hullua, joka lähtee YDINPOMMEILLA nykyaikana toisia pommittamaan!!!

ottoRe: Kepu pisti paremmaksi26.9.2023 8:55
Ehei, en todellakaan tarkoittanut Nixonia...

Pekka LaukkanenRe: Kepu pisti paremmaksi ja haistaa kyrvän nuppia29.9.2023 15:29
Pekka Laukkasen kyrvän nuppi on tulehtunut esinahan alta ja neekeri haistoi sitä ja sanoi että hirveä haju kun tulehdus lisää kyrvän eritteiden eritystä

alan kolmas miesRe: Kepu pisti paremmaksi29.9.2023 17:46
Lähetin OTOLLE yllä vain orientoitumiskysymyksen, kun itse aloin seurata Amerikan polittista kehitystä itse asiassa aktiivisesti USA:n presidenttivaalien aikaan vuonna 1960, jolloin AKM jo kannatti Suomessa tietysti ROISTONA pidettyä NIXONIA.

Vaalituloshan oli tuolloin todella tiukka ja Nixon voitti silloinkin useimmat osavaltiot, mutta harmillisesti hävisi niukasti Texasissa:

John F. Kennedy (demokraatti) Massachusetts 34 220 984 ääntä (49,8 %) 303 valitsijamiestä

Richard Nixon (republikaani) Kalifornia 34 108 157 ääntä (49,6 %) 219 valitsijamiestä

Harry F. Byrd (n/a) Virginia 15 valitsijamiestä

Noin 37 000 äänen ero Texasissa ja Illinoisissa olisi riittänyt Nixonin voittoon Kennedyn sijasta. Nixon odotti vaaliyönä turhaan, että ensi tiedot Kennedyn voitosta olisivat osoittautuneet virheellisiksi.

Vuoden 1916 presidentinvaaleissa republikaanien ehdokas Charles Evans Hughes oli mennyt nukkumaan luullen tulleensa valituksi presidentiksi, mutta aamuun mennessä tulos oli kääntynyt häntä vastaan - Nixon arveli, että hänellä olisi ollut mahdollisuus päinvastaiseen ilmiöön. Hän ei riitauttanut vaalien tulosta, vaan tunnusti tappionsa.

Todellisuudessahan Nixon voityi vaalit 26 osavaltiossa, kun taas Kennedy voitti vain 22 osavaltion äänet.

Suomessa on vaikea ymmärtää sitä, että USA:ssa presidentinvaali ratkaistaan osavaltioissa ja tällä ketkellä tilannne on poikkeuksellisen hyvä hienon Donald J. Trumpin kannalta, kun mies johtaa gallupeissa jo valtakunnallisesti ainakin 10%:lla Seniilia Joe Bidenin.

Historian kirjoitus on selvittänyt senkin, että Nixoninkin aikaansaannokset olivat kiistattomat Kennedyyn verrattuna.

Otolle ei varmaankaan ole jäänyt epäselväksi, millainen henkilö Kennedy ja koko Kennedyjen klaani lopulta sitten oli. Ilman Jacqueline Lee "Jackie" Kennedy Onassista JOHN KENNEDYSTÄKÄÄN ei olisi koskaan tullut Presidenttiä.

AKM pitää ihmeellisenä sitä, että Suomessa periaatteessa kaikkiin republikaaneja edustaneisiin preidentteihin suhtaudutaan ikään kuin johonkin roskasakiin, vaikka Amerikassa tiedetään sekin, että nimenomaan koko demokraattinen puolue ja sen edustajat näyttävät historian kirjoissa olleen täysiä yläluokan edustajia ja käytännössä täysiä sikoja ja monien USA:n demokraattisten presidenttien suhteet Seniiliä Bidenin myöten mm. KUK KLUX KLANIIN ovat olleet lämpimät (Wikipedia):

"Klanin poliittisen vallan huipulla useat erittäin korkeat poliittiset vaikuttajat Yhdysvalloissa ja Kanadassa liittyivät Klaniin tai olivat läheisessä yhteistyössä sen jäsenistön kanssa.

Klanin jäsenistöön tai sen piireihin on väitetty kuuluneen muun muassa kaksi korkeimman oikeuden tuomaria ja kaksi Yhdysvaltain presidenttiä, joista toinen oli Harry S. Truman ja toinen Warren G. Harding."

Seniilistä Bidenista on netissä useita selostuksia siitä, kuinka läheiset suhteet Bidenilla on ollut tähänkin RASISTISEEN KORRUPTIO ja LYNKKAUSPORUKKAAN.

OTONKIN kannattasi lajentaa maailmankuvaansa Amerikan asioiden osalta, kun nykyään alkaa netistä saada jo melko runsaasti Amerikasta myös republikaaninen ja konservatiivisten medioiden levittämää tietoa, jonka perusteella jo tavallainen ihminenkin näkee heti, että sikäläisen valtamedian tiedotteisiin ei Amerikassa usko kukaan (vain 6%), kun taas OTTOKIN pitää YLEN ja Suomen Valtamedia Amerikasta tulleita tiedotteita 85%:sti totuutena.

Jukka JalonenRe: Kepu pisti paremmaksi ja imee kyrpää30.9.2023 15:07
kyrpää on kiva saada persereikääni niin kovaa että perse on kipeä pari viikkoa ja istuminen ei onnistu ja paskalla käyminen sattuu persereikääni

ottoRe: Kepu pisti paremmaksi30.9.2023 15:44
Varsin matalalla profiililla ovat molemmat uudet puoluesihteerit aloittaneet.

Julkisuudessa ainakin.

Vai onko niin, etteivät toimittajat halua näitä juurikaan jututtaa siinä pelossa, jotta vanhat asiat sattuisivat nousemaan esiin?

Kovinhan oli muodikasta tuo menneiden kaivelu tässä taannoin.

Töitä molemmille uusille taatusti piisaa.

Puolueidensa järjestökoneen parissa.

Onhan molemmat kansanliikkeet sellaisia auringonlaskun puolueita.

Kepu eritoten.

Onhan sen kannatus jo pitemmäksi aikaa jämähtänyt tuonne 10 prosentin tuntumaan...Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: